1. januar 2013

Nytårsfest i venstrefløjens multikulturelle højborg: Containerbrande, stenkast og fyrvækeri mod politiet

Samme procedure som sidste år, fru Thorning-Schmidt. Fra BT – Ballade på Nørrebro i nat: Kastede brosten og fyrværkeri mod politiet.

“Politiet måtte i nat rykke ud flere gange i forbindelse med containerbrande, men især på Nørrebro var der gang i bålene

Omkring klokken halv fire nytårsnat rykkede politiet samt brandvæsenet ud til starten af Nørrebrogade, lige ved indgangen til Blågårdsgade i København. Her havde flere mennesker sat ild til containere og kastet med brosten.

– Vi kommer derud for at holde oprørerne tilbage, mens brandfolkene slukker ilden. Men der opstår tumult, og politiet bliver angrebet af stenkast og fyrværkeri affyret mod dem, fortæller vagthavende ved Københavns Politi, Jens Kristiansen.

Oploadet Kl. 18:18 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43863/trackback

23 Comments »

 1. Quisling Helle og Quisling Løkke, samt hele forbryderbanden på Christiansborg bør smides på den mødding, hvor de hører hjemme, og så giv os et nationalt parti, det trænger vi til!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 1. januar 2013 @ 20:02

 2. Kære Kim og alle læsere:
  Vi behøver et nationalt politisk parti nu, inden det hele løber af sporet. Det gælder for både den “ene” og den “anden” side.
  Er der realistiske bud på, hvordan vi kommer videre?
  Er der loyale politikere på Christiansborg?
  Hjælp!

  Kommentar by "skyggen" — 1. januar 2013 @ 20:34

 3. #2. skyggen
  Ville Morten Messerschmidt ikke være et godt emne
  til leder af et sådant parti?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 1. januar 2013 @ 20:40

 4. Det ventes at Enhedslisten bliver det andet største parti efter socialdemokraterne efter kommunalvalget i 2013,så tingene ændre sig næppe i gadebilledet,tværtimod.

  Kommentar by emmagad — 1. januar 2013 @ 20:43

 5. […] “Politiet måtte i nat rykke ud flere gange i forbindelse med containerbrande, men især på Nørrebro var der gang i bålene. – Vi kommer derud for at holde oprørerne tilbage, mens brandfolkene slukker ilden. Men der opstår tumult, og politiet bliver angrebet af stenkast og fyrværkeri affyret mod dem, fortæller vagthavende ved Københavns Politi, Jens Kristiansen.“ Nytårsfest i venstrefløjens multikulturelle højborg: Containerbrande, stenkast og fyrvækeri mod … […]

  Pingback by Nytår i Eurabia « Snaphanen — 1. januar 2013 @ 21:47

 6. @ 3
  Jo, han er højt begavet og kan formulere sig på en fornuftig måde.
  Spørgsmålet er, om vi kan få ham med til det.
  Situationen spidser sig til og det hele kan ende med et brag, hvis ikke der bliver ageret nu.

  Kommentar by "skyggen" — 1. januar 2013 @ 22:14

 7. HTS: “Der kommer en rigtig god løsning i morgen!”

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 1. januar 2013 @ 22:22

 8. Synd politiet ikke kan bruge gummikugler ved sådan en anledning, så de bastarder kan få kærligheden at føle. De skider gang og gang på alt og alle.

  Kommentar by Kim Freyberg — 2. januar 2013 @ 00:49

 9. Falkeoeje og Skyggen,

  I beder om et nyt parti. Lav dog et. Hvorfor forventer I at andre skal gore det, naar nu det er jer der efterlyser det?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 2. januar 2013 @ 02:16

 10. Man kunne vel lave et parti ved navn, de national konservative, og så se om man kunne blive valgt ind.

  Vi kunne starte med at samle underskrifter.

  Der er en reel mangel på et sådant parti

  Kommentar by Mikael Drachmann — 2. januar 2013 @ 05:37

 11. Et sådant parti ville i så tilfælde have bruge for minimum 100% troskab fra politiet og ikke mindst hæren, for sidstnævnte skal stå for løsningen, når alt kommer til alt. Nå ja, og så skal det jo lige have den uindskrænkede regeringsmangt først, eller så skal vi have et militærkup, den dag hvor der intet er at gøre mere.

  Kommentar by A.R. — 2. januar 2013 @ 05:48

 12. Falkeøje og “skyggen”

  Jeg tror ikke Morten Messerschmidt (eller Kristian Thulesen Dahl, Peter Skaarup osv) gider at droppe sit sikkert godt betalte job for at starte et nyt parti.

  Kommentar by Viking — 2. januar 2013 @ 09:39

 13. Læs venligst blog´en fra 2. januar:

  “Yves Daccord, Røde Kors: Fattigdommen (læs: Indvandringen) ‘vil medføre voldelige optøjer’ i Europa”

  Det er præcist, hvad mit indlæg hentyder til, nemlig at vi kan risikere “Balkantilstande” i Danmark.

  @ 12
  Nej, det er jeg jo nok klar over, men så må vi finde loyale, danske politikere indefor de forskellige partier.
  Det var sådan set dét, som mit ønske om hjælp gik på.

  Kommentar by "skyggen" — 2. januar 2013 @ 12:23

 14. Bemærk at betjenten bruger termen “oprørerne”. Ikke “de unge ballademagerne”.

  Hvis politiet – omend internt – betragter det som et oprør så er det meget interessant.

  Kommentar by Arbejderens — 2. januar 2013 @ 12:45

 15. @ 14 Arbejderens
  Jeg tror gerne, at den almindelige betjent betragter det somn “oprør”,
  men du kan roligt regne med, at det gør politiledelsen IKKE!

  Alle landets nuværende og forhenværende “Per Larsener” vil få nytårschampagnen galt i halsen bare ved tanken.

  Kommentar by Binee — 2. januar 2013 @ 15:18

 16. @ 9 Anne Marie Buch
  Du må ikke belaste Falkeøje med flere arbejdsopgaver.
  Ved du ikke, at Falkeøje i årevis har arbejdet på fuld tid med at skabe en væbnet frihedsbevægelse, der en dag – med Falkeøje i spidsen – rejser sig og smider fjenden ud af landet.

  Så selv om Falkeøje er en handlingens mand og ikke bare en brevskriver som du og jeg, så skal Falkeøje bruges der, hvor han er bedst, nemlig i spidsen for en hær af frihedskæmpere. Præcis som han var det i 1945, da han og hans medkæmpere besejrede de tyske besættelsesstyrker og fordrev dem fra Danmark.

  Kommentar by Binee — 2. januar 2013 @ 15:37

 17. Et nyt parti til hvilket formål ? De fleste danskere VIL islam og socialisme.

  Rejs væk og lad perkerne og de dumme danskere synke i massegraven sammen.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 2. januar 2013 @ 19:29

 18. Nej Tolder! De fleste danskere har endnu ikke fattet, hvad islam handler om.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. januar 2013 @ 03:23

 19. @18 Hr. Naturli’
  De fleste Dansker ved ikke noget om islam, de tror, som de politiske korrekte og de røde bilder dem ind, at det handler om fattigdom(send flere penge! og problemet løser sig) men de overser, at penge ikke er alt, fordi Danmark har før oplevet “fattige” tider, men ingen Dansker har foretaget sig amok løb imod en skadestue eller krævet “fattig” sharia-zoner eller andet idiotisk adfærds opførsel, bortset fra de AFArte kommunist samfunds omvælter, altså, de har trods alt endnu ikke overfaldet en skadestue! men det mentale overser de politiske korrekte og de dovne roberter røde samfundssnyltere AFArter helt, de er så penge omdelings fikseret, fordi de ikke selv gider arbejde, men påberåber sig det er de “arbejdende folks” sag de tjener, pis og taqiiya papir!
  Nogle gange tænker jeg på, hvor “let” min farfar havde det med “kun” nazismen, hvor de Radigale som forventet og altid fejlagtigt bare straks indordnede sig med besættelses magten, ligesom de Radigale igen importere og underkaster sig den nye besættelses magt muhammedanerne, uden at tænke på omkostningerne både pengemæssigt og overfalds mæssigt af de vantros lidelser, dengang var der ingen politiske korrekte, der bare hyldede muhammedanerne…øh, nazisterne og forfulgte Danskerne med §266b afstraffelser, der var kun dumme Radigale og forvirrede kommunister, der til sidst af sovjettiske grunde smed muhammedanerne…øh, nazisterne på porten, altså KUN med Amerikanernes hjælp, ellers havde vi nok haft poul Nytårshat rasmussens nazi far som forhenværende Führe af Danmark i historiebøgerne!
  Nej, jeg forstod ikke min farfar dengang, hvorfor han ikke “bare” råbte op, og desværre tror jeg mine børnebørn vil have samme mening om mig, når jeg overlader dem til det importerede muhammedanske helvede!
  SUK!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 3. januar 2013 @ 04:45

 20. li

  Jeg ville egentlig have smidt dette læserbrev i Off Topic, men det du skriver om, rammer lige ned midt i det.

  Næste generation af Det Bøssesvineudryddende Radigenosuicidigale Venstre, er lige så rablende sindssygt lystfolkemorderiske som de foregående. For en sikkerheds skyæd så hav lige en 80 liter brækmurerbalje ved hånden, inden man går i gang med at læse!

  Fra Nordvestnyt 2/1 2013.

  Fuld børnecheck til flygtninge gavner os alle

  I den nyligt vedtagne finanslov, indgået af regeringten og Enhedslisten, gives flygtninge nu ret til at få fuld børnecheck fra den dag, de får opholdstilladelse.
  Det er et soldaritetsprincip med vore medmennesker, jeg som radikal virkelig kan glæde mig over. Det betyder at flygtningebørn kan indgå på lige fod med deres danske venner, og at de ikken skal være økonomisk dårlige stillede. Tankegangen om, at folk, der er blevet tvunget på flugt fra deres eget hjemland af krig, død og rædsler, oven i hatten skulle tilbydes dårligere vilkår end almindelige danskere med børn, har altid været paradoksal og uforståelig for mig.
  På den måde får flygtninge jo ikke ligefrem lettere ved at blive en integreret del af det danske samfund, hvis børnene hele tiden tiden har et ringere udgangspunkt og for eksempel ikke har råd til at deltage i sociale arrangementer. Børn er det dyrebareste vi har.

  I Danmark har det altid været vores styrke, at vi har haft en høj grad af lighed, som har betydet, at hver enkelt borger, så vidt muligt, har haft mulighed for at udfolde sit potentiale og bedrage med sine kvaliteter. Det er denne medmenneskelighed og denne solidariske styrke, vi nu er ved at vende tilbage til efter et
  VKO-tiår med starthjælp, umennskelige forhold for asylansøgere, lavere børnecheck til flygtninge og så videre, hvor man hele tiden forsøgte at stille folk uden rødbedefarvet pas ringere vilkår end etniske danskere.
  Den tid er heldigvis forbi nu, og regeringens initiativer for et retfærdigt og socialt afbalanceret samfund stopper ikke ved en bestemt etnicitet. Der er dybde, helhed og eksistentiel mening med de samlede tiltag for et bedre Danmark og en bedre verden. Det er i høj grad værd at glæde sig over.

  Kristian Brandrup

  formand Radikal Ungdom, Holbæk

  Med andre ord; en folkemordskrigserklæring mod Danmark og danskerne.

  Kommentar by A.R. — 3. januar 2013 @ 05:52

 21. Memento.
  Da jeg boede på Nørrebro før saneringen sidst i 1960-erne, var det en fast tradition, at hive kasserede møbler o.l., der fyldte det meste af de så baggårde, ud på gaden og sætte ild til dem nytårsaften.
  Folk betalte selv deres husleje og ejendomsejerne sparede på al vedligeholdelse pga af den kommunalt regulerede, lave husleje.

  Dengang var der praktisk taget ingen indvandrere på Nørrebro og de fleste var ufaglærte arbejdere, der klarede sig selv og mødte kl.6 eller 7 på arbejde – når de ikke nødtvungent ’stemplede’ pga arbejdsløshed. Der var også studerende flyttet ind i ‘billige koldtvandslejlgheder med lokum i gården – som undertegnede – der måtte finansiere studierne med lejlighedsvis arbejde, ford der ikke var uddannelsesstøtte dengang.

  Vi mødtes om aftenen – arbejdere og studenter – på det lokale værtshus. Vi havde ikke brug for ord som ’sammenhængskraft’ dengang :)

  Ved de festlige påsatte nytårsbrande i gaderne var brandvæsenet altid på pletten med sprøjterne, da bygningstætheden var høj og brandfaren ligeså.

  Med saneringen og de nye betonbolig blokke med høj vedligeholdelsesstandard og offentligt betalt – nu kæmpehøj! :) -husleje vha boligsikring, giver det nok ikke længere samme mening.

  Dengang fungerede det som ‘gratis’ gårdsanering, der gav mere plads i baggårdene – også så børnene kunne ‘lege i gården’.

  Jeg tror disse påsatte gadebrande havde eksisteret siden folkestrejken i 1943?

  Stemningen var ‘folkestrejke’ ;)

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2013 @ 11:26

 22. Quisling. Hvad for højt ravende tanker har man mon om sig selv? Grandios psykose siger jeg. “vi trænger til et nationalt parti” mage til ynkelighed skaal man lede længe efter. Få et liv!

  Kommentar by emile500@hotmail.com — 3. januar 2013 @ 16:25

 23. @18

  Ok, det svar kan jeg såmænd godt anerkende, for de hjernevaskes jo dels massemedierne og dels vil den gennemsnitlige frikadelledansker hellere fornøje sig med x-factor end forholde sig til samfundets barske realiteter.

  Gud ved om de vågner når de står ved kanten af deres massegrav eller når deres døtre er voldtaget af muslimer og deres sønner stukket ihjel ? Jeg tvivler.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 3. januar 2013 @ 19:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper