24. november 2012

Oslo: Venstreradikale ‘blitzere’ angreb politiske modstandere med flasker under julefrokost – tre sårede

Unge stormede nynazisters julefrokost, skriver Jyllands-Posten og gengiver en historie fra Ritzaus Bureau, der henviser til Aftenposten. Fra originalkilden, der fortæller at det var venstreradikale fra ‘Blitz’ (der tidligere i år talstærkt deltog i ‘Aarhus for Mangfoldighed’) – Blitz stormet nynazistenes julebord – tre til sykehus.

Én mann ble kjørt Oslo unoversitetssykehus Ullevål med kutt- og øyeskader etter å ha blitt truffet av en knust flaske, mens to andre ble kjørt til legevakten.

Klokken 00.21 natt til lørdag fikk politiet den første meldingen om at det var masseslagsmål inne på restauranten.

– Vitner sier at det var aksjonister fra Blitz-miljøet som hadde stormet inn. Det var både menn og kvinner nede i kjellerlokalet, og disse ble angrepet med flasker, sier innsatsleder Arve Røtterud ved Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.”

(Aftenposten.no, 24. november 2012)

“- Det lignet scener fra en borgerkrig. De som ble angrepet forsvarte seg heftig, mens angriperne var raskt inne, for så å løpe i retning Blitzhuset og Pilestredet, forteller et skremt øyenvitne til Aftenpostens reporter.”

(Venstreradikale angriber på St. Hanshaugen i Oslo, 23. november 2012; YT via Snaphanen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42727/trackback

12 Comments »

 1. En sjov ting ved den slags historier er, at man aldrig ved, hvad medierne mener, når de skriver “nynazister”. Der er gået inflation i ordene, så “nynazist” kan efterhånden betegne enhver, som ikke lige stemmer Radikale Venstre eller Enhedslisten.

  Jeg har stadig ikke gennemskuet hvem disse “nynazister” helt præcist var.

  Kommentar by Vest — 24. november 2012 @ 15:12

 2. ‘Nynazister’ betyder vel noget med radikal socialisme, had til kapitalisterne, støtte til araberne og intens foragt for jøder og zionister.

  Der er desværre en del på den radikale venstrefløj, der passer på den bekrivelse.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 24. november 2012 @ 16:42

 3. Ud over kriminelle indvandere og asylansøgere prøver Den røde regering i Danmark også at provokere befolkningen ved at forlange flere arbejdstimer for samme løn,disse politikere er rigtige Nazister og samfundsomstyrtere,de vælter sig i skattebetalte goder,svineri af værste skuffe.

  Kommentar by emmagad — 24. november 2012 @ 16:50

 4. SS (Socialistiske Stormtropper) har kronede dage med deres angreb på forsamlingsfriheden.

  Medierne er påfaldende tavse omkring denne terror

  Intet klart politisk mål bag brandattentater
  information.dk/276451 19. aug 2011

  Terrorsag: ‘Behov for spænding’ førte til brandattentat mod politiskole
  information.dk/317233 15. nov 2012

  Kommentar by tavsen — 24. november 2012 @ 17:30

 5. […] […]

  Pingback by “Som scener fra en borgerkrig” « Snaphanen — 24. november 2012 @ 17:41

 6. Man skal passe på ikke at adoptere de løgnagtige mediers accept af overfaldet. Ligegyldigt hvilken politisk overbevisning de overfaldne har er det stadig dem der er ofre for et voldeligt overgreb!

  Kommentar by Santor — 24. november 2012 @ 18:31

 7. Nogen der har beretning om ” slaget” fra ofrenes side? Interessant om det var alm islamkritikere eller folk der reelt går ind for racehygiegne?

  Kommentar by Arbejderens — 24. november 2012 @ 18:38

 8. – Arbejderens

  Der har ikke været navne frem. Læser du hele artiklen kan du se at flere til mødet var kendt i nazistiske miljøer for 15+ år siden.

  Kommentar by Kim Møller — 24. november 2012 @ 19:03

 9. Det er uhyggeligt… tænk at ødelægge folks øjne med knust glas, mens de sidder og fejrer julefrokost. Nazister, satanister, muslimer – ligegyldig hvad de tror på, så skal alle mennesker have deres øjne respekteret… Det er perverst ondt at ødelægge nogens syn.

  Der var også en politibetjent under en demonstration i foråret der fik fyrværkeri i øjet var der ikke? Kastet af de samme hjerteløse individer… Mens han bare passede sit arbejde og prøvede at beskytte andre mennesker fra at blive skadet.

  Bødler er hvad de er.

  Jeg var inde på Antifas side for nylig for at se, om de også havde en åben debat man kunne deltage i ligesom her. Det havde de ikke, men de havde en artikel eller rettere en slags novelle (den er skrevet i et kunstlet sprog) om hvordan deres aktioner foregår. De nynazister der beskrives i den historie laver heller ikke andet end at tage toget og gå på værtshus… Men antifaerne klarer helt selv at piske en stemning op omkrig denne så vidt jeg kan se neutrale begivenhed. Jeg studsede over den tekst og måtte undre mig over om den omtalte nazisme så eksisterer andre steder end i antifaernes fantasi? I fortællingen nævnedes intet objektivt, ingen handlinger eller ord fra de togrejsendes side havde i situationen nazistisk indhold… Derfor kan de jo godt have nazistiske holdninger, men som sagt gives der nul evidens, hvilket er underligt i en beretning der skal forestille at forklare udenforstående hvad antifa er der for.

  http://projektantifa.dk/baggrund/kultur/article/en-mandag-aften-i-smilets-by

  “Håbet er, at teksten kan vise folk fra andre byer, hvordan det er at bo i Århus”.

  Jeg synes mere den giver et indblik i hvordan det er at være paranoid?

  Hvis deres heroiske kamp mod nazismen i følge deres egen gengivelse blot består i at ’skygge’ folk der tager på værtshus, og samle tæskehold mod dem helt uprovokeret, hvordan kan de så opretholde en tro på at deres aktiviteter har mening?

  Og hvordan kan de føle sig retfærdige mens de stormer mænd og kvinder, som sidder bænket ved en julefrokost, og knuser øjnene på dem?

  Hvordan mon det er med samvittigheden? Tja, de har en artikel på antifasiden med gode råd om hvordan man holder den indre tvivl på voldens berettigelse, og det naturlige ubehag den trods alt vækker, nede: Man går til en gadeterapeut, der har de rette politiske holdninger.

  http://projektantifa.dk/baggrund/bevaegelsespleje/article/bryd-tabuet-om-venstreradikale-og

  “Når folk har været ude og lave et stykke militant arbejde, trækker man sig ofte ind i sig selv bagefter, og vil bare gerne lægge afstand til begivenheden, og det er jo der røverhistorien kommer ind i billedet. Det er derfor det er nødvendigt med en organisering med rammer der kan holde til de situationer hvor folk har allermest brug for at snakke med hinanden, men har allermindst lyst.”

  “Min terapeut var meget behagelig og forstod mine problemer selvom de fleste borgerlige psykologer nok havde reageret helt skævt på mange af mine tanker, for eksempel i forhold til tanker og følelser omkring militant arbejde. Men ham her han lyttede og forstod og svarede som et politisk tænkende menneske til et andet. Det var super.”

  Men godt at vide at manden her trods alt har tvivlen – en samvittighed, der til stadighed prøver at råbe ham op indefra og kalde ham tilbage til broderskabet med hans medmennesker, også dem af andre holdninger…

  Det eneste man kan håbe for disse mennesker er at deres egne øjne åbnes, før de knuser flere af andres øjne… at de ser sig selv i øjnene.

  Kommentar by M — 24. november 2012 @ 22:53

 10. – M

  så vidt jeg husker så var det AGF-fans på vej hjem fra.. Horsens. Hvorvidt nogle af dem var tilknyttet højreorienterede foreninger eller er nationalsocialister ved jeg ikke.

  Sikkert er det dog at den mest effektive måde at fremme politisk vold på, er selv at tage initiativ til det.

  Kommentar by Kim Møller — 24. november 2012 @ 23:14

 11. Først angriber Einheitzlistens stormtropper en gruppe mennesker, som de ikke kan lide.
  Dernæst hetzer Politiken de angrebne for, at foragte “anderledes” tænkende og for at være fremmedfjendsk.
  En uskøn symbiose, som kun kan ende galt.
  Det sker senest, når politiet ikke længere gider at danse efter anarkisternes pibe og lader dem ligge, som de har redt.

  Tryk avler modtryk.

  Kommentar by Iznogut — 25. november 2012 @ 00:36

 12. Kommunisterne mod Nationalsocialisterne! Nationalsocialisterne mod Koranonanisterne (selv om de samarbejdede lystigt i 30’erne og 40’erne og vel stadigvæk gør det). Dhimmislamisterne mod Natioanalsocialisterne (dvs. OS). Koranonanisterne mod alle vantro, den dag de bliver mange nok. Så det er helt forståeligt, at man har svært ved at holde styr på begreberne og hvem der er hvem og ikke mindst hvad.

  M

  Fremragende kommentar! Men det er jo i bund og grund helt lige til at forstå deres tankegang. Vi er onde. De er gode. Og de gode er imod de onde og deres ondskab. Derfor er alle midler tilladte. At man så ikke kan forstå den og dem helt til bunds, er så en helt anden sag.

  Kommentar by A.R. — 25. november 2012 @ 06:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper