7. januar 2013

“Det er ikke politiets opgave at være tolerant og empatisk. Det er politiets opgave at beskytte folk…”

God klumme af Eva Agnete Selsing i Berlingske – Det lalle-tolerante politi.

“Asmaa Abdol-Hamid. I ved, hende, der ikke vil give hånd til mænd. Hende, der ikke rigtig kan finde ud af at tage afstand fra forfølgelse af homoseksuelle, eller om det nu ikke også var jøder, der stod bag 11. september. Hende, der støtter drab på danske soldater. Hende, der ikke vil skrive under på Grundloven. Hende, der om nogen repræsenterer netop de ortodokse kræfter, der er understrømmen i de ’utilpassede’ unges fjendtlighed over for det samfund, de bor i. Hvordan kan politiet finde på at gøre sådan en karakter, med sådan et samfundssyn, til en del af ordensmagten?

Af mange årsager. Det er længe gået ned ad bakke med politiets politiarbejde. I reklamer for Politiskolen lægges der nu vægt på ’empati’ og ’tolerance’ – ikke et ord om at gøre landet til et sikkert sted for borgerne. Ikke et ord om at beskytte dem, der ikke kan beskytte sig selv. Ikke et ord om at holde samfundets fjender væk fra samfundet. I stedet er alle skrevne produktioner på politiets hjemmeside fedtet ind i det pædagogiske nysprog, der er lavet til at camouflere de ægte problemer.

Ghettoer er ’udsatte områder,’ aggressive unge indvandrere er også ’udsatte,’og enhver erkendelse af de reelle konflikter er ’dæmonisering’ og ’ekskluderende’. Uoverstigelige forskelle i kulturelt livssyn (læs: demokrati og frihed over for fanatisk social kontrol) bliver til ’mangfoldighed.’ Og så videre. Og nu har politiet ikke bare lært at tale sproget – de har gjort det til en integreret del af selve politiinstitutionen. Til glæde for venstreorienterede akademikere og andre, der ikke kan lide ordenshåndhævelse. Hvilken kapitulation! Resultatet er en feminiseret hær af politi-bureaukrater, der står klar til at bortforklare borgernes virkelighed med det søde, bløde pædagogsprog. Til gengæld kan de sikkert alle til hobe stave til ’anerkendelse,’ ’dialog’ og ’interkulturelle kompetencer.’ Flot. …

Hvornår blev politiet bange for at være politi? Skal der virkelig en lille dame som overtegnede til at sige det: Det er ikke politiets opgave at være tolerant og empatisk. Det er politiets opgave at beskytte folk som mig og som de mange piger, drenge, homoseksuelle, apostater og andre, som Asmaa Abdol-Hamids fæller gerne vil fratage friheden. Det er Per Francks opgave.”

Oploadet Kl. 06:42 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/43994/trackback

23 Comments »

 1. Hende Eva rammer sgu sømmet på hovedet. Tomlen op.

  Kommentar by Neuhammer — 7. januar 2013 @ 08:13

 2. Det er en fantastisk kronik. Hun rammer lige praecis det feminiserede dialog-samfund. Der er intet forkert med at vaere feminin men (A) det passer altsaa bedst til piger (og ikke fx. politibetjente (m/k) i den rolle) og (B) ligesom alt andet, er det en opskrift paa nederlag naar det bruges i den forkerte sammenhaeng, som, igen, fx. politiet. Flot arbejde af EAS.

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. januar 2013 @ 09:05

 3. Rigtig skøn artikel. Og det er en ung, dansk kvinde, der skriver den. Godt at flere unge (kvinder) begynder at sige fra overfor den groteske feminisering – og efterfølgende islamisering af offentlige instanser i Danmark.

  “I reklamer for Politiskolen lægges der nu vægt på ’empati’ og ’tolerance’”

  – og så ansætter dansk politi en formummet, kvindelig, religiøs fantast (mildt sagt). Som i øvrigt bruges som rollemodel af Kvinfo.

  Kvinfo, dansk kastrat politi og kvindelig religiøs fantast har ikke taget hinanden i hånden – for det er nu så intolerant, mener Kvinfo, den håndsky og det kastrerede politi.

  Alle tre parter har til gengæld villigt bukket sig i støvet for islam – som så til gengæld ikke bøjer sig for nogen eller noget – ud over sin egen uempatiske og intolerante overtro.

  Kommentar by Liva — 7. januar 2013 @ 09:12

 4. Som pensionist varmer det “mit gamle hjerte”, at der er unge kvinder som Eva Agnete Selsing, der tør sige sandheden.

  Hendes kronikker er altid fremragende, hun forstår at hudflette hele “godhedsindustrien” på sin helt egen måde!!

  Måske er der håb endnu for Danmark med unge kvinder som Eva Agnete Selsing??

  Kommentar by Erik — 7. januar 2013 @ 12:15

 5. Godhedsindustrien læser ikke Eva Selsings og ligesindedes indlæg. I denne industri forventes man at tage stilling, inden man læser, for det er ikke acceptabelt at læse noget “forkert”.

  Da det Eva Selsing skriver altså er dårligt, læser man det ikke. Og skulle nyfigenhed – eller den lille indrestemme, som man afskriver som “svinehunden” – alligevel drive een til at læse lønligt og med et skråt blik, så holder man det siden for sig selv.

  Det skulle jo nødigt hedde sig …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. januar 2013 @ 12:37

 6. Det var dog en herlig artikel at læse. Lad os få mere af den slags. Der er håb forude. Læs Sennels interview på Sappho med en pædagogstuderende. Den handler også om det bløde pædagogsprog, anerkendelse og inclusion. Der er grøde i debatten.

  Kommentar by Tim Pallis — 7. januar 2013 @ 12:40

 7. Fantastisk. Det har vi aldrig tænkt på før.

  Kommentar by Kim Poulsen — 7. januar 2013 @ 13:13

 8. Ahh, det er nu alligevel meget sødt skrevet af vor postergirl :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 7. januar 2013 @ 14:00

 9. Dagens foreløbige højdepunkt: At genlæse Eva Selsings klumme.
  Dagens foreløbige lavpunkt: At læse Kim Poulsens nedladende ølstuesnak

  Kommentar by Binee — 7. januar 2013 @ 14:26

 10. @ 2 og 3:

  Jeg går slet ikke ind for at kalde dyrkelsen af kriminelle-som-ofre for en “femininisering”. Det er jo ingen sund kvindelighed der er tale om. Men en mental ubalance. Varemærket “empati” er i den pågældende sammenhæng desuden en satanisk falskhed i det hele tankeforbistringen går ud på at *fjerne empati for forbrydernes ofre*.

  Det der er tale om er et beskidt trick, en bevidsthedsmanipulation der skal gøre folk magtesløse overfor vold og vænne dem til underkastelse. Det kan de der ønsker magt altid bruge til noget. De er sådan set ligeglade om magten tager form af islamisme eller mangfoldighedslære eller noget tredje. Det det handler om er at producere en effektiv “mind trap”.

  Det er i sig selv en “mind trap” at identificere slige tricks med det ene eller andet køn. Den ekstreme feminisme er en “mind trap” der identificerer mænd og maskulinitet med ondskab. At identificere kvinder og femininitet med den galskab der bytter om på forbryder og offer er en lignende “mind trap”. Don’t fall for it.

  Jeg afviser ligeså kategorisk at kalde islamistiske samfund “maskuliniserede”. Der er intet maskulint ved mænd som efter eget udsagn ikke engang kan tåle at se på en kvinde uden at miste kontrollen over sig selv. Eller give hånd, eller høre en kvindestemme. Det er jo lutter hysteri og skaberi! Skvattethed i højeste potens, eller skulle man sige udtryk for en tilstand af lavpotens.

  Jeg har vist skrevet det før, men jeg opfatter en mands værdighed som hængende på hvordan han behandler samt omtaler kvinder. Man er så meget mand, som man er i stand til og villig til at beskytte kvinder mod lige præcis vold, tvang og indespærring. Kvinder er og bliver altid afhængige af mænds velvilje “på lokalt plan”, da mænd er fysisk stærkest. Det er et livsvilkår, og det er derfor man som mand har pligt til at beskytte dem.

  En mere konstruktiv vej væk fra den nuværende tankeforbistring end den strategi at udråbe den ene eller anden dysfunktion til “femininisering” er at gøre sig klarere, hvad en sund femininitet egentlig er.

  Jeg kan ikke komme med et hurtigt bud, da jeg har på fornemmelsen at feminismen et eller andet sted har gjort kvindelighed til ligeså meget af et fyord som racisme… Og at resultatet er at det efterhånden står mere eller mindre uklart for mange af os hvad en “rigtig kvinde” egentlig er for noget. (Ud over det rent fysiske.) Hvornår har I sidst hørt nogen sige som en ros om en eller anden: “Hvor er hun ægte kvindelig”? Feministernes lov siger at man ikke må tale om nogen træk som specielt kvindelige.

  Spørgsmål: Er vi ikke i virkeligheden som samfund bare generelt afkønnet, snarere end femininiseret? Henificeret er måske det rette ord.

  Min påstand: Det er ikke sundt for nogen, nogensinde, at bytte om på offers og forbryders status. Heller ikke for “piger”. Det er hverken feminint eller empatisk at gøre det – bare perverst.

  Kommentar by M — 7. januar 2013 @ 16:07

 11. M, “Jeg går slet ikke ind for at kalde dyrkelsen af kriminelle-som-ofre for en “femininisering”.”

  Jeg vil lige bede dig om at gå et abstraktionsniveau op. Det er muligt vi bare ikke er enige men lad mig ihvertfald forklare hvad jeg mener med “feminint”. Det feminine stilles jo som bekendt op som modsætning til det maskuline. Begge køn har begge sider men, statistisk, ikke, erfaringmæssigt, i samme grad. Det feminine forstås ofte som mere omsorgsfulgt og mere dialogs-søgende og konsensusorienteret, altså mere “blødt.” Der er ikke noget “objektivt” galt med det feminine, faktisk stammer en stor del af vores problemer med vores muslimske “venners” opførsel i høj grad fra at deres kultur netop overhovedet ikke har en balance mellem disse to værdi-normer men er fuldstændig kulsejlet til en primitiv udgave af den maskuline side. Når jeg siger “balance” vil nogle sikkert tænke på yin og yang og disse er nært beslægtede med feminint og maskulint. Jeg så at Tim Pallis, hvis skriverier jeg sætter stor pris på, også var forbi med en kommentar her så jeg vil ikke udtale mig for meget om yin og yang andet end nævne ligheden med det maskuline og feminine og overlade en evt. uddybning el. korrektion af hvad jeg siger, til ham.

  Og muslimsk kultur er ikke den eneste kultur der ikke er i balance. Ligesom de har deres strenge “lovreligion” i bagagen har vi vores kultur-kristendom og, ikke mindst, historie i bagagen. Første, og særligt anden, verdenskrig, hvor det maskuline (fysisk magt, vilje til dominans og hårdhed, aggression) gik helt over gevind i Europa, har undermineret det her og gjort at samfundet er blevet neurotisk feminint, formentlig a la en “tænk nu hvis vi alle sammen pludselig sprang ud som SS bødler hvis vi fik smag for kontant magtanvendelse” tankegang og frygt. Og hvis 1. verdenskrig gøede jorden og 2. verdenskrig var det virkelige mareridt så var (en for mig langt mindre rimelig, og uden sammenligning iøvrigt) forskrækkelse over USAs ret kontante krigsførsel i Vietnam “efterbehandlingen” der stadfæstede mishaget ved al form for statslig fysisk magt. (Staten finder jo sin mest voldelige, hersende og kontante form netop i krig hvorfor det påvirker også synet på den i civilsamfundet). Således er der i europæiske lande, nogle mere end andre, kommet en kulturel afsky, affødt af et massivt kollektivt traume, for fysisk magt og for at tænke i disse baner (som eet eksempel det for mig forbløffende udsagn “war is never the answer” som mange i Dk og andre lande mener giver mening men jo så også må forståes som fordømmende overfor de allieredes reaktion på nazismen).

  Problemet opstår derved at en feminin tilgang generelt ikke er særligt god til at håndtere konflikter med parter der primært kører i en maskulin, fysisk magt tankegang.

  Den feminine tilgang kan kun virke, vil jeg påstå for egen regning, hvis den feminine tilgang hos den ene part kan forbindes med noget feminint hos den anden, dvs. hvis den anden også er klar til at indrømme, og iøvrigt faktisk besidder, en eller anden form for hengivenhed for første part, der gør at den rå kalkulering omkring fysisk magt ikke er dens eneste måde at læse konflikten på. Det er forklaringen på at en fysisk underlegen kvinde kan leve med, og have indflydelse på, en stor okse af en mand, altså fordi manden føler kærlighed for kvinden og derfor netop ikke kun regner i fysisk magt når de er uenige. Det samme gælder i samfundet; man skal se hinanden som en del af samme “stamme” eller samme “os” og som ligeværdige for at en feminin tilgang kan virke. Det gør store dele af det muslimske mindretal netop ikke fordi de vægter deres religion så højt som grænsen mellem “os” og “dem”.

  Til sidst, og helt for egen regning, vil jeg sige at jeg mener der er noget fundamentalt skabende over det feminine (skabende i form af relationer, at være konstruktiv og helt ned i det biologiske at skabe børn) og noget destruktivt i det maskuline (fysisk magt er jo ofte evnen til at kunne ødelægge et eller andet, fra folks frihed til deres egendom og liv). Men nu bliver historien vist for lang..

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. januar 2013 @ 17:38

 12. Ja hende astma abdulle hashit er sgu da den sidste jeg ville have valgt til det job, som jo er et “fantasijob” opfundet af de politisk korrekte skrivebordssnyltere. Men så kan de jo passende ansætte flere pædofile forbrydere til at passe børn. For mig at se er logikken den samme!

  Kommentar by Jakob — 7. januar 2013 @ 17:40

 13. Kim Møller, er der ikke mulighed for at indføre en redigeringsknap på kommentarer? Naturligvis kan man jo bare skrive en kommentar i word først og redigere der men jeg skriver som regel direkte ind og kan se flere sproglige klodser i mine lange kommentarer.

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. januar 2013 @ 17:43

 14. -> Morani

  Tidligere havde jeg store problemer med at holde Uriasposten kørende, og derfor afviser jeg (min webmaster) konsekvent tiltag der risikerer at gøre den ustabil igen.

  Kommentar by Kim Møller — 7. januar 2013 @ 18:37

 15. Kim, fair nok. Just asking..

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. januar 2013 @ 19:46

 16. Fremragende skrevet!

  Kommentar by Fabrice S — 7. januar 2013 @ 20:12

 17. Hør på Reimer, Kliver, afgåede Hanne Bech, og stort set hele den danske politiledelse , uanset om den er fra København, Odense eller Nakskov, og bræk dig i lårtykke stråler. Lige som Eva Selsing er det min klare fornemmelse at det danske politi er ude i sit livs deroute med en tiltagende afgrund, ikke kun mellem dem og befolkningen men også internt mellem den politisk skolede etat og den “arbejdende” del af politistyrken. Denne linie er naturligvis lagt af vore politikere fra stort set alle partier. Kun DF kan til en vis grad være bekendt at “melde hus forbi”. Samtlige andre er skyldige. Men forklaringen er naturligvis at Danmark på livsvigtige områder ikke mere styres af danske politikere. De er forvandlet til lakajer og deres handlefrihed reduceres fra dag til dag uden at nogle af dem gør indsigelser af den grund. Men bevares, de politiske opgaver bliver efterhånden bare til et spørgsmål om at iværksætte et nyt EU dekret, og det kan man jo få sine embedsmænd til at klare. Hvilket herligt liv det efterhånden er at være dansk politiker. Hamrende inkompetent men det gør ikke noget. Det er en taburet og brød på bordet det drejer sig om. Folk, land og gejst? Ligegyldigt, aldeles ligegyldigt. Mon ikke befolkningerne i Europa en dag har fået nok. Får vi en dag et Europa med 25 – 30 regioner, som kan betegnes som urolige? Baskerregioner.

  Kommentar by EH — 8. januar 2013 @ 00:14

 18. “Problemet er systemisk: jo længere væk, man kommer fra gadebetjenten, desto tykkere bliver tågen af pædagogsprog, og i toppen af politiledelsen er det sikkert ikke til at sparke sig frem for pis og lal fra det multikulturalistiske overdrev.”
  En præcis iagtagelse og eminent formuleret!!!

  Kommentar by Eyvind Dk — 8. januar 2013 @ 00:56

 19. 18. Nemlig: Politiledelsen er Bundrådden.

  Kommentar by C.n — 8. januar 2013 @ 05:01

 20. Mikael Jalving vil også have, at politiet skal skyde med skarpt nu!
  Men ikke mindst at politikerne først og fremmest skal nosse sig sammen til give politiledelserne, ordre til at gøre hvad der er nødvendigt.

  Kommentar by A.R. — 8. januar 2013 @ 05:26

 21. Kan heller ikke helt se præcis hvorfor de lige skal vælge Asmaa. Hun er mildt talt ikke gjort sig heldigt bemærket, og hvilke specifikke kvalifikationer har hun for at varetage dette job? Udover, selvfølgelig at hun er indvandrer. Kan sådan set godt bifalde at man indtager indvandrere som rådgivere i politiet, da de ofte har mere indgående kendskab til hvordan og hvornår der er mulighed for konflikter, og hvornår disse skyldes kulturforskelle. Men at de så lige vælger Asmaa er godt nok lidt langt ude. Lader til at hun mest er valgt fordi hun er “kendt”

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 8. januar 2013 @ 09:16

 22. Poul Løhde fra Fyens politi, som vist nok er ansvarlig for det talende tørklæde Asmaas ansættelse, har til gengæld ingen problemer med døgnovervågning og skjult skatteopkrævning i form af foto fartfælder i alle døgnets 24 timer på vores før så dejlige og fredelige ø.

  Blot endnu et tegn på at det totale kontrol og overvågningssamfund er på vej.

  Det er dog opløftende at høre at der er mange indenfor politiet, og sågar politiforeningens formand Ipsen samt FDM er stærkt kritiske.

  Se disse to interessante videoklip fra TV2-Fyn, hvor det blandt andet oplyses hvor mange millioner, og ekstra politifolk der er afsat til at holde øje med bilisterne.

  TV2-Fyn-Klapjagt på fartsyndere 1

  TV2-Fyn-Klapjagt på fartsyndere 2

  Det næste skridt bliver selvfølgelig at alle biler skal forsynes med gps sporingschip så sparer man de dyre fartfælder. Og sammen med det nye rejsekort som indeholder dit personnummer og hvor alle dine rejser bliver registreret centralt, og den mobiltelefon-tracking som man allerede idag bruger, vil vore Herskere nu have fuld kontrol over hvad deres undersåtter foretager sig, og hvor de befinder sig i alle døgnets fireogtyve timer.

  Meget praktisk. Ikke mere sort arbejde, fysisk spionage og dyneløfteri kan spares væk, så slut med socialbedrageri og narkohandel. Selvfølgelig bør det da indføres, for det sparer “samfundet” for enormt mange problemer ikke?

  Kommentar by Balder — 10. januar 2013 @ 08:17

 23. Odenses helt egen Sharia-Sheriff…

  Kommentar by Jacob Andersen — 10. januar 2013 @ 10:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper