19. december 2012

Göteborg: Optøjer med 500 unge indvandrere efter anonym Instagram-profil kalder piger for ‘ludere’

For læsere af Snaphanen er det ‘old news’, men nu nåede historien også de danske medier, ikke overraskende i et af-etniciteret udgave. Anonym Instagram-profil hænger indvandrerpiger ud med navn og foto, og leverer rygter med klare seksuelle undertoner. To skoler, herunder pudsigt nok ‘Framtidsgymnasiet’, holder lukket på grund af optøjerne, og flere hundrede er på gaden, med alt hvad dertil følger af stenkast, spontane overfald og trusler mod fotograf. Internettet kan være farligt, kan man læse i Aftonbladet.

(Instagram-profilen ‘orrozgbg’, ‘Los Orroz i Göteborg!’ – ‘Luderne i Göteborg’)

Fra BT, der ikke undrer sig over at simpel mobning kan få 500 på gaden – I Sverige er politiet klar til flere optøjer, efter en skole har lukket på grund af mobberi på det sociale medie Instagram.

“I Gøteborg forbereder politiet sig på nye optøjer, efter mere end 500 gymnasieelever tirsdag skabte kaos foran Plusgymnasium ved at kaste med flasker og sten. Balladen opstod efter en 17-årig pige, der går på gymnasiet, angiveligt har hængt flere piger ud på det sociale medie Instagram og tilføjet billederne upassende kommentarer som f.eks. ‘luder’ og ‘hore’. I alt blev 27 unge anholdt under optøjerne, og skolen har nu valgt at lukke.

Den 17-årige pige og hendes familie opholder sig i øjeblikket et hemmeligt sted. Hun nægter at stå bag mobningen på Instagram.”

(Youtube, Upplop Plusgymnasiet Göteborg #orroz)

Oploadet Kl. 16:05 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43572/trackback

42 Comments »

 1. Det er nu bemærkelsesværdigt, at der er så stor forskel i mentalitet på danskere og svenskere. Sådan en adfærd ville vi da aldrig lægge for dagen, opløb, massehysteri, optøjer – på et gymnasium!

  Nej, vi har slet ikke så meget tilfælles, som vi tror, vi skandinavere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. december 2012 @ 16:55

 2. De ser godt nok ikke særligt svenske ud, de “svenskere”….

  Kommentar by Nosferatu — 19. december 2012 @ 18:04

 3. Repatriering er eneste løsning. Alt andet er spild af tid og penge. Gaaaaab!

  Kommentar by Sigwar — 19. december 2012 @ 18:16

 4. Det er nu en helt særligt fornærmelseskultur og offermentalitet de lægger for dagen hinsidan. Er der ikke det ene, så er der det andet. Det virker ikke særligt skandinavisk. Men der er selvfølgeligt heller ikke så mange skandinaver på billederne. Det er nok de andre 20% af befolkningen.

  Kommentar by Hertz — 19. december 2012 @ 18:34

 5. da jeg læste det tænkte jeg også “det må da være indvandrere og/eller muslimer der opfører sig sådan” men der stod ikke noget om det. to timer senere kigger jeg så herinde, og vupti, endnu engang for allah ved hvilken gang er mine fordomme blevet bekræftet. muslimer muslimer muslimer, evig og altid muslimer.

  Kommentar by per — 19. december 2012 @ 18:37

 6. Sex er tabu i islam. Selvom det islamiske paradis paradoksalt nok ikke handler om andet.

  Det nye før-moderne Sverige i al sin voldelige psykotiske/islamiske pragt!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 19. december 2012 @ 18:46

 7. her er en længere reportage om det: http://www.youtube.com/watch?v=jpIyG42J7Z8

  Kommentar by per — 19. december 2012 @ 18:54

 8. Er sex et tabu i islam – eller er det et våben?

  Jeg erindrer ikke at have hørt en muslimsk dreng eller mand hævde at være jomfru eller erklære sin iver efter at bevare sin “dyd” indtil ægteskabet. Snarere tværtimod. Og i denne sexistiske holdning ligger der også åbenlyse racistiske elementer: Muslimske mænds seksuelle udfoldelse må meget gerne gå ud over (sådan betragtes det vist, uanset om den involverede kvinde er der frivilligt eller ej) ikke-muslimske kvinder, da disse kvinder er territorier, der skal indtages. Muslimske kvinder er territorier, der skal forsvares. “Vi må gerne, de andre må ikke …”

  Denne holdning slår tydeligt igennem i den hykleriske foragt for de kvinder, som samtidigt åbenlyst efterstræbes.

  Alt i alt en ubegribeligt primitiv, instinktstyret adfærd, et nærmest dyrisk forsvar af flokkens interesser – pakket ind i spiritualitet og pyntet med henvisninger til anti-racisme og krav om “respekt”, alt efter hvad der nytter mest i situationen.

  Kommentar by JensF — 19. december 2012 @ 19:24

 9. @3 Sigwar:
  Grundlæggende enig. 80-90% skal returneres. Folk som Firoozeh Bazrafkan og Farshad Kholghi, der bidrager positivt, kan blive. Sjovt nok er ingen af de to muslimer.

  Kommentar by Agricola — 19. december 2012 @ 19:30

 10. Er mere end 100% enig med Sigwar den sidste procentdel bidrager sikkert positivt til samfundet men hvis man skal repatriere må det være alle for en. Tænk hvis deres efterkommere i fremtiden lever i et dansk samfund hvor de udgår 10-20% vil de føle sig isoleret og hvem ved få inspiration for islam og så starter showet forfra igen. Men repatiering virker som en drøm i øjeblikket med de politikere der sidder ved magten.

  Kommentar by Lion — 19. december 2012 @ 20:51

 11. “Fremtidsgymnasiet”.

  Den lader vi lige stå.

  Kommentar by Limewoody — 19. december 2012 @ 21:11

 12. Alligevel er det interessant at politiet formåede at anholde 27 personer.

  Her i Danmark skal der jo en begivenhed af klimatopmøde-dimensioner til, før politiet ulejliger sig med at anholde lovovertrædere tilhørende enten den ekstreme venstrefløj, eller Islam.

  Ikke engang det Odenseanske skadestue-raid kunne få politiet til at tage sig sammen og sige at her går grænsen.

  Det er jo tydeligt at man fortsætter med at opføre sig som vilde dyr, ligegyldig over for samfundets normer og regler, så længe ens handlinger i alt for mange tilfælde er straffri.

  Kommentar by Lundahl — 19. december 2012 @ 21:23

 13. Har netop hørt sagen omtalt på TV2 News. Muslimerne blev naturligvis betegnet som svenskere, men trods alt fik News da oplyst os om, at der også var blevet brændt et svensk flag af i forbindelse med optøjerne.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 19. december 2012 @ 21:55

 14. Tænk om vi gik i demonstration og kastede med sten, hver gang indvandredrenge kaldte danske piger for ludere og horer, så kunne vi ikke lave andet!
  Nej Sverige er på vej ned i et dybt dybt selvskabt hul og hvordan det skal ende kan man kun vanskeligt spå om! Det er jo tydeligt at selv en mindre anledning kan tænde gnisten og mindre anledninger kan man altid finde, så konflikten kan starte når som helst!
  Prøv et tankeeksperiment, hvis nu Anders Breivik, i stedet for at have myrdet etniske nordmænd, i virkeligheden var svensker og havde myrdet et lignende antal arabiske muslimer, hvad ville resultatet have været? Det er ikke rart at tænke tanken til ende!
  Hvad vi i den sammenhæng ved, er at schweiz har forberedt sit militær på, at der kunne komme en europæisk konflikt hvor de må modtage store mængder af flygtninge fra et eller flere europæiske lande, tankevækkende ikke? Er det os eller araberne, der er flygtningene?

  Kommentar by Robert R — 19. december 2012 @ 23:16

 15. Løsning: dekapitation af tissetrolden for alle muslimske drengebørn…

  Kommentar by Jakob — 20. december 2012 @ 00:08

 16. Efter denne hændelse, er der vist en hel del flere indvandrerkvinder, der bliver tvunget til at pakke sig ind.

  Kommentar by Frederik — 20. december 2012 @ 01:03

 17. Mange tak til Kim for at afsløre at det er perkerne der står bag disse pøbel optøjer.

  Frentidsgymnasium?

  Er det hvad fremtiden bringer for os vantro?

  Skal disse aber overtage magten en dag?

  Det er ret uhyggeligt.

  mvh
  Frits

  Kommentar by Frits Schneider — 20. december 2012 @ 02:47

 18. @16 Frederik:
  Mange indvandrerpiger fra de formørkede lande er ikke så “rene” endda. De tager den i røven og vupti, så er de stadig jomfruer, når den importerede som-medgift-opholdstilladelse-modtagende fætter fra Mørkistan stikker den ind foran.

  Kommentar by Agricola — 20. december 2012 @ 03:48

 19. Vi bør snart have indrejseforbud for svenske mænd, i og med de er så ekstremt voldelige!

  Kommentar by A.R. — 20. december 2012 @ 06:54

 20. Løsningen er TTL – ‘Thule Transit Lounge’, en i begyndelse mindre lejr for at få upassende kreaturer sendt ud af landet, i forventning af at de bliver frataget deres arrogerede nationalitet, deres rejsepapirer bragt i orden osv, mens de venter der.

  Jeg er overbevist om at det imponerende landskab deroppe, den friske luft og de andre omstændigheder vil bidrage til at vedkommende og deres oprindelsesstater kommer at indtage en konstruktiv og samarbejdsvillig holdning, for at rask løse de administrative problemer der skal løses, før de kan sendes tilbage til deres hjemlande.

  Og så har de andre europæiske og nordamerikanske lande jo samme problem. Så tænk på de økonomiske muligheder der ligger i at tillade dem at bruge en del af faciliteterne. Plads nok til at efterhånden undvide dem, hvis nødvendigt, er der vist nok.

  Kommentar by Michael Laudahn — 20. december 2012 @ 07:15

 21. Jeg var lige ved at skrive middelaldergymnasium, men synes så at den primitive adfærd hoben har udvist, ikke skal sværte middelalderen.

  Det værste er ikke at Sverige har importeret denne hob – og det er ellers slemt nok – det værste er næsten at MSM ikke fortæller om det, der sker i virkelighedens Sverige.

  Feminiserede svenske – og danske – MSM leger pænt stilleleg. Imens hygger gadens parlament – ungdommen – fremtiden (fremtidens gymnasium) sig med importerede debile, aggressive (religiøse) macho krav og adfærd.

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 07:39

 22. Danmark har også sit at slås med..

  “Et skænderi mellem to grupper fra Teknisk Skole og Uddannelsescantret på Milnersvej i Hillerød medførte fredag kort før middag, at 15-20 personer kom op at slås.

  (…)

  Politiet oplyser, at det er personer med anden etnisk herkomst, der deltog i masseslagsmålet, hvor der blev anvendt flere bælter og en golfkølle.” (Hillerød 2011)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1517564.ece

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 08:00

 23. “Odense: Volden og trusler om vold mod lærere er så alvorlig og hyppigt forekommende, at de ansatte ikke længere tør gå på gangene på Syddansk Erhvervsskole på Risingsvej i Odense.

  – Lærerne er bange. De er usikre, resignerer og går helst to og to med hinanden på gangene, siger tillidsmand Steen Nielsen fra Syddansk Erhvervsskole til Fyens Stiftstidende.” (Odense 2010)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1568552:Odense–Laerere-skraemt-af-vold-paa-Odense-skole

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 08:04

 24. “I fredags var der fest på Skanderborg Gymnasium.

  En åben én af slagsen, hvor eleverne kunne tage en ven eller veninde med, mod at gæsten lod sig registrere. Den slags plejer ikke at give problemer. Men sådan gik det ikke i fredags.

  I hvert fald ikke ifølge en mor til en festdeltager, der ringede til Stiften efter festen.

  Hun forklarede, at der var stort slagsmål ude foran gymnasiet, hvor en stor gruppe fra Brabrand ventede på nogle af festdeltagerne.

  Ifølge hende blev en golfkølle brugt som slagvåben, og flere elever blev enten truet, fik tæsk, eller frarøvet værdigenstande som punge og dyre mobiltelefoner.

  Ikke første gang
  Moderen, som ønsker at være anonym, fortæller, at det ikke er første gang, hendes barn kommer hjem og fortæller, at bander fra Brabrand har spoleret en aften i byen.” (Skanderborg 2009)

  h t t p://stiften.dk/article/20091203/AAS/712039880/1010/net2

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 08:07

 25. Og så er der nu kommende gymnasieelever i Danmark, der anbefales helt at holde sig væk…

  “I Vollsmose går jøder og kristne under jorden, fordi de trues med tæsk og får brændt deres biler af. I Gellerup har kirken ansat vagtværn for at få bugt med beboernes hærværk.
  Og i københavnske områder med mange muslimske beboere anbefales jødiske gymnasieelever at søge andre steder hen. Det skriver Politiken

  I belastede boligkvarterer landet over gør indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande livet så surt for deres udenlandske naboer med kristen eller jødisk baggrund, at det får en stribe organisationer og eksperter til at slå alarm.
  De frygter, at landets ghettoer kan udvikle sig til bastioner, hvor religiøse mindretal ikke længere er velkomne.” (2011)

  h t t p://jp.dk/indland/article2322512.ece

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 08:15

 26. Det er slemt, hvis det danske sprog mestres så dårligt, at ikke engang et “nej” kan forstås..

  “Helsingør Gymnasium hyrer københavnske studerende som vagtværn ved elevfester og café-aftener. De er nemlig et godt alternativ til hårdt pumpede udsmidere.

  Gentagne episoder med indvandrerdrenge, der forsøger at komme ind til caféaftener, elevfester og andre arrangementer på Helsingør Gymnasium, har ført til, at skolen har hyret en helt ny type vagtværn. Det skriver Helsingør Dagblad.” (Helsingør 2009)

  H t t p://www.bt.dk/danmark/gymnasium-hyrer-studerende-som-vagtvaern

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 08:21

 27. Danske gymnasier kan også være bange – og synge lange, lange bange sange…

  “Frygt for overgreb fra islamister har radikalt ændret vilkårene for landets gymnasielærere, mener religionslektor, der i samarbejde med et forlag ændrede titel og udelod illustrationer i en undervisningsbog om islam. Et kæmpe problem, mener SF

  Frygten for at krænke muslimer og opildne til voldelige aktioner har bredt sig til undervisningslokalerne på landets gymnasier.

  Når danske elever bliver undervist i islam, sker det nemlig ud fra en bog, som er redigeret af frygt for trusler og overgreb. Det fortæller religionslektor ved Kolding Gymnasium og forfatter til den pågældende bog, Allan Poulsen, i det seneste nummer af Religion, som er et tidsskrift for gymnasiernes religionslærere.” (2010)

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/379688:Danmark–Selvcensur-har-bredt-sig-til-gymnasierne?page=2

  Kommentar by Liva — 20. december 2012 @ 08:31

 28. @Agricola –

  Mørkistan? Ha ha LOOOL

  Disse muhamedanere er blot en kræftsvulst der skal opereres bort!

  Imellemtiden brænder jeg stadig koranen af hver fredag som jeg plejer.

  Mvh
  Frits
  eldalen 14
  århus

  Kommentar by Frits Schneider — 20. december 2012 @ 08:51

 29. Vi skal simpelthen have en lov som giver mulighed for administrative udvisninger af udenlandske statsborgere hvis disse har begået gentagen kriminalitet, og hvis nogen internationale konventioner stiller sig i vejen skal Danmark blot opsige disse som på ulovlig vis er blevet sat over Dansk lov uden nogensinde at have været til folkeafstemning!

  Kommentar by Sigwar — 20. december 2012 @ 09:49

 30. Tak til Uriasposten for at oplyse om det, jeg ellers ikke ville have fundet ud af.

  Kommentar by Ole S. — 20. december 2012 @ 11:27

 31. @9

  Hvis det kun var fødte muslimer som er gået fra islam til kristendom som skulle have lov til at blive i Danmark, så ville det være nok være mindst 99,5% af alle muslimer som skulle hjemsendes:

  “Der findes ikke statistik over, hvor mange muslimer i Danmark der er konverteret til kristendommen.

  Landets førende ekspert i kristne konversioner, Mogens Mogensen, anslår, at omkring 1.000 muslimer i Danmark er konverteret.

  Det svarer til godt 0,5 procent af den muslimske befolkning i Danmark.”

  Kommentar by Jernhesten — 20. december 2012 @ 12:01

 32. Det er ganske enkelt Muslimske bander der slås om retten til at drive narkohandel på disse såkaldte uddannelsessteder,løft sløret.

  Kommentar by emmagad — 20. december 2012 @ 12:41

 33. emmagad, hvordan kom du frem til det? Hvad med deres tåbelige æresbegreber?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. december 2012 @ 13:12

 34. “Sex er tabu i islam”

  Ja, men hvor kommer så alle børnene fra?

  Kommentar by machiavelli — 20. december 2012 @ 13:38

 35. Sikke en masse afrikanere i pænt og varmt vintertøj.

  Kommentar by Iznogut — 20. december 2012 @ 19:39

 36. rolig rolig, ingen grund til panik. jeg har lige hørt i tv avisen på DR1 18.30 at de unge bare demonstrerer imod den hårde tone på internettet. det er simpelthen bare gode ordentlige svenske unge som er bekymrede for sprogbruget i sverige. tak til DR for den saglige oplysning.

  Kommentar by per — 20. december 2012 @ 19:56

 37. Selvom det islamiske paradis paradoksalt nok ikke handler om andet.

  Der er nu også floder med vin, som ex-jihadisterne får adgang til. Et alkoholiseret bordel…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 20. december 2012 @ 23:50

 38. # 30
  Ligesom i Danmark kan indvandrer analfabeter fra Mellemøsten og Afrika der er tilmeldt et uddannelsessted og på SU,i ro og mag drive deres forretninger der består af narkohandel både til uddannelstederne og kriminelle indsatte.

  Kommentar by emmagad — 21. december 2012 @ 02:28

 39. HRC

  Muhammed nød nu også daddelvin i levende live. Den gamle grisebasse og (liv)snyder!

  Kommentar by A.R. — 21. december 2012 @ 06:05

 40. Såvidt jeg læste på text-tv er der nu en DRENG, i modsætning til den pige der blev smadret, stået frem og erkender sin skyld!

  Hellere tæve en for meget end en for lidt. Der er ingen tålmodighed i islam.

  Kommentar by Santor — 21. december 2012 @ 06:08

 41. Ta bort denna bilden genast. Ni har inte frågat om lov. Och om ni inte tar bort bilden direkt så polisanmäler jag denna sidan.

  Kommentar by Penny Golchinee — 22. december 2012 @ 23:48

 42. # 41.
  Politianmeld alt det du vil,Muslimer er indavlede retarderede analfabeter der mener at de har særlige rettigheder,det har retarderede indavlede Muslimer ikke.

  Kommentar by emmagad — 23. december 2012 @ 22:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper