20. april 2007

Pia Kjærsgaard og en sort labrador

Fra Selvsving – P1’s ugentlige satiriske indslag. Idag (som altid) om yndlingsaversionen – Fiktionen Pia Kjærsgaard.

‘Film-anmelder’: Nu skal vi ikke røbe for meget af handlingen, men den mest kontroversielle ting er jo, at du selv spiller Pia Kjærsgaards elsker.

‘Morten Hartz Kaplers’: Det er rigtigt. Altså jeg spiller en sort labrador som Pia Kjærsgaard så får en affære med.

‘Film-anmelder’: – Og det har jo virkeligt provokeret mange.

‘Morten Hartz Kaplers’: Jamen altså, omvendt er det vel tydeligt for enhver, at det er fri fantasi at hun skulle have et seksuelt forhold til en sort labrador.

‘Film-anmelder’: – Fordi vi alle ved, at hun ikke kan lide sorte.

‘Morten Hartz Kaplers’: Ja præcis.

Lyd: 91 kb (mp3).

PS: Mens jeg sad og bloggede kørte TV’et med jeg Scenen er din på TV2 i baggrunden. Her kunne jeg høre Remee rose en mørk sangerinde: ‘Jeg kommer helt til at tænke på Pia Kjærsgaard… sådan nogle som dig skal vi bare have mange flere af’ (gengivet efter hukommelsen).

Oploadet Kl. 20:07 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Som Ole Birk Olesen skrev i Weekendavisen (kræver abonnement):

  “Pointen kan lettest illustreres med et omvendt tankeeksperiment: hvis størstedelen af Politikens journalister en dag blev skiftet ud med lutter liberalister og konservative, så ville Politiken naturligvis heller ikke være den centrum-venstre-avis, vi kender. For en avis kan ikke laves hen over hovedet på de journalister, som skriver den. Avisen er helt afhængig af de ideer, som journalisterne selvstændigt får, og de historier som journalisterne på egen hånd graver frem. Selv hvis man havde ambitioner om det, så er det ikke muligt at styre en avis fra toppen på samme måde, som man kan styre en margarinefabrik. En avis er i meget højere grad et produkt af den indsats, som ydes af individuelle medarbejdere.”

  Hvis man får den “gode” idé at lave “satire” som denne:

  “Når man kan lave statsministeren om til en fiktionsfilm, kan man vel også gøre det samme med landets politiske leder.

  Så nu kommer “PKG”” – filmen hvor Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti bliver fremstillede som fremmedfjendske danskere, der synes det er okay, at sammenligne muslimske kvinders tørklæder med nazitidens hagekors – men bare rolig: Det er naturligvis ren fiktion.”

  Så står ens politiske overbevisning vist ret klart det vist ret klart. Der er ikke meget blufærdighed på Selvsving-redaktionen.

  Kommentar by Andreas — 20. april 2007 @ 22:00

 2. Det er så ynkeligt at det næsten gør ondt, men på den anden side giver det mere matriale til Geoffrey Cain og hans fremragende dokumentation om hvordan “tonen” egentligt er …..Kvalmende intet mindre !

  Kommentar by whodares — 20. april 2007 @ 22:46

 3. Sjovt – var DF en religion og ikke et politisk parti, så var hele venstrefløjen pr. definition rascister.

  Underligt at det er OK at diskriminere voldsomt og hadsk imod halvdelen af jordens befolkning,nemlig kvinderne, men det er rascisme at kritisere en ideologi som som 1/& af jordens befolkning følger, mange uden af sne nogetsomhelst om den.

  Jeg ser ingen grund til at en religion skal fredes for kritik, for en religion er bare en samling forældet ideologier som har det karakteristika at de ikke må argumenteres imod da de er gudommelgt givet og derved “hævet over menneskelig kritik”.

  Kommentar by Vantroende — 21. april 2007 @ 07:15

 4. Ja, hvis det ikke var fordi det er forstemmende og sørgeligt, så kunne man grine af det. Hvor er det dog små og usle mennesker. Jeg tror ikke de blev mobbet i skolen, de var mobbere.

  Kommentar by PeterK — 24. april 2007 @ 13:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper