3. december 2012

Det handler aldrig om Islam, omend islamisterne altid mener de er ‘en del af løsningen”

“Det her en meget konkret faglig og ikke-religiøs diskussion.”, lød det i sidste uge fra undervisningsminister Christine Antorini om lokalt vedtagne Niqab-forbud på undervisningsinstitutioner, og i en tid hvor Islam er alt eller intet, alt efter omstændighederne, skal man ikke lede længe efter paradokser. Debat om lovgivning mod tvangsægteskaber i Metroxpress, tirsdag i sidste uge – Imam: Vi slås altid for pigernes frihed

“Regeringen vil skærpe straffen for religiøse tvangsægteskab og udvise religiøse forkyndere – herunder imamer – der ikke lever op til reglerne. Det er et par af hovedpunkterne i et udspil, som regeringen fremlagde efter et regeringsseminar i Nyborg i dag. … et øget fokus er godt, mener Mostafa Chendid, der er imam ved Imam Malik Instituttet i Valby. Men han føler, at han som imam bliver udstillet som en forbryder.

»Imamer slås altid for pigernes frihed. Jeg kan ikke lide, at regeringen fokuserer så meget på imamerne. De burde i stedet spørge os om hjælp og se os som en del af løsningen i stedet for som en del af problemet,« siger Mostafa Chendid

Det er svært at kortlægge omfanget af de religiøse tvangsægteskaber. Ifølge Rigspolitiet var der sidste år 155 æresrelaterede konflikter – heraf de fleste tvangsægteskaber.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43040/trackback

11 Comments »

 1. Man skal vist være både rød og naiv, før man
  tror på en muslim, som vil slås for kvinder og
  pigers frihed.

  God griner her i vinterkulden :-)

  Kommentar by Jesper — 3. december 2012 @ 12:26

 2. Helt enig.
  Hans familie må være stolt, sådan som han kan fylde folks hoveder med den ene løgn efter den anden.

  Kommentar by Jonas — 3. december 2012 @ 12:29

 3. »Imamer slås altid for pigernes frihed.” Glem aldrig, det er fuldstændig ligegyldigt hvad muslimerne lukker ud af munden. De tilpasser altid tungen til omstændighederne.

  Et svagt begavet barn i folkeskolens 5 klasse kan se, hvordan Islam hylder pigernes frihed verden over. Livet er for kort til den slags idioter. Men sjovt er det.

  Kommentar by Machiavelli — 3. december 2012 @ 12:41

 4. @1-3:
  Enig.
  Min erfaring er, at løgnen er en selvfølgelig del af muslimsk kultur. Det kan humanist-elite-tosserne ikke se, da de ikke hviler i sig selv, men i alt det bavl, de er hjernevasket med.

  Der er grænser for, hvor meget man behøver studere en lort for at finde ud af, at det er en lort, og den derfor skal smides ud.

  Kommentar by Agricola — 3. december 2012 @ 13:00

 5. Lad os tage både regeringen og imamerne på ordet!

  Jeg synes at det organ regeringen nu udpeger til at kontrollere tvangsægteskaber skal gøre som imam Mostafa Chendid foreslår. At spørge imamerne.

  Og, eftersom imamen fortæller at det er fædrene der er problemet, de ved hvem det drejer sig om, så kan imamerne få lov til at udpege de fædre der vil tvangsgifte deres døtre bort for guld og ære således at vi kan udvise fædrene.

  Alt i alt, en glimrende løsning der er til vores fælles bedste.

  Kommentar by Santor — 3. december 2012 @ 13:15

 6. @5:
  Når så den sidste halal-far er udvist smides imamerne på porten.
  Den der forestår tvangsægteskabet og gør udåden mulig er imamen.

  Kommentar by Iznogut — 3. december 2012 @ 13:33

 7. Imamer, og det der ligner, medvirker givetvis i dag i religiøse ‘vielser’ uden borgerlig gyldighed, fx ved ‘vielse’ af mindreårige. Et ‘ægteskab’ af den type er for så vidt dødt og magtesløst, ikke-eksisterende. Men kan have fatale konsekvenser for de involverede menneskers liv.

  Jeg forstår at man nu vil straffe imamer der medvirker i religiøse ‘vielser’ uden borgerlig gyldighed, hvis der er anvendt tvang.

  Men tvang vil altid blive benægtet. Hvorfor ikke straffe enhver der foretager fiktive ‘vielser’ hvad enten der er tale om tvang eller ej?

  Kommentar by Niels P. — 3. december 2012 @ 14:06

 8. # 6. Iznogut.

  Det var en spøg :)

  Vi ved alle sammen at det aldrig kommer til at foregå på den måde!

  Til gengæld ved vi at det som imamen kalder “at hjælpe til” højest sandsynligt vil blive et milliontilskud til en eller anden obskur islamisk “rådgivning” hvis formål vil være at malke systemet og overbevise pigerne, under trusler om alle islams rædsler, til at gøre nøjagtig som farmand siger.

  Kommentar by Santor — 3. december 2012 @ 14:08

 9. Vi ledes af mennesker, som er uden det åndelige drive, der skal til for at kapere, hvad islam er for en størrelse og hvad dens politik går ud på.
  Den blinde tro på mangel på arbejdskraft, permanent vækst har fyldt pladsen op i politikernes hjerner, så det center der skulle sikre individets (landets)overlevelse på lang sigt, er sat ud af kraft.

  Kommentar by Menig 442 — 3. december 2012 @ 18:45

 10. Lad ikke den religiøse ræv vogte gæs.

  Kommentar by Liva — 4. december 2012 @ 09:41

 11. Frihed og frihed.. kun så længe det passer ind i hans koran kram

  “Til en fyldt moské i Det Islamiske Trossamfund i København tordnede imam Mostafa Chendid fredag mod flere avisers genoptrykning af Jyllands-Postens Muhammed-tegninger.

  – De mennesker, der blev hånet før, er de samme, som bliver det nu. Den profet, som blev ydmyget før, er den samme profet, som bliver ydmyget nu, sagde imamen ved fredagsbønnen.” (2008)

  h t t p://www.fyens.dk/article/940621:Indland-Fyn–Imam–Nok-er-nok

  Kommentar by Liva — 4. december 2012 @ 09:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper