28. december 2012

Forsker: Udlændingedebatten bliver et stort valgtema, selvom bl.a. Venstre ‘har forsøgt at tie den ihjel’

Interessant analyse af Gunnar Viby Mogensen, tidligere leder af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Fra BT – Forsker: Udlændingedebat genopstår.

“- En stor og stigende del af befolkningen mener, at vi har en for høj indvandring, så udlændingedebatten bliver et af de store temaer ved den næste valgkamp, mener Gunnar Viby Mogensen, tidligere lektor ved Københavns Universitet.

Den tidligere forskningsleder ved Socialforskningsinstituttet og leder af Rockwool Fondens Forskningsenhed beskriver udlændingedebatten som en ballon, der de sidste par år er pustet større og større, fordi særligt De Radikale og SF, men også Socialdemokraterne og Venstre har forsøgt at tie den ihjel med henvisning til ønsket om en anstændig debat. …

Men ballonen sprænger en dag…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43786/trackback

45 Comments »

 1. Ja vi er jo ikke svenskere, der kan trues til stilhed!
  Man bør også spørge om det ikke er rimeligt at landets vigtigste problem kan diskuteres?
  Indvandre problemerne hober sig også op, det må være et emne når Odense universitetshospital angribes, eller når hver tredie forretning i København bliver nødt til at betale beskyttelsespenge, eller når politiet intet kan og vil stille op overfor narkosælgende asylansøgere, at hovedparten af alle voldtægter begåes af indvandere og deres efterkommere, eller kriminelle sigøjnere for milionvilla, milion gage og lamborghini betalt af os, at vi selv skal betale mere til tandlægen fordi der skal bygges flere fængsler til indvandere, at vores Jøder ikke kan gå på gaden, at der ikke kan undervises i vores skoler pga. Larmende og voldlige araberdrenge, at der er en voldsom overrepræsentation af indvandere i kriminalitetsstatestikkerne, at vores lyshårede piger ikke kan gå i helt normalt sommertøj uden at der råbes efter dem. At vi ligesom regeringspartiernes top ser os nødsaget til at sende og betale for at vores børn kommer på privatskole, for at slippe for de vilde araberdrenge! Jeg kunne blive ved , og lad bare andre fortsætte listen! Men ja indvandredebatten vil eksploderer!

  Kommentar by Robert R — 28. december 2012 @ 17:14

 2. .. og medierne har hjulpet gladeligt til.
  Ved valgkampen var der INGEN snak om indvandring eller asyl.

  Kommentar by Jaaa — 28. december 2012 @ 17:18

 3. Vi kunne da manøvreres til en Thorning-sejr ved seneste valg. DFs og Danmarks 2 største mærkesager, udlændinge og EU, var fraværende fra mediebilledet i den valgkamp.

  De seneste år har vi, bl.a. du Robert R, hakket på de danske tabere. De danske akademikere er et langt større problem end bistandsnasserne, men selv den værdipolitiske højrefløj lader sig trække rundt ved næsen af middelklassens globalistiske egokælllinger m/k.

  Kommentar by Kim Poulsen — 28. december 2012 @ 17:33

 4. Den danske sprog er lige så ilde tilberedt som mor Danmark.

  “Men ballonen sprænger en dag…”

  Kommentar by Svend — 28. december 2012 @ 18:14

 5. Venstre. Det dekadente liberale beton-eurokratiske sjælløse administrator parti, som mange borgerlige stadig onanere til som kommende regeringsparti!

  Hvorfor?

  Hvad adskiller jubel-globalisterne i Venstre fra jubel-globalisterne i SF???

  Svaret er: Intet, udover en større forelskelse i multinationale koncerner og tåbelige krige for “frihed”…

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 28. december 2012 @ 18:31

 6. “Det dekadente liberale beton-eurokratiske…”

  Lad mig hastigt tilføje: Anti-nationale!!!

  En stemme på Venstre er, trods de mange omsvøb, intet andet end en stemme på det Radikale Venstre supersize!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 28. december 2012 @ 18:36

 7. Quisling Løkke har længe dukket og puttet sig i skyggen af Quisling Helle, men vi kommer til en dag, hvor regnskabet skal gøres op.
  Det, de nu har gjort, kan ikke rettes op ved at tale sig ud af det.
  De har gjort sig så utroværdige, at forhåbentlig kun et fåtal af partisoldater gider stemme på dem.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. december 2012 @ 19:30

 8. Vi har i 40 – 50 år ment, at muslimerne er noget skidt, så det måtte vel komme til selv journalisters bevidsthed.

  Kommentar by Nielsen — 28. december 2012 @ 19:36

 9. Desværre er det journalisterne, der stille spørgsmålene til valgmøderne.
  Og politikerne kan jo selv bestemme hvad de vil spørges om inden.

  Kommentar by viking — 28. december 2012 @ 19:46

 10. Det kan siges med et ord, LANDSFORRÆDERE.

  Kommentar by jesper — 28. december 2012 @ 20:06

 11. @ 5

  Hohohoho..(i anDledning af julen)…det kan ikke siges bedre.

  Kommentar by Fritz — 28. december 2012 @ 20:33

 12. @kim Poulsen
  Nu hakker jeg efter min egen mening ikke på nogen! Jeg forsøger at opnå en saglig debat! Efterhånden det eneste sted hvor man endnu kan debaterer inkognito!
  Derimod vil jeg gerne stå på mål for, at vores, verdens mest generøse vælfærdssamfund, er ved at køre af sporet! Der er efterhånden tilstrækkeligt mange eksempler på at folk på en eller anden form for overførselsindkomst får betydeligt mere end ærligt arbejdende mennesker! Det er galt, og desværre Kim Poulsen har jeg gennem mit årelange virke i sundhedssektoren set så mange simulanter, for hvem livets mening er at få en førtidspension, at jeg ingen illisioner har mht. folk på overførselsindkomster. Ca 1/2 delen burde være på arbejdsmarkedet!

  Kommentar by Robert R — 28. december 2012 @ 21:03

 13. I dagens Weekendavisen har Frede Vestergaard set på Danmarks Statistiks advarsel angående ikke vestlige indvandres risiko for fattigdom som ældre. Konklusionen er, at indvandrer skal op på et beskæftigelses niveau som danskere og den ikke-vestlige indvandring bremses ellers dykker velfærdsniveauet og uligheden øges.
  Udlændinge som valgtema er vel så småt ved at starte op.
  Hvor anstændig skal man i grunden være over for indvandrer, hvis første prioritet er at få snablen ned i vores fælles pengekasse.

  Kommentar by Menig 442 — 28. december 2012 @ 22:04

 14. Danske islamister vil fjerne demokratiet

  Dansk TV2 afslørede tidligere denne måneden hvordan en gruppe radikaliserede danske islamister opfordrede til død over USA og Danmark, og til at hade vestlig kultur og demokrati. For nydlig demonstrerede de med krav om, at de som tegner karikaturer af profeten Muhammed må udleveres til en sharia-domstol. Hovedslagordet i demonstrationen var «Demokrati til helvede».

  Se linket: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T278QxI-ve4
  =================
  Den mindste anstød til kidnapninger, af den slags som disse skadedyr vil. OP BALLONEN GÅ OP.

  Det ser ud til mine herrer og damer, at vi nu skal være på tæerne.!!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 28. december 2012 @ 22:52

 15. Ja venstre skal man absolut IKKE stole på. Det er sørgeligt men desværre meget sandt. Løkke har næsen solidt plantet i en vis legemsdel på Barosso. Det er tilsyneladende ikke muligt at få bare lidt ærlig EU snak fra denne kant.

  Kommentar by EH — 28. december 2012 @ 23:47

 16. Ad 4 hvor Svend anfører at “Den danske sprog er lige så ilde tilberedt som mor Danmark”. Tilberedt? Nej, det danske sprog er lige så ilde tilredt som Mor Danmark. Men Svend har ret i at det hedder at en bombe springer.

  Det er i øvrigt komisk at regeringspartierne og Venstre “har forsøgt at tie den (udlændingedebatten) ihjel med henvisning til ønsket om en anstændig debat”. Altså en tavs debat. Eller som ordsproget siger: Tale er sølv, men tavshed er guld.

  Kommentar by Niels P. — 29. december 2012 @ 00:14

 17. @Carsten Nielsen
  Har du lagt mærke til alle disse såkaldte moderate muslimer der er ude og undsige råberiet på kgs. Nytorv? Nej de glimre ved deres fravær! Nogle enkelte, og ære være dem, men det ramaskrig vi burde høre fra de moderate, det er udeblevet!

  Kommentar by Robert R — 29. december 2012 @ 00:27

 18. Robert: Jammen der er ikke noget der hedder Moderate Muslimer. :)

  Om så, de har været der, er de det ikke, Da Islam er falsk fra ende til anden.
  Retstaten er ved at gå bananas.!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 29. december 2012 @ 00:43

 19. Når indvandre debatten er stoppet (robert i det første indlæg) er den rigtig gal med mor danmark. For så er det stilhed før stormen.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 29. december 2012 @ 00:51

 20. ja på et eller andet tidspunkt bliver de vel nødt til at nævne ÅRSAGEN til alle de økonomiske problemer de snakker om hele tiden.

  for at tage et eksempel, så har jeg hørt at der skulle være en regel om at man som flygtning skal søge asyl i det første EU land man kommer til. så hvorfor bruger vi så så sindssygt mange penge på asylansøgere hvis de slet ikke må være her???

  Kommentar by per — 29. december 2012 @ 03:04

 21. Rigtigt per! For at tage blot ét eksempel. Hvad laver alle disse somalier i Danmark. De har alle været gennem et eller flere sikre lande før de kom til Danmark. Så her er et spørgsmål som bør stilles: Hvem er som overtræder loven ved at give disse mennesker asyl.

  Kommentar by skræp — 29. december 2012 @ 04:31

 22. Det er i den grad lykkedes regeringen, at stoppe indvandredebatten. Man undre sig over at der ikke lyder et ramaskrig når politiet siger at det er uklogt at tale i mobiltelefon på offentlig gade, for så udsætter man sig for gaderøveri! Er vi virkelig kommet så langt ud? Man undre sig over at der ikke lyder at ramaskrig når danske jøder får besked på ikke offentligt at vise davidsstjernen eller gå med kalot! Er vi virkelig kommet så langt ud? Man undre sig over at der ikke lyder et ramaskrig når der på en enkelt dag er tre gaderøverier i København! Er vi virkelig kommet så langt ud? Er vi kommet dertil at vi affinder os, at vi bøjer nakker? Er vi blevet dhimier, der i ro og fred betaler vores skat for at være i fred? Og er vi så naive at vi tror det giver fred?

  Kommentar by Robert R — 29. december 2012 @ 09:47

 23. Dhimmier staves med to mm

  Kommentar by Robert R — 29. december 2012 @ 10:05

 24. @16.

  Jeg forsøgte at ironisere over misrøgten af det danske sprog og land.

  Og jeg er enig med Falkeøje i betragtningen om det samlede folketings deltagelse i forræderiet mod Danmark, dog tror jeg at de “borgerlige” blot er idioter, hvorimod socialisterne er udsøgt dumme svin.

  Hvis man har mave og åndelig styrke til det, kan man lytte til et par folketingsdebatter. Det er dybt rædselsvækkende, hvad de har gang i.

  Iøvrigt bliver det da festligt at se, hvad Løkke vil gøre ved næste valg. Det er jo endelig gået op for ham, at han intet kan stille op. Gætter jeg på – det er vel grunden til at han gemmer sig.

  Kommentar by Svend — 29. december 2012 @ 11:26

 25. Det er ganske ligegyldigt hvilken Rasmussen der er stasminister i Danmark.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 29. december 2012 @ 11:31

 26. jeg tror nu ikke de fleste danskere opfatter sig selv som dhimmier for det ved de ikke hvad er. de har aldrig lært hvad ordet betyder i skolen, og de har heller aldrig fået det at vide i medierne, og at undersøge det selv har de ikke tid til. konfliktsky adfærd er vi tilgengæld verdensmestre i. (eller ihvertfald en andenplads efter sverige) men derfor kan man selvfølgelig godt ubevidst opføre sig som en dhimmi alligevel, i danmark hedder det bare en radikal.

  men jeg tror desværre at de fleste danskere først reagerer når de selv er blevet overfaldet af en flok indvandrere eller lign. det er som når man ser de indslag i nyhederne hvor kommunen først går ud og bygger et fartbump i den lille by EFTER der er et barn der er blevet ramt, og naboerne står og siger i interviewet at de har forsøgt at råbe dem op i årevis men er blevet ignoreret.

  at vende det blinde øje til eller i bedste fald symptombehandle har altid været den danske måde at gøre tingene på, og jeg tror desværre han har ret når han siger i artiklen at der måske først sker noget for alvor hvis der sprænger en bombe midt i kbh og der løber muslimer rundt i gaderne og fejrer det som de gjorde 11 september. SÅ vågner flertallet måske op, men selv der vil der med garanti også være nogle danskere og “eksperter” der mener at det er vores egen skyld fordi vi ikke har været åbne nok eller pga “tonen i debatten”.

  og de muslimske foreninger og imamer vil gå ud og sige at “det jo kun er nogle få der har misforstået islam” og at “islam er en fredelig religion”, og journalisten der holder mikrofonen vil ikke stille et eneste opfølgende spørgsmål om hvad de flere hundrede vers der opfordrer til drab på vantro så laver i koranen. og hvis han gør vil DR klippe det ud (og fyre journalisten) med undskyldningen om at man ikke vil bidrage til at tegne et “dem-og-os” billede, selvom muslimerne om nogen dyrker en “dem-og-os” mentalitet, ja det er faktisk deres religion!

  men det taler vi jo ikke højt om, for så er man jo racist..

  Kommentar by per — 29. december 2012 @ 11:33

 27. Man har da en plan…!
  Regeringen med førerhunden Vestager kører fuldstændig planmæssigt efter en plan om på længere sigt at få den utaknemmelige Danske befolkning udskiftet med de mere taknemmelige “muhamedanere”, derfor eskalerer importen af Muhamedanske analfabeter, fra alle Verdens Muhamedanske lande, idet man med dem som stemmekvæg får sikret fundamentet for “de røde” kan få vendt opinionsmålingerne, men de er i tidnød, og vi vil få at se endnu mere svimlende løfter om mere, meget nere velfærd og lykke for alle når næste valgkamp skydes i gang, – der skal vindes tid!!

  Vanviddet har åbenbart ingen grænser!!

  Kommentar by Cantor — 29. december 2012 @ 11:53

 28. 25 – Per

  Godt og præcist sagt

  Kommentar by Mikael Drachmann — 29. december 2012 @ 11:59

 29. Send dem nu bare hjem landsforræderne sidder i folketinget Gaab!

  Kommentar by Lion — 29. december 2012 @ 14:07

 30. Jeg er enig med Kim Poulsen, ikke i hans kritik af Robert R. men i at Danskerne slet ikke har fået nok endnu.

  Der sker intet nyt før ALLE Danskerne er beriget eller på anden måde berørt af multikulturen. Vi Danskere kan tåle rigtigt meget. Selv da vil vi opleve betydelige mængder af Danskere der sagtens kan tåle lidt mere.

  PT. rejser vores folkekære skuespiller Peter Mygind rundt og holder forklarings-forelæsninger for skolebørn om mobning, med udgangspunkt i overfaldet på hans egen søn. Se det er tolerance i verdensklasse.

  Kommentar by Santor — 29. december 2012 @ 15:16

 31. @ 30 Santor
  “tolerance i verdensklasse” ja, men samtidig tåbelighed i verdensklasse!
  Det er måske forklaringen på, at Danskerne – på trods af stor og stigende modstand mod indvandring – stadig stemmer på partier, der støtter og står bag indvandringen.

  Iflg. alle opinionsundersøgelser vil over 85% af vælgerne stemme på venstrefløjen = S-SF-EL, på et radikalt parti = De Radigale-De radikalkonservative hattedamer-Radikalliberal Alliance eller på vatnissepartiet = Venstre.

  Det er velgørende, at Gunnar Viby Mogensen nævner Venstre som et af de partier, der forsøger at tie debattten ihjel. Der er formodentlig mange danskere der fejlagtigt tror, at Venstre har en helt anden indvandringspolitik end den nuværende regering.

  Det vil så vise sig om DF er villig til og i stand til at gøre indvandring til et valgtema. De er trods alt oppe mod ALLE andre partier samt stort set den samlede journaliststand i Danmark.

  Kommentar by Binee — 29. december 2012 @ 17:24

 32. Nu er det jo ret ligegyldigt i virkeligheden hvad Venstre vil, eller Radikale eller Soc Dem. Det er deres stemmeantal til gengæld ikke.
  Så længe befolkningen vil fortsætte i samme demografiske selvmordsspor, ja så fortsætter det. Og om nogle få årtier, så har “danskerne” slet ikke mere muligheden for at sige fra vha folketingsvalg, da de vil være i mindretal.
  Når danskerne ikke ser det store problem i den udviklingen i landet ift muslimer, og det gør de ikke ellers ville de ikke stemme som de gør, ja så forstætter udviklingen ufortrødent.
  Danskerne graver deres egen demografiske grav. Det kan ingen være i tvivl om. Det har de gjort de sidste 40 år, og det fortsætter i 2013.

  Kommentar by Endnu en vantro — 29. december 2012 @ 18:21

 33. Stop indvandringen af udlændinge fra 3.verdens lande. Ikke-selvforsørgende udlændinge motiveres til at rejse hjem. Kriminelle udlændinge udvises, så hurtigt det er muligt.
  Grænserne bør iøvrigt bevogtes langt bedre, for at gøre det meget vanskeligt for velfærdsturister(f.eks. fra orienten og afrika) og kriminelle udlændinge i at komme ind i landet.

  Kommentar by Jørgen — 29. december 2012 @ 19:26

 34. Har netop siddet og set Matador, og det var det afsnit hvor jøden Stein måtte flygte!
  Nu er vi der igen, jøderne forfølges og denne gang må jøderne i første omgang flygte fra Sverige, men er der sikkert her? Hvor er det dog sørgeligt. Der er dem der siger at nutidens jøder er muslimerne, men nej nutidens jøder er jøderne, og denne gang er det ikke nazister og kommunister der forfølger dem, det er muslimerne!

  Kommentar by Robert R — 29. december 2012 @ 21:37

 35. Man bliver så bevæget efter at have set det afsnit af Matador, hvor Christian Skjern bringes i sikkerhed i Sverige.
  Vi er virkelig i en lignende situation i dag.
  Vi har ledende politikere, vi ikke kan stole på.
  De vil alt andet end landets bedste.
  Man ønsker af hjertet, at vi atter havde en gruppe gode danske mænd, der om nødvendigt med våben ville rette op på den selvdestruktive situation, vi alle er bragt i.
  Danskere vågn op, den kurs vore politikere har sat, er selvmorderisk!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. december 2012 @ 21:37

 36. Robert R.

  Du skulle nok have skrevet noget i retning af; som altid er det muslimer der forfølger dem og når de bliver tilstrækkeligt mange,
  -slagter dem. Så kun i Israel og vel også USA kan de være i fred!

  Men når (selvmords)jøderne ikke engang kan finde ud af hvad der er op og ned, så bliver tingene jo også derefter. Sidst eksemplificeret med Martin Krasnik.” Én på kalotten” i Weekendavisen 51, hvor imam Fatih Alev lukkede taqiyyalort ud en masse, ved at sige at nogle unge muslimer tror at der står i Koranen, at jøder er aber og svin! Og dét fik så lov til at stå helt uimodsagt. Ikke noget med lige selv at undersøge tingene! Så selv Danmarks allerlødigste “ugeavis” er dhimmificeret i en helt ekstrem grad.

  Kommentar by A.R. — 30. december 2012 @ 05:34

 37. #35. falkeøje
  Vrøvl!!!
  Det var bankbogholder Stein, der blev ført mod Sverige af Christian Skjern.
  Hvordan samlede modstandsbevægelsen de penge, som finansierede disse aktiviteter?
  Det gjorde man ved, at agtværdige borgere gik fra forretning til forretning med jævne mellemrum og spurgte, om man ville give et bidrag til Danmarks frihedskamp.
  De kom også i min fars forretning og fik 500,- kr. pr. gang.
  En ufaglært tjente dengang ca. 100,- kr om ugen.
  Der var ret mange “under jorden”, de skulle også have deres understøttelse.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. december 2012 @ 08:34

 38. Det helt store problem i fremtiden bliver, at de fleste af disse unintegrerbare personer den røde fløj håbefuldt har åbnet sluserne for igen, aldrig vil kunne komme op på det minimum af vidensniveau der kræves på arbejdsmarkedet idag. Derfor ender de som en dyr samfundsbyrde på overførsel, hvilket igen går ud over de ældre danskere til den tid. Men de røde skulle jo absolut få disse folk til landet, ikke for at hjælpe hverken de folk eller samfundet, nej det var (udover at pudse glorien) helt egoistisk for at skaffe det nødvendige stemmekvæg da ingen normaltænkende dansker til den tid gider stemme på de partier. Fremtiden er i det mindste blå politisk, det er sikkert og vist, også selvom det ikke vil hjælpe en skid på den ballade der alligevel vil komme via kultursammenstødet. Så ja, Thorning ryger væk med et rungende tab så man tror det er løgn, fint nok, men Løkke er næsten ligeså svag på udlændingeområdet samt EU liderlig og da er man på en måde lige vidt.

  Kommentar by LarsB — 30. december 2012 @ 10:28

 39. #38. LarsB
  Derfor er væbnede modstandsgrupper, spredt over landet, parate til aktion, nødvendige.
  Ellers forbliver vi ikke herrer i eget hus.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. december 2012 @ 11:06

 40. Kære venner! Prøv at forstå, at indvandrerdebatten både fra venstre’s og de andres side vil komme til at handle om integration. Hold nu op med at stikke jer selv blår i øjnene!

  Kommentar by Arne Torp — 30. december 2012 @ 12:51

 41. #40. Arne Torp
  Tag hellere sløret fra dine egne øjne og indse, at integration er et begreb, der aldrig nogensinde kommer til at eksistere!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. december 2012 @ 13:35

 42. jeg gider ikke lige finde artiklen nu men københavns kommune har allerede droppet ordet “integration” da de har fundet ud af at der er store grupper der ikke vil leve som os i dk, og fører nu kampagner under navnet “inklusion” istedet for.

  større falliterklæring skal man lede længe efter.

  Kommentar by per — 30. december 2012 @ 19:17

 43. Det formoder jeg sikkert vil komme en dag, ja falkeøje. Nok er som bekendt nok, og som tiden går og islamiseringen stiger vil modstandskampen kun rykke nærmere. Engang vil kun et opgør af en slags med den uintegrerbare islamiske kultur være løsningen på landets/Europas problemer, gætter jeg på. Kønt bliver det fandme ikke, det kommer helt an på hvor langt folk trækker provokationen og beholder den perverse religiøse overtro som noget vi andre skal integreres i og godtage dets restriktioner. Man skal vel ikke evigt være den tossegode dansker og bare lade stå til, skal vi måske selv sidde med hænderne i skødet som ældre og mindes de gode gamle dage i frihed, næ hvorfor skulle vi finde os i at blive invaderet bare fordi invasionen er foregået uden ‘fysisk magt’ denne gang. -Og det er den måske ivirkeligheden alligevel ikke, for der går jo wj en dag uden et ikke-dansk overfald eller voldtægt efterhånden, det skal vi åbenbart bare ‘vænne’ os til. Man må tro folket er idioter hvis vi vil finde os i det ret meget længere, uden at der stadig mærkes hverken politisk eller stærkere straffe/reaktioner fra samfundet.

  Kommentar by LarsB — 30. december 2012 @ 20:53

 44. Udlaendingespoergsmaalet kunne fjernes fra den politiske dagsorden paa een dag. Grunden til at det ikke vil gaa vaek er at de fleste politikere simpelthen ikke vil goere som et flertal af danskerne oensker, og standse muslimsk indvandring. Hvis socialdemokrater, venstre, de fimse-radikale i det konservative, og liberal alliance lavede en aftale der sagde “godt, ikke flere muslimske indvandrere” saa ville DF vaere i problemer men landet reddet. Af en eller anden grund mener politikerne ikke at demokratiet gaelder i udlaendingespoergsmaalet.

  Kommentar by Morani ya Simba — 31. december 2012 @ 04:28

 45. “Udlændingedebatten bliver et stort valgtema” Det håbes da, og hvis de nuværende partier ikke kan mande sig op til det, må andre gøre det.

  Kommentar by Liva — 31. december 2012 @ 08:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper