6. maj 2007

P1debat, statistisk set

Den liberale blogger Thomas Oest har set nærmere på P1debat, og opstillet mere end 100 udsendelser efter bias i emne, overskrift, debatgæster og eksperter – fordelt på fem værter. Der er på sin vis ingen overraskelser. Klar anti-borgerlig tendens i både emnevalg og præsentation af samme.

[P1debat, statistik .xls, 101 kb]

Oploadet Kl. 20:15 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

17 Comments »

 1. hmm intet nyt under solen, men måske mere ammunition hvis man ønskede at køre en sag om hvorfor man ikke ville betale licens til et offentligt medie der er alt andet end neutral. Ærgerligt, at de fleste er tvunget til at støtte det radikale DDR – forlængst har jeg dog sagt stop, betaling af licens til DDR kommer ikke til at ske for mig mere. – DDR det forbandede røde pampervælde, proppet med bureaukrati og nepotisme.

  Kommentar by Michael S. — 6. maj 2007 @ 20:30

 2. -> Michael S:

  Helt enig.

  Jeg betaler heller ikke licens og kan kun opfordre alle andre der er utilfredse med DR til at framelde licensen. Det er den bedste måde at bekæmpe DRs politiske slagside

  Kommentar by Nosfetura — 6. maj 2007 @ 20:38

 3. @1: Hvad mener du med, at “de fleste” er tvunget til at støtte DR? Ingen er tvunget til at støtte DR. Du har selv vist vejen og afmeldt icensen. Det står enhver frit for.

  Kommentar by S — 6. maj 2007 @ 21:05

 4. @3: Så vidt jeg er orienteret betyder den nye medielicens at man skal betale licens blot man har en computer. Hvis man vil undgå betale licens, er det altså ved dørtrinnet kampen står.

  I et friere land ville hele møget være privatiseret og man kunne til- og fravælge medier, men som det er i dag er det den varme, bløde stat der bestemmer hvilken information og hvilke vinkler vi skal præsenteres for. Det er venstrefløjens version af frihed, frihed for alle der mener det samme som dem selv.

  Kommentar by timkl — 6. maj 2007 @ 22:52

 5. @4: “Hvis man vil undgå betale licens, er det altså ved dørtrinnet kampen står.”

  Hvilken kamp? Licensmanden ringer på, du åbner, han siger, at han kommer fra licenskontoret og du siger pænt nej tak og lukker døren igen. Færdig prut! Det er ikke nogen kamp, allerhøjst et afbræk i kaffepausen.

  Kommentar by S — 6. maj 2007 @ 23:14

 6. http://home.rica.net/alphae/419coal/Extortionsamples.htm

  Kommentar by Nicolai — 7. maj 2007 @ 08:41

 7. Off topic, men det ser ud til at de røde har haft held til at hacke Anna Lyttiger…

  Kommentar by Martin — 7. maj 2007 @ 10:27

 8. # 7: Det er nok Astma, der står bag. – Hun har garanteret en beskidt fantasi under tørklædet… :)

  Kommentar by Nicolai — 7. maj 2007 @ 11:05

 9. ærgeligt at manden er liberal og derfor ifølge din definition, utroværdig til at dømme noget politisk.

  Kommentar by Allan — 7. maj 2007 @ 12:56

 10. *Allan suser ned i en eftertackling og flæsker manden, ignorerer bolden*

  Så blev det hverdag på Uriasposten. Også for bette Allan, som med Khaders nye påhit kan se et rødt Danmark under et rødt kabinet ligge mange, mange årtier ude i fremtiden nu!

  *Lol’er fuldstændigt uhæmmet og nynner ‘Internationalen’ muntert for sig selv med en absolute politisk ukorrekt alternativ tekst*

  Kommentar by DaLi — 7. maj 2007 @ 15:16

 11. –> Michael S.

  Skal nok passe lidt på med at bruge den slags ’statistik’ rent retorisk.

  Det er vel mere et Exeldokument med et par arbitrære, personlige vurderinger fra en person der på forvejen grundlæggende er negativt indstillet overfor P1.

  Mvh

  Kommentar by DrJ — 7. maj 2007 @ 15:35

 12. Hackere skulle i gabestok på rådhuspladsen…

  Kommentar by Allan — 7. maj 2007 @ 16:56

 13. dali:? Har skam studeret politologi længe nok til at vide at spittelse på højrefløjen styrker venstrefløjen. Så det nye parti gør et rødt kabinet mere sandsynligt.

  Kommentar by Allan — 7. maj 2007 @ 19:39

 14. Godt nyt for VOK. De Radigale er splittede, og det vil under alle omstændigheder betyde stemmespild. – Og som bekendt var der ikke noget, der forud tydede på, at VOK ville få problemer med at vinde 4 år mere. Intet nyskabende i Khaders “parti”, ren teatertorden, hvor man karakteristisk nok kun kan finde på at definere sig negativt i forhold til den store syndebuk, DF.

  Synes da også Khader virker okay; men han er altså ikke den flittigste politiker på Borgen, og har ikke den store lyst til at sætte sig ind i tingene. Endvidere mangler han tæft og forståelse for det politisk spil. – Om han får en chance mere efter dette fejltrin (der bliver en ny fuser som Demokratisk Muslimer) er tvivlsomt. Hvis jeg havde været NKs rådgiver ville jeg have rådet ham til den simple og effektive løsning: At melde sig ind i Venstre. Dét ville have battet noget.

  Endnu en ting at glæde sig over er, at furien Seeberg nu snart er historie. Hun var en skændsel for De Konservative. Må hun hvile i fred.

  Kommentar by Nicolai — 7. maj 2007 @ 20:46

 15. ->14:

  Enig. Khader burde have meldt sig ind i Venstre.

  Bortset fra hans store antipati mod DF (som han jo SKAL have) virker han ganske fornuftig

  Kommentar by Nosferatu — 8. maj 2007 @ 09:28

 16. Ja, spændende med Khader og Ny Alliance. Antipatien mod DF regner jeg som pligtstof – han sidder midt i kampen mod islamisterne og ved, at det er et problem. Til gengæld ved han nok ikke tilstrækkeligt til at forstå, hvor dybt det i virkeligheden stikker. Men der er klart noget at samarbejde med VKO om her.

  At Demokratiske Muslimer fusede er lettere uhyggeligt. Det tyder på, at der er for få af slagsen…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. maj 2007 @ 14:57

 17. Rødt kabinet tættere på ?

  *lol* Du er virkelig uden for rækkevidde af både intellektuel didaktik (eks. det at læse og forstå) samt for logisk deduktion (at hvis der er flere kallahasten i skålen til højre end den til venstre, så vejer den til højre sgu mere…)

  Bette Allan, kan du så ikke underholde os ALLE sammen med hvordan de stemmer som Khader trækker fra R, væk fra den kulsorte venstrefløj og deres røde kabinet PRÆCIS skal forklares, at de SKATTELETTELSER de er stillet i sigte som den ALLERVIGTISTE dogme hos Ny Alliance tværtimod skal blive til en skattestigning når Khader skal pege på røde forhandlingsleder efter endt valg ?

  Allan, du er politisk retarderet. Det er højst sansynligt at NA får held til at presse DF ud af en regeringskoalition, men der kommer på INTET tidspunkt at ske at NY vil blive enig med 1) R om udlændingepolitik eller 2) De kulsorte rødfascister om en eneste % skattelettelse.

  … Men du mente det virkeligt, gjorde du ikke ? Jeg mener, du troede VITTERLIGT på at Ny Alliance var gode nyheder for venstrefløjen ?

  *lol’er helt ustyrligt*

  Tja, det var sgu dagens grin, dér !!!

  Kommentar by DaLi — 8. maj 2007 @ 15:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper