20. april 2007

P1 bærer stadig nag…

For et par år siden gjorde han franske muslimer vrede, da han som indenrigsminister ville håndhæve gældende fransk lov i ghettoiserede forstæder. P1 bærer stadig nag.

Om Nicolas Sarkozy, Konservative UMP – “autoritær-liberal” (Ulla Holm, 19/4-07)

Om Segolene Royal, Socialistpartiet – “anti-disciplinær” (Jan Evens, 20/4-07)

Oploadet Kl. 17:31 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer
Arkiveret under:

2 Comments »

 1. Jørgen E. Petersen har også et horn i siden på Sarkozy:

  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2007/04/20/161125.htm?rss=true

  Om Sarkozy:
  Men mange bryder sig ikke om personen Sarkozy, der er mere frygtet end elsket , efter at han som indenrigsminister stod for en hård lov-og-orden politik. Sarkozy har blandet andet slået sig op på sin hårde linje over for illegal indvandring men beskyldes for at have fremprovokeret optøjerne i indvandrerforstæderne.

  Selve indslaget indeholder også en god del Sarkozy-bashing, hvor man associerer Sarkozy med den franske våbenindustri, som lyttere af Orientering vil vide kontrollerer en stor del af den franske presse. Men man bliver lige mindet om at mange af mellemlederne i våbenindustrien sikkert har nyt godt af socialisternes 35-timers arbejdsuge. (at sidstnævnte er en alvorlig bremseklods for fransk økonomi, var der ikke tid til at påpege).

  Associationen til våbenindustrien går på Sarkozys støtte til et nyt fransk hangarskib. Man kan læse om skibet her:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Future_French_aircraft_carrier#endnote_agreement

  Og der er nogen betydelige uoverensstemmelser i forhold til Jørgen E. Petersens rapport:
  1. Skibet er ikke atomdrevet
  2. Prisen for skibet er ikke 150 mia. kr. men 100 mio pund svarende ca. 110 mia.

  og desuden – hvorfor nævner man overhovedet den totale pris for hele projektet? En stor del af pengene er allerede brugt. Ville det ikke være mere relevant at fortælle hvor mange penge der kunne spares ved at skrotte projektet? Det ville det, men det tal: 3 mia euro, ca. 22 mia kr. er nok for lavt til at det er interessant.
  http://defensenews.com/story.php?F=2561310&C=airwar

  Jørgen E. Petersen er tidl. lektor på Danmarks Journalisthøjskole.

  Kommentar by Lars — 20. april 2007 @ 20:23

 2. Jørgen E. Petersen plejer jeg at lytte til med glæde, især når han kommenterer situationen i Afrika, hvor han ikke er bange for at sige noget grimt om diktatorer, selv om de er afrikanere. Han har gerne en lidt anden indfaldsvinkel end det sædvanlige, og et sprog der glæder mig at høre. Ikke så meget sprogsjusk her.

  Det er trist at høre, at han ikke har styr på elementære fakta i denne sag, men jeg synes nu at han plejer at være hård ved alle politikere og holder sig til fakta. Måske tager jeg fejl? Jeg vil lytte med denne nyerhvervede viden i baghovedet fremover. Tak for informationerne.

  Kommentar by Ole — 21. april 2007 @ 19:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper