20. november 2012

Hatecrime: 20-30 palæstinensere samledes ved den israelske ambassade med fyrværkeri og kasteskyts

Det er næppe en sag der får større fokus, men ifølge definitionerne er det selvfølgelig ‘hatecrime’. Den slags vil vi få meget mere af de kommende år – Romerlys og hærværk ved Israels ambassade.

“…. mandag aften samlede 20-30 mennesker sig ved ambassaden med palæstinensiske flag, spraydåser og romerlys, siger Henrik Olesen, vagtchef ved Københavns Politi til Jyllands-Posten. …

“Der har været en 20-30 stykker med palæstinensiske flag ude ved ambassaden. De har kastet romerlys, og måske også nogle sten. De har i hvert fald kastet noget. Og så har de malet graffiti på væggen ind til ambassaden,” siger han.”

Oploadet Kl. 12:38 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42598/trackback

4 Comments »

 1. politismj terrrorisnsw !!! UD AF DANMARK MED DEM! Det er VORES LAND!!

  Kommentar by MACHO MACHO MAN — 20. november 2012 @ 12:45

 2. Er det ikke dyrt, sådan at male grafitti på mure? Så vidt jeg ved kan man da komme til at betale ret så meget i erstatning … Og romerlysene må da også give anledning til mindst en bøde.

  Ikke?

  Jeg spørger: Ikke?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2012 @ 13:18

 3. Omgående udvisning af disse samfundsforstyrende elementer må være løsningen på at opretholde ro og orden i Danmark,det er ikke rimeligt at man lader samfundsomstyrtere opføre sig uhæmmet truende uden at det får konsekvenser så omgående udvisning af Danmark er det korrekte modsvar .

  Kommentar by emmagad — 20. november 2012 @ 14:09

 4. Ambassaden er ikke ene om at opleve den form for adfærd fra stor flok

  ”I forening med ca. 50 andre forvoldte sigtede grov forstyrrelse af den offentlige orden på stedet, ligesom han i forening med gruppen forsøgte at forhindre politiets gennemførelse af en anholdelse.” (Vollsmose 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Fyn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_14112012.htm

  Kommentar by Liva — 21. november 2012 @ 08:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper