2. maj 2007

Hvor er du henne, Torben Lund?

Historien om at Mortens Messerschmidt skulle have sunget nazistiske sange og ‘heilet’ er de senere dage faldet fra hinanden, hvad TV2 i modsætning til DR har fulgt til dørs. Nazi-sangen (der var kun een), var den tyske nationalsang skrevet i 1841, og hvis Messerschmidt har strakt armen i hyldest til Hitler, så er det kun set af unavngivne i Torben Lunds referat – den ene, udover Lunds ægtefælle Claus Lautrup, muligvis en Niels Erwin Hansen. Bakkesangerinderne Karen Marie Lillelund og Lise-Lotte Lohmann, teltholder Dot Wessmann samt komponisten Chris Skytte, der alle sad ved bordet eller tæt på hovedpersonen kan ikke bekræfte Torben Lunds udlægning.

BT er i defensiven, og igår kunne man i P1debatten høre hvorledes chefredaktør Arne Ullum så frem til nye afsløringer i Se og Hør.

Arne Ullum, BT: Der er fuld dokumentation, og jeg glæder mig sådan til byretten, men jeg tror – inden ugen er gået, der tror jeg faktisk aldrig vi ser den sag – desværre.

Søren Lippert, P1: Du tror Morten Messerschmidt frafalder.

Arne Ullum, BT: Ja, det tror jeg fordi, der er jo en lille detalje, det bliver jo rigtigt spændende at se hvad Se og Hør skriver på torsdag, fordi der sad faktisk et bord af journalister, som nu har deres første udgivelse derefter [episoden fandt ifl. Politiken sted d. 10. april, Kim], hvor de kan nå at skrive om det. Så det bliver lidt interessant. Jeg tror Se og Hør bliver et efterspurgt blad på torsdag – i min bedste overbevisning.

Lyd: mp3, 37 sek. (1,7 mb).

Fra dagens Nyhedsavisen – Se og Hør: Messerschmidt heilede ikke.

“45 journalister og ansatte fra Se og Hør sad to borde fra Morten Messerschmidt den aften, han angiveligt skulle have heilet og sunget nazisange… vi havde sådan set hele redaktionen siddende to borde fra Morten Messerschmidt og ingen havde set noget andet, end at han var beruset, siger Henrik Qvortrup.”

Netavisen 180 grader stiller det spørgsmål, som trænger sig på: Hvor er du henne, Torben Lund?

Yderligere info.

 • 1/5-07 TV2 Online – Messerschmidt i fokus til 1. maj.
 • “Ud skal torturtilhængerne og de heilende,” lød det med henvisning til den danske deltagelse i Irak og endnu engang Morten Messerschmidts angiveligt løftede højre arm under en druktur i Tivoli.” (Jørgen Arbo-Bæhr, Enhedslisten)

 • 2/5-07 Hodjas blog – Lyver BT?
 • Oploadet Kl. 22:14 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

  44 Comments »

  1. Det undre mig mest at BT ikke mente sagen var god nok til at rydde forsiden, dagen efter det angiveligt skulle være sket. Ligeledes undre det mig at Lund´s mand ikke kender nazi-sange, men straks genkender nazi-undertonerne i en sang. Nu kommer det så frem at det kun var to fulde mænd, der meget sikkert kan huske at de ikke vidste noget om hvad der blev sunget, men straks kan huske at det måtte være nazisange…. Tag den retsag, bevis han har gjort det, eller bliv hængt ud for det største karaktermord i dette årtusinde.

   p.s. undrede det nogen at jørgen a(smaa)bu bæ hopper på vognen, mon han også fremhævede det stikkersvin der har vidregivet hemlige oplysninger fra forsvars udvalget?

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 2. maj 2007 @ 22:48

  2. Kim – i anden sammenhæng kunne du måske lave en post om Torben Lunds famøse indlæg i Politiken d. 3.5.2004 (hvis det ikke allerede blev dækket dengang). Jeg nævner det her fordi det omhandler den aktuelle person, men naturligvis ikke i sig selv gør fra eller til i MM-sagen (altså ingen tu-quoque fra min side). Men interessant og tankevækkende er det at se ham vende problemerne i Mellemøsten på hovedet, og gøre israelerne til skurken. En smagsprøve: “De palæstinensere, der offensivt kæmper imod undertrykkelsen, betegnes ikke som frihedskæmpere og modstandsfolk, men som terrorister”. Velbekomme.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 2. maj 2007 @ 23:13

  3. Som jeg har luftet andetsteds: Torben Lund var blevet lun på Morten Messerschmidt og havde gjort tilnærmelser, hvilket Messerschmidt afviste, Derfor skulle han slagtes. Jeg har det selv fra Hr. og Fru Jensen, som sad ved et bord i umiddelbar nærhed af Lund og Messeschmidt og overværede det hele. Og vi ved jo alle, hvordan vi kællinger reagerer, når vi bliver afvist, ikke Torben?

   Kommentar by Anna Lyttiger — 2. maj 2007 @ 23:43

  4. Over here mr Hilter

   http://www.youtube.com/watch?v=XQkcP0olmQY

   Talk about the war

   http://www.youtube.com/watch?v=5MbeT7_ARm8

   Kommentar by Torben Lunde — 2. maj 2007 @ 23:49

  5. Er manden gået i panik, eller har han et Es oppe i ærmet ?

   Arne Ullum på BTs debatsider:

   Kære debatdeltagere:
   Der har været en del debatindlæg om B.T.s artikel vedr. Morten Messerschmidt. Derfor skal jeg kort prøve at svare på nogle af de gennemgående temaer.
   B.T. har ikke hetzet mod Messerschmidt. B.T. har alene lagt fakta frem:
   – At han var sanseløs beruset.
   – At han sang en eller flere nazisange.
   – At han heilede.
   B.T. har dokumentation for alle tre oplysninger osv osv….

   http://kortlink.dk/ullum/3ub8

   Kommentar by Kaj Jensen — 3. maj 2007 @ 00:04

  6. Scroll ned til 4de indlæg.

   Kommentar by Kaj Jensen — 3. maj 2007 @ 00:06

  7. >#3 – :-) – Jeg tror fru Lund har fået pedicure på de små sarte str. 39 fødder, manicure på de små sarte fingre på de alt for løse håndled og derefter draget på en dagstur til Sverige for at hente den årlige tønde vaseline hjem med en stor trailer. – Jeg har hørt at gentagne køb af 200 liter tønderne giver en klækkelig rabat :-/

   Kommentar by Michael S. — 3. maj 2007 @ 00:08

  8. Efter Hr. og Fru Lunds indrømmelser om deres mangelfulde historiske viden, tyskkundskaber, hukommelse, synsevne, og pli i B.T. har udtrykket “den brune fare” fået en helt ny betydning.

   Kommentar by Balder — 3. maj 2007 @ 03:59

  9. såsåså, må vi lige få en mere sober tone?? :)

   Hvis BT ikke har andre beviser end Lund og hans ægtefælle, så ser det givetvis sort ud for BT.

   Men det vil en retsag jo vise:)

   Kommentar by Andreas — 3. maj 2007 @ 07:43

  10. >Møller & alle jer andre

   180 Grader skriver om sagen på lederplads:

   http://www.180grader.dk/leder/Leder_En_pinlig_sag_for_pressen.php

   Det er hårde ord og hele pressen får et ord med på vejen.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. maj 2007 @ 08:04

  11. Her et citat fra 180 graders leder:

   “Var det gået sådan, hvis danske journalister ikke havde tænkt så ens, som de gør? Var det gået sådan, hvis der havde været bare en smule pluralisme i den etablerede danske presse? Nej, selvfølgelig ikke. Så ville der et eller andet sted have siddet en journalist og spurgt sig selv: Tror jeg virkelig på, at Morten Messerschmidt er nazist? Nej. Giver det så nogen mening at udstille ham som sådan en? Nej. For man laver jo ikke historier, som man ikke selv tror på.”

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. maj 2007 @ 08:05

  12. 3
   Kære Anne.
   Du udtrykker det, som hele tiden har været min opfattelse igennem hele det her kedelige, oppustet forløb med Morten Messerschmidt.
   Lund, den lille prutkarl, er blevet afvist af Morten og “konen” er blevet godt og grundig sur over Lunds tilnærmelser, længere er den historie ikke.
   Nå, op i røven med det hele.

   Kommentar by Bodil. — 3. maj 2007 @ 08:41

  13. Hele denne sag minder mig om “brudprocessen” imod Politiet, som førende (læs røde) forsvarsadvokater (ingen nævnt ingen glemt)i fuld enighed førte op igennem 80’erne og 90’erne. Brudprocessen gik ud på, at man ved alle tænkelige lejligheder, når man var på skærmen/pennen, kastede smuds/mudder på Politiet. Hele ideen var, at når man havde kastet tilstrækkeligt meget mudder på en hvid væg, ja så er muren alså ikke helt hvid mere… det kan alle jo se !! Alså en form for skjult indoktrinering af læsere og seerer.

   Noget tilsvarende sker nu med DF generelt. Når DF behandles i dansk presse kastes ALTID smuds (har man ikke lige en god historie, så laver man da bare en..) Jeg har en rimelig god fantasi, men har ikke nok til at forestille mig, at Messerschmidt skulle forherlige Hitler (alle psykopaters fader). Alle med et minimum af forstand tager da afstand fra det 3. riges fejlkurs…

   Kommentar by Karsten — 3. maj 2007 @ 08:54

  14. Ullums forsvar i P1 er direkte ynkeligt. Han hævder at have en “dokumentation” i baghånden, som han ikke lægger frem. Det skal med andre ord ikke understøtte journalistikken men alene skræmme Messerschmidt fra at hive ham i retten, for hvad nu hvis der ligger et mobilbillede, hvor Messerschmidt i et splitsekundt laver en gestikulation, der er fastholdt, så det ligner…

   Sue the bastard, Morten. Ullum er dansk dagspresses største blålys, og er ved at lægge sin avis i graven. Han har intet i baghånden. Intet.

   Kommentar by superkufr — 3. maj 2007 @ 09:01

  15. Torben Lund & Co, som med Enhedstosserne, tænker og praktiserer stadigt; målet helliger midlerne.

   Intet ville Soc. Dem. hellere end at se Pia K & Co i Hitlers ovne, så hvis de kan ofre Morten M. – uanset hvordan – så iler de til.

   Da pressen tænker som venstrefløjen, da de jo er ét og samme, så har vi let et svar på, hvorfor Morten M. ikke fik én eneste neutral spaltemilimeter, førend det var for sent.

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 3. maj 2007 @ 09:09

  16. http://politiken.dk/indland/article296997.ece

   Nu begynder Torben Lund (TL) også at lægge sig ud med dem, han selv var i selskab med den pågældende dag.

   Tilsyneladende konspirerer personalet i grøften, TLs “venner”, Se & Hør – i alt over 100 mennesker – om at fremstille TL i dårligt lys. Måske MM virkelig sang nazi-sange og heilede …. og alt dette var blot aftalt spil som MM deltog i, for at narre Torben Lund til at fortælle BT at MM hyldede Hitler, så de bagefter kunne beskylde TL for at lyve.

   Tja, måske den gamle kulturhomokal’ blot er blevet paranoid.

   Kommentar by Kims — 3. maj 2007 @ 09:24

  17. Vi må selvfølgelig have krav til vores politikere og andre topledere om at de skal opføre sig ordentlig. Men kravene til ren livstil skal ikke være store, at dem der kommer til at stå i spidsen for vort land bliver en asketisk munkeorden. Lederne af samfundet må godt være en tand bedre en resten af befolkningen, men det skal ikke være anden art.

   Grøften i Tivoli har i mange år været et fristed hvor politikere og ledere kunne koble af og opføre sig som almindelige mennesker. Pressens behandling af sagen minder om den behandling forsvarschefen fik pga sin jagtrejse.

   Hvis en politiker kunne ses med store branderter på jævnligt, ja så er det rimeligt at skrive om det.

   Under Stalins massemyrderier var Internationale Sovjetunionens nationalsang. Den synges så vidt jeg ved, stadig af socialdemokratiske organisationer, endda inden de bliver berusede.

   Den sang forbindes af nogle med kamp mod social uretfærdighed, men for mange forbindes den med Lenins og Stalins massemyrderier.

   Iøvrigt synes jeg Internationale er en brandgod sang. Når jeg en meget sjælden gang bliver beruset kunne jeg såmænd godt finde på at synge den, selvom jeg ikke går ind for masseudryddelse.

   Jeg bryder mig heller ikke om nazister, men mange af deres melodier var meget iørefaldende og bestemt ikke dårlige.

   Der er iøvrigt meget lighed med denne debat og tørklædedebatten. Det drejer sig om symboler. For nig er symboler ikke særlige vigtige sålænge de ikke bruges i en bestemt politisk sammenhæng. Den gamle kone, der kommet til Danmark fra Tyrkistan med sin familie, kan for min skyld godt fortsætte med at bære sit tørklæde som altid. Men når en ung veluddannet vil stille sig op på Folketingents talerstol, så må jeg tage stærkt afstand fra det.

   Tilsvarende, folk kan for min skyld synge hvad de vil i festligt lag, men når arbejderbevægelsenm eller nynazisterne synger de samme sange under organiserede former, får det en anden betydning og så må jeg også tage afstand fra det.

   Kommentar by Alfred Hansen — 3. maj 2007 @ 09:42

  18. Mens TV2 på udmærket vis har fulgt op på den historie om MM’s påståede nazi-tilbøjligheder skulle DR selvfølge lige holde den røde fane højt. I DR -nyhederne havde man været i Tyskland, (Slesvig), hvor både tyskere og en repræsentant for det Danske mindretal kunne fortælle hvor forfærdeligt det var, at MM tilsyneladende havde sunget det første vers af nationalmelodien. Det var rendyrket Nazi-mantalitet. Så Politiken/DR segmentet fortsætter uanfægtet tilsviningen af MM.

   Ud over det kunne DR’s ‘Aftenshowet’ så præsentere en dansk kvinde, der var konverteret til islam, og som skam ganske frivilligt bar tørklædet. Dermed har DR også fået leveret sit ‘bidrag’ til debatten om Burka i dagplejen og Elsebeth Gerner Nielsens tåbelige medie-stunt.

   Ufatteligt at Ellen Trane Nørby vil åbne for kassen til DR, og meget betegnende at får får støtte fra SF, Radikale, Socialdemokraterne og Enhedslisten.

   Kommentar by JensH — 3. maj 2007 @ 09:55

  19. Jeg kan ikke modstå fristelsen : En hurtigtflyvende Messerschmidt kan ikke skydes ned med en heil-bøsse.

   Kommentar by Kaj Haulrich — 3. maj 2007 @ 10:03

  20. Ufatteligt at Ellen Trane Nørby vil åbne for kassen til DR,

   Der findes ingen borgerlige kvinder i den fødedygtige alder.

   Kommentar by Kimporator — 3. maj 2007 @ 10:41

  21. -> #17 Kimporator Ellen Trane Nørby skal vel betale et eller andet for at få lov til at være fast indslag i Kaffeklubben på P1.

   Kommentar by Alfred Hansen — 3. maj 2007 @ 11:06

  22. -> #17

   Ah, Ellen Trane Nørby er altså en af disse ‘cafe-borgerlige’. Ja, det forklarer så hvorfor hun er positivt indstillet overfor DR.

   Kommentar by JensH — 3. maj 2007 @ 11:18

  23. Jeg kan ikke helt se hvorfor Torben Lunds seksualitet skal blandes ind i denne her sag?

   Kommentar by kristoffer — 3. maj 2007 @ 11:22

  24. Ofrede mig lige for fædrelandet og gik hen i Getto og læste Sex & Hors omtale af MM (der var stort slået op på forsiden). Omtalen rummede INTET nyt. Blot at MM drak sig stang-vissen. Der henvistes udelukkende til BTs omtale og med klar fremhævelse af at det var BTs udlægning. Ingen sang-detaljer eller inkriminerende fotos.

   – Dog mente man at vide, at Pia ville have fyret MM, hvis han ikke selv var gået. – Hvor de så har det fra, står hen i det uvisse [S & Hs noteapparat er til tider noget mangelfuldt…]

   Kommentar by Nicolai — 3. maj 2007 @ 11:48

  25. Per på ‘gudernes’ ragnarok har et par kommentarer til Rune Engelbræk i anledning af sagen om Messerschmidt.

   http://gudernesragnarok.blogspot.com/2007/05/propaganda-ii.html

   Absolut læseværdigt!

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. maj 2007 @ 13:50

  26. -> 21 Mackety

   Jeg vil ikke finde det usympatisk, om du gik linen ud og kaldte ham Englebræk. Det er i hvert fald den fornemmelse han altid efterlader mig med.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 3. maj 2007 @ 13:58

  27. >22 Mette

   Hvis jeg skal være helt ærlig, så er de vrede ord egentlig en side ved mig selv, som jeg ikke er ovenud begejstret for, men det er søreme ikke let at holde temperamentet i ro, når man har at gøre med mennesker som Rune Engelbrecht. Eller for den sags skyld med venstrefløjsere i det hele taget.

   Det der ophidser mig ved manden, er vel omtrent det samme, som det der også pisser Per på ‘Gudernes Ragnarok’ af.

   Engelbrecht er for at sige det på godt gammeldags dansk et røvhul!

   Når det så er sagt, så har jeg også en tendens til, så at sige, at se rødt når jeg ser eller hører noget der smager den mindste lille bitte smule af socialisme, marxisme eller lignende.

   Det er nok en skade fra min tid i skolen, hvor den ene mere ulidelige rødfascist efter den anden forsøgte at indoktrinere mig.

   Det hjælper så heller ikke, at rødfascisternes propaganda har taget fuldstændig overhånd her de seneste år, fordi de er blevet trængt ud i en krog af et fremgangsrigt borgerligt Danmark.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. maj 2007 @ 14:16

  28. sørme herligt at “højrefløjens skarpeste blog” kan citere se og hør som “kilde”. Du burde jo blive smidt ud af historiestudiet.

   Kommentar by Allan — 3. maj 2007 @ 15:56

  29. Er der ikke nogen der kan gi mullah-allahn sin bidering tilbage i munden?

   Kommentar by Michael S. — 3. maj 2007 @ 16:06

  30. bidering tilbage i munden.

   Lille mullah-allahn er full gang sit forsvar av Ummahen som i dette tilfellet primært henspeiler på Eurabia og obligatirisk brug av burka.

   http://avisen.dk/blogs/datr/trads-forbyd-burkaen–red-kvinderne-030507.aspx#154230

   Kommentar by Abdullah — 3. maj 2007 @ 16:27

  31. -> 23 Mackety

   Det sker for de fleste, at naturen løber af med optugtelsen. Heldigvis, ellers var her for kedeligt. :-)

   Jeg nåede gennem folkeskolen og gymnasiet uden at have røde lærere. Men siden er jeg truffet ind i dem og har derfor stor forståelse for dit “raseri”.

   Jeg har fx oplevet, at jeg på et universitetsinstitut i den første rusuge blev placeret midt i “klassekampen”. Det skete på den måde, at en marxistiske psykolog ankom til en forelæsning og skrev på tavlen, hvordan mennesker i diverse sociale klasser “er” og “opfører sig”, hvorefter der var bekendelsesmøde.

   Alle nye studerende fik stillet spørgsmålet: Hvilket arbejde havde din far, da du var 15 år?

   Og hvis vores far var selstændig, blev vi spurgt, om han havde haft flere end fem (5) ansatte. Om han var håndværker, fabrikant eller hed Mærsk var uden forskel, det afgørende var tallet fem, for flere end fem ansatte var lig med “kapitalist”.

   Jeg så, hvilken vej vinden blæste, og sagde, at dette var usmageligt, og at det kunne man ikke byde os. Vi var selstændige, voksne individer og havde ret til at blive behandlet som sådanne og ikke som børn og klasseprodukter ud fra et til stupiditet forenenklet skema, som psykologen var blevet belært om på Aarbus Universitet.

   Det hjalp ikke, og de gode blev sendt over i venstreside af lokalet, og de onde (ud) til højre. Man tror, at det er løgn, ikke?

   Der udspillede sig nu nogle hysteriske scener, hvor mest kvindelige studerende faldt lykkeligt grædende i hinandens arme på venstresiden, og til sidst sad vi to på højresiden. Den anden var helt knust, og jeg var rasende og parat til at forsvare slægten med næb og klør.

   Så kom min knuste makker til at tænke på, at hendes far var gået konkurs, og hun bad så mindeligt læreren, om dette dog ikke kunne befri hende for at være på højresiden. Det fik hun medhold i, hvorefter hun kastede sig lykkeligt hulkende over på venstreside, hvor mange arme lukkede sig trøstende om hende. Den scene brændte sig ind hos mig. Hvilket svigt, og ligefrem dum var hun ikke, det kunne hun ikke undskyldes med. Hun havde en studentereksamen med topkarakterer.

   Seancen sluttede med, at vi fik at vide, at vi ud fra sorteringen skulle danne studiegrupper. Læreren forlod klasselokalet med en bemærkning om, at de andre skulle overveje, om der var nogen, der havde lyst til at være i gruppe med mig. Det var der selvfølgelig ikke, det så jeg tydeligt, og skånede dem for at gøre sig mere til grin. Skred.

   Jeg gik mig en lang tur i parken og overvejede, hvad det var for en galeanstalt jeg var kommet til. Det var ellers svært nok at blive optaget. Da jeg havde siddet en rum tid på en bænk, dukkede en pige op, som gik på et parallelt hold, og satte sig tungt ved siden af mig og så trist ud. Jeg vidste, at psykologen også havde sorteret hendes hold.

   “Nå, er du også kapitalistbarn?”, spurgte jeg. “Nej, jeg er arbejderbarn”, svarede hun. Lidt efter fortalte hun, at hun åbenbart var det eneste arbejderbarn på holdet og ikke brød sig om, at hun skulle have den mærkat på sig, nu hvor hun som den første i familien havde gået i gymnasiet og skulle i gang med en boglig udannelse. Hun havde ikke ventet at blive socialt stemplet på den måde.

   Så grinede jeg lidt over, at vi to sad der sammen og begge følte os trådt hårdt på. Men hun delte ikke morskaben, selv om hun jo i princippet hørte til de gode – i modsætning til mig.

   Studiet blev i vid udstrækning gennemført som privatist, men det blev efterhånden mit eget valg, fordi jeg blev træt af at skulle trække det store læs i gruppearbejde, mens andre forsvandt til en ny hashrus eller andet nemt.

   Senere kom psykologen og jeg til at bo i nærheden af hinanden, og da var Berlinmuren faldet, og han havde åbenbart forstået et og andet. Hver gang vi mødes sender han mig et par hundeøjne, som om han ber om tilgivelse.

   Den har han forlængst fået. Det var ikke hans skyld, at han aldrig burde have væet optaget på et universitetsstudium, og at psykologstudiet var håbløst politisk og sekterisk. Mit studium var også elendigt opbygget, og jeg skiftede siden fag.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 3. maj 2007 @ 16:44

  32. Mette:

   Din historie er lige til denne her side:

   http://www.melddinlaerer.dk/

   Kommentar by J — 3. maj 2007 @ 18:27

  33. >31 Mette

   Utroligt alt det nonsens mennesker kan finde på. Jeg er imponeret over, at du havde forstand nok til at gå din vej og lade de andre kvajpander sejle deres egen sø. Det kan ikke have været let.

   For mit eget vedkommende havde jeg allerede som barn en instinktiv fornemmelse for, hvad socialisme var for noget. Det var naturligvis ikke noget jeg kunne formulere i ord og jeg vidste således heller ikke, at det var socialisme. Men jeg vidste til gengæld, at jeg hadede det som pesten.

   Jeg tror, jeg stort set må være blevet født som superindividualistisk liberal, for jeg har altid været immun overfor socialismen. Den har aldrig kunnet trænge særlig dybt ind og aldrig ret længe før min forstands immunforsvar gik i sving og begyndte at myrde små røde celler :)

   Jeg ved til gengæld, hvorfor danske børn er så modtagelige for socialismen. Det er de, fordi de bliver opdraget til det.

   Efterhånden som jeg blev ældre, begyndte jeg jo så selvfølgelig at kunne sætte ord på den instinktive forståelse jeg havde allerede inden ordene kom til.

   Med den intellektuelle forståelse voksede vreden kun, fordi jeg begyndte at forstå hvilket forræderi mod forstanden og det menneskelige potentiale socialismen repræsenterede.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. maj 2007 @ 19:52

  34. # 31

   Hvad hulen Mette –

   det er jo MIN historie du der fortæller !

   Oplevelsen af at blive udelukket fra det gode selskab udvirkede jeg i praksis kom til at køre, om jeg så må sige, singel gennem studietiden .

   Og det var ikke såmænd ikke så tosset endda. Jeg lærte eet og andet om at arbejdsdiciplin – samt at selvgjort glimrende kan vise sig at være særdeles velgjort.

   Visse nutidige politikere bringer mindelser om studietiden frem når jeg hører og ser dem .

   Og hvis nogen ikke har rykket sig siden da, ikke gennemgået en form for individuation, er det dem .

   De folk var nådesløst ondskabsfulde selv overfor de af deres medstuderende de blot mistænkte for at have en vis sympati for den borgerlige side.

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 4. maj 2007 @ 06:21

  35. Synes Allan at BT’s brug af vidner som “førstehåndsberetninger” adskiller sig fra S&H’s brug af samme i MM sagen ?

   I så fald vil vi andre gerne belæres om Allan hvori præcis at forskellen består?

   Kommentar by DaLi — 4. maj 2007 @ 10:01

  36. At “heile” på John Cleese-facon med et antydet overskæg ville under Det Tredje Rige have indbragt en enkeltbillet til den nærmest KZ-lejer. – I Danmark var det jo meget almindeligt blandt “folket” (ikke blandt de politisk korrekte kollaboratører hos de radigale og sosserne) at hæve højre arm strakt og udbryde “så høj er Hitlers kone” eller “så højt ligger sneen i Stalingrad”. – Men som nævnt var det ikke uden risiko – det kunne medføre mere ubehagelige ting end en hetzende heksejagt i BT.

   Kommentar by Nicolai — 4. maj 2007 @ 12:05

  37. Da imam allahn er muhamedaner, er han ubetinget tilhænger af en rød regering. Denne røde regering vil gøre det muligt at få imam allahns mange fætre og kusiner til Danmark, hvor de kan ernære sig ved hjælp af dansk socialhjælp. En hjælp allahn har fået i årevis. Desværre er det de danske skatteborgere, der betaler muhamedaneren allahns og mange andre velfærdsturisters socialhjælp.

   Kommentar by Kurt — 5. maj 2007 @ 10:05

  38. Mon ikke sagen er, at BT’s husven Torben Lund lagde an på yndlingen Messerschmidt, og at Messerschmidt’s arm i den forbindelse røg i vejret i en afværgende bevægelse. Herefter har den forsmåede Torben Lund helt klart haft et hævnmotiv..

   Kommentar by buksetrolden — 5. maj 2007 @ 11:27

  39. Tosserne slår til igen, igen, igen,….

   Her på bodega Uriasposten mødes DF-tosserne til komsammen over et par gode jøde, hov undskyld mente Muslim-historier, inden der tages lidt fat på de homofobiske historier.
   Når tilstrækkelig lunken Bayersk øl er gledet ned glider man stille over i historien om “De onde røde” som har forfulgt DF’isterne fra de var små uskyldigheder.

   Tja hvorfor synes det så forbandet enkelt at se en historist parallel i dette hademønster – dolkestøds legenden lever, har det godt og fortsætter derud af i “deres nynazistiske og asociale sammenhold” C.V. Jørgensen, Tidens Tern.

   Kommentar by Bjarne Thyregod — 6. maj 2007 @ 11:59

  40. Hva’ søren om ikke det er Thyregod der er dukket op fra bunkeren.

   Kan du ikke kommentere lidt på demonstrationen på Nørrebro 1. maj. Den hvor demokratiets sande vogtere fra Jagtvej demonstrerer med røde kommunistiske faner iblandet fascistiske sorte faner og dekoreret med et enkelt SS dødningehovede. Er det fordi de erkender endeligt at kommunisme og fascisme er ud af samme dårlige stykke, eller for at demonstrere at for enhedslisten er alt lige godt. Fascisme, nazisme, marxisme, maoisme, kommunisme, islamisme – bare kom med det, hvis det er totalitært og kan trække stemmer. Det totale holdningsløse tidende.

   Kommentar by PeterK — 6. maj 2007 @ 14:19

  41. Peter K da jeg befandt mig på Bornholm har jeg ikke noget som helst indtryk af hvad der skete på Nørrebro denne dag.

   Jeg kan se at du ikke har set sørøverfilm i din barndom, ellers ville du vide at sorte flag med et dødningehoved og knogler er sørøverflaget.
   I BZ-bevægelsens barndom blev dette flag kaldt “hus-røver flaget”.

   Men ok det med nazi/facist relationer er noget som i DF drenge er gode til at bevæge jer rundt i. Du husker de mange Lokalafdelinger der gerne ville optage nazister, de mange Dansk Front ekslusioner, tidligere samarbejde i Den Danske Forening osv osv.

   Kommentar by Bjarne Thyregod — 6. maj 2007 @ 20:27

  42. Javist javist, jeg husker også at de allesammen blev ekskluderet ret ekspedit da det blev opdaget. Derimod ser det i øjeblikket ud til at Enhedslisten opsamler alt der smager af totalitarisme. Topmålet af naivitet leveredes af Rune Lund i EkstraBladet 4/5 hvor han udtaler:

   “Min umiddelbare reaktion var, at imamerne har en bagtanke, men efter, jeg har tænkt mig grundigt om, er jeg kommet til den positive opfattelse, at imamerne går ind for Enhedslistens politik. Det vil sige, at de støtter bøsser og lesbiske. Imamerne accepterer, at homoseksuelle har ret til at indgå registrerede parforhold, har ret til kunstig befrugtning og adoption, samt at imamerne går imod dødsstraf”

   Jeg tror det er en udlægning der vil vække en del latter i Mekka og omegn, og sikkert vil blive citeret i Bagdad Dagblad.

   Du kan ikke rigtigt slippe uvanen med øgenavne vel? “DF drenge” – tsk tsk.

   Kommentar by PeterK — 6. maj 2007 @ 21:43

  43. -> 34 vivi andersen

   Det var desværre ikke alene din og min historie, jeg fortalte, og jeg er alvorligt bange for, at du stadig kan finde masser af ekkoer af den. Det var statsbetalt psykisk vold og forsøg på psykisk voldtægt.

   Der var mange bizarre oplevelser i studieforløbet, og jeg håber, at nogen en dag skriver en bog om, hvad man kunne blive udsat for inden for det danske uddannelsessystem i de år af “sensitivitetsforløb” etc.

   Jeg hev fx en af mine lærere ind fra et tag, da hun ville begå selvmord midt under en forelæsning. Et forskruet fruentimmer. Pludselig kommanderede hun alle til at stå op på bordene, og da alle minus en stod der, åbnede hun et ateliervindue og klatrede ud på taget på femte sal. Jeg fik tag i hende kraftige bælte og trak hende ind. Så var hun borte og i terapi i nogle måneder, hvorefter hun dukkede op til eksamen og gav mig en hård behandling og aldrig et ord til tak.

   Men jeg fik den bedste eksamen på holdet, og det var ene og alene min egen fortjeneste, så jeg kan kun give dig ret i, at den slags lader sig gøre.

   Du skriver: “De folk var nådesløst ondskabsfulde selv overfor de af deres medstuderende de blot mistænkte for at have en vis sympati for den borgerlige side.”

   Det har du helt ret i. Men de endte med at være bange for hinanden, fordi de følte og fornemmede lissom alverdens ting. Hvad mig angår, fik jeg prædikatet: Dig ved man i det mindste, hvor man har. Og det var jeg helt tifreds med.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 7. maj 2007 @ 11:15

  44. Nå, det var så Thyregod for denne gang.

   “Jeg kan ikke kommentere noget jeg ikke har set”, gliden uden om emnet og et øgenavn. Derefter forsvindingsnummeret.

   Business as usual.

   Kommentar by PeterK — 8. maj 2007 @ 07:26

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper