16. januar 2013

‘Det slører stadig’ går i forsvarsposition: “Vi gør ikke grin med islam”, blot “danskernes fordomme”

Det har været interessant at følge Facebook-gruppen for satire-serien ‘Det slører stadig’. De mange islamisk-motiverede trusler mod de fire kvinder bag serien er nu også nået medierne. Fra Metroxpress – DR2-satire skaber hidsig debat blandt unge muslimer.

“Indvandrersatire skaber voldsom debat på Facebook. Det har pigerne bag DR2-sketchprogrammet ‘Det slører stadig’ erfaret. Facebook-profilen for programmet flyder nemlig over med både vrede og positive indlæg fra især unge muslimer, der er dybt uenige om, hvorvidt pigerne bør tage pis på islam.

»I burde virkelig skamme jer, I Får jeres straf til Dommedagen inshaAllah, husk Allah ser og hører alt. Kuffars (de vantros, red.) billige grin en torsdag aften redder jer ikke. Husk det,« skriver Facebook-brugeren Aliya Hassan, en ung kvinde fra Aarhus.

… Sara Al Naser, der er en af pigerne bag programmet… beklager dog, at nogle muslimske seere mener, at islam bliver latterliggjort.

»Vi havde regnet med negativ respons fra nogen. Vi gør ikke grin med islam og etnicitet, men vi tager pis på danskernes fordomme om blandt andet tørklædepiger. Det er vores mål,« siger Sara Al Naser.”

Det må være svært at forklare danskerne, at deres fordomme om muslimer er ubegrundede, når rettroende muslimer står i kø med trusler og Korancitater. Selvironi er ikke ‘ære- og skam’-kulturens mest markante udtryk, for nu at sige det pænt.

Som det fremgår af interviewet i Metroxpress, så har de ‘etniske’ kvinder bag udsendelsen, ikke ønsket at ‘gøre grin med islam’, men blot ‘danskere’. Det gør dem mere eller mindre ufrivilligt til en aktør i en slags islamisk ‘Good cop, bad cop’-opsætning, og som sådan forbliver de en del af problemet. Heller ingen dansk Hirsi Ali i denne uge.

Herunder tre opdateringer i Facebook-gruppen. Svaret på islamiske trusler er sketch om fordomsfulde danskere.

“Du skal opføre dig ordentligt på Facebook i de indlæg m.m., du deltager i. Vi accepterer ikke injurierende, racistiske, diskriminerende, truende eller på anden måde stødende kommentarer og indlæg. Du må ikke bruge Facebook til at skade, true eller chikanere andre personer… Vi forbeholder os ret til at slette indhold, der er i strid med dansk lovgivning eller disse retningslinjer.” (mandag)

Hvis du har misforstået programmerne og tror at de handler om at gøre grin med religion, så brug et par minutter af din tid på denne artikel, der så udemærket forklarer hvad de egentlig handler om.” (tirsdag)

(Facebook-gruppen ‘Det slører stadig – DR2‘, tirsdag d. 15. januar 2013)

“Jeg er bange for, at begrebet “moderat” iblandt muslimer bare betyder “lidt mindre hjerneblæst”.” ‘(Dusty Wildfire’ på Facebook/Metroxpress, 16. januar 2013)

Oploadet Kl. 17:12 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/44259/trackback

41 Comments »

 1. bortset fra at “dusty wildfire” har et fedt navn har han også den bedste pointe. det er simpelthen afskyeligt og ikke mindst stærkt bekymrende hvilken fanatisme selv såkaldt “moderate” muslimer besidder når der er nogen der presser dem lidt på deres religion.

  jeg vil vædde med at “den unge kvinde” fra århus der lover død og ødelæggelse i artiklen til hverdag går i gymnasiet eller lign og bliver betragtet som en sød og rar person af sine danske bekendte som ikke lægger noget særligt i at hun går med tørklæde. men det der gemmer sig under tørklædet har vi set alt for mange gange før..

  det er sgu uhyggeligt at vi har flere hundrede tusinde mennesker i landet der deler disse synspunkter. den dag de får en leder der formår at samle dem som hitler gjorde med nazisterne har vi et alvorligt problem.

  Kommentar by per — 16. januar 2013 @ 17:29

 2. Tænk at det er kommet dertil, at udefrakommende kræfter må glatte ud med ‘humor’ for at det bedre kan glide ned blandt den etnisk danske befolkning. Det er lidt som hvis tyskerne under krigen havde revyer, hvor ideologien blev gjort uskyldig og spiselig. Een ting er sikker, vore forfædre der opbyggede friheden forbander os og vor nutidige letsindighed langt væk, alt opnået hidtil virker forgæves når ligegyldigheden og ‘alt er lige godt’ princippet pludselig råder. Det er multikulturens rædsler når den er mest forførende.

  Kommentar by LarsB — 16. januar 2013 @ 17:50

 3. der er nogle, som DR s pædagogik vil prelle af på, som vand på en gås, for:

  “Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious. Islam does not allow swimming in the sea and is opposed to radio and television serials. Islam, however, allows marksmanship, horseback riding and competition.”

  Ayatollah Seyyed Ruhollah Mustafavi Khomeini

  Kommentar by Josef. K — 16. januar 2013 @ 18:00

 4. Ja uha, tænk hvis nogen dog skulle lave satire om religion. Verden ville jo nærmest bryde sammen…

  Tænk f.eks. på hvordan verden eksploderede da komikeren Jonathan Spang for et par år siden lavede sit show “Bibelen”. Eller hov, der var vist ikke de store problemer. Men den “politisk korrekte” komiker, som tidligere har været ude og lægge kraftig distance til uhyret Pia Kjærsgaard, “glemte” da også én ting i sit show. Gæt selv hvilken. Her er en ledetråd. En terapigruppe med Gud, Thor og Buddha. Hvad eller hvem er IKKE med?: http://www.youtube.com/watch?v=cGfn9489h50

  I Jonathan Spangs show brændte komikeren Rune Klan bibelen af hver eneste aften. Også her gik verden amok i voldelige protester. Eller hov, det gjorde verden faktisk ikke. Den brændende Bibel blev ligefrem brugt på forestillingens plakat. Se her: http://www.aok.dk/scene/biblen

  Kommentar by Vest — 16. januar 2013 @ 18:38

 5. Muhammed (Hvis Han Overhovedet Eksisterede) ville da være et oplagt mål for spot og satire. Hvad venter de på..?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 16. januar 2013 @ 18:41

 6. De er fantastisk interessant, og selvmålet er selvfølgeligt decideret komisk.

  Vi har ofte fået fortalt at muslimerne bare er ligesom folkekirke kristne. Det er pudsigt, for bare tanken om at lave sjov med islam bringer åbenbart mange i en ophidset tilstand, og det i et omfang, så disse eller frigjorte, selvstændige, rollemodel bla bla. piger, også føler sig nødsaget til at forsikre om at det selvfølgeligt ikke er islam de laver sjov med. Allah forbyde det.

  De kan ikke engang lave sjov med islam. Tænk så på hvor lang afstanden er til at overveje om ævlet er sandt/falsk og tænke “ahh, det er vist bare en gammel røverhistorie”. Det er SLET ikke på tegnebrættet at gøre sig den slags overvejelser om hvorvidt det religiøse mørke nu også hører til i det 21. århundrede.

  Man leder med lys og lygte efter de “moderate”, men ikke engang dem som DR har fundet i deres evige jagt på “rollemodeller” kan tilsyneladende finde på noget bedre end at levere fordomsfuld satire om de angiveligt “fordomsfulde danskere”. Det er ligeså lidt selvkritisk og selvironisk som Omar Marzouk, der ofte er blevet omtalt som politiks ukorrekt, til trods for at han er så politisk korrekt at man næsten ikke kunne finde på noget.

  Derudover er det vanvittigt interessant med deres bekymring for og dyrkelse af “etnicitet”. Det er tydeligvis et stort behov, og noget indiskutabelt, at man skal fastholde sin “rigtige” identitet, altså også selvom de er født og opvoksede tusindvis af kilomenter fra ørkenkulturen deres bedsteforældre rejste fra. “Etniciteten” og dens religiøse dimension er ganske enkelt alfaomega (både for værter og de muslimske kritiere, og etniciteten er selvfølgeligt en bevidst distancering fra det “danske”. Det er hardcore “dem og os” tænkning, der er end ikke ambitionen om noget andet. Havde en dansker hævdet tilsvarende ideer om at dyrke sin identitet og dermed bevidst ekskludere sig fra andres race/ophav/nationalitetsbaggrund så ville vedkommende blive udskreget som racist og ultranationalist.
  Men for dem er det det eneste rigtige, det helt naturlige hvor alt andet end en ihærdig fastholdelse af sig selv som araber er utænkeligt.

  Og så taler man alligevel om danskerne manglende evne og vilje til inklusion. Det er jo håbløst, vi har at gøre med grupper som ganske vist vil bo her, nyde velstanden, nyde de rettigheder vi giver dem, men som i enhver anden sammenhæng aktivt søger at undgå identifikationen med danskerne mens de istedet dyrker et andet gruppetilhørsforhold.

  Hykleriet er massivt, og DR hjælper ikke.

  Kommentar by Superman — 16. januar 2013 @ 18:48

 7. For ikke mange år siden henrykkede Dave Allen hele befolkningen med at gøre grin med den katolske kirke og alt dens væsen.
  Hvor vi dog morede os.
  Er der ingen, der kan tage hans tråd op med muslimerne som offer?
  Det imødeser vi gerne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 16. januar 2013 @ 18:58

 8. Islam er noget lort. Og det er IKKE satire.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 16. januar 2013 @ 19:25

 9. “Jeg er bange for, at begrebet “moderat” iblandt muslimer bare betyder “lidt mindre hjerneblæst”.” ‘(Dusty Wildfire’ på Facebook/Metroxpress, 16. januar 2013)

  Haha, ret sjovt citat. Jeg har brugt debatten lidt som et lille “real life” eksperiment og min erfaring her er at
  1) Der findes faktisk muslimer der ønsker dialog og “fornuftig tale” i Danmark
  2) Disse har dog tendens til at “folde” og slutte op om “fanen” når “brødrene” kommer på banen med den primitive intimiderings- og voldskultur.
  3) “Alle” parter forventer at danskere er “rimelige” og at man “altid” kan tale med en dansker (hvilket gør eskalering risikofrit for hvis det går galt er der altid en dialog hos den anden der venter på at blive startet lige så snart man skruer ned for det skringre. De risikerer aldrig at sætte en “lavine” af gengældelse og eskalering igang hos danskere, selv de der giver “råt for usødet”)
  4) Halal hippier har ingen moralske krav til deres muslimske “venner” før de støtter dem. Derimod masser af forventninger til dansk opførsel. “The bigotry of low expectations” meget stærk her.
  5) De fleste der er med i debatten har intet at bidrage med.

  Kommentar by Morani ya Simba — 16. januar 2013 @ 19:29

 10. Trist at skuespillerinderne i Aftenshowet opførte sig som to skyldige skolepiger taget for tyveri i et supermarked. Som utro koner taget i gerningen. De giver udtryk af at have accepteret at der bestemt ikke må gøres grin med islam. Whipped back into place. DRs krisehåndtering er pinlig. I næste uge trækker de nok i hijabben.

  Kommentar by Solarboy — 16. januar 2013 @ 19:29

 11. #6 “Hykleriet er massivt, og DR hjælper ikke.”

  jo DR hjælper i den grad med at afsløre det, selvom det ganske givet ikke var deres intention.

  de lavede programmet for at vise hvor fordomsfulde danskerne er, men endte med at bekræfte hvor fordomsfulde muslimer er.

  og de har kun sendt 2 ud af 15 afsnit..

  Kommentar by per — 16. januar 2013 @ 19:38

 12. Man bliver trist og får fysisk ondt, helt ind i hjertet…. !!!
  Hvor er den vestlige verdens journalister… Åbenbart eksisterer de ikke længere… de er blevet “pleasere” med et politisk projekt… “ISLAM, ER FREDENS RELEGION”…. Og en berigelse for vores vestlige kulturer…

  Hvor havde ville Europa i 2013, dog været smukt, multikulturelt og mangfoldigt, hvis vi ikke havde haft muslimsk indvandring… LUK ØJNENE OG VISUALISER DETTE…

  Kommentar by ny kommentator — 16. januar 2013 @ 19:38

 13. Fis i en hornlygte, et satirisk program må og skal kunne gøre grin med alt og alle!
  Sådan er vores kultur og det forlanger vi respekt for! Læs lige det igen, sådan er vores kultur, og det må i finde jer i, ellers bor I nok det forkerte sted!

  Kommentar by Robert R — 16. januar 2013 @ 21:01

 14. #11 per, jeg gætter på at DR viser et enkelt eller to afsnit mere. Så har de og tøzerne bag serien fået så mange trusler, at de ikke tør fortsætte. Det interessante bliver, hvilke bortforklaringer der så kommer. Sandsynligvis noget med inklusion, tolerance, respekt osv.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. januar 2013 @ 21:31

 15. 14,

  Eller med begrundelsen; Danskerne forstår ikke vores humor…

  Kommentar by Hans Und — 16. januar 2013 @ 21:49

 16. @ Hr. Naturli
  Jeg gætter på “sygdom” hos de muslimske piger.
  Så desværre må DR stoppe satiren.
  De har dummet sig igen DR-dhimmierne.

  Der findes ikke moderate muslimer, som er arabere.
  Moderate muslimer er de Radikale. Vestager og Stampe er moderate muslimer.

  P.S Læg mærke til hvor mange, af de mandlige studie værter.
  På DR2 som har anlagt mullah-skægget, dhimmierne konvertere snart.

  Kommentar by XXXXX — 16. januar 2013 @ 22:01

 17. ‘Det slører stadig’ går i forsvarsposition: “Vi gør ikke grin med islam”, blot “danskernes fordomme”
  Så har det givet bagslag

  Kommentar by notty — 16. januar 2013 @ 22:15

 18. Fordom: At dømme på forhånd, dømme folk på noget man ikke ved.
  Hvad er det vi ikke ved? Muslimerne har boet her i landet i op mod 4 generationer nu.
  Det er ikke fordomme danskerne har, de har bare dømt. Efter flere årtier med drab, voldtægter, indbrud, tyverier, hærværk og generel undertrykkelse så er fordommene bare blevet til en pinefuld del af den danske dagligdag.

  Kommentar by Frank Hagmann — 16. januar 2013 @ 22:41

 19. Der arbejdes ellers ihærdigt på at nedbryde “fordomme” , allerede i skolen sættes der ind i at forberede eleverne på det kommende muslimske 1000 års rige.
  http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=kald%20mig%20bare%20aksel&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.dfi.dk%2FBoern_og_unge%2FUndervisning%2FFilm-i-skolen%2FUndervisningsmaterialer%2FMaterialer-til-spillefilm%2FKald-mig-bare-Aksel.aspx&ei=wx73UO3iIo7ptQaFuIH4BA&usg=AFQjCNHDQp1s7rRWQJWXzNpCdr0aOO_WyQ&bvm=bv.41018144,d.Yms

  Kommentar by PBr. — 16. januar 2013 @ 22:47

 20. “de lavede programmet for at vise hvor fordomsfulde danskerne er, men endte med at bekræfte hvor fordomsfulde muslimer er. Og de har kun sendt 2 ud af 15 afsnit..”
  (#11 Per)
  Meget nøjagtigt beskrevet.

  Kommentar by Zod — 16. januar 2013 @ 22:53

 21. Man kan ikke bygge bro til fundamentalister (uanset religion). De hader altid humor og sex.
  Ja, lad os se hvor seje tøserne er.

  Kommentar by mb — 16. januar 2013 @ 22:53

 22. #19 PBr, det er sjovt at du linker til netop den film, som jeg tænkte på, da jeg læste XXXXX’s PS om skæg (usmagelig folkeopdragelse iøvrigt).

  Egentlig tror jeg kun at muslimerne har bidraget til skægmode i begrænset omfang. Måske blot som en påmindelse om en stil, der ikke har været cool i lang tid, og derfor er potentielt cool igen. Og det er faktisk ikke muslimernes stil der er cool – men bare det at lade skægget stå, og så klippe og forme det på den seje måde.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. januar 2013 @ 23:14

 23. (usmagelig folkeopdragelse iøvrigt)

  Ang. skodfilmen naturligvis ;-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. januar 2013 @ 23:17

 24. Selvfølgelig vil de her satirikere ikke risikere at komme i “bad standing” blandt “deres egne”. At programmerne lige pludselig handler om danskernes fordomme er vist det man kalder for efterrationalisering.

  Det skal blive morsomt at følge de kommende programmer. Men nok ikke efter hensigten.

  Kommentar by BE — 16. januar 2013 @ 23:47

 25. Jeg syntes vi danskere skal true med baal og brand og opstand fordi de goer grin med os. Jeg mener, hvis det er saa forbudt at goere grin med islam, hvorfor skulle det saa vaere i orden at goere grin med danskerne (til hvem de unge kvinder jo helt aabenlyst ikke regner sig)?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 17. januar 2013 @ 03:45

 26. Næste step for humoristerne på DR må være at gøre grin med koranens fordomme? Og så skal programmet ikke gemmes væk på DR2, men vises i prime time lørdag aften, så hele familien Danmark kan se med.

  Kommentar by Liva — 17. januar 2013 @ 07:18

 27. Læg i øvrigt mærke til hvordan Karen West er inde og gyde olie på vandene i kommentar sporet på linket øverst i tråden. Socialdemokrat og feminist.

  ”Ro på, det er såmænd blot Hitz-ub-Tahrir sympatisører og medlemmer og Kaldet Til Islam(salafister), der råber op. I mange muslimske lande er de jo forbudt. Men i Danmark har vi en udpræget ytringsfrihed, og det gælder så også disse radikale stemmer, selvom det kan være vældig udfordrende at lægge både øjne og ører til.”

  h t t p://www.metroxpress.dk/nyheder/dr2-satire-skaber-hidsig-debat-blandt-unge-muslimer/KObmao!FhfKVoj0wRztg/

  Kommentar by Liva — 17. januar 2013 @ 07:26

 28. #22. Har du så læst anbefalingerne til undervisningsmaterialet i linket? Ren multikulti propaganda og hjernevask af skoleeleverne.

  Det man så kan forestille sig er at børnene, ihvertfald i større by områder, selv stifter bekendtskab med islams skyggesider og muslimske jævnalderendes opførsel, så i de fleste tilfælde vil lære ungerne at tage deres forholdsregler, Reality is a bitch! men sørgeligt at der lægges så mange kræfter i at sløre det og sørgeligt at måtte erkende at det land der for ikke så længe siden var trygt og velfungerende, nu er mere eller mindre ødelagt at inkompetente politikere og meningsdannere. Og det fortsætter.

  Kommentar by PBr. — 17. januar 2013 @ 08:07

 29. “Kald mig bare Aksel” er vist noget gammelt undervisningsmateriale, som aldrig slog igennem.

  Uanset hvad de gør, vil de hele tiden ramme panden mod virkeligheden.

  Kommentar by Peter Andersen — 17. januar 2013 @ 09:23

 30. Stakkels piger – de skal vel snart have livvagter – hør hvordan danske muslimer truer dem:

  http://www.youtube.com/watch?v=3Wa6JRQ2Qlc

  Pigerne bliver kaldt vantro og frafaldne – hvilket vist har ret alvorlige konsekvenser.

  Sørgeligt!

  Kommentar by Jens Hansen — 17. januar 2013 @ 12:46

 31. Programmets titel er da velvalgt: “DR slører stadig”.

  Kommentar by M — 17. januar 2013 @ 13:44

 32. Kim Møller har en glimrende iagttagelse: Selvironi, refleksion og selvkritik hører ikke just til muslimers spidskompetencer.

  Hov, vent, er der overhovedet nogen, der ved, hvad muslimers spidskompetencer er? Sådan udover massiv reproduktion og konstante dødstrusler over alle andre samt koranrecitering??

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. januar 2013 @ 16:09

 33. Glemte i et kort øjebliks distraktion, at humor så sandelig heller ikke eksisterer blandt muslimer. Se dem, fnis af dem, og lynhurtigt kommer det på perkerdansk: Va du glo på? Du ha kniv?

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. januar 2013 @ 16:12

 34. Sørgelig historie, fordi truslen er sgu reel nok og går på livet, og de 4 piger og DR har sikkert droppet en del idéer for at undgå denne situation, men der skal ikke så meget til.

  Synes ærligt talt, at det er et fedt program og synes, at der gøres grin i begge retninger. Begge lejre får lidt at tænke over og mange i begge lejre synes angiveligt, at det er sjovt.

  Håber, at der på ingen måder bliver gjort alvor af de trusler fra disse middelaldermænd og deres sølle slæng af meningsfrænder.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 17. januar 2013 @ 17:12

 35. “Håber, at der på ingen måder bliver gjort alvor af de trusler fra disse middelaldermænd og deres sølle slæng af meningsfrænder.”

  Dream on, du ved jo godt hvad vej hønsene skraber.

  Kommentar by PBr — 17. januar 2013 @ 17:49

 36. ->34 Thomas Bolding Hansen

  Du er et bedre menneske end jeg. Jeg er så kynisk at jeg til enhver tid vil foretrække uindpakket anskuelsesundervisning ude i virkeligheden frem for tv-satire. Anskuelsesundervisning der vel at mærke udspiller sig internt i den gruppe der er problemet, helt uden tilskyndelse fra onde bloggere og islamofober. Det er tvivlsomt om det rykker noget, men det er der i det mindste en chance for ulig for tv-programmernes vedkommende.

  De fire piger kan forlade islam og således holde op med at være enablere for problemet. Så får de al min sympati. Ikke før.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 17. januar 2013 @ 17:55

 37. Ayaan Hirsi Ali har sagt det hele – og sjovt nok vil ingen imam eller troende muslim debattere i mod hende. Hun diskriminere ikke islam eller taler nedværdigende om religionen. Hun stiller sig bare kritisk overfor dens principper og værdier, ligesom man har gjort det med biblen optil flere gange. Resultatet blev, at biblen er blevet revideret, og man kan så at sige nu bruge den som man lyster. Men resultatet for Ayaan H. Ali er desværre noget anderledes; hun lever med konstante dødstrusler og bodyguards……det siger lidt om, hvor tolerant denne koran i bund og grund er.
  Alle dem som ikke vil indse, at koranen kræver en revidering, er skyld i, at der findes typer som Breivik som går amok, plus dødstrusler mv fra muslimer, som gang på gang føler sig krænket over den mindste latterlige ting.
  Ayaan Hirsi Ali, du er min gud selvom jeg er ateist!

  Kommentar by Allah(n) — 17. januar 2013 @ 18:40

 38. Thomas Bolding mv., truslerne skal tages meget alvorligt ingen tvivl om det. Men jeg tror ikke man skal overdrive truslen mod de fire tøzer. Den kan vel groft deles i 2, den “uorganiserede”, dvs unge muslimske “smart-asses” på gaden og en af pigerne har allerede haft et “run in” m sådan nogle, uden at der skete noget. Jeg tror ikke de knalder en pige på hovedet på åben gade. Og så den “organiserede”, dvs egentlige terrorister og jihadister. Jeg tror det er at undervurdere deres taktiske begavelse at ville gå efter pigerne nu. Ja, de kunne resonnere at de kunne lave “endnu en Theo van Gogh” men jeg tror at de snarere ville vurdere at det ville gøre DF til det største parti i Folketinget, give nye beføjelser til PET og i det hele taget virke mod dem. Og jeg tror de ville have ret hvis de tænker sådan. Pigerne har allerede fået netop så meget omtale, og opbakning, at de er kommet over på den anden side af “risikodalen.” Lidt det samme som jeg tror til dels beskytter fx. Geert Wilders og Pia K mod attentatforsøg. De går nok efter små fisk snarer end efter dem der er blevet “store” i mediebilledet. Men naturligvis er det PET der bør have styr på dette og ikke undertegnede :-)

  Kommentar by Morani ya Simba — 18. januar 2013 @ 04:37

 39. -> 38 Morani ya Simba: Du skriver blandt andet: “Jeg tror det er at undervurdere deres taktiske begavelse at ville gå efter pigerne nu.”

  Vi er dybt uenige: Disse stenaldermennesker besidder en endnu ringere begavelse end neandertalerne.
  Der er ikke tale om intelligens, kun om primitiv vold.
  Det er, hvad de kan finde ud af. Sjovt nok bliver det værre med hver generation af muslimer.

  Alle andre kulturer har for århundreder siden formået at begribe, at den næste generation gerne skal have mere uddannelse og et bedre liv end deres forfædre.

  Kun muslimer fatter ikke dette. Jeg siger som Kaptajn Haddock: Halenegre!

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. januar 2013 @ 22:38

 40. Synes det er lidt en fallit erklæring fra pigerne når de siger de tager pis på danskernes fordomme, for så har de da selv misforstået deres koncept.

  F.eks hvor de sidder på bænken og snakker om hvor fordomsfulde danskere er, når de så selv ikke er et hak bedre.
  Se det er god humor, for invandrere er meget fordomsfulde, i lige så høj grad som danskere kan være. (Er gift med en, hvis nogle skulle brokke sig over ovenstående).

  Hvis man så ændrer dette til at meningen kun er for at belyse danskeres fordomme, så er det et selvmål af proportioner.

  Jeg forstår godt pigerne er skræmte af hulemændenes trusler, men på den anden side så synes jeg de bør fortsætte med det de har sat sig for istedet for at krybe til undskyldninger.

  Kommentar by Scooter — 19. januar 2013 @ 00:16

 41. Jeg har aldrig set en pige med muslimsk baggrund med en blegnæbbet, blåøjet pæredansk mand. Og de piger er da både søde, kønne og charmerende. Jeg ser dem aldrig i nattelivet. Mændene ses derimod ofte. Både med og uden pæredanske blåøjede piger. Her opdyrkes parallelsamfund i uhyggelig grad. Og ingen kan gøre noget ved det. Mærkeligt at mange ting ikke må siges som de er. De kvinder/piger der gerne ville leve sådan som vi opfatter det som rigtig dansk, bliver truet og “voldet” på plads. Hvem er det egentlig der er fordomsfuld ? Det ved vi jo godt. Men bare rolig – det går nok altsammen. Igennem hele historien er tingene gået op og ned. Og desværre har man jo altid, når tingene var gået helt i hårknude, kun kunnet løse tingene med vold. Tænk bare på nazitiden. Tænk på arbejds- og klassekampe. Alt i alt eskalerer tingene altid på “psykopaternes” præmisser indtil ulideligheden for “almuen” når sin yderste grænse. Man samler sig, man genopdager den sande betydning af ordet “solidaritet” og man griber til naturens grundlæggende løsning på alle eksistensielle problemer: VOLD. Sådan har det altid været – og det vil altid være sådan. Godt man ikke skal leve evigt.

  Kommentar by Per — 25. januar 2013 @ 23:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper