30. december 2012

Morten Uhrskov om Berlingskes succeshistorie baseret på Hans Lassens ideologiske ’sandslotte’

Det er højsæson for multikulturelle succeshistorier. Seneste skud på stammen er Berlingskes Iværksætter-genet er stærkest hos indvandrere, hvor statistik kommenteres af integrationskonsulent Hans Lassen. Morten Uhrskov kommenterer – Integrationskonsulentvrøvl.

“Måske navnet Hans Lassen ikke siger så mange så meget. Normalt ville jeg heller ikke beskæftige mig med hans underlødige ‘forskning’, men han har netop været ude i det tydelige ærinde at så tvivl om den økonomiske katastrofe, som den ikke-vestlige indvandring udgør. Således udtaler han til Berlingske bl.a.:

‘Jeg tror, at deres iværksætter-tilbøjelighed helt af sig selv vil brede sig til andre brancher. Vi får nogle, som både har iværksætter-genet og bliver bedre til at bruge det. Og dér ligger vækst, fordi mange nye jobs skabes af iværksættere.’

Hans Lassen er også god for følgende perle:

‘Selvstændige indvandrere er typisk inden for brancher som hotel og restauration, hvor afkastet ikke er særlig stort, og hvor frafaldet er størst. Generelt har de en svagere uddannelsesbaggrund og et svagere økonomisk fundament. Til gengæld har de et enormt drive sammenlignet med danskerne.’

Sagen er nemlig den, at en større del af de ikke-vestlige indvandrere end for danskerne arbejder som selvstændige, 10, procent mod 6,6 procent. (side 36) …

Hans Lassen ønsker i strid med kendsgerningerne at bilde politikere og andre ind, at den ikke-vestlige indvandring er en nødvendighed for Danmark, skønt det modsatte er tilfældet. … Hans Lassen udgav i 2009 en bog Den anden virkelighed, der var et pseudovidenskabeligt forsøg på at ‘bevise’, at udviklingen for de ikke-vestlige var så positiv, at der slet ikke længere kunne være tvivl om, at der var tale om en ren succeshistorie. Således lød det dengang med Hans Lassens egne opstyltede ord:

‘I virkeligheden er det svært at få armene ned: Integrationen af ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere i Danmark er en megasucces!’

Temmelig forbløffende udtalelse, når vi ved, at virkeligheden er den stik modsatte. Hans Lassen byggede sit sandslot på den kendsgerning, at tallene så endnu værre ud i 1990´erne. … Det må være mærkeligt at bedrive ‘forskning’ velvidende, at samtlige tal peger i den modsatte retning af det, man så gerne vil have frem.”

Oploadet Kl. 04:20 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43812/trackback

10 Comments »

 1. Banke, banke på: “Det er Skat!” Der bliver råbt på et fremmed sprog, hvorefter der høres løbende fødder”. “Så det er din/jeres første arbejdsdag!”. “Du/I hjælper lige jeres fætter/fætre i dag, fordi nogle af de andre ansatte er syge!”. “Må vi se noget ID?”. Til forretningsindehaveren/-haverne: “Må vi se papirerne og regnskaberne?”.
  Der er jo de officielle tal og så er der jo de andre.
  Ellers så staves forklaringen som altid: IQ.

  Kommentar by A.R. — 30. december 2012 @ 06:34

 2. IQen synes at være forsvundet fra de fleste højt udd.

  Kommentar by notty — 30. december 2012 @ 07:05

 3. http ://www.dst.dk /da/Statistik/Publikationer/VisPub.aspx?cid=16601
  22 pct. af alle kontanthjælpsmodtagere er ikke-vestlige indvandrere. Til sammenligning udgør de kun 7 pct. af den samlede befolkning…

  http ://dst. dk/da/Statistik/bagtal/2012-12-19-hoejst-andel-af-selvstaendige-blandt-indvandrere.aspx
  Ikke-vestlige indvandrere er gode til at starte egen virksomhed. Det giver frihed og stolthed, men til gengæld går virksomhederne hurtigere ned!!!!!!!!!!!! og de tjener markant færre penge end etniske danskere…

  Iværksætteri er noget, som vi normalt taler op, og som vi i Danmark lægger meget vægt på . Der er forskellige tiltag og planer for at fremme iværksætteriet, og så er det interessant, at der er kommet en gruppe til landet, som er disponeret for det, og som har en iværksætter-tilbøjelighed, som er næsten dobbelt så stor som hos danskere,” siger Hans Lassen fra konsulentvirksomheden Sisyfos…..

  Går hurtigere ned!!!!!

  Forretningen bliver solgt til en fætter, når der skal indbetales moms. Han kører så videre momsfri.

  Og med illegal arbejdskraft. Ungdomsarbejdsløsheden kunne reduceres kraftigt, hvis muslimerne var anstændige
  —-

  http ://nyhederne.tv2. dk/article.php/id-59036698:millionsnyd-optrevlet-i-politiaktion.html 23. okt. 2012
  Politi og Skat ransager lige nu omkring 10 adresser, hvor fire indtil videre er anholdt for skattesvindel…

  Bilforhandler får millionbøde for fusk
  http ://ekstrabladet. dk/112/article1850775.ece
  23. okt 2012

  Fakturaerne blev brugt, da importøren, Mohammadreza Bonabi, gik til Skat for at få beregnet registreringsafgiften.

  På grund af den falske købspris blev afgiften sat alt for lavt, køberne fik nogle fantastisk billige biler – og statskassen blev snydt for næsten 28 millioner kroner.

  Ved køb af 36 biler og en enkelt motorcykel gav Bonabi instruks om, hvad fakturaen skulle lyde på. Derefter blev fakturaen udstedt af den 45-åriges holdingselskab i Lichtenstein.

  Mohammadreza Bonabi er blevet straffet med fængsel i tre år og seks måneder for svindelen, som stod på fra december 2006 til oktober 2007….

  http : //nyhederne.tv2. dk/article.php/id-59958477:ni-millioner-overført-uden-kontrol.html
  Et vekselbureau i København skal straffes, fordi det uden at blinke har tilladt transaktioner med 9,4 millioner kroner. 10. nov. 2012

  Kommentar by tavsen — 30. december 2012 @ 08:42

 4. Indvandrernes iværksætteri er 97 procent plat og svindel. Pizzeriaer, bagerbutikker, kiosker, hyrevogne – branche efter branche bliver overtaget på vilkår, som de raske iværksættere selv definerer. Moms og kildeskat er undtagelsen. Hygiejnen skal vi slet ikke tale om, så sidder vi bare og brækker os ud over tastaturet.

  Hvad Hans Lassen ytrer om emnet, er venstreorienteret ønsketænkning. Ikke overraskende, når man ved, at han har et langt liv bag sig som professionel venstrefløjspropagandist, bl.a. forstander på Den Røde Højskole i Svendborg.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. december 2012 @ 09:46

 5. Det kan være Lassen ville se realiteterne i øjner, hvis han boede i mjølnerparken.

  Kommentar by Nielsen — 30. december 2012 @ 11:53

 6. @ 5 Nielsen
  man kan godt se, at du ikke kender Hans Lassen. H.L. Vil ALDRIG se realiteter i øjnene. Realiteter rager ham en klaphat. H.L. har nok i sine venstrefløjsdrømme.

  Kommentar by Binee — 30. december 2012 @ 13:19

 7. Tilbage i 80’erne kendte jeg et indvandre par som havde fået iværksætter støtte ialt 5 gange, og det på trods af at det var svært for en grisedansker at få det bare 1 gang. Mohammedanskerne er verdens dummeste folk.

  Kommentar by Fritz — 31. december 2012 @ 09:53

 8. Udlændinge der er på overførselsindkomst bør motiveres til at rejse hjem. Flertallet af dem er velfærdsturister fra lande i orienten og afrika. Iøvrigt har mange af velfærdsturisterne passeret mange sikre lande, inden de ankom til Danmark og søgte om asyl.

  Kommentar by Jørgen — 1. januar 2013 @ 19:06

 9. Det sker ganske ofte, at udenlandsk ejede kiosker, pizzagrillbarer og restauranter skifter ejer når den udenlandsk ejede butik skal afregne skat eller moms til staten. Den nye ejer er som regel en udenlandsk fætter til den tidligere ejer.

  Kommentar by Jørgen — 1. januar 2013 @ 19:13

 10. Arabisk muslimske iværksætter foretagender er typisk 100% racistiske og tjener til at hvid vaske og fremtvinge dagpenge til løn trykkede, som får gevinsten dagpenge efter arbejds ophør, hvor de dokumenteret udbetalte løn kroner, som den fremmed etniske typisk efter konto indsættelsen tilbagebetaler delvis til arbejdsgiver iværksætteren foruden at der typisk skal arbejdes sort før og efter ansættelsen.

  De mange arabermuslimske iværksættere vidner om, at der nedlægges ligeså meget ligeså tit, som de dagpengeberettigede iværksættere får iværksætter støtte til.

  Denne form for indvandring baseret på fingeret asyl er en skamstøtte mod udsatte venstreorienterede tåber, som den racistiske arabiske iværksætter ideologi rammer aller hårdest.

  Kommentar by nationalanarkisten — 3. januar 2013 @ 01:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper