21. november 2012

Knud Romer, Radio24syv: Pia K. er “… en fuldstændig sindssyg nationalistisk reaktionær ekstremist”

Jeg så Knud Romer på TV2 News i går aftes, og han er her der og alle vegne. Her en sekvens fra gårsdagens Romerriget på Radio24syv, hvor Femern-forbindelsen var til debat. Pudsigt nok optaget direkte i et fyldt auditorium på Roskilde Universitet.

Knud Romer, Radio24syv: Altså Pia Kjærsgaard er ikke kommet videre.

Klaus Schulte, lektor: Nej nej nej!, det er hun ikke, og det er også fuldstændigt lige meget i den forbindelse, men her har vi i grunden (afbrydes).

Knud Romer: … men hun er ikke kommet videre. Jeg følte faktisk ikke, vi spærrede nogen ude med de grænsebomme. Jeg følte at jeg blev spærret inde i en lukket afdeling med en fuldstændigt sindssyg nationalistisk reaktionær ekstremist, og jeg kunne ikke komme ud. Jeg råbte faktisk, jeg havde besøg af tyske ARTE og sådan noget, og råbte om hjælp: Europa frels os fra Pia!

Oploadet Kl. 15:55 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42645/trackback

35 Comments »

 1. Jeg kan ingen forskel fornemme på DDR’s radio og 24syv. Venstreorienteret propaganda over hele linien.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2012 @ 16:03

 2. Mon alle de “røde” ikke kunne få noget for det, de lyder sgu da ikke helt normale.

  Kommentar by Jørn Boye — 21. november 2012 @ 16:08

 3. Hvilken glæde har den klovn ikke? Så mange år at blive klogere i.
  Naturligvis kun, hvis hans hjerne er i stand til det.
  P.S. Kommer hjerner til at koge over, når de er på RUC?

  Kommentar by Pk — 21. november 2012 @ 16:10

 4. @Nielsen – Der er væsentlige forskelle på de to kanaler. Det røde tosseri fylder ganske rigtigt en hel del på Radio 24Syv, men du må ikke glemme udmærkede programmer som Cordu & Steno, Millionærklubben og De Syv Hatte. Der er en forfriskende snert af borgerlighed i dem, og den kan man ikke finde hos DR.

  Kommentar by Sønderjyden — 21. november 2012 @ 16:14

 5. Knud Romer tog skade som barn af mobning, der var nationalitetsfunderet p.g.a hans tyske mor. Derefter har han haft travlt med at vise rød identitet fordi han inderst inde er hundeangst for at skulle blive kritiseret også som voksen. Der er et lille barn inden i den voksne mand. Bemærkningerne skyldes altså et barndomstraume. Læs her:

  http://da.wikipedia.org/wiki/Knud_Romer

  Kommentar by Sigwar — 21. november 2012 @ 16:15

 6. Åh ja, Knud Romer har alle dage – og bliver alle dage den nyttige idiot, som de venstreorienterede bruger efter deres forgodt befindende.
  På You Tube findes der masser af klip, hvor bemeldte herre går fuldstændig grassat.

  “Jeg følte at jeg blev spærret inde i en lukket afdeling med en fuldstændigt sindssyg nationalistisk reaktionær ekstremist,” Ha ha ha ha, manden er jo rablende sindsyg..!

  Kommentar by Centerpoint — 21. november 2012 @ 16:17

 7. #4 Sønderjyde, jeg er selv gået over til 24syv. Men begræder Mads Brüggers fyring. Og væmmes over Mikael Berthelsens feministinske overbevisning. Men der er mere at komme efter på 24syv end på P1. Og så er der ikke rigtig anden taleradio at vælge imellem :-(

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. november 2012 @ 16:33

 8. >4 Sønderjyden
  Cordu og Steno minder om vild med dans eller husk lige tandbørsten. Jeg tror ikke Torben Steno er konservativ. Millionærklubben er lige undtagelsen. Som harddisken er undtagelsen på DDR. -Kender ikke de syv hatte. Gider ikke høre snak i min radio. P2, som desværre ikke længere findes på fm båndet, var en nogenlunde anstændig kanal. Når bare man sprang kulturnyheder om lørdagen og morgenandagten hver morgen over. Den kan stadig høres på en DAB radio.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2012 @ 16:51

 9. er han nu begyndt at drikke igen? Han er ligesom det andet radikale fjols, skildpadden, hvad det nu er han hedder. De borgerlige indlsag findes, men der er sgu langt mellem snapsene.

  Kommentar by Josef K — 21. november 2012 @ 17:07

 10. Knud Romer. Lack of talent, it must be cruel.

  Kommentar by Buris Holm — 21. november 2012 @ 17:07

 11. Jeg følte faktisk ikke, vi spærrede nogen ude med de grænsebomme. Jeg følte at jeg blev spærret inde i en lukket afdeling med en fuldstændigt sindssyg nationalistisk reaktionær ekstremist, og jeg kunne ikke komme ud

  Så hvis man gerne vil have mulighed for at undersøge enkelte, mistænkeligt udseende køretøjer ved grænsen, så er det ensbetydende med at man er spærret inde? Interessant logik. Helt sikkert noget, en psykiater kunne få noget ud af.
  Så føler Knud Romer måske også, at han er spærret inde, hvis han har lukket sin hoveddør for fremmede, så alle ikke bare kan vade frit ind? Eller at han er spærret inde, hvis han har lukket døren mens han er på wc?
  Den slags tilstande må beskrives som akut, irrationel klaustrofobi krydret med massive tvangstanker, og jeg synes, at Knud Romer burde tale med en psykiatrisk fagperson om sit problem.

  Kommentar by Vest — 21. november 2012 @ 17:20

 12. Vest

  Tak for den skarpe analyserende fortolkning af Knud Romers udtalelser og mentale sundhed. Er du sådan almenmediciner og cand.mag. i et eller andet ved siden af? (Romer skal forresten FAFS UD! Han er **”***’******)

  Kommentar by MACHO MACHO MAN — 21. november 2012 @ 17:25

 13. Han er jo forfatter og medlem af den kreative klasse

  Kommentar by Frank P — 21. november 2012 @ 17:42

 14. Knud Romer var underholdende i det nu trivielt masturberende homoshow kaldet Smagsdommerne, fordi han smadrede Klub Enighed, men er naturligvis rablende sindsyg. En slags etisk afstumpet udgave af den menneskekærlige lortekunstner Uwe Max Jensen.

  Kommentar by Kim Poulsen — 21. november 2012 @ 17:44

 15. Så Knud Romer er bange for, at vi vil spærre ham vejen, hvis han forsøger at komme ud …

  Ønsketænkning, Knud :)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. november 2012 @ 17:49

 16. “Jeg tror ikke Torben Steno er konservativ.”

  Han fortalte i en af udsendelserne, at han har været medlem af de Radigale.

  Kommentar by Hodja — 21. november 2012 @ 18:14

 17. @12 MMM,

  Nej, jeg har desværre ikke uddannelsen til at hjælpe den stakkels hr. Romer. Han må gå til en psykiatrisk fagperson. Du kan måske anbefale en?

  Kommentar by Vest — 21. november 2012 @ 18:37

 18. Efter at have læst “Den, der blinker, er bange for Døden” tog jeg Knud Romer seriøst. Siden er det gået op for mig, at manden ikke hviler i sig selv og derfor konstant, som her, søger at skabe opmærksomhed om sin person.

  Kommentar by Agricola — 21. november 2012 @ 18:49

 19. Sønderjyden: “men du må ikke glemme udmærkede programmer som Cordu & Steno, Millionærklubben og De Syv Hatte.”

  Og glem ikke Kasper Støvring. Der ligger nogle fine udsendelser til download der.

  Romer Nogle mennesker er jeg politisk uenig med. Andre, som den professionelle linseluder Knud Romer, kan jeg bare ikke fordrage, uanset hvad de måtte mene.

  Desværre holder TV og andre kulørte medier liv i masser af den slags personer, hvis eneste kompetence er, at de hele tiden optræder i medierne. Og for at overleve i de samme medier, og for at kunne fortsætte med at sælge lukrativt small talk, mener sådanne mennesker altid lige nøjagtigt det som tjener deres mediekarriere bedst.

  Vi lever i et mediediktatur og et pseudodemokrati.

  Når man hører en Serbisk(?) Nationalist i Horisont fortælle at han ikke tror på demokratiet, så lyder det som om han siger det fordi han er totalitær, Nazist, Fascist, etc. Men det er ikke nødvendigvis sand. Jeg tror heller ikke på det nuværende “demokratiske” diktatur mere. Man fratager os basale rettigheder med et fingerknips, kriminaliserer hele den danske befolkning med knivlove og andet idioti, love og paragraffer fordi man ikke målrettet rydder op i indvandrermiljøet. Vi har ikke kunne udøve vore “demokratiske rettigheder” de sidste 20 – 30 år, fordi statsautoriserede brunskjorter har gjort det umuligt. Man indoktrinerer systematisk vore børn med multikulti og homoseksualitet i skolerne, og behandler hele befolkningen som klientel på en psykiatrisk institution. Politikerne mener at de blot kan skalte og valte med vores rettigheder, og fabrikerer den ene sindssyge lov efter den anden, alt mellem sparepærer cykelhjælme og prostitution.

  Hvis det er demokrati, så er det ikke noget jeg abonnerer på.

  Og jeg mener at der er masser af gode grunde til at bekæmpe dette politibureau, også for frihedselskende folk som ikke først og fremmest er bekymret over indvandringen. Men findes de egentlig?

  The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.” – Thomas Jefferson

  Kommentar by Balder — 21. november 2012 @ 18:55

 20. 16 Hodja
  Så var min første betragtning ikke helt ved siden af.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2012 @ 19:23

 21. >19 Balder
  Frihedselskende, jo da. Men i og med vi aldrig har haft friheden, er det tvivlsomt om den er elskelig. I hvert fald er der flere end én person i landet, som er frihedshigende.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2012 @ 19:39

 22. Udover at kommentaren er helt grotesk saa laeg maerke til hvor “umandig” den egenligt er. “Hjaelp, hjaelp jeg er fanget af en farlig kvinde” det er saadan noget smaa boern eller hjaelpeloese smaa, som Jalving har doebt dem, fissemaend kunne raabe. Det er ikke noget almindeligt sunde, maskuline maend kunne finde paa.

  Kommentar by Morani ya Simba — 21. november 2012 @ 19:59

 23. Ja, Torben Steno har været medlem af de radikale, men jeg mener at han i et af programmerne sagde noget i stil med at han fik så mange invitationer til grillfester af klaus bondam at han meldte sig ud igen..
  Han fortæller også ofte at han stemte på de radigale i 11 for at der skulle være en storebror i regeringen der kunne holde lidt styr på økonomien…
  Jeg synes ikke helt at han er til at blive klog på, nogle gange er han fantastisk sammen med cordua, andre gange skulle man tror at han var medlem af enhedslisten..

  Kommentar by UlrikSP — 21. november 2012 @ 21:31

 24. >23 UlrikSP
  Det er lige hvad jeg tror han er. Han var i sin tid med til at lave “hjemmeservice” med Mik Schack, tidligere medlem af Totalpetroleum.
  Mit indtryk af ham er at han hører til på venstreflæjen. men jeg kan selvfølgelig tage fejl.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2012 @ 21:46

 25. “….en fuldstændigt sindssyg nationalistisk reaktionær ekstremist…”

  Det er den slags udtalelser, der legaliserer voldelige angreb på lovligt valgte folketingsmedlemmer.

  Danmark skam dig!

  Kommentar by "skyggen" — 21. november 2012 @ 23:42

 26. Torben Steno er vist bare en forvirret liberalist og derfor endt hos de Radikale. De Radikale er et mærkeligt skizofrent parti, som påstår, at de er socialliberale men egentlig ikke helt kan finde ud af om de vil være liberalister eller socialister. Derfor tager de det værste fra begge lejre, tilsætter en smule absurditet og formår dermed på mystisk vis at appellere til de vælgere, der er allermest begrebsforvirrede og rodløse. Måske er det netop det kulturelle selvhad og den afgrundsdybe værdinihilisme, som tiltaler de rodløse og de, som lider under identitetskrise.
  Torben Steno er dog samtidig en mand med nogle brikker at rykke med, så han burde sådan set bare tage konsekvensen og stemme Venstre eller til nøds LA, hvis han er liberalist. Ja, jeg ville personligt ikke stemme på nogen af dem, men jeg er heller ikke liberalist.

  Kommentar by Vest — 22. november 2012 @ 00:48

 27. Det er der heller ikke ret meget, der tyder på, at de er i Venstre …

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. november 2012 @ 01:05

 28. 11

  Mon ikke mest han føler sig spærret inde i sig selv – evigt knyttet til billeder og ord fra anden verdenskrig.

  For nyligt har han omtalt plejepersonale som bødler. Det var i forbindelse med faderens død på et sygehus..

  Hans bog om moderen synes mere og mere overdrevet og som fiktion..

  Kommentar by Liva — 22. november 2012 @ 06:42

 29. Gale mænd som Romer lever af at råbe op, det er det freak show disse moden til indlæggelse typer med storhedsvanvid betales for at levere hver gang de toner frem på skærmen, den cigarpumpende Zentropa boss er en anden af disse selvglade personager der elsker at høre sig selv tale og lukke ligegyldigt lort ud sølle 1% af befolkningen kan grine af eller bruge til noget. Skide være med hvad andre mener, kun mig og min egen kulturradikale mening gælder – og ikke bare for dem selv næ det skal helst også gælde for alle andre.

  Hvis man vover at mene der intet var i vejen med grænser og deres idag berygtede bomme førhen (vi venter spændt på en Auschwitz sammenligning), ja for blot få år siden bare, så er man i rødglødende forfatterromantik et klamt kældermenneske. Disse selvbestaltede og kunstige diktatur disciple lider ivirkeligheden af mindreværdskomplekser, en tilstand de bliver bims af, især når de konstaterer ingen længere tager dem alvorligt nu. Og det skulle da ikke undre mig, om News har deres kulturprogram alene for at tone politisk korrekt flag endnu tydeligere end de ræverøde journalister kan slippe afsted med i hverdagen.

  Kommentar by Lars B — 22. november 2012 @ 08:32

 30. Ham der Knud Romer er da helt galt på den. Det udtales ikke “Europa frels os fra Pia!” men “Pia, frels os fra Europa!”

  Og det var så dagens lektion, I røde hunde. Lær det, og husk det.

  Kommentar by Jonas — 22. november 2012 @ 11:40

 31. Jo nu giver jeg nogle af jer ret. Nu skal vi til at bekæmpe den aktivt. Andre steder i europa er de gået i gang. Slå dem hvor I finder dem!

  Kommentar by skræp — 22. november 2012 @ 14:43

 32. Jeg har hørt radio 24syv fra dag et og det er gradvist gået fra at være en udmærket station uden for megen pladderhumanistisk, venstredrejet bavl, til det modsatte.
  Knud Romer selv er en selvsmagende, egocentreret vært der konstant afbryder sine gæster med intetsigende kommentarer.
  “Europa frels os fra Pia!”
  Der er sgu ikke nogen der holder på dig Knud!

  Kommentar by Frank Hagmann — 22. november 2012 @ 14:50

 33. @31 skræp,

  Slå dem hvor I finder dem!

  Så nu skal vi finde vores slagord i koranen? Nej tak. Lad muslimerne om den slags.

  Kommentar by Vest — 22. november 2012 @ 15:40

 34. Det må vist være helt i orden at kalde disse mærkelige udtalelser både for barnlige og idiotiske. Landet er efterhånden fyldt med disse umodne voksne blandt hvilke komplet lallende påstande er blevet lidt af en trend. Vi må alle tåle at blive sagt imod, men et debatniveau lidt over børnehaven vil være at foretrække.Selvironi og selvkritik siges at være et glimrende hjælpemiddel mod at forsumpe helt i ubegrundet og usympatisk narcissisme. Prøv det Romer.

  Kommentar by EH — 23. november 2012 @ 01:14

 35. Knud Romer ER og har altid værende utrolig trættende og selvfed at høre på. En mand der altid har ment han har de rette meninger.

  Kommentar by Kim Freyberg — 24. november 2012 @ 12:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper