19. februar 2013

Ungdomsborgmester i London til kritiker på Twitter: “… mine drenge vil dræbe dig ret meget. Hahahaa.”

De demografiske ændringer åbner for helt nye muligheder i det politiske system. Ungdomsborgmester i Tower Hamlet-området i multikulturelle London, Mahdi Alam, demonstrerede forleden sin personlige forståelse af demokratisk debat. Fra The Docklands & East London Advertiser – New Young Mayor of Tower Hamlets posts violent Twitter threats.

Den nyvalgte Ungdomsborgmester i Tower Hamlets … Mahdi Alam, som under sin valgkamp lovede at komme ungdomskriminalitet og vold til livs, tweetede fredag et uforklaret angreb via det sociale netværk, som var synligt for alle hans følgere. Tweetsne, som senere blev slettet, sagde: ‘Selvom du tæsker mig, er jeg stadigvæk borgmester. Så hvad opnår du..’

‘Helt ærligt. Du vil altid være en taber. Eftersom mine drenge vil dræbe dig ret meget. Hahahaa'”

(Ungdomsborgmester Mahdi Alam og to meningsfæller; Eastlondonadvertiser.co.uk)

(Oversat af Nicolai Sennels)

Oploadet Kl. 20:02 af Nicolai Sennels — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/45263/trackback

10 Comments »

 1. Islamisk kultur har det med vold, som alkoholikere har det med sprut!

  Just cant say no…

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 19. februar 2013 @ 20:31

 2. De tre skadedyr, er IKKE englændere. Men de engelske dhimmipolitikere nikkker og samtykker. Føj for en uærlig levevej -kan jeg også sige til alle politikere på Christiansborg med delvis undtagelse af DF’ere.

  Kommentar by Nielsen — 19. februar 2013 @ 21:15

 3. Måske i virkeligheden lidt OT, og så alligevel…

  Demokrati og islam har det svært – også i USA… Her et eksempel fra Michigan, stakkels Zayd Allebban og Tahir Kazmi er blevet rodet ind i en større skandale om svindel, afpresning og bestikkelse.

  Zayd Allebban kommer naturligvis fra Dearborn, som vel nok er USAs største muslimske ghetto med over 40.000 muslimer. Jacob Holdt omtalte Dearborn som ‘et smukt sted’ i en nylig dokumentar med Søren Pind fra Venstre, hvor kameraet panorerede forbi Dearborns kæmpe moské.

  http://www.clickondetroit.com/news/Wayne-County-s-chief-information-officer-charged-with-extortion-bribery/-/1719418/8782850/-/weap8z/-/index.html

  http://www.clickondetroit.com/news/Ex-Wayne-County-official-found-guilty-of-corruption/-/1719418/18986300/-/uq1pjuz/-/index.html

  http://www.mlive.com/news/detroit/index.ssf/2012/08/wayne_county_official_zayd_all.html

  Dearborn:

  http://frontpagemag.com/2012/jamie-glazov/american-muslims-stone-christians-in-dearborn-michigan-1/

  Kommentar by Polka Charlie — 19. februar 2013 @ 21:42

 4. “I am new to this role and now fully understand my responsibilities…”

  At du ikke skal være alt for tydelig og klar i dine ytringer? At du, for ummah’ens skyld, vil vente til I er mange nok? Og indtil da, tale taqyia som det sømmer sig for en god muslim i Dar-al-Harb?

  Polka Charlie: Jeg har tilfældigvis netop set et afsnit af The Simsons (episode 2309), der foregår i år 2041: Lisas mand har brug for at tage et sted hen, hvor der ikke holdes Jul. Lisa anbefaler ham Michigan “… it’s still under sharia law”.

  http://wtso.net/movie/514-2309_Holidays_of_Future_Passed.html

  04:30

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. februar 2013 @ 00:08

 5. SimPsons. Med P, som i Perker:

  http://jyllands-posten.dk/politik/article5210983.ece

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. februar 2013 @ 00:10

 6. Jeg kommer til at tænke på juletræssagen fra Kokkedal, hvor et af de fremtrædende muslimske medlemmer af bestyrelsen også havde sit eget tæskehold.

  Og den britisk/muslimske parlamentariker, der truede med “bål i gaden”, hvis Geert Wilders fik lov til at komme og tale i Parlamentet. Det fik Wilders så ikke lov til – blev nægtet indrejse af hensyn til den nationale sikkerhed (som åbenbart ikke er truet af muslimsk dominansadfærd).

  Således har kun 16-årige Mahdi Alam åbenbart også sine “boys”, som er klar til at rykke ud.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. februar 2013 @ 00:18

 7. Han prøver vel bare at leve op til sit navn, så han som Mahdien kan komme og (ud)rydde op i alt det vantro affald!

  Kommentar by A.R. — 20. februar 2013 @ 05:55

 8. De kan jo ikke andet. De kan tale efter munden, ja, men deres aggressioner og primitive adfærd ligger altid lige under overfladen.

  Det er noget genetisk – og det VIL føre til borgerkrig i Europa inden for overskuelig fremtid. Spørgsmålet er kun, hvilket land bliver det første.

  Du kan give en gris en fin kjole på, men det er stadig kun en gris.

  Kommentar by Sofie Larsen — 20. februar 2013 @ 07:20

 9. Søde unge mennesker. Og med det mener jeg, at de er søde som mennesker. Som ideologiske væsner er de hæslige. Men som mennesker ville jeg give mit eget liv for deres, og det gør mig trist at se raske unge mennesker ende på den sti. Som skabninger er der intet i vejen med dem. Jeg kan ikke se, at det skulle være genetisk. Men de er blevet fordærvet af en syg ideologi, og den ideologi ligger dybt i dem. Ikke i generne, men i deres rødder og kultur. Og man kan ikke lige vriste sig fri af sine rødder. Selv ikke efter mange generationer. Den slags tager en tidsalder.

  Kommentar by Vest — 21. februar 2013 @ 00:05

 10. Vest

  IQ, indavl! Mere behøver man vel ikke at sige!

  Kommentar by A.R. — 22. februar 2013 @ 05:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper