20. november 2012

Hørt i dokumentar om ‘højreekstremisme’ i det østlige Europa: “Jeg er ikke demokrat, snarere socialist.”

Når DR1 fortæller, at Horisont i dag handler om ‘højreekstremisme’ i Grækenland, Ungarn og Serbien, så frygter man på forhånd det bliver en perlekæde af associationer, der starter med heilende nazister og via Breivik drejes over på helt igennem legitim kritik af indvandring, Islam og islamisering. Titlen var Støvletramp og nazi-hilsner, og selvom det selvfølgelig ikke er helt præcist at kalde jødehadende socialister for ‘højreekstremister’, så var det en ganske sober udsendelse Thomas Ubbesen havde skruet sammen.

(Ungarnske Norbert: “Jeg er ikke demokrat, snarere socialist.”)

Han startede i Grækenland, hvor det klart fremgik at Gyldent Daggry’s succes var en direkte konsekvens af den illegale indvandring der lammer landet, og havde gjort livet usikkert for den gennemsnitlige græker. Herunder eksempelvis pensionisten der måtte have hjælp fra partiets gadekrigere for at få sin pension hentet sikkert hjem fra banken. Retsstatens sammenbrud, sådan helt konkret.

Thomas Ubbesen, DR1: Velkommen til Distrikt 6, en bydel der snart mere ligner Kabul, end det solide middelklassekvarter det var for snart få år siden. Her patruljerer Nikos hver aften på jagt efter illegale indvandrere. … Nikos fortæller at immigranterne har trukket kvarteret ned til det helt uigenkendelige.

Nikos Dimitriou, Gyldent Daggry aktivist: Hvis det fortsætter sådan her, så vil landet ikke eksistere om fem år. Vi bliver en minoritet i vores land.

Thomas Ubbesen: Der er blevet fattigt i Distrikt 6. Butikker er lukket, og ind er rykket folk fra Bangladesh og Somalia som har åbnet forretninger. De betaler ikke skat, elektricitet eller husleje. De kommer bare, er der nogen tid og forsvinder igen, siger han. … Folk er normalt lovlydige her i kvarteret, men tiderne er onde, og tiderne skifter.

Thomas Ubbesen: … så Nikos går ud med drengene hver aften, og tæsker gerne, og med stolthed, de mørke mennesker der holder til i Distrikt 6’s kældre og overfyldte lejligheder. Tæsker til blodet flyder, ’så kan de lære det’.

Nikos Dimitriou: … Jeg frygter dem ikke. Jeg er i mit land, og bliver i mit land. Jeg tager kampen.

[…]

Spyros Giannatos, butiksejer: Det er vigtigt for mig at understrege, at vi som borgere og udvalg, overhovedet ikke har noget problem med udlændinge. … Dem vi har noget imod er illegale indvandrere. … Intet er vigtigere end religion for dem, hverken familie, venner eller børn. Tidligere samledes de på torvet og skrev ‘Allahu akbar’ og hævn. De omtaler de kristne som vantro. De mennesker kan ikke integreres med os.

Anastasia Katamanga, pensionist: De stjæler, de bryder ind, man bliver slået ned i elevatoren for 20 Euro. … Jeg ved ikke hvordan Grækenland er blevet sådan.

Thomas Ubbesen: Når fru Katamanga skal i banken ringer hun nogle gange til Gyldent Daggry. Det kan være Nikos, en engang helt fredelig mand, der har set sit job, sit kvarter, sin nation gå ned på ganske få år. …

Nikos Dimitriou: Så længe der er blod i vores årer, ved vi, at der vil være folk, eksempelvis jøder, som vi udrydde grækerne. Det vil ikke lykkedes dem. … For hele menneskeheden er de fjenden. De har pengene, ikke sandt? Det er dem der ved hjælp af penge har gjort folk til slaver. Hvem har pengene? … De er i dette øjeblik alles fjende. De er antikrist. Udslet dem. Det har historien lært mig. Det mente jeg ikke tidligere … I denne situation: Ja, ekstreme problemer kræver ekstreme svar.

Herfra til Ungarn, hvor man foruden overdrevet nationalisme, også fik et indblik i underklasse-Ungarns manglende lyst til at betale for sigøjnere der ikke integrerede sig. Også her med klassisk antisemitisme lige under overfladen.

Thomas Ubbesen: Den Hvide Hest er et tilholdssted for lokale, ja, hvad skal vi kalde dem. Er de for eksempel demokrater?

Norbert, biavler: Nej, snarere socialist. Jeg er ikke demokrat, snarere socialist. Man kan godt sige nationalsocialist.

Thomas Ubbesen: Norbert som stemmer på det ekspansivt voksende højrenationalistiske parti Jobbik, mener at Ungarns problemer, arbejdsløsheden, den katastrofale økonomiske situation, fattigdommen – bevidst er påført landet af indre såvel som ydre fjender. Det er sigøjnerne, først og fremmest. Og så jøderne.

Thomas Ubbesen: Der er ikke mange jøder her på egnen. I hvert fald ikke efter Anden Verdenskrigs rædsler. Men der er masse af romaer, eller sigøjnere – de får mange børn og får børnetilskud, og det må høre op, mener Norbert.

Norbert: Hvad angår romaer: Væk med socialhjælp, tving dem i arbejde, så de kan integreres til at blive ungarere. De skal tvinges i arbejde så det kan betale skat, og ikke nasse på dem der betaler skat, og kun har råd til et-to børn eller slet ingen. Vi bliver færre og færre ungarere.

Aniko Koka, arbejdsløs (sigøjner): Når man får børnetilskud står mange romaer i kø på posthuset. Fordi det er det eneste sted, man kan få pengene. Det skaber spændinger, at folk ser, at romafamilierne får overførselsindkomst, mens de selv står i kø for at betale regninger.

[…]

Thomas Ubbesen: Der er ingen tvivl om at de synspunkter vi hører ude i provinsen har rødder langt tilbage i tiden. … Har partiet et problem med jøder?

Márton Gyöngyösi, Jobbik: Nej, ikke jøder som sådan. Men vi har tydeligt sagt, hvad vi mener om Israels politik. Den er vi stærkt imod. Jeg er klar over, at enhver kritik rettet mod Israels politik eller drab på palæstinensere, medfører at man stemples som antisemitisk.

Slutteligt til Serbien, der stadig var præget af krigens sår. Klart fascistisk, en solid gang nationalisme, men ret beset også en forventelig konsekvens af hastige demografiske forskydninger. Det hele med en ideologisk overbygning der gjorde enhver form for afvigere for legitime mål.

Sonja Biserko, menneskerettighedsaktivist: De unge er frustrerede. De er vokset op med nationalisme og benægtelse.

Thomas Ubbesen: Har unge og vokse slet ikke lært noget af de blodige begivenheder i 90’erne, hvor hundredetusinder blev slået ihjel?

Sonja Biserko: Nej, desværre. De unge er opvokset med en nationalistisk model.

Thomas Ubbesen: … mange af dem marcherer, ligesom deres forældre, direkte ind i den store serbiske nationalisme.

Thomas Ubbesen: Opraz er i dag forbudt. Blandt andet på grund af dens rolle i 2010, da en Gay pride, en homoseksuel gadefest, endte i blodige gadekampe.

Mladen Obradovic, serbisk ortodoks nationalist: Serbien er den største og stærkeste nation på Balkan. Enhver, der benægter det faktum, vil før eller siden lide nederlag.

Thomas Ubbesen: Unge serbere strømmer i dag ligesom i 90’erne til nationalistiske højreekstreme grupper. … Der er mange nationalistiske grupper i dagens Serbien… Vojislav kender udemærket de heilende sortklædte nazister ude på stadion. Han mener det er at gå for vidt ligefrem at blive nazist, men han er serbisk nationalist, uanset hvad der flød af blod i 90’erne.

Vojislav Vladimirovic, højrenationalist: … Personligt tror jeg ikke på demokrati… demokrati har ikke ført noget godt med sig for os.Den kommunistiske elite har været så ødelæggende for Serbien, det serbiske folk og andre nationaliteter, der bor her, at alle midler – ja, stort set alle midler er tilladt.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42605/trackback

59 Comments »

 1. Vinklen er lagt og alle associationstrick tages i brug for at få programmet til at matche bare nogenlunde den titel man har valgt at give det. Især 19 minutter inde hvor journalisten, på et Serbisk stadion taler om nazi hilsner og hastigt drejer kameraet over på en flok fodboldfan/tilskuere/bøller, der godt nok, enkelte af dem, har armene oppe, men hvor ingen af dem laver noget der bare minder og en nazihilsen…

  Kommentar by Jacob Andersen — 20. november 2012 @ 15:45

 2. -> Jacob

  Ja, den fangede jeg også, men lidt senere i udsendelsen ser man det dog dokumenteret. Med få forbehold var det dog en sober udsendelse. Ubbesen valgte at fokusere på sammenhængen mellem indvandring, økonomisk krise, historie, nationalisme og ideologi, og det slap han forbavsende godt fra.

  Det havde været nemt at lave en ’se hvor onde de er’-udsendelse, men selv græske Nikos, der tæske indvandrere om aftenen, og til sidst taler om at udslette jøder, får også mulighed for at tale mere nuancereret om de problemer der har gjort at han nu mener Gylden Daggry er vejen frem. Den slags trækker voldsomt opad, selvom jeg selvfølgelig godt vil have en dokumentar om den fremstormende kommunistpartier i Grækenland, og venstreradikale terrororganisationer, der eksempelvis bombede Gyldent Daggry’s hovedkvarter i Athen sidste år.

  Kommentar by Kim Møller — 20. november 2012 @ 16:03

 3. Spøjst at Kroatiens fascisme under Franjo Tudman blev ignoreret. Men sådan er folk jo så forskellige :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 20. november 2012 @ 16:25

 4. Det vi her ser er altovervejende hvad der kommer ud af enøjet populisme.
  Så det må da også være en øjenåbner for bloggens ejer.
  Eller hvad ?
  Den systematiske omfordeling af goder der foregår i rask galop i især den vestlige verden ved at deregulere færdselsregler for
  finansverdenen,
  så grænser for grådighed er stort set ikke eksisterende og som er årsagen til den nuværende finanskrise,
  afstedkommer det resultat at “når krybben er tom så bides hestene”.
  Jeg benægter ikke at der er problemer med en del invandrere her i DK.
  Men ser at langt de fleste er velfungerende borgere der passer deres arbejde og ikke gir´ anledning til problemer.
  Så at populistisk gi´ islam skylden for alle ulykker er ikke anderledes end det vi her ser i dokumentaren.
  Bare fordi at kristne farvede og hispanics i U.S.A er overpræsenteret i kriminalstatikken så er der vel ingen der kunne drømme om at klandre kristendommen.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 16:29

 5. Jeg vil stadigvæk mene at et kommunistisk arbejderparti, et socialistisk arbejderparti og et nationalsocialistisk arbejderparti ligger klods op af hinanden på den politiske skala, langt ude til venstre. En øjenåbner af rang, skete den dag Lars Von Trier sagde han forstod Hitler!! Der skete intet, absolut intet på venstrefløjen. Og ingen journalister, ingen biografer boykottede hans gamle film, ingen skuespillere ønskede at boykotte hans kommende projekter. Manden var jo kendt som rød, ræverød. Manden var jo kendt som George W. Bush modstander, ergo var han mainstream-helt i de kredse! Desuden er socialister kendt for at hade/kritisere Israel fra morgen til aften. Nationalsocialister kendt for at hade jøder. Og folk i Israel er jøder! Voila!! Socialister ser sig selv som smukke. Derfor besluttede man for længe siden at grimme hr. Hitler skulle placeres blandt socialismens fjender, de kontrarevolutionære, neokonservative og højreekstremistiske!!! Ja fjenderne fik mange navne når socialisterne selv fik lov at navngive dem.
  Fru Hansen og alle andre anstændige, humanistiske mennesker kalder stasi-socialisternes fjender for demokrater, ÆGTE demokrater!! Læs/lyt mere på misterjones.dk

  Kommentar by mister jones — 20. november 2012 @ 16:47

 6. @5
  Sjovt at du nævner George W. Bush som jo var manden der satte kronen på det værk Ronald Reagan var ophavsmanden til,nemlig afskaffelse af færdselsreglerne for financiel virksomhed
  Og derved plejede vennerne i det allerøverste sociale hiraki`s behov for uhæmmet at skrabe til sig.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 17:04

 7. Og sådan er det jo, når lokummet forstopper. Flertallet, de med uddannelse fra hum-sam, diskuterer farven og formen på indholdet i tønden – nogle få taler om, hvorledes tønden undgår at flyde over, og hvorledes man undgår fremtidige forstoppelser.

  Tak herre for et godt liv – Jeg håber, at du har overskud til fortsat at give dine tåbelige børn et godt liv. Jeg tvivler.

  Kommentar by Svend — 20. november 2012 @ 17:26

 8. Ja det lokum der flød over og afstedkom krisen er der så nogle der vælger at de bort fra og rette blikket andetsteds.
  Arketype på en populist

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 17:36

 9. “så Nikos går ud med drengene hver aften, og tæsker gerne, og med stolthed, de mørke mennesker der holder til i Distrikt 6′s kældre og overfyldte lejligheder. Tæsker til blodet flyder, ‘så kan de lære det’.”

  Det er jeg ikke sikker på er helt korrekt fremstillet.

  Der skal nok være en del eksempler på at det er sket, men at få det til at lyde som om at det sker hundredvis af gange i døgnet er nok en pæn stor overdrivelse.

  Kommentar by Jernhesten — 20. november 2012 @ 18:06

 10. “langt de fleste er velfungerende borgere der passer deres arbejde og ikke gir´ anledning til problemer”

  Mærkeligt

  når der konstant jamres om, at de utilpassede unge muslimer mangler rollemodeller
  :-D :-D

  “langt de fleste er velfungerende borgere der passer deres arbejde og ikke gir´ anledning til problemer.”

  Mærkeligt

  når dagens historie i KBH er de mange unge muslimer efter “skolegang” end ikke kan læse en Jumbobog

  Enhver der befinder sig i virkelighedens verden kan se, de pjækker.

  Det er meget rarere at få skiftet ble på bistanden. Selvom islam klart benævner mænd, som ikke kan brødføde sig selv, som værende tiggere.

  Har muslimer ingen stolthed, kan de sagtens få et godt liv i DK

  Tilbage i firserne blev det umuligt at sløre længere, at for mange børn født i Danmark startede i skolen, UDEN at kunne et ord dansk.

  Dengang løste jourAnalisterne problemet ved at kalde dem 2 sprogede

  HVAD GØR VI NU, LILLE DU???

  Kommentar by tavsen — 20. november 2012 @ 18:08

 11. Forøvrigt jubler DDR

  Polen har fået deres egen “Breivik”

  og så er Polen interessant for DDR

  Kommentar by tavsen — 20. november 2012 @ 18:10

 12. >8. Clinton deltog også i dereguleringen af finanssektoren, men det interesserer nok ikke P.H. Rasmussen.

  Iøvrigt prøver han, som i så mange andre tråde, at forplumre debatten. Faktum er, at indvandringen fra Asien og Afrika til de vestlige lande har medført en voldsom stigning i kriminalitet, sociale udgifter, problemer i skolerne, uro i nattelivet, ballade på hospitalerne…listen er endeløs.

  Det er kendsgerningerne, som PHR prøver at snakke bort ved at inddrage finans- og statsgældskrisen, som har mange årsager. Denne tråds emne er bl.a., at mange i Sydeuropa mærker de negative følger af masseindvandringen og reagerer på dem ved at tilslutte sig rabiate, nationale og socialistiske partier.

  Kommentar by Gunnar Biering — 20. november 2012 @ 18:14

 13. @10
  Det er muligt at en del invandrere har det svært med stavning men så vidt jeg husker så har det da vist være et alment problem i folkeskolen i disse sms forkortelses tider
  Der er mange der sådan set læser glimrende men alligevel ikke er i stand til at decifrere noget der er mere indviklet end en jumbobog og derfor er lette ofre for populismen.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 18:21

 14. “Det er muligt at en del invandrere har det svært med stavning”

  jamen de kan IKKE læse

  og det kan du tydeligvis heller ikke

  Kommentar by tavsen — 20. november 2012 @ 18:23

 15. @12
  Nu er det næsten et fedt om du er demokrat eller republikaner.
  Det drejer sig om hår i suppen eller ikke hår i suppen og da jeg er mest tilhænger af suppe uden hår får demokraterne min sympati om jeg så må sige.
  Det er dem jeg mener der nok vil afstedkomme færrest ulykker.
  Jeg fremhæver bare de to hovedarkitekter da det med alt tydelighed ikke er grund til at gøre det mere indviklet end højst nødvendigt.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 18:31

 16. Du er bare en sølle kommunist Per Henrik, og drømmer våde drømme om betonkommunisme. Længere er den ikke. Du er gennemskuet, med dine patetiske indlæg og dit flytning af fokus, på Uriaspostens artikler. Altid flytter du det ubehagelige fokus væk på abstrakte problemstillinger, du alligevel aldrig reelt forholder dig til.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 18:36

 17. “jamen de kan IKKE læse”
  Det var da breaking news

  Er du nu helt sikker ?

  Gælder det alle invandrere ?

  Hvor har du læst det ?

  eller kan du heller ikke fordøje noget der overstiger Jumbobøgers plot?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 18:39

 18. I det mindste leflede kommunisterne ikke for Islam, sådan som du gøre PHR. De prøvede trods alt at bekæmpe muslimerne, selvom det desværre viste sig umuligt.

  De forstod vigtigheden af at undertrykke religion, og det var formelt forbudt i det gamle Sovjet. Din våde drøm, Sovjet.
  Kom nu med noget ordentlig saglig kritik af Islam og muslimerne, sådan som en ægte kommunist ville gøre det. Men selv det kan du ikke finde ud af. Du er patetisk, og dine indlæg viser at du ingen rygrad har, og ikke tør tage stilling til de kritiske historier Urias bringer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 18:43

 19. Det er også kendetegnende for populismen at går man den lidt på klingen så i mangel af argumenter stiller dens diciple sig hen i hjørnet og råber f.eks kommunistsvin.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 18:54

 20. Jeg så ikke udsendelsen, men hørte Ubbesen på P1 morgen hvor han nævnte noget om anti-semitisme og; “det var noget som hørte fortiden til”…. Så er det bare jeg kommer til at tænke på muslimernes holdning til jøderne – det bliver jo så glimrende eksemplificeret i disse dage på blogs world-wide. Jeg er bange for anti-semitisme i Europa ligger kort ud i fremtiden.

  Og så lige en lille bøn; Skal vi ikke bare lade være med at kommentere på div. troll-indlæg, de skal ikke få lov til at ødelægge en fornuftig debat. Tak!

  Kommentar by Bjarne P. — 20. november 2012 @ 19:09

 21. @12
  “som PHR prøver at snakke bort ved at inddrage finans- og statsgældskrisen”

  Øhh lige et øjeblik

  Som jeg opfatter det så drejede en stor del af denne dokumentar sig om netop dette emne hvor skytset så skulle rettes mod jøderne.
  Så jeg forholder mig til det som tråden omhandler nemlig
  dokumentaren fra Horisont.
  Men du har måske ikke set den

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 19:12

 22. Så bliver der varslet
  troll-indlæg alarm.
  Endnu et eksempel på at der kravles i flyverskjul.
  Patetisk

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. november 2012 @ 19:20

 23. 21. Per Henrik Rasmussen

  Det er jo typisk pispotten, kælder segmentet skal altid kegle sig udenom hvad artiklen indeholder, hvis det viser sig, at indholdet er af problematisk karakter for egen manglende selvforståelse, det gælder iøvrigt også blogindehaveren. :-)

  Men nå det er ellers længe siden jeg har været her, og lovede vist nok ikke at komme tilbage, men ukrudt forgår ikke så let :-)

  Nå men jeg har lige set horisont udsendelsen, og sammenholdt med de mange kommentarer på div. fora i disse dage i forbindelse med konflikten i mellemøsten, kan man fastslå, at de såkaldte nationalkonservative ikke kan ryste deres nære bånd til generel antisemitisme, jødehad og nazisme af sig.

  Eller det vil sige nogen gør da sit bedste, men det betyder jo så omvendt, at de må ty til sympati med socialister fra DF og lignende, hvilket aldrig bliver god stil for de pseudo nationalkonservative brækspands poeter.

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 19:29

 24. Iøvrigt er den i dag anholdte polak der ville sprænge det polske parlament med en 4 tons gødningsbombe, og som er selverklæret Breivik sympatisør, antisemit(både jøder og muslimer), nationalist og katolik, et tydeligt eksempel på, at det ikke handler om højre eller venstreorienteret ekstremisme, jødisk, muslimsk eller kristen fanatisme, men ekstremisme generelt.

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 19:43

 25. -Per Henrik Rasmussen
  Jeg har gået i folkeskole i 90’erne på en skole i Aarhus, som havde forholdsvist mange muslimer. Har også en mor som har arbejdet i Gellerup i mange år. Har desuden muslimske venner og har deltaget i et arabisk bryllup. Jeg føler ikke jeg er fremmedfjendsk eller såkaldt populist. Jeg har dog oplevet rigtig mange ubehagelige og skræmmende episoder, som er direkte koblet til den ukontrollerbare indvandring fra mellemøsten. Er jeg som stolt DF’er populist fordi jeg mener at indvandringen fra mellemøsten i bund og grund ikke er særlig gavnlig for vores dejlige land???

  Kommentar by Stoikas — 20. november 2012 @ 19:49

 26. 25. Stoikas

  Jeg hedder ikke Per Henrik Rasmussen, men mine 25 øre er, at du da ikke er mere populist end så mange andre, men som DF`er er du jo socialist, det kan du ikke rende fra:-)

  Jeg mener heller ikke, at de mange ZMSM (zionistiske mainstream medier)er særlig gavnlig for vores dejlige land, men det gør mig da ikke til mere antisemit end Søren Espersen eller Henrik Ræder Clausen er antisemiter vel!

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 19:58

 27. Hmm. Ingen tvivl om at DF har og stadig oparbejder en større social profil. Dette skyldes nok tildels at de skal kapre de vælgere, som er flygtet fra SD. Har tidligere været konservativ, men er nu blevet DF’er…

  Kommentar by Stoikas — 20. november 2012 @ 20:05

 28. ->24 Peter P

  Dine kognitive evner er ikke blevet bedre siden sidste omgang, hvor du trods adskillige forsøg på pædagogisk vejledning bare ikke kunne skelne mellem udsagnene “legitimering af lovovertrædelse med henvisning til konkrete skriftsteder i Bibelen” og “ønske om tilgivelse af lovovertrædere”.

  Jeg ved godt at disse ord falder på stengrund, men:

  1) Er den anholdte i Polen på nogen måde i overensstemmelse med katolsk teologi? Er jihadister der bekæmper vantro i overensstemmelse med islamisk teologi?

  2) Hvad gavner evt. ophævning af ideologisk skelnen (“ekstremisme generelt”) ift. det problem at verden i dag er bebyrdet af især én form for ekstremisme der begrundes i tekster der ikke må kritiseres? Opererer du med en form for udligningskonto, så dette seneste eksempel ved sin blotte tilstedeværelse på magisk vis neutraliserer de 19.956 eksempler på islamisk legitimeret vold og terrorisme siden 9/11, som opremset af thereligionofpeace.com?

  3) Hvor ville du helst følges på gaden med din sommerklædte datter – Warszawa eller Cairo?

  4) Hvad ville du helst: Blasfemere Jesus og Bibelen i Warszawa, eller Muhammed og Koranen i Islamabad?

  5) Du får at vide at piloten på det fly du om lidt skal ud at flyve med på det seneste har oplevet en religiøs vækkelse. Hvilket ville du foretrække: At han var kristen eller muslim?

  Her er til perspektivering opgørelsen for november på thereligionofpeace.com. Forklar lige hvordan historien fra Polen neutraliserer betydningen af religiøs legitimering her:

  2012.11.19 Pakistan Charmang 1 2 Rockets fired by Islamic militants crush a 6-year-old girl.
  2012.11.18 India Jammu 1 5 One person is killed when fundamentalists throw a grenade into a wine shop.
  2012.11.18 Nigeria Maiduguri 1 0 An 70-year-old retired pastor is executed in cold blood by Islamic extremists.
  2012.11.18 Kenya Nairobi 10 30 An al-Shabaab bomber slaughters ten minibus passengers
  2012.11.18 Iraq Khalis 3 16 A Fedayeen suicide bomber murders three Iraqis.
  2012.11.18 Yemen Ataq 1 0 A local soldier is kidnapped by al-Qaeda, tortured to death and then dumped at his family’s house.
  2012.11.18 Pakistan Shin Qamar 3 3 Three laborers bleed to death following a Taliban bombing attack at a construction site.
  2012.11.18 Pakistan Abbas 3 23 A bomb targeting Shiites goes off outside a mosque, killing three people.
  2012.11.18 Thailand Narathiwat 1 1 A woman is killed, and her son injured, when Islamic ‘insurgents’ open fire on a plantation.
  2012.11.18 Iraq Balad 7 25 Seven Shiite pilgrims are sent straight to Allah by Sunni bus bombers.
  2012.11.17 Indonesia Bireuen 3 10 Three ‘heretics’ are hacked to death by a mainstream mob.
  2012.11.16 Afghanistan Dawlat Abad 19 16 Six children and seven women are among nineteen members of a wedding party slaughtered by Sunni bombers.
  2012.11.16 Somalia Barawa 1 0 A Christian convert is beheaded for leaving the Religion of Peace.
  2012.11.16 Yemen Zinjibar 3 4 Three civilians are ripped to pieces by a Shahid suicide bomber.
  2012.11.15 India Srinagar 2 3 Hizb-ul-Mujahideen fundamentalists fire into a store selling alcohol, killing a hotel employee and a patron.
  2012.11.15 Israel Kiryat Malach 3 3 Two babies and a child are among the casualties when Hamas fires a rocket into an apartment building.
  2012.11.14 Iraq Hillah 7 44 At least seven people are pulled into pieces when al-Qaeda detonate a car bomb near a crowded marketplace.
  2012.11.14 Iraq Kirkuk 5 34 Five children are disassembled by Islamic Army of Iraq bombers at a Kurdish neighborhood.
  2012.11.13 Nigeria Maiduguri 2 0 Islamists murder two in their homes, including a university lecturer.
  2012.11.13 Thailand Narathiwat 1 0 A 63-year-old man is murdered in front of his wife by Muslim terrorists.
  2012.11.12 Pakistan Bolan 4 1 Four religious minorities lose their lives in a targeted killing by Sunni radicals.
  2012.11.11 Pakistan Faisalabad 2 0 Two woman are ‘honor killed’ by their families for unIslamic behavior.
  2012.11.11 Afghanistan Khakrez 2 0 Two civilians on foot are blown into pieces by a Taliban bomb.
  2012.11.11 Pakistan Karachi 6 9 Six Sunni seminary students are machine-gunned at a tea shop by angry Shiites.
  2012.11.11 Afghanistan Sabari 6 0 A mother and newborn child are among a family of six exterminated by Islamists on their way home from the hospital.
  2012.11.11 Afghanistan Helmand 3 0 Three civilians are taken out by a Taliban landmine.
  2012.11.11 Israel Sderot 0 4 Islamic Jihad rocket fire into a neighborhood leaves four Israeli casualties.
  2012.11.11 Lebanon Sidon 3 7 Hezbollah attacks supporters of a rival cleric, killing three.
  2012.11.11 Pakistan Sultanabad 1 0 A prayer leader is murdered in his own mosque by Religion of Peace rivals.
  2012.11.11 Pakistan Organi Town 3 2 A Shia father and his two sons are sent to Allah by Sunni gunmen at their repair shop.
  2012.11.11 Dagestan Levashi 1 0 A moderate Muslim cleric is murdered by his more radical co-religionists.
  2012.11.10 Pakistan Quetta 1 0 A Hazara religious minority is shot to death by Sunni radicals.
  2012.11.10 Syria Daraa 24 9 Suicide car bombers kill about two dozen Syrian troops at their base.
  2012.11.10 Pakistan Quetta 2 2 Four Shiites riding in a cab are sprayed with bullets by Religion of Peace rivals.
  2012.11.10 Pakistan Mochiwala 1 0 A woman is killed in her home by an uncle on suspicion of extra-marital sex.
  2012.11.10 Pakistan Kamalia 1 0 A teenager is hacked to death with an axe by her father for unIslamic behavior.
  2012.11.10 Israel Ashkelon 0 3 A border guard is blinded by Palestinian terrorists.
  2012.11.10 Iraq Hillah 2 0 A woman and child are killed in their home by Jihadi bombers.
  2012.11.10 Nigeria Gaidam 5 0 Five Christian iron welders are slaughtered in their own home by Boko Haram gunmen.
  2012.11.10 Nigeria Gwange 1 0 Islamists shoot a refrigerator repair man to death in his shop.
  2012.11.09 Nigeria Damaturu 3 0 Boko Haram ambush and kill three police officers.
  2012.11.09 Pakistan Karachi 1 0 A Shia scholar is gunned down by Sipah-e-Sahaba radicals.
  2012.11.09 Pakistan Quetta 1 0 A Hazara Shia is murdered in a sectarian attack.
  2012.11.09 Iraq Mosul 2 1 Muslim ‘insurgents’ invade a home and shoot an old woman and her grandson to death.
  2012.11.08 Iraq Mohmoudiya 3 7 Sunni bombers target their sectarian rivals in a residential area, killing three.
  2012.11.08 Pakistan Karachi 3 20 A Shahid suicide bomber rams a government building because the occupants are ‘doing nothing to serve Islam’.
  2012.11.08 Pakistan Karachi 1 0 The 35-year-old owner of a pet shop is murdered by sectarian fundamentalists.
  2012.11.08 Afghanistan Zabul 2 0 Two boys, ages 12 and 14, are pulled into pieces by Religion of Peace bombers.
  2012.11.08 Iraq Hillah 1 9 The Islamic Army of Iraq car-bombs a commercial district, killing a bystander.
  2012.11.08 Afghanistan Kandahar 3 2 A Fedayeen suicide bomber takes out three Afghans.
  2012.11.08 Afghanistan Musa Qala 10 7 Women and children are amply represented among the victims of a roadside bombing against a wedding party by religious radicals.
  2012.11.08 Dagestan Makhachkala 1 7 A Muslim sniper murders a local cop.
  2012.11.08 Syria Damascus 3 24 Sunnis set off a car bomb outside a Shiite mosque that kills three worshippers.
  2012.11.08 Pakistan Orangi 2 0 An uncle and nephew are shot to death by Sunnis because they are Shia.
  2012.11.08 Iran Tehran 1 0 A ’secular’ blogger is abducted off the street and tortured to death.
  2012.11.08 Nigeria Kachin 2 0 A man and his wife are murdered in their home by Muslim raiders.
  2012.11.08 Afghanistan Badpakh 5 1 Sunni hardliners detonate a bomb that ends the lives of five local security personnel.
  2012.11.07 Nigeria Benisheikh 2 0 Two Chinese engineers are murdered by suspected Islamist gunmen.
  2012.11.07 Somalia Mogadishu 1 0 A guard is killed when Islamic militia set off a car bomb near the parliament.
  2012.11.07 Pakistan Karachi 5 0 Five Shia civilians are picked off by Sipah-e-Sahaba snipers in three shootings.
  2012.11.07 Pakistan Ajab Khan Chowk 1 14 One person bleeds to death following a Taliban bomb attack on a market.
  2012.11.07 Iraq Mosul 2 21 Sunni car bombers obliterate two religious minorities.
  2012.11.07 Yemen Sanaa 1 0 al-Qaeda assassinate a government official.
  2012.11.07 Egypt Sohaj 2 0 A conservative family regains its honor by murdering a wayward daughter and her boyfriend.
  2012.11.07 Nigeria Mubi 2 5 Children are among the casualties when Islamists set off a bomb along a city street.
  2012.11.07 Pakistan Peshawar 6 36 A Fedayeen suicide bomber murders six others along a crowded street.
  2012.11.07 Pakistan Musharraf Colony 3 0 A father and son are among three Shiites kidnapped by Lashkar-e-Jhangvi and tortured to death.
  2012.11.06 Iraq Taji 33 56 Nearly three dozen Iraqis are dismantled by a Shahid suicide car bomber.
  2012.11.06 Pakistan Hub 1 0 Wahhabis are blamed for the murder of a Shiite.
  2012.11.06 Syria Qudsaya 19 40 A Sunni car bomb in a Shia neighborhood leaves nineteen dead.
  2012.11.06 Thailand Narathiwat 1 0 Muslim ’separatists’ shoot and kill a 31-year-old man riding on a motorcycle.
  2012.11.06 Syria Damascus 3 7 Sunnis target a Shiite residential district with mortars, killing at least three.
  2012.11.06 Pakistan Hangu 1 5 Mullah Nabi Hanfi terrorists storm a home, shoot the father to death and then beat his wife and children.
  2012.11.06 Pakistan Quetta 6 2 Three minority Shiites are shot to death in two sectarian attacks.
  2012.11.05 Syria al-Yarmouk 18 70 al-Motasem terrorists reportedly target a bus packed with civilians, killing eighteen and injuring bystanders.
  2012.11.05 Saudi Arabia Sharurah 2 0 Recently-released Islamic militants ambush and murder two border guards.
  2012.11.05 Iraq Baghdad 4 8 Sunnis bomb a market near a Shiite mosque, killing four shoppers.
  2012.11.05 Syria Mezzeh 11 24 A dozen people are incinerated in a Seif-al-Sham car bomb blast.
  2012.11.05 Syria Sahl al-Ghab 50 12 An Islamist group claims that fifty people were killed by a Shahid suicide bomb attack on an attack on a ‘rural development center.’
  2012.11.05 Jordan Ruseifa 1 0 Three brothers are accused of stabbing their married sister seventeen times over an immoral relationship.
  2012.11.05 Pakistan Saddar 2 0 Sectarian Jihadis shoot two Shia to death in their car, including a scholar.
  2012.11.05 Pakistan Mir Ali 3 0 Three local tribesmen are ambushed and killed by local Taliban.
  2012.11.05 Bahrain Manama 2 1 Five bombs planted by Shia militants linked to Hezbollah leave two dead.
  2012.11.04 Nigeria Borno 3 0 Boko Haram gunmen take down three patrons at a cattle market.
  2012.11.04 Thailand Pattani 1 0 Muslim ‘insurgents’ are suspected of shooting a local civilian four times during a drive-by.
  2012.11.04 Nigeria Fika 2 0 At least two people are killed when Boko Haram militants attack a police station and primary school.
  2012.11.04 Kenya Garissa 1 10 One person dies from splinter injuries when Islamists toss a grenade at a church.
  2012.11.04 Pakistan Chinar Kot 1 0 An anti-Taliban tribal activist is gunned down by Mujahideen.
  2012.11.04 Pakistan Quetta 1 0 Lashkar-e-Jhangvi shoot a Shia man to death in front of his mother and sister.
  2012.11.04 Pakistan Sorsorang 3 0 Tehreek-e-Taliban gunmen open fire on a group of Shia believers, killing at least three.
  2012.11.03 Jordan Amman 1 0 A young woman’s throat is cut by her uncle to claim family honor after she divorced her husband.
  2012.11.03 Afghanistan Dand 1 0 Fundamentalists take down a local cop with a roadside bomb.
  2012.11.03 Egypt al-Arish 3 0 Jihadi gunmen murder three police officers.
  2012.11.03 Pakistan Buner 6 3 A Shahid suicide bomber on a motorcycle detonates, killing six others.
  2012.11.03 Somalia Mogadishu 2 10 Two people at a restaurant are sent to Allah by Fedayeen suicide bombers.
  2012.11.03 Pakistan Karachi 2 0 Two Shiite victims of a Lashkar-e-Jhangvi attack expire from their injuries.
  2012.11.03 Thailand Narathiwat 3 8 Muslim car bombers take out three people near a school.
  2012.11.03 Iraq Baghdad 1 0 A civilian defense volunteer is kidnapped and executed by al-Qaeda
  2012.11.03 Iraq Taji 3 2 Islamic ‘insurgents’ roll up on a checkpoint and machine-gun three local security personnel.
  2012.11.03 Afghanistan Beaver Ridge Canaan 1 0 Sunni hardliners assassinate a rival cleric on his way to a seminary.
  2012.11.03 Pakistan Bahawalpur 1 0 A young woman is attacked and killed by her brothers for marrying of her own free will.
  2012.11.03 Thailand Pattani 1 0 A 63-year-old man is shot off his motorcycle by Islamic ’separatists’.
  2012.11.02 Afghanistan Gereshk 4 0 Four local cops are gunned down by Taliban terrorists in uniform.
  2012.11.02 Sudan Sigili 13 5 Janjaweed militia attack a village and kill over a dozen residents.
  2012.11.02 Libya Benghazi 1 0 A 70-year-old cleric is shot to death in front of his mosque by hardline rivals.
  2012.11.01 Pakistan Jai 1 1 A 4-year-old girl is killed when Religion of Peace militants fire into her home.
  2012.11.01 Syria Saraqeb 10 0 Ten captured soldiers are beaten and then executed by Sunni rebels to shouts of ‘Allah Akbar’.
  2012.10.31 Iraq Mosul 4 0 Post Eid al-Adha targeted killings leave four Shiites dead.
  2012.10.31 Pakistan Karachi 4 5 The Tehreek-e-Taliban murder four people in targeted attacks.
  2012.10.31 Afghanistan Kanjak 1 3 A man is killed and three children injured by Sunni bombers.
  2012.10.31 Syria Al-Mazzeh 1 2 Sunni rebels plant a bomb near a rival mosque that leaves one dead.
  2012.10.31 Libya Derna 1 0 Islamists are suspected in the assassination of a former official.
  2012.10.31 Thailand Pattani 2 4 Muslim gunmen open fire on employees at an ‘UnIslamic’ gambling site at a fair, killing two.
  2012.10.31 Afghanistan Musa Qala 10 2 Three women and seven small children are torn to shreds by a Taliban bomb.
  2012.10.31 Syria Sayyida Zeinab 8 14 Eight people, including two children are killed when Abu Al-Baraa bin Malek terrorists car bomb a Shiite mosque.
  2012.10.31 Jordan Zarqa 1 0 A 22-year-old woman is strangled by her father on suspicion of having ‘relations’ with a man.
  2012.10.31 Pakistan Khoi Ratta 1 0 A Muslim couple honor kill their daughter for talking to a man by dousing her with acid.
  2012.10.30 Somalia Kismayo 4 24 al-Shabaab militants toss a grenade into a tea shop, slaughtering four civilians.
  2012.10.30 Dagestan Derbent 3 0 A ‘pro-peace’ cleric is assassinated in his car along with his father and brother.
  2012.10.30 Syria Homs 1 0 An 84-year-old Christian is murdered by Sunnis.
  2012.10.30 Afghanistan Nahr-e Saraj 2 0 A terrorist dons a police uniform and shoots two British troops in the back.
  2012.10.30 Afghanistan Maruf 6 0 Six civilians in a minivan are sent to Allah by a bomb planted by religious radicals.
  2012.10.29 Tunisia La Manouba 0 2 Fundamentalists target alcohol vendors, cutting off the fingers of one.
  2012.10.29 Pakistan Battagram 2 0 A woman and her alleged lover are taken into a house and machine-gunned by a conservative family member.
  2012.10.29 Pakistan Nala 3 0 Lashkar-e-Islam ambush and kill three security personnel.
  2012.10.29 Somalia Bardale 1 1 Islamists fire into a family home, killing one occupant.
  2012.10.29 Somalia Mogadishu 1 0 A famous composer and comedian who poked fun of Islamic fundamentalists is assassinated.
  2012.10.28 Nigeria Gashish 4 7 Suspected fundamentalists storm a local bar and murder four alcohol drinkers.
  2012.10.28 Nigeria Kaduna 7 100 Seven worshippers are murdered when a suicide car bomber plows into a Catholic church during mass.
  2012.10.28 Thailand Yala 1 16 Muslim ’separatists’ shoot a plantation worker in the head and throw a grenade into restaurant.
  2012.10.28 Pakistan Kaka Sahib 4 23 Militants following a ’strict version of Islam’ bomb the shrine of a saint, killing four patrons.
  2012.10.28 Sudan Delami 1 9 The Islamic Republic of Sudan aerial bombs several Christian villages, killing a 1-year-old baby.
  2012.10.28 Iraq Kadhimiyah 13 28 Thirteen Shiites celebrating their Eid are slaughtered in their own neighborhood by Sunni bombers.
  2012.10.28 Egypt Cairo 0 5 Five Christians are injured by Muslims trying to block their way into church.
  2012.10.28 Syria Jaramana 12 69 Twelve people outside a bakery in a Christian district are exterminated in a targeted bomb attack.
  2012.10.28 Somalia Merca 5 0 An al-Shabaab ambush leaves five Somali soldiers dead.
  2012.10.28 Pakistan Karachi 1 0 A 37-year-old printer is murdered by Lashkar-e-Jhangvi for not being Sunni.
  2012.10.28 Iraq Madain 3 8 Marketplace bombers murder three shoppers.
  2012.10.27 Syria Deir Ezzor 5 24 Terrorists set off a car bomb in front of a church, killing five innocents.
  2012.10.27 Pakistan Latifabad 1 0 A Hindu is shot to death by Muslims, apparently with sectarian motives.
  2012.10.27 Iraq Taji 5 9 Sunnis murder five Shia pilgrims on their way to a shrine by attaching a bomb to their bus.
  2012.10.27 Iraq Baghdad 12 27 Twelve patrons at a market in a Shiite neighborhood are obliterated by Jihadi bombers.
  2012.10.27 Iraq Mosul 5 7 Mujahideen take out five Iraqis in a series of bombing and shooting attacks.
  2012.10.27 Pakistan Dera Islamael Khan 2 6 Two Shiite teenagers die from splinter injuries suffered when a Sipah-e-Sahaba cadre throws a grenade at them.
  2012.10.27 Iraq Bawiya 8 24 Four children are among eight people disassembled by Islamic State of Iraq bombers at a playground.
  2012.10.27 Somalia Kismayo 5 14 Five local soldiers bleed to death from an Islamist bomb planted at a police station.
  2012.10.27 Iraq Sadr City 10 31 al-Qaeda bombers take out ten innocents waiting for a bus.
  2012.10.26 Kenya Daadab 1 0 al-Shabaab assassinate a police officer at a mosque.
  2012.10.26 Afghanistan Andar 5 0 Five minority Shiite civilians are pulled off a bus and executed in cold blood by religious radicals.
  2012.10.26 Iraq al-Mahawil 2 6 A Sunni car bomb at a Shia mosque leaves two worshippers dead.
  2012.10.26 Afghanistan Maimana 41 70 A suicide bomber detonates at a rival mosque, sending at least forty-one worshippers to Allah, including five children.
  2012.10.26 Iran Sarbaz 2 0 Sunni terrorists are suspected in a drive-by attack that leaves two dead.
  2012.10.26 Syria Damascus 5 32 Terrorists blow up several children at a playground.
  2012.10.25 Syria Qatana 1 0 An Orthodox priest is horribly tortured and murdered by Muslim ‘criminals’.
  2012.10.25 Yemen Damar 2 0 An al-Qaeda drive-by leaves two dead.
  2012.10.25 Somalia Wanlaweyn 8 12 A suspected al-Shabaab mortar hits a bus, obliterating eight passengers.
  2012.10.25 Pakistan Gilgit 1 0 Qazi Aisar members shoot a Shiite in the head at a bazaar.
  2012.10.25 Pakistan Karachi 5 0 Sectarian Jihadis take down five people from a rival mosque at a restaurant.
  2012.10.25 Afghanistan Faryab 7 0 Seven innocents are killed when religious radicals take over a bazaar.
  2012.10.25 Pakistan Charbagh 2 0 Islamists open fire in front of a mosque, taking down two members of a peace committee.
  2012.10.25 Afghanistan Uruzgan 2 0 A Taliban in police uniform shoots two American soldiers in the back.
  2012.10.25 Pakistan Karachi 1 0 A 40-year-old Shiite is gunned down at a market by Wahhabi terrorists.
  2012.10.25 Somalia Jamama 1 0 A woman is stoned to death by Islamists in the town square for adultery.
  2012.10.24 Iraq Kazaniyah 2 0 Sunni gunmen pick off two civilians.
  2012.10.24 Pakistan Gulshan 1 3 Militants kill a teenage girl in a bomb attack on her family home.
  2012.10.24 Iraq Kirkuk 1 2 Mujahideen take out a small child with a roadside bomb.
  2012.10.24 Iraq Mishahada 6 0 Six employees at a parts factory are brutally machine-gunned by al-Qaeda on their way home.
  2012.10.24 Israel Ashkelon 0 7 Palestinian militants fire 68 rockets toward an Israeli town over a 24-hour period.
  2012.10.24 Syria Daf al-Shok 6 20 A Shahid suicide car bomber sends six other souls to Allah.
  2012.10.24 Russia Kazan 1 1 A police officer dies from injuries suffered when an Islamic militant self-detonates.
  2012.10.23 Russia North Ossetia 1 3 A Fedayeen suicide bomber takes out a local cop.
  2012.10.23 Pakistan Nazimabad 1 2 Sipah-e-Sahaba militants fire on three Shias at a grocery store, killing one.
  2012.10.23 Iraq Shuala 9 26 Targeted car bombings in a Shiite neighborhood leave at least nine residents dead.
  2012.10.23 Pakistan Lyari 1 0 A reporter dies from injuries a few days after being shot by Sunnis who labeled him an ‘impure Muslim’.
  2012.10.22 Lebanon Tripoli 7 12 A 9-year-old girl is picked off by a sectarian sniper, one of seven who lose their lives in a Sunni-Shia clash.
  2012.10.22 Ethiopia Gerba 1 2 A guard is killed when a Muslim mob attacks a government facility over an alleged threat to Islam.
  2012.10.22 Kenya Likoni 1 7 A policemen dies from splinter injuries suffered when an al-Shabaab cadre lobs a grenade at him.
  2012.10.22 Afghanistan Genewa 10 0 Ten Afghans are murdered during a Taliban attack on their convoy.
  2012.10.22 Afghanistan Ismael Khel 2 4 Two local police officers lose their lives to a well-placed Taliban landmine.
  2012.10.22 Somalia Afmadow 5 12 Islamists shell a town’s sleeping residents in the early morning hours, killing at least five.
  2012.10.21 Jordan Border 1 0 Islamic extremists fire on a group of border guards, killing one.
  2012.10.21 Thailand Narathiwat 2 7 Bombs planted by Muslim extremists leave two dead.
  2012.10.21 Syria Damascus 13 29 A bomb targeting Christians on their way to church leaves thirteen dead.
  2012.10.21 Lebanon Beirut 2 16 A clash between Sunni and Shia leaves two dead.
  2012.10.21 Nigeria Atagara 2 0 Two people are killed when Islamic radicals torch a church.
  2012.10.21 Thailand Narathiwat 1 0 A Buddhist teacher is shot to death by Muslim ’separatists’.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 20. november 2012 @ 20:17

 29. 27. DF`s partiprogram er gennemsyret af socialisme, og de er socialister længere er den ikke ! Partiet er også fyldt med gamle venstre socialister, Radikale og hvad ved jeg af andet godt fra venstrefløjen. Johanne Schmidt er opvokset i et kommunistisk kollektiv og Kristian Thulesen Dahl er opvokset i en Radikal Venstre familie, faderen overbevist radikal og moderen har alle dage sagt, at Tulles og hans faders politiske holdninger var ens.

  Så måske DF i virkligheden er et pladderhumanistisk borgerligt parti med nationalsocialistiske sympatier ! Lederen, altså Tulleren er da ihvertfald opvokset og indoktrineret med radikale kerne værdier :-)

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 20:24

 30. 28. ATT. Narkomanen Lars Finds søn

  Uha da da sikke da en wall of facts :-)

  Nå men jeg prøver på ingen måde, at neutralisere noget som helst, men hold dig nu til Europa, jeg har heller ingen intentioner om, at bringe US drone terror attacks på civile i Afghanistan og Pakistan ind i debatten, men sådan er der så meget.

  Og please Crackhead, jeg er lige kommet hjem efter 4 ugers ophold i Minden, Kearney Nebraska, så mine ringe grammatiske evner, er om muligt endnu mere ringe i hans narkomans højheds grammanazistiske optik.

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 20:39

 31. Hvad helvede har drone-angreb med religiøs islamistiske drab at gøre? Hvad er det for en underlig sammenligning? Målrettede angreb imod Taleban og deres civile skjold eller medløbere, stillet op imod terror begået imod civile med det ene formål at terrorisere dem og påtvinge dem Islam. Straffe dem for ikke at være islamiske nok eller være urene.
  Nu kæmper Usa ikke en kamp imod Islam, men (håbløs) kamp imod hardcore-islamister. Likvideringer imod kombatanter. Det kan næppe siges om de mange islamistiske terrorangreb. Det er imod alt og alle, inklusive civile der ikke på nogen måde udgør et militært mål.

  Tror du bare Usa uden videre kaster bomber i hovedet på folk, uden at have sikret sig at de på en eller anden måde er tilknyttet Taleban? Så er du godt nok naiv af en anden dimension. Legitimeret og målrettede drab på kombatanter(og der ryger altid civile med i svinget, qua islamisternes taktik med at blande sig med civile), ift drab på civile udelukkende fordi de ikke er muslimer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 20:48

 32. Muslimer lider under 2 ting: Indbyrdes stammekrige, og overbefolkninger. Og ikke Usa eller Vestens krige imod islamister. Men det er selvfølgelig det evige mantra: Usa er verdens skurk, og alt andet blegner ift deres (illegale) krige. Det er så rød propaganda som noget kan være.
  Muslimerne er mere end selv skyldige i deres problemer. Det har de været i århundreder. Lad være med at fralægge dem ansvaret for deres egne skæbner, sådan som rød blok SJOVT nok stadigvæk gør den dag idag. Selv i Danmark kører man videre i samme slidte røde socialistiske rille.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 20:51

 33. 31. Endnu en Sølle Vantro

  Hvad helvede har en mur af muslimske terror angreb i fjernøsten, Persien og Babylon, at gøre med en tråd om højre/venstre ekstremisme i Europa ?

  Og hold op med din belærenhed overfor mig omkring USA, det preller af og jeg gider ikke, at svare en latterlig ignorant som dig, der i det ene øjeblik kalder en debattør for kommunist, og i det næste beskylder ham for ikke at være det!

  USA er også rimelig off topic, men det syntes intet at betyde for de sædvanlige historieløse identitets forvirrede personager herinde. Så her kommer den:-)

  Er lige kommet hjem fra USA efter et besøg hos flere familiemedlemmer der fortrinsvis er mormoner, baptister eller af anden ikke protestantisk religiøs overbevisning. Bla. besøgte jeg mine fætre og kusiner i Utah, og stor var min forundring, da jeg i Salt Lake City oplevede, at der stort set kun var muslimske indvandrere, foruden altså mormonerne der jo også er emigranter, som alle andre på nær natives jo er i US.

  Nå men familie forklarede, at manglen på latinoer, afroamerikanere osv. i store dele af Utah simpelthen skyldes, at man mange steder ikke har mulighed for, at købe alkohol. Mormonerner er faktisk ganske glade for deres muslimske naboer, og jo mere religiøse jo bedre.

  For mormoner tillader hverken tobak, alkohol eller koffeinholdige drikke, ja faktisk kan man i mange af de små forstæder til Salt Lake City ikke opdrive en Coca Cola, og selv i Salt Lake City er kaffebarer et særsyn. En del meget troende muslimer deler denne puritanske livsførelse, og da de samtidig holder dem meget for sig selv, er mormonerne generelt begejstret for muslimer kontra hispanics mm. der ofte har alkohol, som en hel central del af deres livsførelse.

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 21:11

 34. 32. Sølle Vantro

  Du er faktisk ikke vantro, det er tydeligt, at du er gennemsyret af din egen forkvaklede socialist=antikrist tro, på trods af, at du ikke ville kunne klare dig en uge i en liberal stat eller ditto land.

  Du er gennemsyret af et had til dit eget brød, det skal man ikke have meget menneske kundskab for at se. Du er muligvis ufrivillig socialist, men igen vi søger ubevidst vores egen død, og faktuel socialist det er du helt ind til marven. Den dag der ikke er et socialistisk funderet sikkerhedsnet under dig, vil du sulte som ulven i Thy og forsvinde som et ubetydeligt levn, der aldrig fik sit fodfæste!

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 21:23

 35. Jeg konstaterer bare tørt at han er kommunist. Simpel konklusion, som du ikke kan ignorere eller bortforklare. Han bliver ved med at flytte fokus på “kapitalister”, pengestrømme osv. Klassisk kommunistisk trick. Usa er skurken. Igen et rødt mantra. Og sådan kunne jeg bliver ved. Fakta ligger lige for din næstetip, men du vælger at ignorere dem efter behag.
  Hvad har dit besøg i Usa at gøre med dine postulater? Er du nu blevet ekspert i droneangreb, efter du har besøgt din familie?

  Den islamiske kamp i Europa foregår forholdsvist på et andet plan end i Asien. Det er en kamp om at få mange børn, og at udnytte værtssamfundet mest muligt økonomisk. Erobre landene på en langsom men sikker demografisk måde, qua fertilitet. Der har de nemlig ikke brug på st større plan for at kæmpe en militant kamp. Den foregår bare på andre planer, som også er dokumenteret til hudløshed.

  Få lige skyklapperne af mester, og kom så igen og kig med realistiske briller på den demografiske udvikling. Jihad kan udkæmpes på mange måder, ikke kun med selvmordsangreb og terroranslag. Jeg tror seriøst ikke et sekund det er gået op for dig hvad der foregår i de lande hvor der er muslimer. Jihad, hellig krig, erobring foregår dagligt med mange forskellige midler. Indoktrineringen i Islam og udbredelsen foregår med hastige skridt. På ALLE planer, økonomiske, militære, demografisk, politisk. Nogle forskellige end andre.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 21:29

 36. 35. Sølle ufrivillige socialist

  Og bagefter konstaterede du tørt, at han ikke var kommunist ;-)

  Få selv skyklapperne af FP`er, du deler sikkert utroligt meget med div. herboende muslimer der frivilligt eller ufrivilligt, er parkeret i socialismens finmaskede sikkerhedsnet. I drømmer hver i sær om et utopia, og tror i har svaret på alt, selvom i inderst inde lever i desperation over egen utilstrækkelighed.

  I indser først for sent, at verden ikke har eller vil ændre sig en døjt. Det er allerede for sent for jer, og ubevidst skylder i skylden på andre, alt imens livets grumme sandhed dæmre. Bliver desperationen for stor kommer ekstremismen, og med den snigende uundgåelige selverkendelse som ubetydelig og uduelig i alle tænkelige tider, situationer eller variationer klikker det for selv den bedste eller værste.

  Men gang på gang redder socialismen jer fra jer selv, eller alle os andre fra jer, når FP`en kommer eller de offentlige myndigheder slår ned på jeres vrangforestillinger, om at kunne gøre en forskel med mere eller mindre drastiske midler.

  Tro ikke at jeg hader dig Sølle, men sølle er du!

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 22:02

 37. Fp´en? Det må du lige forklare hvad betyder. Fremskridtsparti? Noget med fremmed?
  Hvis Usa, og pengestrømme/kapitalismen som fjendebilleder ikke er noget nær kommunistiske/marxistiske fjendebilleder hvad er så? I deler tydeligvis samme fjendebilleder på en eller anden måde.
  Der kan i slå hjernen fra, og hoppe på vognen ukritisk. Ingen grund til at forholde sig til de barske realiteter Uriaspostens artikler giver os, men i stedet for en fokusflytning der kun tjener et formål: Ikke at forholde sig til de problemstillinger man nu engang opstiller. Men sådan er det på mange onlinemedier hvor socialistiske/røde debatører deltager. Man har altid nogle abstrakte og større problemstillinger man til hver en tid kan flytte fokus over på, når debatten bliver for svær.

  Selvfølgelig gør vi ingen forskel, det gør hverken du eller jeg. For mig handler det om at gøre opmærksom på nogle problemer, der i Danmark ikke må siges offentligt og ikke debatteres på et sagligt plan. Men det er sgu lidt svært, når du Peter P og mange andre ligesindede derailer debatten konstant. I stedet for helt præcist at forholde jer til emnerne.

  Det er nu ikke engang så svært at debattere, hvis man vitterligt tager emnerne alvorligt. Og ikke flytter fokus straks man bliver gået på klingen.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 23:09

 38. 37. Vågn dog op sølle menneske ! Uriasposten er et morads af copy paste, og den gængse debattør sidder som en anden lille tøs og klapper Kim Møller på skulderen, mens man roser ham for de pæne “glansbilleder” af formørkede mennesker i klippe klister bogen der har valgt “forkert” side.

  For dig og alle andre handler det om, at flytte fokus fra egen uduelighed og utilstrækkelighed over på noget “fremmed” af den ene eller anden karakter, og du om nogen sølle flyttede fokus fra trådens start.

  Jeg hentyder til førtidspension eller anden offentlig ydelse når jeg skriver FP`er, og der er vel næppe større segmenter af FP`er mm. i DK, end hos islamofober og islamister, der som jeg beskriver bruger al deres tid på en uopnåelig utopi i et slattent forsøg på, at fjerne smerten ved egen utilstrækelighed.

  Men anonymiteten bag et letgenkendeligt uopfindsomt alter ego, gør det ikke lettere for naboer, at ved siden af Bo Warming typer eller Hussein og hans ti urergerlige unger.

  Og du hører utvivlsomt til segmentet Sølle, det kan selv ikke tyve eller tusind rygklappere her på Pøllers klippe klister værkstedet ændre på min mening om!

  Men igen du er jo tabt, og det rager dig en papand hvad jeg skriver, men kan du få lidt rygklappen eller medhold på min ringe forståelse, eller andre der opponere mod den gængse holdning her, ja så tager du sikkert det med. :-)

  Men sølle er du! Lige så sølle som enhver anden tastatur islamist ville være, om du også skulle kunne blive en sølle farlig ekstremist, skal jeg lade være usagt.

  Kommentar by Peter P — 20. november 2012 @ 23:50

 39. ->38 Peter P

  Copy/paste er bedre end bevidstløst at fremsætte luftige og forkerte oplysninger. Copy/paste betyder at man erkender sine egne begrænsninger, og derfor gør debatten mere kvalificeret ved at henvise til ekstern dokumentation. Hvis det er så nemt at snyde på vægten ved at bruge copy/paste, så demonstrer det ved at finde disse oplysninger for mig:

  1) En muslimsk mainstreamretning der tydeligt, troværdigt og umisforståeligt står for pluralisme, demokrati på ubestemt tid, legitimering af frafald, kvinders lige rettigheder, og accept af retten til at kritisere Muhammed.

  2) En fremtrædende mainstreammuslimsk teolog, leder el. lign. der står for disse moderate positioner..

  3) Et land med muslimsk flertal hvor ikke-muslimer har samme rettigheder som muslimerne, de jure og de facto. Hvor kristne kan missionere blandt muslimer uden risiko, frit bygge kirker osv.

  Men det kan du jo ikke. Du blev lige tromlet af mig med ubekvem copy/paste-information i #28, og nu prøver du denne ynkelige udvej – copy/paste er noget værre noget. Du kan ikke finde den information jeg efterspørger, så din næste kommentar handler om hvorfor du ikke vil stå på spring for mig osv.

  Faktum er bare at du ikke kan.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 21. november 2012 @ 00:07

 40. Jeg startede med at blive skeptisk da jeg ikke kunne se en eneste heilende fan (jo der var arme i vejret men det var helt tydeligt ikke heilen men blot det klappen over hovedet og “kom nu drenge” viften med armene man ser på alle stadions).
  Journalisten har åbenbart aldrig før været til en fodboldkamp tænkte jeg, men måtte så ansporet af denne mistænksomhed over for journalistens påstande tjekke lidt mere.
  Om Vojvodinas fans som i klippet ses et godt stykke væk fra journalisten siger han at de har “nazi-lignende flag og naziregalier af forskellig art, sorte uniformer”.
  Jo de har skam flag der har farverne sort, hvid og rød. Men der er intet ved dem der ud over farverne minder om nazisme. Vojvodina har klubfarverne rød og hvid. Ligesom mange andre klubber bruger fansene dog ikke kun de to hovedfarver men pepper det lidt op for at det ganske enkelt skal se bedre ud. Således bruger FCKs fans der har klubfarverne hvid og blå også ofte sort i deres flag. Hos danske klubber der spiller i rødt og hvidt kan man f.eks. se disse flag eller bannere
  AaB
  http://aabfan.dk/wp-content/uploads/AaB-fans-i-Esbjerg-03.jpg
  Silkeborg
  http://www.silkeborgif.com/media/19637928/Lyngby-SIF%20sept%202011%20012.JPG
  Er disse fans hardcore nazister fordi deres flag eller bannere har farverne rød hvid og sort i dem?

  Når man så tjekker efter om det ville være særligt logisk at finde nazistiske fans hos Vojvodina tjekker man selvfølgelig klubbens historie og her fortælles om tiden under 2. verdenskrig en historie der ikke gør det særligt logisk at journalistens påstande om direkte nazistiske Vojvodina fans skulle holde vand.

  Fra Wikipedia:
  During the World War II, the Kingdom of Yugoslavia was invaded and partitioned by the Axis powers, and its northern parts, including Novi Sad, were annexed by Hungary. One of the first decisions of the occupiers was the prohibition of Vojvodina and the confiscated its property. Large part of the club archives were destroyed by the new authorities, and the most trophies which were won till this time were lost. The local population were suppressed and many Serbian, as well Jewish, Roma and other civilians, were murdered (including women, children and the elderly), have perished in concentration camps, like the Šarvar concentration camp, or were expelled, including many Vojvodina members. But many citizens of all ethnicities – mostly Serbs, but also some anti-fascist and pro-Serb local Hungarians, Slovaks and others – joined the resistance and fought together against the fascist occupation, among them, many Vojvodina members. Especially bloody was 1942, when in a single sweep Hungarian troops killed over 4000 local Serbs, Jews and Roma, mostly during the Novi Sad massacre. Vojvodina lost during the war almost the entire team, among them: Božidar Petrović, Milan Simin and his brother Pera Simin, Dušana Šućov, Svetozar Džanić, Milan Stoja, Živko Brzak and Radovan Božin. Also many club officials and fans died.

  Sekvensen fra serbien afsluttes med klappende fans der fades til gråt og slowmotion for at vise hvilke slemme nazister de er mens en kvinde der formodentlig heller aldrig har været til en fodboldkamp udtrykker hvor urolig hun er for hvad der vil ske.
  Tja hvis man gjorde det samme underlødige med et kort klip med israelske fodboldfans som det her fra Hapoel Tel Aviv, ja så kunne man også få dem til at fremstå som nogle nazimonstre. Det beviser hvor dybt der gribes i trickkassen for at alle der deltager endelig skal fremstilles som Hitler-forgudere.
  https://www.youtube.com/watch?v=KwXShwtxUkY&playnext=1&list=PL57FAD5FC13F4B4C3&feature=results_video

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 21. november 2012 @ 00:36

 41. 39. Narkoman Lars (Finds søn)

  Jeg ved ikke hvor du har fra, at jeg skulle have ytret, at islamiske samfund, stater eller lande har tradition endsige eksempler for/på samme demokratiske, og må jeg tilføje socialistiske, samfundsmodeller som vi eksv. har i nordvesteuropa!

  Jeg vil dog til enhver tid foretrække, at bo i Tyrkiet fremfor Israel hamas eller ej, med hensyn til kirker og kristen missioneren så er der både kirker og kristne endda danske missionære i Tyrkiet, at der så er mange problemer for eksv. kurdere i Tyrkiet er en anden sag, men alle uanset religion kan da stemme, mere end man kan sige om etnokraterne i Israel.

  Og uanset hvad narkoman Lars så tromler du mig ikke en skid! Jeg giver hat i din utilstrækkelighed og trang til, at flytte den over på min. Din evige analyseren og trivielle belærenhed er til tider ganske pirrende og en smule irriterende, men da jeg ved du er et lille sølle væsen for hvem løbet er kørt, rører det mig ikke længere end til næste smøg.

  Faktum og bla. bla. krydret med vanvittige muslimers terroraktioner i stride strømme gør dig ikke til en helt eller saglig debattør i mine øjne, men der er utvivlsomt nogen af dine klippe klistre venner der stemmer i, i et fælles sølle forsøg på igen, at fjerne fokus på jeres egen uduelighed, utilstrækkelighed og desperate søgen efter samhørighed.

  Og lad nu være med at bruge mere tid på mig, jeg skal nok holde mig væk, men det kunne jo være, at der var nogen der ville diskutere artiklens indhold.

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 00:38

 42. 40. Den Kusseklædte Hævner

  Måske du skulle se hele udsendelsen :-), de interviewede lægger på ingen måde skjul på, at de hader jøder ligeså meget, som de hader muslimer, romaer og andre illegale indvandrere mm.

  Men hvad går den evige forsøgen på en afstandtagen til nynazister egentlig ud på? Det er da ganske godt belyst, at kommunister, div. europæiske imperialister mm. ikke har noget, at lade nazister hører for!

  Desuden så gør det vel ikke gyldent daggry, Serbiske nationalister til større engle, at de ikke er nazister. Udsendelsen handler iøvrigt, i store træk kun om hvorfor de er frustrerede og ikke så meget om, at de er nazister eller andet.

  Og de er altså frusterede pga. indvandringen, men påtaler som nævnt næsten alle, at det hele er kommunisterne og jødernes skyld. I den forbindelse kommer de også ind på zionistbevægelsen, der i bund og grund er en socialistisk/kommunistisk grundlag bevægelse. At de så også selv omtaler sig som socialister, gør kun det hele mere tragikomisk.

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 00:59

 43. ->41 Peter P

  Hvor har du set at arabere ikke kan stemme i Israel? Psst: Det kan de. For en afvekslings skyld får du her en henvisning fra Al-Jazeera.

  Du kalder det copy/paste. Jeg kalder det kildehenvisninger.

  Kristne i Tyrkiet – de første tre henvisninger er til tyrkiske aviser:

  Murder in Anatolia – Christian missionaries and Turkish ultranationalism

  Christian clerics alarmed at growing threats, persecution in Turkey

  Christians in eastern Turkey worried despite church opening

  Turkey Christian Missionaries Horrifically Tortured Before Killings

  Army followed and recorded movements of Christian missionaries in Turkey

  Det er ikke væsentligt ift. denne tråds emne, men fantastisk illustrativt for hvad substansudfordrede kritikere som dig ‘bidrager’ med i debatten her:

  Jeg kommer med konkrete henvisninger.

  Du prøver at affærdige disse som “copy/paste”, og fremsætter uvidende eller usande oplysninger om det israelske demokrati, og aner ikke at de mindre end 1% kristne i Tyrkiet oplever vold og forfølgelse.

  Nåh ja, så trækker du førtidspensionistkortet, kalder mig narkoman og sølle, affærdiger essentielle debatkvaliteter som analyseren, og prøver at flytte fokus væk fra de emner der debatteres og over på debattørernes angivelige menneskelige kvaliteter.

  Jeg indrømmer gerne: Det er to helt forskellige tilgange til at debattere som du og jeg repræsenterer. Er du stolt over din indsats? Hvis vi er så håbløse, hvorfor gider du så overhovedet bruge din tid her? Det hænger selvfølgelig ikke sammen.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 21. november 2012 @ 01:07

 44. Hold nu kæft narkoman Lars du spilder andres tid ! Jeg er en kæmpe idiot har ikke styr på en skid, og hedder Peter Lund Pedersen, bor Sverigesvej 14 2 th, i Hjørring, er ikke på nogen form for offentlig ydelse har en nabo der er fredelig grisespisende muslim fra Indonesien!

  Var der mere du ville taber Crack hoved så kan du jo opsøge mig, jeg har hverken hemmelig nummer eller lignende eller et hold bøller fra enhedslisten stående i baggården !

  Så kom frit frem taber Lars, hvis der er mere du vil din lille ækle mide!

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 01:14

 45. En hurtig google søgning giver Ca. 2.150 resultater, med det anonyme crack hoved Lars (håber han er stolt). Samme søgning på Peter Lund Pedersen fra Hjørring giver Ca. 1.920.000 resultater, det er sikkert ikke alle resultater der henviser til mig, men ikke jeg skulle kunne findes som jeg er! Klar i spyttet, og klar til at stå på mål overfor radikale islamofober og ditto islamister.

  Altså helt modsat narkoman Lars og mange flere fra samme og lignende segmenter, der som rotter gemmer sig bag anonymitet og taber alter egoer!

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 01:33

 46. >4 Per Henrik Rasmussen
  Er det nogle af dine værdier, som er blevet OMfordelt? Hvor skulle de ooprindeligt have været fordelt hen? Har du overhovedet nogle værdier selv? Eller er dine dumsmarte kommentarer udtryk for ren misundelse?
  Hvorfor er det lige at mere end halvdelen af min indkomst skal fordeles? Hvorfor kan jeg ikke selv vælge om jeg overhovedet har lyst til at dele?
  Dine kommentarer er dummere end poybs og nærsynet hippies tilsammen.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2012 @ 02:59

 47. Hvorfor kan jeg ikke selv vælge om jeg overhovedet har lyst til at dele?

  Godt spørgsmål.

  Hvis du mener at du ikke vil dele så skal du nok overveje om du overhovedet er kvalificeret til at være borger i et demokrati.

  Og med hensyn til om det du skal betale overstiger mere end 50% så vil jeg tillade mig at være tvivlende.

  At komme op i en intægtsklasse der skulle afstedkomme det er ikke noget man normalt kommer sovende til.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2012 @ 03:45

 48. “Proffersor” Crap
  Kvantitet overtrumfer ikke kvalitet og det uanset om der er vanentro eller endnu en overtroisk vantro

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2012 @ 06:20

 49. -> Kutteklædte hævner

  Der vises en større flok heilende fodboldfans kort efter den sekvens du omtale. Flaget er det gamle tyske kejserflag, som ny-nazister ofte bruger.

  Kommentar by Kim Møller — 21. november 2012 @ 07:28

 50. @7 Svend

  Lad mig forsætte lokum metaforen .

  For hvor humaniora Hønnerne snakker er der andre der handler , for det meste mænd.
  Mænd der med en kombination af børste og knap kontrol holder et maksimalt vandtryk og børster så dybt at kun fingerspidserne til tider holder fast børsten .

  Og så er drengene , dem der hverken er bange lort eller ødelæggelses :)

  h t t p://www.liveleak.com/view?i=ba3_1351956694

  Kommentar by Aglet Xander — 21. november 2012 @ 07:52

 51. 48. Per Henrik Rasmussen

  Stalin påstod jo netop, at kvantitet også kunne være en kvalitet. Det er der siden mange, der har taget ham ordet på og forfulgt som et mantra. Både kineserne med hensyn til produktion, og USA med hensyn til krige, bankerne med hensyn til gebyrer, og i kontekst anonyme islamofober og socialistforskrækkede der spammer deres gylle og links i en lind strøm.

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 10:48

 52. 50. Aglet Über Spammer

  Ja dit segment har altid haft det bedst med at skide i egen rede, omgivelserne skulle jo gerne have samme aroma, som det der kommer ud af jeres mund:-)

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 11:15

 53. 42. Peter P
  Når du engang lærer at vise andre folk respekt kunne det være jeg gad bruge tid på at forholde mig til det du skriver.
  Men for at omkrive et klassisk filmcitat fra Jerry Maguire
  “You LOST me at Kusseklædte”

  49. Kim Møller
  Hej Kim,
  mit indlæg var som du nok kan se alene møntet på den serbiske del – særligt på fodbolfansene, for det var her udsendelsen gik hen og stemplede nogle folk som nazister som det label ikke passer præcist nok på. Golden Dawn og Jobik og disses støtter havde helt tydeligt nazistiske holdninger (bl.a. åbenlyst og udtalt jødehad samt åbenlys foræring af Hitler)
  Når det kommer til de serbiske fans må jeg så sige at jeg virkelig har nærstuderet videoen på DR NU
  http://www.dr.dk/tv/se/horisont/horisont-29#!/ og jeg ser hverken det jeg kan se som heilen http://www.youtube.com/watch?v=HbJDbkKURH4 eller som det tyske kejserflag http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080821213242/althistory/images/thumb/d/d6/Flag_of_Imperial_Germany.png/640px-Flag_of_Imperial_Germany.png

  Her lidt notater jeg lavede med tidskoder

  18.55 og frem > flagene vi ser her er IKKE det tyske kejserflag (sort, hvid, rød) – de er sort hvid rød sort.
  Ligeledes er nazihilsen altså hverken udført med to arme i vejret eller fremadstrakt håndd med knyttet næve. Det er altså helt almindelig gestikuleren på fodboldstadion og har ikke noget med heilen at gøre.
  19.50 > heller ikke heilen
  20.20 > heilen er heller ikke med to arme
  21.05 > Sekvens med en serbisk nationalist (der ikke engang identificeres som fodboldfan men derimod til overfaldet på Gay Pride Paraden i Beograd)
  De er storserbiske nationalister (billede af Mladic og Putin
  Storserbiske nationalister – men ikke samme snak som Jobik eller Golden Dawn)

  22.05 > Heller ikke det Serbiske Radikale Parti har tilsyneladende nationalsocialisme på plakaten, har dog fascistiske forbindelser igennem Baath partiet
  http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_Radical_Party

  24.54 > klap – ikke heilen (en der kradser sin kind kort heller ikke heilen)
  Se det klip her grundigt igennem selv og læg mærke til hvilke arme der tilhører hvem, set fra en skæv vinkel kan et slow-motion billede godt få det til at se ud som om nabomandens ene arm tilhører den anden. Der klappes med strakte arme, der heiles ikke.

  Hvis jeg har overset noget vil jeg gerne høre hvor, for nu har jeg efterhånden set den sekvens igennem 4 gange uden at erkende noget der tydeligt skulle indikere nazistisk tilhørsforhold hos fansene.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 21. november 2012 @ 13:03

 54. @Lars Findsen
  Hvor har du set at arabere ikke kan stemme i Israel? Psst: Det kan de.

  Det er en sandhed med modifikationer. Det er selvfølgelig korrekt, at arabere som er israelske statsborgere kan stemme. Men det kan de arabiske beboere i de af Israel besatte områder ikke – hvilket vel er en af flere årsager til at Israel netop holder disse områder “besatte” og ikke annekterer dem direkte. Var områderne officielt en del af Israel, så skulle områdets arabiske beboere jo have fulde borgerrettigheder – deriblandt stemmeret – hvilket Israel af indlysende årsager ikke er interesserede i.

  Kommentar by Polyb — 21. november 2012 @ 15:07

 55. -> Kutteklædte

  Du havde ret med hensyn til flaget. Hvis man kigger godt efter, ser man der er to sorte striber i flaget. Samme med hensyn til heilen (sekvensen jeg tænkte på var vistnok den 20.20), hvor der zoomes ind på en gruppe der har løftede hænder, nogle med knyttet næve andre med flad hånd – Skulle der være noget der kan opfattes som heilen her, så er det formentligt en tilfældighed – de jubler som typiske Ultras-fodboldfans. Vi har lige set heilen, siger Ubbesen herefter til menneskerettighedsaktivisten. Jeg tror han har læst sig til, at der er nazister på Stadion og så tager han filmholdet med til kamp – de giver ham ikke rigtigt noget at arbejde med, og så sexer han det op ved hjælp af filmtrick. Med udsendelsens plot iøvrigt er det helt unødvendigt. Det gør hverken fra eller til om de heiler som nazister eller mere er at betragte som ekstreme nationalister – men han skal selvfølgelig bruge sekvensen for at køre overskriften hjem: Støvletramp og nazi-hilsner.

  Som helhed mener jeg stadig udsendelsen var god. Jeg synes det er forkert at kalde nationalsocialister eller nationalister for ‘højreekstremister’, men enhver etikette kunne kritiseres. Ubbesen skal ikke påstå de heiler hvis de ikke gør det, men serberne kunne sagtens være mere nationalsocialistiske end højreekstremistiske. Det er altid svært. Jeg vil helst kun kalde folk kommunister, hvis de er medlem af et kommunistisk parti – men omvendt, så er Socialistisk Arbejder Parti jo kommunistisk og en gruppe som Libertære Socialister inkluderer også ‘rådskommunister’. Samme i forhold til nationalsocialisme. Selvfølgelig kan det være rimeligt at kalde folk nazist, hvis de er tilhænger af en ideologi som overvejende flugter med den klassiske nazisme, uanset at ikoner og symbolik ikke er 100 pct. identisk. Jeg er godt klar over, at venstreradikale, forskere og medier IKKE er i stand til at bruge etiketterne objektivt, og man skal passe meget på når man associerer folk med gaskamre, men det vil også være mærkeligt hvis nazisme var det samme som i 1930’erne – selv NSDAP ændrede sig over årene.

  Personligt havde jeg foretrukket udsendelsen hed ‘Støvletramp mod indvandring og multikultur’, og det ville være bedre hvis Serbien ikke var inkluderet – ekstremismen her var tydeligvis en konsekvens af krigen. Den græske del viser på fornem vis hvordan indvandring smadrer civilsamfundet og radikaliserer iøvrigt fredelige folk (ekstreme problemer, ekstreme løsning, som familiefaderen sagde, før han pludselig talte om jøder). Ungarn var et godt eksempel på at økonomisk krise ligesom de fleste andre kriser deler folk langs etniske linier. Arbejdende ungarer vil ikke finansiere sigøjnere, og taler om jødisk kapital.

  Kommentar by Kim Møller — 21. november 2012 @ 15:18

 56. Er der ikke nogen der er så venlig at give Peter P hans medicin? Der er grænser for hvor meget dårlig argumentation man kan kapere i en tråd.

  Kommentar by Jannik — 21. november 2012 @ 16:50

 57. 56. Jannik

  Intelligent kære Jannik, virkelig intelligent og rammende….

  Mvh Peter Lund Pedersen
  Sverigesvej 14, 2 th
  9800 Hjørring

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 17:34

 58. @52
  “Aglet Über Spammer”
  Kan man kalde det det når han frivilligt er hoppet i kummen og har skyllet sig selv ud i kloaken hvor der for enden venter ham en omfattende renselsesproces ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 21. november 2012 @ 17:40

 59. 58. Per Henrik Rasmussen

  Aglet er ren Über ren, ja renere end rene Rolf, så ren at et negativ portræt foto ville være clorin hvidt uden den mindste nuance. Desuden har han mange norske venner, og så godt som alle “rigtige” nordmænd er begyndt, at bruge Breiviks hilsen. Aglet siger det selv, så det passer, for han er ren og lyver aldrig. Desuden er det ganske godt dokumenteret på div. forums, at Aglet siger det, og så passer det jo, for Aglet er ren….

  Mvh Peter Lund Pedersen osv. osv.

  Kommentar by Peter P — 21. november 2012 @ 20:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper