9. maj 2007

Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen…

Sidste weekend afholdt Enhedslisten landsmøde, og mens medierne skrev en del om Asmaa Abdol-Hamid’s kommende folketingskarriere, så blev der ikke skrevet meget om Johanne Schmidt-Nielsen, der ligeledes fik en sikker valgkreds, og samtidig blev valgt til hovedbestyrelsen.

Politiske iagttagere mener Johanne Schmidt-Nielsen er ved at blive kørt i stilling som kommende parti-dronning, når nu Pernille Rosenkrantz-Theil inden længe trækker sig helt ud af politik. I lighed med sin forgænger dyrker hun også tofront-taktikken.

Som ledende aktivist i ‘Velfærdsmissionen’ deltog hun for godt et år siden i flere aktioner. Herunder en kortvarig besættelse af SU Styrelsen, og en aktion mod Thor Pedersens Finansministerium, der fik trappen overdænget af 200 kilo pasta og 40 kilo ketchup. Jeg behøver vel ikke fortælle hun læser samfundsvidenskab på RUC.

Slutteligt må det nævnes at hun er erklæret feminist, og jeg vil derfor ikke skrive et ord om hendes udseende, men blot konstatere at der er sket et stilskifte på den yderste venstrefløj.

Oploadet Kl. 17:00 af Kim Møller — Direkte link81 kommentarer

81 Comments »

 1. haha et grineren indlæg:”Slutteligt må det nævnes at hun er erklæret feminist, og jeg vil derfor ikke skrive et ord om hendes udseende, men blot konstatere at der er sket et stilskifte på den yderste venstrefløj.” haha :)

  Kommentar by Jesper Skov — 9. maj 2007 @ 17:17

 2. Hmm, måske man sku’ blive feminist…

  Kommentar by Nicolai — 9. maj 2007 @ 17:29

 3. Stilskifte? De har da begge hættetrøje på ;)

  Kommentar by Jakob — 9. maj 2007 @ 17:37

 4. nå….jamen så vil jeg da sige at hun er køn:) Men det er da lidt ærgerligt at hun tilsyneladende har roterende fis i kasketten:)

  Kommentar by Andreas — 9. maj 2007 @ 17:46

 5. “…og til venstre ses den direkte årsagen til at Enhedslisten nu går ind for Burka”

  Kommentar by Bo Olesen — 9. maj 2007 @ 17:50

 6. Man kan vel sige at det er et “FØR OG EFTER BILLEDE” Før man stiller op for Enhedslisten(Det til højre) Og et par år efter….. Hehe….

  Kommentar by Nielsen. — 9. maj 2007 @ 17:59

 7. En feminist går ikke ind for tildækning og censurering af kvinder, tildækning der bygger på overtro og trang til kvindeundertrykkelse.

  Ergo er hun ikke feminist. Hun er det modsatte. Hun går ind for at nogle kvinder skal skilte med deres underdanighed og kønsapartheid.

  Kommentar by J — 9. maj 2007 @ 18:19

 8. visse-vasse: hun har anmeldt et Aller Blad for rufferi:

  Det er kvindeudnyt­telse af værste skuffe

  —Johanne Schmidt-Nielsen, Enhedslisten

  http://vip.tv2.dk/article.php/id-6341878.html

  Kommentar by Steen — 9. maj 2007 @ 19:19

 9. Så bliver det næppe mere kommercielt: Den til enhver tid smukkeste kvinde som frontfigur. Partiet for folk i trodsalderen, Babylisten?, er ved at finde sin form.

  Kommentar by Kimporator — 9. maj 2007 @ 19:20

 10. Nu er vi vel racister, fordi vi diskriminere ikke så kønne kvinder (sic !) til fordel for smukke kvinder. Fik iøvrigt en sms med ” Burkha nyt “. Eksempel: ” De små bliver ikke så bange for dagplejemoderen, selvom hun har sprunget morgenbarberingen over”.Eller ” Børnene vil aldrig opdage hvis der er vikar på “.

  Ak ja. Jøder har altid fortalt de mest ” racistiske” vittigheder om sig selv, ligesom vi kristne aldeles heller ikke er sarte. Hvorfor er det lige at muslimer ikke har den selvironi og sans for bizar humor ??

  Jeg ved det faktisk ikke. Er det deres lovreligion ??

  Kommentar by Luffe — 9. maj 2007 @ 20:18

 11. Jeg anede ikke at Søren Søndergaard havde barberet sit overskæg af.

  Kommentar by .sfw — 9. maj 2007 @ 20:47

 12. Endnu et indlæg fra mig, som egentligt ikke hører til i tråden, men her gik man lige og troede danske folkeskoleelever brillierer i uvidenhed – men de svenske slår dem da vist med flere armslængder.

  “95 procent känner till Auschwitz – men 90 procent känner inte till Gulag.”

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=647904

  Kommentar by Lotte — 9. maj 2007 @ 21:05

 13. ->10

  “Hvorfor er det lige at muslimer ikke har den selvironi og sans for bizar humor ??

  Jeg ved det faktisk ikke. Er det deres lovreligion ??”

  Well, jødedommen er jo også en lovreligion, men det er så sandelig tankevækkende så forskelligt jødedommen og trossystemet islam manifesterer sig. Pislam, trods 14 århundreders aggressiv ekspansion, kan stadig ikke komme ud af den OCD-agtige spændetrøje og skabe bare nogenlunde velfungerende samfund; jøderne, trods den modgang de har mødt i samme periode, har som bekendt leveret et utal af Nobelpristagere og har opbygget en moderne stat i Mellemøsten fra scratch.

  Jeg skal ikke forsøge mig med for vidtløftige forklaringer, men kun bemærke, at selv om de ultraortodokse retninger indenfor jødedommen også kan være en klods om benet på et dynamisk samfund, er den stadige indre dialog som kendetegner de jødiske skrifter utvivlsomt mere befordrende for åbenhed og konstruktiv tvivl. Og mon ikke det for et folk i modgang kan være en overlevelsesstrategi at dyrke det selvironiske? “Når to jøder mødes, er der tre synspunkter som brydes” – citeret efter hukommelsen.

  Islam er ekspansiv og missionerende – jødedommen missionerer ikke og er mere kontemplativ, sådan forenklet sagt.

  Her er lige et par sigende citater fra grinebideren Ayatollah Khomeini:

  “Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious”.

  “Music corrupts the minds of our youth. There is no difference between music and opium. Both create lethargy in different ways. If you want your country to be independent, then ban music. Music is treason to our nation and to our youth”.

  Den gamle buk havde dog forkærlighed for nogle former for “fun” – sex med mindreårige. Han blev gift med et barn, og kaldte sådanne ægteskaber en gave fra Allah.

  http://www.jihadwatch.org/archives/013851.php

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. maj 2007 @ 21:12

 14. Haha. Særdeles morsomt, Kim! Mer af det! :-)

  Kommentar by Jarl Cordua — 9. maj 2007 @ 21:40

 15. Jeg har hørt at det skulle være sjovt at bolle en luder som hende johanne…fordi hun er feminist, så vil hendes had til mænd, gøre sexakten mere livlig, med ryggen flået til blods og hårde aggressive greb om dilleren…det rigtige gode er, at hvis hun er økologisk også, så ligegyldig hvor meget hun hader mænd, så sluger hun ladningen begærligt fordi intet sundt og livgivende må gå til spilde,- hendes øjne vil gnistre af had, men sluge vil hun *LOOOOOL*

  Kommentar by Michael S. — 9. maj 2007 @ 21:58

 16. ps. er det en æggekoger eller en spaghettigryde, møgsækken til venstre er klippet efter?

  Kommentar by Michael S. — 9. maj 2007 @ 22:01

 17. Det kommunistiske betonhovede Jette Gottlieb ligner en mandlig tyrkisk “kulturberiger”, som lige er blevet barberet. Rødfascisten Johanne Shit-Nielsen har udseendet, men ikke forstanden, med sig.

  Kommentar by Kurt — 9. maj 2007 @ 22:34

 18. Dette er en af de få gange jeg har syntes at det er sjovt og perfid, jeg kan ikke lade være at grine af jeres kommetare, men 20 kg. pasta er vist lige i øjet, ect.

  Kommentar by Per N — 9. maj 2007 @ 22:34

 19. Fo To Gen Net

  Kommentar by Erik Rau Hansen — 9. maj 2007 @ 23:33

 20. Michael S.

  Nu har vi jo ytringsfrihed, men dine kommentarer overskrider ihvertfald min grænse for anstændighed. Du er plat ud over alle grænser.

  Kommentar by Luffe — 10. maj 2007 @ 07:45

 21. # 20 Luffe
  Enig!

  Michael S. burde skamme sig over sig selv.
  Det er jo mennesker han omtaler på den måde.

  Tåbelige mennesker; men der er jo altid håb om forbedring. Eksempelvis Karen J.

  Kommentar by Ole — 10. maj 2007 @ 08:13

 22. >Michael S

  Jeg må nok tilstå at din kommentar 15 var rimeligt styg. Den hørte vel nærmest hjemme i Rapports små grå.

  >Møller

  Ellers bortset fra det, så er det bemærkelsesværdigt hvor meget pænere enhedslistens nye medlemmer er i forhold til de gamle. Bare synd at de er så tumpede.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 10. maj 2007 @ 08:16

 23. I det parti kan man bruge hvad som helst med fjernsynstække for at lokke tøsebørn i fordærv – det kaldes rufferi.
  Ren pornografi.
  Frank Åen, Søren Søndergård som alfonser, Gottlieb som konen uden for døren, der holder værelserne rene, tager imod betaling(den moderlige type), Asmaar lokkende med tilsløret mavedans – betonsocialismens hyggelige, lille horehus.

  Kommentar by Bodil. — 10. maj 2007 @ 08:25

 24. Sjovt, min første tanke var mor og datter! At moderen har et lidt mere buttet ansigt må skyldes den mængde indestengt vrede/socialisme der trænger sig på bag øjenhulerne, som EL jo – heldigvis – har så svært med at komme af med til almindelige, fornuftige danskere…

  Min personlige tese er, at det er grunden til de mange spørgsmål EL generelt stiller i folketinget: Hvis de ikke konstant snakker og stiller “kritiske” spørgsmål, så eksploderer de simpelthen på et tidspunkt… ;)

  Kim: “Jeg behøver vel ikke fortælle hun læser på samfundsvidenskab på RUC“.

  Hehe – RUC trumfen kan lukke enhver diskussion, og når esset så hedder samfundsvidenskab, ja så er det spil vundet! Tænk hvis man lagde KUA sammen med RUC – uha, for en tanke :)

  Kommentar by Darwin — 10. maj 2007 @ 09:41

 25. nyt lavpunkt for uriasposten – den “seriøse” national-konservative blog?

  Kommentar by Allan — 10. maj 2007 @ 10:20

 26. Er det ikke snart på tide at blokere Allahn ?

  Trooleri vil jeg kalde hans bidrag. Det ville være ligegyldigt, hvis ikke han/den konstant sad og slettede indlæg, som ikke harmonerer med hans slørede verdensbillede.

  Kommentar by Cicero — 10. maj 2007 @ 10:52

 27. 25 + 26: Trolden søger andre græsgange, når den bliver ignoreret.

  Nærværende trold kan fryde sig over, at hans en-linjede provokationer næsten hver gang bliver belønnet med adskillige længere protester.

  Altså: Ignorér, helt og aldeles!

  Kommentar by Lama Q — 10. maj 2007 @ 11:13

 28. #26: allan’s “1 line or less” kommentarer er (imo) ‘trolling’.Resultatet bliver jo nok bare at der ikke er nogen der tager ham seriøst,men det må han vel selv om.

  Kommentar by Peder Jensen — 10. maj 2007 @ 11:15

 29. ville jo så nødig spilde mere tid end højst nødvendig på bizare indlæg :)

  Kommentar by Allan — 10. maj 2007 @ 11:45

 30. jeg giver Michael S ret i andre gå sovene rundt

  Michael S vil så ikke engang rør hen har da min stolthed i nu

  Kommentar by S.L — 10. maj 2007 @ 12:00

 31. Allan Hansen Lindemark: “ville jo så nødig spilde mere tid end højst nødvendig på bizare indlæg”

  Det forklarer jo hvorfor din blog er fyldt med korte indlæg.

  Og så er der denne:

  http://ekstrabladet.dk/112/article297512.ece

  En mindreårig pige udsættes for sex overgreb af “to udenlandsk udseende drenge”. Da de opholdte sig på jagtvej 69, er det sikkert et par autonome tøser der er tale om, dvs. enhedslistens kernevælgere. “Udenlands udseende” betyder muslimske, dvs. enhedslistens nye kernevælgere. Så meget for partisolidariteten …..

  Kommentar by Kims — 10. maj 2007 @ 12:12

 32. Ikke bare i Danmark! Det er klart at sådanne “dybe tænkere” som Frank Åen, Søren Søndergård og Gottlieb ikke opfundet den dybe tallerken alene: som i kommunismens barndom, under den Moskva styrede “Internationale” – hentes “inspiration” – læs “marching orders” – udenlandsfra – nu blot i Kairo, istedet for Moskva:
  Where else can you sit down in a single evening and listen to senior people from Hamas, Hezbollah, the Muslim Brotherhood, people from the revolutionary left and the antiwar movement from around the globe?”
  — British Trotskyite John Rees at the Cairo Anti-War Conference, April 2007
  Over the past year, multiple international conferences have featured leaders of the anti-global left and Islamist groups working together. Go to any anti-war or anti-globalization demonstration in the West and chances are you will see the flags of Hezbollah and Hamas waved by people wearing Che Guevara T-shirts. And at some of these meetings, members of such radical Islamist groups as the Muslim Brotherhood, Hamas, and Hezbollah have enjoyed starring roles.

  URL:
  http://www.nysun.com/article/54077

  Dette er den 21.Århudredes Ribbentrop-pakt, hvor Fanden beskuer Belzebub, velviddende at den endelig opgør vil komme efter demokratiets fald. Og med fjolser som Chomsky og Gottlieb på den ene side og 1400-års erfaring i erobring på den anden side, ja, det vædemål er klart…
  Hvor er vores Churchill?

  Kommentar by Oldo — 10. maj 2007 @ 12:23

 33. Mon babylistens kernevælgere er muslimer og yngre lesbidske danskere som endnu ikke er kulturberiget af muslimske drenge?

  Kommentar by Kimporator — 10. maj 2007 @ 12:29

 34. kanon analyse

  Kommentar by anders and — 10. maj 2007 @ 14:47

 35. 8

  Steen

  Enhedslisten (som Johanne er medlem af) anmelder prostitueret og forhindrer hende i selv at bestemme over egen krop og liv. På samme måde skilter Enhedslisten med en tørklædeklædt konservativ religiøs politiker, der med sit tørklæde viser hen til kvinder i Mellemøsten, der heller ikke selv må bestemme over egen krop og liv.

  Kommentar by J — 10. maj 2007 @ 14:49

 36. #25 – nyt lavpunkt for uriasposten

  Med EL kan der kun være tale om lavpunkt. EL er det ultimative dommedagslavpunkt i Danmark. Og det bliver kun værre af at omtalte person er studerende ved RUC.

  Kommentar by Fuck'em — 10. maj 2007 @ 15:25

 37. Højre tossernes debat niveau cementeret
  En fornøjelse at se hvor “intelligente” højre-tosserne opfører sig.
  Dog en smule underligt at se Jarl Cordua svømme rundt i lortet som en fornøjet fisk.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 10. maj 2007 @ 16:50

 38. I skal vide at der findes fornuftige studerende
  og lektorer på RUC. Det er sandt at stedet er præget af
  politisk korrekthed, indoktrinering og venstrefløjsaktivisme,
  men det er ikke alle der fanges i illusionen.

  Den politiske korrekthed er dog så udpræget at de fleste til
  højre for midten ikke deltager i debat dernede.
  Jeg forstår dem godt: man ved ikke hvem der bliver ens næste
  censor.

  Men på RUC har
  jeg faktisk oplevet eksterne lektorer erklære sig
  sympatiske overfor DF og deres holdninger.
  Jeg vil næsten påstå at KU er mere
  kulturrelativiserende og samfundsdestruktiv, hvis
  man tager deres forskerskares udtalelser til medierne i
  betragtning.

  Kommentar by islamofascisme — 10. maj 2007 @ 17:03

 39. På trods af det patologiske sprogvalg i #15, er jeg tilbøjelig til at give Michael S. delvist ret. Jeg har selv været i ’seng med fjenden’ – helt ud på på den yderste venstrefløj. Det bedste er når de betror sig, hvor meget de i bund og grund *hader* de vattede venstrefløjs-fyre, de selv har kastreret holdningsmæssigt. Det er min opfattelse at venstrefløjs-tøser foretrækker borgerlige (læs: rigtige) mænd i sengen.

  ps. Michael S. skær ned på dit pornografi-forbrug, du har vist taget skade! ;)

  Kommentar by islamofascisme — 10. maj 2007 @ 17:25

 40. ># 39 – jeg har skåret ned, jeg har ikke downloadet det i over 4 timer nu. :-) Problemet her er egentlig, at jeg er selverklæret politisk ukorrekt mandschauvinist og i denne moderigtige politiske korrektheds storheds-(vanvids)-tid, så må man ikke mene og skrive hvad som helst (åbenbart). Jeg tager ad notam, at de sarte og frelste får tårer i øjnene over mit sprogbrug og jeg skal gøre mit bedste fremover for at moderere det. Undtaget naturligvis er emner hvor islam, enhedslisten og de radikale samt den fede røde baron fra toiletrullen Politiken optræder. *lool*

  Kommentar by Michael S. — 10. maj 2007 @ 18:11

 41. ->37

  Hal-LØJSA, Bjarne! Velkommen tilbage, og i fin form, skal jeg love for!

  Bjarne, vi to havde jo et fint lille tilløb til en saglig diskussion i denne tråd:

  http://www.uriasposten.net/?p=4419#comments

  Du skrev i indlæg #100: “Jeg mener faktisk ikke at nogen mainstream retning i Islam har jødehad eller verdensherredømme på programmet”.

  Jeg postede så i #119 lidt dokumentation, nogle modbydelige antisemitiske Koranvers om jøder.

  Desværre forsvandt du herefter fra debatten! :-(

  Skulle vi ikke fortsætte den gode dialog ovre i den gamle tråd? Lad os drøfte, hvordan moderate muslimer kan komme udenom denne hate speech fra Koranen, som jo er Allahs egne, ufejlbarlige ord. Dét er da et problem som er til at tage og føle på.

  Du skrev jo som sagt “Jeg mener faktisk ikke at nogen mainstream retning i Islam har jødehad eller verdensherredømme på programmet”. Nu har du chancen til at fremlægge den dokumentation der gør at du “mener” som du gør.

  Jeg har endnu ikke som lovet fået postet dokumentation om den udbredte konsensus i islam ang. verdensherredømmet. Lad os starte med jøderne.

  Hop ud i det, Bjarne!

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 10. maj 2007 @ 20:57

 42. Minsandten om det ikke er Hr. Thyregod. Nummer 7 på opstillingslisten for Enhedslisten på Bornholm. Velkommen tilbage !

  Du listede af fra en lille diskussion vi havde her http://www.uriasposten.net/?p=4464#comments
  som handlede om at sammenblandingen af kommunistiske, nazistiske og fascistiske symboler ved demonstrationen på Nørrebro 1. maj viste at venstrefløjen er fascistisk, eller optager fascistiske elementer. Nu skriver du jo, at du ikke kan kommentere noget du ikke har set selv, og det indsnævrer jo unægteligt verdensbilledet en del. Måske kan du kommentere Rune Lunds udtalelse her, for han vil ikke selv.
  Rune Lund i EkstraBladet 4/5:

  “Min umiddelbare reaktion var, at imamerne har en bagtanke, men efter, jeg har tænkt mig grundigt om, er jeg kommet til den positive opfattelse, at imamerne går ind for Enhedslistens politik. Det vil sige, at de støtter bøsser og lesbiske. Imamerne accepterer, at homoseksuelle har ret til at indgå registrerede parforhold, har ret til kunstig befrugtning og adoption, samt at imamerne går imod dødsstraf”

  Efter et par refleksstød mod DF og et par øgenavne, forsvandt du ud i mørket. Måske du kan svare nu, du har jo haft lidt tid til at reflektere over svaret.

  Kommentar by PeterK — 10. maj 2007 @ 22:11

 43. Hej Loonie 1 hr. Crack-head og Loonie 2 hr Peter k(jærsgaard)

  Tiden til at følge alle jeres usandsynlig uinteressante islamofobiske vinklinger på alting er for lille der findes jo “real life” ostedet for blogosfære – I ved arbejde familie, venner og fritidsbeskæftigelse.

  At sende koran vers som dokumentation for religiøs praksis er lige så stupidt som at sende homofobiske, stenings, henrettelse af vantro citater fra biblen – hr. Crackhead.

  Peter K ja jeg er folketingskandidat for enhedslisten på Bornholm pga mit lokalkendskab gennem mange års bornholmer-liv. det med nr 7 er det udslaget af at du igen har set for dybt i elefantøllerne, Peter?
  Og nej jeg stak ikke af fra nogen diskussion jeg fortalte dig at det sorte flag var et sørøverflag fra BZ-bevægelsens barndom.
  OK jeg kan se at du bare tager et nyt emne op når du enten ikke er istand til at læse hvad man skriver pga elefanterne.
  Men du fik jo svar – ikke.

  Ang dit nye emne Rune Lunds udtalelse. Så ved jeg at folk med for stort alkoholindtag ikke er istand til at skelne nuancer/ humor.
  Ser du det Rune Lund gør er at klæbe en etiket på imamerne som fortalere for homoseksuelles rettigheder mod dødsstraf osv.
  Altså at imamerne er fortalere for vores demokratiopfattelse her i landet.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 11. maj 2007 @ 05:45

 44. For mig at se er muslimerne nogle “nyttige idioter” for venstrefløjens yderste ekstremitet (undskyld næstyderste, yderst står nationalsocialisterne) på samme måde som danske kommunister var nyttige idioter for Sovjetrusland.

  Eller er det Enhedslisten der er islams nyttige idioter?

  Kommentar by Dansk Realist — 11. maj 2007 @ 08:12

 45. Se her Bjarne Thyregod, hvad en frafalden ELér skriver i dag i JP. Han har forstået demokratiets væsen i den vestlig kultur:

  http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=4401366

  Kommentar by Luffe — 11. maj 2007 @ 08:37

 46. Er det Helle Thorning S. til højre?

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 11. maj 2007 @ 10:20

 47. #45 peterk
  er du nu helt sikker på at der findes 7 stk ELer på Bornholm. 8-)

  Kommentar by father — 11. maj 2007 @ 10:21

 48. Michael S og islamofascisme har ret:

  Den dominerende feministiske klasse foretrækker seksuelt farlige arabere fremfor normaldanskere, som ikke engang kan finde ud af at stemme på DF og stå ved det ;-)

  Kommentar by Kimporator — 11. maj 2007 @ 11:57

 49. Hvorfor har venstrefløjen ikke humor?

  Kommentar by anders and — 11. maj 2007 @ 14:14

 50. Socialisme/kommunisme er misundelse sat i system.

  Kommentar by Kurt — 11. maj 2007 @ 23:42

 51. ->43
  OK, Thyregod, så må vi jo til det igen. Du lægger vanen tro ud med personangreb allerede i den første sætning, hvor du endda udstyrer mig med et repektabelt efternavn jeg ikke har. Grunden til at jeg ikke bruger mit sjældne efternavn her, er at på et tidspunkt forsynede nogle båtnakker min hoveddør med forkert vendte hagekors hver gang jeg havde malet den pånt marineblå igen. Det var så kun maling, men værre var at de også ringede til min datter og oplyste hende om an hendes far var nazist og at de i øvrigt vidste hvor vi boede. Jeg tvivler på at de var udsendt af Jonni Hansen eller Dansk Front.
  Når man ser hvor mange steder du boltrer dig på nettet, og hvor mange verbale tæv du også får der, så er du nok ikke lige den rette til at bede os andre om at få et liv. Øllerne styrer jeg fint, men for venstrefløjen er intet point for billigt.

  Ifølge DR 18/5 2005, var du opstillet som nummer fire, men rykkede ned som nummer 7. http://www.dr.dk/Regioner/Bornholm/Nyheder/Politik/KV2005/2005/09/18/153510.htm
  Ifølge Enhedslistens hjemmeside var du spidskandidat. http://www.enhedslisten.dk/opstilling-til-folketingsvalget Nu ved jeg ikke hvem der er mest troværdige, DR eller Enhedslistens hjemmeside.

  Du dampede af Bjarne, ligesom du damper af fra enhver anden diskussion hvor modstanden bliver for hård, eller du bliver holdt op på dine udtalelser. Jeg bad om et svar på om ikke en demonstration for det hedengangne ungdomshus, hvor der i øvrigt blev opfordret til vold og hærværk, indeholdende røde og sorte faner, indikerede at venstrefløjens holdepunkt er fascismen. Jeg spurgte også om ikke enhedslisten ved at opstille en islamisk fundamentalist, sender det signal, at her er der plads til enhver totalitær ideologi. Enhedslisten består i forvejen af DKP’er, KAP’er og andre, hvis bud på et samfundssystem ikke lader hverken nazister eller andre noget tilbage når det gælder fascistoide træk.
  Dit såkaldte svar var, at du ikke kunne kommentere noget du ikke har set med egne øjne – “jeg var på Bornholm, da demonstrationen foregik på Nørrebro”. Det går da ellers meget godt med at kommentere den afsluttede krig i Irak, og den nuværende situation med muslimske terrorbanders hærgen, for slet ikke at tale om mit ølforbrug og og andre perfide personangreb taget ud af den blå luft. Derefter en korrekt påpegning af at et sort flag med dødningehovede godt kunne opfattes som et sørøverflag. Det ved jeg selvfølgeligt godt, men sat sammen med de øvrige fascistiske symboler, opfattede jeg det som et SS symbol. Resten var et angreb på DF, og en påstand om at “DF drenge som os” – og hvad ved du egentlig om det?, havde nemt ved nazi/fascist relationer. Du affyrede bare en gang hurtige påstande, fra hoften og med stor spreder, hvorefter du forventede at vi ville nøjes med det. Jeg har set dig debattere andre steder, og det er sådan du gør. Jeg har også haft fat i dig om det før her på Uriasposten. Stilen har jeg set før, på de højere læreanstalter i 1970’erne. Den virker fint, lige indtil der er nogen der beder om fakta.

  Jeg skifter ikke emne. Som du kan se, holder jeg faktisk fast i dig, når du ikke svarer på det man spørger om, og det er der også andre der gør, også andre steder end her. Det var også tilfældet sidste gang du stak halen mellem benene, da kuglerne begyndte at falde lidt tæt. Jeg var bare nysgerrig efter at vide hvad en af enhedslsitens meget ihærdige – bruger i stadig ordet agitatorer? – mener om partiets udtalelser om imamerne. Jeg ved godt hvad en etiket er – også selv om den ikke sidder på en ølflaske. Det er forøvrigt ikke en etiket i oratorisk forstand, men skidt nu med det. I mine øjne er den etiket Rune Lund hæfter på imamerne, og som du bekræfter skal læses som imamernes støtte og opbakning til homoseksualitet, registreret partnerskab, og afstandtagen fra dødsstraf, så forkert at det gør det mere end svært at tro på nogetsomhelst, fra den der klistrede etiketten på. Udtalelsen, undskyld etiketten, er så naiv at det næsten er rørende. Jeg kan ovenikøbet dokumentere det med utallige koranvers, og hvis du ikke tager koranvers som dokumentation for noget imamer siger, så kan vi tage helt praktiske tilfælde fra “the real life”, hvor du efter eget udsagn befinder dig.

  Stening af voldtagne kvinder med begrundelsen utroskab.
  Hængninger af bøsser i SaudiArabien – fra en mobilkran vi er vel moderne mennesker.
  Halshugning på torvet i Mekka.
  Piskning samme sted af udlændinge for indtagelse af alkohol i eget hjem.
  Grov vold og piskning, uden rettergang eller dom, for læsning af bibelen i eget hjem.
  Mord på frafaldne.
  Mord på piger der bringer skam over familien, sjovt nok myrdes mænd der bringer skam over familien ikke.

  Det er ikke fra koranen, det er altsammen fra 2006. Det er lidt uklart om du mener Rune Lunds udtalelse skal læses humoristisk eller ej, men nu spørger jeg dig. Jeg har spurgt Rune Lund, men han svarer ikke, og som folketingskandidat kan du vel udlægge partiets politik?

  Kommentar by PeterK — 11. maj 2007 @ 23:53

 52. ->43

  Begrebet “moralsk ækvivalens” er så indgroet en strategi hos de som ikke har positive argumenter for islams ikke-truende natur, at selv ikke nok så mange forsøg på at forklare dem dette bringer debatten videre. Se nu her:

  “At sende koran vers som dokumentation for religiøs praksis er lige så stupidt som at sende homofobiske, stenings, henrettelse af vantro citater fra biblen – hr. Crackhead”.

  Nej – det er netop ikke “lige så”. Koranvers bliver i virkelighedens verden brugt til at retfærdiggøre f. eks. homofobi, stening, og henrettelse af vantro. Jo, der er homofobe som bruger Bibelen som begrundelse, men dér hører parallellerne også op:

  Intet samfund i verden bruger Bibelen som forfatning og indfører disse grusomheder i deres lovgivning. I f. eks. Pakistan:

  New apostasy bill to impose death on anyone who leaves Islam

  http : / / http://www.asianews.it /index.php?l=en&art=9218&size=A (fjern mellemrum)

  Ethvert forsøg på at forklare denne vigtige sondring for Bjarne falder til jorden. Han fortsætter blot med sine møgsure personangreb og snoen sig udenom at argumentere.

  Er nødt til at stoppe for denne gang, men Bjarne:

  Din opførsel her er under al kritik. Du kommer her for at svine deltagerne til, og bruger de mest idiotiske undskyldninger for ikke at debattere sagligt. PeterK og undertegnede er kommet med nogle gode oplæg til debat, og du svarer ved at hælde en spand skidt i hovedet på os. Jeg er temmelig sikker på at din opførsel ikke skaffer dig mange points. Og hvorfor så komme her på Uriasposten?

  Jeg lover dig, Bjarne, jeg vil udfordre dig ved hver given lejlighed, hver gang du skriver her, og så lade dig udstille dig selv ved dine underlødige ikke-svar.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. maj 2007 @ 09:06

 53. @51 og 52
  Bjarne argumentere aldrig han skriver bare som eks nedenstående fra mit sidste indlæg, jeg har mange flere eks af samme skuffe.

  “T10. maj 2007 18:36 af Bjarne Thyregod
  Jesper Ø Rasmussen – der er ingen der hader dig.

  Men vi er da mange der har ondt af dig. Det er jo helt åbenlyst at du er ramt af en alvorlig psykisk lidelse.

  Dine svinske skriverier og din tilttækning til angiveligt bevæbnede islamofober fortæller alt om dig.

  Søg dog behandling, mand. Hvis du virkelig skulle være socialrådgiver, som du selv skriver, ja så er du jo til fare for dine omgivelser.”
  http://avisen.dk/blogs/jesperrasmussen/torben-lund-arne-ullum-toilet-mindreaarig-dreng-tivoli-090507.aspx#comments

  tjaa..
  Hvem mon kunne have brug for behandling?

  Kommentar by Jesper Østerholm Rasmussen — 12. maj 2007 @ 18:51

 54. @ Peter K da du ikke kan læse er du jo ikke det nemmeste at forholde dig til.
  Hvis du ser på det du selv linker til handler det om opstilling til region hovedstaden, hvor DR/Bornholm havde misforstået en udsendt pressemeddelelse fra Enhedslisten , så de troede at jeg var rykket fra en 4 plads på listen til en 5.plads.(det med 7. plads er selv der et udslag af din omgang med for meget alkohol) Det var en fejl fra DR/Bornholm som de efterfølgende rettede.
  Jeg var 4 på kandidatlisten og er med Enhedslistens 3 regionsrådsmedlemmer altså 1. suppleant til Regionsråd Hovedstaden.
  Og ja jeg var også spidskandidat til folketingsvalget på Bornholm.
  Men det er vel for svært at forstå – eller forsvandt din lille historie bare op i den blå luft.
  Og al din vrøvlesnak om en demonstration på Nørrebro jeg fortalte dig om sørøverflaget som du troede var en SS-fane (noget som jo er populært i den islamofobe verden).
  Nu skal jeg så hjælpe dig lidt mere ved at oplyse at de sorte faner du omtaler er anarkisternes faner som allerede kendes fra Pariserkommunen 1871 blev brugt af oprørerne. (anarkisternes brug af sort kendes også fra deres blade Sorte fane osv).

  @Oh du burkha klædte LFpC – jo masser af lande bruger biblen som basis for politiken nævnes skal blot USA og Polen.

  @ Jesper Ørholm Rasmussen SIAD-formand og nær allieret med racismedømte og voldsdømte Islamofober.
  Du skrev et både homofobisk og injurerende indlæg på Nyhedsavisen.
  Hertil er bare at sige at du stinker ganske forfærdeligt og at jeg synes at din moralske habitus diskvalificerer dig til et socialrådgiver job og omvendt kvalificerer dig til behandling.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 12. maj 2007 @ 21:46

 55. @54
  He He.. jammen tak for endnu et bidrag Bjarne.

  Kommentar by Jesper Østerholm Rasmussen — 12. maj 2007 @ 22:13

 56. ->54

  Jeg takker for endnu et informativt bidrag fra en af Enhedslistens intellektuelle spidser.

  Kommentar by PeterK — 12. maj 2007 @ 22:17

 57. “Hertil er bare at sige at du stinker ganske forfærdeligt og at jeg synes at din moralske habitus diskvalificerer dig til et socialrådgiver job og omvendt kvalificerer dig til behandling.”

  Han stinker næppe ligeså meget som Jette Gottlibs overskæg…

  ER socialrådgiver det højeste man kan opnå som opstillet på Burka-enhedslisten ?.

  Er det ikke det Asmaa Abdul fahid Mubammed Muhammed el fayed er i sit virke udenfor islamistpartiet ENHLs trygge rammer ?.

  Mon ikke der heri ligger et større behov for behandling ?.

  Men marchér i bare videre med de Grønne , røde og sorte faner.

  Bo

  Kommentar by bo Olesen — 12. maj 2007 @ 23:21

 58. Ved vi egentlig med sikkerhed at “Bjarne Thyregod” eksisterer? Kunne “han” mon være noget Kim Møller eller andre har kreeret for at miskreditere venstrefløjen og sætte fut i fejemøget her på bloggen? Hmmmm. Man vægrer sig ved at tro at et menneske af kød og blod kan være så ubegavet, OG mangle selverkendelse nok til at holde lav cigarføring. Se nu her Einsteins seneste visdomsord:

  “@Oh du burkha klædte LFpC – jo masser af lande bruger biblen som basis for politiken nævnes skal blot USA og Polen”

  Der er flere ting at fremhæve: “Bjarnens” rigidt gentagede catchphrase “Oh du burkha klædte LFpC” – det var sjovt første gang, jeg rullede mig på gulvet, leende – men selv efter at jeg har drillet ham med vendingen, fortsætter han ufortrødent, endda med den samme ubehjælpsomme sprogbeherskelse. Hvad siger det os? Ja, for mig bekræfter rigiditeten blot hans generelle rigiditet; han valgte tidligt i livet sit ståsted, kommunismen, og har ikke magtet at perspektivere, endsige gøre op med denne fatale fejltagelse. Kommunist, dét er et valg for livet. Så har der lige været det lille kedelige intermezzo i ’89 hvor det hele styrtede i grus, men nu er Beton-Bjarne tilbage, fit for fight. Kommunisme v. 1.1, nu med burka. Splinternyt proletariat til afløsning for det gamle som ikke duede, men nu med 1,4 mia. “sprængfarlige” soldater (bemærk at antallet stiger ca. 0,1 mia. om måneden, hvis man skal tro de skæggede propagandister).

  “Oh
  du

  burkha

  klædte

  LFpC”

  Et eller andet sted må man ynkes skæbner som Thyregods. Det er da noget af en karruseltur at have været igennem. Fra “opium for folket”, til apologi for den sorteste sorte reaktion. Næh, det kan ikke være nemt. Under overfladen lurer hele tiden truslen fra en sjælssønderrivende kognitiv dissonans, hvis illusionen om den nye fordeling af “gode” og “onde” bliver for vanskelig at opretholde.

  “Oh burkha LFpC”

  du klædte

  Fjordman skal lige plugges igen, da han har været inde på nogle af disse ting ang, kommunisme v. 1.1, her:

  A Communism for the 21st Century

  http: // gatesofvienna.blogspot.com / 2007/05/communism-for-21st-century.html (fjern mellemrum)

  “Oh d u b ur kha kl ædte LF pC”

  “jo masser af lande bruger biblen som basis for politiken nævnes skal blot USA og Polen”.

  Nu er vi så ved Thyregods coup de grace – argumentet som jeg kan dekode det er: Vi islamofober “har ikke noget at komme efter” med kritik af Koranen som legitimering af jødeforfølgelser, hængning af bøsser i kraner, halshugninger, dødsstraf til frafaldne, jihad mod resten af verden –

  fordi (trommehvirvel):

  USA jo som bekendt er meget religiøst ….. one nation under God …… aborten tilladt i 1973 (ups) …… Bush talte om “korstog” mod terrorisme ….. de har godt nok formel adskillelse af kirkesamfund og stat, meeeen …. øh ….. og Polen, de leverede jo en reaktionær pave …. de er meget strenge katolikker …… abort er forbudt dernede ….. host host

  Så ka’ I så forstå det: Vi har slet ikke noget at sige islam på, “vi” er jo ikke bedre selv.

  Mine damer og herrer: BJARNE THYREGOD.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. maj 2007 @ 23:29

 59. @54
  Bjarne skriver til mig:
  “Hertil er bare at sige at du stinker ganske forfærdeligt og at jeg synes at din moralske habitus diskvalificerer dig til et socialrådgiver job og omvendt kvalificerer dig til behandling.”

  Jeg er også ret sikker på at hvis Bjarne Thyregod i sin politiske karriere (som jeg kan forstå er i sin vorden, for Enhedslisten) fik magt som han havde agt ville jeg blive buret inde på en anstalt, hvor Bjarne nok skulle se til at jeg blev “behandlet”.
  Bjarne har læst godt på lektien fra sine forbilleder fra sovjet, DDR ect.
  Hvis man skulle være interesseret i at få et indblik i Bjarnes visioner, kan jeg anbefale den tyske film “De andres liv”.

  Kommentar by Jesper Østerholm Rasmussen — 12. maj 2007 @ 23:35

 60. Jeg ville gerne tro at Thyregod bare var en gak-gak-ekstremist fra den tunge ende af EL, men hvis dette står til troende –

  “Og ja jeg var også spidskandidat til folketingsvalget på Bornholm”

  – hvad fortæller det os om niveauet? Partiet bakker op om en mand som direkte erklærer at han ikke vil argumentere, som ikke kan skrive et nogenlunde ordentligt dansk, og som spyr eder og forbandelser i alle retninger? Dét ser man som et plus for partiet, og for Danmark/ummaen?

  I øvrigt kan der næppe være tvivl om at EL knækker over på et tidspunkt, p.g.a. spørgsmålet om alliancen med det reaktionære, totalitære trossystem islam, hvis ellers pressens skriverier om intern murren i krogene står til troende, og læserbrevet i JP som der refereres til i #45.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. maj 2007 @ 00:08

 61. @Peter K

  Du skrev: “Jeg bad om et svar på om ikke en demonstration for det hedengangne ungdomshus, hvor der i øvrigt blev opfordret til vold og hærværk, indeholdende røde og sorte faner, indikerede at venstrefløjens holdepunkt er fascismen.”

  Som ansat i en faglig organsiation har jeg flere gange deltaget i demonstrationer 1. maj og ved andre lejligheder, hvor fanerne skulle luftes. Sorte faner var aldeles ikke velkomne og det medfølgende vagtværn havde til opgave at få dem ud af fagbevægelsens demonstrationer. Dengang var der også anarkister, som vi ser det nu, og man kan ikke slutte at de har forbindelse til fagbevægelsen.
  Hvis man er islamofob, fordi man tager afstand fra de metoder, du nævner i slutningen af dit lange indlæg, vil jeg gerne skrives på listen. Men jeg mener, at man skal kalde det sund fornuft i stedet for islamofobi.

  Kommentar by Jan Eskildsen — 13. maj 2007 @ 00:26

 62. >58 LFPC

  “Ved vi egentlig med sikkerhed at “Bjarne Thyregod” eksisterer? Kunne “han” mon være noget Kim Møller eller andre har kreeret for at miskreditere venstrefløjen og sætte fut i fejemøget her på bloggen? Hmmmm. Man vægrer sig ved at tro at et menneske af kød og blod kan være så ubegavet, OG mangle selverkendelse nok til at holde lav cigarføring.”

  Der er næppe nogen tvivl om at Thyregod eksisterer, ligesom der næppe heller er nogen tvivl om at han er repræsentativ for kommunisterne i Danmark.

  Men om det så er den samme Thyregod der skriver her eller om det er en der udgiver sig for at være Thyregod?? Tjjaaa.

  Personligt nærer jeg ikke nogen særlig tvivl om at det er den ægte Thyregod vi ser blære sig med sin stupiditet næsten dagligt. Jeg har mødt alt for mange kommunister til at nære nogen tvivl om, at de er lige netop så åndsvage.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. maj 2007 @ 08:52

 63. Det er faktisk lidt sørgeligt at læse Bjarnes angreb. Det er ubegribeligt, at han vil gå ned på sådan et lavt niveau. At blive ved med at fokusere andres alkoholmisbrug og sige at andre har brug for behandling, når de stiller saglige spørgsmål er jo nærmest barnligt. Han kan vel nøjes med at besvare spørgsmålene informativt og derved give andre en chance for, at reflektere over hans ståsted – i stedet for helt at udelukke modtagerens mulighed for at tage svarene seriøst, ved på den måde at udstille sin egen ukonstruktive forstokkethed. Ærgeligt at berøve os andre for socialismen vidunder (hehe) Aprospros vidunder: Ungdomshuset har netop erklæret sig selv for decideret unødvendigt! Ikke smart træk af de sorte horder. – de har vel ikke brug for et hus at ødelægge, nu når de bare kan spille et andet sted? http://ibyen.dk/musik/article299159.ece

  Kommentar by Joe — 13. maj 2007 @ 15:38

 64. Det er da ganske morsomt at se folk for hvem latrinært sprog, sexisme, homofobi, racisme er argumentationsformen, bliver forarget over at blive imødegået i samme tonefald.
  Når man kaster med lort kommer man til at lugte.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 14. maj 2007 @ 20:31

 65. LfPC oh du af din internet anonymitets sikrende BZ-hue anonymitet.
  Kunne du prøve at dokumentere at jeg på nogen måde har været, er eller vil blive kommunist.
  Ud fra din islamofobi som du deler med Johnny Hansen DNSB kunne jeg så helt i samme argumentationslogik kalde dig nazist. Det synes jeg dog ville værtet lige så tåbeligt som din “mærkning” af mig så jeg vil holde mig til islamofob (en der frygter islam, sygeligt).
  PS hvis du skal citere Marx og “Folkets opium” så læs hele tekseten og prøv at forstå den ligeledes ville det nok være en idé at læse Lenins bog “om Religion” Her vil du overraskes over accepten af religionen.

  Joe ja det er da sygeligt at beskrive folk som misbrugere når de vedvarende manipulerer og ikke læser hvad man skriv er – det havde vel været mere fair at kalde folk for løgnere og manipulatorer.

  Mackety som LFpC er det så ok at du fremover benævnes den dæknavns skjulte nazist Mackety.

  Jesper Ørholm Rasmussen SIAD kriger. Nej jeg er ikke i nogen politisk vorden jeg har været aktiv i politik i årtier også i Enhedslistens ledelse. Og nej det har ikke været i nogen kommunistiske bevægelser – faktisk var det i studenteroppositionen (mod DKP)det startede.
  Jeg vil absolut ikke lukke dig inde, jeg tror jo på det gode i folk. Jeg vil heller ikke sende folk i flygtningelejre, sende folk ud af landet eller andre tvangsforanstaltninger. Den slags er normalt midler på din fløj.
  Og ja Jesper jeg mener stadig at du stinker med din homofobi og dine injurier.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 14. maj 2007 @ 20:56

 66. Til oplysning for lejlighedsvise læsere af Uriasposten:

  Jeg har utallige gange forsøgt at engagere Bjarne Thyregod i en saglig diskussion – hver gang svarer han i et beskidt sprog, eller han fordufter fra debatten, fordi han godt ved at han ikke kan svare på de påtrængende, relevante spørgsmål jeg stiller.

  Prøv at se her. Nu stiller jeg de samme spørgsmål igen, og så er der en god chance for at Thyregod kommer med et beskidt svar, som han indleder med “oh du Burkha klædte LFpC”:

  Hvilken mainstreamretning indenfor islam har troværdigt reformeret sig i demokratisk retning, og distanceret sig fra målet om islams endelige verdensherredømme, samt hadet mod jøder og andre vantro?

  Hvilke eksempler findes der på tolerante, multikulturelle samfund med muslimsk flertal? Hvor ikke-muslimer nyder fulde rettigheder, de jure og de facto?

  Kom nu, Bjarne, prøv at komme med jeres vinkel på disse vigtige spørgsmål. Jeg venter spændt – kan Bjarne komme med svar? Tør han mon forsøge?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. maj 2007 @ 21:03

 67. ->65 “LfPC oh du af din internet anonymitets sikrende BZ-hue anonymitet”.

  Hvad sagde jeg?

  Bjarne, du er vist ikke den rette til at belære andre om injuruer.

  “ikke læser hvad man skriv er”

  Bjarne, det er en opgave i sig selv at dechifrere dit ubehjælpsomme sprog. Jeg er stadig ikke kommet igennem #65. Du burde overveje din attitude mht. argumentation, debattone og sprogbeherskelse, hvis du satser på en karriere i Folketinget.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. maj 2007 @ 21:10

 68. ->67 injuruer->injurier

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. maj 2007 @ 21:11

 69. ->65 “Kunne du prøve at dokumentere at jeg på nogen måde har været, er eller vil blive kommunist”.

  Nej, jeg har ikke adgang til PETs arkiver. Dit floskelprægede, manikæiske verdensbillede, dine enfoldige analyser af USAs politik, dit sprog, din aggressivitet og provokerende attitude mod anderledes tænkende, ligner kun alt for godt noget jeg kender fra en svunden tid. Du henviser til Lenins skrifter. Det lugter som en kommunist, det lyder som en kommunist, det —–. Og så er du jo medlem af affaldspartiet for fallerede ……. revolutionære? progressive? socialister? hvad end I måtte kalde jer selv.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. maj 2007 @ 21:40

 70. ->65 “islamofob (en der frygter islam, sygeligt)”

  Mere orientering for lejlighedsvise læsere, som illustrerer Thyregods fallit som debattør, men også er typisk for debatniveauet hos de islamofile generelt.

  Det kan vist roligt siges om bloggen her, at det ikke skorter på dokumentation fra “fobernes” side på ting som giver grund til bekymring mht. dette trossystem. Det kan være opinionsmålinger i UK som viser uhyggeligt højt ønske om sharia hos de lokale muslimer; det kan være demografiske prognoser, som viser stærkt forøgede muslimske befolkningsgrupper i Europa senere i dette århundrede; det kan være hate speech fra toneangivende muslimske lærde; det kan være øgede krav om særlige hensyn, bederum osv; det kan være trusler eller vold mod kritikere af islam. Osv. osv.

  Hvis Thyregod eller andre var uenige med de konklusioner som vi fober drager, ville det rigtige være at imødegå de argumenter og den dokumentation vi kommer med. Selvfølgelig ville dette være det rigtige.

  Tænk engang, der kunne komme interessant “dialog” ud af det.

  Dette er bare, dokumenterbart, ikke Thyregods tilgang. Han forsvinder når han ikke kan argumentere. Efter nogen tids fravær dukker han op i denne tråd, i #37, med et “indlæg” der i sin helhed lyder:

  “Højre tossernes debat niveau cementeret
  En fornøjelse at se hvor “intelligente” højre-tosserne opfører sig.
  Dog en smule underligt at se Jarl Cordua svømme rundt i lortet som en fornøjet fisk”.

  PeterK og undertegnede prøver så i #41 og #42 at holde ham op på nogle uafklarede debatpunkter han er løbet fra. Er det ikke utilfredsstillende at en diskussion afbrydes ved at en af parterne bare forsvinder? Det synes jeg da. Ellers kan det hele være så ligegyldigt. Se så her hvad Thyregod svarer i #43:

  “Hej Loonie 1 hr. Crack-head og Loonie 2 hr Peter k(jærsgaard)

  Tiden til at følge alle jeres usandsynlig uinteressante islamofobiske vinklinger på alting er for lille der findes jo “real life” ostedet for blogosfære – I ved arbejde familie, venner og fritidsbeskæftigelse”.

  Dén har han brugt før. Han har tid til at opsøge en blog han hader, med mennesker han hader, for at aflevere provokerende indlæg. Når han så ikke kan argumentere, ja så har han lige pludselig travlt med andre ting.

  Nu kommer han så i #65 og kalder islamofobi “sygeligt”, uden på noget tidspunkt at have gået ind i diskussionen og argumenteret mod den dokumentation jeg nævnte før.

  Jeg skriver ikke dette for at “nå” Bjarne Thyregod, eller i håbet om at få ham engageret i saglig diskussion. Det er for længst blevet klart at dette bare ikke kan lade sig gøre. Jeg skriver det som afdækning af forløbet i netop denne tråd, som netop er så deprimerende karakteristisk for apologet-fløjens armod.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. maj 2007 @ 22:56

 71. Du anonymitets burkha dækkede tøsedreng LFpC – indtil du tør stå ved det du skriver med skriver dit rigtige navn – må du forvente smædende tilnavne. (dit valg af nick viser jo at du selv er en stor ynder af tilsværtning.

  Jeg giver dig helt ret, jeg forsøger ikke at argumentere med homofobiske, sexistiske og injurerende udsagn
  Jeg finder det ligeledes svært at tage pædofili beskyldninger alvorligt
  Kommuniststempler er ikke argumentation værd – heller ikke når de kommer fra dig.
  Og Nej jeg gider heller ikke at diskutere citater fra Islam hverken fra sura, haditter eller vanvittige imamer
  Generelt accepterer jeg ikke dit præmis at alle muslimer er ens og UNDERLAGT koranen fuldstændig bogstavtro, kombineret med den strammeste tolkning af de sharia lovgivningen.
  De mest bogstavtro Islamtolkere findes på den islamofobe fløj – 95 % af de danske muslimer går i moske mindre end 1 gang pr måned, de er ikke nær så bogstavtro som jer.

  Og nej LFpC jeg hader hverken dig eller andre islamofober – jeg undres over jeres univers og forsøger at svare på samme “høje etiske niveau” som er standarden i Urias-blogosfæren.

  Og hvis det gør det svært for dig at læse, at skriver bliver til skriv er ved et fejltryk på mellemrumstasten, så kan jeg godt se dine vanskeligheder er uoverstigelige.

  PS mon ikke de 200 mio. ahmadiyya tilhængere kunne vække lidt interesse i forhold til dine stereotypier om Islam.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 15. maj 2007 @ 09:44

 72. ->71

  “PS mon ikke de 200 mio. ahmadiyya tilhængere kunne vække lidt interesse i forhold til dine stereotypier om Islam”.

  Endelig! Så kom Thyregod med noget konkret! Jeg er udmærket bekendt med denne sekt, og de illustrerer netop min pointe om manglen på moderat mainstream-islam.

  Precisely because they champion an unorthodox and somewhat more peaceful version of Islam, Ahmadis are frequently persecuted by traditional Muslims in both Pakistan and Bangladesh. Under Pakistan’s strict blasphemy laws the Ahmadiyya are not allowed to preach, nor even to call themselves Muslims“.

  http : / /wolfgangbruno. blogspot. com/ (fjern mellemrum)

  Desværre for Thyregod. Dette eksempel viser netop hvor vanskeligt, for ikke at sige umuligt og ligefrem farligt, det er at afvige fra islams doktriner.

  “Og Nej jeg gider heller ikke at diskutere citater fra Islam hverken fra sura, haditter eller vanvittige imamer
  Generelt accepterer jeg ikke dit præmis at alle muslimer er ens og UNDERLAGT koranen fuldstændig bogstavtro, kombineret med den strammeste tolkning af de sharia lovgivningen”.

  Jamen, jamen, jamen. Det er da fuldstændig uinteressant hvad du “accepterer” eller ikke accepterer. I en diskussion er handelsvaren dokumentation og argumenter. Hvad skal jeg dog bruge dine subjektive opfattelser til?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. maj 2007 @ 10:09

 73. Flere interessante forhold vedr. inddragelsen af ahmadierne i diskussionen. Thyregod skrev altså “PS mon ikke de 200 mio. ahmadiyya tilhængere kunne vække lidt interesse i forhold til dine stereotypier om Islam”.

  Når Thyregod fremhæver netop denne sekt som særligt fredelige, indrømmer han altså implicit, at mainstreamislam ikke i sin natur er fredelig. Jeg gentager igen: Jeg taler om trossystemet, ikke om hvorvidt de mere eller mindre troende muslimer er fredelige.

  Jeg skal ikke foregive at besidde nogen særlig viden om islam, men problemet er, at alle fire lovskoler som definerer ortodoksi, afviser ændringer af etablerede dogmer, f. eks. mht. doktrinen om islams erobring af verdensherredømmet, med århundreders tradition i ryggen:

  “Under the rule of taklid — authority — one does not reason independently from the Qur’an, Sunnah, and ijma (scholarly consensus); rather, one reasons from the rulings of the established schools of jurisprudence (madhahib). Thus the rulings on major issues tend to become rather fixed.”

  http: // www. jihadwatch.org/ archives/ 015502.php (fjern mellemrum)

  Problemet i en nøddeskal er:

  Jihadister fremhæver deres islamtolkning som den rette, med udgangspunkt i Koranen og de andre skrifter, og i traditionen, i Muhammeds eksempel. De moderate kan ikke på teologisk grund bryde med denne ortodoksi, og assertivt konfrontere jihadisterne ved at opstille en bedre, mere moderat islam.

  Så bliver de kættere, som ahmadierne, med de følger dette medfører i form af forfølgelse.

  Ser vi nu på virkeligheden i dagens Danmark og Europa, hvor mange procent af muslimerne er ahmadier? Formentlig ikke ret mange. På verdensplan altså omkring 1,2-1,4 milliarder minus 200 millioner. Altså over en milliard, hvis rette tro prædiker had mod jøder og stræber efter at erobre magten i verden (Koranen 9:29).

  Endnu engang: Ikke alle muslimer har eller giver udtryk for disse synspunkter, men dette er udtryk for afslappet forhold til religionsudøvelsen, ikke noget som har islamtolkning i ryggen.

  Thyregod siger altså, at minoriteten ahmadierne er mere moderate end mainstream. OK. Så bliver opgaven altså at konvertere europæiske muslimer til denne kætteriske retning. Held og lykke med dette projekt.

  Kig nu nogle årtier ud i fremtiden. Alle prognoser siger, at muslimer vil udgøre en langt større procentdel i Europa end nu, og formentlig have flertal i flere lande ved århundredets slutning.

  Hvordan vil mon disse ikke-moskebesøgende, afslappede muslimer være stillet til dén tid? Hvem vil sætte dagsordenen, dem eller dem med rigtig islam at argumentere ud fra?

  Et ikke uvæsentligt spørgsmål. Vores fremtid afhænger af svaret.

  Thyregod afviser vredt overhovedet at diskutere sådanne spørgsmål. Han satser på at den afslappede attitude vil være fremherskende, også i fremtiden. Mig, jeg har ikke tænkt mig at holde mund med min bekymring og forlade mig på denne historiske satsning. Kig på Iran, 1978-79. Kig på udviklingen i Malaysia, Indonesien, Irak, alle steder går det den forkerte vej.

  Ved at inddrage ahmadierne har Thyregod netop illustreret mine pointer, og indrømmet at mainstreamislam ikke er moderat (selv om – igen – individuelle muslimer godt kan være moderate).

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. maj 2007 @ 10:59

 74. LFpC ok 200 mio menneskers religion bliver i din optik til en sekt.
  Den danske folkekirke og den Lutheranske gren med sine 70 mio er så en meget meget lille sekt.
  Den anglikanske kirke med sine 77 mio troende må så være en minimal sekt.
  Baptisternes 80 mio er også en lille sekt.
  Den eneste rigtige kristne retning må så være katolikkerne med deres mere end 1 mia troende.

  OK måske indrømmer du nu at hvis vi skulle diskutere ud fra dit præmis så er 200 mio ahmadier nok alligevel mainstream eller er protestanter også bare en sekt.
  Og nej dine snak om befolkningsprognoser holder heller ikke, igen tager du kun det der kan bekræfte dine egen frygt. Tag istedet f.eks. Dream-modellens befolkningsfremskrivning, der angiver at indvandrere og efterkommer (heri også alle ikke muslimer) i 2040 vil udgøre 13,2 %.

  Ved at inddrage Ahamadierne så fulgte jeg dit præmis om at se en hel retning (mainstream kan man vel godt kalde 200 mio.) indenfor Islam under et uden at tillægge en eneste personlige holdninger og selv der faldt din tåbelige “putten alle i en kasse logik” sammen.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 15. maj 2007 @ 18:46

 75. ->74

  Hvad Søren, du lægger ikke ud med at angribe mig for min anonymitet??? Hvad er der gået galt?

  Bjarne, jeg gentager at jeg kun skriver dette, fordi jeg gerne vil yde mit lille bidrag til dekonstruktion af de floskler som du her repræsenterer.

  Du er et hul i jorden. Du har ingen evne til at argumentere, de fleste af dine indlæg er ubehjælpsomt formulerede angreb på skribenterne her, du erklærer frejdigt, at du ikke vil argumentere – du tror oven i købet, at andre, in casu undertegnede, bliver beriget af at høre hvad du “mener” eller “accepterer”. Du tror at man kan italesætte virkeligheden eller forme den ved at lukke øjnene for den – mens du vrisser at du ikke vil diskutere Koranvers eller hadith, halshugger jihadister gidsler med henvisning til samme vers eller kræver særbehandling i europæiske lande, også med henvisning til muslimske skrifter.

  Et hul i jorden. Hvad du ikke har at berige debatten med, har du i dine evindelige, stereotype personangreb.

  Så jeg skriver altså ikke for at debattere med dig, men for at bruge dig som “Exhibit A”. Hav venligst dette in mente.

  Sekt: Allerede her går det galt for Thyregod. Begrebet sekt har intet at gøre med antallet af medlemmer, men har at gøre med gruppens organisering, dens forhold til det omgivende samfund (gerne af negativ karakter), og dens selvopfattelse som den eneste sande vej. Hvorvidt ahmadierne er en sekt skal jeg ikke afgøre, men Thyregod har som sædvanlig ikke forstået noget. Se Religion: the Social Context af Meredith B. McGuire, pp. 138-40. McGuire kalder for øvrigt Jehovas Vidner, Pinsebevægelsen, Mormonerne, Syvende Dags Adventisterne m. fl. for sektlignende.

  Den anglikanske kirke, og vores folkekirke er naturligvis ikke sekter, fordi de er de officielle kirkesamfund. Tsk, tsk.

  Bjarnedreng, køb dig et af disse hersens moderne tastaturer, du ved et som har noget de kalder en “komma-tast”.

  Dream-modellen: Er navnet en joke? Var der ikke noget med at de ikke medtalte naturaliserede indvandrere, hvorved mange muslimer blev usynlige i statistikken? Gå ned på en banegård, eller ud i en af betonforstæderne, og tæl burkaspøgelser med barne/klapvogne. 13,2% i 2040, tror du selv på det? Hvor skulle jeres vælgere så komme fra?

  “Ved at inddrage Ahamadierne så fulgte jeg dit præmis om at se en hel retning (mainstream kan man vel godt kalde 200 mio.) indenfor Islam under et uden at tillægge en eneste personlige holdninger og selv der faldt din tåbelige “putten alle i en kasse logik” sammen”.

  Hold da helt op, hvor noget sort snak. Jeg kommer vist aldrig helt ind i den dunkle tankegang bag denne sentens, men du falder tilbage til dine enfoldige, hjemmelavede definitioner – nu defineres mainstream også ved antal. Tsk, tsk. Bjarne burde lære, at virkeligheden ikke lader sig forme ved italesættelse og ønsketænkning. Bjarne opdager det nok en dag når korthuset braser sammen, men det tunge segment han tilhører vil nok blive blandt de sidste til at få øjnene op – deres fremtid som parti står og falder jo også med deres livsløgn.

  Et hul i jorden. Hoooold da op.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. maj 2007 @ 21:34

 76. Beton-Bjarne i frit fald: En internetdebattørs fallit

  1) Bjarne ynder at skælde skribenterne på Uriasposten ud for at være islamofober. Bjarne kalder islamofobi “sygeligt”.

  Bjarne må altså mene at islamofobi er ubegrundet.

  Han må altså have argumenter og viden som begrunder dette dette.

  2) Han nægter imidlertid at indgå i en diskussion om dette, selv om han har svinet folk til.

  Trods adskillige forklaringer, vedbliver han med de dårligst tænkelige debattricks: stråmænd, moralsk ækvivalens, og sammenblanding af “islam” og “muslimer”.

  De eneste forsøg på argumentation han kommer med handler om “almindelige muslimer” som er i et modsætningsforhold til islamister.

  Han adresserer altså ikke dét problem det er, at jihadister begrunder deres handlinger med henvisning til traditionel islam, hvilket de moderate ikke har noget alternativ til.

  Det handler altså ikke om hvad skribenter her mener er “virkelig” islam, men hvad jihadister i virkelighedens verden mener. Dette problem kan ikke ties ihjel.

  3) Tie er imidlertid hvad Bjarne gør. Han forsvinder fra debatten når han ikke kan komme med modsvar, sviner folk til når de beder ham argumentere, og siger at han ikke vil gå ind på mine kriterier for debat, og at han virkelig ikke har tid.

  Han siger at han ikke “gider” diskutere Koranen, hadith osv. Men selv om han ikke “gider” bliver muslimske tekster og islams historie brugt i dette øjeblik i virkelighedens verden, af jihadister og muslimer bl. a. her i Danmark som ønsker særlige hensyn.

  4) Jeg stiller ham flere gange konkrete spørgsmål om den moderate mainstream-islam han mener findes, og om tolerante multikulturelle samfund med muslimsk flertal. Han ignorerer disse spørgsmål.

  Han mener at det for læserne her er nok at få at vide hvad han “mener” og “accepterer”.

  5) Nogen prøver at komme ham til hjælp, og henviser ham til ahmadi-bevægelsen indenfor islam. Den er overvejende pacifistisk.

  Hermed indrømmer han jo implicit, at almindelig islam ikke er fredelig.

  Og ahmadierne bliver betragtet som kættere og frafaldne i resten af den muslimske verden, og kan derfor ikke siges at tilhøre mainstream.

  Dertil kommer de uoverstigelige praktiske problemer det ville være at konvertere europæiske muslimer til ahmadier.

  6) Hvad gør Bjarne? Han giver fagudtryk helt nye betydninger efter forgodtbefindende.

  Han mener at “sekt” må betegne et lille antal mennesker, så ahmadierne kan ikke være en sekt.

  Han mener selv de må tilhøre mainstream – det er mig som “putter i kasser”.

  Spørgsmålet er jo imidlertid ikke hvad han eller jeg mener, men om den øvrige muslimske verden anerkender dem som mainstream.

  Det gør den ikke (fjern mellemrum i links):

  Pakistan: Pandering to Extremists Fuels Persecution of Ahmadis

  http://www. alertnet.org/thenews/newsdesk/HRW/a0e15c4afa435a6334ab792252021b1d.htm

  Ahmadiyya mosque razed, 12 houses robbed in B’Baria

  http://www. thedailystar.net/2004/10/30/d4103001044.htm

  Pakistan: Ahmadiyyas Charged Under Muslim Blasphemy Laws

  http://www. westernresistance.com/blog/archives/002587.html

  Og så videre. Der er masser af dokumentation – den slags som Bjarne ikke ønsker at snakke om.

  Bjarne Thyregod er efter eget udsagn Enhedslistens spidskandidat til Folketinget på Bornholm.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 16. maj 2007 @ 10:59

 77. Jeg kan da egentlig godt forstå Bjarne lidt. Der er slet ikke noget skisma mellem enhedslisten eller Islam. MF for enhedslisten, medlem af EL’s hovedbestyrelse, tidligere fredsvagt, pædagogmedhjælper Rune Lund har jo selv konstateret at i og med imamerne opfordrer til at stemme på Asmaa – hvem talte om adskillelse af religion og politik? – har samme imamer accepteret enhedslistens holdninger til homoseksulitet, registreret partnerskab, dødsstraf og meget andet som citeret i indlæg nr. 42. Vi behøver slet ikke at være bange for Islam, enhedslisten har reformeret det i demokratisk retning. Gad vide om de ved det i Mekka.

  Kommentar by PeterK — 16. maj 2007 @ 12:02

 78. Hold da op for en samling tosser og hjerneblæste personligheder der har samlet sig under stakkels Johannes blok. Jeg håber livet som politisk frontfigur allerede har gjort dig hårdhudet nok til at ignorere perverterede aber som denne Michael S. der for længst skulle have haft cuttet sine boller. Nå, men godtnok er vi langt fra hinanden Johanne rent politisk, men det der med pastaen, det var sgu da humor :-)

  Kommentar by Thomas H. — 20. september 2007 @ 17:13

 79. johanne smidt-nielsen, er fuldstændig rablende i hovedet, du skulle tage til irak og leve der, der er ingen danskere der vil savne dig.

  Kommentar by lisbeth — 6. september 2009 @ 14:35

 80. hvilket land skal vi danskere bo i, når alle de fremmede indtager danmark. Vi har betalt skat hele livet, hvor mange af de fremmede har et arbejde, , og betaler skat. Hvad koster det samfundet med understøttelse,bolig,mad og tøj m.m.

  Kommentar by Anonym — 6. september 2009 @ 14:42

 81. hvilket land skal vi danskere bo i, når alle de fremmede indtager danmark. Vi har betalt skat hele livet, hvor mange af de fremmede har et arbejde, , og betaler skat. Hvad koster det samfundet med understøttelse,bolig,mad og tøj m.m.

  Kommentar by inger — 6. september 2009 @ 14:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper