2. marts 2013

“Du er en forræder!”, råbte somali-demokraten Youssef Idiab til Khader under integrationsdebat

Hara Dvinge i Den Korte Avis – S-politiker: Israel og alle “syge zionister” skal på historiens losseplads.

“Ib Terp har været socialdemokratisk borgmester i Brøndby Kommune siden 2005, og han har siddet i byrådet i mere end 30 år. … I byrådsgruppen sidder Youssef Khalil Idiab for Socialdemokratiet. Youssef Khalil Idiab er ven med formanden for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, Fathi El-Abed. …

I forbindelse med et indlæg af Fathi El-Abed i Jyllands-Posten den 12. februar, hvor han sammenligner staten Israel med Nazi-Tyskland, kommenterer Youssef Khalil Idiab indlægget med følgende tekst på facebook:

‘Det vrimler med syge zionister som sædvanlig på dine FB kære Fathi. Deres racistiske, apartheid og slyngel stat er snart til ende, til historiens losplads sammen med alle zionister all over the World

[…]

På spørgsmål om, hvorvidt Youssef Khalil Idiab fortsat kan repræsentere Socialdemokratiet i byrådsgruppen, svarer borgmesteren:

‘Ja, det mener jeg. Afvigende meninger på enkelte områder er tilladt i de fleste partier. Men Youssef kommer ikke til at tegne partiet på området.'”

(Youssef Khalil Idiab til demonstration blandt ekstremister, 2011; Facebook)

Naser Khader har mere om Youssef Khalil Idiab i BT – Kære Helle Thorning.

“Selvom det nok er de færreste danskere, der overhovedet har hørt om Youssef Khalil Idiab, er det absolut ikke første gang, jeg støder på hans rabiate holdninger. Jeg har flere gange oplevet ham live.

For et par år siden deltog jeg i et debatmøde i Brøndby Kulturhus, hvor han kom flankeret af en gruppe rødder og ballademagere. Det var tydeligt, at han ikke deltog for at bidrage konstruktivt til en demokratisk debatform.
I stedet søgte han at spolere mødet og opildnede de unge ved gentagne gange at rejse sig op og afbryde mødet. Han henvendte tydeligt sine kommentarer til gruppen, mens han til deres store begejstring sagde – næsten råbte – at han ikke bryder sig om mig og mine integrationsholdninger. ‘Hvorfor kommer du til Brøndby? Vi vil ikke have dig her! Du er ikke velkommen. Du er en forræder!, lød det fra Idiab. ‘Er I ikke enige med mig i, at han er en forræder,’ spurgte han de unge.

Youssef Khalil Idiab skulle forestille at være et forbillede for de unge, men med sådan et forbillede lærer de unge aldrig demokratiets spilleregler at kende.

Da vi skulle fra mødet, blev vi angrebet af den samme gruppe unge, som Youssef havde opildnet til mødet… De smed flasker efter både mig og PET-vagterne, og det endte med at blive så voldsomt, at PET var nødt til at tilkalde forstærkning, blot for at vi kunne komme væk fra Brøndby.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/45597/trackback

16 Comments »

 1. Naser Khader er en god mand.Synd han er ude af folketinget.

  Kommentar by Spinner — 2. marts 2013 @ 04:18

 2. Socialdemokrater er ikke hvad de har været…

  “Danmarks Socialdemokratiske Ungdom har i årevis lavet “filmplakater” som en del af deres kampagnemateriale ved valg. Anker Jørgensen har været fremstillet som James Bond, Anders Fogh og Pia Kjærsgaard som Jack og Rose fra “Titanic” og senest optråde Morten Messerschmidt i et nazi-inspireret outfit i en birolle på plakaten “Kampen for det røde Europa” i forbindelse med EP-valget.

  Nu vil DSU Odense så også være med. Op til kommunalvalget til november har foreningen fremstillet fem plakater med den konservative borgmester Jan Boye, hvor en af dem fremstiller han som Hitler i filmen “Der Untergang”. Det skriver fyens.dk.” (2009)

  h t t p://www.180grader.dk/nyheder/DSU_fremstiller_konservativ_borgmester_som_Hitler.php

  Kommentar by Liva — 2. marts 2013 @ 07:49

 3. “Naser Khader er en god mand.Synd han er ude af folketinget.”

  Alt er relativt, især i forbindelse med Naser Khader.

  Ingen fremmede Muhammedanere bør sidde i Folketinget, hverken Islamister eller “kokosnødder” (™ Seidenfaden) som Naser Khader.

  Kommentar by Balder — 2. marts 2013 @ 07:50

 4. Det ville være rart med en smule mere positivt syn på Danmark og danske værdier, før socialdemokraterne og SF og de radikale lader porten til Danmark stå på vid gab..

  ”Københavns lufthavn, Kastrup, anholdte politiet 10 personer, af somalisk herkomst, med falske rejsedokumenter og en person med georgisk herkomst med et falsk græsk pas, som havde forsøgt at udrejse til Canada.
  En af somalierne havde indledningsvis søgt om asyl.
  De resterende vil blive fremstillet i dommervagten.” (Københavns lufthavn 2012)

  H t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_181112.htm

  ”Et stort antal asylansøgere er blevet taget i at forsøge at fuppe sig til asyl i Danmark ved at udnytte et hul i kontrollen.
  De forsøger at få asyl, selv om de allerede har opholdstilladelse i et andet EU-land – hvis de har held med tricket, kan de få sociale ydelser udbetalt i flere lande. Ifølge politiet findes asylsvindlerne især blandt de 592 somaliere, der er kommet til Danmark i 2011 og 2012 – hvor langt hovedparten er kommet i år.” (2012)

  H t t p://www.bt.dk/danmark/asylsvindlere-scorer-kassen-haever-sociale-ydelser-i-flere-lande

  Kommentar by Liva — 2. marts 2013 @ 07:56

 5. 3

  Balder

  God eller dårlig. Khader skal kunne sige sin mening som alle mulige andre. Overalt i Danmark og til enhver tid.

  Kommentar by Liva — 2. marts 2013 @ 07:59

 6. @Liva 5

  Helt enig.

  Kommentar by Balder — 2. marts 2013 @ 08:27

 7. OT: Tyrkiets såkaldte ‘moderate islamistiske premierminister’ ifølge BNB, som ikke lader Ritzau noget efter i mangel på kildekritik, udtaler: »Præcis som med zionisme, antisemitisme og fascisme er det blevet nødvendigt at se islamofobi som en forbrydelse mod menneskeheden«.

  For så vidt angår nazisme, fascisme og islam er disse ideologier tæt forbundne og alle en forbrydelse mod menneskeheden.

  At Israel, et land mindre end Jylland, der nu er et nogenlunde trygt hjemsted for jøder, og faktisk også for en del arabere, skal ind i dette selskab, er en syg tanke fra Erdogans side. Erdogan, som også kræver sin kone tørklædeindpakket.

  Surt nok for muslimerne, at deres ca. 350 mio. indbyggere i de arabiske omkringliggende lande igennem seks krige ikke har formået at udslette de ca. 7 mio. indbyggere i Israel. Siger nok en hel del hos uformåenheden hos araberne, der åbenbart elsker at være ofre for deres egen tåbelighed.

  At Israel naturligvis beskyttede egne grænser mod de fra Tyrkiet kommende Gutmenschen i deres såkaldte flotille, er ganske fint. Lidt færre muslimer og Gutmenschen i denne verden.

  Disse skibe ville sejle nødhjælp til Gaza-indbyggerne. Dybt overflødigt, idet netop disse indbyggere hvert eneste år modtager verdens største bistandshjælp/ulandsbistand pr. indbygger. Og de lider næppe nogen nød, idet deres reproduktionsrate er enorm, og dermed bidrager til den alternative muslimske atombombe mod den vestlige verden.

  Tyrkiet i EU, never, Danmark ud af EU, jo tak, jo før jo bedre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. marts 2013 @ 11:58

 8. At Youssef Khalil Idiab sidder i et byråd, fortæller lidt om hvor dumme socialdemokratter og flest andre dhimmipolitikere er.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2013 @ 14:51

 9. Et andet eksempel på socialdemokratisk naivisme, om Muhammed Social-Kontrol-I-Mjølnerparken Aslam:

  Socialdemokraterne i København mistede tilliden til Muhammad Aslam. Nu genopstiller den omdiskuterede lokalpolitiker hos partifællerne i Valby. Og de har ‘fuld tillid til ham’

  http://www.bt.dk/node/22705458/print

  Kommentar by Hr. Naturli' — 2. marts 2013 @ 15:05

 10. […] Uriasposten » Blog Archive » “Du er en forræder!”, råbte somali-demokraten Youssef Idiab til…. […]

  Pingback by “Du er en forræder!”, råbte somali-demokraten Youssef Idiab til Khader under integrationsdebat | dkbeep : Indvandringens Pris — 2. marts 2013 @ 15:50

 11. @6

  Åbenbart ikke. Da du tydeligvis mener, at der er steder han ikke “bør” være…

  Kommentar by Michael Jensen — 2. marts 2013 @ 17:26

 12. At have mange somalinegere her er fra start en syg ide. Lad os sende dem hjem med det samme. De, der er indrejst uden papirer og nægter at oplyse returadresse, internerer vi på eksistensminimum i kønsopdelte lejre indtil de oplyser adressen, hvorefter vi sender dem – Case closed

  Kommentar by Agricola — 2. marts 2013 @ 17:35

 13. @11, 17:35, rettelse:
  hvorefter vi sender dem hjem

  Kommentar by Agricola — 2. marts 2013 @ 17:41

 14. -Balder-

  Så dropper vi det med folketinget.Men jeg talt personligt med ham,og jeg følte ikke ubehag.Det har jeg gjort med de andre.(Muhammedanere)
  Jeg er blevet truet med tæsk her i byen.En af mine venner
  har fået en kniv i ryggen af en perle.Midt på gågaden.
  Jeg kunne blive ved. Jeg er ikke landet her for sjov.
  Altså på Uriasposten.

  God Weekend til alle :)

  Kommentar by Spinner — 2. marts 2013 @ 18:22

 15. Socialdemokraterne er ikke så kræsne, når det kommer til ekstremister. Husk på at “ikke-stuerene” ekstremister kun findes på højrefløjen. Det har de røde selv vedtaget, så naturligvis skal der være plads til sådan nogen dér – i socialdemokratiet.

  Kommentar by Peter Andersen — 2. marts 2013 @ 18:24

 16. Enhedslistens Christian Juhl havde sandelig også fundet vej til den absurde demo, kan jeg se. lol

  Kommentar by Lars B — 2. marts 2013 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper