14. maj 2007

Flere slags liberale..

Fra Jarl Corduas blog. Interessante ord om DR’s Pieter Raunwe.

“Torsdag i P1 Orientering omtalte DRs analytiker Pieter Raunwe den frafaldne venstremand Leif Mikkelsen som ”superliberalist”. Det er Mikkelsen – forstår man på Pieter Raunwe – fordi han vil have skatten ned, præcis som Anders Samuelsen, der dog ikke får prædikatet ”superliberalist” hæftet på sig.

Så nu ved man det. Hvis man er fra Ny Alliance. og ønsker personskatten sat ned til 40 procent, så er man ”liberal”. Hvis man i stedet fx er Venstremand, men i øvrigt mener præcist det samme, ja så er man ”ultraliberal” eller ”superliberalist”, og så er det per definition lidt suspekt.

 • 10/5-07 P1 Orientering – Ny Alliance får endnu et folketingsmedlem.
 • Oploadet Kl. 08:48 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

  1 kommentar »

  1. Hvis man går ind for at staten kun skal berøve lige under halvdelen af danskernes indtægter, så bliver man stemplet Ultraliberalist eller superliberalist.
   Velfærsstaten har fyldt for meget alt for længe…

   Kommentar by Sebas — 14. maj 2007 @ 09:04

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper