28. november 2012

Villy Søvndal stemmer ja til palæstinensisk observatørstatus i FN, selvom målet er Israels udslettelse

I en tv-debat i sidste uge proklamerede Enhedslistens udenrigsordfører, kommunisten Christian Juhl, at Israel ikke var et naturligt land, blot en ’social konstruktion dannet af FN’. Helt det samme må så også Syrien og Jordan, men det bliver næppe et fikspunkt for regeringens revolutionære støtteparti.

I går kommenterede Rune Engelbreth Israel-Palæstina konflikten på sin Politiken-blog.

“… selvfølgelig er enhver direkte eller indirekte antydning af at ‘fjerne jøderne’ eller ’slette Israel af verdenskortet’ forkastelig galskab. Men virkeligheden er og bliver, at der ikke er nogen realisme bag den kategoriske trusselsretorik. Den validitet, som den tilskrives i Vesten, fjerner imidlertid bevidstheden om dét, der virkelig er sagen: At det ikke er Israel, der er ved at blive slettet af landkortet, men Palæstina.”

I dag kan man læse på Politiken.dk, at udenrigsminister Villy Søvndal agter at stemme ‘ja til palæstinensisk observatørstatus i FN’. Herunder et screencap fra FN’s officielle hjemmeside for palæstinenserne – bemærk logoet. Det siger sig selv, at sålænge palæstinensere ikke anerkender Israels eksistens, så er fred en illusion.

(Permanent Observer Mission of Palestine to the United Nations, UN.INT)

“The Israelis play hard ball, as well they should. They are surrounded by Islamo-Fascists bent on their total destruction, and all they ask for is that their neighbors recognize their right to exist.” (Russell Halley, These New Times)

Oploadet Kl. 14:20 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42880/trackback

16 Comments »

 1. Nå! er palæstina ved at blive slettet af landkortet? Sagen og idiotens udtalelse viser igen, at det er stort set ligegyldig hvilke rationelle argumenter, der føres i margen, når folk tænker ideologisk. Realisme, sund fornuft og let eftertanke er ukendte egenskaber hos de muslimske og venstreorienterede idioter.

  Selv en intelligent abe har forstået, at opførte palæsinenserne sig lidt civiliserede – som fx ved ikke at skyde raktter af sted mod israelsek byer – kunne der blive fred i morgen. Alle ofrene i Gaza er direkte selvbragte ofre som et resultat af hamas terroristernes raket terror mod Israel. Ingen raketter ingen bomber.

  Da hadet mod Israel er den eneste sammenhængskraft blandt palæstinenserne burde en indlemmelse i FN naturligvis være udelukket indtil terroristerne siger de gyldne ord: Vi anerkender Den israelske stat. Det burde naturligvis være nøglen til FN.

  Men fornudt hersker ikke i verden. Nu kommer de ind i FN og så skal vi se de sædvanlige FN fordømmelser fra de muslimske lande omkring Israel fremover. Men interessant er det. De uintelligente aber styrer verden.

  Kommentar by Machiavelli — 28. november 2012 @ 15:24

 2. Villy og Waffen-SF, sammen med Radigalningene, Socialpamperne og Einheitlisten fortsætter jo bare der hvor folk som Stalin, Hitler, Gert Petersen, Aksel Larsen, Anne Grethe Holmsgaard, Jacob Martin Erle, osv, fortsætter jo bare der hvor de andre stoppede.

  Ja, ja det roder lidt i kronologien…

  Kommentar by Hans Und — 28. november 2012 @ 15:26

 3. Det tog mig lidt tid før meningen med billedet gik op for mig. “Palæstinas” observatør-mission til FN har som emblem et kort hvor Israel er udslettet.

  Kommentar by Henrik — 28. november 2012 @ 15:30

 4. I Danmark bliver danskene presset ud af muslimerne,som overtager vort land. På lidt længere sigt vil det samme ske i Mellemøsten: Muslimerne vil overtage Israel. Det vil tage noget længere tid, for jøderne gider i det mindste at kæmpe for deres land. Prøv at tænke tanken: En verden domineret af muslimer. Det bliver sgu’ et kedeligt sted at bo. Jeg er begyndt at bygge en rumraket til familien og mig, så vi kan slippe væk for dette galehus af “gedekneppende” muslimer!

  Kommentar by Torben F. — 28. november 2012 @ 16:00

 5. Pally-who?

  Vi skal forlange at libanon – syrien – irak – jordan – egypten rømmes for arabiske muslimer og overdrages til deres retmæssige ejere nemlig de gamle kristne slægter. Det samme gælder for gaza og vestbredden.

  Alle disse lande er okkuperet og misligholdt af arabiske muslimer der har tilranet sig magten uden at forstå hvordan man opbygge et land der kan overleve og klare sig selv i det 2100 århundrede. De har haft deres chance, nu er det på tide at lade folk der vil udvikle og sameksistere.

  Det “udvikling” vi klart og tydeligt kan se i disse lande er fremtiden for ethvert land der tillader islam at få indflydelse.

  Det er hensynsløst overfor resten af verden at islam lader sin indflydelsessfære henfalde i krig og intern ufred når verden har brug for de samme landområder til at brødføde og bosætte jordens overbefolkning.

  Los alle utilpassede og uintegrerbare tilbage til den arabiske halvø og lad dem rådne op.

  Kommentar by Santor — 28. november 2012 @ 16:18

 6. BERLIN (Reuters) – Germany will not back a Palestinian bid for a diplomatic upgrade at the United Nations, the government spokesman said on Wednesday.

  The United Nations is due to hold a vote on Thursday on an upgrade of Palestinian status at the 193-member body to an observer state from an observer entity.

  “We are assessing the situation and want as much agreement as possible with our European partners… But it is certain that Germany will not vote for such a resolution,” spokesman Steffen Seibert told a news conference.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 28. november 2012 @ 16:25

 7. Idioten har som alle andre venstrefløjsere overset det faktum, at “palæstina” aldrig har eksisteret.
  At vi er mange som ikke ønsker det oprettet, er vel ligegyldigt i den forbindelse.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2012 @ 17:17

 8. >5
  Jeg er (som oftest) enig med dig Santor.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2012 @ 17:20

 9. Jeg har hørt at Villy Søvndal har mistet endnu en spindoktor.
  Uha da, så må manden til at tænke selv, det går da helt galt.

  Manden er ikke rigtig klog, formanden i Egedalsvænge flygter til Jylland på grund af hærværk og psykisk terror, Pia Kjærsgaard svines til på Facebook, araberne er i fuld gang med etnisk udrensning i Danmark, og Villy Søvndal fatter ikke at selv om palæstinenserne får en selvstændig stat, er målet at udslette Israel.

  Det er uhyggeligt at have en udenrigsminister der så målrettet arbejder på at smadre den vestlige verden til fordel for islam

  Kommentar by k.m. — 28. november 2012 @ 17:21

 10. En stemme på SF er en stemme på den mest ekstreme form for Islam!

  Kommentar by Sigwar — 28. november 2012 @ 18:10

 11. Bare rolig, det hele ordner sig på sigt med følgende chokerende melding. Den største trussel mod menneskeheden er en blanding af naturkatastrofer og så ikke overraskende islams hærgen overalt på kloden, det er nu 2012, det berygtede år hvor alting enten slutter eller begynder med en ny tidsregning og usikker skæbne. Dem der i sin tid kreerede menneskeheden, var ikke vor opfundne Gud men derimod udjordiske skabninger der engang i tidernes morgen så at sige plantede os her på jorden som et eksperiment, gav os igennem DNA både talegaven og intelligens. Før det var her kun de andre dyr. Og nu ser disse udjordiske væsener og alle andre fornuftsvæsener at islam er gået for vidt, og direkte truer hele klodens eksistens, derfor gribes der snart ind. Et helt nyt rygte siger, at NASA har en stor opdagelse parat til snarlig offenliggørelse om endda meget kort tid, de har selvfølgelig kendt til det i årtier (via ufo realiteten) men benytter lejligheden med den nyligt opsendte Mars rover til ‘pludselig’ stolt at kunne annoncere fundet af vand eller små kryb i sandet og dermed heroisk bevise liv andre steder. Bare vent, det hører vi snart i nyhederne, samtidig med at Bigfoot racen (der ikke er aber men et behåret folk) i USA bevises om få uger rent faktisk. Ja, grin bare nu og tab næse og mund senere, tror man det ikke så google selv. Altsammen sker sandsynligvis nu, netop for at stoppe det tossede islams hærgen. -Det siges selvfølgelig ikke højt som grund men det er eneste redning nu, hjælp primært udefra mod den muslimske trussel.

  Kommentar by Lars B — 28. november 2012 @ 21:32

 12. Man må trods alt give dem at de med det logo har fortalt os fra starten hvad planen er. Det er en fordel for os for hver gang en nyttig idiot siger at Palæstina ønsker at leve fredeligt side om side med Israel så er det ikke sværere end at vise dem logoet.

  Kommentar by Arbejderens — 28. november 2012 @ 23:06

 13. Lars b >> sikke noget vås. Stephen Hawkin har tænkt tanken til ende. Hvis der er “aliens” har de nedkæmpet os inden vi var klar over at vi var i krig. Hvis en moderne hær i dag skulle slås med en 1. Verdenskrig hær så vil der være 100 års forskel ca. Men hvis man skal rejse så mange lysår for at komme hertil skal man være måske 2-300 år længere fremme end vi er i dag. Hvis de vil andet end at observere ubemærket var det sket. USA har længe forsket i usynlighed til f.eks. Tanks og specialgutter og mon ikke de er ret seje til det om bare 50 år? Enten er de der ikke eller også vil de ikke ses.

  Kommentar by Arbejderens — 28. november 2012 @ 23:16

 14. Guds gave til muslimer, er selvsammes totale mangel på tænkeevne og sund fornuft. Derfor finder de sig fromt i imamers, muftiers og selvbestaltede “muhammedkendere”s diktater om hvad de må, og især hvad de ikke må. De er simpelthen så åndsforladte, at vi almindelige danskere må ryste på hovedet ad dem. Hvad de fleste almindelige danskere ikke ved, er at sådan har de været gennem snart 1500 år! SÅDAN ER DE.
  Fat det dog dumme sinker, og tag agt derefter.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2012 @ 00:31

 15. Engelbreth:

  “…forkastelig galskab. Men…”

  Kommentar by Liva — 29. november 2012 @ 07:33

 16. Næ, Arbejderens. Det er rent faktisk sådan det muligvis forholder sig, en amerikansk professor fra Berkley mente i 1973 at vi sandsynligvis var intet andet end en slags zoologisk have som ufo’erne checker ind og holder øje med af og til. Og skulle det vitterligt forholde sig sådan, tror du vel ikke USA ville indrømme det?

  Kommentar by LarsB — 30. november 2012 @ 12:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper