25. februar 2013

“I dag er vi alle jøder”, lød det fra SIAD – og blev forfulgt af militante venstreradikale af dansk herkomst

Da Vederfølner i sidste måned afholdt et arrangement i et fynsk forsamlingshus, forsøgte det lokale politi ad flere omgange at få arrangementet aflyst, angiveligt på grund af risikoen for venstreradikalt angreb. Der er langt til Fyn, og intet skete. Når Stop Islamiseringen af Danmark proklamerer at de vil demonstrere til fordel for danske jøder på Nørrebro, involverer det politiet på et højere plan, og flere gange blev demonstrationen flyttet. Det endte med en stationær demonstration på Søtorvet, som politiet en time forinden spontant forsøgte at flytte til Axeltorv, da venstreradikale havde besat pladsen.

Godt 30 trodsede den forventelige mødeterror fra Antifascistisk Aktion (AFA), og en enkelt fortæller sågar, at han kun fik lov til at komme gennem politi-barrieren, da venstreradikale opfangede samtalen, og begyndte at chikanere ham.

Selvom Antifascistisk Aktion er erklæret militant, og den uformelle leder formentligt sigtes for terror senere på året, så henviste DR Online rask væk til AFA’s Twitter-konto, og medierne gjorde sig umage for at fortælle, at problemet var ligeså meget lovligt demonstrerende ‘antimuslimer’ som kampklædte venstreradikale. At ‘nazisterne’ i virkeligheden var dem med det israelske flag og ‘I dag er vi alle jøder’-skilte, kan kun journalistuddannede få til at give mening.

Herunder en række eksempler, der illustrerer mediernes dækning.

“… hvor busser og biler ikke kan komme frem og politi et meget stort antal forsøger at holde de islam-kritiske demonstranter væk fra mod-demonstranter (BT.dk, 23. februar 2013)

“30 fra den venstreorienterede gruppe er således blevet anholdt i Vendersgade, fordi de reagerede med at hoppe på parkerede biler som reaktion på ti hooliganlignende typer, som de fandt særdeles provokerende. Den ene demonstration er arrangeret af Stop islamiseringen af Danmark… Den anden demonstration er arrangeret af den venstreradikale gruppe Antifacistisk Aktion (AFA) som en modreaktion på de sortklædte indvandrerkritikere. … Politiet har dannet en kæde, der bremser SIAD’s fremmarch gennem byen. Det har ifølge ekstrabladet.dk’s mand på stedet fået flere af de højreekstremistiske demonstranter til at iføre sig masker.” (EB.dk, 23. februar 2013)

“Omkring 150 betjente forsøgte over et par timer at få styr på de to grupper, der opildnede hinanden. Selv ikke synet af adskillige hollændervogne, helikoptere, hunde og andre sikrede køretøjer kunne holde demonstranterne i ro.” (EB.dk, 23. februar 2013)

“Freden sænker sig over København efter urolige demonstrationer (Politiken, 23. februar 2013)

“Politiet sørgede dagen igennem for at holde de to grupper adskilt.” (TV-avisen, 23. februar 2013 Kl. 18.30)

“33 personer blev i dag anholdt, efter Københavns Politi forsøgte at hindre to demonstrationer i at støde sammen.” (TV2 Nyhederne, 23. februar 2013 Kl. 19.00)

(JP.dk, 23. februar 2013: Politi anholdt 32 ved anti-islamisk sammenstød)

En enkelt positiv undtagelse var der dog.

“De råber og kaster med kanonslag. Det ligner unge fra den yderste venstrefløj, men jeg har ikke haft mulighed for at tale med dem endnu. Derfor er det også stadig uklart, hvorfor de demonstrerer mod en demonstration, hvis budskab er, at en befolkningsgruppe ikke skal chikaneres af en anden.” (BT.dk, 23. februar 2013)

De fleste har jo nok forstået, at det var venstreradikale der var de aggressive, at det var dem der var sortklædte, at det var dem der overtrådte maskeringsforbuddet, at det var dem der kastede med fyrværkeri og det var dem der blev lagt i strips. Det endte med 33 anholdelser denne gang, de fleste i Vendersgade, hvor flere – blandt andet en tilrejsende 19-årig svensker forsøgte at bryde politiets barriere, velsagtens for at knægte SIAD’s ytringsfrihed. ‘Sammenstød’ er et noget upræcist ordvalg.

Medierne vurderer der var 100-150 deltagere i moddemonstrationen, arrangøren omkring 500, og sandheden er nok et sted imellem. I front sås blandt andet Internationale Socialister (IS, trotkisterne), svenske Revolutionära Fronten (RF) og en række smågrupperinger i krydsfeltet mellem anarkisme og kommunisme.

Selvom IS antyder et multikulturelt udgangspunkt med banner-teksten ‘Black and white unite and fight’, så tilhørte hovedparten af de demonstrerende et meget hvidt RUC-segment. Havde AFA brugt lidt tid på at forklare Nørrebros mange muslimer, at der skulle demonstreres imod jødernes venner, så ville demo’en nok være blevet lidt mere farverig. På flere måder.

Fremtrædende i medierne var et hold fra Internationale Socialister. Jesper Juul Mikkelsen blev interviewet til DR Nyheder.

Ved siden af stod den tidligere Occupy-talsmand Kim ‘Rebel’ Stevnsborg, og i umiddelbar nærhed Anders Bæk Simonsen, der blev interviewet til TV Nyhederne.

(Anders Bæk Simonsen fra IS, AFA mv. i TV2 Nyhederne, 21. februar 2013 Kl. 19.00)

For et års tid siden skrev ovenviste en artikel til Socialistisk Information, hvor han med udgangspunkt i et Lenin-skrift fra 1919 anbefalede Enhedslisten at stemme nej til finansloven, og debatterede hvorvidt det som revolutionær overhovedet gav mening at ‘bruge parlamentet’. På TV talte ham om ‘islamofobi’- nøjagtigt som den kendte islamforsker, der ikke helt tilfældigt bærer samme efternavne.

En beskægget fyr i samme gruppe kunne ses med ‘hammer og Segl’ samt badges for ‘Free Gaza’-kampagnen.

Den anvendte blokvogn der ses i baggrunden, har AFA anvendt adskillige gange tidligere, blandt andet til Antiparlamentarisk 1. maj i 2011, hvor den var prydet med bannere for ‘Free Gaza Movement’. Flere fra Brandstifterbanden deltog dengang i planlægningen.

På gaderne sås blandt andet norske Stein Lillevolden, der vel er det nærmeste man kommer en egentlig BZ-veteran. Han blev anholdt under gadekampe første gang i 1982, og kampen med politiet har siden været en integreret del af hans liv. I Norge ledede han ‘Blitz’ (Oslo’s Ungdomshus), og i 1986 var han med til at angribe Margaret Thatcher under et besøg på Akershus slot. Han blev anholdt under Ungdomshus-urolighederne, og bor for tiden i Danmark, hvor han skriver for Demos.

Før man som venstreorienteret demonstrerer under AFA-banner, har man typisk haft sin gang i mindre korporlige bevægelser, og flere kendte fra Socialistisk Ungdomsfront og Libertære Socialister deltog også denne gang. Jaleh Tavakoli skriver på sin JP blog, at “en række aktive Enhedslistemedlemmer” deltog i den antidemokratiske moddemonstration. Det er lidt ‘vand er vådt’-agtigt, mere interessant er for mig at se tilstedelsen af Anders Cristtreu fra Brandstifterbanden. Uden maskering, uden knubhandsker, men istedet iført en meget synlig ‘Clockwork Orange’-inspireret hat.

Alt hvad der kunne gå og kravle af venstreradikale fotografer var på gaden. Her to af de mest aktive. Rasmus Preston fra Projekt Antifa (Antifascistisk Aktion) og Simon Bünger Paulsen (Researchgruppen Redox).

Et af de bedste motiver var nok en lidet diskret civilbetjent iført en Saxo Bank-jakke. Flere af anti-kapitalisterne var iført de noget dyrere Canada Goose-frakker. Når dem globale opvarmning en dag slår igennem, så finder de nok et mere prisbilligt alternativ uden gåsedun.

Fotokonkurrence: ‘Militant ekstremisme’.

Flere Urias-læsere var på gaden med forskellige former for kameraudstyr. En enkelt blev skubbet i ryggen, spyttet efter og kaldt ‘racist-svin’, men der var gudskelov betjente i nærheden. Dagens bedste foto indenfor temaet blev ifølge undertegnede skudt af en ‘anonym københavner’, der blandt andet forevigede en flok målrettede venstreradikale klar til at fortælle SIAD-aktivister at ytringsfrihed ikke er en pligt. 1000 kroner er overført til fotografen.

Anholdelser mv. Blandt andet af en aldrende druk-punker, der efter påskriften på læderjakken at dømme, kun havde foragt for sine hjælpere. Bemærk også politietatens flotte nye mintgrønne liggeunderlag.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/45455/trackback

31 Comments »

 1. Sørgeligt.. eller som de voksne i LA ville sige det: SMUKT!

  Kommentar by Nidhug — 25. februar 2013 @ 01:52

 2. Ovenviste sker samtidig med at tyske Merkel melder ud, at hun ser positivt på at lukke islamiske Tyrkiet ind i EU. Men mere islam skaber flere problemer for f.eks. jøder, hvilket vi kan se i flere islamiske lande – og i vestlige lande – inkl. i Danmark..

  Merkel er endnu en kvinde, der er med til at islamisere Vesten – til skade for bl.a. jøder, homoseksuelle, kvinder, ikke-troende – og ikke mindst ytrings- og tankefrihed og sekularisering.

  Rigtig godt at du, Kim, viser oven viste og rigtig godt at siad viser flot demokratisk sindelag.

  Kommentar by Liva — 25. februar 2013 @ 06:21

 3. Antikapitalister med Canada Goose, dem har moar og faar fra nord for Hafniabad nok skaffet dem, for vi taler immervæk om tøj i 5.000 kroners klassen. Noget der undrer mig mere, det er dog hvordan islamrotter har råd til slige beklædning, (er deres North Face (kamp)uniform da ikke fin nok mere?! Eller er det et tegn på at social og kulturel baggrund ikke er nogen hindring for socialt avancement?!), er det nogle de har annekteret, eller købt med deres egne surt tjente penge ved hårdt arbejde, når de har knoklet igennem hele dagen på de muslimske Mentiqaskoler?!

  Politiet skulle bruge sømmåtter til deres futtog!

  Kim Møller og fotografen

  Skræmmende billede, hvis blikke kunne dræbe! De mangler bare jernstængerne!

  Kommentar by A.R. — 25. februar 2013 @ 06:27

 4. Jeg troede, vi havde et maskeringsforbud

  http://www.uriasposten.net/pics/AFAdemo-230213-6.jpg

  Kommentar by Josef. K — 25. februar 2013 @ 07:04

 5. Nogle af betjentene har et “solhjul” eller lignende på ryggen. Er de lige pludselig blevet hedninge?

  Kommentar by Sigwar — 25. februar 2013 @ 08:11

 6. Hvorfor er der ingen journalister, der spørger AFA’erne, om de er jødehadere?

  Kommentar by Hodja — 25. februar 2013 @ 08:41

 7. Det glæder mig at se at politiet er begyndt at optræde med Keltisk-kors/Ådalsrune på ryggen. wink ;) Det er da en begyndelse.

  Kommentar by Balder — 25. februar 2013 @ 08:49

 8. Bemærk DR’s nye licenskampagne, hvor de i reklamen ringer på hos en indvandrer. Dette er ikke virkeligheden, det sker aldrig! Indvandrere har i årevis ikke betalt licens, og DR’s licensfolk undgår bevidst indvandrertætte beboelser og i mere blandede beboelser ringer de KUN på hvor der bor folk med danskklingende navne!

  Igen et eksempel på, at nogen her i samfundet kører på fribillet. Det er det samme som når særligt metro-vagterne undgår at tjekke unge indvandrere for gyldig billet. Eller buschauffører (med indvandrerbaggrund) der bare lade andre indvandrere køre med. Og senest har SKATs ansatte skiftet kurs og slækker på indvandrerkontrol med kiosker, rejsebureauer, pizza- og sharwama-barer og ist gå efter danskere.

  Hvornår mon journalister kigger på alt dette? Er danskerne mon klar over hvor meget de bliver snydt ved, at en stor samfundsgruppe kører på fribillet? En af begrundelserne for licens er jo også, at DR når ud til flere mennesker, befolkningstallet stiger jo stadigvæk. Er det ikke paradoksalt? Danskerne diskrimineres af det offentlige og myndighederne

  Kommentar by Frank P — 25. februar 2013 @ 08:58

 9. Utroligt at et lille land som Danmark kan mønstre så mange halv- eller helidioter :-(

  Kommentar by Anonym — 25. februar 2013 @ 09:22

 10. @ Hodja
  Det turde sjovnalisterne ikke spørge om, fordi de kunne jo få det oprigtige svar:JA.
  Alle ved jo afa er jødehader, selv de bevidst uvidende sjovnalister.

  Næ, jeg undrede mig over hvorfor sjovnalisterne ikke spurgte SIAD om, hvordan jødeforfølgelses problemet fra de rynkede gamle damer fra Østerbro kunne løses….

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 25. februar 2013 @ 09:28

 11. Udmærket blogpostering, Kim! Jeg var selv på Søtorvet, og din fremstilling giver et udmærket billede af, hvad der foregik på Søtorvet, og i gaderne i nærheden. Man forstår godt, at de fleste danskere anser, at danske journalister er stort set lige så troværdige som brugtvognsforhandlere! :))

  Kommentar by Nissen — 25. februar 2013 @ 09:48

 12. Jeg spørger igen, hvad lever disse personer/børn af?
  Er det forældrenes penge, SU, kontanthjælp, pension?
  For mange lider nok af ADHD og mange andre bogstaver og er på førtidspension.
  Andre kan nok ikke passe et job pga. røg og narko.
  Eller er det dem, vi finder ude i børnehaverne. Pædagoger, lærere, studerende, plejen.
  Så udmærket at der skæres ned på SU og kontanthjælpen. Det må da ramme mange af enhedslistens vælgere. Men flyter nok også mange stemmer derover.

  Kommentar by xenofob — 25. februar 2013 @ 09:58

 13. Det er løgn, at demonstranter stødte samme på Søtorvet, som eksempel JP skriver.
  Jeg deltog og politiet sørgede for, at ingen af moddemonstrationerne kom ned på Søtorvet.
  Politiet måtte heller ikke råbe i megafon for at få stoppet demonstrationen.
  I øvrigt forstår jeg ikke at moddemonstranterne får lov at spille så høj musik på Frederiksborggade (hevy metal). Larmen kan høres meget langt væk.

  Kommentar by B — 25. februar 2013 @ 10:01

 14. På vegne af ‘Foreningen af Danske Brugtvognsforhandlere’ anmelder jeg hermed kommentator nr. 9 Nissen til Gestampo for overtrædelse af såvel injurielovgivningen som §266b for at have fremsat yderst ærekrænkende, nedsættende og ydmygende bemærkninger om foreningen.

  Kommentar by Skjoldungen — 25. februar 2013 @ 10:07

 15. Jeg finder det for mit vedkommende især interessant med “navnesammenfaldet” mellem Anders Bæk (af TV2 fejlstavet “Bech”?) Simonsen og vores allesammens højtelskede yndlings-Islam-“forsker” Jørgen Bæk Simonsen: Er det sønnen eller en nevø?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 25. februar 2013 @ 10:17

 16. Jeg ville gerne have deltaget i SIAD demoen mod jødehad.
  Jeg blev imidlertid væk af frygt for, at blive slået til lirekassemand af venstrefløjens stormtropper, AFA.

  Som det fremgår af ovenstående undgik de dominerende medier – og blandt dem de statsejede, DR og TV2 – at nævne at SIAD demonstrerede imod jødeforfølgelserne. På den måde hjalp de moddemonstranternes dagsorden. Det er desværre ikke første gang.

  Desuden passer det åbenbart venstrefløjspolitikerne udemærket, at AFA tager sig af det beskidte arbejde. Derfor er de tavse om AFA-terroren?

  Der er ikke langt fra AFA til Blekingegadebanden og Rote Armé Fraktion, så hvis AFA ikke bliver stoppet, kan det være de bevæger sig mere over i terrorisme end den terror de AFA-relaterede kampgrupper allerede er dømt for.
  Man må sætte sin lid til at PET gør sit abejde, selv med en socialdemokrat i spidsen?

  Kommentar by A-mad — 25. februar 2013 @ 10:32

 17. -> APJ

  En af delene. Jørgen BS var betonkommunist i sine yngre år, og aktiv for jødernes fjender.

  Kommentar by Kim Møller — 25. februar 2013 @ 10:33

 18. Der er mig med det israelske flag. Jeg kunne ikke komme ind til demostrationen og blev hold ude af politiet…Jeg ville dog ikke gå forgæves hvorfor jeg hev mit israelsek flag op og satte det på en stang. Herefter kom en civilbetjent rendende og sagde at jeg hellere måtte komme indenfor afspærringen idet han ikke kunne garantere min sikkerhed hvis jeg stod udenfor og viftede med mit flag. Sådan kom jeg med til demostrationen. mvh John Lau Rasmussen

  Kommentar by John Lau Rasmussen — 25. februar 2013 @ 10:42

 19. Det er ikke de sortklædte aber, der er problemet. Det er den majoritet af den danske befolkning, der støtter en løgnagtig presse ved dels at købe deres udgydelser, men også ved at stemme på lavmålte politikere, der bestikker pressen med vore frastjålne penge.

  Heldigvis bryder det hele snart sammen. Statskassen er nemlig tom, og uanset hvor meget de 7 socialdemokratier spræller, så forbliver den tom.

  Kommentar by Svend — 25. februar 2013 @ 11:48

 20. Jeg kan kun opfordre alle der støtter ytringsfriheden til at møde op til SIAD’s demonstrationer, uanset om man kan lide dem eller ej, fordi det drejer sig også om at trodse de professionelle voldsbøller afa, der med deres fascist metoder prøver at omvælte vores samfund ved brug af vold og terror.
  Når jeg siger møde op, så betyder det ikke nødvendigvis at stå ved SIAD, men ved selvsyn observere de sindsyge ekstreme voldsbøller afa og deres underlige adfærd. Dette kan så bruges til at oplyse andre, der er ufrivillig uoplyste, fordi de kun får referater fra den løgnagtige røde presse. På denne måde, undergraves pressens troværdighed yderliger og afa voldsbøllerne bidrager så også selv med at få deres ry som sindsyge ekstreme voldsbøller udbredt til en større kreds.
  Lad ikke frygten forhindre din færden, det er jo netop det voldsbøllerne ønsker, at begrænse din frihed.
  Mød op i den afstand som føles passende, observer og beret hjemme, på arbejdspladsen, blandt venner, i fritidsklubben om de rigtige faktiske forhold.
  Af egen erfaring er det sikreste sted nok helt oppe foran ved afspæringen, der vrimler det med civilklædte og uniformeret politi, men så kommer man også tæt på afa voldsbøllerne, så her kan jeg anbefale at medbringe en brækpose!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 25. februar 2013 @ 12:48

 21. Fra Jaleh Tavakolis blogpost om SIAD og AFA:

  “Jeg synes begge parter er så sørgelige, og hele situationen er sørgelig. Tænk at have så meget had i sig.”
  “Nu er jeg ikke i tvivl om at begge grupper bruger vold…”
  “Begge voldelige fløje (AFA & SIAD)…”

  Alligevel er hendes konkrete kritik udelukkende rettet mod AFA.

  http://blogs.jp.dk/knaldperlen/2013/02/23/siad-afa-alle-fork%C3%A6lede-voldelige-drenger%C3%B8ve/

  Bruger SIAD vold? Jeg mindes ikke at have hørt om eksempler.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. februar 2013 @ 13:42

 22. @ 21 Hr. Naturli’
  Godt eksempel på en person som aldrig ved selvsyn har fået sine oplysninger, men fejlagtigt tror at SIAD anvender vold, fordi vi har en bevidst løgnagtig rød presse, som hun åbenbart er blevet fejlinformeret af.
  Jeg så adskillige sjovnalister ved SIAD demonstrationen, og efter deres referater at dømme, skulle man ikke tro, at de og jeg havde været til samme demonstration, heldigvis kunne jeg bladre igennem mine foto fra demonstrationen og kunne befriende konstatere, at det altså ikke var mig der havde set syner eller var blevet angrebet af akut demens eller vandspejlinger fra søerne, som havde vendt op og ned på begivenhederne eller nogle af de ekstrem sindsyge volds afa’er havde fået noget af det de selv indtager på mystisk vis i mig, så jeg havde fået samme underlige udtryk i øjnene, der gjorde at jeg ikke kunne se normalt mere eller andre uforklarlig fænomener, der kunne have gjort mig utilregnelig.
  En løgn bliver ikke mere sand, fordi samtlige medier gentager den, men løgne har det med at blive afsløret, og jeg er så en af dem, der kan bidrage med at afsløre mediernes løgn.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 25. februar 2013 @ 14:12

 23. “Black and white unite”, står der på deres banner. Antiracister, ynder de at kalde sig. Sjovt så klinisk hvide AFA og disse organisationer oftest syntes at være. Her er ingen afrikanere, her er ingen arabere, her er ingen asiater. Kun vrede unge hvide danske mænd og kvinder, med fascistiske værdier og et had så stort for anderledestænkene mennsker…

  Kommentar by Jacob Andersen — 25. februar 2013 @ 14:31

 24. li, Tavakoli skriver:

  “Nu er jeg ikke i tvivl om at begge grupper bruger vold, noget jeg kender fra min tid i Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget i Enhedslisten”

  Ja, mon ikke hun bare har hørt fra de andre at “sådan er det!”

  De SIAD-folk, jeg kunne se i MSMs propagandajournalistik, lignede ikke farlige typer. De gik åbent, ærligt og fredeligt ud med deres budskab.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. februar 2013 @ 14:48

 25. Hvor var Allahs soldater???

  Underligt at de røde afa facisterne. Ikke havde deres muslimske herrer med.
  Men dhimmierne demonstrerede helt hjernevasket for kalifatet alene.
  Måske går det en dag op for de kløgtigste af Ruc’kerne. At muslimerne har deres egne planer. Og de bare er nyttige idioter!

  Tankevækkende mon de forstår, at de har demonstreret
  for salafisterne og kæmper for Sharia loven.

  Gode billeder at druk punkeren. Man undre sig over at han kan være både dranker og
  Punker og for Sharia loven. Der forbyder alkohol.

  Kommentar by XXXXX — 25. februar 2013 @ 16:08

 26. Mediernes magt og vinkling har mere tag i befolkningen end man lige tror.
  Knap var lastbilen startet og kaffen skænket op før en kollega spurgte mig om jeg havde hørt at 32 nynazister var blevet anholdt på Nørrebro i går.
  Så startede en længere forklaring på hvordan tingene reelt så ud, hvorefter min kollega udbrød: Jamen er det lovligt det journalisterne gør?
  Hvortil jeg svarede at det var det desværre, og desværre også næsten forventet fra redaktionel side.

  Kommentar by J..... B....... — 25. februar 2013 @ 18:01

 27. Så mange tabere på samme sted !

  Kommentar by Spinner — 26. februar 2013 @ 00:15

 28. XXXXX

  Diagnosen hedder dhimmislamisme!

  Kommentar by A.R. — 26. februar 2013 @ 05:09

 29. ->sandt, sådan er det 26.J….. B…….
  Det er lidt ligesom de dejlige hekseforfølgelser i sin tid.
  Da vi ved at SIAD er ekstremt voldsparate, er de dobbelt farlige, når de blot demonstrerer fredeligt. Derfor skal de nakkes forebyggende.

  Kommentar by A-mad — 26. februar 2013 @ 08:19

 30. NEGER SÆD I RØVEREN

  Kommentar by emile500@hotmail.com — 26. februar 2013 @ 11:50

 31. varm softice i stedet for hjerneceller

  Kommentar by emile500@hotmail.com — 26. februar 2013 @ 11:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper