20. november 2012

København: 55 pct. af to-sprogede drenge er funktionelle analfabeter – Kan læse en Jumbobog, men…

Professor Niels Egelund mener problemet grunder i forældrenes ‘normer og holdninger’, men konkluderer alligevel at det til dels er ’samfundets skyld’. Alt er i sidste ende samfundets skyld, men bare rolig, Anne Vang har initiativer klar. Fra dagens Politiken – Drenge læser elendigt (ikke online, se evt. P4 København).

“Det står skidt til for tosprogede drenge og mænd. Det viser nye tal, som forskerne bag den danske del af OECD’s Pisa-undersøgelser har lavet for Politiken og DR P4 København. … Tallene viser blandt andet, at 55 pct. af københavnske tosprogede drenges læsefærdigheder er så dårlige efter 9. klasse, at de betragtes som funktionelle analfabeter.

Som funktionel analfabet kan man godt læse, men har svært ved at forstå abstrakte tekster. Niveauet svarer nogenlunde til at kunne læse en Jumbobog. Og ifølge Pisa’s opgørelse, der baserer sig på tal fra 2010, går det den forkerte vej. Andelen af funktionelle analfabeter i københavnske folkeskoler er steget fra 51 pct. i 2007 til 55 pct. i 2010…”

Oploadet Kl. 19:29 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42629/trackback

50 Comments »

 1. Hvad kan Danmark bruge de drenge til?
  Kanonføde, ja men hvor?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. november 2012 @ 19:44

 2. Hvad skal de også bruge gode skolekundskaber til..?
  Læs dog hvad Klaus Rifbjerg skriver:

  “Se dog de fantastiske og flotte mennesker, der kommer ud af blandingsforhold i f.eks. de tidligere franske kolonier i Nordafrika. Tilførsel af nyt blod er et sundhedstegn. Hvis vi kun dyrkede hinanden, havnede vi i indavl og incest med en farlig degeneration med deformiteter som hareskår, misvækst, skæve hoveder og korte arme til følge… For mig eksisterer der principielt ingen grænser… det har gennem historien vist sig, at de fremmede stille og roligt har assimileret sig…
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, JyllandsPosten 11/1 1994)”

  Mon forfatteren var vind og skæv..?

  Kommentar by Centerpoint — 20. november 2012 @ 19:58

 3. Det hedder ikke ‘initiativer’, men ‘tiltag’. Integrationstiltag, f. eks. Det er nysprog for penge og ansættelse af ‘fædre’ og ‘konsulenter’, evt. køb af bordtennisborde, eller indførelse af ‘musikalske tiltag’ (hård, fordummende “rap”). Nåja, og boksning og kampsport og den slags, hvis man er voldelig og har brug for sådan noget til at “få sine aggressioner ud” på mennesker, der ikke kan forsvare sig.

  Anne Vang! Socialdemokratiet!

  Hurra, hurra hurra!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. november 2012 @ 20:03

 4. En uheldig udvikling må man sige. Det var jo fra dem fremtidens innovation og kreativitet skulle komme.

  Nu skal vi i stedet forsørge dem.

  Kommentar by Anonym — 20. november 2012 @ 20:05

 5. Professor Niels Egelund mener problemet grunder i forældrenes ‘normer og holdninger’, men konkluderer alligevel at det til dels er ‘samfundets skyld’

  Han har i mine øjne ret i, at det til dels er “samfundets skyld”. For det første har samfundet fejlet ved at lukke alt for mange indvandrere ind. For det andet har samfundet fejlet ved at lukke de FORKERTE indvandrere ind. Og for det tredje har samfundet fejlet ved at lefle for det tosprogede via “politisk korrekthed”, “multikultur”, modersmålsundervisning, tolerance over for ghettodannelser osv.

  Kommentar by Vest — 20. november 2012 @ 20:41

 6. Den dag disse analfabeter optræder i medierne som tilhørende indvandrerbander, vil folkeskolen og det Danske samfund få skylden for deres kriminalitet og det vil frikende disse analfabetere for straf,om føje tid vil det Danske samfund fremstå som et tabersamfund pga. uduelige politikere der er total ansvarsløse over for etniske Danskere.

  Kommentar by emmagad — 20. november 2012 @ 20:43

 7. Hvorfor skal de også lære at læse. De er jo sikret evig forsørgelse af staten.
  Bare de kan koranen og socialloven eller hvad den hedder.

  Kommentar by Anonym — 20. november 2012 @ 20:46

 8. Tosproget mig her og tosproget mig der… er f.eks. kinesiske, vietnamesiske, indiske, østeuropæiske elever o.s.v. ikke tosprogede? – Og klarer de sig lige så elendigt? – Vel gør de ej. De klarer sig bedre end gennemsnittet af danske. Men ingen tør sige sandheden: islamisk ‘kultur’ og indavl.

  Kommentar by Skjoldungen — 20. november 2012 @ 20:46

 9. Vi tilbyder de unge, både danske og indvandre 1. 2. og 3. generation, verdens dyreste folkeskole, bruger uanede resourcer på ekstraundervisning og genopbygning af hærværksødelagte bygninger, de unge behøver bare at engagerer sig og suge viden til sig! Danske unge klarer sig hæderligt, men indvandrene i diverse generationer klarer sig elendigt! Det er ikke samfundets skyld, det er motivationen hjemmefra der mangler!
  Undervisning er en chance af uanede dimentioner, man behøver bare at bukke sig ned og samle den op! Og tænk hvis der var nogle af de indvandrede unge der udtrykte taknemmelighed over den chance samfundet havde tilbudt dem! Men nej, de hader os og de foragter os!

  Kommentar by Robert R — 20. november 2012 @ 20:56

 10. Det er måske ikke kun abstrakte tekster, de har svært ved at forstå, men abstrakte begreber i det hele taget? Af kriminalitetsstatistikken kan man ihvertfald se, at mange har store problemer med at skelne begreber som “dit” fra mit” og “rigtigt” fra “forkert”.

  Kommentar by Hertz — 20. november 2012 @ 21:09

 11. Fremtiden ser sort ud.
  Jeg tror desværre ,at læse jumbobøger er det ypperste de kan præstere.
  Men de røde vil sikkert med Anne (nord)Vang i spidsen. Bare poste flere millioner
  I de røde multi taberfabrikker kaldet folkeskoler.

  Kommentar by XXXXX — 20. november 2012 @ 21:14

 12. I diskussionen om somaliere i kølvandet på skatteudragelsesundersøgelsen i Århus for ikke så alt for længe siden så vi at et af problemerne er loyalitetsopfattelsen. Så snart en delgruppe afsløres himler hele gruppen op om racisme og fordomsfuldhed, åbenbart fordi de associerer sig med sine landsmænd. En hel del udfoldede store mængder retfærdig harme, idet det fuldstændig forbigik deres opmærksomhed at det netop ikke var deres undtagelser som blev kritiseret, men at den somaliske gruppe som helhed figurerer uheldigt i diverse statistikker. Vi skal se at det samme sker her. For det første er det racistisk og fordomsfuldt at pege på gruppens “vanskeligheder”, for det andet vil der vise sig et par “gode eksempler”. Jeg kan næsten ikke vente.

  Kommentar by Høgsbro — 20. november 2012 @ 21:23

 13. Forældrene stimulerer ikke børnene godt nok. Det starter helt fra barnsben. En helt igennem forkert opdragelse, mangel på følelsmæssige og berøringsmæssige stimuli, kombineret med forældre og familier der aldrig har haft nogen som helst større uddannelse eller længerevarende skolegang. Den danske folkeskole har nu engang begrænsede midler, og sørger forældrene ikke for deres børn, så er opgaven noget nær umulig at løfte.
  Det ser man også hos “to-sprogede” der klarer sig formidabelt i skolen med super-høje karakterer.
  Der er der status i at klare sig godt, og få en høj uddannelse. Familien bakker op og forventer det, og man taber ansigt og ære hvis børnene ikke klarer sig godt. Hos visse “to-sprogede” er det helt anderledes desværre. De har aldrig skulle klare længerevarende uddannelser i hjemlandene.

  Jeg er så evigt træt af at læse hvad staten/folkeskolen kan gøre og bør gøre ift at løfte opgaven med at give disse børn en god og brugbar uddannelse. Hele problemet ligger hos forældrene og familien ene og alene. Det er bare min mening.
  Det er ikke samfundets opgave at opdrage på børnene, at sørge for at de kommer i skole, at de respekterer læreren og de andre elever, at de laver deres lektier, at de engagerer sig og prøver at forstå deres fag, og i det hele taget tager skolen alvorlig.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. november 2012 @ 21:54

 14. Disse hel og halvanalfabeter får meget meget svært ved at få velbetalte jobs,når man så ovenikøbet tager en faktor som deres arbejdsmoral med i ligningen, så er det ikke svært at regne ud hvor de ender i fremtidens samfund.
  Dermed har rød blok sikret sig en masse kernevælgere der er til fals for ting som feks høje overførselsindkomster,lave straffe,spillen på misundelse over for de mere vellykkede,fastholdelse i offerrolle mv.

  De radikale har sikret sig at mange af deres kernevælgere kan få gode jobs i vellønnede stillinger i godheds og behandlerindustrien hvor de kan tage sig af de stakkels importerede ofre…

  Kommentar by jønne — 20. november 2012 @ 22:17

 15. Hvad er der nu galt med Jumbo-bøger?

  http://da.wikipedia.org/wiki/Jumbobog

  Kommentar by Josef. K — 20. november 2012 @ 22:18

 16. Danmark om 20 år = Grækenland nu, økonomisk. At muslimske unge ikke kan læse og skrive Dansk, er der intet nyt i. De gider ikke, og hvorfor mon lære det når vi dumme Danskere betaler for forsørgelse alligevel. Vågn op Danmark. Klokken er 5 minutter i 12.

  Kommentar by Søren — 20. november 2012 @ 22:49

 17. I kan bande, I kan svovle. Bagklogskab og ret både dengang og med tilbagevirkende kraft dur desværre ikke rigtig til noget. I kan ikke bruge det til noget, de er her, og ’sådan er det jo’.
  Det er jo påfaldende at problemet egentlig bliver større når børnene bliver ældre. Og forklaringen er let nok, deres forældre, forældrenes omgivelser kender ikke det danske samfund, dets institutioner og de kender kun rudimentært sproget. Længere fremme i skolesystemet er der flere og flere begreber, der kræver at man kender hele det danske samfund, ikke teoretisk men også på sin krop.
  Enhver der har sit barn i en skole med danske problembørn ( dvs. i en skole uden ret mange indvandere, eks. Højbjerg Århus) ved at det også eksisterer her, men her er der dog altid et eller andet at hænge noget på. Nogle af de her drenge bliver nødt til at gå i skole i længere tid, og måske med andre typer af lærere.

  Kommentar by Niels Christenen — 21. november 2012 @ 00:09

 18. Jeg hørte indslaget med den socialdemokratiske borgmester Anne Vang på P4 København i morges ca. kl 8:15 og jeg må sige jeg blev imponeret.

  Hendes bortforklaringer og påtaget positive udenomssnak om den totale fallit som hendes partis skolepolitik har lidt var ganske simpelt et kunstværk, jeg tror at det har krævet hårdt arbejde at strikke den historie sammen.

  Jeg kan godt forstå at det er for smerteligt at skulle indrømme at nogle årtiers rød dominans i skolen gennem politikere og fagforeninger har været en katastrofe.
  Men tænk alligevel hvis kræfterne havde været brugt på en konstruktiv indsats i stedet for denne virkelighedsflugt!

  En anden ting jeg bemærkede var så at selvom indvandrerproblemer har været debatteret i årevis og der er skrevet massevis af bøger om det, og altså også om indvandrerdrengenes elendige resultater i skolen så er der altså en del mennesker i det her land som det først går op for når de kan læse om det i Politiken. Længe leve snæversynet :-)

  Kommentar by Jens Hansen — 21. november 2012 @ 00:20

 19. Udenlandsk baggrund er ingen hindring for indlæring. Tosproget, indvandrer, ikke vestlig er udtryk som anvendes for at forplumre debatten, når der menes muslim. Det ville også hjælpe en hel del hvis vore politikere lærte at skeldne mellen indvandring (et gode) og invasion som betyder tilstrømning af fjender.

  Kommentar by Sailor — 21. november 2012 @ 00:36

 20. Nu ødelægger de julen over hele landet. http://www.fyens.dk/article/2197585:Odense–Julehader-bag-haervaerk-i-Odense

  Kommentar by Frank P — 21. november 2012 @ 02:16

 21. It’s the IQ dhummies, get it or you’ll never get it! Alas, only a few of you will!

  Nu skal der andre boller på knippelsuppen, så Christine Antorini skal skiftes ud med folkeskolelærersocialisten Karina “Mange muslimske børn/unge er mindre begavede” Dehnhardt Lorentzen.
  For nu skal der noget god gammeldags nationalsocialistisk kadaver- og strækmarchdisciplin ind i folke- og grundskolen. For ellers må vi vente med 2020 implementeringen af Mentiqafolkeskolen til 2025, for det tager jo trods lidt tid at gå fra 2% af børnene med IQ over 130, til 100%. Men når vi bare løfter i én stor samlet flok, skal det jo nok gå det hele. Og til den tid, når folke- og grundskolerne så op på samme karakterniveau som Mentiqaskolerne. Og bagefter skal alle de voksne også efteruddannes på præcis samme måde.

  Og så kører vi ellers bare med klatten her i landet! Og det på den max nice og zupersvedige måde!

  Så det var måske en god og ikke mindst meget indbringende idé, at eksportere denne model til Sydkorea! Nå nej, for der går 80% af dem jo på universitetet! Og det har 100% sikkert intet som helst at gøre med en gennemsnitsIQ på 106. Helt bestemt ikke, aldig nogensinde! Hvordan kan jeg dog få sådanne slemme tanker, for det er jo forældrenes sociale/økonomiske/uddanelsesmæssige baggrund og i sidste ende samfundets skyld, for det næsten skriver alle herinde jo?!
  Og til jer, har jeg kun én eneste ting at sige; IQmæssig baggrund! Den dag hvor I når frem til, at tænke jeres egne selvstændige tanker, så vil dét være det første og efterhånden også det eneste I tænker. Og det vil foregå fuldstændig automatisk og ubevidst. Og endda helt uden, at I føler nogen som helst skam over at acceptere naturen som den er og mennesket som det dyr det er og som er underlagt naturen og ikke hævet over den.

  Kommentar by A.R. — 21. november 2012 @ 07:15

 22. 2

  Hvilket skønt citat at bringe. haha..

  Kommentar by Liva — 21. november 2012 @ 09:03

 23. 20

  Læg mærke til Cans kommentar under artiklen.

  Kommentar by Liva — 21. november 2012 @ 09:08

 24. Bliver multikulti folkeskolen aldrig klogere?

  Aarhus 2009:

  “Trods en styrket indsats i børnehaverne er de tosprogede børn blevet ringere til dansk, når de skal begynde i skole.

  Århus Kommune har for fjerde år i træk sprogtestet de kommende skolebørn, og årets resultat markerer et nyt lavpunkt. Mens hvert tredje af de tosprogede børn i 2006 mestrede et alderssvarende dansk, gælder det nu blot for hvert femte barn, 19 pct.”

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1689866.ece

  København 2010:

  “Tosprogede elever på flere københavnske folkeskoler er så dårlige til at læse, at der nu bliver slået alarm.
  Særlig slemt står det til på Tagensbo skole, hvor hele otte ud af 10 elever i 8. klasse læser så dårligt, at de ikke kan følge med i undervisningen. Det viser en opgørelse fra Københavns Kommune.
  Derfor laver Københavns Kommune nu en redningsplan for de tre mest udsatte skoler. Akut planen gælder for Blågård Skole, Tagensbo Skole og Rådmandsgades Skole i København.”

  h t t p://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2010/06/09/075446.htm

  København 2012:

  “Tallene viser blandt andet, at 55 pct. af københavnske tosprogede drenges læsefærdigheder er så dårlige efter 9. klasse, at de betragtes som funktionelle analfabeter.”

  (citatet har Uriasposten hentet fra Politiken: Drenge læser elendigt. 2012)

  Kommentar by Liva — 21. november 2012 @ 09:21

 25. Vi skal holde op med at tale om “indvandrer, ikke-etniske danskere, tosprogede” Det er ikke det det drejer sig om. Det handler om tilflyttere med en islamisk kulturel baggrund. Det er de troende sharia muslimer, som har et problem med det danske sprog og danske kulturværdier – ikke andre indvandrer og tosprogede.

  Kommentar by Tim Pallis — 21. november 2012 @ 09:33

 26. Nemlig Liva

  Denne “nyhed” dukker frem med jævne mellemrum. Fornøjelig underholdning.

  Alle Gutmenschen er handlingslammede

  “Den 29. marts 2011 vedtog Folketinget, at tosprogede børn omkring tre år kan tvinges i børnehave. Det kan de, hvis en sprogvurdering viser, at barnet har behov for sprogstimulering.”

  Der er næppe ikke een eneste kommune, der har turdet at være så racistisk.

  Og der findes næppe heller ikke een eneste jourAnalist, der tør undersøge det.

  18. aug. 2011
  “Københavns Kommune har gjort meget for, at eleverne i folkeskolen skal blive bedre til at læse. Men en ny undersøgelse viser, at det ikke har hjulpet.

  Men indsatsen har altså ikke virket, når det gælder læsning. Det erkender kommunens børne- og ungdoms-borgmester Anne Vang.

  – Vi bliver nødt til at gøre mere, siger hun til Politiken.”

  Altså for over et år siden

  I dag
  “Lærerne skal på kursus siger Anne Vang”

  Gad vide hvor længe folkeskolelærerne vil finde sig i at blive beskyldt for at være inkompetente???

  Kommentar by tavsen — 21. november 2012 @ 13:28

 27. “Hvis vi kun dyrkede hinanden, havnede vi i indavl og incest med en farlig degeneration med deformiteter som hareskår, misvækst, skæve hoveder og korte arme til følge…”

  Hvem sagde somaliere :-D

  Kommentar by Jesper J. — 21. november 2012 @ 13:29

 28. – kender I nogen der er nemmere at manipulere politisk med end analfabeter???

  Det er derfor vi ikke alene udklækker tusindvis, men samtidigt importerer dem fra alverdens U-lande, og især de “fredelige” fra mellemøsten.

  Det forventes nemlig at de skæpper i stemmeboksene hos både Radikale og Socialister!

  Vanviddet har desværre ingen grænser.

  Kommentar by Cantor — 21. november 2012 @ 16:42

 29. #28.Cantor
  Konsekvensen af dit indlæg er, at borgerkrig og magterobring
  bliver fremtiden i Danmark!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. november 2012 @ 16:50

 30. #29 Falkeøje,
  Vi er enige, Grækerne er begyndt at se et gyldent morgengry, på trods af EU’s Fattighjælp, så tager de nu samme midler i brug som de invasive kulturberigere, nemlig at give dem en gylden grund til at returnere til “Røverkulen” det kommer selvfølgelig også til at ske her i Danmark.
  Vanviddet MÅ da have en grænse.

  Kommentar by Cantor — 21. november 2012 @ 17:27

 31. Danmark må ud af EU(europæisk undergang), så hurtigt det er muligt. Derudover bør ikke-selvforsørgende udlændinge og kriminelle udlændinge sendes ud af landet. Flygtninge repatrieres, når forholdene i deres hjemland er blevet bedre. Det vil betyde kæmpebesparelser for de danske skattebetalere.

  Kommentar by Jørgen — 21. november 2012 @ 18:24

 32. Det sker iøvrigt ganske ofte at såkaldte flygtninge(f.eks. fra irak, iran og libanon) rejser på lange ferier i det land, de er flygtet fra. Disse velfærdsturister er endnu ikke blevet hjemsendt, desværre.

  Kommentar by Jørgen — 21. november 2012 @ 19:54

 33. Apropos fra Den Korte Avis:

  denkorteavis.dk/2012/born-af-indgiftede-kan-have-svaert-ved-at-laere/
  “… skoler for udviklingshæmmede og lettere mentalt retarderede børn, er seks ud af ti børn tosprogede”. En betragtelig overrepræsentation når knap en tredjedel af samtlige københavnske folkeskoleelever er tosprogede”

  denkorteavis.dk/2012/derfor-gar-det-galt-pa-skolerne-foraeldre-er-ligeglade-og-imamer-puster-til-ilden/
  “Der er tale om et mønster, og det er desværre ikke nyt. Ifølge historiker Kim Møller som citerer Ekstra Bladet fra 29. februar 1992, blev der dengang rapporteret om akkurat de samme problemstillinger som i dag.”

  Kommentar by Hertz — 21. november 2012 @ 21:06

 34. @ falkeøje

  For en gangs skyld helt enig. Det er alt sammen Cantors skyld.

  (Undskyld Cantor, men jeg kunne simpelthen ikke lade den ligge)

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 21. november 2012 @ 21:42

 35. Indvandre børne, specielt drengenes, manglende skolekunstskaber er nok den største udfordring danmark står overfor!
  Der er en velkendt sammenhæng mellem et lands uddannelses niveau og dets velstand! Med import og efterfølgende indfødsel at store mængder af mellemøstlige arabere og nordøstafrikanere er danmark raslet ned af ranglisten i ikke kun pisaundersøgelserne, men også andre måder uddannelsesniveau registreres på.
  Ikke alene vil vil vi blive fattigere, landet vil også blive præget af kulturelle og sociale uroligheder. Vi har alerede set begyndelse, med urolighederne i vinterferien for et par år siden og her senest med et pludseligt og temmelig umotiveret angreb på skadestuen i Odense! Vi behøver bare at se ud over landets grænser for at se hvor vi er på vej hen!
  Se på Frankrig hvor arrestationen af en trafiksynder udløste omfattende uroligheder. Se på Sverige hvor voldtægttallet er vokset i en uhyggelig grad. Se på Holland hvor bander af indvandre pludselig drager hærgende gennem forretningskvarterer. Se på England hvor almindelige hvide englændere trænges ud af byer som Bradford og Leciester, sidsnævnte har nu flertal af ikke europæere! Jeg kunne blive ved, og hvad er det lige der for de ansvarlige i Danmark til, at tro at de indvandre vi har her, er fredeligere end indvandere i andre europæiske lande!

  Kommentar by Robert R — 22. november 2012 @ 00:50

 36. Jesper J.

  Der er er jo en meget god grund til, at der er en offentlig hjemmeside som hedder etnicitetoghandicap.dk, hvor sundheds- og plejepersonale kan få viden om handicap blandt etniske minoriteter. Selvom sidstnævnte dog kun er i ental, gæt selv hvilken!

  Jørgen

  31

  Europas underminering som fører til Europas undergang.

  Robert R.

  Der er en velkendt sammenhæng mellem et lands gennesmsnitsIQ og dets velstand. Hvis der da ikke lige er store naturgivne energiressoucer i undergrunden.

  Kommentar by A.R. — 22. november 2012 @ 06:29

 37. De gutter kan ikke en skid og de bidrager med endnu mindre, udover vold, derfor bør statsborgerskabet straks tages fra dem.

  Kommentar by Lars B — 22. november 2012 @ 08:37

 38. Tror desværre tallene er pyntede af vietnamesiske, europæiske, canadiske og øvrige ikkemuslimske indvandrere. Kan vi venligst få en statistik over disse muslimske mænd og drenge istedet. Og så lad de øvrige nationaliteter få lidt fred for denne umenneskelige sammenligning.

  Kommentar by Wazzla — 22. november 2012 @ 08:46

 39. Stadig fornøjelig underholdning

  22. nov. 2012 07:56

  Indvandrerpigerne overhaler indvandrerdrengene, når det kommer til at tage en ungdomsuddannelse. Og når drengene ikke har en uddannelse, vælger pigerne dem fra…

  og det tror DDR selvfølgelig på :-D :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 22. november 2012 @ 13:03

 40. Unge indvandrermænd er på støtten
  http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2012/11/21/071249.htm
  21. nov. 2012
  Under fire procent af de danske mænd i alderen 16-29 år modtager kontanthjælp fra Københavns Kommune.

  Procenttallet for de unge indvandrere er 9 procent. Det viser nye tal fra Københavns Kommunes beskæftigelses -og integrationsforvaltning som DR P4 København har fået udregnet

  At risikoen for at blive parkeret på sidelinjen i en ung alder er mere end dobbelt så høj for de unge, mandlige indvandrere overrasker ikke forsker i arbejdsmarkedspolitik ved Aalborg Universitet, Flemming Ibsen…..

  MON forskerne nogensinde bliver overrasket???

  Kommentar by tavsen — 22. november 2012 @ 13:38

 41. Det ville være en god ide, hvis den danske stat lavede regler, der bevirkede at det kun var danske borgere der kunne modtage overførselsindkomst. Det ville med ret stor sikkerhed bevirke at flertallet af de herboende udlændinge fra især middelalderøsten, vestasien og afrika rejste ud af Danmark.

  Kommentar by Jørgen — 22. november 2012 @ 15:32

 42. #39 tavsen, jeg tror nu ikke at det er helt skævt. Hvorfor skulle de muslimske piger ønske sig en taber-mujaffa som ægtemand?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. november 2012 @ 22:12

 43. Jørgen

  Intelligenstest alle “indvandrere”/”flygtninge”, og sortér alle fra med IQ under 105! Hvordan man så lige laver en intelligenstest for analfabeter er jo så en helt anden sag.

  Hr Naturli’

  Blodets bånd! Blodets bånd!

  Kommentar by A.R. — 23. november 2012 @ 05:59

 44. Gæstearbejdere og flygtninge er i landet midlertidigt. Når gæstearbejdernes arbejde er afsluttet, så hjemsendes de. Når forholdene i flygtningenes hjemland er blevet bedre, så hjemsendes. Derved reduceres udlændingeomkostningerne(både de sociale og økonomiske) betragteligt.

  Kommentar by Jørgen — 23. november 2012 @ 18:19

 45. Det ufaglærte arbejde som de såkaldte gæstearbejdere fra bl.a. tyrkiet og pakistan udførte i ca fire-fem måneder er forlængst afsluttet og betalt. Desværre “glemte” de “ansvarlige” politikere at hjemsende de omkostningstunge udlændinge.

  Kommentar by Jørgen — 23. november 2012 @ 20:57

 46. Vedtaget: Socialpakke på 1,1 milliarder kroner
  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/11/10/1110130922.htm

  Alle børn, uanset om man er barn af flygtninge eller kommer fra Grønland eller Færøerne, får børnepenge, når man er i Danmark, siger socialminister Karen Hækkerup (S)….

  DANSKE VELFÆRDSGODER kun TIL DANSKE STATSBORGERE
  burde være en selvfølge

  Kommentar by tavsen — 23. november 2012 @ 22:22

 47. tavsen

  Ifølge Karen Sinkedum, er det jo ligegyldigt om man er barn af udenlandske eller jyske forældre!

  Kommentar by A.R. — 24. november 2012 @ 06:16

 48. A.R.

  Karen i kæret er udmærket klar over det landsforrædderiske, derfor inddrages Rigsfællesskabet, som altså nu udvides til at omfatte hele verden.

  Men det er sgu en besynderlig udtalelse.

  Gad vide, hvad hun har imod jyder?

  Kommentar by tavsen — 24. november 2012 @ 11:41

 49. I nogle europæiske lande er det sådan, at udlændinge må forlade landet, hvis de ikke kan forsørge sig selv og deres eventuelle familie. Disse regler bør også indføres her i landet.

  Kommentar by Jørgen — 25. november 2012 @ 18:02

 50. Der er ingen grund til integration af de såkaldte flygtninge. Flygtninge og deres efterkommere er her i landet midlertidigt. Når forholdene i flygtningenes hjemland er blevet bedre, bør de i reglen repatrieres.

  Kommentar by Jørgen — 26. november 2012 @ 21:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper