28. november 2012

Jul i Kokkedal – afsnit 6: Dhimmier og dødstrusler

Så nåede vi til afsnit 6 i Jul i Kokkedal. På kun få uger har lokale muslimer taget en tidsrejse fra 1788, hvor begrebet flertalstyranni blev brugt første gang i forbindelse med uerfarne borgeres spæde forsøg med folkestyre, til den indbyggede livsfare, der ifølge Muhammed (600-tallet) er forbundet med at være udpeget som fjende af islam.

Fordrivelsen af ikke-muslimer med vold og trusler er sharia classic, som også kommer til en by nær dig. Nu flytter julens forkæmper Karin Leegaard Hansen, formand for afdelingsbestyrelsen i boligforeningen Egedalsvænge, til Jylland.

Vær med fra starten – afsnit 1afsnit 2afsnit 3afsnit 4 og afsnit 5.

I 6. afsnit af Jul i Kokkedal introduceres dhimmi-direktøren, der vil aflyse julen af bar frygt – og Allah. Fra Politiken – Boligdirektør: Drop juletræ for fredens skyld.

“…nu siger direktør i boligselskabet 3B Bent Frederiksen, at selv om den ekstraordinære generalforsamling skulle føre til en beslutning om alligevel at holde julearrangement med dertilhørende træ, vil han råde den kommende bestyrelse til at lade være, ‘fordi træet allerede er blevet et symbol’, og hele julemåneden kan det komme til at trække uromagere til.

Nogen vil måske lave hærværk mod træet, pille det ned, sætte ild til det. Min anbefaling vil være, at vi skal overveje, om vi skal finde en anden måde at markere jul på. Der har været så meget presse på, at det kan blive en krigsskueplads’, siger Bent Frederiksen, der understreger, at han kun kan rådgive bestyrelsen. …

Politiken har således fået en kopi af en e-mail, der er blevet sendt rundt, og som direkte angriber den siddende formand for at være ‘venner med racister og nynazister’ og for at hade ‘islam og muslimer‘. …

På Facebook og i en sms-kampagne bliver der desuden gjort opmærksom på, at Egedalsvænge ‘ikke har brugt en krone’ på muslimernes eidfest, mens danskerne i tyve år ‘har brugt flere hundredtusinde kroner på jul, sankthans, påske, fastelavn, druk, kasino og hotel. Der har ikke været nogen muslimer, der hævede deres stemmer dengang og kaldte danskerne intolerante’.

I samme tekst trues muslimer, der holder med den danske formand, at de skal frygte Allah.

Samtidig har formanden, Karin Hansen, fået knust ruder i sin lejlighed.

Timingen af rudeknusningen tyder på, at gerningsmændene har ventet til Hansen ankom på kontoret, for at opnå størst mulig skræmmeeffekt. Ekstrabladets sammenkobling af ‘bombe’ med muslimers indtag af nyt land er ikke uden fornemmelse for historiske fakta – Bombe i juletræsskandale: Formand flygter.

“- Jeg føler mig truet, siger den 62-årige kvinde, der for første gang i knap 29 år ikke skal fejre jul i Egedalsvænge. … 11. november eskalerede situationen, da Karin Leegaard Hansen og hendes mand Tommies vinduer blev raseret af stenkast.

– Jeg havde lige sat mig ind på kontoret, da vi hørte et brag, fortæller Karin Leegaard Hansen, hvis vinduer blev raseret af stenkast.

Siden da har Karin Leegaard Hansen gået til krisepsykolog, som betegner hendes lidelse som angst.

– Det er som om min harddisk bliver helt fyldt op og lukker ned. Jeg går i sort og har det virkelig dårligt. Jeg forsøger selvfølgelig at få en hverdag til at fungere, men det er svært, siger Karin Leegaard Hansen, som har fået forbud af sin mand mod at handle i det nærliggende Kongevejscenteret, fordi han frygter for hustruens sikkerhed. …

– Der er en, der har peget på mig og med vreden lysende ud af øjnene sagt: ‘Og dig!’. Det blev jeg bange for, siger Karin Leegaard Hansen, der fornemmede, at der bag de to ord lå en advarsel. …

– Vi har opsagt lejligheden og fundet et nyt sted i Jylland og flytter så hurtigt som muligt.

Oploadet Kl. 17:54 af Nicolai Sennels — Direkte link56 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42864/trackback

56 Comments »

 1. Breaking:

  2,7 hektar unge grantræer i Østjylland modtager dødstrusler

  “Wallah, kommer og slagter jer fucking ukrudt vi ved hvor I står,” lyder teksten, når
  stavefejlene er rettede.

  Politiet henviser til Naturstyrelsen, hvor en talskvinde mener, at der “nok bare er tale om at snuppe noget pyntegrønt.”

  Hun vil ikke gætte på formålet. “Mig bekendt er det ikke noget, der ryges i miljøet – og det er jo helt uegnet til toiletpapir,” tilføjer hun uden for citat.

  [Opdateres ikke.]

  Kommentar by Axel O. — 28. november 2012 @ 18:00

 2. Dejligt med en julekalender

  Nu kommer der også een på Nørrebro

  http ://2200n. dk/2012/11/28/stormoede-om-jul-pa-norrebro/
  Nørrebros beboere, handlende m.fl. mødes i dag kl. 18 for at debatere bydelens jul. De er inviteret af indvandrerkvinders netværk, efter det ikke er lykkedes at samle tilstrækkeligt med midler ind til at skabe julebelysning i Nørrebrogade…

  Kommentar by tavsen — 28. november 2012 @ 18:02

 3. Bay Bundgaard, Engelbrecht og Lars Trier hvad har I at sige til jeres forsvar?

  Kommentar by Frank P — 28. november 2012 @ 18:07

 4. Hvorfor er der ikke nogen af vores tusindtallige skare af skatteyderfinansierede samfundsforskere, der forsker i islamisk dominans og etnisk udrensning i ghettoer?
  Det er dog her vi kan se, hvad fremtiden kan bringe?

  Kommentar by A-mad — 28. november 2012 @ 18:16

 5. Mon ik’ nissen flytter med, før eller siden?

  Det hersens islam bliver jo mere og mere udbredt, også i det jyske hovedland, så hvor skal man snart flygte hen om en generationstid eller to?

  Kommentar by Lars Hansen — 28. november 2012 @ 18:19

 6. Dhimmi direktør Bent Frederiksen skal ikke falde på maven for disse snotdumme muslimer.
  Han skal mobilisere sine tropper med masser af tryksprøjter og masser af svinegylle.
  Det knuser ingen ruder, men det kan komme ind næsten overalt.
  Jeres juletræ skal drive af svinegylle, inden I sætter lys på.
  Vil ballademagerne knuse ruder, så skal de have nogle ordentlige omgange svinegylle over sig.
  Danskerne skal ikke gå ud som slagne af dette slag mod disse hjernetomme
  idioter!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. november 2012 @ 18:48

 7. Tja.

  Med hensyn til Hr. Engelbrecht så har han allerede begået endnu en blog om det her, og igen er det Danskerne der er indskrænkede og uartige. Det faktum at Achmed og Co. tilsyneladende gled, faldt og smed en mursten igennem et par vinduer — “ups.”

  Ja.. faktisk blev det slet ikke nævnt. Det er åbenbart ikke noget der betyder noget.

  Kommentar by Mike — 28. november 2012 @ 19:00

 8. Sverige, dgaen hvor man dropper hatespeech udredning af SD så kommer en ny skandale belejligt (i 14 dage har det nu kørt) – ohhh og lige nu på begge de hæslige tabloidmediers, Aftonbladet og Expressen, forsider:

  SD-TOPPEN POLISANMÄLD FÖR RASISM

  NY RASISTSKANDAL I SVERIGEDEMOKRATERNA

  Medlem af SD begik “rasistattack”.

  Ja hvad gjorde han da??? Han “förolämpat en vakt med utländsk bakgrund och gjort grisljud mot honom.”

  Alt skal vendes og drejes til at være SKANDALE. Hvor er Sverige dog et hæsligt, hæsligt, hæsligt land. Èn fra SDs ungdom er havnet på intensiv i nat efter voldsomt overfald i Karlskrona, ja politisk vold. Det får ingen opmærksomhed. Men så snart en SDere laver “grise-lyde” er fanden løs… FØJ SVENSKE MEDIER.

  Det er simpelthen så uanstændigt hvad der foregår!!?!!

  Kommentar by Frank P — 28. november 2012 @ 19:13

 9. Selvfølgelig træder EXPO lige til, overløgneren af dem alle Daniel Pohl: “Lars Isovaaras agerande är typiskt rasistiskt.”

  Twittervänstern rasede først over at man havde droppet rascismeanklagen tidligere i dag. Nu raser man selvfølgelig igen. Journalister og mediekendisser (hovedbestanddelen af Twittervänstern) kommer tæt på næsten-opfordringer til likvideringer og drab på SDere. Bare følg med på #svpol. Det er så stygt og væmmeligt. Kan det foregår i et vesteuropæisk land? JA!

  Medierne er de værste, bare vent vi får samme tilstande herhjemme: Efter at have holdt gryden i kog i 14 dage nu (Hver dag SKANDAL på svenske mediers forsider), haft politisk vold og hærværk mod flere SDere (èn kom slemt til skade i nat), afbilledet SD’s Åkesson som kakkerlak (et skadedyr der skal udryddes = opfordring til en galning om at gøre det af med Åkesson), have løjet og fordrejet om ikke-sagen om at dokumentere hvilke medlemmer der havde dobbelt statsborgerkskab, have hængt flere SDere ud, accepteret jødehad blandt sosser, nu denne her ikke-sag.

  Den dumme almindelige svensker hopper selvfølgelig i med begge ben og tror som den snotnaive svensker han er selvfølgelig på de svenske medier. Svenskerne havde kunne føre DDR videre… Sverige fortjener sq det værste trods alt…

  At noget meget grumt ikke er sket på et svensk redaktionslokale forlængst er en gåde – taget i betragtning af hvor meget 11 % af svenskerne må finde sig i at blive hængt ud som de værste udskud (Lena Sundstrøm) og fascister (Arnsted). Men svenskerne er bare smådumme, smånaive og de fortjener deres egen afvikling. Jeg nægter at tro at palme blev dræbt af en svensker, og bare se Lindh blev jo dræbt af serber. Svenskerne er som fredfyldte lam, der ikke kan gøre nogen som helst fortræd. De kan heller ikke finde ud af svare deres medieelite igen, og derfor fortjener de sq deres egne problemer.

  Mit og danskerne problem er at det sker lige ved siden af. Skete det længe væk, så kunne jge ikke være mere ligeglad. En dag så vælter det over med somaliere, irakere og pal-arabere. Bare vent, Sverige bryder sammen som en anden flygtningelejr.. Hæslige land…

  Kommentar by Frank P — 28. november 2012 @ 19:27

 10. Hurra for de radikale og Hans Gammeltoft Hansen.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2012 @ 19:28

 11. I Kolding midtby har man efter mange år købt ny julepynt. Den gamle som bestod af granguirlander med lysende Davidsstjerner er nu blevet erstattet af granguirlander med lysende kugler …

  Kommentar by Peter Faber — 28. november 2012 @ 19:32

 12. En af de bedste julekalendere i mange år.

  På trods af deres laverestående kulturelle stadie, er mange muslimer også en slags mennesker; det ville være smukt, hvis alle i Kokkedal til slut kunne nyde både juletræ, glögg og flæskesteg i fred og fordragelighed.

  Kommentar by Svend Andersen — 28. november 2012 @ 19:38

 13. http://politiken.dk/indland/ECE1826398/verdenspressen-og-politi-foelger-hoejspaendt-generalforsamling/

  Kommentar by Svend Andersen — 28. november 2012 @ 19:51

 14. Lars Isovaara er i øvrigt kørestolsbruger og drattede om og slog sig da han kom uden for i den friske Stockholmske vinterkulde i lettere beruset tilstand. Nogen han troede var igang med at hjælpe ham endte i stedet med at berøve ham. Isovaara der havde slået sig og var frustreret, begyndte at græde og ville ikke have hjalp af en mørk vagtmand der nærmede sig, han troede åbenbart at vedkommende var en af røverne. Politiet kom og Isovaara endte med at blive anmeldt for racisme, fordi han lavede griselyd, men faktisk snøftede han og han er flov over at han græd.

  Jesus… de svensker medier er forfærdelige…

  Kommentar by Frank P — 28. november 2012 @ 19:54

 15. Jamen, demokrati var vitterlig engang utopi, og ville i en tidligere tid have ført til lige det, vi ser i Kokkedal. Også hertillands.

  Demokrati kommer med kulturens modning. Men da vores politik hertillands er IKKE at assimilere i vores demokratiske udviklingsniveau, er graden af demokrati i fremtiden et spørgsmål om ratio. Altså forholdstallet mellem demokratiske og ikke-demokratiske kulturer.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. november 2012 @ 20:27

 16. Tak, Svend Andersen – det er fantastisk at se, at det dæmrer selv for Politiken. Gud give, at erkendelsen endelig er ved at indfinde sig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. november 2012 @ 20:31

 17. Den religiøse fascisme sejrer igen! Men vi giver den jo lov til det.

  Kommentar by Fabrice S — 28. november 2012 @ 20:55

 18. SD genemgår samme skræmmekampagne fra den røde presse, som DF oplevede med vor egen tumpede statsminister Nyrup i spidsen. Skammeligt. Det vil ramme dem som en boomerang, vil det. Folket vil ikke finde sig i den behandling, ikke nok med den på ingen måde berigende muslimske masseinvasion truer med vold og drab, vore egne svagpissende primært røde politikere gør ikke en skid ved det. Danskerne er nu reelt fanger i eget land, eet stort åbent spjæld. Det her ender sgu nok snart med et gigantisk oprør – fra dansk hånd, nok er nok. Når loven ikke vil hjælpe, og et EU der fra Bruxelles er direkte racistisk og uvestligt, må et folk jo selv en dag tage ansvar. Ingen dansk politiker har vel som Glistrup haft ret i profetierne.

  Kommentar by Lars B — 28. november 2012 @ 21:45

 19. Jamen, det er da også voldsomt med sådan en overgang til noget nyt og ukendt. Det er vigtigt at forstå de mennesker som er utrygge ved forandringer. Men – det er jo netop også kun en overgang. Så vil vi indse, at det var til det bedste. De nye, mere vitale kulturer vil tilsammen skabe en ny dynamik, som vi alle vil trives bedre i. En, der indeholder alle de farver og nuancer, som vores egen grå og gumpetunge danskhed med dens til det ulidelige velkendte sløvsind, slet ikke kan piskes til at tilbyde. En splinterny virkelighed, fuld af inklusion, tolerance, spræl, og variation i de kulturelle tilbud. Shop løs! venner. Og tag for jer! Det er i jeres tid alt dette herlige sker!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. november 2012 @ 22:04

 20. LarsB

  Nej, dette er 1000 gange værre… Sverige og DK er ikke ens, de er meget meget forskellige…

  Kommentar by Frank P — 28. november 2012 @ 22:33

 21. Jeg bemærker at formanden for boligforeningen har forstået en ting: “Det her handler ikke nødvendigvis om integration. Men man kan sige, at nogen har manglet viden om det at sidde i en bestyrelse, hvor man også skal tage hensyn til store og små mindretal. Og det er der godt nok også mange af os danskere, der ikke kan finde ud af”

  Det antydes fra anden side at der er tale om paybacktime, efter en angivbeligt overvejende dansk bestyrelse der ikke skulle have formået at stille det muslimske beboerelement tilfreds. Det påstås også at det blot var mennesker der ikke kunne arbejde sammen. Ja, at samarbejde med mennesker der ikke har fattet hvad arbejdet går ud på er besværligt.

  Jeg ser det som to sider af samme problem. En dårlig demokratisk kultur fører til en dårlig integration, og deraf følgende konflikter. Det er dårlig demokratisk kultur at sælge ud af arvesølvet for at stille intolerante nyankomne tilfreds. Og det er dårlig demokratisk kultur at skide på sit mandat.

  Kommentar by Høgsbro — 28. november 2012 @ 22:46

 22. Sikke dog en standupguttermand ham der boligselskabsdirektøren viser sig at være. Eller hvordan er det nu med de der danskere der er født med sugekopperne i klejnekasserne?

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2012 @ 23:06

 23. >6 falkeøje
  Ingen har vundet en krig ved at pisse på modstanderne. Besættelsesmagten skal have andet at tygge på.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2012 @ 23:14

 24. SIAD der afholder demonstration i Kokkedal på lørdag,har fået flyttet deres demonstration flyttet væk fra egedalsvæge af politiet. Igen ser man stort på forasamlingsfriheden jvf Grundloven.
  http://siaddk.wordpress.com/2012/11/28/demonstration-kokkedal-pressemeddelelse/

  Kommentar by Islambert — 29. november 2012 @ 00:10

 25. Gentagelse.

  En undersøgelse ved Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitetsom ( naturligvis ikke offentligtgjort ) viser, at 45% danskere mener” at muslimer skaber uro i samfundet, og at tørklædet skal forbydes.”

  Resultatet viser med andre ord, at modstanden mod islam – ligesom i Europa – er massiv. 45% er faktisk ret “pænt”.

  Kommentar by Machiavelli — 29. november 2012 @ 00:11

 26. @ Machiavelli
  Kilde? Link?
  Mvh

  Kommentar by Nicolai Sennels — 29. november 2012 @ 00:20

 27. Sennels

  Politiken 18. nov. 2011- med en passende forklaring af lektoren. Men kun 2000 mennesker deltog i undersøgelsen.

  Kommentar by Machiavelli — 29. november 2012 @ 00:38

 28. Ingen toleranse til stede blandt danskerne længere.

  Den danske befolkning bruger deres demokratiske rettighed til at stemme om offentlig støtte til at afholde eidfesten, retten til at opføre moskeer, hallalslagtning, muslimske friskoler, udbredelse af islam o.s.v.

  Al støtte til muslimske aktiviteter indstilles da der er i uoverensstemmelse med vort kristne/sekulære fundament.

  Muslimske familier tvinges ud af boligområder af frygt for repressalier fra vrede kristne.

  Det kunne både Rune og Bo få rigtig meget ud af.

  Der er ingen grund til at træde mere i den uheldige direktør. Jeg tror faktisk han har tatoveret sig selv temmeligt iøjnefaldende. Fjols.

  Kommentar by EH — 29. november 2012 @ 01:06

 29. Siden hvornår er ‘julfred’ blevet det samme som at fodre tigeren ? direktør i boligselskabet 3B Bent Frederiksen kommer til at få mere ‘fred’ i sin levetid, end han nogensinde har drømt om.

  Kommentar by Josef K — 29. november 2012 @ 01:13

 30. En rettelse til oplæget. Islam’s oprettelse: År 622
  Vi skriver 2012, Så for mig at se er det år 1390 istedet for 1788. :)
  Så Islam’s krig mod os vandtro har varet i næsten 1400 år. Ørkenrøveren selv blev født D: 26 april år 570 i Mekka, Arabien.

  6. Ja falkeøje: Giver man Satan en lillefinger, river han hele armen af.
  Nøjagtig det samme gør muslimerne, for de dyrker ham jo. :)

  23. Enig. Men hvad. Jo jo det ved vi godt, meeeen vi må ikke skrive det. !! :)

  Kommentar by Carsten Nielsen — 29. november 2012 @ 01:39

 31. Nicolai Sennels. Her er linket.

  http://politiken.dk/udland/ECE1454488/islamofobien-trives-i-europa/

  Overskrift.

  “Europa er fjendtligt over for muslimer, viser undersøgelse. Hver anden dansker mener, at muslimer skaber uro.2

  Kommentar by Machiavelli — 29. november 2012 @ 02:56

 32. http://politiken.dk/indland/ECE1826500/egedalsvaenge-har-faaet-muslimsk-flertal—igen/

  “Politiet er talstærkt mødt op

  … køen til døren, der mest mindede om sikkerhedstjekskøen i Københavns Lufthavn ved juletid.

  »Der kommer til at ske et eller andet«, sagde en ung hætteklædt fyr…

  »Jah.. Det gør der nok«, svarede en af de omkring 10 fremmødte betjente med hænderne i obligatorisk korslagt stilling.

  En journalist dristede sig til at trække frem mod døren, hvor bestyrelsesmedlem Ismail Sahan havde taget plads med et tæt følge af unge hætteklædte fyre.

  »Hvor mange er der cirka derinde?«, lød spørgsmålet.

  »Politi! Kan du komme væk! Jeg vil ikke tale med jer! I må ikke være her!«, råbte Ismail Sahan”

  Sikke en masse dårlige vibrationer. Hvem er mon årsagen til politiets fremmøde? Politikens kernelæsere må sgu godt nok have problemer med, at forholde sig til den virkelighed, som deres Pravda er begyndt at beskrive.

  Skiftede flertallet side?

  “Flertallet skiftede i Kokkedals ‘juletræs-forening’

  ‘Juletræs-elskerne’ havde opstillet så mange kandidater, at stemmerne blev spildt, siger en deltager til ekstrabladet.dk.”

  h t t p ://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1873956.ece

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. november 2012 @ 03:24

 33. Velkommen til Medina.

  Hvo som ikke kan drage konklusionen af islamkrigernes ageren i Kokkedal, er umådelig naiv og enfoldig.

  Jeg anser, indtil andet er bevist, Lars Løkke Rasmussen for både at være naiv og enfoldig.

  Kommentar by Iznogut — 29. november 2012 @ 03:41

 34. “Jeg anser, indtil andet er bevist, Lars Løkke Rasmussen for både at være naiv og enfoldig.”

  De er alle naive og endfoldige. Hele banden. Men jeg tror faktisk det er en slags fortrængning, for føljetonen om Jul i kokkedal er en fremragende føljeton om, hvordan demokratiet vil komme til at fungere i et Islams regi fremover.

  Tænk blot på når de bliver over en million og får politisk og kulturel indflydelse. Tænk på hvordan den tids aber vil kæfte op om Muhammed, islams fjender og den dur. Og hvis de opfører sig åndsvagt i kokkedal kan vi godt lave kokkedal om til samfundet.

  Der vil de opføre sig endnu mere åndsvagt. Både på det politiske plan og ikke mindst på gadeplan, hvor alle Islams fjender vil blive provokeret og generet.

  Derfor ved politikerne ikke, hvad de har åbnet op for, og hvad de går ind til. Og pjokkerøven til boligdirektøren vil blive det klassiske eksempel på den forsagte dansker, der i en eller anden højere stilling ikke tør gøre modstand mod en aggressiv ideologi og kultur.

  Derfor må der snart ske noget. Tingene kan ikke fortsætte med at udvikle sig på det plan. Men hvad der skal ske, ved jeg ikke.

  Kommentar by Machiavelli — 29. november 2012 @ 05:18

 35. “Min anbefaling vil være, at vi skal overveje, om vi skal finde en anden måde at markere jul på. Der har været så meget presse på, at det kan blive en krigsskueplads’, siger Bent Frederiksen” (Kokkedal 2012)

  Som om det er pressens skyld, at beboere i kokkedalsk boligområde ikke kan få juletræ.

  Kære direktør i boligselskab, det er hverken pressen eller danskere i boligområdet, der ikke vil have juletræ. Og hverken danskere eller pressen vil lave boligområdet om til en “krigsskueplads”..

  Danskere og pressen (også danskere) vil bare gerne have en fredelig jul.

  Kommentar by Liva — 29. november 2012 @ 06:51

 36. 31

  Undersøgelsesdelen, der drejer sig om Danmark, er endnu ikke offentliggjort.

  Jeg kan se af artiklen i Politiken, at propaganda ordet “islamofobi” igen igen bruges. Det er mere end trist at kritikere af islam dæmoniseres med dette mærkat, men det skal ikke forhindre nogen i at kritisere islam – og koran opdragede – hvor det er nødvendigt.

  Kommentar by Liva — 29. november 2012 @ 07:12

 37. Flertallet skiftede i Kokkedals ‘juletræs-forening’

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1873956.ece

  En velbesøgt generalforsamling i Danmarks-berømte Egedalsvænges beboerforening blev langvarigt og dramatisk

  22:21, 28. nov 2012 (Opdateret tid: 22:45, 28. nov 2012) | Anne-Marie Madsen, Rene Simmel

  Et tidligere bestyrelsesmedlem i Egedalsvænges beboerforening, Anders Brøgger, blev i aften med 257 stemmer ny formand for bestyrelsen.

  Det var et af resultaterne af en langvarigt og velbesøgt generalforsamling, indkaldt på baggrund af ‘juletræs-dramaet’.

  Flere af deltagerne fortalte til ekstrabladet.dk under en pause, at stemningen i starten var ganske aggressiv
  [!!!], men langt de fleste klappede med, da den nye formand var valgt.

  Juletræssagen: 400 beboere valgte ny formand

  http://www.b.dk/nationalt/juletraessagen-400-beboere-valgte-ny-formand

  Flertallet fra Egedalsvænge i Kokkedal har valgt en ny formand, efter den tidligere har sagt farvel på grund af sagen om bestyrelsens nej til det årlige juletræ. Og stort set hele den gamle bestyrelse er genvalgt.

  Af Jakob Flarup

  28. november 2012, 23:13

  Bankoen var aflyst i Egedalshallen i Kokkedal onsdag aften. Alligevel var omkring 400 mennesker samt et talstærkt politiopbud mødt op. Afdelingsbestyrelsen havde kaldt til ekstraordinært afdelingsmøde, hvor ny bestyrelse og den omdiskuterede juletræssag var på programmet. Et møde, som trak ud, og hvor kun beboere fra Egedalsvænge måtte deltage. Men en ny formand blev valgt, skriver BT.

  Den nye formand blev valgt, efter at daværende formand Karin Leegaard Hansen har valgt at trække sig på grund af hele juletræsmiseren og nu flytter til Jylland. [!!!]

  Tidligere på dagen fortalte hun til Ekstra Bladet, at hun havde modtaget trusler og havde svært ved at få en hverdag til at fungere. [!!!]

  – Vi har opsagt lejligheden og fundet et nyt sted i Jylland og flytter så hurtigt som muligt. Jeg vil gerne herfra som et normalt menneske og ikke som en psykisk syg, sagde hun.

  Kommentar by Bjovulf — 29. november 2012 @ 07:13

 38. Morten

  Ja det ser ud til at de endelig har fået nogle (flere) lys på juletræet, så de er i stand til at se og tænke lidt selv.

  Høgsbro

  We inferiordels! They Master Race!
  Dét er humlen i det hele!

  Kommentar by A.R. — 29. november 2012 @ 07:24

 39. Apropos de mange penge, der blev brugt på eid fest i Kokkedal, så er Københavns kommune også gavmild, når det gælder eid

  “Med fuld enighed stemte politikerne i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget på Københavns Rådhus mandag for at støtte Eid-festen på Rådhuspladsen med 100.000 kroner.” (København 2008)

  h t t p://www.berlingske.dk/article/20080429/danmark/80429067/

  Kommentar by Liva — 29. november 2012 @ 08:05

 40. Odense kan også være med

  “Den muslimske fastemåned ramadanen sluttede tidligere i september, og det blev fejret i Odense midtby med en kæmpe fest.

  For fjerde år i træk samarbejder integrationsrådet i Odense med Odense Kommune om festlighederne på Flakhaven, hvor de mange hundrede deltagere kunne spise masser af forskelligt mad fra ti forskellige telte.” (Odense 2010)

  h t t p://www.tv2fyn.dk/article/254702:Muslimer-festede-paa-Flakhaven?rss

  Hvad sker der, hvis danske kommuner ikke vil betale for festen?

  Kommentar by Liva — 29. november 2012 @ 08:11

 41. Glædelig jul

  Kommentar by xenofob — 29. november 2012 @ 09:06

 42. Efter alle de fortrædeligheder muslimerne har budt danskerne i Kokkedal,
  skal danskerne ikke falde til patten.
  Danskere få fat i en stor tryksprøjte, en masse svinegylle, og giv så muslimernes vinduespartier, indgangsfaciliteter, postkasser og andre ting, hvor de stadig færdes.
  Lad dem få fornøjelsen at søbe svinegylle op med en gulvklud, de har i forvejen knust danskernes ruder.
  De gedekneppere skal ikke komme til Danmark og bestemme, hvordan vi holder jul i Danmark.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. november 2012 @ 10:03

 43. Nu kan det være der kan blive jul i Klokkegal…øh,Kokkedal, nu da muhammedanerne har fået stenet den harem kvindelige formand ud af bebyggelsen, det har nok været hårdt for de kvindeundertrykkende muhammedaner, at noget så uhørt som en kvinde uden affaldssæk har været formand, ja, at det i det hele taget er tilladt kvinder at være bestyrelses medlemmer og så formand, hvor må det have været svært for disse kvindeundertrykker muhammedaner, at de sådan har måtte lide under en kvindelig formand!
  At de har været lidt for tidligt ude med at forbyde julen, skyldes nok deres iver og de derfor moské har forregnet sig lidt, men om et par år, så skal deres plan nok lykkes, når de har fået stenet nogle flere vantro ud af ghettoen, så kun de helt tavse krybende dhimmie vantro er tilbage, som over dhimmie direktør i boligselskabet bent Fred i vores tid Chamberlainklovn nok skal kunne tryne til tavshed, fordi julefred nu betyder noget andet, fordi traditioner “heldigvis” ændre sig når muhammedaner får magt…øh, når muligvis nye traditioner overtromler andre. For NårSårdan er det jo ! når de Radigale vil omvælte vores samfund til et enevældigt muhammed kalifat…øh, mangfoldigt multikulti marianne Helved samfund.
  Trist.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 29. november 2012 @ 10:31

 44. PS rettelse, har lige læst at de fem bogstavstro islamist bestyrelses medlemmer alle er genvalgt af de “moderate” muhammedaner.
  Så glem alt om jul i Klokkegal!!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 29. november 2012 @ 10:49

 45. Så er der al mulig grund til at indlede svinegylle angrebet!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. november 2012 @ 11:20

 46. @25
  Niqab skaber røre på Aarhus Akademi
  http://www.dr.dk/P4/Aarhus/Nyheder/Aarhus/2012/11/29/054244.htm

  Kommentar by Anonym — 29. november 2012 @ 11:55

 47. Balkaniseringen af Europa skrider stille frem, det bliver spændende at være bosiddende i Europa om ti års tid.

  Kommentar by En Mand — 29. november 2012 @ 11:57

 48. @25
  Niqab skaber røre på Aarhus Akademi
  http://www.dr.dk/P4/Aarhus/Nyheder/Aarhus/2012/11/29/054244.htm

  Kommentar by mb — 29. november 2012 @ 11:57

 49. Nu må det da være gået op for det danske folk, at vore politikere , både røde og blå, er de rene Quislinge.
  De giver Fanden i land og folk, de er kun interesserede i deres taburetter.
  Lad od gøre alt for, at de får så få mandater at sidde på.
  De er nogen svin, forræderiske svin!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. november 2012 @ 12:23

 50. I årevis har danske familier måtte flygte,hvis muslimerne
  ville have dem ud,væk fra boligområdet.
  Vi har politi! Ingen hjælp.
  Vi har Folketinget! Ingen hjælp.
  Vi menneskerettigheds organisationer. Ingen hjælp.
  Vi har demokrati! SLET INGEN HJÆLP. FOR DET VAR VORES DEMOKRATISK VALGTE POLITIKERE, SOM ER SKYLD I ALT DETTE.

  Kommentar by Pk — 29. november 2012 @ 16:36

 51. “Min anbefaling vil være, at vi skal overveje, om vi skal finde en anden måde at markere jul på. Der har været så meget presse på, at det kan blive en krigsskueplads’, siger Bent Frederiksen” (Kokkedal 2012)”

  Danskerne har fået opereret rygraden ud, og erstattet med våd spagetti. Værktøjet som operationsholdet – Christiansborg – har brugt hedder velfærd, og det er suppleret med et andet værktøj, de kalder demokrati.

  Og muslimerne skriger af grin, medens de pisker deres slaver rundt i ringen. Der behøves ikke juletræer, for at få danskerne til at stæse hjerneløse omkring – operationen, vi kunne kalde fullbody lobotomi, klarer det hele for dem.

  Kommentar by Svend — 29. november 2012 @ 16:46

 52. @ Pk 50:

  Måske kunne de der har måttet flygte slutte sig sammen om at oprette en hjælpeforening hvor de i fællesskab på sigt kunne finde sig et trygt sted at bo sammen med naboer, der også havde prøvet at leve med daglige trusler om kriminalitet og diverse angreb, og derfor dels havde praktisk erfaring i at håndtere det (også psykisk), dels var indstillet på at have et fast system med nabohjælp og strakstilkaldelse af naboer til hjælp i faresituationer (selvfølgelig skal man også ringe til politiet samtidig, men de kan ikke altid være der hurtigt nok) – og dels ikke havde nogen illusioner om, at det skulle være forkert (moralsk forkasteligt) at skabe et sted at bo, hvor man ikke ville have kriminelle lejere eller ejere.

  Kunne man skabe et sådant fredhelle var det da en lettelse for de berørte, for man er påvirket i lang tid bagefter når man har prøvet at leve med indbrud, overfald og alskens chikane i årevis. Det sætter sig i både krop og sind, når man har prøvet ikke at føle sig sikker i eget hjem. Når man som ganske almindelig lovlydig borger har været udsat for indbrud, tyveri, overfald og chikane gang på gang.

  Sluttede disse folk sig sammen, kunne de give hinanden massiv støtte og heling af de mange sår.

  Motto: “Når vi alligevel skal flytte – så lad os flytte sammen.”

  I stedet for at alle sidder alene og føler sig magtesløse og tyranniserede.

  Jeg vil under alle omstændigheder opfordre alle dem, der oplever den slags jævnlig, der hvor de bor, om som minimum at tage kontakt til (lovlydige) naboer og skabe et tilkaldelses- og støttenetværk med telefonkæde.

  Det handler ikke om at oprette tæskehold som de kriminelle gør, men om at manifestere, at man er for mange til at de kan slippe afsted med at omringe et isoleret offer. Det handler om konsekvent at “gå på gaden”, når man hører der er uro. I stedet for at gemme sig og dermed hjælpe de kriminelle. Folk tør ikke gøre det alene, men hvis en flok af naboerne kommer ud øjeblikkelig, når de hører noget, så er det anden snak. Det er slet og ret et spørgsmål om at indøve en rutine. Man kunne lave en øvelse, ligesom brandøvelse… Tilstedeværelse-ved-kriminalitetsøvelse. Mænd, kvinder og børn.

  Meget bedre end at afholde fakkeltog bagefter for offeret!

  Kommentar by M — 29. november 2012 @ 21:16

 53. En rettelse/tilføjelse til 52: Nogle mennesker tør ikke gå ud på gaden alene, hvis de hører der sker noget forkert. Jeg gør det dog selv, når jeg vurderer nogen er i fare. Fordi jeg synes det er min pligt som menneske at hjælpe nødstedte. Og jeg vil også opfordre andre til at gøre det, hvis der ikke er anden udvej. Men det er klogt at etablere et samarbejde som ovenfor, hvis man lever i et farligt område. Støtte hinanden.

  Aldrig ræd for mørkets magt.

  Må den gode gud være med jer alle…

  Kommentar by M — 29. november 2012 @ 21:29

 54. M

  Hvordan vil du undgå tæskehold, når islamrotterne på ingen tid kan samle en masse skadedyr på ingen tid?! Tror du at de har nogen som helst respekt for andet end rå vold i en endeløse mængder, og når tiden kommer dertil, en kugle i hovedet?! Og det bliver jo op til det private initiativ, ikke det statslige. Ellers så gen- og nærlæs lige Falkeøjes kommentarer!

  Kommentar by A.R. — 30. november 2012 @ 06:42

 55. “Det ser ud til Egedalsvænge i Kokkedal får deres juletræ. Hurra for det! jeg håber, virkelig det lykkes. Og så kan hadefulde ekstremister godt holde sig væk fra bebudede demonstrationer i morgen lørdag. Det gælder både Anti-Fascistisk Aktion og organisationen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) Lad være med at bruge lejligheden til et slagsmål med politiet. Ingen gider jer! Lad beboerne holde julefred uden jeres emsige indblanding.”

  http://www.bt.dk/politik/pia-k.-jubler-over-juletrae-hold-jer-vaek-hadefulde-ekstremister

  Udtaler Pia for en gangs skyld fornuftigt nok.

  Det der med “emsige indblanding” skulle hun så nok være kommet i tanke om noget før.

  Men bedre sent end aldrig.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. november 2012 @ 16:18

 56. Julegaveide til de der har fået nok af vestlig handlingslammelse:
  Somali muslim Pirates – 7-Day Cruise Deal
  :-D

  Kommentar by Agricola — 3. december 2012 @ 13:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper