25. januar 2013

Politiet eftersøger drenge af ‘anden etnisk herkomst’ for racistisk overfald mod asiatisk-udseende student

Københavns Politi eftersøger fire ‘østeuropæiske eller indiske’ mænd, der onsdag overfaldt en 41-årig højgravid kvinde med slag og spark, og blandt andet sprayede tåregas i ansigtet på hende. Her en sag fra TV2 – Fyldt bus så passivt til mens dreng fik bank.

“Udvekslingseleven, Nick Townsell fra USA, fik en chokerende oplevelse i bus 6A på vej mod Nørreport Station i København. Fire drenge af anden etnisk herkomst end dansk omringede den 20-årige amerikaner og endte med at overdynge ham med slag og spark. …

Det var formentlig på grund af Nick Townsells asiatiske aner, at han blev overfaldet. I hvert fald startede de fire drenge med at kommentere på hans udseende. De råbte “chinese boy” og “nihau” til udvekslingseleven, der knapt nok forstod, hvad der foregik. Han forstod dog budskabet, da drengene gestikulerede ved at lave skæve øjne. Det verbale overfald blev mere og mere ophedet, og til sidst blev den ene af overfaldsmændene så ophidset, at han placerer et spark lige i maven på Nick Townsell. …

På trods af råb og fire drenge, der sender en byge af spark og salg af sted mod Nick Townsell, er der stadig ikke en person, der løfter en finger for at komme den forulempede til hjælp. …”

(Eftersøgte gerningsmænd; Politifotos via TV2.dk; MRCtv.org)

Oploadet Kl. 07:39 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/44469/trackback

68 Comments »

 1. ‘østeuropæiske eller indiske’ mænd? De ligner, ikke overraskende, arabere dem der er billede af på ekstrabladet.

  Kommentar by NulTolerance — 25. januar 2013 @ 07:53

 2. Jeg mener jeg kan genkende et par af de gummigangstere på billedet fra busoverfaldet, vil høje udkig efter dem på Nørrebro og foretage en civilanholdelse eller opkald hvis jeg ser en af dem gå løs i gaden.

  Kommentar by NulTolerance — 25. januar 2013 @ 07:56

 3. stadig ikke en person, der løfter en finger for at komme den forulempede til hjælp. …”

  Bussen var vel fyldt med anstændige muslimer???

  Og ellers stemmer 30% på Nørrebro på EL, så de sanktionerer selvfølgelig også sådanne handlinger, når det er rettet mod USA.

  Nu skal modersmålsundervisning genindføres i skolen, så vil disse episoder være utænkelige i fremtiden

  Kommentar by tavsen — 25. januar 2013 @ 08:25

 4. Heldigvis har vi en så stram våbenlov at vi lever i fred og fordragelighed. Ulven og lammet græsser side om side i Danmark.

  Kommentar by thatcherite — 25. januar 2013 @ 08:26

 5. Politiet har udtalt forargelse over at ingen kom den unge mand til hjælp, men Politiet har jo selv i mange andre situationer advaret mod at man blander sig. Dertil kommer, at loven ikke er dig til meget hjælp, hvis du i forbindelse med en indblanding kommer til at skade en muzigangster. Så er det nemlig dig som bliver tiltalt som voldsmand.

  Men dog fint at man nu er begyndt en praksis med at offentliggøre billeder af gerningsmænd.

  Kommentar by Sigwar — 25. januar 2013 @ 08:39

 6. #2. Klart klart, selvfølgelig vil du da det ;o)

  Lidt foruroligende at busschaufføren intet foretog sig, eller at de (mest kvinder?) der var der, ikke i det mindste bad vedkommende om at gøre noget.
  Tænker på at den nye metro linie netop førers gennem et “højsensitivt/no go” område af Nørrebro, hvordan mon den undergrundsbanes ry vil være om nogen år?

  Kommentar by PBr — 25. januar 2013 @ 08:52

 7. En ting er araberne. Det er jo hvad man kan forvente fra den kant. Det værste er den feje og kuet dansker. Vi er blevet reducereret til en flok ryggesløse velfærdsnarkomaner, som ikke engang vil løfte en finger for at forsvare hinanden mod fremmede bøller. Vi bøjer nakken, og kigger væk. Det værste er at jeg sikkert heller ikke selv ville turde reagerer, og det nager mig ad helvede til.

  Kommentar by Jens — 25. januar 2013 @ 08:54

 8. ”Den forurettede turist fra Kina blev overfaldet af tre udlændinge der tog hans pung. Den forurettede fik vristet sig fri og undløb, mens gerningsmændene forsøgte at sparke ham ned.

  Gerningsmændene beskrives kort som mænd af arabisk udseende. De var iført sorte jakke (den ene med en hvid linje).” (København 2012)

  h t t p s://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/doegnrapport_201212.htm

  Kommentar by Liva — 25. januar 2013 @ 09:39

 9. Alene det dumme grin på nr. 3 bør være grund nok til at deportere ham til Vestbredden med første startklare militære transportfly. Ah, man kan altid drømme.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 25. januar 2013 @ 10:00

 10. Eller også er vi efterhånden så vant til at vi bare skal se og observere ved disse hændelser.
  Tildels fra tv og internet, hvor ulykker og anholdelser er en del af det viste. Men også fra kunstige opstillede situationer til og teste vidners forklaring.
  Og alligevel ser vi ikke en skid til hændelses forløbet. Det kan vi da se i de programmer, der har kørt for tiden, hvor overfald bliver fremføres på gaden. Og her skal så vidner afgive forklaringer på hvad de har set og oplevet. Og med hel forskellige opfattelser.

  Kommentar by Peter — 25. januar 2013 @ 10:00

 11. hvad er det for nogle ledninger der hænger ud af deres ører? er de ved at blive opladet til det næste overfald???? de ser sgu syge ud

  Kommentar by per simonsen — 25. januar 2013 @ 10:11

 12. Typisk arabisk genetisk affald.

  Kommentar by ivan johansen — 25. januar 2013 @ 10:23

 13. Disse Islamiske analfabeter er syge i hovedet og det samme er de politikere der holder hånden over dem,disse personer fører sig frem i dyrt tøj og elektronik fuldstændig som 1930 årti i USAs gangstervælde,at det Danske samfund overhovedet skal ligge ryg til disse lavtudviklede kriminelle burde udløse et folketingsvalg der afgjorde at kriminelle indvandere og asylansøgere samt deres slægtningen udvises af Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. januar 2013 @ 10:35

 14. #8 – :)

  Jeg oplevede lidt af det samme forleden. Sidder i en bus der kører gennem Nørrebro og ved et stop kommer en større gruppe af kinesere ind.
  Straks kan jeg høre nogle muslimske drenge begynde at sig “ching chang” eller noget i den retning til kineserne, så de har det tydeligvis svært med tolerancen, men det er jo ikke noget nyt.

  Kommentar by Johnson — 25. januar 2013 @ 10:37

 15. Jeg fik et chok i går. Pludselig så een på tv noget , der aldrig kommer på . En kvinde overfaldet af flere unge.
  Forstod det ikke, der kommer da aldrig noget med kvinder , som bliver overfaldet.
  Nå, een blev klogere; det var en udenlandsk kvinde.
  Tv ville aldrig bringe det , hvis det er en dansk kvinde.
  Det ville være racisme. Mener DDR og TV2.

  Kommentar by Pk — 25. januar 2013 @ 10:40

 16. De der ledninger er koblet til et apparat der afspiller ALLAH AKBAR råb og lignende bras fra deres mellemøstkultur.

  Kommentar by NulTolerance — 25. januar 2013 @ 11:42

 17. Nok nærmere amerikansk gangsta-rap.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. januar 2013 @ 11:45

 18. Dele af de sorte og latinoerne i Usa gør disse barbarer rangen stridig, hvem der forpester deres værtsland mest muligt.
  Vi drømmer alle sammen om at smide alle og enhver ud af disse barbarer og hele deres familie, men indtil da så kan vi bare håbe.

  Indvandring af de allerværste folkeslag på denne her planet, smadrer i sidste ende enhver kultur og folk de kommer i nærheden af. De er overrepræsenteret i enhver negativ statistik. De burde sejle deres egen sø, og ikke blandes med andre folkeslag. Lad dem fejle gang på gang, og håbe på de højere magter. Og lade os andre være i fred. Desværre er de lukket ind, og skaden er sket. Den bliver svær at udbedre.
  Bare danskerne ville lade være med at pakke virkeligheden ind, konstant at tro at disse mennesker kan gøres til gode danske samfundsborgere. I det mindste identificere fjenden. De er en fjende af danskerne og Danmark, og det kan INGEN være i tvivl om.

  Kommentar by Endnu en vantro — 25. januar 2013 @ 12:16

 19. Deres største problem er naturligvis altid deres gener, men mon ikke deres næststørste problem i dette tilfælde var, at han talte amerikansk?

  Kommentar by Sofie Larsen — 25. januar 2013 @ 13:47

 20. Hvordan mon de 4 bistandsklienter har råd til iphones? (hvide øretelefoner)

  Kommentar by Larebil — 25. januar 2013 @ 14:24

 21. @ 20 larebil
  Du tror da vel ikke at de har betalt for dem?
  @ 7 Jens
  Så vidt jeg er orienteret har du pligt til at hjælpe! Men hele problemet er at de sikkert har kniv, og iphones kan hurtigt stampe 10-20 andre arabere op ad jorden og så er er der for alvor problemer!

  Kommentar by Robert R — 25. januar 2013 @ 14:44

 22. Ja, kujonerne kan kun når de er i flok, men på et eller andet tidspunkt holder danskerne op med at være bange.

  Kommentar by NulTolerance — 25. januar 2013 @ 14:54

 23. Sitat fra TV2 artikelen.
  “På trods af råb og fire drenge, der sender en byge af spark og salg af sted mod Nick Townsell, er der stadig ikke en person, der løfter en finger for at komme den forulempede til hjælp.
  Og det irriterer efterforskningsleder Mads Helios: Jeg synes ikke, det er klædeligt for danskerne som folkefærd ikke at agere, når der er nogen af vores medmennesker, der bliver overfaldet på denne måde. Jeg synes man har en forpligtigelse som borger til at gøre de nødvendige ting”
  Sitat slut.

  Jeg har et spørgsmål til efterforskningsleder Mads Helios, er du dum eller hvad?

  Vi får den samme ting at vide igen og igen fra myndighederne side, lad være med at spille helt, vær “kun” et godt vidne, alt andet er jo selvtægt og DU kan komme i fængsel for at hjælpe en person i nød.

  Har selv prøvet det på egen krop. Jeg greb ind da en tosse tæskede sin kærste i det S-tog jeg sad i, resutat var på trods af vidneudsagn osv, 1stk betinget voldsdom til mig.

  Kommentar by Dave — 25. januar 2013 @ 14:58

 24. Mangfoldighed= Invasion
  Drengestreger= Voldelig kriminalitet
  Islam er fredelig= Angrib og dræb de vantro og spark på gravide kvinder og husk at I skal være mange, da i risikere at få klø, hvis I stiller op mand til mand.
  Modersmålsundervisning= Lær på dit eget sprog hvordan man bygger en selvmordsbombe på arabisk. Du behøver således ikke mere stå på Kgs. Nytorv og råbe “Danmark vi hader dig” og “Død over de vantro” o.lign.
  Integration= Appaisement
  osv. osv.
  Jo,jo dr. Goebbels har ikke levet forgæves. Hans semantik er overtaget af nulevende danskere.
  og husk lige et citat fra Kirstine til dr. Best:
  …og alle dem, der gav deres Liv for Danmark, vil vidne om, at selv et lille Land som Danmark maa have Lov at tænke og tale selvstændigt.

  Kommentar by "skyggen" — 25. januar 2013 @ 15:05

 25. #23. Præcis, man kan nemlig ikke regne med hvordan hverken politi eller retsvæsen vil agere i en given situation, “helten” kan lynhurtig ende med at blive “skurken” (hvis han overlever i første omgang).
  Gentager her,i den anlidning at den nye metro linie netop føres gennem et “højsensitivt/no go” område af Nørrebro, hvordan mon den undergrundsbanes ry vil være om nogen år?

  Kommentar by PBr — 25. januar 2013 @ 15:08

 26. Som Zenia Gestampo ville sige: “De har lært det i Danmark”…

  Kommentar by Polka Charlie — 25. januar 2013 @ 15:52

 27. Man skal altid være klædt på til lejligheden. !!
  Havde han været klædt ordentlig på, havde han fortjent 4 glade smilyes på armen. Een for hver ekspedering. :)

  Politiet når alligevel ikke en skid.
  Det bedste forsvar er et angreb.

  Kommentar by Carsten N. — 25. januar 2013 @ 16:06

 28. Det er meget få af os, der kan ‘ordne’ voldsmænd.

  Man er heldig, hvis der er en specialist med det talent til stede – de findes, men de er sjældne – og de løber en stor personlig risiko både for selv at blive overfaldet og for at blive straffet for at bruge vold selv.

  Hvorfor har bussen ikke en fast sikkerhedsprocedure? Alle dørene kan jo låses og en øredøvende alarm gå i gang udenfor samtidig med at politiet automatisk tilkaldes og bussen kan evt fyldes med ikke-kvælende røg, som ved moderne indbrudssikring? (Og så kan offeret, buschaufføren og de øvrige passagerer udøve selvtægt off-camera ;) )

  Kommentar by A-mad — 25. januar 2013 @ 16:27

 29. Det er under alle omstændigheder uforsvarligt at afvæbne befolkningen, samtidig med at den grove vold eskalerer, som den gør.

  Kommentar by Arne Torp — 25. januar 2013 @ 16:40

 30. @21 Ja, det er muligt at jeg har pligt til at gribe ind. Men det er de færreste der stiller beredvilligt op til tæv ude i virkeligheden. Det er nemt at være modig foran tasterne.

  Der er desværre ikke meget viking tilbage her til lands. Vi er blevet socialiseret, feminiseret og reduceret til en flok vatpikke. Vi sidder og hytter vores eget usle skind imens uskyldige slås til lirekassemænd af invaderende horder. Landet ligger blottet hen.

  Kommentar by Jens — 25. januar 2013 @ 16:41

 31. Mads Helios udtaler sig som en idiot. Ved han ikke at de her voldspsykopater render rundt med knive m.m. og de meget hurtigt kan mønstre et arabisk tæskehold på 20-30 stykker?

  Nej, politikerne burde erklære undtagelsestilstand og sende militæret ind og rydde op i ghettoerne. VÅGN NU OP FOR HELVEDE!

  Kommentar by NulTolerance — 25. januar 2013 @ 17:12

 32. Kulturberigelse, kulturberigelse, kulturberigelse…

  Kommentar by Jern Henrik — 25. januar 2013 @ 17:43

 33. @ 31.
  Vi er faktisk krigsførende i øjeblikket; men af uransagelige årsager, har vi ikke indført (betinget)krigsret i DK.
  Er det mon fordi, den vil ramme alle de uskyldige, forfulgte stakler fra Mellemøsten og Asien, som vort folketing så heftigt beskytter på bekostning af etniske danskere.
  Lad os få landsforædderloven igen-med tilbagevirkende kraft (Det er der præcedens for i dansk lovgivning)og lad os så prøve folketingets medlemmer som de første.
  Den polarisering, som nu sker i samfundet, har kun een udvej-desværre!
  Det hele kommer atter til at hænge på et par tusind mand, som vil eksponere sig selv og miste livet i værste fald. Der vil ikke være hjælp fra andre danskere og bestemt ingen sikker hjælp fra politi/militær, da folketinget vil gennemtvinge sanktionslove mod frihedskæmperne.
  En trøst ved det hele er, at når det er overstået vil alle danskere være stolte over, at Danmark gjorde oprør og alle vil promovere sig selv som deltagere i processen.(jnvf. Danmarkshistorien 1945-50)

  Kommentar by "skyggen" — 25. januar 2013 @ 17:53

 34. #22, NulTolerance – Ja, måske sker det en dag.

  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om politimandens udtalelser, nemt nok for ham at side der en meter bred over skuldrene og med den træning de har i bagagen og mene folk burde gripe ind. Man kan jo risikere en kniv i sækken eller et tilkaldt tæskehold.

  Er der tilfældigvis nogen der kender en bokseklub i københavnsområdet med et motionshold hvor der også sparres lidt? Altså ikke kun teknik og konditionsøvelser men også lidt (let :) ) sparring.

  Kommentar by Johnson — 25. januar 2013 @ 18:31

 35. Man længes tilbage til Besættelsen.
  Dengang blev de dårlige danskere likvideret, stille og roligt,
  én efter én.
  Ingen betroede sig til nogen, kredsen var så snæver, at ingen
  kunne fortælle noget om en anden.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 25. januar 2013 @ 19:08

 36. Det handler om at overtrumfe disse besættere.
  Bruge deres midler og mere til. Dominere dem, i stedet for at blive domineret. Danskerne er flere generationer fra at kunne matche deres voldsparathed, deres antal og deres afstumpethed. Det kommer simpelthen ikke til at ske foreløbigt at disse barbarer/terrorister bliver nedkæmpet.
  Hvis man startede med at forebygge nu, feks træne danskerne i selvforsvar, gøre opmærksom på deres afstumpethed og opførsel for menig dansker, og prøvede at ramme dem hårdt feks deres familier, så ville der ske noget. Det ville være et skridt. Men hvor fra? Politikerne? Den menige dansker? Medierne? Politiet? Som sagt det vil tage generationer, og til den tid er det nok for sent.

  Kommentar by Endnu en vantro — 25. januar 2013 @ 19:10

 37. Jeg er helt enig i at det er skammeligt at ingen kommer ham til hjælps men lad os sige at man stillede sig imellem, blev slået på og så slog en eller to af dem ned, hvilket moralsk og logisk ville være i selvforsvar (og forsvar af en anden som må være ækvivalent). Men hvad med juridisk? Jeg er ikke sikker på at en emsig statsadvokat ikke ville sige “Ha, du skulle have ringet til politiet. Det var din borgerpligt, ikke ‘at gå i slagsmål'”. Måske er jeg urimelig overfor det danske retssystem men dels tror jeg de er neurotisk bange for at folk skulle tro de lader “hvide” overfalde “brune” (og dermed, uha uha, er skabsracister) og dels tror jeg ikke de kan lide handlekraftige borgere. De har det bedre med “klienter”.

  Kan folk følge mig her eller gør jeg de danske anklagere og domstole uret?

  (iøvrigt, er manden amerikaner eller er han kineser?? Politiet synes ikke at have helt styr på det).

  Kommentar by Morani ya Simba — 25. januar 2013 @ 21:01

 38. Dave,
  “Vi får den samme ting at vide igen og igen fra myndighederne side, lad være med at spille helt, vær “kun” et godt vidne, alt andet er jo selvtægt og DU kan komme i fængsel for at hjælpe en person i nød.

  Har selv prøvet det på egen krop. Jeg greb ind da en tosse tæskede sin kærste i det S-tog jeg sad i, resutat var på trods af vidneudsagn osv, 1stk betinget voldsdom til mig.”

  Det er også et stort problem for mig. Jeg stoler ganske enkelt ikke på at det danske retsvæsen kan skelne mellem (moralsk set) overfald og en legitim reaktion herpå, enten fra offerets eller vidners side.

  Uden iøvrigt at have nogen sympati for Jønke så synes jeg det var en falliterklæring at en mand, gangster eller ej, kan ende på anklagebænken for at have begået “grov vold” mod en der lige har overfaldt ham med en kniv.

  Knivhysteriet og sagerne om håndværkere der endte i fedtefadet for at have hobbyknive liggende i bagagerum, er en anden grund til at jeg simpelthen ikke stoler på det danske retssystem. Det er gearet mod at borgere er klienter og at een der har forsvaret sig selv eller andre derfor er suspekt.

  Kommentar by Morani ya Simba — 25. januar 2013 @ 21:23

 39. En fornuftig dansker havde smadret dem til ukendelighed og smidt dem af den kørende bus, derefter taget fængselsstraffen med oprejst pande.

  Kommentar by LarsB — 25. januar 2013 @ 21:52

 40. LarsB,
  “En fornuftig dansker havde smadret dem til ukendelighed og smidt dem af den kørende bus, derefter taget fængselsstraffen med oprejst pande.”

  Og risikeret karrieren, gjort det hamrende svært at rejse til USA og andre lande og gjort sin familie ulykkelig. Et meget centralt og overset problem er at staffeattest systemet favoriserer de der alligevel ikke mener de har noget at miste i forhold til samfundet over de der faktisk har gang i et meningsfuldt liv. Det er et reelt problem.

  Kommentar by Morani ya Simba — 25. januar 2013 @ 21:56

 41. Det har været den lille stats opgave at føre en politik, der holdt landet udenfor de store magters kamp.

  Opgaven er jo let at forstå, det er klart at Danmark under ingen omstændigheder må komme i strid med andre.

  De forandrede muligheder for indrejse, krigsførsel, propaganda, overvågning og befolkningsudskiftningen har naturligvis ikke holdt Danmark udenfor hverdages lange række af krigsbegivenheder.

  Som følge af de ændrede vilkår for krigsførsel og befolkningsudskiftning– hvor friktionsløs den end lykkeligvis forløber– er det danske folks forståelse for projektet stadig et problem.

  Der er modstand. Ikke alvorlig, men der høres og hviskes, ja, handles endog i krogene.

  Ved projektets daglige store, som de smås sejre, det konstante pres der lægges i det, de enorme værdier projektet koster, er modstandernes given op uundgåelig.

  Vi ser alle, de nye der slår.

  Slår alle, undtagen sig selv. Verdens forbavselse er ingen modstand.

  Projektet bliver.
  Projektet det vinder.

  En ny tid er sandelig oprundet i Europa, det vil sige en ny ordning, en unfair løsning, på alle områder.

  Den resterende modstand må hellere først som sidst finde sin plads i sit slavefællesskab,

  Det indskiftede folk stoler på, at det kommer til at leve overdådigt, ja, swingpjat-fedt i vort projekt, den nye unfair ordning.

  Forøg presset.
  Knus modstanden.

  Husk: Meld din nabo.

  Frit klip og skriv efter:
  http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/erik-scavenius-ved-indtraedelsen-som-udenrigsminister-8-juli-1940/

  Kommentar by Peter Buch — 25. januar 2013 @ 22:31

 42. Udvalgt, tilfældigt pluk og næsten aktuelt:

  Der findes lande, hvor demokratiet bliver brugt til at gøre afstanden mellem holdninger og mennesker større. Hvor reglerne bliver brugt til at fremme ét og kun ét bestemt synspunkt. Hvor det at lytte bliver opfattet som forvirret. Og hvor den simple erkendelse, at vi har brug for hinanden, også når vi tager beslutninger, bliver stemplet som svaghed.

  I Danmark har vi truffet et andet valg. Vi har brugt grundloven til at skabe et, i historisk lys, enestående harmonisk samfund.

  Hvor mennesker ikke bøjer nakken, når de bliver spurgt om deres mening, men i stedet rækker hånden op. Hvor vi, generation efter generation, har været i stand til at overlade et rigere og stærkere Danmark til dem, som kom efter. Og hvor vi kærer os om alle og ikke kun dem, der bor i huset eller opgangen ved siden af. Vi har skabt et Danmark som er helt.

  Og det har vi gjort i fællesskab. Der findes ikke et parti. Der findes ikke en gruppe. Og der findes ikke en politisk kraft, som kan tage hele æren for det vi har skabt.

  Tværtimod. Vi har fundet styrke i at dele ansvaret. Vi har fundet de rigtige løsninger ved at bøje os mod hinanden. Og ved at række ud efter det fælles bedste er vi nået længere end nogen havde troet muligt. Det er styrken ved det danske demokrati. Vi er bedst, når vi står sammen.

  Hver gang er svære beslutninger blevet båret igennem ikke på trods af danskerne men på grund af dem. For befolkningen ved godt, at der ikke findes snuptagsløsninger, som ikke stiller krav til dem også. Danskerne ved, at nemme løsninger sjældent er de rigtige løsninger. Og danskerne ved, at når det gælder, så har vi brug for at stå sammen.

  Derfor kommer vi som politikere til at træffe svære valg.

  Og det første valg vi skal træffe er om vi vil løse opgaven i fællesskab, eller om vi tror, vi kan klare det bedre hver for sig? Vil man tilsidesætte retorikken for resultaterne?

  Har man modet til at sige til sine egne: ”Vi fik det ikke præcis som vi ville, men den løsning vi står bag er et stort skridt i den rigtige retning, og den giver tryghed for befolkningen.”

  Det er spørgsmålet befolkningen med rette kan stille til deres folkevalgte

  Regeringens valg er klart. Vi ønsker at løfte i fællesskab. At vi finder holdbare løsninger for helheden og ikke kun for enkeltgrupper.

  Det betyder naturligvis også, at regeringen vil være parat til at anerkende de partier og kræfter i det danske samfund, som vil være med til at bære byrden. Indflydelsen går hånd i hånd med ansvaret.

  Og tag ikke fejl om opgavens omfang.

  Det er ganske enkelt en tragedie.

  Og opgaven bliver ikke mindre af, at vi i Danmark undlod at forberede os på dårlige tider.

  Jeg tror, at vi alle sammen kan se, at det ikke er holdbart,

  Det er ikke holdbart,

  Der er mange måder at løse udfordringen på. Det er en ærlig sag at sige; så må vi prioritere hårdere

  Men jeg ville ønske, at de som mener det sagde det lidt højere. Det vil være befriende ærlig tale.

  På samme måde ville jeg ønske, at de som mener, at der dybest set ikke er brug for forandring

  Og jeg ville ønske at høre deres bud

  vi har sagt, at det godt kan lade sig gøre

  Kommentar by Peter Buch — 25. januar 2013 @ 23:19

 43. den røde tråd

  Mange har sagt til mig, at de ikke fatter det budskab

  Jeg forstår det godt. For det lyder da mærkeligt for rigtig mange danskere,

  Til dem vil jeg sige; Jeg forstår godt, at det klinger mærkeligt,

  Jeg indrømmer, at det ikke er et enkelt budskab

  Vi svigter vores ansvar,

  Derfor bliver vi ved.

  Ind kom alvoren

  Klip fra:
  Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 2012

  Det talte ord gælder

  Kommentar by Peter Buch — 25. januar 2013 @ 23:26

 44. Link forsvandt.

  Kommentar by Peter Buch — 25. januar 2013 @ 23:40

 45. Aber…

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 26. januar 2013 @ 03:10

 46. Løsningen er lige til: Meld familien til selvforsvar og tegn et familieabonnement til en skytteklub, for især sidstnævnte vil være af altafgørende nytte, når overgangen til Automatvåbensamfundet snart er gennemført.

  Peter Buch

  Fremragende skrevet! Men det er nu gældende for hele Vesten – Europa især. For islamrotterne skal straks deporteres ALLE til hobe, ellers så er der kun kun den endeløse krig med 10 millioner og atter 10 millioner af døde.

  Kommentar by A.R. — 26. januar 2013 @ 05:59

 47. # Morani ya Simba: I følge loven må du gerne bruge vold mod en voldsmand. Problemet er bare, at hvis han kommer den mindste smule til skade, kan du være næsten 100% sikker på at blive dømt for at have brugt mere vold end nødvendigt.

  Kommentar by skræp — 26. januar 2013 @ 06:20

 48. A.R.

  Mange tak, det er nu kun lidt jeg har udeladt, skrevet og ændret i det gamle forlæg, og intet skrevet, kun brudt om eller klippet i statsministerens tale.

  Enig i det internationale perspektiv.

  Kommentar by Peter Buch — 26. januar 2013 @ 07:08

 49. http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-63482860:nyt-offer-for-busvold-står-frem-ingen-greb-ind.html

  Kommentar by Sigwar — 26. januar 2013 @ 09:44

 50. http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-63446416:busoverfald-derfor-hjælper-vi-ikke-et-voldsoffer.html

  Kommentar by Sigwar — 26. januar 2013 @ 09:56

 51. At høre “samfundet” moralisere over for borgernes manglende vilje til at forsvare de enkelte medlemmer når man på lokalt, nationalt, regionalt plan hele tiden selv bevæger sig under dørmåtteniveau er … mageløst.

  Kommentar by River — 26. januar 2013 @ 10:26

 52. Kommentar til “Skyggen” 33 – og til alles orientering:

  http://w0.dk/~chlor/landsforraederloven/

  Kommentar by Sigwar — 26. januar 2013 @ 17:59

 53. Hvorfor oplever jeg aldrig sådanne overfald?, jeg havde 100% ikke bare kigget den anden vej, det er jo ikke andet en flok feje møgunger, sjakaler som dem skal man bare være hurtige over og uskadeliggøre 1, måske 2 af dem, så stikker resten af (sikkert for at hente 20 andre) eller hvis de ikke kan komme væk, græder de ligesom små baby`er

  Kommentar by J.Christensen — 26. januar 2013 @ 18:58

 54. skræp, “I følge loven må du gerne bruge vold mod en voldsmand. Problemet er bare, at hvis han kommer den mindste smule til skade, kan du være næsten 100% sikker på at blive dømt for at have brugt mere vold end nødvendigt.”

  Tak for dit svar. Det bekræfter mig i at myndighederne nemt kan falde en i ryggen hvis man griber ind, eller bare forsvarer sig selv. Hvordan skulle man, i kampens hede, kunne “dosere” sine handlinger liiige til at han/de stopper men ikke så de “kommer til skade”?? Det kan man jo ikke. Der er iøvrigt noget irrationelt i det fordi det motiverer til at bruge andre teknikker, som forskellige kvælertag istedet for slag/spark da de ikke sandsynligt efterlader så mange mærker. Men de er langt farligere end normale slag i hovedet. Det er helt hen i vejret.

  Kommentar by Morani ya Simba — 26. januar 2013 @ 19:55

 55. #54#

  Tak, det har jeg prøvet, kostede mig 4 mdr for at forsvare mig selv mod et gaderøveri, dommeren mente at jeg brugte unødvendigt meget vold, men hvad skulle jeg gøre, de var 3 mod 1, og jeg behøver vel ikke at skrive hvad for en befolkning-gruppe de tilhørte

  Kommentar by J.Christensen — 26. januar 2013 @ 20:14

 56. Hovedfjenden er akademikerkvinden, thi hun er hovedårsagen til tingenes tilstand. Hvad vil I gøre ved hende?

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. januar 2013 @ 22:05

 57. Sigwar

  50

  Sådanne handlinger burde vel egentligt og bogstaveligt talt høre under næstekærlighedsbegrebet, at man hjælper dem der er i nød, når man oplever det ske lige foran en selv. Men det er jo desværre meget sjældent en kollektiv handling. Desuden skal man jo også yde hjælp til hjælpe- og forsvarsløse, i hvert fald ifølge loven, selv om det måske ikke henhører hetl under denne paragraf.

  J. Christensen

  Som Morani ya Simba skriver, så må man jo gøre det der er nødvendigt for at forsvare sig selv, især hvis der er flere og de måske har en kniv, for så skal der uskadeliggøres så mange som overhovedet og det hurtigst muligt, med alle midler. Men sådan tænker lovgiverne og retssystemerne nu engang bare ikke, for de er ganske enkelt ikke i besiddelse af helt almindelig sund og lavpraktisk bonderøvssnusfornuft, for hvis man handler instinktivt (hvad skal man næsten ellers gøre?!), så tænker man ikke, men handler bare.

  Og det er fandeme en skændsel, at vi ikke har ret til at forsvare os selv her i landet og Europa generelt set. På det område kan vi lære ALT af amerikanerne og til dels også israelerne i det lidt større perspektiv, for så vil der ikke blive begået sådanne justitsmord som du og andre har været udsat for.

  Kim Poulsen

  Hvis følekællingerne ikke har døtre, så skal de selv sendes ud i islamrotterederne efter mørkets frembrud, og hvis de har, så skal de begge sendes derud. Eller så skal de have en tur til Voldtægtssverige, som jo er alle godhedspsykopaters og -sadisters yndlingsland. En heftig omgang chokolade- og lakridsstangs(gruppe)berigelse, skal nok få dem til at tænke deres egne selvstændige tanker bare en lille bitte smule.

  Kommentar by A.R. — 27. januar 2013 @ 05:18

 58. Begreber der direkte eller mere indirekte optræder i kommentarer:
  Jøde-fiksering, jødehad, deportationer, at etnicitet kan afgøre ophold eller forbliven. national prioritetring sat efter hvad der kunne være den ytrendes idealforestilling fremført totalt uden hensyn til andre, måske et flertal kunne have andt end lige det de fanndt var de rette nationale prioriteringer, at den stærkestes valg er det der skal satses på, respektivt hvad flere stærke kan finde på for selv at selv sidde på flæsket og lade andre betale, social prioritering hvor ensliggørelse og “jeg betaler min skat med glæde” indgår søgt skærmet fra den internationale virkelighed hvor eksempelvis skat er et betydningsfuldt parameter for erhvervliv, national social prioritering, …udfyld selv…, noget der ligner nationalsocialistisk prioritering.

  Jeg finder lidt af det hele, ikke specifikt her på denne post, men i et omfang og antal, der belaster.

  Belaster hvad jeg ser som skridt på vejen for at ændre det væsentligste-
  Indvandrings antal og art, art her kort beskrevet omfattende- kvalifikationer, religion og kultur.

  I øvrig finder jeg opdelen efter anskuelser fornuftig.

  Den førte politik på indvandringsområdet og det der har med ophold at gøre, hvis konsekvenser er en samfundsundergravende belastning for individer og samfund bør snarest ændres.

  Og lad så lige mig have mit. Mit afgrænsede, konstant overvågede område, om muligt nær væbnede styrker, hvordan er dit, dit idealområde?

  Kommentar by Peter Buch — 27. januar 2013 @ 13:53

 59. andt- skal være andet
  fanndt- skal være fandt

  Kommentar by Peter Buch — 27. januar 2013 @ 13:55

 60. At de unge arabiske bøller bliver beskrevet som “genetisk arabisk affald” kan der være god ræson i. Den islamiske kultur gennem generationer har fremmet dumhed, ignorance og en uimodtagelighed for logik. Alle arabisk muslimske familier burde tilbydes en klækkelig sum for at forlade landet og slå sig ned i Latinamerika. Der har man tradition for assimilering af selv muslimer, så de kan blive gode brasilianere, argentinere, chilenere med videre.

  Kommentar by Kaell — 27. januar 2013 @ 15:06

 61. Sikkerheden på de danske gader og veje samt i busser bør forbedres. Det gøres bl.a. ved at sende kriminelle udlændinge ud af landet. Også de mange velfærdsflygtninge må sendes ud af landet.
  Asylanter fra ikke-europæiske lande har passeret ganske mange sikre lande inden ankomsten til Danmark. Den danske stat har derfor den opgave at sende ikke-europæiske asylanter tilbage til det først sikre land i asylanternes nærområde. Iøvrigt er ca 95% af asylansøgerne(ifølge FN) velfærdsturister/økonomiske flygtninge.

  Kommentar by Jørgen — 27. januar 2013 @ 18:42

 62. Det, jeg studser over, er især denne udtalelse fra Mads Helios: “[…] men som det mindste så bør man i hvert fald tage fat i buschaufføren, så han kan underrette sin central eller trykke på en overfaldsalarm […]“.

  Nu fremgår det jo af diverse artikler, at voldsmændene stog på ved Tagensvej og stog af på Nørreport Station. Det er en ganske pæn strækning, så hvordan har chaufføren kunnet undgå at høre noget? Og hvorfor har chaufføren ikke slået alarm af sig selv?

  Kommentar by MartinH — 27. januar 2013 @ 21:33

 63. Bussens kamera-optagelser skal konstant sendes til modtagere langs ruten, til politiet, de væbnede styrker, med droner konstant i luften sendes de umiddelbart efter ordre afgivet til gerningssteder for støtte.

  Kommentar by Peter Buch — 27. januar 2013 @ 23:27

 64. MartinH

  Jeg har også funderet lidt derover, måske er han en af deres egne. Eller så skal han jo ud og køre den samme rute igen og igen, med en altovervejende stor risiko for at møde dem og hele det indavlede islamrotteslæng.

  Kommentar by A.R. — 28. januar 2013 @ 05:09

 65. @63 Den med dronerne er måske lige i overkanten.
  @64 Ja og nej. Sandsynligt han er det, men buschaufføren ved jo godt hvad der venter ham/hende hvis vedkommende blander sig.

  Jeg har selv været ude for en mildere en af slagsen end Nick T. lige før jul, d. 21. december i bus 1a. På vej mod Østerbro. Nu jeg selv åh-noget-så-forbandet-kridhvid, men der var dette dirrende had hos disse 6-7-8 13-18 årige drenge at jeg sad hvor jeg sad. I forbi fartenfik jeg også lige klistret et racist mærket på mig for min sætning “Stop nu med det der” hvorefter jeg fik at vide jeg ikke skulle beskylde hans ven fra Somalia, og om jeg nu var racist…!?!, Som sagt det var forholdsvis harmløst fik kun 20-30 “slask” i baghovedet.
  Bussen var ikke fyldt, men andre passager lod selvfølgelig som om alting var i den skønneste orden.

  Kommentar by NG — 28. januar 2013 @ 10:14

 66. NG

  Man kan vælge udelukkende at lade dronerne observere.

  Kommentar by Peter Buch — 28. januar 2013 @ 20:12

 67. Peter den nu ganske sandt. Ville dog nødigt sidde i en bus der overvåges af en drone…

  Kommentar by NG — 29. januar 2013 @ 19:06

 68. Frygt ikke- som nogle kristne siger det.

  Kommentar by Peter Buch — 29. januar 2013 @ 22:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper