21. februar 2013

NRK-dokumentar om anti-islamisme blev lavet med aktør, der rapporterede til stalinistiske ‘Tjen Folket’

Sidste år bragte NRK en Brennpunkt-dokumentar der havde til formål, at kæde modstanden mod Islam sammen med massakren på Utøya: “Anders Breivik gjorde det som er den logiske følgen av det de sier.”, lød det blandt andet i udsendelsen. I forgårs kom det så frem, at ‘Christian Høibø’, en tidligere PST-agent var med under udarbejdelsen. Kritiske seere vil nok mene, at han nærmere var en venstreorienteret meddeler end en egentlig agent. Dagbladet piller sagen fra hinanden over flere sider, og så kommer der yderst interessant informationer frem om manden der i virkeligheden hedder Chris Alexander.

Om hans aflønning fortæller PST, at “han jo ikke har fått noen godtgjørelse”, måske fordi PST vidste han “hatt flere agendaer”. Konkret: Rapporterede til kommunistiske Tjen Folket og deres dæk-organisation Sos Rasisme.

Fra Dagbladet – Spion-kupp mot PSTs vilje.

“Dagbladet er kjent med at PST-spion Christian Høibø selv tok initiativ til å organisere den anti-islamske grupperingen Norwegian Defence League (NDL). … Jobben med å bygge opp en fiende-organisasjon, avtalte og gjennomført PST-spionen Høibø med SOS Rasisme og marxist-maoister i Tjen Folket. … Han bidro også med informasjon til SOS Rasisme og Tjen Folket.

Det bekrefter Bård Frantzen, tidligere sentral skikkelse i SOS Rasisme og Tjen Folket.

(Dagbladet, 21. februar 2013, s. 6-7)

– … Høibøs plan var å lage en solid organisasjonsstruktur, et fungerende medlemsregister, og arrangere høyreekstreme demonstrasjoner, sier Frantzen til Dagbladet …. Planen ble… gjennomført, fordi flere andre i SOS Rasisme støttet den, ifølge Franzen. … Tre av seks personer i NDLs ledelse var Høibøs medsammensvorne. … Et organisasjonskart Høibø selv laget for NDL viser hvordan Jon Hagen og «Sigve Ås» er med ham i toppledelsen. Hagen er Høibøs kamerat, og rapporterte i likhet med Høibø til PST. Sigve Ås er en falsk identitet som en fremtredende tillitsvalgt i SOS Rasisme skjuler seg bak.”

I en sidehistorie fortælles det, at Matthew Collins fra Hope Not Hate, nægtede at tale med Chris Alexander, fordi NRK præsenterede ham som en mand der havde formidlet oplysninger om ‘antifascister’ til PST. For manden der i NRK-dokumentaren advarede mod de farlige folk i Tea Party-bevægelsen, er det tilsyneladende utilgiveligt at hjælpe statsmagten med at stoppe vold fra venstreekstremister.

Oploadet Kl. 15:13 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/45376/trackback

3 Comments »

 1. Sikke en hyggelig fætter.
  Vis på, at Anna Mee Allerslev og Zenia Stampe vil tilbyde ham varigt asyl og Livslang forsørgelse i Danmark, det manglede da bare…

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2013 @ 15:39

 2. Der findes ikke ekstremister på venstrefløjen. De er normale. Det er alle andre der er racister, nazister og fremmedhadere.

  Man kan kun ryste på hovedet over den skabagtige ungdom, der føres professionel af gl. kommunisterne, for egen vindings skyld.

  Hvor mon Amdi blev af med “fællesskabets” penge?

  Kommentar by Iznogut — 22. februar 2013 @ 00:53

 3. Lena Andreassen hører vist også til listen over infiltratorer og agenter.

  Som reaktion på denne runde skæg og blå briller har NDL, der nu er en vel etableret forening, skrevet et takkebrev til PST og venstreekstremisterne for hjælp til at grundlægge deres organisation. Omend mange af de forslag, agenterne stillede, var ret langt ude i hampen :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 15. marts 2013 @ 01:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper