16. april 2007

Dragsdahl: Rusland har grund til at frygte et ‘overraskende afvæbnende atomangreb fra USA’

Europa ligenu på P1 havde igår det amerikanske missilskjold som emne, og debattens to aktører var henholdsvis Mikkel Vedby Rasmussen og Jørgen Dragsdahl. Midtsøgende venstreorienteret og loonistisk venstreradikal – klassisk P1-opsætning, der legitimerer ensidige motivanalyser og sikrer at debatten reelt kun kan komme til at omhandle graden af USA’s irrationelle geopolitiske ageren (for ikke at sige ondskab).

Folk der kender Dragsdahl siger han er intelligent. Det var ikke ligefrem min første tanke…

Jørgen Dragsdahl: “… man er simpelthen nødt til at gå ind i en anden verden, en anden tankegang, som man udemærket privat kan have en masse kritik af, og jeg føler at atomypperstepræsternes teologi er temmelig vanvittig, men man er nødt til at gå ind i deres verden, for at forstå hvad det er der foregår, hvad det er der kommer af initiativer, hvad der er af opfattelser. Sagt meget enkelt, så har Rusland et problem. Nemlig at man er blevet så underlegen i atombalancen, at man med rette kan frygte risikoen for overraskende afvæbnende atomangreb fra USA’s side.

Oploadet Kl. 19:17 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

13 Comments »

 1. Vås, den mand har mentalt aldrig forladt 1989 siden af Berlin muren.

  Sagen er nok nærmere, at de Russiske missiler der aldrig har skiftet destination, dvs. der er stadig rettet to atomvåben mod Århus, og fire mod København, den dag i dag. De er det eneste der er intakt af den Russiske hær, det eneste der stadigvæk virker derovre.

  Denne trussel er magt, og med missil skjoldet forsvinder denne magt, den sidste magt bjørnen har. USA ville aldrig angribe Rusland, medmindre der var overhængende fare for angreb fra Rusland forud. Absurd påstand.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 16. april 2007 @ 22:52

 2. Manden er jo ikke rask, sørgeligt at DR lader ham udstille sig selv.

  Kommentar by PB — 16. april 2007 @ 23:00

 3. Ha..ha…manden er sgu da morsom, hvordan skal fallit boet efter den mislykkedes socialisme, kunne udgøre en trussel!?!
  Næ..nej mere alvorligt er det dog, hvis mit øre hørte rigtigt, eller jeg kun lige opsnappede navnet Lisbeth Knudsen, tidliger DDR nyheds forvridnings chef,har fået stillingen som chefredaktør på Berlinske Tidne, tror jeg har hørt forkert, for ellers må vores norske naboer da virkelig HADE os
  Håber det er en forsinket aprilsnar, eller en forhåbentlig høre fejl.

  Kommentar by li — 17. april 2007 @ 01:29

 4. nej..nej..nej den er god nok muslimlefleren, socialisten DDR`s tidligere beton Lisbeth Knudsen skal være chefredaktør på den sidste, nu bortgangne! borgelige avis ….siger straks mit abonnement op, glæden varede kort, over LK fyring, nu skal hun manipulere og sprede politisk korrekt gylle ud fra Berligneren ak..ak
  Thøger er selvfølge lykkelig, nu har vensterfløjen suverent magten i medierne….
  Censuren er en realitet nu…ikke flere nyheder, men fordrejet propaganda…verden er blevet skør

  Kommentar by li — 17. april 2007 @ 07:50

 5. Dragsdahl var som bekendt russisk påvirkningsagent gennem mange år, dokumenteret bl.a. af professor Bent Jensen, og i substansen ikke benægtet af Dragsdahl selv.

  Han tænker åbenbart stadig i samme baner, selv om han vel ikke længere får honorar fra Moskva. Det er DR, som betaler (med tvangsindkradsede licensmidler) for at få lov at udbrede Dragsdahls meninger.

  Den kolde krig er ikke helt overstået.

  Kommentar by Lama Q — 17. april 2007 @ 07:59

 6. det var historie du læste, ikke Kim? Er der nogle kilder du ikke har haft tid til at læse, fra den amerikanske forsvarskommando?

  Kommentar by Allan — 17. april 2007 @ 14:23

 7. Hvordan kan Dragsdahl dog sige sådan noget sludder. Ingen amerikansk præsident kunne finde på at smide et atomvåben uden at landet selv var blevet angrebet af det pågældende land. Kunne man ikke bede hr. Dragsdahl om at dokumentere sine påstande. Når man ser på de prvokerende muligheder der var under den kolde krig, så er påstanden absurd.

  Kommentar by Cato — 17. april 2007 @ 15:42

 8. Allan, har du nogle kilder som påviser at Ruslands semidiktatur er i fare for at blive atombombet af USA så kom dog frem med dem i stedet for at lege Hr. Bedrevidende.

  Kommentar by Angantyr — 17. april 2007 @ 17:30

 9. Dragsdahl turde nu, selv i P1-øjne, have sat den sidste rest af troværdighed over styr.

  Kommentar by Martin — 17. april 2007 @ 19:37

 10. agantyr: jeg tror faktisk man skal kigge i rigtige historiebøger og ikke google sig frem til den viden..

  Kommentar by Allan — 17. april 2007 @ 21:01

 11. Allan, ja men så kom da på banen med eksempler fra dine historiebøger. Vi venter spændt.

  Kommentar by Angantyr — 17. april 2007 @ 21:12

 12. OG L-Æ-N-G-E, ganske som sædvanligt, Ahlan har ikke den fjerneste ide hvad han rabler af sig.

  Kommentar by whodares — 17. april 2007 @ 21:17

 13. Problemet for Allan er jo han ofrte ikke lader sig forvirre af fakta, men blindt lytter til dem han er enig i (her Dragsdal) og som på Allans vegne har læst i rigtige historiebøger. Så derfor kommer han til tider til at fremtræde som… nå ja.. i hvert fald ikke den hurtigste knallert på molen.

  Man skal snarere prøve at forstå hvorfor Allan optræder som han gør. Formentlig kommer han med kommentarer her på siden for at få folk til at tænke sig om og antage et mere humanistisk synspunkt (dvs. allans humanistiske synspunkt). Desværre har han ikke indset er at den stil han bruger modarbejder formålet…

  Men underholdende er det…

  Kommentar by LMNord — 17. april 2007 @ 22:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper