21. februar 2013

Morddømt søn af Indvandrerlistens stifter slap for udvisning: I dag toneangivende i ‘Loyal to Familia’

Bandeleder på tålt ophold koster skatteyderne 19.000 kroner om dagen, skrev BT i fredags. I dag fortæller BT historien om Shuaib Khan, søn af den københavnske lokalpolitiker Wallait Khan, der har været medlem af flere partier, efter han i 1989 stiftede Indvandrerlisten. Et par år tidligere blev han far til Shuaib.

Fra BT – Voldsdømt politiker-søn i spidsen for ny storbande.

“Den ny storbande Loyal to familia, der udspringer af Blågårds Plads-grupperingen har været omgærdet af en vis mystik, når det kommer til ledelsesskikkelser og medlemmer. Men BT kan nu afsløre, at en af bandens toneangivende personer er den 26-årige Shuaib Khan.

Han er ikke en hvem som helst ung mand. Shuaib Khan er søn af den kontroversielle Wallait Khan, der sad i Borgerrepræsentationen i København frem til 2009. I 2008 fik Shuaib Khan i en alder af 21 en dom for dødsvold, begået i den berygtede festgade Jomfru Ane Gade i Aalborg. Her blev den 21-årige fotomodel William Lennon Davis dræbt af 14 knivstik samt slag med knuste flasker, stole og knytnæver.

Shuaib Khan slap med nød og næppe for at blive udvist til Pakistan, hvor hans familie stammer fra. Anklageren havde krævet en udvisning, men dommeren nøjedes med at idømme ham fængsel i otte år. En stor lettelse for Shuaib Khan, hvis største frygt ifølge sin forsvarer var at blive smidt ud af Danmark. … I dag – fem år senere – er Shuaib Khan prøveløsladt efter at have udstået to tredjedele af sin straf.”

Oploadet Kl. 16:34 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/45392/trackback

22 Comments »

 1. http://www.uriasposten.net/archives/2849

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. februar 2013 @ 16:41

 2. Rollemodel?

  Kommentar by hansL — 21. februar 2013 @ 16:49

 3. William Lennon Davis er stadig død! Straffen for et ekstraordinært brutalt mord i Danmark er åbenbart 5 års fængsel!
  En besked til Politikere og for den sags skyld også til domstolene, det skal være meget nemmere at udvise! Meget meget nemmere!

  Kommentar by Robert R — 21. februar 2013 @ 17:25

 4. Åh, så kan vi nok forvente os en del mere kulturberigelse fra Shuaib Khans side.

  I øvrigt pudsigt, at det, de kriminelle muslimer og deres efterkommmere frygter mest, er udvisning til deres egne varme lande. Samtidig med, at de altid hader Danmark og danskerne. Skizofreni eller blot mangel på logisk intelligens?
  Gætter på det sidste, fætter-/kusineægteskaber fører sjældent noget godt med sig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2013 @ 17:46

 5. @4 penge penge penge.her får de 15000-20000 pr. mdr. for ikke at lave andet end ballade .i perkerland får man måske 1000 HVIS man arbejder .derfor

  Kommentar by per simonsen — 21. februar 2013 @ 18:28

 6. 5 år for overlagt mord. Det er jo latterligt.

  Kommentar by Nielsen — 21. februar 2013 @ 18:30

 7. Andre end mig der bliver rasende…?

  Kommentar by Martin — 21. februar 2013 @ 18:33

 8. #2

  “Ingen muslim kan tage afstand til Sharia. Ingen muslim”
  – Wallait Khan, far og rollemodel..
  http//www.youtube.com/watch?v=BZxBxXFWaZ4

  Kommentar by Eleutheria — 21. februar 2013 @ 18:49

 9. Martin;

  Ja da. Men vi er bare for få.

  Kommentar by jp — 21. februar 2013 @ 19:02

 10. martin
  ja, man savner ord til at at beskrive det ragnarok de Radikale har skabt ?

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2013 @ 19:05

 11. @7 Martin:
  Ja.
  ——————————————————————-

  Enhver udenlandsk statsborger, der i Danmark begår alvorlig kriminalitet, skal udvises uden tøven. Om de bliver slået ihjel i hjemlandet eller ej, er ikke vort problem.

  Talte for nyligt med en dommer og fortalte ham, at jeg var træt af, at kriminelle udlændinge fik lov at blive. Han svarede, at det er besværligt og omkostningstungt at udvise en udlænding, idet der skal foretages alle mulige undersøgelser for ud for en udvisning, bl.a. omkring sikkerheden i hjemlandet.
  Det skal simpelthen laves om. Hvis udlændinge begår alvorlig kriminalitet i Danmark, er det ikke vort problem, hvad de kommer hjem til – De kunne jo have undladt at begå kriminaliteten, når de nu er så glade for at være her.

  Ud med lortet.

  Kommentar by Agricola — 21. februar 2013 @ 19:32

 12. De skal kunne afzone i deres hjemland.

  Kommentar by xenofob — 21. februar 2013 @ 19:49

 13. De pisser på os. Og griner af os bagefter. En dag går det fuldstændigt galt i noget der minder om gråzonen mellem selvtægt og borgerkrig, hvis ikke politikerne sætter en stopper for dette.

  Kommentar by Morten Andersen — 21. februar 2013 @ 19:59

 14. Vi er til grin.

  Kommentar by Buris Holm — 21. februar 2013 @ 20:32

 15. Morten Andersen.

  Vi har allerede en lavintensitetsborgerkrig i samtlige europæiske lande og det bliver gradvist værre og værre – måned for måned.

  Kommentar by Sigwar — 21. februar 2013 @ 20:39

 16. Viser, hvor nemt det er at narre politikerne. De er fuldstændig blottet for sumd dømmekraft.

  Havde Bertel Haarder ikke også en muslimsk støttepædagog, der blev afsløret som kriminel?

  Kommentar by tavsen — 21. februar 2013 @ 20:47

 17. Fremtiden må være, for ikke at krænke folks retsfølelse, at oprette et eller andet super-eu fængsel. Jeg tænker på noget ala alcatraz, noget billigt hvor fangerne skal producere noget for at få omkostningerne ned. Og der kan alle de fanger vi ikke “kan” udvise til hjemlandet, sidde og rådne op. Uden at de koster for meget vel og mærke.

  Jeg kan lige se DR lave dokumentarer, der vinkler disse superkriminelle og skruppelløse muslimske gangstere som ofre. Hvem husker ikke udsendelsen om Fiz-Fiz hvor et par af hans yngste børn blev interviewet på DR? Selvfølgelig med medlidenhed og symapti for øje. De svin har ingen skrupler med at bruge enhver kriminel muslim i et politisk øjemed, og vinkle dem som “ofre” eller sympatiske mennesker eller med familier der har brug for dem som fædre.
  Det forarger mig, for slet ikke at tale om at Danmark har forpligtet sig til at huse disse kriminelle, blot fordi nogle politikere mener at Danmark bør forpligte sig til IKKE at udvise dem, hvis hjemlandet ikke lever op til visse stanarder.

  Jeg vil nu mene, at begyndte man at udvise disse ærke-kriminelle muslimer, til hjemlandet, og skulle de blive udsat for tortur og vilkårlige fængslinger og drab, så vil det tjene til skræk og advarsel for de andre muslimer der skulle blive fristet at leve som kriminelle.
  De frygter udvisning, og der må staten være nådesløs, af hensyn til de etniske danskere der føler sig krænket.
  Og selvfølgelig ikke et sekund skal der tænkes på disse fædre og deres familier. Ikke ET SEKUND. Send dem samme vej for min skyld.

  Kommentar by Endnu en vantro — 21. februar 2013 @ 21:04

 18. Det må stoppe.
  Vi kan ikke tage hensyn til barbariske morderes videre skæbne, hvis de udvises af Danmark. Simpelthen ikke.

  Man kan gå så langt, som til at mene, at modtager landet, kan være et andet, end det land, hvor muslimen har statsborgerskab. Det er så ikke Danmarks problem længere.

  Ud med svinene, som ikke har nogen som helst grund til at være her. Udover for deres egen berigelses skyld.

  Samfundet lider og lider. Der stopper lige pludselig og blodet flyder, når det slår klik for “de plagede”.

  Kommentar by Iznogut — 22. februar 2013 @ 00:46

 19. Dødsstraf er den eneste måde hvorpå vi for nuværende legalt kan udrydde islamrotter, men det bliver jo desværre kun ved selvtægtslynchinger! For ingen europæiske/vestlige politikere har nosserne til at genidndføre dødsstraffen, vel mest fordi de ved at den vil blive brugt mod dem selv af deres egnebefolkninger, når
  nok-er-nok punktet bliver nået om nogle år!

  Kommentar by A.R. — 22. februar 2013 @ 06:05

 20. @12 Morten Andersen:

  “De pisser på os. Og griner af os bagefter.”

  Præcis.
  “Wallah, de der dansk’, de har ikk’ nosser, de er bang’. Jag ær stor man’. Jag ær cul muslim”

  “En dag går det fuldstændigt galt i noget der minder om gråzonen mellem selvtægt og borgerkrig, hvis ikke politikerne sætter en stopper for dette.”

  Enig. Og det er bare så træls, når en smule rettidig omhu kunne have forhindret det, f.eks. “Hej Ali. Vi har job til dig i vort land. Du må blive her så længe, dit job består og du lever efter vore regler. Vi vil behandle dig med respekt, om du i din fritid beder til en sten i Mekka, er din sag. Når det danske samfund ikke længere har behov for din indsats, må du rejse hjem, men du vil i så fald temmelig sikkert have tjent mere, end du hjemme kunne have tjent på den tidobbelte tid. Hvis du arbejder i vort samfund i 10 år eller mere og finder, at du hellere vil være en del af vort samfund end det derhjemme, kan vi tale om, at du måske kan blive dansker”

  @14 Sigwar:

  “Vi har allerede en lavintensitetsborgerkrig i samtlige europæiske lande og det bliver gradvist værre og værre – måned for måned.”

  Ja, islam har bekriget os europæere fra dag et, i dag forsøger de at bekrige os i vore egne lande. Det er på tide at vi tager sværdet op og jager muslimerne ud – Det er gjort før (https://en.wikipedia.org/wiki/Reconquista)

  @16 Endnu en vantro:

  “Fremtiden må være, for ikke at krænke folks retsfølelse, at oprette et eller andet super-eu fængsel. Jeg tænker på noget ala alcatraz, noget billigt hvor fangerne skal producere noget for at få omkostningerne ned. Og der kan alle de fanger vi ikke “kan” udvise til hjemlandet, sidde og rådne op.”

  No way. Vi skal ikke trækkes med dem i resten af deres levetid. Hvis de og deres familie vitterligt var så glade for at være her, skulle de have undladt at begå alvorlig kriminalitet mod vort samfund.

  Kommentar by Agricola — 22. februar 2013 @ 08:00

 21. @Agricola
  Jeg så dem også helst udvist, men hvem siger så at de får en straf i hjemlandet, hvis det feks er korrupt og de bare kan betale sig ud af fængslet? De skal straffes så hårdt som muligt, og så billigt som muligt.
  Danmark har spillet fallit på dette område desværre, og ingen politiker har nosserne pt til at komme med et udspil, der for alvor vil batte.
  Danskerne lægger ikke pres nok på, og Danmark er fortsat til grin for egne penge.

  Problemet er ikke kun at man ikke viser vilje til at udvise folk der skider Danmark et stykke og hærger og plyndrer, men også at man slet ikke ønsker at tænke i de baner. Vi SKAL have politikere på banen, der formår at trække en streg i sandet, og fortælle hvad Danmark og danskere er for en størrelse.
  Hvornår hører du politikeren lave den klare adskillelse, at tale om disse bandekriminelle som fremmede eller som ikke-danskere.
  Jeg tror desværre ikke vi skal sætte vores lid til politikerne. Vælgerne er for dumme, og de vil aldrig vælge nogle fornuftige men hårde løsninger.
  Der skal mange lig på bordet før der sker noget for alvor.

  Kommentar by Endnu en vantro — 22. februar 2013 @ 11:22

 22. […] via Morddømt søn af Indvandrerlistens stifter slap for udvisning: I dag toneangivende i ‘Loyal to Fa…. […]

  Pingback by Morddømt søn af Indvandrerlistens stifter slap for udvisning: I dag toneangivende i ‘Loyal to Familia’ | dkbeep : Invandringens Pris — 25. februar 2013 @ 18:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper