12. december 2012

Israel-ambassadør om jødehetz i Danmark: Samme trend ses i europæiske byer med mange muslimer

Jyllands-Posten har i dag et par sider om jødeforfølgelse i dagens Danmark. Noget af det er gengivet i andre medier, men ikke en artikel som denne, blandt andet omhandlende angrebet på ambassaden for tre uger siden. Fra De kunne have brændt det hele ned (side 8, ikke online).

I medierne blev det kun nævnt flygtigt. Men angrebet var alvorligt og gjorde et stort indtryk, fortæller Arthur Avnon, mens han løfter op i et gardin i et mødelokale. Han er Israels ambassadør i Danmark og viser, hvor tre sten af cirka et halvt kg gik gennem mosaikruderne i den næsten 200 år gamle Hellerup-villa, der udgør ambassaden.

Stenene kom flyvende den 19. november ved 20.30-tiden, og ambassadøren sad der selv mindre end en time før angrebet. Arthur Avnon fortæller, at man på bånd fra overvågningskameraer kan se cirka 20 personer sende sten af sted med slynger og slangebøsser. Det værste var dog fyrværkeriet, som ifølge politiet bestod af romerlys.

[…]

Da Jyllands-Posten spørger, hvilken reaktion angrebet har medført fra det officielle Danmark, lyder det: »Der har ikke været nogen reaktion. En medarbejder fra Udenrigsministeriets protokolafdeling ringede og sagde, at de var parate til at dække nogle af udgifterne. Men ellers intet,« siger Arthur Avnon, der kom til Danmark i 2008. …

Fra hans kontor ses en stor mur, der omgiver bygningen og sammen med bl. a. kameraer og en lufthavns-lignende scanning af besøgende beskytter ambassaden. Også i andre sammenhænge tænker ambassaden på sikkerhed; nemlig når israelske jøder besøger Danmark.

»Vi råder dem til ikke at tale hebraisk højt,« lyder det. … Halskæder med davidsstjerner er det bedst at skjule, siger han. Og kalotten ligeså.

»Vi rådgiver israelere, der kommer hertil og vil i synagogen, om, at de først skal tage kalotten på, når de er indenfor. De skal ikke gå med den på gaden. Selv ikke i områder, der bliver betragtet som “sikre”.« …

»Den samme trend, som vi ser her, er i de europæiske lande, hvor der er en større muslimsk befolkningsgruppe. I Tjekkiet, hvor jeg var ambassadør før, der sker det ikke. Men i visse lande er der områder, hvor man ikke kan gå som jøde – det er ligesom Gaza. I franske byer, i London, i Antwerpen, i Bruxelles. Der ser man den samme trend, og jøder leder efter et andet sted at bo.”

Fra faktaboksen:

“November 2012: En ældre israelsk mand, som har været bosat i Danmark i en længere årrække, overfaldes af en gruppe arabisk udseende mænd, da han spiser en shawarma på Nørrebro. Gerningsmændene sparker ofret adskillige gange og river ofrets halskæde af, hvori der hænger en synlig davidsstjerne.

(Palæstinensere brænder et israelsk flag under ‘Aarhus for Mangfoldighed’; Uriasposten)

Mere.

 • 12/12-12, Jyllands-Posten: Det hæslige had (leder).
 • 12/12-12, Jyllands-Posten: Råd til jøder: Skjul davidsstjernen og gem kalotten.
 • 12/12-12, DR Online: Råd til jøder: Skjul davidsstjernen og gem kalotten (Ritzaus gengivelse, intet om gerningsmændene).
 • “Er der områder, hvor man godt ved, at der er konflikt og risiko for sammenstød og chikane, må man holde sig væk. Det er ærgerligt at skulle sige det, men det er nogle af de råd, vi giver.” (Lars-Christian Borg, Københavns Politi)

  Oploadet Kl. 13:22 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43304/trackback

  40 Comments »

  1. Ja, mange muslimer bryders sig ikke om jøder, men hvad med typer som Balder? Dette had virker næsten mere vanvittigt end muslimernes, som dog i nogen grad næres af Israel-Palæstina konflikten.

   Hvilket ansvar har du, Kim Møller, for at der spredes antisemitiske synspunkter fra din side? Du lægger “spalteplads” til antisemitisk had.

   Kommentar by Filip — 12. december 2012 @ 13:37

  2. Det bedste værn mod Balder er Balder selv.

   Kommentar by træt — 12. december 2012 @ 13:55

  3. Samtlige 179 politikere på X-masborgen deler skylden for det blussende Jødehad i Danmark,udvis alle kriminelle indvandere og asylansøgere samt deres slætninge fra Danmark omgående.

   Kommentar by emmagad — 12. december 2012 @ 14:20

  4. Balder er one of a milion og fuldstændig uden betydning i det samlede billede(ikke at det bliver mere appetitteligt af den grund).

   Fremragende leder i JP forøvrigt:

   http://jyllands-posten.dk/opinion/leder/article4944023.ece

   Kommentar by Cicero — 12. december 2012 @ 14:23

  5. Ja, Filip, bedst at aflede opmærksomhed til nogle andre. Og ved at bruge et dobbelt hop associationstrick mod selve budbringeren. Ikke en noget for amatører. Godt klaret!

   Kommentar by jdm — 12. december 2012 @ 14:26

  6. Fremragende leder i JP:

   http://jyllands-posten.dk/opinion/leder/article4944023.ece

   De mangler dog at nævne DRC, som vel er selve begrebet på racisme, for de er da det største racistiske organ på moder jord.

   Indholdet af JP’s leder burde være headline overalt – samtlige punkter – men jeg er sikker på, at der bliver absolut tyyyystnad….

   Kommentar by Cicero — 12. december 2012 @ 14:30

  7. # 1. Filip.

   ” mange muslimer bryders sig ikke om jøder”

   Jo tak, det ved vi og i modsætning til dig VED vi at det er et 1400 år gammelt jødehad.

   Kommentar by Santor — 12. december 2012 @ 15:07

  8. Sådan, Jyllands-Posten!

   Kommentar by Sofie Larsen — 12. december 2012 @ 15:25

  9. #1 Filip: Har du drukket “af natpotten”? – Må jeg blive fri! Det er sgu´ ikke Kim Møllers skyld eller ansvar (Kim er en hædersmand), at muslimerne ikke kan lide jøder. Det har muslimerne alle fået ind med modermælken. De bruger kun jødehadet som en undskyldning for, at de som mennesker er totalt mislykkede med alt deres had/aversion mod andre ikke-troende mennesker – først og fremmest jøder og vesterlændinge. Læs deres forbandede Koran og bli’ klogere. Jødehadet vokser og vokser i DK, og vores regering gør ikke noget ved det. Jeg græmmes!

   Kommentar by Torben F. — 12. december 2012 @ 15:31

  10. Det er nu længe siden jeg har set jødebashing fra Balders hånd her på sitet. Når det sker er der som regel et par vagthunde der straks giver agt, så…

   Det er besynderligt at det skal være så svært at adressere det som et muslimsk problem. Der er rigelig af muslimsk retorik at underbygge fænomænet med, og rigelig af dokumentation, f.eks. her på siden. Snaphanen har længe dokumenteret tilstandende i især Malmø. Jeg forstår ikke den modstand. Forstå mig ret, jeg ser selvfølgelig den politiske virkelighed i menneskers ideologiske blindhed og almindelige moralske slaphed. Det er blot en menneskelig undren jeg giver udtryk for.

   Den dårlige samvittighed som FN’s flygtningecharter er udtryk for vil plage os i mange år endnu. I den ligger kilden begravet til vor tids store konflikt. Ved at ignorere den splittelse der er i europæiske samfund mellem tradition og anarki, mellem rationalisme og empirisme, mellem Kirérkegaards eksistentielle væren og og den hegelske søgen efter det højeste, har man skabt grobund for relativiseringen, ligegyldigheden, råheden, stupiditeten. Når moral bliver til et øjebliksbillede, og værdier noget fjenden har dyrkes det svage menneske, det menneske der ikke evner at stå imod fristelser og påvirkninger. Det muslimske jødehad i europa har ikke kun islam som årsag, det spiller også på den dårlige europæiske samvittighed.

   Min farfar kæmpede mod EF, og slukkede sit lys den dag Danmark meldte sig ind. Han skød mod de tyske fly den dag i april 1940, fra haven nord for København. Men den samme naivitet, troen på at det gode i mennesket trods alt ville sejre, gik nok til i 1972. Ligesom mange andre forstod han ikke fuldt ud hvad det var vi tabte da vi alle blev forsynet med dårlig samvittighed af de kræfter der også skabte FN.

   Det er på tide at tage et opgør med arvesynden, og kalde en spade for en spade. Det er på tide at tage et opgør med offermoralen, dyrkningen af det svage mennesker. Det er på tide at tage islam alvorligt, og tale om ansvaret for egen opførsel, det betimelige i at kritisere en ideologi der hylder død og forskelsbehandling, en ideologi der skaber bedrag og hykleri i de mennesker den indfanger, en tvangstrøje der sætter skel mellem mænd og lefler for den indre svinehund. Ud med islam.

   Kommentar by Høgsbro — 12. december 2012 @ 15:46

  11. Fremragende leder i JP idag:

   http://jyllands-posten.dk/opinion/leder/article4944023.ece

   De mangler dog at nævne DRC i deres leder – et helt uden sammenligning racistisk organ.

   Deres leder burde være hele omdrejningspunktet i landets aviser og tv-medier de mange, mange kommende dage og måneder. Det er ganske enkelt rystende, hvad der foregår.

   Vil også gerne rose Lars Aslan for hans udsagn:

   “Det er grotesk. Tænk på hvilket ramaskrig, der ville rejse sig, hvis den tyrkiske ambassade frarådede, at kvinder gik med tørklæde i København. Danmark ville havne i bunden af alle ranglister over racisme,” siger Lars Aslan Rasmussen.

   Han forstår godt rådene til jøderne:

   “Jeg ville ikke selv turde gå med kalot på Nørrebro. Ikke engang for sjov. Jeg ville være bange for at blive nakket, for at sige det lige ud,” siger Lars Aslan Rasmussen, der selv har tyrkiske rødder og kommer fra Nørrebro.

   Han vinder mere og mere i mine øjne!

   Kunne man mon få en udtalese fra Xenia Stampe Anne Mee?

   Kommentar by Cicero — 12. december 2012 @ 15:57

  12. Enig med Høgsbro. Ud med Islam.

   Kommentar by Machiavelli — 12. december 2012 @ 16:06

  13. @ 7
   Vel talt “Høgsbro” !
   Det er rigtigt, at vi skal til at ændre vores kurs-inden det bliver for sent-
   Det er helt uacceptabelt, at man ikke kan bære Kippah, Davidsstjerne, Kors, Thorshammer, Halvmåne, Dannebrogmærke på tøj osv. osv. uden at blive overfaldet.
   Vi har religionsfrihed her i landet og enhver kan være salig i sin tro.
   Men… Den voldsomme dominans af utilpassede muhammedanere er ved at være en pest for os andre.
   Jeg vil stadig fremhæve, at den første opgave er at få andre danskere til at forstå, at vi kører lige så skævt som mange af de andre Europæiske lande. Det er i hvert fald en adfærdsregulernde foranstaltning, man kan benytte, uden at gå over til mere grove metoder.
   Spar os venligst for al nationalsocialistisk ævl her på bloggen- Det vil jeg kæmpe lige så hårdt imod som et hvilket som helst andet pres på min personlige frihed.
   @ Kim Møller: Du gør et stort og godt arbejde- Fortsæt venligst!

   Kommentar by "skyggen" — 12. december 2012 @ 16:11

  14. Det mest absurde er dog Flemming Steen Munch’s udtalelse til JP:

   “For Venstres gruppeformand i Københavns Borgerrepræsentation, Flemming Steen Munch, kommer dagens historie som en overraskelse.

   “Det kan kun chokere, at vi er ved at have en situation, hvor man ikke kan færdes visse steder i København, uanset hvilken religion man har,” siger han.”

   Kommentar by Jan — 12. december 2012 @ 16:23

  15. “Det kan kun chokere, at vi er ved at have en situation, hvor man ikke kan færdes visse steder i København, uanset hvilken religion man har,” siger han.”

   Det er fordi de lukker øjnene for multikulturens problemer, indvandringens problemer og jødehadet.

   Hvorfor de gør, er det interessante spørgsmål.

   Udtalelsen viser kun, at det er fuldstændig ligegyldigt hvem der kommer til magten i folketinget ved næste valg. Fuldstændigt ligegyldigt. De er politiske analfabeter.

   Kommentar by Machiavelli — 12. december 2012 @ 16:37

  16. Politikerne er til at braekke sig over. De vil ikke sige og de vil ikke erkende at islamisk kultur har gigantiske problemer med at fungere fredeligt i et demokrati. Naturligvis findes der demokratiske muslimer. Men der findes ikke demokratisk islam. Vi betaler en dyr pris for at have idioter som politikere.

   Kommentar by Morani ya Simba — 12. december 2012 @ 16:43

  17. @12 – Machiavelli. Helt enig med dig. Kunne ikke sige det bedre selv.

   Kommentar by Torben F. — 12. december 2012 @ 16:51

  18. -> Filip

   “Hvilket ansvar har du, Kim Møller, for at der spredes antisemitiske synspunkter fra din side? Du lægger “spalteplads” til antisemitisk had.”

   Jeg har et ansvar i forhold til gældende dansk lov, men politiet har aldrig kontaktet mig i relation til ‘antisemitisk had’. Jeg står inde for det jeg skriver og blogger, ikke tilfældige kommentaterer, der iøvrigt findes overalt på nettet – det være sig eksempelvis på Nationen og Facebook. Selv hvis jeg havde tid til at censurere ‘ubehagelige kommentarer’, så ville jeg ikke gøre det. Antisemitter ændrer næppe holdning, fordi jeg sletter deres kommentarer.

   Emnet er interessant nok, og jeg uddyber gerne.

   Kommentar by Kim Møller — 12. december 2012 @ 16:56

  19. Ryggesløse politikere, socialist-kommunister og muhammedanere har i uskøn forening lykkedes med, at dæmonisere alt saglig oplysning om islams ideologi i et omfang, så det er farligt at bekæmpe dem.

   Det er alt for vigtigt for dem, at danskerne forbliver i uvidenhed eller tvivl, så det er næsten en umulighed at fortælle eller diskuttere fakta og sandheden.

   Forsøger man alligevel har man udsat sig for raseri fra velkendt kant, men også fra folk, man henregnede til forstandige og oplyste.

   Hvis man læser ideologiens krigsmanual og finder krigsgudens formaninger til de forblændede, så ser man, handlingerne mod jøder og vantro i harmoni.

   Kommentar by Iznogut — 12. december 2012 @ 17:14

  20. Kors i skuret, hvor er jeg træt – træt – af muhamedanere. Hvem fik den brillante ide at lukke den afstumpede klankultur ind i landet?

   Kommentar by jp — 12. december 2012 @ 17:51

  21. 18.
   “Forsøger man alligevel har man udsat sig for raseri fra velkendt kant, men også fra folk, man henregnede til forstandige og oplyste.”

   Det er også min oplevelse. Folk vil simpelthen ikke tale om problemerne ved indvandringen, når der er flere end to personer til stede. Vi er jo pæne mennesker.

   Kommentar by Gunnar Biering — 12. december 2012 @ 18:08

  22. @ 10
   “Kunne man mon få en udtalelse fra Xenia Stampe Anne Mee?”

   Hvad i alverden skal det gøre godt for. Xenia har ikke budt ind med noget, der kan få vort samfund til at gå fremad. Hendes argumentering er kun en særdeles højlydt plapren af tillærte doktriner, som minder i uhyggelig grad om østtyske propaganda/støjsendere.

   Kommentar by "skyggen" — 12. december 2012 @ 18:31

  23. @ 10
   Ja, det var en god leder i JP

   Kommentar by "skyggen" — 12. december 2012 @ 18:33

  24. “Er der områder, hvor man godt ved, at der er konflikt og risiko for sammenstød og chikane, må man holde sig væk. Det er ærgerligt at skulle sige det, men det er nogle af de råd, vi giver. (Lars-Christian Borg, Københavns Politi)”
   Så afslører politiet sig igen som magtesløs, hvad tror de at de får løn for ? Politiets opgave er, at sørge for at alle kan færdes trygt overalt.
   Istedet for at fortælle folk, hvad områder de ikke kontrollerer, og give “gode” råd, burde de lægge snakketøjet væk og handle, også med den hårde hånd hvis det er nødvendigt.
   Det er nødvendigt med 0 tolerance i de kvarterer, hvis der ikke er plads i fængslerne, kan man genåbne det gamle Horsens Tugthus, fængselspersonalet kan evt. som en foreløbig løsning, rekruteres fra hjemmeværnets personale.

   Kommentar by Jørn Boye — 12. december 2012 @ 18:51

  25. >1 Filip
   Jeg må, selv om jeg bryder mig mindst lige så lidt om balders syn på jøder som du, forsvare hans ret til at udtrykke sig. I øvrigt er -som træt så rigtigt skriver- det bedste værn mod ham, hans egne paraniode misforståelser og historieforfalskninger.

   Kommentar by Nielsen — 12. december 2012 @ 19:15

  26. Man kunne i øvrigt spørge om hvor vores social og integrationsminister Karen Hækkerup er henne i en sag som den her.

   Jeg kan ikke forestille mig at man ikke har en strategi for den slags racisme, det er jo ikke ligefrem et nyt problem!

   Kommentar by Santor — 12. december 2012 @ 20:24

  27. sjovt at DR lige glemte at få den sidste del med hvor der bliver sagt hvem der står bag, den var ellers med i den originale artikel?

   Kommentar by per — 12. december 2012 @ 20:34

  28. @ 11 Cicero
   “Kunne man mon få en udtalese fra Xenia Stampe Anne Mee?”

   @ 26 Santor
   “Man kunne i øvrigt spørge om hvor vores social og integrationsminister Karen Hækkerup er henne i en sag som den her.”

   Næppe – deres strategi er jo altid at krybe i flyverskjul, når ubehagelighederne og sandheden kommer frem om muslimernes adfærd og islam. De radikale socialist-kommunister er indbegrebet af fejhed og hykleri.

   Hvis det endelig lykkes at presse en udtalelse ud af dem, vil de blot sige, at de tager afstand fra det og ingen nærmere uddybning.

   Kommentar by K. Sejr — 12. december 2012 @ 21:22

  29. Zenia Stampe vil være sindssyg nok til indirekte at sige, at det er jødernes egen skyld med en henvisning til Israel-Pestilens konflikten.

   Kommentar by K. Sejr — 12. december 2012 @ 21:27

  30. […] Malmø vil blive som Beirut. Cut the crap! (Se også MIKAEL JALVING. Davidsstjerne og Dannebrog og Israel-ambassadør om jødehetz i Danmark: Samme trend ses i europæiske byer med mange muslimer – masser af links fra dagens […]

   Pingback by ‘Det lange, sejge træk’ « Snaphanen — 12. december 2012 @ 21:51

  31. #24 Jørn Boye

   Politiet gør kun hvad de får besked på, af deres arbejdsgivere, som er politikerne. Jeg synes, at jeg sporer et tegn på magtesløshed i det Lars-Christian Borg siger med dette: “Det er ærgerligt at skulle sige det, men det er nogle af de råd, vi giver”. Problemet er, at politiet ikke får lov til at indføre 0-tolerancepolitik overfor islamisterne, selvom de så gerne vil…

   Kommentar by Jakob — 12. december 2012 @ 23:38

  32. Først jøderne, så danskerne. Disse muslimske thugs, de bøller islamisterne sender i fronten for at gøre det grove arbejde de ikke selv vil, de vil før eller siden bekæmpe de etniske danskere.
   Danskerne bliver de nye jøder i fremtiden :P. Danskerne er bare for naive/dumme til at fatte at den behandling og ringegagt jøder modtager af araberne og andre muslimer, selv bliver den behandling de får en dag, når araberne skal udse sig nye modstandere.
   Når der så ikke er flere danskere tilbage(ligesom Egypten eller Kosovo), så kaster de sig frådende over hinanden, sådan som de har gjort i århundreder. Når først alle de vantro er blevet nedkæmpet, så kommer turen til de andre muslimer, der skal nedkæmpes og domineres.

   Forbered jer på flere arabiske thugs i bybilledet, og flere demonstrationer domineret af disse bøller. De er udkommanderet af diverse islamister og imamer, men det fatter de rådne danske politikere desværre ikke.

   Kommentar by Endnu en vantro — 13. december 2012 @ 00:37

  33. At tænke sig, er vi virkeligt kommet dertil?
   Nu er det således at det Radikale Venstre har regeret landet de sidste 40-50 år med en enkelt afbrydelse. Det Radikale Venstres politik har været at støtte Nazismen, hvor de blev slået af beundring over Nazismens sejre og derved inddirekte støttede jødeforfølgelsen i 40erene. I dag støtter de stort set uhindret indvandring af muslimer, og på den måde støtter de igen inddirekte jødeforfølgelse!
   Ok jeg beskylder ikke de radikale for jødeforfølgelse, men jeg anklager dem for at understøtte en politik der får det som resultat! Jeg tillader mig at anklage de radikale for tonedøvhed og naivitet!

   Kommentar by Robert R — 13. december 2012 @ 01:23

  34. Johanne Schmidt-Nielsen: Send et smil til mennesket under kalotten og bag tørklædet
   http://politiken.dk/debat/profiler/johanne-schmidt-nielsen/ECE1840705/send-et-smil-til-mennesket-under-kalotten-og-bag-toerklaedet/

   Hvis det aktuelle debatemne havde været stigende chikane af tørklædekvinder – så havde JSN skrevet et harmdirrende indlæg om den racisme, som ligger latent i det samlede danske folkedyb.

   Kommentar by BE — 13. december 2012 @ 01:37

  35. Nemlig BE! Nogle mennesker forstår heldigvis godt sammenligningen. Andre gør tilsyneladende ubevidst, og reagerer voldsomt indignerede fordi de føler sig utrygge – under angreb. Det er en psykologisk forsvarsmekanisme, der skal fastholde deres utopiske forestillinger om en verden, hvor transkønnede salafister og økomilitante spontanaktivister danser hånd-i-hånd og synger “Kumbaya”. En verden hvor der er plads til alle, og alle giver plads.

   Kommentar by Hr. Naturli' — 13. december 2012 @ 04:24

  36. Det er vel på tide at aberne og svinene igen får syet mærker på deres tøj, som forestiller aber og svin, præcis som det var i Nordafrika for mange år siden!

   “Fra jødisk side peger flere på, at meget af chikanen kommer fra arabere og/eller. Det er en unfair beskyldning, mener Imran Shah, talsmand for Islamisk Torssamfund:”
   “Det kan også være alle mulige andre. Muslimer har ikke nogen hudfarve, og det har kristne og jøder heller ikke. Hvis der sigtes til Nørrebro, så består den bydel af mange fporskellige kulturer”.

   Selvfølgelig er det de sædvanlige asiatiske nynazister der er på spil, for når de ikke engang kan komme ind på produktionsskolerne, så har de jo kun gaderne og kriminaliteten tilbage!
   Dét passer jo også fint med at i 2010 var der i København 319 tilfælde hvor politiet tog nogen med en (ulovlig) kniv, i 2011 var det 320, og i de første tre kvartaler af 2012 er der taget 467, en stigning på 46%.

   Cicero

   Din lille stavefejl med x i stedet for z gav mig noget der vel kan betegnes som en genial idé, i forhold til Zina Schlampes syn på sig selv. Xenofobia Stampe burde vi vel til at kalde hende, selv om det nok vil være mere i overensstemmelse med virkeligheden, at kalde hende for Xenofilia Stampe.

   Santor

   26

   Karen Sinkerup har travlt med at dikke små islamrotter under hagen, for det var der en tosiders candyfloss-sød artikel om i BT i går!

   BE

   Smil og verden smiler til dig! Det kan jo også godt være, at de i virkeligheden smiler ved tanken om hvad de skal gøre når abe- og svinespørgsmålet skal løses.

   Kommentar by A.R. — 13. december 2012 @ 07:20

  37. Tag et kig i koranen og se hvad der står om både jøder, kristne, homoseksuelle og ikke-troende…

   Kommentar by Liva — 13. december 2012 @ 07:30

  38. Lad os gør det samme imod muslimerne.

   Kommentar by christian 19 år — 13. december 2012 @ 20:35

  39. ->38 false flag

   Dette er plantet for at skade Uriasposten. Hedder Christian i virkeligheden Monica eller Carsten?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack — 13. december 2012 @ 21:11

  40. Nu er historien også nået USA

   http://www.weeklystandard.com/blogs/alas-denmark_666444.html?page=2

   Alas Denmark. The Palestinian president can speak out against Meshal, but Denmark seeks to block an EU statement? And meanwhile, Jews cannot safely navigate the streets of Copenhagen if they are in any way identified as Jews.

   It seems, from this information, that a Jew could more safely walk the streets of Denmark’s capital and count on the Danish government’s protection in 1942 than today, 70 years later. Shameful, and tragic.

   Kommentar by Ole S — 13. december 2012 @ 23:45

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper