8. december 2012

“Der er en tæt sammenhæng mellem at stemme på os og at bo i kvarterer med mange indvandrere.”

Weekendavisens Søren Villemoes har været en tur i Sverige, og interviewet Jörgen Grubb, politisk ordfører for Sverigedemokraterna i Malmø. Fra Jernrør ikke min ven (ikke online).

“12,3 procent. Så højt scorede Grubbs parti Sverigedemokraterna, da analyseinstituttet Sentio Research offentliggjorde deres meningsmåling d. 22. november. … det mest bemærkelsesværdige er, at målingen blev foretaget i perioden mellem d. 15. og 21. november, hvor Sverigedemokraterna befandt sig midt i en heftig mediestorm, der må betragtes som partiets værste krise i årevis. … Sagen var en kæmpe skandale i sidste måned. Men det er tilsyneladende intet, der påvirker vælgerne. Tværtimod. Lige nu står partiet stærkere end nogensinde. Det har mystificeret store dele af den svenske offentlighed. I aviserne bliver det dagligt diskuteret, hvad der dog kan forklare denne udvikling.

For Jörgen Grubb er det ingen overraskelse.

»Folk er trætte af at blive opdraget af medierne. Jeg tror, at folk simpelthen synes, at det er for meget,« siger han

[…]

Da Grubb meldte sig ind i Sverigedemokraterna for cirka 10 år siden, hang det at leve i Malmø tæt sammen med valg af parti. …

»Når folk oplever problemerne tæt på, så ændrer de sig,« siger Grubb.

»Der er en tæt sammenhæng mellem at stemme på os og at bo i kvarterer med mange indvandrere. Det kan man se ved at kigge på valgresultatet i 2010. Der er et boligområde lige op ad Rosengården, hvor vi fik omkring 35 procent af stemmerne ved sidste valg. …«

[…]

Partiet har et problem med at rekruttere talenter. Grubb er selv projektleder i IBM, hvor han er på orlov. Han er med andre ord en veluddannet mand fra middelklassen med en succesfuld karriere. Dem er der ikke mange af i Sverigedemokraterna.

»Jeg er skør. Jeg havde en god karriere, som sikkert er ødelagt nu,« siger han. »Men de fleste medlemmer af vores parti var indtil for ganske nylig folk, der ikke havde meget at tabe.

Det var et problem.« Ifølge Grubb kan det have en høj pris at være åbent medlem af Sverigedemokraterna.

»Jeg har fået ridset min bil. Der er blevet skudt ind igennem vinduerne til mit hus med en luftpistol. En af mine kolleger fik sin bil ridset tre gange på en uge med en skruetrækker, der var endda nogen, der havde trampet på den. Der blev også kastet sten ind i hendes have. Så hun er blevet lidt bange. Det er ikke sket for alle, men for nogle af os. Jeg har måttet få installeret skudsikre vinduer i mit hus efter skudepisoden,« siger han og understreger, at han ikke ved, hvem der har gjort det.

»Jeg er dog overbevist om, at det ikke er indvandrere, der står bag,« tilføjer han.”

Oploadet Kl. 06:27 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43178/trackback

5 Comments »

 1. Medierne modtager økonomisk støtte fra politikerne for til gengæld at skrive løgne vedrørende de ufattelige omkostninger der er forbundet med indvandringen af kriminelle analfabeter fra ikke Vestlige kulturer,indvandere der udøver vold, kriminalitet og narkohandel mod den Etniske Dansker.

  Kommentar by emmagad — 8. december 2012 @ 15:19

 2. […] – Se også uddrag fra Weekendavisens interview med Jørgen Grubb, SD Malmø: “Der er en tæt sammenhæng mellem at stemme på os og at bo i kvarterer med mange indvandrere.” […]

  Pingback by Ett land i förändring « Snaphanen — 8. december 2012 @ 16:06

 3. ja, det er ubegribeligt, at hr og fru dk, baserer deres mening på hvad de ser i tv’et. Jeg kan fortælle i kraft af mit arbejde på plejehjem, at de fleste beboere også stemmer socialdemokratiet, for det har de jo altid gjort.

  Havde jeg ikke været så paranoid og troet på konspirationsteorier, kunne jeg sagtens forestille mig, at det Sverige har gang i, med at neutralisere kønnene eller sågar omvende dem fra tidlig barnsben, gør at invasionen bliver lettere, da mændene nu er blevet til “kvinder”.

  Folk omvender sig først, når problemerne er inde på livet af dem selv.

  Kommentar by Kratos — 8. december 2012 @ 16:31

 4. så hr. Grubb er over bevist at det ikke er indvandrer som ha’ vandaliseret eller skudt gennem hans vindue, jeg har dog en anden opfattelse og anden oplevelse jeg fik skudt gennem mit vindue med en luftpistol af unge indvandrer GUD ske lov bor jeg på 3 sal så skaden var minimal men alligevel, jeg skulle ha’ det ødelagte vindue lavet og prøv at gætte havde der blev gjort fra ejendomsselskabets side eller sagt ang. dette intet det var som om at det var nærmest morsomt at jeg havde fået skudt mit vindue i stykker, hvis det skal være mormen så ser det slemt ud for Danmark

  Kommentar by chanah — 9. december 2012 @ 14:34

 5. Jeg glæder mig tl at Sverigedemokraterne kommer over 10% ved det kommende valg i Sverige.

  Jeg tror ikke den systematiske valgsvindel kan stoppe dem? I Sverige har hvert parti en valgseddel. De ligger i pæne bunker i valglokalet. Man kan tage fra flere bunker, hvis man vil holde det hemmeligt, hvem man stemmer på. Mange flasher deres politiske ‘tro’ ved kun at tage en stemmeseddel fra (Stats-)Partiet(troende Socialdemokrater!)

  Kun ikke hvis man vil stemme på Sverigedemokraterne. Deres modstandere fjerner nemlig Sverigedemokraternes stemmesedler fra valglokalerne, straks stemmestederne åbner og valghemmeligheden er dermed med tvang ophævet, da man i fuld offentlighed skal bede om en stemmeseddel til Sverigedemokraterne. Nogle gange bliver man ovenikøbet bedt om at vente fordi, der skal skaffes nye udefra! :(

  Prøv ved næste folketingsvalg i Danmark højt og tydeligt at gøre opmærksom på, at du mangler en stemmeseddel til Nazipartiet – så ved du hvordan, det føles i valglokalet i Sverige, at bede om en stemmeseddel til Sverigedemokraterne! :)

  “SVERIGE har endnu ikke indført ægte demokrati, og svenskerne har endnu til gode at opleve frie og demokratiske valg. Når der er riksdagsvalg i Sverige, så foregår det på en måde, som vi ellers kun forbinder med bananstater. For at afgive sin stemme på et parti skal man i fuld offentlighed tage en seddel fra ens foretrukne parti og lægge den i stemmeurnen. Valgdistrikterne i Sverige er små, de fleste kender hinanden, så hemmelig afstemning er en umulighed.”
  http://ekstrabladet.dk/nationen/article1397931.ece

  Kommentar by A-mad — 10. december 2012 @ 16:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper