17. april 2007

‘Ismail Ax’ – Henvisning til Koranen?…

Det går stærkt i cyberspace. Gerningsmanden til Virginia Tech-massakren efterlod sig et brev. Såvel DR Online og TV2 Online har Chicago Tribune som kilde.

Fra DR Online – Drabsmand efterlod et rasende afskedsbrev.

“I fik mig til at gøre det her.”

Sådan lød beskeden i et brev, som den 23-årige sydkoreanske student Cho Seung-Hui efterlod, inden han i går begav sig ud på sit morderiske togt på et universitetsområde i Virginia.

I brevet raser Cho, som selv var studerende på Virginia Tech, mod “rige unge”, “bedrageriske charlataner” og “udsvævende livsførelse” i universitetsmiljøet. Det skriver avisen The Chicago Tribune.”

TV2’s udgave har en lille detalje med DR ikke fandt væsentlig – Massemorder: “I fik mig til det” (20.30).

“I fik mig til at gøre det her,” står der blandt andet i brevet, hvor Cho Seung-Hui som studerede på universitetet, raser mod “rige unge”, “bedrageriske charlataner” og “udsvævende livsførelse” i universitetsmiljøet.

Avisen oplyser desuden, at drabsmanden havde skrevet ordene “Ismail Ax” på en af sine arme med rødt blæk.”

Det store spørgsmål er hvad ‘Ismail Ax’ betyder. Bangkokker’en mener det er en henvisning til Koranen (Sura 37: 91-3), som citeres.

“After making sure that nobody was left in town, Ibrahim went towards the temple armed with an ax. Statues of all shapes and sizes were sitting there adorned with decorations. Plates of food were offered to them, but the food was untouched. “Well, why don’t you eat? The food is getting cold.” He said to the statues, joking; then with his ax he destroyed all the statues except one, the biggest of them. He hung the ax around its neck and left.”

Da Cho Seung-Hui havde engelsk som hovedfag spekuleres der også i, hvorvidt ‘Ismail Ax’ kan henføres til litteraturen – Herman Melvilles Moby Dick, E.D.E.N. Southworths Ishmael og James Fennimore Coopers The Praire er foreløbigt nævnt.

Opdate 19/4-07. ‘Ismail Ax’ var formentligt en henvisning til Koranen, men de seneste oplysninger (herunder hans afskedsvideo), tyder på at han – udover at være psykisk syg, var motiveret af et had til sine medstuderende og Kristendommen.

Oploadet Kl. 21:39 af Kim Møller — Direkte link123 kommentarer
Arkiveret under:

123 Comments »

 1. Jeg sad faktisk og studsede lidt over om dette ‘Ismail Ax’ havde en eller anden islamisk betydning, specielt efter jeg først havde set oplysningen på TV2’s Tekst-TV, og bagefter havde set denne oplysning udeladt på DR’s tekst-TV. Efterhånden kender man jo DR’s store præference overfor islam.

  Kommentar by JensH — 17. april 2007 @ 22:12

 2. Var morderen muslim???

  Kommentar by Ruben Olrik — 17. april 2007 @ 23:39

 3. Man bør nok også notere sig, at den her gut tilsyneladende i ret lang tid har været at betragte som en nutcase.

  Kommentar by Krænkeren — 18. april 2007 @ 00:37

 4. # 3: Næ, men man har jo før set forstyrrede og hadefulde personer, der følte sig tiltrukket og inspireret af muhammeds aggressive voldsretorik (f.eks. The Rhino, skobomberen, Farrakhan, venstrefløjsere osv.)…

  Kommentar by Dick & Gay — 18. april 2007 @ 07:44

 5. – # 4 skulle naturligvis have været @ # 2.

  Kommentar by Dick & Gay — 18. april 2007 @ 07:45

 6. Man kan nok konkludere, at DR tror det har noget at gøre med islam, siden det blev udeladt. Hvis det havde noget at gøre med NRA var det kommet med.

  Kommentar by Ole — 18. april 2007 @ 08:09

 7. Intet nyt i Islamofob-land

  Ja en amerikaner af koreansk oprindelse de går amok og myrder må da have nogle relationer til Islam.
  Det kan da umuligt være sådan at han bare var Sindsyg. Ligesom de mange andre unge amerikanere der anskaffer sig et våben og myrder løs på skolekammerater og lærere.
  Det kan da umuligt være den amerikanske våbenlov og den voldsforherligende kultur der er en af årsagerne til massemorderne.

  Der må være en kobling til Islam – helt ligesom de ikke nævnte hinduoptøjer i Indien ( som mystisk nok er upåtalte i islamofob-blog land)

  @ Ruben Olrik – Var morderen højre-blogger med tilknytning til galninge i Danmark ?

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 09:01

 8. -> #5 Bjarne Thyrenakke:

  For 27. gang: Der er ikke noget der hedder ‘Islamofobi’. Det er et pseudo-begreb opfundet af islamister for at forhindre kritik af islam. At i lallegalde naive fjolser på venstrefløjen tager dette pop-ord til jer gør det ikke mindre pseudo-agtigt. Snarre tværtimod.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 09:11

 9. @Tyrenakken:

  Pointen her er ikke at det nødvendigvis har en relation til islam, men , og nærlæs nu:

  at DR tilbageholder en oplysning der KUNNE tolkes derhen at det havde noget med islam at gøre.

  DR renser virkeligheden, så færre stemmer DF. Det er politisk propaganda som licensbetalerne ikke har bedt om.

  FORSTOD DU DET NU ???

  Kommentar by Kimporator — 18. april 2007 @ 09:47

 10. @ Bjarne Thyregod

  At han var sindssyg er der vist ingen, der betvivler. Spørgsmålet er så bare, hvad der skubbede ham ud over den linie der går mellem sindssyg og sindssyg massemorder.

  Hvis du reelt havde gidet læse Kims indlæg ville du vide, at der pt kun er spekulation som mulighed, og at Kim også fremlægger teorierne om at Ismail Ax er en litterær henvisning.

  Andre jeg har set:

  1) At der skulle have stået Ismail AK, hvilket er navnet på en kendt psykiater fra Tyrkiet. Søgt, men OK.
  2) At han bare ville henvise til personen Ismail, der var Abrahams førstefødte, men blev snydt for sin førstefødselsret fordi han var en psyko, der ikke fattede at sønner af slavekvinder ikke kan opføre sig anti-socialt og forvente at blive behandlet pænt.
  3) At der faktisk ikke står Ismail Ax, men Ismale Ax, hvilket forvirrer det hele endnu mere.

  Henrik

  Kommentar by Henrik Krog — 18. april 2007 @ 09:51

 11. Tyrkertro: Det er ukorrekt at skrive “slam” med STORT (“I”).

  Kommentar by Dick & Gay — 18. april 2007 @ 09:58

 12. -> #7 Kimporator

  “DR renser virkeligheden, så færre stemmer DF”

  Helt enig, dog med den tilføjelse at DR ikke bare ‘renser virkeligheden’ (læs: censurer). Nj, DR fører aktiv kampagne mod DF. Check eksempelvis DR’s Tekst-TV idag, hvor man har følgende nyhed under overskriften:

  “Dansk Folkeparti hjælper svenske kolleger”

  Nyheden drejer sig om, at dissidenterne fra SverigesDemokraterne (SD) er nødt til at søge tilflugt i Danmark for at overhovedet at kunne afholde deres landsmøde. DF’ere har hjulpet dem med at finde egnede lokaler. Men prøv at bemærk, at DR omtaler SD som det “fremmedfjendske og stærkt nationalistiske svenske parti Sverigedemokraterne”. DR overtager fuldstændig kritikløst de svenske PK-mediers betegnelser om SD. Samtidig får DR jo også lige stempelt DF som værende “fremmedfjendske og stærkt nationalistiske”, da man jo i overskriften har betegnet SD som DF’s “kolleger”.

  Den interessante historie her er jo naturligvis hvorfor et lovligt Svensk parti er nødt til at afholde deres landsmøde her i Danmark. En proffesionel journalist ville jo gå efter den historie med det samme. Men bare ikke DR’s journalister. De har deres egen politiske dagsorden.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 10:05

 13. ja sad også bare og ventede på at Kim fik koblet en sindsyg asiat til hans islamofobiske rablerier…Og jo der er noget der hedder islamofobisk..

  Kommentar by Allan — 18. april 2007 @ 10:28

 14. Allan,

  vil du godt fortælle mig i hvilke medicinske lærebøger du har fundet diagnosen ‘islamofobi’? Hvordan stilles den, og hvordan behandles den? Det er i orden hvis det er på dansk, svensk, tysk, norsk eller engelsk. Hvis det er på andre sprog kan du blot poste teksten her, jeg er sikker på at der er andre, der så kan hjælp med oversættelsen.

  Kommentar by PeterK — 18. april 2007 @ 10:34

 15. >10 PeterK

  Jeg læste engang en meget rammende beskrivelse på Allans mentale tilstand i en medicinsk lærebog og jeg mindes i den forbindelse en forstyrret person jeg engang havde den tvivlsomme fornøjelse at møde, som mente sig forfulgt af sine radiatorere, der konstant talte truende til ham….ROFL

  Kommentar by Mackety — 18. april 2007 @ 10:38

 16. @JensH uhada der findes ikke islamofober – hulk, ynk, vræl. Det er bare noget de onde venstreorienterede kalder jer, der hader muslimer, jer som generaliserer, stigmatiserer og “higer og søger” efter det mindste Islam spor i en hvilken som helst hændelse.

  @Kimporator – vræl bare videre. Det er garanteret alle “de mange røde lejesvende” i D(D)R som er så onde at de skjuler noget for jer islamofober. De er så grimme de der venstreorienterede derude i Ørestaden.
  DR renser virkelighen så færre stemmer på DF, Ha ha.
  De kunne da bare præsentere DF’s politik ude i kommunerne med nedskæringer på ældreområdet, vise lidt inspiration med Søren Kraup og hans frihedskæmpere i Den Danske Forening med Johnny Hansen som medlems nr. 8, de kunne vise Pia Kjærsgaard til WACL møde med fascister og diktatorer, de kunne tage fat i DF’s krigsbegejstring og Irak-krigen, de kunne undlade at omtale DF som oppositionen og konfrontere dem med regeringens og DF’s politik, De kunne vise en lille kalvakade over DF’s mange trusler mod ministre og efterfølgende DF kryben langs panbelerne når intet skete, de kunne undlade at citere DF’s ministerkritik indtil DF stod ved kritikken med hadling osv osv.
  DF er en flok klynkere med masser af magt og medieindflydelse – læg nu OFFER-ROLLEN fra jer – tudefjæs.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 10:58

 17. ->5

  Da det kunne have almen interesse at dissekere Bjarne Thyregods ikke-argumentation kommer her et par replikker:

  “Ja en amerikaner af koreansk oprindelse de går amok og myrder må da have nogle relationer til Islam”.

  Ja, hvordan kan det dog være at folk får dén tanke? Hvorfor forbinder folk dog islam med terrorhandlinger? Stod Bush og den zionistiske verdenskonspiration bag 9/11?

  http://www.thereligionofpeace.com/

  “Det kan da umuligt være sådan at han bare var Sindsyg”

  Stråmand. Det er der ingen som har sagt, men Bjarne satser på at stråmanden glider lige igennem. I øvrigt hedder det “sindssyg”, og ikke “Sindsyg”.

  “Ligesom de mange andre unge amerikanere der anskaffer sig et våben og myrder løs på skolekammerater og lærere”.

  Der har været alt for mange af dén slags tragedier. Der er absolut ingen logisk sammenhæng mellem dette ubehagelige faktum, og så voldspotentialet i islam. Bjarne prøver vist på at fuppe ved at opstille falsk moralsk ækvivalens.

  “Det kan da umuligt være den amerikanske våbenlov og den voldsforherligende kultur der er en af årsagerne til massemorderne”.

  Nej, det har du nok ret i. Der har været lignende sager her i Danmark (en studerende dræbte to kvinder på et institut), i Skotland, i Tyskland, og i Beslan.

  “Der må være en kobling til Islam”

  Stråmand igen (“må”). Kun ved at lukke øjnene for virkeligheden kan man hævde, at koblingen ikke er nærliggende.

  “helt ligesom de ikke nævnte hinduoptøjer i Indien ( som mystisk nok er upåtalte i islamofob-blog land).”

  Eftersom der ikke er en global, voldelig og demografisk ekspansiv bevægelse af hinduer, som får støtte af terroristsympatisørerne i Enhedslisten bl. a., er det helt naturligt at der ikke fokuseres herpå.

  Orientering for lejlighedsvise læsere: Bjarne Thyregod er medlem af Enhedslisten, som også tæller den indpakkede Asmaa Abdol-Hamid. Asmaa har deltaget i en demonstration i selskab med jødehadere og tilhængere af terroristorganisationen Hizbollah. Associationstrick eller relevant perspektivering? Døm selv:

  http://www.sappho.dk/Den%20loebende/gudsnavn.htm

  “@ Ruben Olrik – Var morderen højre-blogger med tilknytning til galninge i Danmark ?”

  Igen kræver det ualmindelig virkelighedsfornægtelse at sidestille vold fra højregalninge i Danmark med det globale problem som udgøres af islam.

  Bjarne, pak dog sammen. Du kan bare ikke argumentere. Du kan kun benytte dig af de billigste tricks i bogen: ad-hominem, stråmænd, og latterlige forsøg på at opstille moralsk ækvivalens.

  Til almindelig orientering: Jeg har flere gange forsøgt at få Bjarne til at komme med eksempler på demokratisk reformeret islam, og på vellykkede eksempler på tolerante multikulturelle samfund med muslimsk flertal. Bjarne ignorerer konsekvent disse spørgsmål.

  Fordi han ikke kan svare på dem.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 10:59

 18. Når man læser rundt om på nettet, står der at manden var en slags udvekslingsstudent, altså ikke amerikaner med koreansk baggrud. Der står også at han i længere tid har været sat på en liste over mentale tilfælde, men man har bare givet ham counseling istedet for at smide ham ud. Man har forfulgt andre studerende og begået hærværk. Alle disse tegn peger da mere i retning af han er tilhænger af det yderste venstre i DK, og når han tilmed hader rige minder han jo fint om Hellerup ungerne i det forhendværende ungdomshus.
  Religion er helt uden for billedt her, man var bare psykisk syg hvilket mange andre også er.
  Men stakkels dem der døde må de hvile i fred.

  Som et lille tillæg.
  Kan Bjarne fortælle hvilken liberal lov der var skyld i Basland masakren? Hvilken liberal lov der stod bag bomberne i London. Hvilken liberal lov der stod bag skyderierne på uni. i Århus (mener det var der) Hvilken liberal lov der stak en ung mand ned i Ålborg i sidste uge. Nu er det jo ikke kun i USA unge dræber unge, men i EU bruger vi jo knive da skyde våben er så sværre at få fat i (riiiight kan sku købes overalt)

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 18. april 2007 @ 11:13

 19. @ Jens Findsen på Crack – oh du burka klædte

  At diskutere med dig er den sædvanlige smøre, vi starter et sted og du bevæger dig et helt andet sted hen, nemlig det eneste sted du befinder dig i en lille lukket verden bestående af frygt for Islam og projiceringer af alt ind i en Islam-ramme.

  Hvis du havde været i stand til at læse, ja så kunne du jo se at den gode hr. Møllers overskrift handlede om en eventuel kobling med Islam. Altså Crack-head hvad kalder du den overskrift? Og hvordan mener du den skal forstås ? Stråmand ? Ad Hominen ? eller ?
  Så du Burkaklædte Crack-vrag kom nu på banen hvorfra kommer Islam i denne sammenhæng – er det ikke bare en del af dine tvangstanker der skal luftes igen og igen og igen og ……

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 11:17

 20. som en universitets professor udtalte så er det ganske rigtigt som våbenlobbyen hævder, at det er mennesker der slår mennesker ihjel, ikke pistoler. Mennesker med pistoler slår bare flere ihjel.

  Hvis dette var sket i århus havde der været maksimalt to døde…

  Kommentar by Allan — 18. april 2007 @ 11:17

 21. ang islamofobi kan man jo blot søge google: define:islamophobia.

  Kommentar by Allan — 18. april 2007 @ 11:18

 22. respekt for bjarke i øvrigt..du har ret…DFerne må ligge offerrollen fra sig..

  Kommentar by Allan — 18. april 2007 @ 11:19

 23. @Broholm du kan jo ikke gøre for at du er ordblind. Måske er det også derfor at du ikke har læst følgende: “Stille enspænder hilste aldrig
  Ellers er det ikke meget nyt, som er kommet frem om den 23-årige, som kom til USA i 1992 og voksede op i en forstad til Washington.

  »Han var en enspænder, og vi har problemer med overhovedet at finde information om ham«, siger talsmand for universitetet, Larry Hincker.

  Udvekslings student 23 år kom til USA i 92 = som 8 årig. Han må have været noget af en Elitestuderende som har været udvekslet meget længe.

  Ang Beslan massakren ja så var den forfærdelig, morderisk og alt mulig vandet. Men undlad ikke at forholde dig til at Russernes krig i Tjetjenien er årsagen. Og undlad ikke at forholde dig til at Vesten desværre ikke kritiserer denne langvarige Russiske undertrykkelse og meget blodige krig.
  Og nej det er ikke en undskyldning for massakren.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 11:24

 24. “Hvis du havde været i stand til at læse, ja så kunne du jo se at den gode hr. Møllers overskrift handlede om en eventuel kobling med Islam. Altså Crack-head hvad kalder du den overskrift? Og hvordan mener du den skal forstås ? Stråmand ? Ad Hominen ? eller ?
  Så du Burkaklædte Crack-vrag kom nu på banen hvorfra kommer Islam i denne sammenhæng.”

  Netop. En eventuel kobling med islam. De fleste andre end afdankede kommunister med nye kampfæller, og selvvalgte dhimmier, kan se, at dette er et spørgsmål som melder sig. Det er der ikke noget forgjort ved.

  Bjarne – kan du ikke 1) lige give mig nogle eksempler på mainstreamretninger som troværdigt har reformeret sig i demokratisk retning, og forkastet dogmet om islams stræben efter verdensherredømmet? 2) Give eksempler på samfund med muslimsk flertal, hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Kom nu, Bjarne, lad nu være med at stikke hovedet i busken. Jeg bliver ved med at spørge dig. Husk nu også, at det i disse Googletider er let at efterprøve de data du måtte finde.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 11:32

 25. 18
  Jeg kan nu godt læse, mere at stave der er problemet.
  Men jeg har kigget forskellige medier igennem og det svinger meget hvad de skriver om hans baggrund, mest fremherskende er det dog at han skulle være nyere tilflyttet, men i røveren med det, jeg fremhæver jo det samme som dig, at hans motiv ikke kan beviseligt findes i religionen og det derfor er uvigtigt i denne sag. Når folk bakker dig op burde du tage imod, istedet for at frastøde det.

  Krigen i tjetjenien, jepper den er skyld i det hele. Nu er Rusland så stævnet i langt over 100 sager ved menneskerettigheds domstolen, og har modtaget flere domme pga den krig. De religiøse terrorister har bare myrdet løs uden straf. Jeg så godt jeres (EL) forslag om hvad der burde gøres ved konflikten, da over tågehornet Rune Lund fremlagde det i folketingt virkeligt fornuftigt (not)
  Der skulle man jo samarbejde med terroristerne(som i vil i Irak og Afghanistan) stoppe sagerne i menneskerittighedsdomstolene og ellers bare lege rundbordpædagogik, det er sku noget der hjælper.

  Men tilbage til emnet.
  Hvis denne massakre er sket pga en lempelig våbenlov, hvordan forklare du så den stigende dødsvold der er i EU, ingen land i EU har samme våben lov?
  Bunder den megen kriminalitet i USA ikke mere i sociale forhold, end i våben loven?
  Vil vi opleve mere og mere vold i DK/EU når vi kan se samme sociale mønstre udvikle sig her som i USA med en “underklsse” der ikke magter at bryde den sociale arv, selvom de har sammme muligheder som i resten af samfundet?

  Til jer andre
  kan man lide af islamofobi-fobi?

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 18. april 2007 @ 11:37

 26. Oh du burkha klædte Crack-vrag – det er jo bare underligt at lige denne mulige Islam kobling er at finde på en af landets mest kendte Islam-hade sider.

  Og du finder det selvfølgelig heller ikke det mindste underligt at du fortsætter med at ville diskutere islam i en debat som efter din mening slet ikke handler om islam.

  Så hvad er det lige dit hoved er fuld af – islamofobi ?

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 11:39

 27. @ Broholm – ang. våbendiskussionen – så må du da gerne forklare om du mener at den overrepræsentation i mord der er i USA er uafhængig af den lempelige våbenlov og den amerikanske kultur.

  Ang Tjetjenien så har Enhedslisten løbende også under den forrige regering stillet forslag om at skærpe holdningen til Rusland, desværre forgæves.
  I 2001 udtalte en person Regeringen bør tage initiativ til at få stillet Rusland for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol for krigsforbrydelser i Tjetjenien. Der er meget massive krænkelser ifølge Human Rights Watchs seneste rapport, og der anbefaler vi så, at den fremsendes til Menneskerettighedsdomstolen med anmodning om, at man tager sagen op, gerne i samarbejde med Europarådslande. Det vil sige, at udenrigsministeren altså får en mulighed for at se, om der er andre af lande, der vil følge Danmark og bringe Rusland for Menneskerettighedsdomstolen, og er der ikke det, ja, så kan Danmark selv tage sagen op og bør selv tage sagen op. Danmark har jo tidligere indbragt Tyrkiet, så vi mener altså, at Danmark skal indbringe Rusland.

  Var det En fra Enhedslisten. Nej gæt hvem det var ?

  Enhedslistens forslag i marts 2007 lød: Vil regeringen redegøre for situationen i Tjetjenien samt, hvilke initiativer regeringen har tænkt sig at iværksætte for at få Rusland til at stoppe folkedrabet i Tjetjenien herunder undertrykkelsen af og drabene på den russiske regerings politiske modstandere?
  Det forslag blev stemt ned.

  PS det var Per Stig Møller der stillede ovenstående før han blev minister.
  Moral er godt – dobbelmoral er dobbel så godt.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 11:50

 28. Apropos våbenkontrol:

  Der var totalforbud mod, at studerende bar våben på Virginia Tech’s område. Også studerende med våbentilladelse risikerede straf, hvis forbudet blev overtrådt.

  Den onde og sindssyge drabsmand ville selvfølgelig skide på det forbud. Hvis en eller flere af de gode og velafbalancerede studerende havde været bevæbnet, kunne de have knaldet ham ned, inden dødstallet blev to-cifret.

  Læs engang, hvad en knivskarp debattør som Michelle Malkin har at sige om den sag:

  http://www.townhall.com/columnists/MichelleMalkin/2007/04/18/wanted_a_culture_of_self-defense?page=full&comments=true

  Kommentar by Lama Q — 18. april 2007 @ 11:52

 29. @ Broholm
  Enhedslisten og SF’s forslag lød således I det Folketinget konstaterer, at – demokratiet i Rusland oplever væsentlige tilbageskridt, – Rusland fortsat ikke overholder menneskerettighederne i Tjetjenien, og at – enhver form for terrorisme er forbryderisk, opfordrer Folketinget regeringen til at – støtte demokratiske kræfter – herunder menneskerettighedsorganisationerne Memorial og Soldatermødrenes Komité – i Rusland politisk og økonomisk, – arbejde for, at Rusland ekskluderes af Europarådet, hvis ikke de betingelser, hvorpå man oprindelig optog Rusland, nu opfyldes, – rejse en sag mod Rusland ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, – arbejde for, at den internationale krigsforbryderdomstol (ICC) inddrages med henblik på at rejse sager mod personer, der har begået krigsforbrydelser i Tjetjenien siden 1994, – tage kontakt til repræsentanter for den i 1997 lovligt valgte tjetjenske regering med henblik på at inddrage denne i fredsforhandlingerne.

  Det andet var begrundelsen ved forespørgslen.

  Hvad er det ved ovenstående du ikke kan lide. Er det krigsforbryderretssager ? Kontakten til fredsorganisationer ? Kontakter til Tjetjeniens lovligt valgte regering ?

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 11:54

 30. På århus universitet var der i 1994 en lignende sag. I den forbindelse skulle en Vagn Lyhne have sagt følgende:

  “Disse mennesker er ikke sindssyge i psykiatrisk forstand, skriver Vagn Lyhne. De handler heller ikke i blinde. Ofte ledsages deres indre kaos af en rationel planlægning af drabshandlingen. De færdes i længere tid blandt folk uden at vække opsigt eller røbe deres hensigter. De skjuler deres våben og går først amok på det sted, de har udset sig — et sted, der typisk har haft stor betydning for dem. Ligesom Flemming, der pedantisk ryddede skrivebordet, så politiet straks ville få øje på afskedsbrevet, pakkede sin taske med jagtgeværet, sad roligt på turen til Århus uden at gøre sig bemærket, indtil han stod foran kantinen, hvor han eksploderede på det planlagte tidspunkt.”

  http://www.ekkofilm.dk/temaer.asp?nid=29&table=temaer&id=108

  Kommentar by Mackety — 18. april 2007 @ 12:04

 31. Den >i>anden lavpandede venstrefløjsekstremist-spammer, der måske/måske ikke er identisk med Tyrkertros alter ego, kender ikke forskel på “ligge” og “lægge”. Suk, længe siden at der har været intelligent liv på venstrefløjen…

  Tyrkertros manipulation falder jo helt til jorden. Intet tyder på, at koreaneren var muhammedaner – derimod kan man ikke afvise en hypotese om, at han har ladet sig inspirere af den hadefulde voldsporno i koranen (og meget muligt i skøn samdrægtighed med udtalelser af Hitler og Stalin og Charles Manson etc). Den slags copy cat-fænomener ser man ofte hos forstyrrede individer. Så man kan heller ikke afvise, at staklen måske ville have udviklet en mere fredelig fanatisme, hvis han havde læst Peter Plyds i stedet. – Men om der er et islam-link kan vi ikke med sikkerhed afgøre endnu. Omvendt må man sige, at det er værd at overveje, om der skal være nærmest fri adgang til koraner på hvert et gadehjørne, når man ved hvad de kan inspirere svage sjæle til. Hellere en koreaner end en koran.

  I øvrigt humor (sarkasme) af høj karat med Møllers modsætnings-slutning vedr. DR og deres systematiske fortielser, fordrejninger og bortforklaringer i forb. m. “politisk ukorrekte” emner.

  Kommentar by Helle — 18. april 2007 @ 12:07

 32. ->21 “Oh du burkha klædte Crack-vrag – det er jo bare underligt at lige denne mulige Islam kobling er at finde på en af landets mest kendte Islam-hade sider”.

  Andre ville nok formulere det på den måde, at denne blog beskæftiger sig med negative aspekter ved islam, fordi disse er virkelige. Jeg er rimelig sikker på at de fleste mennesker ved nyheden om massakren overvejede muligheden for at “the religion of peace” stod bag. Men måske den indpakkede Hizbollah-meddemonstratør Astmaa sagde til dig at sådan noget kunne muslimer allll-drig finde på?

  “Og du finder det selvfølgelig heller ikke det mindste underligt at du fortsætter med at ville diskutere islam i en debat som efter din mening slet ikke handler om islam”.

  Jeg indrømmer at denne sætning er sort snak for mig. Jeg vender tilbage hvis jeg gennemskuer den.

  Bjarne – hvordan går det med at komme med eksempler på demokratisk, ikke-supremacistisk islam, og på eksempler på tolerante samfund med muslimsk flertal? Jeg venter stadig.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 12:14

 33. -> 21 Bjarne – hvordan går det med at komme med eksempler på demokratisk, ikke-supremacistisk islam, og på eksempler på tolerante samfund med muslimsk flertal? Jeg venter stadig.

  Eftersom Sverige ikke bliver anerkendt som demokratisk på denne blog, kan jeg da godt forstå bjarne har lidt problemer. Men lad mig da nævne Tyrkiet, som er et ganske hæderligt demokratisk land, sådan set på verdensplan

  Kommentar by Allan — 18. april 2007 @ 12:27

 34. Når man tænker på hvor opsatte Bjarne Tyrenakke og ligesindende er på at underkaste sig ‘fredens religion’ er det jo meget godt der findes en oase som Uriasposten som modvægt.

  Bjarne er iøvrigt gammel-stalinist og medlem af ‘de forenede dødsboer’, som lige har opstillet islamist Asmaa Abdol-Hamid:

  http://www.enhedslisten.dk/partia.asp?voksen=71

  Jeg formoder, at det er muslimer som Asmaa Bjarne betragter som moderate, og dermed er alt yderligere debat med ham formålsløs.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 12:31

 35. -> #26 Allahn:

  “Eftersom Sverige ikke bliver anerkendt som demokratisk på denne blog”

  Og med al mulig god grund. At Sverige er et pseudo-demokrati har vi jo lige fået dokumenteret ved at et lovligt Svensk politisk må afholde landsmøde i Danmark, fordi de ikke kan få lov at holde det i Sverige.

  At Tyrkiet skulle være et demokrati må fuldstændig stå for din egen regning.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 12:37

 36. >28 Allan

  Siger du dermed, at Sverige har muslims flertal???

  Godt nok er der mange muslimer i Sverige, men i flertal er de nu nok næppe, endnu.

  Der må da vist være noget du har misforstået Allan? Eller måske var din fortalelse bare et udtryk for ønsketænkning?

  Kommentar by Mackety — 18. april 2007 @ 12:40

 37. Må konstatere at tyrenakken ikke gad tage stilling til filtreringen af oplysningerne. Det havde jeg heller ikke forventet. Itellektuel uhæderlighed eller psykisk sygdom, vælg selv!

  Kommentar by Kimporator — 18. april 2007 @ 12:43

 38. @JensH er i virkeligheden en søn af Adolf H – sådan må argumentationsniveauet åbenbart være overfor idioter, som kun kan komme med tåbeligheder.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 12:43

 39. ->16
  efter at have læst de første 50 links på Google om islamofobi, ser det ud som den er en diagnose venstrefløjen hænger på politiske modstandere. Det havde jeg jo en til vished grænsende formodning om på forhånd.
  Altså sygeliggørelse af de mennesker man ikke er enige med. Sidst det brugtes i større stil var i Sovjetunionen. Det nedrevne ungdomshus’s brugere mener også at alle andre end dem selv er ’syge i hovedet’. Når man mener alle andre end en selv er syg, så er det på tide at se i et spejl.
  I øvrigt er det interessant at se at det er meget svært at diskutere politik med venstrefløjen, det kommermeget hurtigt til at handle om følelser. Lige så umuligt som at diskutere politik med en radikal, her handler det om etik.

  Kommentar by PeterK — 18. april 2007 @ 12:45

 40. Det var kvalmt at opleve, hvordan DR benyttede chancen til at dreje fokus fra drabsmanden til USA’s forhold til våben i almindelighed, så at vi atter fik serveret historien om det rådne USA.

  Men historikeren Niels Bjerg Poulsen fik da rettet noget op på sagen. Ham kan jeg godt lide, har haft ham som lærer. Så vidt jeg husker har han eksamen i medievidenskab eller noget i den retning.

  Ang. drabsmanden i USA. Vi har masser af psykisk syge mennesker gående rundt i blandt os. De har recepter på medicin, som de burde tage, men som de ikke får taget, når de har det dårligt. De er ofte ude af stand til at administrere medicineringen, og der ligger en stor del af problemet.

  Der er også en problemfase, førend sygdommen bliver erkendt, og patienten kommer i behandling. Denne årstid er for øvrigt en af højsæsonerne for psykotiske lidelser.

  Jeg har været tæt på en psykotisk patient, som i perioder var tæt på tvangsindlæggelse og burde have været tvangsindlagt. Men det er et voldsomt indgreb i folks frihedsrettigheder, og lægerne svigter for tit, fordi det er så ubehageligt.

  Så må familien og patienen selv tage skraldet, og ofte får de formøblet alt, hvad der er at formøble. Det kan føles, som om hele sundshedssystemet svigter, og selv den mest hårdføre ægtefælle eller forælder kan have svært ved at magte patientens skrigeture eller voldsomme grådanfald og angreb på omgivelsrene, ting og mennesker. For slet ikke at tale om patientens mistænksomhed og voldsomme o gubegrundede anklager, når de er hallucinerede og lider af tvangstanker.

  Det er meget tragisk at opleve og kan være en umådelig byrde for omgivelserne, som både holder af patienten og frygter, hvad vedkommende kan finde på. Man kan under oprydning støde ind i de mærkeligste ting, som man ikke får en forklaring på. Store låntagninger, forsvundne penge, håbløse venner etc. Der er altid et halv- og helkriminelt miljø, som forstår at udnytte situationen. Og hvis patienten ikke har en officiel diagnose, der siger at vedkommende kan være farlig for sig selv og andre, kan det udarte til det mest vanvittige i en retssal, hvor dommerne ikke er gearet til at tackle den slags. Embedslægerne vil helst blandes udenom.

  Patienterne mangler sygdomserkendelse og tror diffust, at det er alle andre, der er noget i vejen med – fx “det her samfund”, som de siger i SF. Noget andet, som man skal være opmærksom på, er at patienterne har det med at søge mod miljøer, hvor de kan glide ind i mængden og passe sig selv. De kan fx være eneboere midt i en storby.

  Det her er mere eller mindre velkendt, men det er som om der ikke sker nogen forbedring på området, det går tværtimod den modsatte vej. Det hænger sammen med, at psykiatri har lavprestige blandt læger, det er et speciale med en temmelig svag “udfaldskraft”. Dygtige overlæger kan undertiden få politikerne i tale og få styrket deres afdelinger.

  Kommentar by Mette — 18. april 2007 @ 12:55

 41. -> 15 Allan.

  Vedr. tragedien på Universitet i Århus, så foregik den på Universitets Trøjborg afdeling tilbage i 1994.

  Det var en studerende, der var kørt uhjælpelig fast i sit speciale. Han havde meget dårlige sociale kompetencer. Han gik på et studium, som kalder sig humanistisk, men han fik alligevel lov til at gå i hundene.

  Så vidt jeg husker fra min daværende kæreste, der havde sin faste gang på Trøjborg, så var resultatet i alt 3 døde (2 studerende og gerningsmanden) samt flere sårede af gerningsmandens oversavede jagtgevær.

  Til din (evt. mis)-brug, så mener jeg at erindre at han læste … teologi.

  Kommentar by LMNord — 18. april 2007 @ 13:10

 42. En af de (utallige) ting, der er fo(r)bigået Bjarne Bullshits indskrænkede opmærksomhed, er, at the shooter bl.a. rettede sit had mod “rige unge”. Altså et typisk eksempel på den plutofobi, som er en almindelige sygdom på den fascistoide venstrefløj (til tider med baggrund i et patologisk pubertært faderopgør), hvorpå BB befinder sig. At venstrefløjsfascisterne så også forherliger vold, gør det ikke bedre. Den eneste ingrediens, der mangler, er et stakkels sygt mennesker, der bliver viklet ind i socialisternes hate speech , og så er tragedien en realitetet. En stakkels nyttig idiot. Venstrefløjen vasker de blodrøde hænder.

  Det var så 100.000.032 ofrer for socialismen…

  Kommentar by Nicolai — 18. april 2007 @ 13:22

 43. http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=4357622/ :

  >b> To dræbt ved angreb på tyrkisk bibeltrykkeri. Det var ikke umiddelbart klart, hvem der angreb trykkeriet, som på det seneste har været genstand for protester, fordi det trykker bibler.En af de dræbte havde fået halsen skåret over, skrev Dogan.

  Gad vide, hvad det bliver til på DR (hvis de ikke bare fortier det): “Kristne massakrerer 500 søde små muslimske spædbørn. Ekspert mener, at Pia Kjærsgaard står bag. Og lad os så få Tyrkiet ind i EU”.

  Kommentar by Nicolai — 18. april 2007 @ 13:34

 44. -> #34 Nicolai:

  Der kan allerede nu være venstrefløjs-loonier der går og pønser på væbnet kamp mod samfunde.

  Per Larsen fra Københavns Politi arbejdede i 1980’erne for PET, og var med til at optrevle Blekingegade-banden. Medlemmerne af denne bande var blevet ekstremt radikaliseret da de som unge deltog i de meget voldlige Verdensbank -og anti-Vietnamkrigsdemonstrationer. Per Larsen blev efter de ekstremt voldlige optøjer i.f.m. ‘ungdoms’-husets nedlæggelse spurgt om han havde overvejet om nogle af deltagerne i optøjerne (læs: voldspsykopaterne) kunne gå hen og blive meget radikalisteret ligesom Blekingegadebanden blev det. Han svar var; jo, det havde han faktisk overvejdet…….

  Og denne gang har de militante kadrer jo fået en ny allieret i islamofacisterne, som jo heller ikke viger tilbage for brugen af vold, når det drejer sig om at få sin vilje.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 13:54

 45. Nu må Bjarne snart have stavet sig gennem dagens udgave af Dagbladet AAAAAR-BARJder’n. Så kommer der nok inden længe de oplysninger jeg higer efter:

  Hvilken mainstreamretning indenfor islam har troværdigt reformeret sig i demokratisk retning, og distanceret sig fra målet om islams endelige verdensherredømme, samt hadet mod jøder og andre vantro?

  Hvilke eksempler findes der på tolerante, multikulturelle samfund med muslimsk flertal? Hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Mon Bjarne vil foreslå Indonesien, dette milde, muslimske land:

  Indonesia warned against Sharia law

  http://www.news.com.au/story/0,10117,20817374-1702,00.html?from=public_rss

  Three Indonesian girls beheaded

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/4387604.stm

  Malaysien? Østens multikulturelle perle?

  Malaysia’s Islamic officials seize baby from mother who sought a Hindu life

  http://www.iht.com/articles/ap/2007/04/06/asia/AS-GEN-Malaysia-Custody-Struggle.php

  Malaysia’s secular vision vs. ‘writing on the wall’

  http://www.iht.com/articles/2006/08/28/news/letter.php

  Tyrkiet har vi dækket i #35.

  Festen er forbi, Bjarne. Nu kan det være nok med dine tilsvininger af deltagerne her, og mangel på dokumentation. Du er blevet mødt med en overflod af dokumentation for at der er grund til at være stærkt bekymret for islams rolle i verden – for at være “islamofob”, men du kryber udenom at komme med bare eksempler der sandsynliggør, at multikulturelt demokrati i et samfund med muslimsk flertal kan lade sig gøre. Jeg vil blive ved med at stille de spørgsmål jeg stillede overfor, indtil du kommer med dokumentation, eller indrømmer at du ikke kan.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 14:06

 46. oh du burkha klædte Crack-head. Jeg har jo andet at gøre end at svare dig på dine små afledningsmanøvrer.
  Du skriver at festen er forbi – vil det sige at I Islamofober (et begreb også FN bruger)begynder at forholde jer til verden uden hadefulde briller.

  @ Nicolai – husk at tage dine piller inden du skriver – paranoia er en skidt ting.

  @ mette, ja det er Dr der er skurkene i denne tragedie, ikke USA’s lemfældige våbenlovgivning.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 18. april 2007 @ 14:25

 47. Bjarne Bullshit er et tudefjæs :-)

  – Men til tider har han da en vis underholdningsværdi, selvom han ikke når op på siden af sit store freak-forbillede, Bo Warming. Enhedsfascisten har jo altid haft flere landsbytosser end Fremskridtspartiet (og sidstnævnt havde jo faktisk også en håndfuld intelligente og klarttænkende personer som Kjærsgaard, Dohrmann, Thorndahl mv.). Så nu har Enhedslisten de facto monopol på landsbytosserne – med og uden indepakket hoved.

  Kommentar by Nicolai — 18. april 2007 @ 14:50

 48. ->38

  Hvis du er så sikker i din sag må du da kunne svare på disse spørgsmål? Kom nu, bare nogle eksempler som viser at frygten for islam er unødvendig?

  Hvilken mainstreamretning indenfor islam har troværdigt reformeret sig i demokratisk retning, og distanceret sig fra målet om islams endelige verdensherredømme, samt hadet mod jøder og andre vantro?

  Hvilke eksempler findes der på tolerante, multikulturelle samfund med muslimsk flertal? Hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Kom nu, Bjarne. Lad nu være med at sno dig udenom denne gang.

  Du kan måske slet ikke svare på disse spørgsmål, er det dér skoen trykker?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 14:51

 49. Der foreligger den mulighed, at vi kan begynde at være stolte over at blive kaldt islamofober. Og hvad pokker, når man har (næsten) vænnet sig til at blive betragtet som racist og nazist, så er det da det rene ingenting.

  Ordet fobi kommer fra det græske fobos, der betyder flugt og frygt, og islamofob betyder i græsk forstand blot, at man er islamskyende. Der ligger ikke noget sygeligt i det – så vidt jeg har forstået.

  HERMED BEKENDTGØRES, AT JEG (i hvert fald indtil videre) GENE MÅ BETRAGTES SOM ISLAMOFOB I GRÆSK FORSTAND, IDET JEG IKKE ER I STAND TIL AT FØLE ANDET END AFSKY FOR ISLAM.

  Det står enhver frit for at forsøge at overbevise mig om, at islam er en fredens og kærlighedens ideologi, og hvorfor er der aldrig nogen, der forklarer os, hvorfor de mener det?

  Kommentar by Mette — 18. april 2007 @ 15:00

 50. -> #46 Loonie-Bjarne

  ” vil det sige at I Islamofober (et begreb også FN bruger)”

  Det er da forhåbentlig en joke !! FN som ’sandhedvidne’ !! Bjarne, FN er en organisation hvor flertallet af medlemer er diktatur-stater, og det faktum at FN bruger pseudo-begrebet ‘islamofobi’ gør kun udtrykket endnu mere utroværdigt. Behøver jeg at minde dig om, at FN’s Menneskerettighedsråd sidste uge indskrænkede ytringsfriheden, og ‘forbød’ kritik af islam. Den organisation er en ren farce.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 15:04

 51. Slut med Loonie-Bjarne, og for at vende tilbage til udgangspunktet for denne debat, så er der faktisk nogen der inde på, at ‘Ismail Ax’ har en islamisk betydning, idet denne denne Cho Seung-Hui skulle være konverteret til islam. Man kan læse historien på bloggen Politically Incorrect, (tysk):

  http://www.politicallyincorrect.de/2007/04/der_islamkonvertit_cho_ismail_1.html

  Jeg skal ikke kunne sige denne blogs historie er sand, men man skal vel være lidt forstyrret oven i hovedet for frivilligt at konvertere til islam.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 15:13

 52. ->51

  Det er vist efterhånden tydeligt at Bjarne Thyregod ikke kan svare på de enkle, men vigtige spørgsmål jeg stiller ham. Han burde være mand nok til at indrømme dette, og ikke en mus.

  Jeg tror ikke man skal lægge for meget i de ord gerningsmanden skrev. Hvis han havde været egentlig jihadist havde han skrevet noget helt utvetydigt som “Allahu akbar”, som Robert Spencer skriver i denne som sædvanen er for ham, velskrevne kommentar:

  http://www.jihadwatch.org/archives/016100.php#comments

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 15:34

 53. Bjarne
  Sjovt du lige skulle nævne Per Stig, men du glemmer at Rusland ikke kunne bringes for menneskeritighedsdomstolen da han udtalte det.
  For at ødelægge din dag helt, så kan du jo lige nævnen den demokratiske lovligt valgte regering i Tjetenien, for sidste valg blev holdt i 1997 og regeringen er ALDRIG blevet annerkendt, heller ikke ved dit FN.
  Men nu er moral jo godt men utopi bedre, kan du så forklare hvordan du mener EL vil have held til at stoppe krige i verden, når alle jeres forslag handler om at hive flygtninge til DK og overlade ubevæbnet nødhjælpsarbejdere til terroristernes lange knive????
  Dialog er skide godt, men pisse svær når man ikke har et hovede eller folk skyder på dig med deres AK-47.

  V.H.
  en med islamofobi-fobi-fobi

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 18. april 2007 @ 15:40

 54. @ 46
  USA’s lemfældige våbenlovgivning.

  Danmark har ikke en lemfældig våbenlovgivning, ikke desto mindre vil jeg vove den påstand, at enhver ville kunne skaffe sig to 9 mm pistoler på mindre end 24 timer. Jeg tror faktisk jeg ville kunne gøre det på under et kvarter. Er det svært at fremskaffe hash? Heroin? Har vi måske liberale narko-love? Hvorfor flyder så selv den mindste flække i stoffer?

  Politikerne kan lovgive og sende “signaler” til de falder ned af stolene, det har ingen som helst virkning. Hvor der er en køber vil der også være en sælger.

  Kommentar by Mikael — 18. april 2007 @ 16:09

 55. Læs lige følgende tvetydige beretning:

  “A law enforcement official who read Cho’s note described it Tuesday as a typed, eight-page rant against rich kids and religion. The official spoke on condition of anonymity because he was not authorized to speak to the media.

  Cho indicated in his letter that the end was near and that there was a deed to be done, the official said. He also expressed disappointment in his own religion, and made several references to Christianity, the official said.”

  Skal det forstås sådan at han var kristen? Eller en
  anden trosretning?

  Kommentar by islamofascisme — 18. april 2007 @ 16:18

 56. Citatet stammer iøvrigt herfra:
  http://www.foxnews.com/story/0,2933,266683,00.html

  Kommentar by islamofascisme — 18. april 2007 @ 16:18

 57. ->49

  Jeg tror det kunne være en rigtig god idé at erobre ordet “islamofobi”, appropriere, hedder det vist, på samme måde som “bøsse” engang kun var et skældsord.

  Gates of Vienna har allerede gjort dette:

  “Islamophobic and proud of it”

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/03/coming-soon-to-islamophobe-near-you.html

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 18. april 2007 @ 16:27

 58. -> 55 & 56:

  Teksten er meget tvetydig. Men de skriver først:

  “eight-page rant against rich kids and religion.”

  Hvorefter der står:

  “and made several references to Christianity”

  Det kunne jo umiddelbart tyde på, at det er kristendommen han taler højtravende (“rants”) imod. Men for at forstå hvad der egentlig menes, skal vi vil vide hvilken religion han tilhører ? Hvilken specifik religion han taler imod ? Det kan man ikke entydigt læse ud af teksten. Men mon ikke det kommer frem i lyset en af dagene.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 16:33

 59. JensH: Men når “He also expressed disappointment in
  his own religion” står før “and made
  several references to Christianity” – så virker det som
  om at de hentyder til, at de to ting ikke hører sammen?

  Du har nok ret, vi får måske svar på det over de
  følgende dage.

  Kommentar by islamofascisme — 18. april 2007 @ 16:42

 60. -> 57 Lars Findsen

  Og her troede jeg, at jeg var så opfindsom, og så har andre allerede haft samme idé.

  Men det skal ikke komme an på det, da, og Dansk Sprognævn har jo ikke spor imod, at man laver om på ordenes betydning. De kalder dem pendulord, tror jeg.

  Kommentar by Mette (islamofob, racistisk nazist) — 18. april 2007 @ 16:50

 61. -> 57

  Nu er det jo normalt ekstreme venstreorienterede som Allahn og Lonnie-Bjarne der beskylder andre for for at være ‘islamofober’, og taget deres nærmest permmante vrangforstillinger af virkeligheden i betragtning, så er det vel nærmest en hædersbetegnelse :-)

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 16:53

 62. Minsandten om Kims system ikke er blevet er mopset:

  “Your comment is awaiting moderation”, siger det.

  Hvad er mere naturligt her end at være en islamofob racistisk nazist? Ja, jeg spørger bare.

  Forresten har jeg fået den samme meddelse i tilfælde, hvor der ikke var grund til det, og det har jeg funderet over.

  Kommentar by Mette (islamofob, racistisk nazist) — 18. april 2007 @ 16:56

 63. -> Bjarne Thyregod:

  Kom nu ind i kampen Hr. Thyregod.

  Din optræden her er jo decideret pinlig.

  På dybt barnlig vis bestiller du ikke andet end at kalde folk øgenavne og slynge om dig med udokumenterede påstande.

  Når du så bliver konfronteret med direkte spørgsmål/krav om dokumentation forsvinder du eller “svarer” ved (igen) at bruge øgenavne.

  Hvis der er blot et gran af anstændighed i dig (hvad jeg efterhånden tvivler stærkt på) så må du – som et absolut minimum – svare på Lars Findsens meget klare spørgsmål.

  Det må jo være en smal sag for dig?

  Kommentar by Nosferatu — 18. april 2007 @ 17:22

 64. Lidt uden for det specifikke emne i denne tråd – og dog:

  Islamister skærer halsen over på bibel-udgivere angiveligt motiveret af “religiøse følelser”…

  http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=4358074/

  Kommentar by Anne — 18. april 2007 @ 17:58

 65. -> #64

  “Fredens religion” slår til igen. Jeg synes JP skulle prøve at indhente en kommentar fra Jørgen Bæk Simonsen eller Tim Jensen. De vil sikkert kunne give en rational og fornuftig forklaring på dette ’strube-snitteri’.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 18:06

 66. -> 51 JensH

  Historien er dementeret af hovedpersonen: http://eldarossell.wordpress.com/2007/04/18/clarification/

  This morning after finished read the VT Tech incident in the local newspaper, I checked my email. And it was full of messages regarding the speculation whether I knew the VT Shooter or not. That was because a picture that I put on Flickr had the similarity to the murderer.

  When I read those messages, I was shocked and until I write this I’m still shocked. Especially, after I heard that an Indonesian student was one of the victims.

  I write this to clarify that my friend is not the VT Shooter.

  Yes, the murderer name (Cho Seung Hui) had a very similar name to his name, Cho Seung Hoo. Please note to the HOO and the HUI in their names.

  I already saw the murderer picture in NY Times and other news websites. He’s definitely not my friend Cho Seung Hoo. They are completely different person.

  First of all, they don’t have the exact similar face. Their similarity was just their homeland and name (even that not exactly the same). There are a lot of people have the same characteristic, short hair and wearing glasses.

  My friend is 25 years old not 23. When he came to Indonesia, he just finished his study in college majoring computer. He doesn’t speak English very fluently.

  My co-workers are very fond of him because he is very friendly and always make time to talk to them while he was staying at our hostel. He is a very funny and talkative person, definitely not a loner.

  Currently, he still teaching computer in Indonesia until next year and then he will go back to his homeland.

  He is not a Moslem. He is a Christian. Ismail was ONLY his nick name while he studied Bahasa Indonesia. He maybe didn’t use that name again.

  HE IS INNOCENT.

  I’m feeling guilty right now. Just because I put his picture in my blog and Flickr, he has to face that false accusation.

  I already delete the picture and the blog post about him, so that everybody will stop being curious and accuse him. And also because nobody can link to that anymore and made unnecessary comments that only lead to other accusation. I already had enough with comments in my Flickr in regard to that. I quote:

  “If this is him there is an Indonesian Muslim connection.. Look at the rest of the Photostream, This guy may have studied in Indonesia and became a Muslim.. Anyhow, I can’t even tell if its him. But he did have the word Ismail written in red on his arm. I just don’t know”

  I cried when I read this comment … what do you mean by that?? That’s my friend, family and country you just insult!!

  What if one of your friends or family or EVEN YOU receives that insult and accusation?

  I’m being paranoid now. I’m afraid because I put all my pictures in the internet. What if something likes this happen again?? Maybe one day, someone will say “Hey, that dog pic on your Flickr, I think it was the one who bite me yesterday. I’m going to sue you“

  Kommentar by Kim Møller — 18. april 2007 @ 21:27

 67. -> #66 Kim Møller

  Okay, tak for updaten. Vi må så bare konstatere, at denne Cho Seung-Hui -som først antaget- var psykisk syg, og det slog klik for ham.

  Kommentar by JensH — 18. april 2007 @ 22:37

 68. Det vides stadig ikke. Alt hun siger er jo bare at
  hendes fotoalbum ikke indeholdt billeder af
  gerningsmanden. Vi må vente med svar til morderens
  note bliver publiceret. Men jeg tror nu ikke, at der er
  noget hold i tanken. Havde der været det, så havde
  medierne allerede kastet sig over det og talt om et
  religiøst motiv.

  Kommentar by islamofascisme — 18. april 2007 @ 22:57

 69. >62 Mette

  Det er nok ikke på grund af noget du har skrevet Mette. Jeg har selv tit haft problemer med Møllers kommentarmoderation, men jeg har helt klart ikke indtryk af at det er noget Møller gør. Det er vist et eller andet computerteknisk jeg ikke rigtigt fatter. Systemet fungerer ikke altid lige godt. Nogen gange kommer mine kommentarer igennem hurtigt og andre gange kan det tage det meste af en dag.

  Iøvrigt så vil jeg også frem over betegne mig selv som islamofob.

  Godt initiativ du kom med der!

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 19. april 2007 @ 08:23

 70. Vi venter så stadig på, at Uriasposten nævner at morderen udtalte følgende:

  You have vandalized my heart, raped my soul and torched my conscience,” he says, apparently reading from his manifesto. “You thought it was one pathetic boy’s life you were extinguishing. Thanks to you, I die like Jesus Christ, to inspire generations of the weak and the defenseless people.”

  http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_re_us/virginia_tech_shooting

  Kommentar by Jacob Mchangama — 19. april 2007 @ 08:40

 71. -> 33 Allan.

  Du nævnte Tyrkiet som et eksempel på “demokratisk, ikke-supremacistisk islam, og på eksempler på tolerante samfund med muslimsk flertal?”

  Allan : “Men lad mig da nævne Tyrkiet, som er et ganske hæderligt demokratisk land, sådan set på verdensplan”

  Hrmhmm…. Hvordan har du det med mordet på 3 mennesker fordi de tillod sig at udgive bibeler? Og hvordan ser du på sådan et samfund i den optik at dette samfund skulle være et godt eksempel?
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2007/04/19/032304.htm?rss=true

  Nu forventer jeg ikke ligefrem at du gider kommentere… men jeg antager at du vil sige at Tyrkiet ikke er værre end USA, Danmark etc.

  Til tider er jeg enig med din kritik af ensidig negativ holding til Islam, men til andre tider virker det, som om du overhovedet ikke evner at være kritisk eller forholde dig til faktuelle forhold….

  Kommentar by LMNord — 19. april 2007 @ 09:11

 72. Kristen morder slog til på Universitet

  Det kan nu konstateres at den unge koreaner der myrdede 32 var kristen.
  Ja hans massemord var endog en kristen mission. Dette kan opleves på hans efterladte video.
  citat fra berlingske tidende: – På grund af jer dør jeg nu som Jesus for at inspirere generationer af svage og forsvarsløse, skriver han.

  Så han var hverken terrorist eller kommunist bare en forvirret kristen.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 19. april 2007 @ 10:28

 73. ->72 “hans massemord var endog en kristen mission”

  Fortæl mig hvilken mainstreamretning indenfor kristendommen han kunne legitimere sin ugerning med? Fortæl mig hvilke kristne grupper som har forsvaret massemordet? Dét kan du ikke, for det er der ikke nogen som har gjort – slet ikke mainstreamkristne grupper. Der er heller ikke kristne retninger eller grupper som har udtalt sig tvetunget i deres afstandstagen fra handlingen – vel?

  Bjarne, du bør gøre dig mere afklaret med dine grunde til at poste her. Du prøver nu at opstille et primitivt eksempel på moralsk ækvivalens. Dette har vi talt om før, men det preller af på dig. Ønsker du at debattere, så gå ind i debatten i stedet for at komme med dine sædvanlige sure opstød.

  Bjarne – nu er det som sagt slut med at du snor dig udenom at argumentere. Du mangler at argumentere for din moralske ækvivalens – hvad kan man udlede af en enkelt syg mands handlinger, set i forhold til muslimsk terrorisme, som har bred opbakning og ofte manglende troværdig afstandstagen som reaktion?

  Bjarne, vi har jo et efterhånden gammelt hængeparti. Er du i bedre humør i dag? Almindelig anstændighed fordrer, at du bakker din tilsvining af skribenterne her op med argumentation og dokumentation. Vi har til overflod dokumenteret gode grunde til at være islamofob. Du “skylder” os at komme med positiv dokumentation om den “gode” islam som du mener findes. Så svar venligst på disse spørgsmål:

  Hvilken mainstreamretning indenfor islam har troværdigt reformeret sig i demokratisk retning, og distanceret sig fra målet om islams endelige verdensherredømme, samt hadet mod jøder og andre vantro?

  Hvilke eksempler findes der på tolerante, multikulturelle samfund med muslimsk flertal? Hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Du må gerne indlede med dit sædvanlige “oh du burkha klædte internetdebattør” osv. osv. Du må gerne vrisse, siden det nu er så vigtigt for dig. Men tag nu at svare.

  Få det nu overstået:

  Kan du, eller kan du ikke svare på disse spørgsmål?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 10:46

 74. @tyrenakken: Pointen her var, jeg gentager,

  at DR tilbageholder en oplysning der KUNNE tolkes derhen at det havde noget med islam at gøre

  Kan du ikke læse??

  @mette og LF-crack: Mon ikke det er fordi I ikke angiver en emailadresse? Samme emailadresse og ip, så skulle den være OK. Prøv det!

  Kommentar by Kimporator — 19. april 2007 @ 10:47

 75. Sorry , det var Mackety og mette , ikke LF på crack og mette, som jeg ønskede at tippe. LF-crackeren og Mackety er som 2 debattvillinger her på min radarskærm ;-)

  Kommentar by Kimporator — 19. april 2007 @ 10:50

 76. Det lille og tåbelige kommunistiske parti, enhedslisten, har for nylig foreslået at give varig opholdstilladelse til mere end 10.000 irakiske bekvemmelighedsflygtninge. Omkostningerne for disse bekvemmelighedsflygtninge, både de sociale og økonomiske, tørres af på de hårdt belastede danske skatteborgere.
  Enheds-kommunisterne virker uroligt naive eller også er de ude på at ødelægge det danske samfund. Muligvis er der tale om en kombination. Og det er dette party som betonkommunisten, Barnie Thyrehoved, er medlem af.

  Kommentar by Kurt — 19. april 2007 @ 11:00

 77. ->75

  Men jeg tror du har ret. Jeg har oplevet det samme når jeg postede fra en ny PC, og også engang hvor jeg indsatte mange links. Det er vel for at forhindre spamming og at andre poster i ens navn, går jeg ud fra.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 11:02

 78. -> 77 Lars Findsen

  Fænoomenet med meldinger om at mit indlæg venter på godkendelse, startede for cirka to måneder siden, og der var absolut ingen logisk forklaring, medmindre man på det tidspunkt foretog sig et eller andet teknisk, så at man var tilbage til status quo fra før november 2006, hvor min gamle bærbare brød sammen efter ni års tro tjeneste, og jeg begyndte at skrive under et nyt ip-nummer. Den gang observerede jeg imidlertid ingen reaktioner fra systemets side, men de kan godt have været der, uden at jeg lagde mærke til det.

  Da jeg med nogen forsinkelse blev opmærksom på meldingerne, sendte jeg en 3-4 i ndlæg, hvor jeg ikke underskrev mig Mette men Maria, som er mit mellemnavn på dåbsattesten. Da kom meldingerne igen, hvoraf jeg blev klar over, at systemet tjekker på navn ift. ip-nummer og/eller e–mail-adresse.

  Derpå forsøgte jeg at ændre e-mail-adressen, og da kom meldingen også. Jeg har aldrig brugt andre end disse to bærbare til diskussioner på Uriasposten.

  I fjern fortid arbejdede jeg indenfor it-branchen, og jeg ville blot se, hvad der foregik. Jeg skriver ikke under flere navne, og jeg har ikke gjort mig tanker om, at andre skulle gøre det. Det er meget naturligt, at der findes disse tjek, det kan jeg godt forstå, og det havde jeg også ventet. Men jeg savner altså umiddelbart en forklaring på de første meldinger. Der foregår intet mystisk her.

  Kommentar by Mette — 19. april 2007 @ 14:43

 79. p.s. Nogen kan sagtens have postet med min email-adresse, som mange kender. På den måde kunne vedkommende konstatere, om jeg befandt mig i debatten. Jeg vil overveje at ændre adressen.

  Der er også andre ting, der undrer mig. MEGET ennda. Det har noget med google at gøre.

  Kommentar by Mette — 19. april 2007 @ 14:48

 80. Bjarneeee! JuhuUuu!!

  Gik du i flyverskjul, eller er du bare en tøsedreng?. Flere har bedt dig om at svare på 2 ganske enkle spørgsmål, og jeg venter også spændt på svaret.

  Udover de 2 enkle spørgsmål vil jeg da også gerne stille et mere. Hvorfor støtter venstrefløjen, som ifølge det pinlige http://www.leksikon.org ikke selv kan være fascister, en fascistisk ideologi som Islam. Inden du nu kammer helt over, vil jeg da lige poste et par definitioner, så vi på forhånd ved hvad vi taler om.

  American Heritage Dictionaries
  A system of government marked by centralization of authority under a dictator, stringent socioeconomic controls, suppression of the opposition through terror and censorship, and typically a policy of belligerent nationalism and racism.

  Encyclopedia Britannica
  Philosophy of government that stresses the primacy and glory of the state, unquestioning obedience to its leader, subordination of the individual will to the state’s authority, and harsh suppression of dissent. Martial virtues are celebrated, while liberal and democratic values are disparaged.

  Kommentar by PeterK — 19. april 2007 @ 14:58

 81. tja, vi må nok erkende at vi ikke denne gang kan klandre islam. Men det hjælper ikke på situationen i DK og resten af Europa. Der skal nok komme et sammenstød mellem islam og den vestlige kultur før eller siden…..det er et spørgsmål om tid.

  Kommentar by Andreas — 19. april 2007 @ 15:08

 82. -> Andreas

  Der er ikke tale om “sammestød”, men om en heftig kamp, der allerede har stået på i lang tid.

  Måske starter Kim en særlig tråd om tørklæder i Folketinget. Men indtil da vil jeg lige gøre opmærksom på, at der pt. foregår en afstemning på jp.dk,hvor næsten 10.500 har givet til kende, hvad de mener. 62 mener, at det er forkert med et muslimsk tørklæde på talerstolen i landets parlament.

  Jeg er netop startet på “Maskeret tvang” en antalogi udgivet af Kvinder for frihed og redigeret af børnelægen Vibeke Manniche. Det er forfærdende læsning.

  Kommentar by Mette — 19. april 2007 @ 16:00

 83. Crack-head – Jeg ved ikke hvilken kristen retning den koreanske morder tilhører, ej heller ved jeg hvilken kristen retning bagmændene bag massemordene på 2.000.000 mennesker i Rwand og Burundi tilhører, ej heller ved jeg hvilken retning indenfor kristendom de serbiske mordere i Bosnien tilhører, jeg ved heller ikke hvilken kristen retning Nestlés ledelse tilhører selvom jeg ved at deres modermælkserstatning koster i 100.000’vis af afrikanske børn livet.
  Men jeg ved at på trods af deres kristne overbevisning så tilskriver jeg ikke andre kristne deres gerninger.

  Peter K handler denne debat ikke om den kristne IKKE muslimske massemorder og en dum insinuerende overskrift ?
  Jeg gider da ikke hoppe rundt efter LFpC og din dagsorden.

  @ Kurt stil nu bajerne fra dig eller hold op med at tage euforiserende stoffer inden du skriver. Du er nok mere alkoholiker eller lettere mentalt forstyrret end jeg er betonkommunist.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 19. april 2007 @ 17:52

 84. -> 83

  En lang liste af tåbelige og irrelevante relativeringer. Men typisk eksempel på venstrefløjens kulturelle selvhad.

  Kommentar by JensH — 19. april 2007 @ 18:24

 85. Morderen var en taber.
  Der vil altid være dem der bliver mobbet, og altid være de andre!
  Han var en taber, der ville have opmærksomhed, deres slags burde spærres inde inden de dræber en hel skole !!!

  Kommentar by Hold kæft! — 19. april 2007 @ 18:35

 86. Tyrenakke svar på efterretningschefens spørsmål.

  Det kan du ikke, du er på røven, og det er alle dine meningsfæller også.

  Kommentar by mike — 19. april 2007 @ 18:40

 87. ->83 “Men jeg ved at på trods af deres kristne overbevisning så tilskriver jeg ikke andre kristne deres gerninger”.

  Selvfølgelig gør du ikke det. Disse rædsler bliver jo ikke legitimeret med henvisning til Bibelen eller Jesu gerninger. Derfor ville denne perspektivering være aldeles irrelevant.

  Derimod legitimerer jihadister deres ugerninger med henvisning til Koranen (f. eks. 9:29 og 9:111) og til Muhammeds liv. Derfor er det relevant at inddrage islam i diskussion af terror.

  Jeg kan ikke sige det tydeligere. Jeg har på fornemmelsen at du godt forstår det, men at du efterhånden har malet dig så langt op i et hjørne at du ikke ved hvad du skal gøre.

  “Jeg gider da ikke hoppe rundt efter LFpC og din dagsorden”.

  Nej, men du gider godt fyre svinske beskyldninger af mod skribenterne her, og så reagere på denne mopsede måde når du udbedes dokumentation.

  Der har været en overflod af dokumentation her af islams ugerninger, men du nægter stadig at komme med positiv moddokumentation, som endda kunne give en interessant debat.

  Ved du hvad, Bjarne Thyregod, jeg synes du skulle pakke sydfrugterne og fise langt væk fra denne blog. Jeg kan godt sige dig allerede nu at hver gang du viser dig her vil jeg stille disse vigtige spørgsmål til dig, uanset om du har tænkt dig at svare:

  Hvilken mainstreamretning indenfor islam har troværdigt reformeret sig i demokratisk retning, og distanceret sig fra målet om islams endelige verdensherredømme, samt hadet mod jøder og andre vantro?

  Hvilke eksempler findes der på tolerante, multikulturelle samfund med muslimsk flertal? Hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 18:45

 88. “Der har været en overflod af dokumentation her af islams ugerninger.”

  Nej. Der har været links til ugerninger udført i islams navn. Det er nøjagtigt her LFPC mfl. ikke forstår at skelne.

  (Ikke at jeg tror dette indlæg kan bringe hovedet på de fleste debatdeltagere herinde ud af den muslimfjendtlige busk de har stukket det i – dertil er selvsvinget desværre nok for stort).

  Kommentar by The Man — 19. april 2007 @ 19:11

 89. “Opdate 19/4-07. ‘Ismail Ax’ var formentligt en henvisning til Koranen, men de seneste oplysninger (herunder hans afskedsvideo), tyder på at han – udover at være psykisk syg, var motiveret af et had til sine medstuderende og Kristendommen.”

  En på alle måder grotesk og tydeligvis nødtvunget “Opdate” af Kim Møller, som med sine konstant insinuerende indlæg forsøger at opildne en trofast skare.

  Manden har ikke integritet nok til at skrive at han tog fejl, men lader insinueringen hænge i luften. En på alle måder uhæderlig debatform, men hvorfor er jeg ikke overrasket?

  Kommentar by The Man — 19. april 2007 @ 19:21

 90. ->88

  “Nej. Der har været links til ugerninger udført i islams navn”.

  A-haa. Fortæl, fortæl dog om den sande islam, som tager utvetunget afstand fra terrorisme OG ønsket om islams verdensherredømme. Fortæl om de vrede rigtige muslimer som demonstrerer i milliontal mod terrorisme og anden misbrug af islam.

  Kan du, The Man, besvare de spørgsmål som Bjarne snor sig udenom at besvare?

  Der har været nogen snak her om at du er muslim. Hvis du ikke er dette, kan du så ikke sandsynliggøre det ved f. eks. at skrive noget stærkt nedsættende om Muhammeds krigsførelse, karavaneplyndringer, traktatbrud og ægteskabet med lille Aisha? En lille lakmusprøve kan aldrig skade.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 19:26

 91. Hvis sagen ikke var så alvorlig ville dette være hylende sjovt. Prøv at se hvem der nu taler anerkendende om den ikke-muslimske massemorder:

  “The South Korean Shaikh, Abu Mus’Ab Al-Virgini”

  Cho Seung Hui wrote “Ishmael Ax” on his arm, signed his package to NBC “A. Ishmael,” and criticized Christianity in his video message. Do these things make him a jihadist? No. There is plenty of evidence that he was a deeply disturbed young man, full of rage and murderous fantasies, but none at this point to indicate that he had any actual connection to or interest in Islam or jihad.

  However, that did not stop some jihadists on Islamic forums from celebrating his deed as if he were one of their own, and even dubbing him “Abu Mus’Ab Al-Virgini,” after the late Al-Qaeda in Iraq leader Abu Mus’ab al-Zarqawi. The blogger Basharee Murtadd caught posts on two Arabic-language Islamic forums; one has been taken down, but the other is still there. Some excerpts:

  Al-Jazeera reported 20 dead and 29 injured. Praise be to Allah.

  Praise be to Allah for these calamities hitting America. By the will of Allah, more of this [will happen], following their defeat in Iraq and Afghanistan.

  As Muslims, our real condolences to you is to help you absolutely destroy your criminal democracy. By the vulnerable people in the Earth.

  http://www.jihadwatch.org/archives/016118.php#comments

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 19:30

 92. Kimpos kommentarer om, at man burde inddrage kommentarer om at der kunne være en relation til islam selv om der nu tydeligvis ikke er en sådan relation viser blot endnu engang hvor grotesk denne mandsling “debatterer”.

  Få nu det hoved ud og kom ind i virkeligheden!

  Kommentar by The Man — 19. april 2007 @ 19:31

 93. @90 LFPC: Jeg accepterer ikke dine selvopfundne kriterier for hvad man “bør” svare på for at debatter herinde.

  Din manglende stillingtagen til hvad der bliver sagt og dine latterlige forlangener om at man bør dokumentere whatever for at tilfredsstille dig i debatter er direkte debatødelæggende. Fortsæt gerne med at grave dig ned, men forvent ikke svar.

  “Der har været nogen snak her om at du er muslim”

  Sikkert – jeres vurderingsevner har aldrig været overbevisende.

  Kommentar by The Man — 19. april 2007 @ 19:38

 94. Lars Findsen – så du mener ikke at massemordene i Rwanda og Burundi var begrundet i kristne overvejelser ja så må jeg korrigere dig:

  Dokumentar-filmen “I Guds navn” som Maria og Peter Rinaldo står bag afslører også den støtte som folkmordet fik af de kristeligt-demokratiske partiers internationale – CDI.
  Det var især belgiske ”kristeligt-demokratiske” politikere som gav sin støtte til det Hutu-dominerede kristeligt-demokratiske parti i Rwanda, som organiserede folkemordet.
  De belgiske og andre EU-landes politikere vidste hvad der blev forberedt , men gjorde intet.

  Uddrag af dokumentarfilmen – I Guds Navn.

  Filmen indledes i junglen i det nordøstlige Rwanda.
  – “I er Jesu Hær “
  – Hvad gør vi inden vi går i seng ?
  – Vi beder.
  En kvinde beder
  – Tak Jesus for at du er med os denne dag – og leder os til dette bjerg.
  Du har givet os mad og nu er tid for at sove.
  Vær med os denne nat og beskyt os mod utryghed.
  I Jesu navn. Amen”

  Det lyder fromt og ydmygt. Som mange kender det fra da de lærte Fadervor.
  Men det er optagelser fra resterne af Rwanda´s bortjagede folkemordshær der nu opholder sig i regnskoven i den vestlige del af landet på grænser til Congo.
  De kalder sig “Jesu Hær” og består af tusindvis af soldater, både kvinder og mænd.

  Hvad er det du ikke forstod Crack-head

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 19. april 2007 @ 19:42

 95. ->94

  Fint nok. Nu debatterer du. Vores side har skeletter i skabet, så sandelig. Ligesom inkvisitionen, mordene på abortlæger i USA, og modstanden mod prævention imod AIDS. Ingen udenomssnak, punktum. Dét som nu er det interessante er konteksten som de omtalte begivenheder indgår i er:

  Mener de pågældende kristdemokrater at have teologisk belæg for deres handlinger? Kristendommen er som bekendt ikke en lovreligion.

  Har de eksplicit eller stiltiende opbakning fra bredere teologiske kredse? Er der “kristen taqiyya”? Er dette på nogen måde mainstreamkristendom?

  Er debat om dette emne farligt eller kontroversielt for kritikere?

  Reagerer kristne med påtaget “krænkelse” og vildt raseri når de konfronteres med ugerninger begået i dennes navn? Laver de optøjer i gaderne, brænder de ambassader af?

  Du vil vel ikke benægte, at kristne førhen og nu har været særdeles aktive i humanitært arbejde i Afrika?

  Du vil vel heller ikke bestride, at selvkritik og selvransagelse er særdeles udbredt indenfor kristendommen?

  Du vil vel heller ikke benægte, at kristne i mange diktaturlande med stor fare for deres liv kritiserer styret?

  Min pointe: Kristendommen tager udgangspunkt i syndsbevidsthed. Den er som sagt ikke en lovreligion hvor selvopgør er ukendt, og forsøg herpå forbundet med livsfare. Syndsbevidstheden burde vaccinere mod selvgodhed og selvretfærdighed, men kristne ved at uanset hvor meget man forsøger, vil man aldrig ved gerninger kunne retfærdiggøre sig overfor Gud. Dette i modsætning til visse andre trossystemer.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 20:15

 96. Hovsa, jeg glemte lige vores lille hængeparti. Kom nu, Bjarne, du kan jo godt. Øs af din viden, tænk på stormen på vinterpaladset og den Røde Armes indtog i Berlin, så går det hele nok:

  Hvilken mainstreamretning indenfor islam har troværdigt reformeret sig i demokratisk retning, og distanceret sig fra målet om islams endelige verdensherredømme, samt hadet mod jøder og andre vantro?

  Hvilke eksempler findes der på tolerante, multikulturelle samfund med muslimsk flertal? Hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 20:17

 97. ->93 “LFPC: Jeg accepterer ikke dine selvopfundne kriterier for hvad man “bør” svare på for at debatter herinde”.

  For fanden, “selvopfundne kriterier”? Jeg beder jer blot om at komme med dokumentation for jeres synspunkter. Sheeesh.

  Slut med dig, du er lige så sur og udenomssnakkende som Bjarne. Og så er du formentlig muslim, så dine ord er ikke noget værd.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 20:20

 98. Den af Thyregod omtalte dokumentar er kommenteret her: http://www.uriasposten.net/?p=2058 – Et citat:

  “Dokumentationen i forhold til kristendemokraternes rolle var i høj grad baseret på individuelle påstande og antydninger, hvad slutteligt endte med en konklusion – der i rimelighed svarer lidt til at holde Aksel Larsen skyldig for Stalins forbrydelser.”

  Kommentar by Kim Møller — 19. april 2007 @ 20:36

 99. Er der noget jeg har misforstået, eller opstiller en Muslim for Enhedslisten?!? Giv mig 10 fælles grundholdninger – ikke ideologier – blot grundholdninger.

  mvh.

  Peter

  Kommentar by Peter Jacobsen — 19. april 2007 @ 20:45

 100. Det som er påfaldende omkring Rwanda/Burundi er at det religiøse element i den Holocaust-lignende masseudryddelse faktisk ikke har været særligt belyst.
  Efterfølgende har de Krist/Demokratiske organisationer beklaget.

  Og du har helt ret i at der heldigvis findes en massiv kristen selvkritik.

  Problemet er at I tydeligvis ikke forholder jer til forskellem mellem islamistiske ekstremisters handlinger og regeringernes væsentlig mere moderate linie i en hel række lande.

  Grundliggende foregår der en kamp mellem muslimer der ønsker en verdslig stat og Islamister der ønsker en religiøs stat.

  Jeg mener faktisk ikke at nogen mainstream retning i Islam har jødehad eller verdensherredømme på programmet.
  Det er en pseudodiskussion som er fuldt sammenlignelig med et kristent ønske om det samme ud fra Biblen.

  Jeg tror ikke at der findes muslimske lande hvor der er total ligestilling mellem religionerne.
  Dette helt ligesom i f.eks. Danmark, hvor der ikke er total ligestilling og tolerance, f.eks har vi en særlige privillegier til vores statskirke.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 19. april 2007 @ 20:46

 101. #100 var ikke et lynsvar på mit indlæg #99, men forklarer dog en del. Tak for det.

  Kommentar by Peter Jacobsen — 19. april 2007 @ 20:53

 102. -> #99

  Jeg ved ikke om jeg ligefrem kan give dig 10 fælles holdninger, men her er da et par stykker:

  1. Had til USA
  2. Had til Israel
  3. Had til vestligt demokrati
  4. Had til kapitalismen
  5. Had til kristendommen

  andre er velkomne til at fortsætte listen…..

  Kommentar by JensH — 19. april 2007 @ 21:09

 103. ->100

  “Jeg mener faktisk ikke at nogen mainstream retning i Islam har jødehad eller verdensherredømme på programmet.
  Det er en pseudodiskussion som er fuldt sammenlignelig med et kristent ønske om det samme ud fra Biblen”.

  Endelig. Endelig har vi noget konkret, verificérbart eller falsificérbart at diskutere. Du ved ikke hvor vildt frustrerende det er for mig at jer islamofile så godt som aldrig bliver så konkrete som her. Jeg forstår det ikke. Diskussionen bliver da først interessant når der er andet end ad-hominem-angreb at forholde sig til. Min egen fornemmelse er, at I tager islams ikke-ondskab som noget givet, og når I så bliver bedt om konkret dokumentation viger I væk i forskrækkelse, fordi I indser at I ikke har noget at have denne optimisme i.

  Anyway. Jeg har forhåbentlig ikke givet indtryk af at være ekspert eller belæst på dette område, hvilket jeg absolut ikke er

  MEN

  den citerede påstand er forkert, og jeg ved hvor jeg kan finde dokumentation for dette. Jeg synes vi skal fortsætte dette tema, så jeg vil poste bidder her i denne tråd efterhånden som jeg graver den frem, måske i andre relevante tråde. Prøv nu at finde dokumentation for dit synspunkt, vi er ikke eksperter, så det bliver først interessant når vi kan referere til andre.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 21:09

 104. ->102

  Had til den frie tanke.

  Had til livet her og nu som mål, i modsætning til utopien.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 21:21

 105. ->100

  “Grundliggende foregår der en kamp mellem muslimer der ønsker en verdslig stat og Islamister der ønsker en religiøs stat”.

  Her starter du ud med at begå en klassisk brøler som vi faktisk tidligere har skændtes om, nemlig at du ikke skelner mellem “muslimer” – mennesker som i større eller mindre grad lever i overensstemmelse med trossystemet – og så den abstrakte konstruktion “islam”. Troende kontra trossystem.

  Hvis du ikke lærer dette grundlæggende skel falder hele din argumentation til jorden med et brag:

  Dén pointe jeg har gentaget mange gange her er, at de moderate muslimer – mennesker – ikke har en moderat tolkning af islam at stå imod dem du kalder “islamister” med. Dette er en pointe som bl. a. Ibn Warraq, som du har læst, også er inde på.

  “Islamisterne” har solid opbakning i skrifterne og historien, og det er det jeg vil prøve at grave dokumentation frem om. Dét har de moderate altså ikke, og kan altså ikke præsentere et gensvar til de skrifttro.

  Det hjælper derfor ikke at henvise til mere eller mindre sekulære regimer, når snakken handler om islam, trossystemet.

  [forts.]

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 21:33

 106. The Man skriver:

  Kimpos kommentarer om, at man burde inddrage kommentarer om at der kunne være en relation til islam selv om der nu tydeligvis ikke er en sådan relation viser blot endnu engang hvor grotesk denne mandsling “debatterer”.

  og viser at han ikke fatter at man må handle ud fra den viden der på det pågældende tidspunkt er til rådighed. Mediernes udeladelse lignede (og var efter hvad vi indtil videre ved) en automatisk udeladelse af politiske hensyn. At det senere har vist sig at motivet var anderledes, retfærdiggør på ingen måde at man udelod denne vinkel i første omgang.

  The Man angriber mig egentlig for ikke at være synsk, og viser dermed at logik ikke er hans stærkeste side ;-)

  Kommentar by Kimporator — 19. april 2007 @ 21:35

 107. Jacob Finkelstein gik ind i nazipartier, han viste ikke helt hvad det var han gik ind til, men meningerne var helt OK

  Kommentar by Peter Jacobsen — 19. april 2007 @ 21:42

 108. Er Finkelstein højreorienteret, er muslimer vensteorienteret?
  Svar udbedes

  Kommentar by Peter Jacobsen — 19. april 2007 @ 21:49

 109. Her er lige på falderebet i dag henvisning til to meget lange debatindlæg af Robert Spencer på Jihad Watch, som omhandler dét som burde have været diskuteret også her for længe siden, nemlig:

  Terroristers henvisning til Muhammeds eksempel, f. eks. ved halshugningen af Nick Berg.

  Spørgsmålet om hvorvidt grundlæggende reformering af islam overhovedet er mulig, eller om den er kætteri som automatisk gør en et hovede kortere. Der er et vigtigt begreb her som hedder “the gates of ijtihad are closed”, hvilket er en måde at udtrykke den endelige fastlåsning af islamhermeneutik for adskillige århundreder siden, m.a.o. en spændetrøje med konsekvenser for eventuelle reformister i dag.

  Konsensus blandt islams lovskoler om at de ting vi her debatterer – muslimsk supremacisme og stræben efter verdensherredømmet som endemål – er mainstream, og ikke ekstremisme.

  De muslimske tekster som guddommelige åbenbaringer, og de vanskeligheder dette medfører for reformister.

  Mekka-vers kontra Medina-vers, krigsførelse mod de vantro som en følge af “abrogation”, dvs. de senere, aggressive vers har størst gyldighed.

  Eteraz, Islamic jurisprudence, and Emory University

  http://www.jihadwatch.org/archives/015486.php

  Ali Eteraz and non-supremacist jurists or schools of Islamic law

  http://www.jihadwatch.org/archives/015502.php

  Det er nogle af disse punkter jeg synes ville være gode at få op at vende her i den kommende tid, selvfølgelig helt på lægsmandsbasis og i stikordsform.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. april 2007 @ 23:15

 110. @106: Kimporator mener tydeligvis, at DR som default burde medtage revl og krat der kan virke som beskyldninger mod islam eller muslimer og dermed manipulere med sandheden hvor tynd denne forbindelse end måtte være.

  Man kan dagligt glæde sig over ikke at leve i Kimporators konspiratoriske univers og at den slags underlødig manipulation kun finder vej til blogs som denne.

  Kommentar by The Man — 20. april 2007 @ 06:06

 111. -> 69 Mackety

  Tak for support. Jeg er lidt ked af det, hvis nogen tror, at jeg fifler. Din kommentar kom meget sent, og bekræftede, hvad du skrev om forsinkelse.

  Jeg tror også, at det er en af disse uforklarlige ting, som computere af og til overrasker os med, men da andre kan have brugt min kendte e-mail-adresse, skifter jeg nu til en ukendt. Jeg har ikke Kim mistænkt for at være indblandet i det her.

  Når jeg er lidt på mærkerne, er det fordi jeg har oplevet så meget sabotage og andet fiksfakseri – mest i den norske debat, hvor nogen opbygger arkiver op og bruger vore indlæg i andre forbindelser inklusive fejlcitater, som man for det meste enten ikke har en jordisk chance for at opdage eller skal bruge en masse krudt på at tilbagevise.

  Ophavsmændene opererer ud fra den antagelse, at man “taber ansigt”, og at en sladderkampagne derfor er effektiv. Der har de for mit vedkomende gjort regning uden vært. Norske debatvenner har bekræftet, at de ved, at den slags finder sted.

  Vi må bare sætte os ud over det.

  Mvh.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 20. april 2007 @ 11:32

 112. Jeg ved ikke om der stadig er nogen der læser denne tråd, men WAAAUW….har lige hørt en fantastisk indrømmelse på tv2, efter danske MSM standarder.

  Skyderier som det på Virginia Tech, kan også finde sted i Danmark!

  Det vidste de fleste af os selvfølgelig i forvejen, men men, nu har journalisterne på tv2 åbenbart også opdaget det….så må vi se hvornår dem på DR kommer på den samme tanke?

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 20. april 2007 @ 18:16

 113. ->112

  Jeg har helt opgivet MSM, bruger nettet som springbræt til de oplysninger jeg er interesseret i, fra de kilder jeg har tillid til. Avisartikler finder jeg enten på avisernes egne netudgaver, eller via Infomedia. Det sker mere og mere sjældent at jeg kigger i aviser baseret på døde træer.

  “Jeg ved ikke om der stadig er nogen der læser denne tråd”

  Jeg gør! Jeg vil som nævnt ovenfor prøve at dumpe nogle pointer her om vanskelighederne ved at reformere det muhammedanske trossystem, og så håbe at vores kendte kritikere kan komme med saglig respons. Håber det er OK at bruge en gammel tråd på denne måde.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 20. april 2007 @ 19:19

 114. Asmaa Abdol-Hamid, der vil være den første muslimske kvinde i Folketinget, møder ikke blot kritik for sine hold­ninger fra Dansk Folkeparti.

  Det, Asmaa står for, er kvindeunder­trykkende, tvetydigt og ligger til højre for Indre Mission, mener SF’eren Karsten Hønge, byrådspolitiker i Odense.

  Set på TV2’s website

  Kommentar by Peter Jacobsen — 20. april 2007 @ 21:14

 115. Undskyld jeg spørger, men hvad laver betonkommunister og halalhippier som fx Bjarne på denne her udemærkede blog? Det svarer jo til at jeg som højreorienteret dagligt gik ind på en rød blog. Det kunne jeg aldrig finde på, medmindre at jeg var skabsrød, og det er jeg ikke. Min pointe er at folk som Bjarne må være skabsblå, som ikke tør springe ud af skabet. Det virker meget kontrafobisk, dvs. at det som man er bange for, det er man tiltrukket og fascineret af, og man gør meget gerne opmærksom på det. En kontrafobisk person kan finde på at melde et par som har sex på en offentlig strand, til politiet, fordi personen inderst inde selv ønsker at have sex på en strand, men ikke tør. På samme måde tror jeg at Bjarne og ligesindede hænger ud på blå blogs, fordi de reelt er interesseret i den viden og information som formidles her, men pga. deres opvækst, baggrund, indoktrinering, mv., så tør de ikke se sandheden i øjnene og forlade venstrefløjens synkende plimsoller.

  Kommentar by Børge — 20. april 2007 @ 22:58

 116. Spændene er det åbenbart at sidde her 04.26 om natten og læse indlæg omkring religion og andet åndsforsnævret bullshit…

  Denne blog stater om Cho Seung Hui aka. Ismail Ax, hvilket var grunden til at jeg overhovedet faldt over denne site. Der bliver lagt hårdt ud, men så står der ren racist/facistisk til dels også lidt narcisitiske kommentarer… Hvor jeg ligesom resten af verdens internet bruger bare gerne vil finde ud af mere omkring hr. Ismail Ax.

  Der er ingen her, der kan komme med nye kommentarer omkring dette eller hvad?

  Fuck it…Sgu´ ha´ taget i byen istedet.

  Kommentar by Marcustd — 21. april 2007 @ 03:33

 117. -> MarcusTD

  “Hvor jeg ligesom resten af verdens internet bruger bare gerne vil finde ud af mere omkring hr. Ismail Ax.”

  Efter min mening er der ikke skrevet noget væsentligt om ‘Ismail Ax’ udover det citerede, der naturligvis fremstår i forskellige varianter.

  Det er nogle dage siden, så du kan passende google – evt. via news.google.com.

  Kommentar by Kim Møller — 21. april 2007 @ 07:29

 118. Smut du bare en tur i byen næste week-end Marcus, der har du sikkert glemt alt om Ismael Ax og denne blogs racister (hvilken race fordømmes btw?).

  PS. Den unge dreng, som på barbarisk halshugger Nabi, er ikke identificeret. Det er ikke første gang, at folk bliver henrettet i området, men bødlens unge alder har vakt forfærdelse.

  Kommentar by Peter Jacobsen — 21. april 2007 @ 18:30

 119. OK, jeg vil som lovet prøve at komme med mere uddybende dokumentation for nogle af de ting vi har haft oppe at vende om eksistensen af moderat islam. Det bliver i form af cut’n’paste-citater og oversættelser fra kilder som efter min bedste vurdering er lødige.

  Jeg håber du læser med, Bjarne Thyregod, og at du vil fortsætte med den saglige diskussion du lagde op til oven for. Jeg vil godt præsentere dig for nogle oplysninger – mit ønske er så at du “spiller bold” og prøver at belægge dine ord med kildehenvisninger, hvis du mener jeg tager fejl (og jeg vil som nævnt ikke foregive at være ekspert på nogen måde).

  Lad os kigge lidt på islams syn på jøder. Du skrev i #100:

  Jeg mener faktisk ikke at nogen mainstream retning i Islam har jødehad eller verdensherredømme på programmet“.

  I det følgende bringer jeg nogle oplysninger fra denne artikel af Andrew Bostom:

  An Apology for Koranic Antisemitism?

  http://www.americanthinker.com/2007/04/an_apology_for_koranic_antisem.html

  Andrew Bostom er forfatter til denne stærkt roste bog om jihad’ens historie:

  http://www.amazon.com/Legacy-Jihad-Islamic-Holy-Non-Muslims/dp/1591023076/ref=pd_bbs_sr_1/102-7421554-0418532?ie=UTF8&s=books&qid=1177198741&sr=1-1

  I førstnævnte artikel oplister Bostom flg. karakteristika som Koranen tilskriver jøder:

  Jøder er aber og svin: 2:65/7:166, 5:60

  Jøder har begået uret ved at miste troen: 16:118, 7:168

  Jøder har brudt pagten med Gud: 5:13

  Jøderne er blevet straffet af Allah ved hjælp af assyrerne, babylonerne og romerne, og er blevet spredt over hele verden som resultat heraf: 17:4-5, 7:168

  Jøderne bliver advaret fordi de hævder at være Allahs udvalgte folk: 62:6

  Jøderne bliver advaret p.g.a. deres ulydighed og korruption: 5:32-33

  Jøderne har slået profeter ihjel, incl. Isa/Jesus: 4:155; 2:91, 3:55; 4:157

  Jøderne har latterliggjort Muhammed som Ra’ina, dvs. den onde: 2:104; 4:46

  Jøderne bliver beskyldt for at mangle tro, at tage ord ud af deres sammenhæng, ulydighed og fordrejninger: 4:46

  Jøder tilbeder rabbinere som franarrer folk deres ejendele: 9:30

  Jøder lider af misundelse, og deres hjerter er hårde som sten: 2:109, 2:74

  Jøder forvansker sandheden og fordrejer de hellige skrifter med overlæg: 2:42, 2:75

  Jøderne er løgnagtige: 2:78

  Jøderne er uvidende og mangler tro: 2:89

  Jøderne forfølger ubestemte mål og følger indskydelser: 2:111

  Jøderne er mærket af usselhed som følge af flere af deres synder, herunder opkrævning af åger, trolddom, hedonisme og afgudsdyrkelse: 2:61/ 3:112, 2:275 2:102), 2:96, 2:53).

  De fleste jøder lever i det onde, de bryder forbud, og er ugudelige: 3:110

  Jøders selvbedrag får dem til at prøve at lede muslimer væk fra troen: 3:24, 3:99

  Jøder er blinde og døve over for sandheden: 5:71

  Det som jøderne ikke har glemt har de fordrejet, de fører andre på afveje, de fordrejer sandheden, de får folk til at tale usandt, de bedrager ikke-jøder: 3:69, 3:71, 3:79, 3:75.

  Muslimer frarådes at tage jøder som venner, og vare sig for deres indgroede had til dem: 5:51, 5:82

  Jøderne er forbandet af Allah, deres ansigter vil blive udslettet, og hvis de ikke indser at islam er sandheden bliver de forvandlet til aber og svin, og dømt til at brænde i Helvede: 4:60, 4:47, 3:113, 2:65/ 7:166, 5:60, 4:55, 5:29, 98:6, 58:14-19.

  Check selv om disse Korancitater er korrekte.

  Koranen er som bekendt

  “the infallible word of God, the immediate word of God sent down, through the intermediary of a “spirit” or “holy spirit” or Gabriel, to Muhammad in perfect, pure Arabic; and every thing contained therein is eternal and uncreated. The original text is in heaven…The angel dictated the revelation to the Prophet, who repeated it after him, and then revealed it to the world. Modern Muslims also claim that these revelations have been preserved exactly as revealed to Muhammad, without any change, addition, or loss whatsoever…the Koran remains for all Muslims, and not just “fundamentalists” the uncreated word of God Himself. It is valid for all times and places; its ideals are, according to all Muslims, absolutely true and beyond any criticism. [emphasis added]” (Ibn Warraq i Bostoms artikel)

  Muhammed selv omtalte jøderne i Banu Qurayza som “aber” før alle mændene her blev massakreret.

  Muslimerne foranstaltede en større massakre på jøderne i Granada ca. 1066. Der blev ved denne lejlighed dræbt flere (omkring 4000) end der blev dræbt af korsfarere under disses hærgen i Rhinlandet 30 år senere.

  Målet for islam er at undertvinge jøderne (tillige med kristne), og pålægge dem jizya – kopskat – hvis de ikke konverterer til islam. Alternativt er at blive dræbt (9:29).

  Så Bjarne, opgaven for dig bliver derfor så vidt jeg kan se at finde en anden udlægning som forklarer hvorfor disse – Gudsgivne! – Korancitater ikke er bindende for muslimer i dag. Hvilke udlægninger, hvilke retninger inden for islam har ad hermeneutisk vej nedtonet eller afskaffet dette syn på jøderne? Du skrev jo:

  Jeg mener faktisk ikke at nogen mainstream retning i Islam har jødehad eller verdensherredømme på programmet“.

  Som sagt, spil nu bold og kom med de kilder du har til at du, som du skriver, “mener” at jødehad ikke er på programmet. Hvor er de mainstreammuslimer som er uenige med disse Koranord?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 22. april 2007 @ 01:30

 120. ->119 “Hvor er de mainstreammuslimer som er uenige med disse Koranord?”

  En vigtig rettelse eller præcisering: Lad os fastholde, at vi taler om den abstrakte konstruktion islam, og ikke et mere eller mindre afslappet forhold til dogmerne som det praktiseres af muslimer.

  Altså: Skeln mellem “islam” og “muslimer”. Der er utvivlsomt mange muslimer som ikke i det daglige tilskriver jøder disse træk – men det interessante er, hvorvidt der er en mainstreamretning med en fortolkning i ryggen som eksplicit lægger disse Gudsgivne Koranord bag sig. Det er dén retning jeg beder dig henvise mig til.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 22. april 2007 @ 01:55

 121. Børge: Nu er det ikke din blog. Det må stå for egen regning, hvis du har et ønske om at uriasposten kun skal være for ‘de blå’.

  Jeg bryder mig personligt ikke om at blive draget ind under din holdningsparaply. Jeg er her som et islamisme-kritisk individ [læs: islamofobisk] og ikke som del af politisk fællesskab. Islamismen er for alvorligt et emne, til at lade udvaske i fløjtænkning. På den danske venstrefløj findes der sørme også islamkritikere som jeg nærer dyb respekt for.

  Jeg synes det er spændende at få udfordret sine synspunkter af andre holdninger, og det sker jo næppe i et forum hvor alle er enige. Problemet hér, med uriasposten, er at ‘oppositionen’ drives af dårer som Bjarne og Allan. Uriasposten fortjener bedre kvalificerede kritikere.

  Kommentar by islamofascisme (islamofob) — 23. april 2007 @ 19:32

 122. fuck usa fuck usa fuck mexicaner fuck dem alle sammen jeg stikker en kiniv i deres mors fisse hahaha for usa jeg er stolt over korean killer haha fuck usa hate them

  Kommentar by asien gangs — 3. februar 2008 @ 00:06

 123. haha i world trade center hahah fucking mexicaner og usa fucking bønner luder haha dræbt usa og mexico

  Kommentar by asien gangs — 3. februar 2008 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper