28. maj 2007

Shansens blog: “Koranen… indeholder ikke politiske budskaber.”

Ligesom flere partier definerer sig selv i Dansk Folkepartis spejlbillede, så findes der flere blogs, hvis eneste formål er at udtrykke foragt for Dansk Folkeparti. Denne negative afhængighed har sine ulemper, ikke mindst for de mere uintelligente bloggere af slagsen. En sådan er…

Shansens blog for et mere anstændigt Danmark

Et eksempel. En postering indledes med følgende afsnit:

“Søren Krarup fra Dansk Folkeparti har flere gange i denne måned luftet sin holdninger til Islam og Koranen og sammenlignet Islam med nazismen og Koranen med Mein Kampf og muslimske tørklæder med hagekors.”

Ordret sagde Søren Krarup…

“For så vidt som man siger, at hagekorset er symbolet på nazismen, så er det jo altså af samme art som Islams tørklæde… Tørklædet symboliserer en totalitær ideologis krav om, at alle der ikke deler dens synspunkter og holdninger, er vantro, og de bør rettelig omvende sig, og hvis de ikke vil det, så de skal udryddes.” (18/4-07, TV2 Online)

“Koranen svarer her til Karl Marx’ Das Kapital eller til Hitlers Mein Kampf. Det er den hellige bog, som skal dominere alt, det er totalitarismen.” (23/5-07, DR Online)

Søren Krarups fokus er som det fremgår det totalitære aspekt ved islam, men alligevel vælger Shansen at argumentere i længder for at nazismen i modsætning til Islam, “ikke en religion men en politisk ideologi”. Klassisk stråmand, for Krarup har jo ikke sagt et ord om at nazismen skulle være en religion. (Shansen vælger bekvemt at ignorere det forhold at Krarup også sammenlignede Koranen med Das Kapital, som mange marxister havde et semi-religiøst forhold til). Nej, Krarup siger ikke at nazismen er en religion, men at islam jvf. Koranen – i lighed med Mein Kampf – er en politisk ideologi med en totalitær essens.

Når talen går om islam er Shansen på dybt vand, hvad følgende citater indikerer.

Koranen er IKKE et politisk værk og indeholder ikke politiske budskaber. Ligesom Biblen er Koranen først og fremmest en masse dogmer og forskrifter på hvordan man lever et liv i overensstemmelse med Guds ord og ikke i overensstemmelse med en statsleder eller en politikers ord.

At koranen og det gamle testemente indeholder love om hvordan man skaber et samfund i overensstemmelse med Guds ord er ikke på nogen måde det samme som et politisk manifest der tager udgangspunkt i at reformere et politisk system.

Både Koranen og Biblen strækker sig over en periode på flere hundrede år og formålet med skrifterne var ikke at skabe en ny politik eller vælte en bestemt politisk retning ligesom Hitlers Mein Kampf lagede op til.”

[…]

… Mein Kampf er ikke en bog som giver svaret på hvordan det enkelte menneske skal leve sit liv men giver politiske svar på hvordan man styre en stat.

Koranen og Biblen er først og fremmest en åndelig vejledning i hvordan det enkelte menneske kan leve i overensstemmelse med guds ord og ikke en vejledning i hvordan en stat udlever guds ord.

[…]

Sharia er først og fremmest en åndelig vejledning som kan tolkes og forstås individuelt og der er ingen kollektivt vedtaget forklaring eller tolkning af Sharia.

[…]

Koranen og Biblen tager begge udgangspunkt i menneskets forhold til gud og ikke er ikke ude på at formidle en bestemt politisk ideologi eller holdning.

[…]

Søren Krarup har åbenbart ubevist eller med vilje glemt at fortælle om disse forskele. Fakta er at hverken Koranen eller Biblen et politisk manifest eller en selvbiografi ligesom Mein Kampf.”

Fordi både islam og kristendom betegnes som religioner, så er der ingen grund til at blande sidstnævnte ind i sagen. Islam er ikke en religion udfra et lutheransk religionsbegreb, og den manglende adskillelse af religion og politik i islam er en integreret del af problemet. Enhver religiøs konstruktion er også en ideologi, og jeg mindes Jørgen Bæk Simonsen i sin doktordisputats om islam, på bedste videnskabelig vis pointerede at han betragtede religiøse opfattelser som “ideological, prenouncements” (1988, s. 24). Shansen er iøvrigt selvmodsigende. Hvis Koranen indeholder “love om hvordan man skaber et samfund”, så kan man ikke samtidig hævde den “ikke indeholder politiske budskaber”.

Den bedste kilde til Muhammeds liv og islams tilblivelseshistorie er Koranen, og forskningen har derfor gjort sig store anstrengelser for få kronologien bragt iorden (Koranens suraer er listet efter deres længde). Når Koranens mange suraer er sat ind i sin rette historiske kontekst, så er det tydeligt at der er stor forskel på Muhammed i Mekka (610-622) og Muhammed i Medina (622-632). I Mekka var Muhammed en ydmyg bodsprædikant der dagligt blev hånet af jødiske ‘digtere’, for sine mangelfulde udlægninger af jødisk-kristne kilder. Mekka-suraerne er ganske naturligt abstrakte, og sigtet på mere åndelige aspekter. Så kom bruddet med mekkanerne, Muhammeds høvdingestatus i Medina – og med den, grundlæggelsen af islam som selvstændig religion – i decideret modsætning til jøde- og kristendommen. I Medina blev Muhammed både religiøs og politisk leder, hvad direkte afspejler sig i Medina-suraerne. Religion og politik var for Muhammed i Medina, og hermed for islam, en og samme sag.

Ift. Sharia, så har Shansen muligvis ret i at den “først og fremmest er en åndelig vejledning”, men hvad nytter det når sharia’ens strafferetslige foreskrifter (Hudud) sætter Guds navn bag stening, pisk, håndsafhuggelse og dødsstraf.

Udover den pinlige relativeren mellem Koranen og Bibelen, så virker det ligeledes primitivt at bruge tid på at diskutere forskelle mellem Koranen og Mein Kampf i genrebetegnelse. Det er ganske enkelt irrelevant, i lighed med eventuelle forskelligheder i sidetal, originalsprog og farvevalg på forsiden af førsteudgaven.

Man kan altid diskutere om ikke det skader mere end det gavner at inddrage nazismen i en debat om islam, men spørgsmålet er om Shansen mfl. ville gå ind i en konkret debat om islam uanset hvordan debatoplægget formuleres.

Ihukommende at Shansen mener Koranen mestendel består af harmløs ‘åndelig vejledning’, så må det være på sin plads at henvise til Faithfreedoms lange liste over Quran’s Teachings, der er oversat til dansk af islamist.dk (oversættelse ikke tjekket).

Oploadet Kl. 10:34 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

54 Comments »

 1. Ham Sjansen er vist ikke værd at bruge kræfter på. Læs f.eks. følgende stykke:

  “Hitler mente som udgangspunkt også ligesom Søren Krarup at kristendommen ikke skal have indflydelse på lov og stat men holdes adskilt.

  “Giv Gud hvad Guds er og Kejseren hvad Kejserens er”

  Hitlers Mein Kampf er et opgøre med alle dogmer og doktriner især religiøse som Hitler gav skylden for at ødelægge demokratiet(!), fratage individets egen fri vilje og udvande den nationalistiske bevisthed.”

  Så er Anders Fogh vist også betænkelig brun i kanten med sine udmeldinger om mindre religion i det offentlige rum. Det er jo pjat.

  Kommentar by Arild — 28. maj 2007 @ 11:51

 2. Hihi Kim du er for grineren!

  Kan du ikke tåle lidt konkurrence fra andre bloggere??? 8oD

  HAHAHA læs mavepusteren for at få den rigtige årsag til at Kim liigee pluuudseeliig får øjnene op for Shansen!! ;)

  Kommentar by aa — 28. maj 2007 @ 11:55

 3. Det lader til at denne Shansens indlæg sjældent får mere end 2 stjerne ud af 5. Er det et vink med en vognstang?

  Kommentar by Kims — 28. maj 2007 @ 12:00

 4. Koranen er en åndelig vejledning i, at destruere alt der er ældre end år 721 hvor islamisterne hærgede Spanien. Alt med værdier yngre end det, er ifølge koranen dødsdømt…herunder demokratiet..

  Kommentar by Michael S. — 28. maj 2007 @ 12:11

 5. Jeg kiggede lidt på Shansens side og tjekkede kommentarerne til hans forrige post. Derudover var jeg ovre på mavepumpens side (for første gang i lang tid) og gæt hvad jeg fandt ud af?

  Den Allan, som Shansen henviser til som hans gode gamle ven, der har halet ham tilbage ind i blogger verdenen, er naturligvis ingen anden end mavepumpen.

  Dermed kan det definitivt fastslås, at Shansen ikke er værd at spilde yderligere tid på, samt iøvrigt at konstruktiv endsige intelligent debat næppe er forventeligt fra Shansens side.

  Det demonstrerer med al tydelighed det faktum, som jeg henviste til i en diskussion vi engang havde her på Uriasposten, om hvorvidt Mavepumpen var virkelig eller blot en drilledæmon opfundet af Møller til at stimulere debatten.

  Faktum som det også ses i dette tilfælde er, at ikke alene er mavepumpen kun alt for virkeligt et resultat af det “storartede” danske uddannelsessystem, men han er slet heller ikke alene. Der er skam andre som ham derude.

  I sandhed en skræmmende tanke…….

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 28. maj 2007 @ 12:18

 6. Hvis Shansen, mener at have fundet en måde at sekularisere og afpolitisere Koranen, er der al mulig grund til at lykønske ham! Og istedet for at kritisere ham, bør vi opfordre ham til at overbevise den muslimske verden om rigtigheden i hans påstande. Det er ikke os han skal overbevise, det er muslimerne – der er for så vidt vides ikke en eneste retning eller skriftklog indenfor Islam der støtter Shansens ideer, men måske Shansen kan få dem ind på det rette spor.

  Så held og lykke til Shansen på hans mission.

  Kommentar by Zonka — 28. maj 2007 @ 12:56

 7. Det er som om det her site er fyldt med had og intolerance mod alt og alle.

  De sidste to dage har vist os at blogger som Platon kan få frit spil til at svine andre til og sprede rygter om at jeg skriver under flere navne.

  Det er jeg træt af og idet at det ser ud til at NA ikke har tænkt sig at ændre på situationen ønsker jeg ikke at deltage her et stykke tid.

  Jeg er træt af LEDE DFer der sviner alle til og spreder deres had og intolerance.

  Danmark er for alle også får dem med tørklæder og for dem der ikke stemmer på DF.

  Vi har alle lov til at leve her i fred uden at blive udsat for foragt og dæmoniseret.

  Jeg er træt af Krarup, Kjærsgaard og den LEDE GNOM Morten Messerschmidt som politisk set ikke er andet end et stort 0.

  Som om det var noget at han nu er tilbage i DF.

  Hele Messerschmidt sagen er jo en FARCE .

  DF er også efterhånden en FARCE.

  Hvem i alverden gider at stemme på et parti der opførere sig som en flok LANDSBYTOSSER i en stalinistisk landsby.

  Jeg vil til at skrive mere på min anden blog hvor jeg kan fjerne(censurere) svinske blogger som Platon der kun deltager for at lukke debatterne ned og svine DFs politiske modstander til.

  Jeg mener at al den snak om hvem jeg er og hvor mange navne jeg skriver under har fuldstændigt ødelagt kommunikationen.

  Ytringsfrihed min bare røv

  Selv journalisterne ser ud til at være smittet af intolerancen.

  HURRAHHHHHHH!!!!!!
  shansen kan ikke lide tonen , han vil censurere og ytringsfrihed er bar røv.
  Shansen må godt i modsætning til andre bruge sprogets værste skældsord om sine politiske modstandere.

  Kommentar by father — 28. maj 2007 @ 13:23

 8. #6 den første del af indlæg er kopieret fra Avisen . dk

  Kommentar by father — 28. maj 2007 @ 13:24

 9. Mon ikke dette link passer eminent ind hér?

  http://www.islamist.dk/forum/showthread.php?t=631

  Følg linket videre i indlægget.

  Islam er direkte i strid med menneskerettigheder og grundlov.

  Kommentar by Dansk Realist — 28. maj 2007 @ 13:28

 10. Hvis det er korrekt oversættelser af Koranen der står på islamist.dk, så kan jeg bedre forstå at islamkritikere konstant bliver kaldt for vantro.

  Er Koranen virkelig så fyldt med negativ omtale af ikke-muslimer?

  Kommentar by Janne — 28. maj 2007 @ 13:51

 11. hehe – “Mein Kampf er først og fremmest en selvbiografi” – endnu en tumpe der næppe har læst Mein Kampf.

  Næsten at gøre for megen stads af ham.

  Kommentar by Steen — 28. maj 2007 @ 14:19

 12. varanen = “åndelig vejledning“?: Hitler var jo som bekendt en ivrig vegetarianer – så er Mein Kampf måske også bare en venlig ment kostvejledning (med et slankeophold i Auschwitz som bonus)? – Og alle de grimme ting som siges om onkel Adolf er bare en hetz startet af konkurrerende slankefirmaer?

  @ # 7, 8: Jeg går ud fra, at det er “father”s holdning fra og med “HURRRAAAA”?

  Kommentar by Nicolai — 28. maj 2007 @ 14:20

 13. –>Janne
  Prøv at lån en udgave af koranen på bibloteket og læs lidt i den. Du behøver ikke læse noget præcist prøv blot at slå tilfældigt op nogle gange og læs hvad der står, så får du se.

  Kommentar by Jacob — 28. maj 2007 @ 14:26

 14. Spild af tid og energi at beskæftige sig med
  bloggere som Allan eller Shansen.

  Kommentar by islamofascisme — 28. maj 2007 @ 14:31

 15. “Ligesom Biblen er Koranen først og fremmest en masse dogmer og forskrifter på hvordan man lever et liv i overensstemmelse med Guds ord og ikke i overensstemmelse med en statsleder eller en politikers ord.”

  Biblen er nu først og fremmest en samling af beretninger. Det gamle testamente især består af beretninger om jødernes historie og selvfølgelig skabelsesberetningen. I det nye testamente er evangelierne ligeledes beretninger, derefter kommer brevene og Paulus’ skrifter, som rigtig nok giver foreskrifter. Men størstedelen af biblen består af beretninger og handlinger forbundet til bestemte situationer. Der er selvfølgelig også dele der er foreskrifter for hvordan man skal begå sig ifølge religionen, men det er langt fra flertallet af teksterne.

  Kommentar by Jacob — 28. maj 2007 @ 14:34

 16. Hermed lidt filosofisk udredning:

  Både Islam og Europæisk civilisation udspringer af samme kilde, og er ofte flettet så tæt sammen, at problemet er at de to civilisation ligner hinanden for meget.

  Både Islam er arvtagere til middelhavskulturerne, Hellas, Egypten,usw.

  Der findes grundlæggende 2 positioner indenfor hellensk kultur:

  1. Sparta
  2. Athen

  Spartas konstitution ligger til grund for systemer som kommunisme og variationer af kommunismen; socialdemokratisme og nationalsocialisme (også kalder nazisme)

  Athen ligger til grund for demokratiske bevægelser; den franske revolution og herhjemme grundtvigianismen og Højskolebevægelsen. Fikspunktet for Athens demokrati er Sokrates.

  I din muslimske verden er de meget inspireret af Platon og hans version af det spartanske styre, ligesom Marx var. “Islamismen” som den iranske Ayatollah Kromeini har opfundet er inspireret af Platon. Det er derfor Iran hedder “Den iranske Republik”. En republik er den statsform Platon kalder til lyd for i dialogen “Republik”. Republik betyder res publica – folkets styre. Hvilket er misvisende, Platon mente ikke at folket skal styre, han mente at en lille klub af filosoffer skal styre. Denne ide har Khomeni fortolket til en lille klub af Mullaer. Det er denne kerne af ideologi der giver koblingen imellem Islamisme og kommunisme, og sikkert også derfor de kan genkende et eller andet i hinandens tankegods – uden at have det nødevendige teoretiske overblik til at kunne formulere det.

  Men når Krarup sammenligner Nazisme, kommunisme og islamisme – så er det fuldstændig korrekt. De bygger allesammen på den samme ide.

  Det er i øvrigt den samme kamp protestanterne havde med den katolske kirke – den katolske kirke havde også læst republikken og forsøgte at bygge en filosofisk kirkestat op.

  Det er den samme evige kamp vi er i, kampen imellem Athenerne og Spartanerne – nu bare i en ny version.

  Probemet i Danmark og en stor del af den vestlige verden har været dekadence og forfald. De athenske filosofer har mistet overblikket over teorien, eller bliver undertrykt – så at samfundet mister sin dynamik. Hvilket man kan se med filosoffer som Roger Scruton eller forkæmpere for europæisk civilisation som Orianna Fallaci.

  Men altså; Krarup har fuldstændig ret, og det er styrken ved hans position, han siger sandheden.

  Kommentar by asger — 28. maj 2007 @ 14:45

 17. At dømme ud fra Shansens infantile, maniske rants imod DF, ville han ikke vide hvad “anstændighed” var, om så det ramte ham mellem øjnene med en lægtehammer.

  Klovn.

  Kommentar by DaLi — 28. maj 2007 @ 14:58

 18. Iøvrigt…
  Det er ikke kun Søren Krarup, der har sammenlignet koranen med mein Kampf.
  Karen Blixen gør det samme i “breve fra et land i krig” som hun skrev efter 2. verdenskrig.

  Kommentar by Tine — 28. maj 2007 @ 15:07

 19. >16: Ja, det er sandheden, men den er ilde hørt.

  Kommentar by Erik Rau Hansen — 28. maj 2007 @ 15:34

 20. Også Churchill har sammenlignet Mein Kampf og Koranen – Og på http://www.antiislamisten.de foretager man en “Korananalyse”.

  Kommentar by Karen W. — 28. maj 2007 @ 16:43

 21. På hotair.com vil Robert Spencer de næste måneder skrive om:

  “…Blogging the Qur’anposted at 9:00 am on May 27, 2007 by Robert Spencer
  (Send to a Friend)
  To understand the motives and goals of Islamic jihad terrorists, one good place to start might be to explore what they themselves say about why they’re doing what they’re doing, and what they want. That in turn will lead you to the Qur’an (or Koran), the Islamic holy book. The jihadists quote it frequently and portray themselves as those who are following “pure Islam,” the genuine article as it is taught in the Qur’an and Islamic tradition. So in the course of my work explaining the jihadists’ objectives, I’ve quoted the Qur’an a great deal – and hardly a day goes by without my being accused of “cherry-picking” violent passages, and quoting them “out of context.” Meanwhile, the Council on American Islamic Relations and other Muslim groups say that in order to understand the true, peaceful Islam, we should read the Qur’an.
  So over the course of the next few months, I’m going to read it, and discuss it in a series of columns. All of it….”
  Dette er uddrag fra:
  http://hotair.com/archives/2007/05/27/blogging-the-quran/

  Kommentar by Peter Buch — 28. maj 2007 @ 17:14

 22. Husk nu lige at sondre mellem ‘islam’ og ‘islamisme’ …

  Kommentar by TF — 28. maj 2007 @ 19:12

 23. @ nr 7 / father

  “Vi har alle lov til at leve her i fred uden at blive udsat for foragt og dæmoniseret.

  Jeg er træt af Krarup, Kjærsgaard og den LEDE GNOM Morten Messerschmidt som politisk set ikke er andet end et stort 0”.

  Ergo har vi alle lov til at være her i fred uden foragt og uden at blive demoniseret……lige bortset fra, hvis man tilhører DF, for SÅ skal man i hvert fald foragtes og dæmoniseres.

  Dobbeltmoral så det klodser….

  Henrik

  Kommentar by Henrik Krog — 28. maj 2007 @ 21:19

 24. ->22

  Og hvordan er det lige man gør det i virkelighedens verden ……?

  1) Kan du fremsætte en metode til f. eks. at screene asylansøgere, så islamister afvises?

  2) Kan du nævne bare ét islamisk, men ikke-islamistisk samfund som er demokratisk, pluralistisk, tolerant, hvor ikke-muslimske mindretal nyder fulde rettigheder, de jure såvel som de facto, or hvor muslimer har fuld frihed til at forlade islam?

  3) Hvilke ikke-islamistiske muslimske lærde kan du pege på som er “spiselige” for os?

  4) Hvilken ikke-islamistisk mainstreamretning inden for islam har troværdigt distanceret sig fra islams endemål om at hele Dar al-Harb skal indlemmes i Dar al-Islam, distanceret sig fra Medinasuraen 9:29 i Koranen som taler om at jøder og kristne skal bekæmpes, konverteres, eller betale jizya, og har anerkendt Israels ret til at eksistere?

  [Du er formentlig bekendt med de store vanskeligheder som møder ikke-islamistiske reformatorer? Muslimsk dogmatik er fastlåst i islams første århundreder, så ethvert forsøg på at opgive dogmet om f. eks. islams verdensherredømme vil være lig med kætteri. Se f. eks. her:

  “That the gates of ijtihad are closed means that taklid, not ijtihad, has been the ordinary practice among Islamic scholars for many centuries. Under the rule of taklid — authority — one does not reason independently from the Qur’an, Sunnah, and ijma (scholarly consensus); rather, one reasons from the rulings of the established schools of jurisprudence (madhahib). Thus the rulings on major issues tend to become rather fixed. However, today some scholars are trying to reopen the gates of ijtihad. I support them in this effort”.

  Ali Eteraz and non-supremacist jurists or schools of Islamic law

  http://www.jihadwatch.org/archives/015502.php

  Problemet er så altså lige, at de fire lovskoler alle bekræfter dogmerne om f. eks. de vantros undertrykkelse.]

  Hånden på hjertet – dene sondring mellem islam og islamisme er ren ønsketænkning, ikke sandt?

  Breaking news: Enhjørning observeret på motorvejen mod Roskilde.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 28. maj 2007 @ 21:39

 25. Ja man skal skelne mellem individer, islam derimod er koranens og hadith samlingernes overlevering “profetens” ord og gerninger, samt disses implementering i nutiden, som der kan være små uenigheder om, hvor “profeten” enten ikke sagde noget, eller var opportunist og sagde lidt af hvert, alt efter hvad der nu bedst passede i hans kram.

  Hvad angår offensiv jihad, er der ingen uenighed om at den skal føres, til den bitre ende.
  Vælg så selv hvad i synes der skal ende, islam, eller vestlig pluralisme, individualisme og demokrati?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen ( islamofob ) — 28. maj 2007 @ 22:11

 26. @ Janne
  Ja det er den. Læs den danske, skrabede udgave, eller søg på Jihadwatch og andre steder, gerne på engelsk eller tysk.

  Indholdet og ideologien er det samme.

  Men se alle udplukkene fra koranen på http://www.islamist.dk og bliv chokeret.

  Bagefter vil du forstå, hvorfor de på så mange billeder stikker højre arm strakt skråt frem med strakt hånd, men de råber, nej ikke “Heil Hitler”, men “Allah Akbar”!

  Nazismen ville slå alle vantro (ikke-nazister) ihjel.
  Islam vil slå alle vantro (ikke-muslimer) ihjel.

  Nogen forskel ?

  Kommentar by Dansk Realist — 28. maj 2007 @ 22:45

 27. Koranen kan læses her med grundige highlights af både godt og skidt:

  http://www.skepticsannotatedbible.com/quran/index.htm

  Hvis man bare vil se vers som er intolerante så er de her:

  http://www.skepticsannotatedbible.com/quran/int/long.html

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen ( islamofob ) — 28. maj 2007 @ 23:18

 28. Jeg har ikke læst koranen, men jeg har læst en del af både Mein Kampf og Das Kapital.
  Jeg vil på den baggrund gerne stille alvorlige spørgsmålstegn ved en mands (læs:Søren Krarup) intellektuelle formåen, når han kan stille sig op og så kategorisk sammenligne to så vidt forskellige værker. Det er muligt at kommunisme og nazisme uden sammenligning i øvrigt har en totalitær opfattelse til fælles, men bøgerne Das Kapital og Mein Kampf kan eddermame ikke sammenlignes.

  Kommentar by RasmusE — 29. maj 2007 @ 01:37

 29. Sammenligning findes for eksempel på:
  http://www.news.faithfreedom.org/index.php?name=News&file=article&sid=1167
  “…David Hollins on Monday, March 19, 2007 – 01:00 AM
  Mein Kampf:104 “The invention of democracy is a crying shame…. A majority can never replace the Man.” Mein Kampf:106 “The one true leader, provided by Fate, is to be placed in that position.”

  Qur’an 4:65 “They can have no Faith, until they make you (Muhammad) judge in all disputes, and find in their souls no resistance against Your decisions, accepting them with complete submission.”

  Mein Kampf:1 “The distress of the nation gives us the moral right to acquire foreign soil and territory. The sword is then the plow. From the tears of war there grows the daily bread for generations to come.”

  Qur’an 13:41 “Do they not see Us advancing from all sides into the land (of the disbelievers), reducing its borders (by giving it to believers in war victories)

  Mein Kampf:51 “I knew that I must rid the world of her.”(speaking of all other polital sysytems, which he saw as being one)

  Qur’an 8:39 “Fight them until all opposition ends and all submit to Allah.”

  Mein Kampf:56 “They will not recognize the outrageous curtailment of their human liberties, for in no way does the delusion of an intolerant doctrine dawn on them.

  Qur’an 33:36 “It is not fitting for a Muslim man or woman to have any choice in their affairs when a matter has been decided for them by Allah and His Messenger. They have no option.”

  Mein Kampf:56 They see force, brutality, and the aim of the doctrine to which they finally and always submit.”

  Qur’an 9:29 “Fight those who do not believe until they all surrender, paying the protective tax in submission.”

  “Mein Kampf:56 “The technical tools of Social Democracy became clear to me. I understood the infamous mental terror which this movement exercised on the population which could neither morally nor physically resist such attacks. There was a bombardment of lies and calumnies toward the adversary who seemed most dangerous, till finally the nerves of those who had been attacked gave out and they, for the sake of peace, bowed down to the hated enemy. But these fools will not find peace after all.”

  Ishaq:461 “Muhammad besieged them for twenty-five nights. When the siege became too severe for them, Allah terrorized them. Then they were told to submit to the judgment of Allah’s Messenger.”
  Bukhari :V5B59N448 “They surrendered to the Prophet. ‘I give my judgment that their men should be killed, their women and children should be taken as captives, and their properties distributed.”‘

  Mein Kampf:58 “The importance of physical terror against the individual and the masses also became clear to me.”

  Bukhari:V4B52N220 “Allah’s Apostle said, I have been made victorious with terror.”

  Mein Kampf:58 “In the ranks of their adherents the victory gained is looked upon as the triumph of the righteousness of the cause. While the beaten adversary despairs entirely, viewing all further resistance futile.”
  Qur’an 33:22 “When the faithful saw the retreating allied armies this enhanced their faith and obedience…Allah drove the infidels back in their fury so that their resistance was futile.”

  Mein Kampf:60 “The battle against them has to be fought with weapons to have any hope of success…. The struggle for the abolition of evil will be decided in favor of the stronger force.”

  Qur’an 8:59 “The infidels should not think that they can get away from us. Prepare against them whatever arms and weaponry you can muster so that you may terrorize them. They are your enemy and Allah’s enemy.”

  Mein Kampf:63 “In politics, the application of economic means of pressure permits extortion so long as the doctrine is reckless and the people are stupid and sheepish.”

  Qur’an 8:65 “O Prophet, urge the Believers to fight. If there are twenty among you with determination they will vanquish two hundred. If a hundred, they will slaughter a thousand infidels: for these are a people devoid of understanding.”

  Mein Kampf:64 “So great was the fear that people dreaded war. So the doctrine can ratchet up demands higher and higher. It’s a devilish attempt to weaken or even paralyze the victim’s holiest claims. Considering the limited thinking power of the masses, the success of this strategy is not surprising”

  Ishaq:470 “We attacked them fully armed, sharp swords in our hand, cutting through heads and skulls.”

  Ishaq:471 “We were steadfast trusting in Him. We have a Prophet by whom we will conquer all men.”

  Mein Kampf:123 “But once it is in danger of being oppressed, it is justified in fighting with all available weapons…. For any man who is not willing to fight, righteous Providence has already decreed his doom. The world is not intended for the cowardly.”

  Qur’an 2:191 “Oppression is worse than killing.”

  Qur’an 8:15 “Believers, when you meet unbelieving infidels in battle while you are marching for war, never turn your backs on them. If any turns his back on such a day, unless it be in a stratagem of war, a maneuver to rally his side, he draws on himself the wrath of Allah, and his abode is Hell, an evil refuge!”

  Mein Kampf:135 “The mission of a successful movement is to gain leaders and fighters. It must embrace its destiny with force, defiance, and martyrdom. It must fight, not negotiate.”

  Qur’an 9:88 “The Messenger and those who believe with him, strive hard and fight with their wealth and lives in Allah’s Cause.”

  Qur’an 9:5 “Fight and kill the disbelievers wherever you find them, take them captive, harass them, lie in wait and ambush them using every stratagem of war.”

  Mein Kampf:127 “With religious conviction…the bearers of the new doctrine must declare themselves ready and willing to fight.”

  Qur’an 8:65 “O Prophet, urge the faithful to fight.”

  Mein Kampf:128 “The will to fight using all instruments of power gains favor and draws the greatest possible advantage to the movement.” Mein Kampf:132 “Greatness wins new fighters for the cause and they are rewarded with success.”

  Ishaq :325 “Muslims, fight in Allah’s Cause. Stand firm and you will prosper. Help the Prophet, obey him, give him your allegiance, and your religion will be victorious.”

  About the Jews

  Mein Kampf:66 “When I came upon the word ‘Jew’, I felt a slight dislike and could not ward off a disagreeable sensation which seized me whenever they were in my presence. Their external apperance had become human, but they had a strange religion”

  Qur’an 2:64 “But you [Jews] went back on your word and were lost losers. So become apes, despised and hated. We made an example out of you.”

  Mein Kampf:75 “The physical uncleanliness of the chosen people(Jews) was as repelling as their moral blemishes.”

  Ishaq:240 “The Jews are a nation of liars…. The Jews are a treacherous, lying, and evil people.”

  Mein Kampf:76 “Jews are a spiritual pestilence – infected with a disease worse than the Black Plague. They are spiritual and moral poison, the carriers of the worst sort of germs, infecting the minds of the world.”
  Qur’an 5:44 “They are fond of listening to falsehood, of devouring anything forbidden; they are greedy for illicit gain!”

  Qur’an 5:64 ” they(Jews) strive to make mischief on the earth.”

  Mein Kampf:79 “Jews were cursed by Fate. They were hit so hard by Fate they have no understanding…. Their boundless hate for themselves soiled their history and abused their heroes.”

  Ishaq :264 “The Jews denied what they knew. They were obstinate. So Allah revealed, ‘People of the Book, believe in what we have sent down or We will efface your features, turning your face into your ass, cursing you.'”

  Mein Kampf:81 “It isn’t possible to free a Jew from his convictions. I naively tried to make clear to them the madness of their ideas. I talked until my tongue was weary but it only served to strengthen their determination. They refused to understand…. Their glibness of tongue and skill for lying caused me to hate them.”

  Ishaq :248 “Allah has sealed their hearts and their hearing, blinding them so that they will never find guidance. And that is because they have declared you a liar and they do not believe in what has come down from their Lord. For opposing you they will have an awful punishment.”

  Mein Kampf:82 “They(Jews) are seducers who condemned truth and denied the word. They are not to be pitied, but to be given their due – to smash the seducer and corrupter against the wall.”

  Ishaq :254 “We will not remove a Jew from the punishment. They know the shameful thing that awaits them.”

  Its time we take a look at what Islamic scripture actually says. If people see the resemblance between Nazism and Islam, maybe they will stop seeing Islam as a religion and see it for they violent, hateful, political ideology, bent on world domination that it is….”

  Kommentar by Peter Buch — 29. maj 2007 @ 05:50

 30. >28 RasmusE

  Krarup sammenlignede IKKE das kapital med mein kampf.

  Han sagde blot, at Koranen har det tilfælles med de to andre bøger, at de alle danner udganspunkt for totalitære livsopfattelser, og det har han jo helt ret i.

  Men sandheden er jo ilde hørt. Især blandt socialister. Men det er der ikke noget nyt i.

  Og mon ikke det er derfor venstrefløjen hader Krarup? Krarup siger jo blot det højt, som de fleste borgerlige tænker i deres stille sind.

  Jeg har sagt det før og skal gerne sige det igen:

  Socialismen har ingen fremtid.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 29. maj 2007 @ 06:45

 31. #28:
  En sammenligning af nazisme og kommunisme mhp. afdækning af kvalitative lighedspunkter må foretages på baggrund af en læsning af henholdsvis “Mein Kampf” og det programmatiske skrift, “Det kommunistiske Manifest” fra 1848 – ikke den senere “Das Kapital”, som i mindre grad skal betragtes som et ideologisk skrift, og mere som en videnskabelig udredning af kapitalismens indre logik. God læselyst…

  Kommentar by Anne — 29. maj 2007 @ 09:47

 32. -> 24. Hvis du sætter islam = islamist så mener du altså at fx Naser Khader er islamist?

  Kommentar by Allan — 29. maj 2007 @ 14:59

 33. #32 tja hvem ved, for havde du nu sat dig lidt ind i islams væsen ville du hurtigt finde ud af at der skam er islamister der lever på de “vantros” vis KUN for at kunne smadre de “vantros” levevis indefra.

  Så jo Khader kunne sagtens være islamist.

  Du kunne fx som Vivi også har bekendtgjort læse lidt om de “pæææne” mennesker der levede helt vestligt i Tyskland lige indtil de fløj et par fly ind i et par skyskrabere.

  Jeg tror nu ikke Khader er rendyrket islamist, men han sætter islam højere end demokratiet det har han jo selv sagt…>>JEG ER FØRST OG FREMMEST MUSLIM

  Kommentar by whodares (Islamofob) — 29. maj 2007 @ 15:43

 34. Men mest af alt er han magtliderlig i en grad der sjældent er set indenfor politik.

  Kommentar by whodares (Islamofob) — 29. maj 2007 @ 15:43

 35. Michael, kunne du forklare mig, hvor du har den idé med, at demokratiet ifølge koranen skulle være dødsdømt??
  Hvor mange gange har du siddet med koranen og læst i den…??
  Du husker på, at islamisterne dengandg hærgede Spanien, hvad gjorde vikingerne ikke…?

  Kommentar by Gülay Kocbay — 29. maj 2007 @ 19:11

 36. ->35 “Du husker på, at islamisterne dengandg hærgede Spanien, hvad gjorde vikingerne ikke…?”

  Sååååå har vi den igen: Et forsøg på at opstille moralsk ækvivalens.

  Velkommen til Uriasposten, Gülay. Nu skal jeg lige give dig et lille lynkursus. Du har nemlig lagt ud med at jokke godt og grundigt i spinaten, idet du brugte det dårligst tænkelige debattrick i bogen. Der er noget som hedder “postuleret moralsk ækvivalens”. Alle her kender det trick til bevidstløshed, bare til din oplysning.

  Hvad er der så galt med din sidestilling af muslimske forbrydere i Al-Andalus med vikingerne, spørger du? Nu skal du høre:

  1) At vikingerne engang har hærget Europa kan ikke tjene som undskyldning for de muslimske forbryderes hærgen. Det ene onde ophæver ikke det andet.

  2) Vikingernes togter var ikke motiveret af noget i vestlig kultur eller religion, som videreføres i vores kultur i dag. Der er ingen tabuer i vores kultur omkring dette kapitel i vores historie. Ingen forsøg på at undskylde. Hvis der var, ville der med garanti være en åben debat og delte meninger. Kan du sige dette om din kultur? Hvor mange af dine landsmænd forsvarer f. eks. Israel åbent?

  3) Der er ingen som ønsker vikingernes erobrede områder ind under Danmark i dag – i modsætning til de af dine med-muslimer som drømmer om at genetablere muslimsk overhøjhed i Al-Andalus.

  4) I det hele taget er vikingekulturen ikke et eksempel til efterfølgelse for danskere i dag – i modsætning til Muhammeds ugerninger og røvertogter. Muhammed er “uswa hasana, al-insan al-kamil”, rollemodel og fuldkomment menneske. Sådan ser vi ikke på Erik den Røde, Gülay. Da Khomeini kom til magten i Iran nedsatte han den giftemodne alder for kvinder til 9 år, fordi Muhammeds kone Aisha som du ved var 9 år da han havde sex med hende.

  Dit forsøg på at opstille moralsk ækvivalens falder altså til jorden med et brag, og er tydeligvis et lidet gennemtænkt forsøg på afledning.

  Der er flere faldgruber du kan falde i, hvis du gerne vil fortsætte successen. Du har nu følgende fire valgmuligheder:

  1) Brug ad-hominem-angreb. Gå efter manden og ikke efter bolden.

  2) Brug “stråmænd”: Tillæg deltagerne her synspunkter de ikke har.

  3) Sæt lighedstegn mellem “kritik af islam” og “angreb på muslimer”. Hvis man kritiserer islam, er man “racist” osv.

  4) Hvis du ikke ved hvordan du nu skal argumentere, kan du altid fordufte fra debatten. Det er der mange som har gjort før dig (dette var dog ikke en opfordring).

  Jeg har endnu ikke “siddet med Koranen og læst i den”. Jeg har dog læst nok til at vide hvad jeg mener om den. Lad os tage disse udsagn om jøder:

  Jøder er aber og svin: 2:65/7:166, 5:60

  Jøder har begået uret ved at miste troen: 16:118, 7:168

  Jøder har brudt pagten med Gud: 5:13

  Jøderne er blevet straffet af Allah ved hjælp af assyrerne, babylonerne og romerne, og er blevet spredt over hele verden som resultat heraf: 17:4-5, 7:168

  Jøderne bliver advaret fordi de hævder at være Allahs udvalgte folk: 62:6

  Jøderne bliver advaret p.g.a. deres ulydighed og korruption: 5:32-33

  Jøderne har slået profeter ihjel, incl. Isa/Jesus: 4:155; 2:91, 3:55; 4:157

  Jøderne har latterliggjort Muhammed som Ra’ina, dvs. den onde: 2:104; 4:46

  Jøderne bliver beskyldt for at mangle tro, at tage ord ud af deres sammenhæng, ulydighed og fordrejninger: 4:46

  Jøder tilbeder rabbinere som franarrer folk deres ejendele: 9:30

  Jøder lider af misundelse, og deres hjerter er hårde som sten: 2:109, 2:74

  Jøder forvansker sandheden og fordrejer de hellige skrifter med overlæg: 2:42, 2:75

  Jøderne er løgnagtige: 2:78

  Jøderne er uvidende og mangler tro: 2:89

  Jøderne forfølger ubestemte mål og følger indskydelser: 2:111

  Jøderne er mærket af usselhed som følge af flere af deres synder, herunder opkrævning af åger, trolddom, hedonisme og afgudsdyrkelse: 2:61/ 3:112, 2:275 2:102), 2:96, 2:53).

  De fleste jøder lever i det onde, de bryder forbud, og er ugudelige: 3:110

  Jøders selvbedrag får dem til at prøve at lede muslimer væk fra troen: 3:24, 3:99

  Jøder er blinde og døve over for sandheden: 5:71

  Det som jøderne ikke har glemt har de fordrejet, de fører andre på afveje, de fordrejer sandheden, de får folk til at tale usandt, de bedrager ikke-jøder: 3:69, 3:71, 3:79, 3:75.

  Muslimer frarådes at tage jøder som venner, og vare sig for deres indgroede had til dem: 5:51, 5:82

  Jøderne er forbandet af Allah, deres ansigter vil blive udslettet, og hvis de ikke indser at islam er sandheden bliver de forvandlet til aber og svin, og dømt til at brænde i Helvede: 4:60, 4:47, 3:113, 2:65/ 7:166, 5:60, 4:55, 5:29, 98:6, 58:14-19.

  Og lad os lige medtage denne lille liste over muslimsk inspirerede terrorangreb i årets første måneder:

  5/7/07 Afghanistan Kabul 1 5 A young boy is among the casualities when Islamic extremists fire a rocket into a public building.

  5/7/07 Thailand Yala 2 1 A 70-year-old Buddhist man is among two rubber tappers murdered by Islamic radicals.

  5/6/07 Afghanistan Ghazni 5 2 Religious extremists target a road construction crew with a roadside bomb, killing five members.

  5/6/07 Afghanistan Kabul 2 2 Two American prison guards are killed by a militant in an Afghan army uniform.

  5/6/07 Pakistan Punjab 2 1 Sunnis shoot two Shia clerics to death inside a home.

  5/6/07 Iraq Samarra 12 11 A suicide bomber blows a dozen souls to Allah.

  5/6/07 Iraq Baghdad 28 11 Jihadis rack up twenty-eight dead Iraqis in various attacks.

  5/6/07 Iraq Baghdad 42 70 Sunnis car bomb a crowded market, slaughtering over forty Iraqis.

  5/6/07 Pal. Auth Rafah 1 4 Islamic fundamentalists attack a school that “mixes” girls and boys in class, killing at least one person.

  5/6/07 Chechnya Vedeno 4 3 Four policemen are killed by Jihad militants.

  5/5/07 Thailand Yala 1 1 Islamists bomb a public school, killing a guard.

  5/5/07 Afghanistan Helmand 2 0 A suicide bomber rams into a police vehicle, killing two Afghans.

  5/5/07 Thailand Yala 3 0 A 2-year-old girl is among three people killed by an Islamic bombing.

  5/5/07 Thailand Yala 1 0 A man is gunned down by Muslim extremists in a drive-by shooting.

  5/5/07 Iraq Baghdad 16 21 A suicide bomber targets young police recruits, murdering at least sixteen.

  5/5/07 Afghanistan Farah 8 2 Taliban fighters attack a small town, killing at least eight Afghans defending it.

  5/5/07 Iraq Baghdad 3 0 Terrorists mortar a soccer field, killing three children.

  5/5/07 Pakistan Dera Ismail Khan 1 0 A civilian is gunned down in a sectarian attack.

  5/5/07 Iraq Kannan 4 0 Four members of one family are shot to death by Islamic gunmen.

  5/4/07 Iraq Fallujah 9 0 Nine people, including four brothers, are kidnapped and executed by the Mujahideen.

  5/4/07 Thailand Yala 3 0 A 7-year-old boy and an 11-year-old girl are shot to death along with their father by Islamic ‘rebels.’

  5/4/07 Pakistan Miran Shah 1 0 Islamists open fire on a car, killing the driver.

  5/4/07 Iraq Hilla 5 35 Sunnis bomb a Shia mosque, killing at least five.

  5/4/07 Thailand Yala 1 0 Muslim radicals shoot a man to death and throw his body in a river.

  5/4/07 Iraq Baghdad 22 2 Two guards at a rival mosque are among twenty-two people killed by sectarian terrorists.

  5/4/07 Thailand Yala 1 0 A man is hacked to death by Islamists in public view at a market.

  5/4/07 Iraq Suwayra 8 0 Eight people are kidnapped and executed by the Mujahideen.

  5/3/07 Afghanistan Kabul 1 29 Religious extremists hide a bomb in a fruit cart, killing at least one innocent at a market.

  5/3/07 Afghanistan Oruzgan 1 0 A suicide bomber kills at least one Afghan national.

  5/3/07 Thailand Pattani 1 0 Muslims gun down a policeman guarding a school.

  5/3/07 Afghanistan Helmand 1 0 A British soldier is shot to death by Taliban terrorists while manning a checkpoint.

  5/3/07 Iraq Baghdad 9 0 In a brutal attack, Muslim gunmen storm a home and slaughter a family of nine.

  5/3/07 Iraq Baghdad 29 0 Four Filipinos are among twenty-nine people killed by Muslim terrorists in separate attacks.

  5/3/07 Iraq Baiji 6 0 Sunnis kidnap and murder six Iraqi policemen.

  5/3/07 Thailand Pattani 1 0 A 35-year-old Buddhist succumbs to injuries suffered from a bomb attack days earlier.

  5/3/07 Thailand Narathiwat 1 0 A villager is shot to death by Muslim radicals.

  5/2/07 Iraq Baghdad 4 35 A suicidal Sunni takes out four Shia civilians in a blast.

  5/2/07 India Handwara 1 0 A cop is gunned down by the Mujahideen.

  5/2/07 Afghanistan Paktia 5 2 Five Afghan troops are killed when Taliban ambush a Czech diplomat’s vehicle.

  5/2/07 Pakistan Goorwak 1 0 al-Qaeda-backed militants kidnap a man, then cut off his head.

  5/2/07 Iraq Baghdad 30 0 Thirty bodies are found dumped following their execution at the hands of sectarian terrorists.

  5/2/07 Iraq Mahmoudiya 11 1 Jihadis kill eleven people near a minibus with an explosive.

  5/2/07 Afghanistan Kabul 1 0 A lawmaker is shot to death outside his home.

  5/2/07 Chechnya Grozny 2 0 Islamic militants set off a remote-controlled bomb, killing two policemen.

  5/1/07 Thailand Pattani 1 26 Four children are among the injured when Muslim bombers detonate explosives outside a market.

  5/1/07 Iraq Baqubah 10 0 Ten victims of Islamic terrorists are found shot to death.

  5/1/07 Iraq Baghdad 19 6 Nineteen Iraqis are killed in sectarian attacks.

  5/1/07 Thailand Yala 1 4 A man is gunned down by Muslim militants at a gas station. His wife and young daughter are injured in the attack.

  5/1/07 Iraq Iskandariyah 14 8 Sunni gunmen fire on Shia vehicles from a highway overpass, killing at least fourteen innocents, including women and children.

  4/30/07 Afghanistan Kandahar 1 3 A suicide bomber kills an Afghan citizen in a highway attack.

  4/30/07 Iraq Ramadi 6 10 Freedom fighters murder six Iraqis with a chlorine bomb.

  4/30/07 Pakistan Jandola 2 0 al-Qaeda militants abduct and behead two civilians.

  4/30/07 Iraq Baghdad 37 50 Nearly forty people are killed in various sectarian attacks within the Religion of Peace.

  4/30/07 Iraq Khalis 32 52 A suicidal Sunni takes out thirty-two mourners at a Shia funeral with an explosives vest.

  4/29/07 Thailand Narathiwat 1 1 Muslim gunmen take out a 3-year-old boy riding in a truck.

  4/29/07 Iraq Baqubah 12 5 A disembodied head and a shooting ambush on a minibus carrying female university students are part of a dozen deaths at the hands of Muslim terrorists.

  4/29/07 Iraq Kut 1 9 A 9-year-old boy is killed when Jihadis bomb a house.

  4/29/07 India Srinagar 1 25 A Mujahideen grenade attack on a bus stand leaves a woman dead.

  4/29/07 Pakistan Naray Dhoke 1 0 A militant attack on a security post leaves one officer dead.

  4/29/07 India Kulgam 1 0 A civilian is shot to death by the Mujahideen.

  4/29/07 Thailand Pattani 1 0 A 60-year-old cattleman is murdered by Islamic gunmen.

  4/29/07 Afghanistan Herat 2 1 A Taliban roadside attack kills two Afghan soldiers.

  4/29/07 Iraq Baghdad 17 8 Three street sweepers are among seventeen people murdered by Islamic radicals in separate attacks.

  4/29/07 Thailand Pattani 2 0 Two Buddhists, including a 14-year-old boy, are murdered by militant Muslims. One is beheaded and both bodies are burned.

  4/28/07 Iraq Baqubah 27 0 Twenty-seven victims of Islamic terrorism are discovered in two locations, handcuffed and tortured.

  4/28/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 45-year-old man is killed by Muslim gunmen in a drive-by.

  4/28/07 Pakistan Peshawar 28 35 A suicidal religious extremist blows twenty-eight souls to Allah in an assassination attempt on a government minister.

  4/28/07 Iraq Zafaraniyah 4 3 Four Iraqi humanitarian workers are taken down by Islamic gunmen.

  4/28/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 37-year-old civilian is ambushed and killed by radical Muslims.

  4/28/07 Iraq Baghdad 22 22 Twenty-two people are killed in Muslim sectarian attacks.

  4/28/07 Iraq Karbala 60 170 Freedom fighters car-bomb a Shia shrine, killing sixty innocent people.

  4/28/07 Iraq Mosul 17 0 Seventeen bodies are found of kidnapped and murdered victims of the Religion of Peace.

  4/28/07 Iraq Baghdad 4 1 Freedom fighters massacre four Iraqi humanitarian workers.

  4/27/07 Chechnya Shatoi 17 0 Islamic fundamentalists shoot down a Russian helicopter, killing all seventeen aboard.

  4/27/07 Iraq Kirkuk 1 0 A human rights activist is successfully assassinated by the Religion of Peace.

  4/27/07 Thailand Pattani 1 0 A 70-year-old Buddhist man is shot off of his motorcycle by Islamic ‘rebels.’

  4/27/07 Sudan Gnaya 4 5 Four Christians, including a boy, are shot to death by radical Muslims after showing a ‘Jesus’ film in a village.

  4/27/07 Iraq Hit 10 20 A suicide truck bomber takes out ten Iraqis.

  4/27/07 Pakistan North Waziristan 4 0 Four people are killed when explosives level a house in the middle of the night.

  4/26/07 Afghanistan Mihtarlam 1 0 A civilian is killed in a Taliban bombing.

  4/26/07 Afghanistan Barmal 1 1 A rocket attack by religious extremists leaves at least one civilian dead.

  4/26/07 Afghanistan Barmal 2 0 Two civilians are shot to death by suspected Islamic militants.

  4/26/07 Afghanistan Ghazni 2 0 The Taliban murder two government officials.

  4/26/07 Lebanon Sidon 2 0 A 12-year-old is among two people kidnapped and murdered in ugly fashion by sectarian rivals.

  4/26/07 Iraq Mosul 3 59 Islamic militants set off several bombs, killing at least three civilians.

  4/26/07 Pakistan Dera Ismail Khan 2 0 Two men are gunned down by Islamic militants at an Internet café.

  4/26/07 Iraq Baghdad 35 19 Jihadis bomb a university, killing eight people, and murder twenty-seven others in sectarian attacks.

  4/25/07 Afghanistan Paktika 7 1 Seven Afghan soldiers are killed when the Taliban use a roadside bomb against their vehicle.

  4/25/07 Iraq Mosul 2 2 Fundamentalists attack a bakery, killing the owner and an assistant.

  4/25/07 Iraq Baghdad 24 10 A Jihad bombing and several sectarian attacks leave two dozen dead.

  4/25/07 Somalia Mogadishu 7 0 Somali Islamists set off a car bomb near a hotel, killing seven innocents.

  4/25/07 Pakistan Dera Ismail Khan 3 0 Two Shia brothers are among three killed in a vicious attack by Sunnis.

  4/24/07 Afghanistan Herat 4 2 Four Afghans are killed when religious extremists ambush their vehicle.

  4/24/07 Iraq Baqubah 8 17 Eight people are killed by Islamic terrorists.

  4/24/07 Iraq Baghdad 19 0 Nineteen victims of sectarian hatred within the Religion of Peace are found throughout the city.

  4/23/07 Thailand Yala 1 0 Islamists shoot and attempt to behead a 40-year-old Buddhist man.

  4/23/07 Iraq Mosul 10 20 A suicide bomber rams his car into the offices of a political party, slaughtering ten civilians.

  4/23/07 Iraq Baqubah 10 23 A suicide bomber kills ten Iraqi policemen and injures two dozen more.

  4/23/07 Iraq Ramadi 19 30 Coordinated car bombs take out nineteen innocent lives in the name of Allah.

  4/23/07 Iraq Baghdad 23 14 A suicidal Sunni attacks a restaurant, blasting eight civilians to death. Fifteen victims of sectarian violence are found elsewhere.

  4/23/07 Iraq Diyala 9 20 A Fedayeen suicide bomber attacks an American convoy, killing nine soldiers.

  4/23/07 Somalia Mogadishu 4 1 A woman is among the dead, and a baby among the wounded, as Somali Islamists continue to pour on the misery.

  4/22/07 Iraq Saidiya 7 42 Jihadis blast seven Iraqi civilians to Allah with a car bomb.

  4/22/07 Afghanistan Khost 10 40 Ten civilians are murdered by a suicide bomber at a market.

  4/22/07 Iraq Baghdad 13 95 Fedayeen suicide bombers kill 13 people, mostly civilians.

  4/22/07 Thailand Pattani 1 1 Radical Muslims gun down a husband and injure his wife.

  4/22/07 Afghanistan Ghazni 1 0 An Afghan intelligence officer is invited into a home, then kidnapped and beheaded by Islamic extremists.

  4/22/07 Afghanistan Zabul 2 5 Religious extremists bomb a vehicle, killing two Afghan police.

  4/22/07 Pakistan Mastung 3 0 Three children, agest 2, 5 and 12, are killed when Muslim terrorists throw explosives into a home.

  4/22/07 India Doda 3 0 Lashkar-e-Toiba militants attack and kill three Hizb-ul-Mujahideen who were planning to surrender.

  4/22/07 Iraq Iskandariya 2 0 A young girl is among two targets taken out by Islamic gunmen.

  4/22/07 Iraq Bashika 23 0 Twenty-three members of a minority religious sect are kidnapped on a bus, taken to a wall and shot to death by the Religion of Peace.

  4/21/07 Iraq Kirkuk 4 0 Holy Warriors storm a family home and murder two children and their parents.

  4/21/07 Thailand Pattani 3 1 Three Thai soldiers are killed when local religious extremists set off a bomb.

  4/21/07 Iraq Khalis 8 0 Eight tortured bodies are found, four of who are beheaded in the Islamic tradition.

  4/21/07 Iraq Baghdad 13 5 A bomb on a bus is among at least two Mujahideen attacks that leave thirteen civilians dead.

  4/20/07 Iraq Baghdad 25 27 Two children are among two dozen Iraqis killed by sectarian Jihadis in various attacks.

  4/20/07 India Rajouri 2 0 Islamic terrorists kidnap and behead two Hindu civilians collecting firewood.

  4/19/07 Somalia Mogadishu 12 20 Islamic militias mortar a crowded market, killing a dozen civilians.

  4/19/07 Iraq Baghdad 26 4 Three Jihad attacks leave twenty-six bodies, nearly all civilians, including a teenage girl.

  4/19/07 Philippines Parang 7 0 Seven Christian laborers are kidnapped and beheaded by Moro Islamists.

  4/19/07 Iraq Baghdad 11 34 A Fedayeen suicide bomber drives his truck into a fuel tanker at a gas station, killing eleven innocent people.

  4/19/07 India Baramulla 1 0 The Mujahideen force their way into a home and then shoot a civilian resident to death.

  4/19/07 Thailand Narathiwat 2 0 Two Buddhist teeanage girls are shot to death by Islamists.

  4/19/07 Somalia Mogadishu 10 71 At least ten people, mostly civilians are killed when a Muslim sucide bomber detonates his truck near an Ethiopian army base.

  4/19/07 Iraq Shirqat 4 0 Islamic terrorists set a car on fire, with four people inside.

  4/18/07 Thailand Yala 1 0 A 44-year-old civilian is shot off of his motorcycle by Muslim radicals.

  4/18/07 Iraq Baghdad 192 239 Sunnis slaughter nearly two-hundred Iraqi civilians, mostly Shia women and children in multiple bombing attacks. Some victims were burned alive in vehicles.

  4/18/07 Turkey Malatya 3 3 Three Christians working at a Bible distribution company are brutally tortured and murdered by local Islamists. All three had their throats cut.

  4/18/07 Thailand Narathiwat 1 0 Islamic terrorists shoot a 52-year-old civilian to death.

  4/18/07 Iraq Baghdad 22 0 Twenty-two bodies are found here and elsewhere, some of which were beheaded by Islamic radicals.

  4/18/07 Somalia Mogadishu 3 6 Islamic militias rain down mortars over a residential area, killing three civilians.

  4/17/07 Iraq Hawija 3 4 Jihadis car-bomb a gas station, killing three patrons.

  4/17/07 Nigeria Kano 13 0 A woman is among thirteen people torn apart by Muslim fundamentalists in a mob attack.

  4/17/07 Afghanistan Kandahar 5 0 The Taliban bomb a UN vehicle, killing five occupants.

  4/17/07 Afghanistan Heart 4 3 Four children are killed by a bomb planted by religious extremists at their school.

  4/17/07 Iraq Ramadi 17 0 Seventeen people are kidnapped and brutally executed by Islamic terrorists.

  4/17/07 Iraq Abu Saida 2 5 Muslim gunmen attack a displaced family, killing two members.

  4/17/07 Thailand Narathiwat 2 0 Muslim radicals kill two Buddhist plantation workers with a shotgun, then cut the head off of one.

  4/17/07 Sudan Sires Umm al-Qura 73 12 Government troops of the Islamic republic massacre over seventy African villagers in at least eleven separate attacks over three days.

  4/17/07 Thailand Pattani 1 0 A Buddhist police officer is gunned down by Muslim radicals.

  4/17/07 Iraq Baghdad 15 16 A university professor is among fifteen people gunned down in at least three Jihad attacks.

  4/16/07 Thailand Yala 1 0 Islamists murder a civilian in a drive-by attack ouside a tea shop.

  4/16/07 Iraq Baghdad 14 7 A female university student is among fourteen people murdered in separate Jihad attacks.

  4/16/07 Pakistan Kohat-Peshawar 1 2 A man is shot to death by Islamic terrorists in an attack on a highway.

  4/16/07 Thailand Yala 1 0 A town mayor is gunned down in a Muslim terror attack outside his home.

  4/16/07 Thailand Narathiwat 1 3 Ten Islamic militants open fire on a Thai army base, killing one soldier.

  4/16/07 Afghanistan Kunduz 10 32 A Fedayeen suicide bomber kills ten Afghans and injures another thirty.

  4/16/07 Iraq Diyala 1 1 Fundamentalists kill a barber in his shop.

  4/16/07 Pakistan Badh Beer 3 4 Three children are killed, and four others injured when militants toss a grenade into a family home.

  4/16/07 India Doda 1 1 Two civilians are abducted by the Mujahideen, who kill one in captivity.

  4/16/07 India Pulwama 1 0 Lashkar-e-Toiba militants kill a guard near a railway track.

  4/16/07 Iraq Mosul 23 4 Two college professors and a 17-year-old boy are two dozen Iraqis murdered in four separate attacks

  4/15/07 Algeria Ait Mahmoud 2 0 Two Berber civilians are shot to death by five Islamic militants.

  4/15/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 70-year-old Buddhist man is shot three times in the torso by Muslim radicals, who then set fire to his body.

  4/15/07 India Pulwama 1 0 A Christian church worker is kidnapped, brutally tortured and then beheaded by the Mujahideen.

  4/15/07 Afghanistan Spin Boldak 4 1 A suicide bomber kills several Afghans in an attack on a highway.

  4/15/07 India Munawajji 2 1 Two civilians are murdered in a shooting attack on their vehicle by the Mujahideen.

  4/15/07 Iraq Baghdad 44 43 Several attacks by Jihadis, including three car bombings, leave over forty Iraqi civilians dead.

  4/15/07 Iraq Baghdad 15 50 A coordinated bomb attack on a market leave about fifteen patrons dead and another fifty in agony.

  4/15/07 Iraq Mosul 4 16 Four people are killed when suicidal Sunnis drive bomb-laden trucks into a building.

  4/14/07 Philippines Panamao 3 10 A child is among three killed when Moro Islamic Front terrorists attack a military camp.

  4/14/07 Iraq Karbala 47 224 Sixteen children are among 47 Shias slaughtered by a suicidal Sunni bomber at a bus station near a crowded market.

  4/14/07 Iraq Baghdad 35 50 A suicide car bomber kills thirty-five Iraqi commuters on a downtown bridge.

  4/14/07 Thailand Narathiwat 2 0 Islamic terrorists gun down two civilians riding a motorcycle.

  4/14/07 Iraq Baghdad 29 19 Twenty-nine people are murdered by sectarian Jihadis in at least three attacks around the country.

  4/14/07 Algeria Boumerdes 4 2 Four Algerian security are killed in an ambush by Islamic fundamentalists.

  4/14/07 Afghanistan Khost 8 6 Eight Afghan police are murdered by a Fedayeen suicide bomber.

  4/13/07 India Batmalu 1 1 Hizb-ul-Mujahideen opens fire on a policeman in a brutal attack that also injures a young girl.

  4/13/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 19-year-old boy is shot to death by Muslim radicals.

  4/12/07 Philippines Indanan 2 10 Abu Sayyaf gunmen kill two Filipino soldiers.

  4/12/07 Pakistan Chardiwar 5 6 Sunni gunmen raid a Shia village, killing five civilians.

  4/12/07 Somalia Mogadishu 2 0 Two civilians are killed from stray bullets as Islamic militias ambush government troops.

  4/12/07 Iraq Baghdad 8 23 A Fedayeen suicide bomber detonates in a parliament building, killing eight fellow Iraqis.

  4/12/07 Iraq Baghdad 10 30 Jihadis bomb a bridge, killing ten Iraqi commuters.

  4/12/07 Iraq Kirkuk 6 19 Holy warriors bomb a minibus, killing six passengers.

  4/12/07 Iraq Baghdad 19 9 Sectarian violence claims the lives of nearly twenty people around the capital.

  4/12/07 Pakistan Miranshah 1 3 One civilian is killed when militants fire a rocket into a house.

  4/12/07 Somalia Mogadishu 52 165 Islamic militias shoot rockets and mortars into populated areas in a running battle against the government.

  4/11/07 Iraq Baghdad 34 8 A teacher is among thirty-four people murderd by Islamic terrorists in at least five attacks around the country.

  4/11/07 Somalia Mogadishu 3 0 Three people riding a minibus are shot full of holes in an attack by Islamic gunmen.

  4/11/07 Afghanistan Kandahar 2 9 Nine civilians are wounded by a suicide bomber. Two Canadians are killed in a separate bombing.

  4/11/07 Thailand Yala 1 0 A 26-year-old Buddhist woman is burned alive by the Religion of Peace.

  4/11/07 Thailand Yala 2 0 A 19-year-old Buddhist man and his mother are gunned down by radical Muslims.

  4/11/07 Pakistan Sadda 27 30 Sectarian clashes between Sunni and Shia leave at least twenty-seven dead.

  4/11/07 Algeria Algiers 33 222 Thirty-three people are killed by Islamic fundamentalists in three separate suicide bombings.

  4/11/07 Bangladesh Jhalakathi 1 0 Jama’atul Mujahideen is suspected to be behind the assassination of a prosecutor.

  4/11/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 50-year-old man is murdered by Muslim gunmen.

  4/11/07 Iraq Mosul 2 0 A woman journalist and her husband are kidnapped and brutally murdered. Their bodies are set on fire.

  4/11/07 Sudan Abujogh Market 40 25 Arab militias massacre forty African villagers in an attack with heavy machine-guns.

  4/11/07 Pakistan Kurram 3 11 Separate missile attacks on three villages by Islamic radicals kill at least three civilians.

  4/10/07 India Srinagar 1 10 A shopkeeper is killed when Mujahideen terrorists toss a grenade into his store.

  4/10/07 Iraq Muqdadiyah 21 33 A woman with explosives hidden beneath her abaya wades into a crowd of police recruits and slaughters sixteen. A second bombing kills five more.

  4/10/07 Iraq Baghdad 6 11 Six people are murdered when Sunni radicals set off a bomb near a university.

  4/10/07 Iraq Baghdad 1 17 One 6-year-old boy is killed and seventeen other children and teachers injured when Jihadis send a rocket into a basketball court.

  4/10/07 Iraq Hilla 2 4 Islamic terrorists plant a bomb in a home, netting six casualties from the same family.

  4/10/07 Iraq Fallujah 10 1 Five victims of sectarian violence are found here, and five others elsewhere.

  4/10/07 Pakistan Shingak 1 0 Sectarian violence within the Religion of Peace claims another life.

  4/10/07 Pakistan Balishtkhel 3 0 Fighting between Sunnis and shi leaves three people dead.

  4/10/07 Pakistan Pir Qayyum 3 0 Three people lose their lives in sectarian violence.

  4/10/07 Pakistan Ibrahimzai 1 0 A man is killed in fighting between sectarian factions.

  4/10/07 Morocco Casablanca 1 1 A police officer is killed by a suicide bomber.

  4/9/07 Thailand Yala 1 0 A Buddhist ice cream vendor is gunned down by Muslim terrorists.

  4/9/07 Thailand Yala 1 0 A 34-year-old Buddhist man is killed in a drive-by shooting by Islamic radicals.

  4/9/07 Thailand Yala 1 0 A 55-year-old truck driver’s body is ripped in half by a Muslim bomb.

  4/9/07 Iraq Baghdad 17 The bodies of seventeen victims of sectarian violence within the Religion of Peace are found.

  4/9/07 Thailand Pattani 1 0 Muslims gun down a Buddhist civilian in a drive-by.

  4/9/07 Afghanistan Khakraiz 1 0 A civilian is killed in a Taliban attack.

  4/9/07 Afghanistan Zabul 4 19 Religious extremists ambush a military convoy, killing four Afghan soldiers.

  4/8/07 Iraq Mahmoudiyah 18 23 Freedom fighters bomb a hospital, killing eighteen Iraqis.

  4/8/07 Thailand Yala 1 0 A rubber plantation worker is shot to death by Islamists.

  4/8/07 Thailand Narathiwat 1 0 Islamic radicals shoot and kill a civilian outside his home.

  4/8/07 Afghanistan Kandahar 6 0 Six Canadians are killed by Taliban extremists in a roadside blast.

  4/8/07 Afghanistan Kabul 1 0 The Taliban beheads a kidnapped Afghan journalist.

  4/8/07 Pakistan Pewer 4 0 Four Shias are shot to death by radical Sunnis.

  4/8/07 Pakistan Chardiwar 2 0 Two Shias are gunned down by Sunni terrorists.

  4/8/07 Pakistan Mallikhel 2 0 Sunnis murder two Shias in a sectarian attack.

  4/8/07 Pakistan Karman 1 0 A Shia civilian is shot to death by Sunnis.

  4/8/07 Pakistan Boshera 5 0 Three women and two children are killed in sectarian violence.

  4/8/07 Iraq Baghdad 24 21 A suicide car bomber is one of several Jihad attacks that leave two-dozen Iraqis dead.

  4/8/07 Pakistan Wana 2 0 A tribal leader and his deputy are shot to death by al-Qaeda backed militants.

  4/8/07 Pakistan Sadda 2 0 Two Sunnis are killed by radical Shia gunmen.

  4/7/07 India Baramulla 1 0 A civilian is abducted and murdered by the Mujahideen.

  4/7/07 Pakistan Parachinar 10 83 Sunni gunmen open up on a crowd of Shias leaving a mosque. Ten people are killed in the ensuing firefight.

  4/7/07 Iraq Baghdad 15 5 Shootings and bombings leave at least fifteen dead.

  4/7/07 Iraq Baqubah 27 2 Twenty-seven victims of sectarian violence within the Religion of Peace are found around the city.

  4/7/07 Algeria Zaccar Forest 9 7 Nine Algerian soldiers are ambushed and killed by Islamic fundamentalists.

  4/7/07 Philippines Parang 10 2 Ten people, including a civilian, are killed in an ambush by suspected Abu Sayyaf terrorists.

  4/7/07 Afghanistan Farah 7 4 The Taliban murder seven Afghans trying to clear land mines.

  4/6/07 Iraq Tal Afar 19 5 A child is among nineteen people found dead here and in the capital following sectarian terror attacks.

  4/6/07 Afghanistan Kabul 6 4 A suicide bomber takes out five civilians and the police officer who tried to stop him.

  4/6/07 Saudi Arabia Medina 1 2 A police officer is killed in an attack by an al-Qaeda suspect.

  4/6/07 Iraq Ramadi 25 30 Freedom fighters use a chlorine truck bomb to kill twenty-five Iraqis, mostly civilians.

  4/6/07 Yemen Amran 0 30 Radicals rampage through a rival mosque, spraying gasoline and setting people on fire.

  4/5/07 Iraq Diyala 22 0 At least two women are among twenty-two people kidnapped and either shot to death or beheaded by the Religion of Peace.

  4/5/07 Iraq Baghdad 13 0 Gunmen kill thirteen civilians, including a child, in separate attacks.

  4/5/07 Thailand Narathiwat 1 0 Islamic extremists murder a 52-year-old man inside his home.

  4/5/07 Thailand Narathiwat 1 1 A 51-year-old man is ambushed and killed by Islamic terrorists.

  4/5/07 Thailand Narathiwat 2 0 Two civilians are shot to death by Muslim radicals as they are traveling in a car.

  4/5/07 Iraq Baghdad 1 0 A mother of three is kidnapped and shot to death by Sunni terrorists.

  4/5/07 Afghanistan Kandahar 1 7 An Afghan police officer is killed when the Taliban bomb his vehicle.

  4/5/07 Afghanistan Zabul 5 0 Religious extremists kill five Afghans guarding a road.

  4/5/07 Afghanistan Khost 1 3 Religious extremists shoot an Afghan interpretor to death.

  4/5/07 Iraq Basra 5 1 Iran is suspected to be behind the death of four British soldiers and a civilian in a bomb attack.

  4/5/07 Thailand Yala 0 16 Radical Muslims bomb a rival mosque, injuring sixteen people.

  4/4/07 Algeria Biskra 3 7 An al-Qaeda attack leaves three Algerian soldiers dead and seven more injured.

  4/4/07 Thailand Narathiwat 2 0 Islamic radicals open up with automatic weapons on two men leaving a tea shop.

  4/4/07 Iraq Kirkuk 11 0 Freedom fighters murder eleven power plant workers.

  4/4/07 Iraq Hilla 3 0 Two people are beheaded and a prostitute is stabbed to death by religious fundamentalists.

  4/4/07 India Tral 1 0 A woman succumbs to injuries following a Mujahideen attack.

  4/3/07 Iraq Baqubah 17 0 Jihadis kill seventeen people in attacks in three different cities.

  4/3/07 Iraq Baghdad 15 2 Sectarian attacks at a university and elsewhere leave fifteen Iraqis dead.

  4/3/07 Thailand Narathiwat 1 1 Islamists shoot at two men riding a motorcycle, killing one.

  4/3/07 Thailand Pattani 3 0 Muslim radicals ambush and kill three Thai policemen.

  4/2/07 Pakistan Shalobar 2 9 Two people, including a student, are killed by gunfire during a sectarian clash.

  4/2/07 Pakistan Shin Warsak 2 0 Foreign militants storm a local residence, killing a man and a 15-year-old boy.

  4/2/07 Iraq Kirkuk 13 167 Radical Sunnis bomb a school, killing thirteen, including eight schoolgirls and a baby. Nearly two-hundred others are wounded.

  4/2/07 Iraq Baqubah 21 0 Twenty-one people are abducted and murdered by Jihadis.

  4/2/07 Afghanistan Kandahar 3 2 Religious extremists attack a police checkpoint, killing three officers.

  4/2/07 Iraq Baghdad 20 15 At least three separate Jihad attacks leave twenty people dead.

  4/2/07 Iraq Sab al-Bor 1 0 An 11-year-old boy has his throat slit by al-Qaeda.

  4/2/07 Iraq Khalis 3 20 A suicide bomber targets a restaurant, killing at least three patrons.

  4/1/07 Afghanistan Mihtarlam 5 6 Three children are among five civilians blown up by a suicidal religious extremist.

  4/1/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 34-year-old Buddhist is shot off his motorcycle by militant Muslims while riding to work.

  4/1/07 Thailand Pattani 1 0 A truck driver is shot to death by Islamic radicals.

  4/1/07 Afghanistan Musa Qala 3 0 Three villagers are abducted and hanged by the Taliban.

  4/1/07 India Baramulla 1 0 Jihadis shoot a politician to death.

  4/1/07 Sudan Um Baru 5 0 Muslim gunmen shoot five AU peacekeepers to death in an unprovoked attack.

  4/1/07 Iraq Baghdad 37 22 Islamic terrorists rack up three-dozen dead Iraqis in various attacks around the country.

  3/31/07 Iraq Baghdad 19 22 Freedom fighters car bomb a hospital, killing five Iraqis. Fourteen bodies are found elsewhere.

  3/31/07 Chad Tiero and Marena 200 0 Janjaweed militias surround two African villages and fire into them, killing at least two-hundred Africans, including women and children.

  3/31/07 Thailand Pattani 1 0 A retired teacher is shot to death by radical Muslims.

  3/31/07 Thailand Narathiwat 2 0 An elderly Buddhist couple is murdered in their store by Islamic gunmen posing as customers.

  3/31/07 Sudan Nyala 23 0 Twenty-three villagers are massacred by Arab militias.

  3/31/07 Somalia Mogadishu 1 4 Islamists fire mortars at the presidential palace, killing at least one person.

  3/31/07 Afghanistan Kandahar 7 4 Seven Afghan cops are killed in a brutal ambush by Taliban extremists.

  3/31/07 Iraq Kirkuk 8 2 Four brothers are among eight civilian workers murdered by Jihadis in an ambush on their bus.

  3/31/07 Iraq Hilla 4 23 Four people are killed when Muslim terrorists detonate a car bomb along a city street.

  3/31/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 29-year-old man is shot to death by radical Muslims.

  3/31/07 Sudan Bolbol Jazou 30 0 Thirty villagers are reported dead in the second town to be attacked by Janjaweed militia.

  3/30/07 Iraq Suwayra 9 0 Nine Iraqis are bound and executed by Islamic terrorists here and at Tal Afar.

  3/30/07 Pakistan Shen Warsak 2 0 Two children are killed when Uzbeki militants fire a rocket into their home.

  3/30/07 Afghanistan Kandahar 5 1 Religious fundamentalists attack a government checkpoint, killing five Afghans.

  3/30/07 Iraq Mosul 44 0 Twenty-five victims of sectarian violence are found in Mosul, a dozen in Baghdad, and seven in Baqubah.

  3/30/07 Thailand Pattani 1 4 A Buddhist policeman is killed in a Muslim bombing.

  3/29/07 Iraq Baghdad 41 46 At least three Jihad attacks leave more than forty civilians dead.

  3/29/07 Pakistan Kharian 2 7 An elderly suicide bomber wanders into a group of soliders, resting after training, and kills two.

  3/29/07 Somalia Mogadishu 2 12 Islamic militias mortar a mosque, killing two children.

  3/29/07 Iraq Khalis 53 103 Sunni terrorists use multiple, coordinated car bombs to slaughter over fifty Iraqi Shias.

  3/29/07 Iraq Mahmudiya 5 20 An eye doctor is gunned down on his way to work, as Islamic terrorists also kill four other innocents with a car bomb.

  3/29/07 India Rajouri 5 4 Five Hindus working on a remote road are brutally murdered by Islamists.

  3/29/07 Iraq Baghdad 82 138 Suicide bombers strike a marketplace, massacring over eighty shoppers and leaving more than a hundred others in agony.

  3/28/07 Afghanistan Kabul 4 12 A suicide bomber kills four people at a market.

  3/28/07 Pakistan Tank 2 4 Two people are killed in a militant attack.

  3/28/07 Algeria Kabylie 3 0 Three Algerian security forces are attacked and killed by Islamic fundamentalists.

  3/28/07 Iraq Tal Afar 50 70 Sectarian killings net over fifty Iraqis, mostly reprisals for the previous day’s bombing.

  3/28/07 Iraq Suwayra 5 0 Five people are kidnapped and killed, including one by beheading.

  3/28/07 Thailand Pattani 1 1 A 35-year-old Buddhist man is murdered by Islamic gunmen in an attack that also injures his wife.

  3/28/07 Thailand Yala 1 0 Radical Muslims shoot an elderly Buddhist man twice in the chest. He dies on his way to the hospital.

  3/28/07 India Rajouri 1 0 A civilian is beheaded in his village by the Mujahideen.

  3/28/07 Iraq Baghdad 29 55 A chlorine bombing is among four Jihad attacks that leave two dozen Iraqis dead.

  3/27/07 Iraq Baghdad 19 15 At least nineteen people are killed in sectarian violence within the Religion of Peace.

  3/27/07 Afghanistan Kabul 1 2 Islamic militants kill a Pakistani engineer and injure two Afghans in a shooting ambush.

  3/27/07 Afghanistan Lashkar Gah 4 4 A religious extremist blows himself up in a police station, killing four people.

  3/27/07 Afghanistan Bajaur 5 0 Islamic terrorists kill four Pakistani intelligence agents on a remote highway.

  3/27/07 Iraq Ramadi 17 32 A suicidal Sunni murders seventeen people in a restaurant.

  3/27/07 Iraq Diwaniya 6 0 A half-dozen Iraqis are murdered in Jihad attacks.

  3/27/07 Iraq Tal Afar 152 347 Freedom fighters use twin truck bombs at two markets to massacre over one-hundred and fifty Iraqis. Afterwards, they attack ambulances carrying the wounded.

  3/26/07 Yemen Saada 2 0 Two Western students (British and French) are killed by radical Shiites.

  3/26/07 Pakistan Tank 2 13 Militants attack a police station, killing two security staff.

  3/26/07 Iraq Fallujah 3 0 Two women and a 14-year-old boy are brutally murdered by Islamic insurgents.

  3/26/07 Iraq Baghdad 21 8 At least three separate Jihad attacks leave nearly two-dozen Iraqis dead.

  3/26/07 Iraq Kirkuk 2 0 Two elderly nuns, aged 79 and 85, are stabbed to death in their home.

  3/26/07 Thailand Pattani 1 1 Militant Muslims shoot two Buddhist electricians, killing one

  3/25/07 Iraq Baghdad 27 33 At least twenty-seven people are killed by sectarian violence within the Religion of Peace.

  3/25/07 Iraq Baqubah 7 0 A suicide bomber is one of at least two attacks that leaves seven Iraqis dead.

  3/25/07 India Tral 1 0 A police officer is kidnapped and strangled by the Mujahideen.

  3/25/07 Afghanistan Maidan Wardak 2 2 The Taliban attack a police station, killing two Afghan officers.

  3/24/07 Sudan Sirba 3 15 Three African villagers are killed by Arab militias in a deadly raid.

  3/24/07 Thailand Narathiwat 2 0 Two Buddhist policemen are shot to death at point-blank range at a market by Muslim radicals.

  3/24/07 Iraq Baghdad 36 26 A suicide truck bomber kills rival Muslims in a neighborhood, as sixteen bodies are found elsewhere.

  3/24/07 Iraq Haswa 11 45 Eleven people at a rival mosque are killed by a suicidal Muslim blasting his way to paradise.

  3/24/07 Iraq Tal Afar 10 3 A Fedayeen bomber blows himself up in a market, killing eight shoppers at a pastry shop.

  3/24/07 Iraq Fallujah 12 0 Sunni terrorists murder a dozen people.

  3/24/07 Chechnya Grozny 1 3 A Russian is killed in a Mujahideen roadside bomb attack.

  3/24/07 Iraq Baghdad 9 0 Nine Iraqi children playing soccer are deliberately machine-gunned to death by Sunni terrorists.

  3/23/07 Somalia Mogadishu 2 8 Islamic insurgents attack Ethiopian troops. At least two people are killed.

  3/23/07 Iraq Baghdad 9 15 Nine people are killed during an assassination attempt on the country’s vice president by Islamic terrorists.

  3/23/07 Iraq Baghdad 6 19 Six people are killed in a Jihad car bombing at a used car lot.

  3/23/07 Iraq al Bu Ajeel 4 0 An infant is among four members of a family murdered inside their home by Muslim gunmen.

  3/23/07 Iraq Mosul 4 0 Two teenagers are among four people slain by Islamic radicals.

  3/23/07 Somalia Mogadishu 11 0 Somali Islamists shoot down a cargo plane with a rocket, killing eleven Belarus civilians.

  3/23/07 Pal. Auth. Gaza 1 3 A 2-year-old child is killed in the crossfire when Fatah and Hamas open up on each other.

  3/23/07 Iraq Baghdad 26 2 A mother and daughter are among two dozen people murdered by sectarian Jihadis.

  3/23/07 India Shopian 1 0 A 16-year-old girl is shot and killed by the Mujahideen.

  3/23/07 Afghanistan Kandahar 5 5 In three separate attacks, religious extremists ambush Afghan police, killing at least five.

  3/23/07 Afghanistan Kandahar 17 4 Taliban extremists ambush a supply convoy, killing two truck drivers and fifteen security guards.

  3/22/07 Iraq Baghdad 28 5 Twenty-eight victims of sectarian violence are killed in various attacks.

  3/22/07 Somalia Kismayo 1 3 A woman is killed in a grenade attack.

  3/22/07 India Kupwara 1 0 A policeman dies of injuries suffered in a Mujahideen attack two days earlier.

  3/22/07 Iraq Kirkuk 3 7 Two Jihad attacks leave three civilians dead.

  3/21/07 Iraq Baghdad 33 0 Thrity-three people are killed in sectarian violence within the Religion of Peace.

  3/21/07 Nigeria Gombe 1 0 A female Christian teacher is attacked and killed by her students, who accused her of ‘desecrating’ the Qur’an.

  3/21/07 Iraq al-Madaen 8 18 Jihadis slam two mortars into a residential area, killing eight people.

  3/20/07 Somalia Mogadishu 6 36 Four Somali and two Ethiopian soldiers are killed by Islamists, who drag the bodies of several through the streets.

  3/20/07 Iraq al-Touz 2 0 Two brothers are killed by Muslim terrorists.

  3/20/07 Somalia Mogadishu 3 0 Three civilians are killed when Islamic militias mortar a neighborhood.

  3/20/07 Iraq Baghdad 43 36 Forty-three victims of sectarian hatred within the Religion of Peace lose their lives in at least three separate attacks.

  3/20/07 Afghanistan Zabul 1 0 An Afghan driver’s decapitated body is found a week after he was killed by the Taliban.

  3/20/07 Iraq Mosul 12 40 A suicide bomber is one of two Sunni extremists who kill innocent people in separate attacks.

  3/20/07 Thailand Narathiwat 1 2 Muslim radicals murder a Thai soldier and injure two others in a shooting attack.

  3/19/07 Thailand Pattani 3 3 Three Buddhist women are shot to death by militant Muslims while riding to work at a farm.

  3/19/07 Iraq Baghdad 4 25 Sunni radicals plant a bomb in a Shia mosque, killing four worshippers.

  3/19/07 Pakistan Jacobabad 1 0 A woman is killed by her brother for having ‘illicit’ relations outside of marriage.

  3/19/07 Iraq Kirkuk 12 39 Jihadis massacre a dozen Iraqis with car bombs.

  3/19/07 Pakistan Tank 1 0 A policeman is shot to death by Taliban militants.

  3/19/07 Pakistan South Waziristan 2 6 Two children are killed in crossfire between rival Islamist groups.

  3/19/07 Afghanistan Kabul 1 5 A 15-year-old boy is killed by a suicide bomber.

  3/18/07 Somalia Kismayo 1 0 Islamic insurgents assassinate a police chief.

  3/18/07 Thailand Songkhla 1 0 A Buddhist man is shot off of his motorcycle by Muslim radicals.

  3/18/07 Thailand Songkhla 2 2 Two Buddhist factory workers, a mother and daughter, are shot to death by Islamic terrorists.

  3/18/07 Iraq Ramadi 9 0 Nine Iraqi policemen are tortured and then decapitated by Sunni militants.

  3/18/07 Somalia Mogadishu 2 18 Two people are killed when Islamic militias bomb a restaurant.

  3/18/07 Iraq Baghdad 6 30 Sunni terrorists detonate a car bomb in a Shia neighborhood, killing six residents.

  3/18/07 Paskistan Mardan 1 0 Religious extremists gun down a watchman, then set fire to four music shops.

  3/18/07 Iraq Iskandariya 2 0 A woman and her daughter are killed when Freedom Fighters lob a mortar into their home.

  3/18/07 Iraq Mosul 4 0 Four people are kidnapped and killed by Islamic terrorists.

  3/17/07 Iraq Mahmudiya 2 0 Two people are tortured to death by Islamic terrorists.

  3/17/07 Iraq Baghdad 19 0 Sunni-Shia sectarian violence leaves at least nineteen dead.

  3/17/07 Afghanistan Farah 2 0 Two policemen are killed during an ambush on their convoy by religious extremists.

  3/17/07 Thailand Songkhla 3 7 Muslim terrorists attack a boarding school with bullets and bombs, killing three children and injuring at least seven more.

  3/17/07 Afghanistan Kandahar 2 2 Two children are murdered by a suicide bomber.

  3/16/07 Somalia Mogadishu 7 1 Islamic militias bomb a house, killing seven people, including four children.

  3/16/07 Iraq Fallujah 8 350 Freedom fighters unleash suicide chlorine bombers on a populace, killing at least eight and injuring hundreds.

  3/16/07 Afghanistan Kabul 1 0 The Taliban execute the captured Afghan driver of an Italian journalist.

  3/16/07 India Baramulla 1 7 The Mujahideen throw a bomb into a bus stop, killing one person.

  3/16/07 Pal. Auth. Gaza 1 0 A government official is killed by a Hamas gunmen.

  3/16/07 Iraq Mosul 4 0 Terrorists slay two men and two women, but leave two infants alive beside the bodies.

  3/16/07 Iraq Baghdad 12 0 Twelve people are killed by sectarian Jihadis in at least two attacks.

  3/15/07 Iraq Iskandariya 6 23 Jihadis kill six passengers in a car-bomb attack on a bus.

  3/15/07 Iraq Baghdad 8 25 A Fedayeen suicide bomber takes out eight Iraqis and injures two dozen more.

  3/15/07 Iraq Mosul 4 11 Two separate Jihad attacks leave four people dead.

  3/15/07 Thailand Narathiwat 1 0 A Muslim terrorist shoots an office worker three times in the back before fleeing.

  3/14/07 Afghanistan Khost 5 38 A suicide bomber wearing a Muslim prayer cap strikes near a police patrol, killing five other people.

  3/14/07 Afghanistan Faryab 1 1 Taliban militants shoot a police officer off of a motorbike.

  3/14/07 Thailand Yala 1 11 Islamists bomb a moderate mosque, killing at least one person.

  3/14/07 Thailand Yala 2 11 Radicals throw a bomb into a coffee shop, killing two innocents.

  3/14/07 Iraq Baqubah 4 0 Four decapitated heads are found.

  3/14/07 Iraq Tuz Khurmato 10 15 A suicide bomber yells, “Allah Akbar,” then blasts the life out of ten people at a market.

  3/14/07 Iraq Hillah 3 0 Three off-duty policemen are brutally gunned down by Islamic terrorists.

  3/14/07 Thailand Yala 9 1 Islamists bomb a bus full of Buddhists, then shoot all of the victims at close range. Two teenage girls are among those massacred.

  3/14/07 Somalia Mogadishu 1 0 A human rights activist is gunned down while drinking tea at a shop.

  3/14/07 Iraq Mosul 2 4 Jihadis kill a man and his young child with mortars.

  3/14/07 Iraq Baghdad 17 0 Freedom fighters murder seventeen Iraqis.

  3/13/07 Somalia Mogadishu 1 3 The 12-year-old son of the president is killed in a mortar attack by Islamic militias.

  3/13/07 Afghanistan Spin Boldak 3 6 Three civilians are blown to bits by a suicide bomber, who detonates in a crowd of people.

  3/13/07 Afghanistan Lashkar Gah 1 6 A suicide bomber murders at least one other person.

  3/13/07 Pakistan Dera Ismail Khan 2 1 Two people, including a teacher, are gunned down in separate sectarian attacks.

  3/13/07 Somalia Sheik Sufi 3 1 Islamic militias fire shells into a neighborhood, killing three civilians.

  3/13/07 Iraq Baghdad 30 7 At least thrity people are killed in six separate bombing and shooting attacks by Islamic terrorists.

  3/13/07 Pakistan Borianwala 2 0 A young woman and her lover are gunned down by her father and brothers in an honor killing.

  3/13/07 Yemen Saada 12 0 Twelve Yemeni soldiers are killed in a clash with radicals Shias.

  3/13/07 Iraq Mosul 18 4 Eighteen victims of sectarian violence are found over a 48-hour period.

  3/12/07 Thailand Pattani 3 10 Islamists set off a bomb, injuring ten people, behead a migrant worker and shoot two more to death.

  3/12/07 Afghanistan Bakwa 9 1 Religious extremists blow up an Afghan police convoy, killing nine officers.

  3/12/07 Pakistan Belod 3 0 Two men and a woman are shot and stoned to death for adultery by the Lashkar-Islam group.

  3/12/07 Iraq Baghdad 15 0 Fifteen victims of sectarian hatred within the Religion of Peace are found around the city.

  3/12/07 Somalia Mogadishu 1 3 At least one person is killed when an Islamist tosses a bomb into a restaurant.

  3/12/07 Iraq Iskandariya 2 2 Jihadis mortar a soccer field, killing two boys.

  3/12/07 Pakistan Dera Ismail Khan 1 0 A Shia rickshaw driver is gunned down by Sunni radicals.

  3/12/07 Pakistan Jandola 1 0 al-Qaeda militants kidnap and behead a civilian.

  3/12/07 Iraq Kirkuk 4 0 Four firemen are killed by Islamic terrorists in a bombing.

  3/12/07 Somalia Mogadishu 2 0 Islamic militias attack Ethiopian troops. A boy and a woman are killed in the crossfire.

  3/11/07 Thailand Yala 2 0 Two Buddhists, a brother and sister, are murdered by radical Muslims as they are returning from their rubber plantation.

  3/11/07 Iraq Baghdad 10 8 A suicide bomber kills ten fellow human beings.

  3/11/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 60-year-old rubber tapper is shot to death by Islamists.

  3/11/07 Iraq Karbala 32 25 A suicidal Sunni targets a truck carrying Shia pilgrims, managing to murder over thirty.

  3/11/07 Afghanistan Khost 4 0 Four policemen are killed in a terrorist bombing.

  3/11/07 Somalia Mogadisuh 4 0 Four civilians are gunned down in separate attacks.

  3/11/07 Iraq Baghdad 20 0 Twenty victims of sectarian hatred are found executed in various parts of the city.

  3/11/07 Iraq Mussayab 5 7 Jihadis kill five people in two separate attacks.

  3/10/07 India Tral 2 0 Two civilians are killed when fleeing militants use them as human shields.

  3/10/07 Pakistan North Waziristan 1 0 A Pakistani solider is shot to death by Islamic militants at a checkpoint.

  3/10/07 Pakistan Dera Ismail Khan 1 1 A government employee is killed by radical Sunnis while buying milk at a grocery.

  3/10/07 Somalia Mogadishu 1 1 A bomb kills one person at a pasta factory.

  3/10/07 Afghanistan Arghastan 8 2 Religious extremists cross over from Pakistan and kill eight Afghan border guards.

  3/10/07 Iraq Baghdad 27 37 Freedom fighters murder over two-dozen Iraqis in at least five separate attacks.

  3/10/07 Iraq Kirkuk 3 55 Jihadis rocket a bus station, killing at least three innocents.

  3/10/07 India Srinagar 1 2 One member of a security patrol is killed when the Mujahideen hurl a grenade at them.

  3/10/07 Pakistan Dwatoi 1 0 A Pakistani soldier is killed by radical militants along the Afghan border.

  3/10/07 Thailand Yala 2 0 A Buddhist man and wife are brutally slain by Muslim gunmen as they are driving home from market.

  3/9/07 Iraq Baghdad 10 0 Ten victims of sectarian hatred within the Religion of Peace are found murdered..

  3/9/07 Pakistan North Waziristan 1 0 An Afghan refugee is executed by Taliban militants.

  3/9/07 Pakistan Dera Ismail Khan 1 0 A Shia businessman is shot to death by Sunni radicals.

  3/9/07 Thailand Narathiwat 1 0 Islamists enter a grocery store pretending to be customers, then shoot the owner to death.

  3/9/07 Afghanistan Arghandab 2 6 Two civilians are killed and six wounded by a roadside bomb attack.

  3/9/07 India Melapalayam 1 0 A 35-year-old woman is pelted with stones and stabbed to death by members of al-Umma for having an affair.

  3/8/07 Iraq Hawija 3 0 Jihadis kill two civilians with a bomb, and another in a shooting attack.

  3/8/07 Pakistan Tank 1 0 A Sunni activist is gunned down by radical Shias while sitting in a café.

  3/8/07 Afghanistan Mirwais Mena 1 5 Three children are among five civilians injured by a suicide bomber. Elsewhere, a German aid worker is killed.

  3/7/07 Iraq Balad Ruz 30 25 A Fedayeen suicide bomber blows himself up in a café, taking the lives of thirty innocent people.

  3/7/07 Iraq Diwaniya 2 0 Freedom fighters kill a police officer and his 10-year-old son.

  3/7/07 Thailand Yala 1 1 A 58-year-old Buddhist rubber tapper is beheaded by Muslim radicals, who then set his body on fire.

  3/7/07 Iraq Baghdad 22 49 Sunnis kill another twenty-two Shia pilgrims walking by the side of the road in four separate attacks.

  3/7/07 Somalia Mogadishu 12 19 Islamic militias ambush a Ugandan convoy, killing a dozen civilians along a city street.

  3/7/07 Pakistan Sui 1 12 Terrorists detonate a bomb, killing a pro-government tribal elder and wounding 12 others.

  3/7/07 Thailand Pattani 1 2 A Buddhist man is shot to death by Islamic terrorists, who also injure his wife and a 7-year-old girl.

  3/6/07 Iraq Tikrit 14 76 Sunni gunmen shoot fourteen Shia pilgrims to death in at least four shooting attacks around the country.

  3/6/07 Philippines Mindanao 1 2 Moro Islamic Front terrorists attack a government post, killing a solider.

  3/6/07 Afghanistan Nangarhar 8 35 A highway attack by the Taliban leaves eight civilians dead and over thirty-five injured.

  3/6/07 Iraq Mosul 5 18 Terrorists set off a car bomb, killing five civilians.

  3/6/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 35-year-old Buddhist is murdered by militant Muslims in a drive-by attack.

  3/6/07 Iraq Baghdad 18 36 Three car bombs set by radical Sunnis target Shia pilgrims, killing at least eighteen.

  3/6/07 Iraq Hilla 93 150 Sunnis suicide bombers attack Shia pilgrims walking in a procession, killing about one-hundred in a brutal attack.

  3/6/07 Pakistan South Waziristan 7 1 Uzbeki Mujahideen attack a local chieftan’s home, killing his brothers. Four others are killed in the ensuing gunfight.

  3/6/07 Pakistan Kandhkot 1 0 A woman is shot to death by her brother-in-law on suspicion of having an affair.

  3/5/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 70-year-old Buddhist man is shot to death by militant Muslims.

  3/5/07 Thailand Yala 1 3 Two married couples are targeted by Muslim gunmen, resulting in one death and three injuries.

  3/5/07 Somalia Mogadishu 7 2 Islamic militias are suspected in three separate shooting attacks that leave seven people dead, including business leaders.

  3/5/07 Iraq Sulaiman Bek 4 0 Four people are tortured and shot to death by Islamic militants.

  3/5/07 Iraq Baghdad 13 27 Children are among those killed when Sunnis attack Shia pilgrims in at least three separate bombing and shooting attacks.

  3/5/07 Iraq Baghdad 26 54 Over two dozen people are slaughtered by a Fedayeen suicide bomber along a city street.

  3/5/07 Thailand Yala 1 0 A 21-year-old Buddhist man is shot to death by Muslim insurgents while standing in a phone booth.

  3/5/07 Thailand Yala 2 0 Two men are gunned down by radical Muslims in a drive-by shooting.

  3/5/07 Iraq Baghdad 25 0 Twenty-five victims of sectarian hatred are found executed.

  3/5/07 Sudan Graida 2 0 Two African Union peacekeepers are murdered by suspected Arab militias.

  3/5/07 Thailand Pattani 2 0 Two Buddhist rice paddy workers are murdered by Muslim gunmen as they are working.

  3/4/07 Iraq Mosul 21 0 Four brothers are among twenty-one people murdered by Islamic terrorists in at least three attacks.

  3/4/07 Afghanistan Nangarhar 16 25 The Hezb-e-Islami terrorist groups takes responsibility for a suicide attack that kills sixteen Afghan civilians.

  3/4/07 Pakistan Nawabshah 2 0 A Muslim man hacks his sister and her lover to death with a hatchet in an honor killing.

  3/4/07 Algeria Beni Yeni 7 1 Islamic fundamentalists ambush a police convoy, killing seven people.

  3/4/07 Iraq Baghdad 34 7 Thirty-four people are killed by Islamic bombers and gunmen over a 24-hour period.

  3/4/07 India Dharmari 1 0 A civilian is shot dead by the Mujahideen.

  3/4/07 Afghanistan Khost 2 10 The Taliban attack a forest ranger station, killing two innocent people.

  3/3/07 Iraq Tikrit 3 3 Three Iraqis are killed in a terrorist bombing.

  3/3/07 Thailand Yala 1 0 A man is shot to death by Muslim radicals while on his way to work at a rubber plantation.

  3/3/07 Thailand Narathiwat 2 0 Two teenage girls are murdered by Islamists as they are on their way to take a school exam.

  3/3/07 Indonesia Ambon 0 13 At least a dozen people are injured in a nail bomb blast. Children are among the casualties.

  3/3/07 Afghanistan Herat 2 17 Two Afghan civilians are blown to bits by a bomb planted by religious extremists.

  3/3/07 Iraq Ramadi 12 22 A child is among a dozen people blown to bits by a Fedayeen suicide bomber.

  3/3/07 Afghanistan Sangin 2 0 Two British soliders are killed when Taliban militants fire rockets into their camp.

  3/3/07 Algeria Ain Defla 4 5 Four oil workers are murdered by Islamic fundamentalists while traveling in a bus.

  3/3/07 Thailand Pattani 1 0 A civilian is shot and killed by Muslim militants.

  3/3/07 Iraq Latifiya 3 0 Freedom fighters murder a mother and her two children with a roadside bomb.

  3/3/07 Iraq Yusufiya 6 0 Six members of one family are shot to death inside their home by Sunnis angry that they were seeking peace with Shias.

  3/2/07 Iraq Iskandariya 4 10 Freedom fighters lob mortars into a residential neighborhood, killing four people.

  3/2/07 Iraq Ramadi 2 0 Terrorists shoot to death two members of a soccer team.

  3/2/07 Iraq Baghdad 16 17 Sunnis car bomb a used car lot, killing at least Shia patrons. Six bodies are found elsewhere.

  3/2/07 Iraq Diyala 18 0 Eighteen policemen are kidnapped by al-Qaeda and executed in captivity. A video shows the killers screaming, “Allah akbar,” as they do their work.

  3/2/07 Afghanistan Kunar 1 2 Taliban terrorists attack a police station, killing an officer.

  3/2/07 Chechnya Lada 2 1 A policeman and his wife are slaughtered in an ambush by Jihad warriors on their vehicle.

  3/2/07 Thailand Narathiwat 1 0 Islamic terrorists shoot a man to death while he is sitting in his pickup truck.

  3/2/07 Pakistan Multan 3 8 A bicycle bomb targets an anti-terror judge, killing at least three people.

  3/1/07 Somalia Mogadishu 1 0 Islamic insurgents kill the bodyguard of a government official.

  3/1/07 Afghanistan Garmser 1 0 An Afghan doctor is kidnapped and murdered by extremists.

  3/1/07 Afghanistan Farah 3 48 Taliban terrorists detonate a bomb by remote control, killing at least three civilians. Ten children are among the injured.

  3/1/07 Iraq Fallujah 7 6 Seven people at a wedding party are murdered by a terrorist bombing.

  3/1/07 Iraq Baghdad 16 4 At least two separate terror attacks leave sixteen people dead.

  3/1/07 India Kishtwar 2 0 A man and his father are killed inside their home by Harkat-ul-Jehad Islami terrorists.

  3/1/07 Pakistan Punjab 1 0 A Muslim murders a heretic after shouting, ‘You are an infidel.’

  3/1/07 Jordan Amman 1 0 A 23-year-old man strangles his 43-year-old aunt to death on the (erroneous) suspicion that she was not a virgin.

  2/28/07 Thailand Pattani 1 0 A 48-year-old Buddhist is brutally shot to death by Muslim militants.

  2/28/07 Thailand Pattani 1 0 A 59-year-old teacher is gunned down by Islamic terrorists.

  2/28/07 Thailand Narathiwat 1 0 Muslim militants shoot a middle-aged rubber worker to death by the side of the road.

  2/28/07 Iraq Muqdadiya 2 0 Two brothers are shot to death by sectarian terrorists.

  2/28/07 Iraq Baghdad 12 23 Two car bombs, one a suicide blast and the other at a vegetable market, leave at least a dozen people dead.

  2/28/07 Iraq Baghdad 16 0 Ten victims of sectarian violence are found murdered in the captial; six in Mosul. Two were beheaded

  2/28/07 Iraq Habaniya 4 14 Jihadis lob mortars into a residential area, killing four people.

  2/27/07 Iraq al-Baaj 4 6 A suicide bomber walks into the reception area of a cement company and kills four other people.

  2/27/07 Afghanistan Bagram 23 11 A Fedayeen suicide bomber blows apart two-dozen innocent lives.

  2/27/07 Pakistan Jandola 1 0 A teacher is abducted and beheaded by militant Muslims, who then dump his body in a sack.

  2/27/07 Iraq Baghdad 16 42 At least sixteen people are murdered in various attacks by Islamic terrorists.

  2/27/07 Algeria Ain Rich 3 1 Three security officers are killed in separate attacks by Islamic fundamentalists.

  2/27/07 Iraq Mosul 7 42 Seven people are murdered when a suicide truck bomber detonates along a city street.

  2/27/07 Pal. Auth. Gaza 3 0 Three prostitutes are gunned down in suspected honor killings by religious fundamentalists.

  2/27/07 India Wagoora 1 0 A man who was shot by the Mujahideen a week earlier succumbs to his injuries.

  2/26/07 Iraq Baghdad 25 0 Twenty-five people are murdered in sectarian attacks within the Religion of Peace.

  2/26/07 Afghanistan Khost 1 7 A policeman is killed when he tries to stop a suicide bomber from entering a station.

  2/26/07 Iraq Baghdad 6 31 Six people are killed when Islamic terrorists bomb a public works factory.

  2/26/07 Iraq Baghdad 4 0 A Scottish man is among four killed by a roadside bomb.

  2/26/07 Afghanistan Kandahar 2 1 A suicide bomber kills two civilians.

  2/26/07 Saudi Arabia Medina 4 0 A 17-year-old boy is among four French nationals brutally gunned down by Islamic purists.

  2/25/07 Iraq Baghdad 42 55 Suicide bombers strike a university, slaughtering at least forty innocents in the reception area.

  2/25/07 Iraq Mosul 24 0 Sectarian factions go on a killing spree, taking down at least two dozen Iraqis.

  2/25/07 Iraq Baghdad 19 4 Nineteen people are murdered by Islamic terrorists in various attacks.

  2/25/07 Pakistan Kahan 3 0 A woman and two children are killed when Taliban-backed militants fire a rocket into a home.

  2/25/07 Israel Hebron 1 0 An Isreali settler is stabbed to death by Palestinian militants.

  2/25/07 Pakistan Larkana Tehsil 0 3 Three Hindu woman are gang-raped in their home at gunpoint by a Muslim gang.

  2/24/07 Thailand Pattani 1 4 A 28-year-old civilian is gunned down by Muslim militants in front of his home.

  2/24/07 India Habbaniyah 1 0 The Mujahideen gun down a cop.

  2/24/07 Iraq Habbaniyah 52 110 Over fifty innocent people are massacred by suicide bombers, who drive through the wall of a mosque on their way to paradise.

  2/24/07 Iraq Baghdad 23 33 Multiple Jihad attacks leave about two dozen people dead.

  2/23/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 24-year-old man is murdered by Muslim radicals while sitting in a tea shop.

  2/23/07 Somalia Mogadishu 9 20 At least three separate attacks by Islamic militias leave nine civilians dead.

  2/23/07 Chechnya Gudermes 5 3 Five police officers are killed in a bombing by Jihad fighters.

  2/23/07 Philippines Lamitan 1 0 Abu Sayyaf suspected in the murder of a man riding his bicycle.

  2/23/07 Iraq Baghdad 6 8 A child is among six people killed by Islamic terrorists.

  2/22/07 Pakistan Allah Bux Brohi 2 0 Two girls are hacked to death by their families for premarital sex.

  2/22/07 India Wahipora 1 0 A man is abducted by the Mujahideen, who kill him in captivity.

  2/22/07 India Damhal Khushipora 1 0 Terrorists shoot a civilian to death.

  2/22/07 Iraq Kirkuk 5 0 Five people are kidnapped, tortured and shot to death by sectarian rivals.

  2/22/07 Thailand Narathiwat 1 1 A civilian is shot to death in a drive-by shooting by Muslim gunmen.

  2/21/07 Thailand Narathiwat 1 1 Islamic radicals fire on two brothers, killing one.

  2/21/07 Thailand Narathiwat 1 0 Militant Muslims shoot a teacher to death as he is riding to work.

  2/21/07 Sudan Umm Dhai 20 0 Arab militias backed by the Islamic Republic massacre another twenty villagers.

  2/21/07 Afghanistan Shindand 1 2 A female Spanish soldier is killed when Islamic radicals explode a mine under her truck.

  2/21/07 Thailand Narathiwat 1 0 A 55-year-old Buddhist woman is shot to death by Muslim radicals.

  2/21/07 Somalia Mogadishu 2 0 Two men are gunned down by suspected Islamists in separate attacks.

  2/21/07 Iraq Najaf 11 38 Sunni terrorists murder eleven people with a suicide bomb blast.

  2/21/07 Iraq Baghdad 20 0 Twenty victims of sectarian hatred are found around the capital.

  2/21/07 Pakistan Tank 1 0 A tribal elder is killed in his home by al-Qaeda backed militants.

  2/21/07 Pakistan Badar 1 0 A civilian is gunned down in what appears to be a random terror attack.

  2/21/07 Iraq Baghdad 6 73 Six people are killed in a chlorine bomb attack by freedom fighters.

  2/20/07 Pakistan Gujranwala 1 0 A woman is shot to death by an Islamic extremist for not wearing a head scarf.

  2/20/07 Somalia Mogadishu 16 40 Islamic militias rain down mortars on areas of the city, killing at least sixteen residents.

  2/20/07 Iraq Baghdad 7 15 A suicidal Sunni attacks a Shia funeral procession, killing seven innocents.

  2/20/07 Iraq Baghad 10 31 Two Jihad bombings, one a gas station and the other at a vegetable market, kill ten innocent people.

  2/20/07 Iraq Baghdad 33 0 Thirty-three victims of sectarian hatred within the Religion of Peace are found in the capital and in Mosul.

  2/20/07 Iraq Taji 5 138 Islamic terrorists explode a truc

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 29. maj 2007 @ 20:33

 37. Til #33 og mange andre konspirationsteoretikere:

  Det er dybt skammeligt at se hvordan Naser Khader om nogen lige pludselig heller ikke er god nok for de “nationalkonservative”.

  Man kunne få den tanke, at en muslim aldrig ville finde nåde for jeres øjne. Ligemeget hvor meget den person så gjorde for Danmark under Muhammedkrisen.
  Mens vi sad og gemte os bag computeren under muhammedkrisen, så var Naser fandeme ude og redde vores røv så godt han kunne.
  Og nu er han bare endnu en af de “forbandede muslimer” og islamist er han da også, blot fordi han er muslim ligeså meget som vi alle er kristne.

  Og så må I gerne kalde mig selvgod og moraliserende og alt det andet nogle af jer plejer at gøre, når I vil have lov til uden modsvar at svine folk til på baggrund af deres religion, men hold kæft hvor jeg væmmes over at der findes sådanne holdninger i mit land.

  Kommentar by RasmusE — 29. maj 2007 @ 22:53

 38. ->37

  Jeg ved ikke af at jeg selv tilskriver nogen konspirationer til Khader, men for mig har hans seneste antitørklædestunt – “parti”-dannelsen – gjort at jeg nu må se ham udelukkende ud fra hvad han siger og gør, og ikke, som jeg gjorde indtil for ganske nylig, nok nærmest følte en blanding af sympati og (lidt nedladende, egentlig) medlidenhed med ham for de personlige ofre hans standpunkter medførte.

  Nu smøger vi altså ærmerne op, og glemmer sådan noget sentimentalt pjat. Min egen konklusion, ikke at hans er konspiratorisk, men at han er dybt irrelevant for “integrationen”. Han står og skræver med et ben i hver lejr, og det vil aldrig blive fugl eller fisk. Han vil sikkert vende op og ned på det politiske landskab, men han står ikke for en hujende fis som kan bruges til noget. Værs’go’ at væmmes over dette.

  Rasmus – kig lige lidt tilbage i tråden, til #28 hvor du skrev “men bøgerne Das Kapital og Mein Kampf kan eddermame ikke sammenlignes”. Prøv så at læse #29. Nå, hvad så? Jeg vil jo nok konkludere, at du er helt ude at dingle i tovene efter denne svada. Lidt respons kunne måske være på sin plads?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 29. maj 2007 @ 23:25

 39. Nu er det vist ikke lige debatdeltagerne her der specifikt er spurgt om adgang til Danmark er ønsket fra mennesker, der som citeret i indlæg 36 har følgende ytringer i deres grundlag:
  Jøder er aber og svin: 2:65/7:166, 5:60

  Jøder har begået uret ved at miste troen: 16:118, 7:168

  Jøder har brudt pagten med Gud: 5:13

  Jøderne er blevet straffet af Allah ved hjælp af assyrerne, babylonerne og romerne, og er blevet spredt over hele verden som resultat heraf: 17:4-5, 7:168

  Jøderne bliver advaret fordi de hævder at være Allahs udvalgte folk: 62:6

  Jøderne bliver advaret p.g.a. deres ulydighed og korruption: 5:32-33

  Jøderne har slået profeter ihjel, incl. Isa/Jesus: 4:155; 2:91, 3:55; 4:157

  Jøderne har latterliggjort Muhammed som Ra’ina, dvs. den onde: 2:104; 4:46

  Jøderne bliver beskyldt for at mangle tro, at tage ord ud af deres sammenhæng, ulydighed og fordrejninger: 4:46

  Jøder tilbeder rabbinere som franarrer folk deres ejendele: 9:30

  Jøder lider af misundelse, og deres hjerter er hårde som sten: 2:109, 2:74

  Jøder forvansker sandheden og fordrejer de hellige skrifter med overlæg: 2:42, 2:75

  Jøderne er løgnagtige: 2:78

  Jøderne er uvidende og mangler tro: 2:89

  Jøderne forfølger ubestemte mål og følger indskydelser: 2:111

  Jøderne er mærket af usselhed som følge af flere af deres synder, herunder opkrævning af åger, trolddom, hedonisme og afgudsdyrkelse: 2:61/ 3:112, 2:275 2:102), 2:96, 2:53).

  De fleste jøder lever i det onde, de bryder forbud, og er ugudelige: 3:110

  Jøders selvbedrag får dem til at prøve at lede muslimer væk fra troen: 3:24, 3:99

  Jøder er blinde og døve over for sandheden: 5:71

  Det som jøderne ikke har glemt har de fordrejet, de fører andre på afveje, de fordrejer sandheden, de får folk til at tale usandt, de bedrager ikke-jøder: 3:69, 3:71, 3:79, 3:75.

  Muslimer frarådes at tage jøder som venner, og vare sig for deres indgroede had til dem: 5:51, 5:82

  Jøderne er forbandet af Allah, deres ansigter vil blive udslettet, og hvis de ikke indser at islam er sandheden bliver de forvandlet til aber og svin, og dømt til at brænde i Helvede: 4:60, 4:47, 3:113, 2:65/ 7:166, 5:60, 4:55, 5:29, 98:6, 58:14-19.

  Jeg forventer afstandstagen fra sådanne ytringer – giver den hermed selv- og anser det for sandsynligt sådanne ytringer vil støttes af nogle til alle sider.

  Kommentar by Peter Buch — 29. maj 2007 @ 23:42

 40. ->39 “Nu er det vist ikke lige debatdeltagerne her der specifikt er spurgt om adgang til Danmark er ønsket fra mennesker, der som citeret i indlæg 36 har følgende ytringer i deres grundlag:”

  Det kan godt være at det er mig som ikke kan læse denne kryptiske sætning korrekt, men du har forhåbentlig forstået, at de citerede udsagn om jøder er citater fra Koranen, og ikke udtrykker mine holdninger?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 30. maj 2007 @ 06:43

 41. Ups – det er vist mig som læste #39 forkert – det var vist et svar til Rasmus – beklager hvis jeg har misforstået noget.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 30. maj 2007 @ 06:48

 42. Lars FPC –

  du er en knag !

  Håber der er rigtigt, rigtig mange som dig, ven !

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 30. maj 2007 @ 08:15

 43. # 35

  Gylay Kokbay –

  Demokratiet hviler på menneskeskabte love og regler .

  Derfor er det Vestlige demokratiske system en umulighed i forbindelse med Islam med mindre Islam undergår en revision for at blive ført ind i det 21. årh..

  Jeg kan så spørge dig : HVORDAN mener du et demokratisk styre skal skrues sammen ?

  Efter Islamisk opfattelse, hvilende på Shariaen ?

  Allah har gennem Muhammed gjort det klart, at kun hans regler og love gælder – og det til enhver tid .

  Og at ingen menneskeskabte regler og love må stå over eller ved siden af Allahs .

  Jeg tror ikke vi – du og jeg – mener helt det samme, når vi skal definerer hvad demokrati er .

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 30. maj 2007 @ 08:30

 44. @giver vikingernes togter for 1200 år siden muslimerne lov til idag at hærge som de gør?

  Hvor tamt et forsøg på at dreje virkeligheden ind på fortiden.

  Og lige for at imødegå det der sædvanligvis følger: Korstogen for 800 år siden var udløst af de muslimske erobringstogter i Europa, for at slå angriberne tilbage fra de kristne hellige steder, som muslimerne havde indtaget.

  Og til Vivi Andersen: Jeg er fuldt enig med dig og din ros til LFPC.

  Kommentar by Dansk Realist — 30. maj 2007 @ 08:33

 45. Lars Findsen På Crack (islamofob) – her vil jeg foreslå valgt et kortere navn eventuelt “Ib Bo” eller andet kort, gerne uden det resulterer i at du skriver “Ib Bo tidligere kendt som Lars Findsen På Crack (islamofob)” – ved ikke at rette direkte henvendelse til en bestemt forsøger jeg at få flere til at se på indlæg.
  Du bliver ikke fra min side tiltroet andet end afstandtagen fra de citater RasmusE vælger ikke at kommentere.

  Kommentar by Peter Buch — 30. maj 2007 @ 08:49

 46. Mon citaterne fra Koranen, der taler nedsættende og racistisk om jøder, indgår i religionsundervisningen på gymnasier og andre undervisningsinstitutioner her i landet?

  Alle de angreb der også nævnes på bloggen her kan man vel godt kalde en spredt 3. verdenskrig? Eller er det at overdrive?

  Kommentar by Janne — 30. maj 2007 @ 09:39

 47. ->42, 44 Tak, knag & knaginde ;-)

  ->45 Kan du ikke bare skrive LFPC? Så er det ikke til at misforstå.

  ->46 Hvornår terrorisme glider over i lavintensitets-krigsførelse uden en central kommandostruktur, ved jeg ikke. Der var nogle politifolk fra specialstyrker i Frankrig som betegnede situationen i de famøse “forstæder” som en intifada, så der er tydeligvis en gråzone som mere og mere ligner krig/opstand. 3. verdenskrig i klassisk forstand, tja, bliver det en reel risiko når Iran eller Saudiarabien får atombærende missiler som kan nå Europa, eller når Rusland, evt. med muslimsk styre, bliver en fjende som får den kolde krig til at ligne en søndagsskoleudflugt? Dette århundrede bliver næppe kedeligt.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 30. maj 2007 @ 11:17

 48. Til L. F. på Crack:

  Jeg behøver ikke at tage stilling til indlæg, der ikke tager stilling til mine (#30). Jeg påpegede i #28 blot, at hvis nogle (Søren Krarup) sammenligner Das Kapital og Mein Kampf, så har man tydeligvis ikke læst dem. Søren Krarup er for mig at se et intellektuelt luftkastel.

  Kommentar by RasmusE — 30. maj 2007 @ 15:57

 49. -> LFPC,

  Jeg tor et enkelt af MSM ville optage den sidste del af listen ukommenteret, blot som den er. Jeg vil ikke nævne hvilket, blot sige at det ikke har hovedsæde i København.

  Hvor har du ‘body countet’ fra? Jeg går ud fra at “5/7/07 Afghanistan Kabul 1 5” skal læses som 5 dræbte og 1 såret?

  Din post er røget i mit arkiv, godt gået.

  Kommentar by PeterK — 30. maj 2007 @ 18:28

 50. ->49

  Jeg saksede den fra en kommentar på Jihad Watch, men den kom her fra, hvor den opdaterede liste kan ses:

  http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

  Jeg tog den fra JW, fordi jeg ikke ved hvordan man gemmer den oprindelige i et rent tekstformat som kan postes her.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 30. maj 2007 @ 20:21

 51. -> 50

  Det sidste kunne jeg nok hjælpe med.

  Listen er uhyggelig læsning, og burde ud i en bredere kreds. Fredens religion – hah! Ville være interessant at indrykke i komplet form som en halvsides i en landsdækkende avis. Bare listen – ingen kommentarer.

  http://thereligionofpeace.com. Bør på bookmarks i enhver browser.

  Ligesom Lars Hedegårds interview med Gunnar Heinsohn som kan læses her: http://www.sappho.dk/Nr.%206%20maj%202007/kontinent.html

  Kommentar by PeterK — 30. maj 2007 @ 21:21

 52. Men hvad skal man ellers kalde så store uroligheder, det betyder jo opstand så vidt jeg husker, passende nok navn og ikke den sidste eller værste af slagsen.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen ( islamofob ) — 30. maj 2007 @ 23:48

 53. Var inde og se på listen igen i dag.
  I dag 31/5 var der 2 terrorangreb med 14 døde og 2 sårede udført af medlemmer af Fredens Religion. Hvor er ramaskriget fra de mderate muslimer der altid tales om ?

  Kommentar by PeterK — 31. maj 2007 @ 20:04

 54. Her skal i se the true story of Shansen.

  Lady-in-red og Shansen, Karin Bennedsen, Jørgen Larsen, Allan og et par stykker mere Er faktisk marionetdukker for Enhedslisten.

  De får 100 kr. ca pr. indlæg de kan komme med. Eneste betingelse er at alle indlæg skal være negative kommentarer om DF.

  Indtil for 3 uger siden blev de aflønnet efter hvilke indlæg der var de meste debaterede men AK, nu er det de bedst bedømte der får flest penge..

  Det drejer sig om – for alt i verden – at komme på forsiden af nyhedsavisen. Om indlægende er løgn fra start til slut er uden betydning.

  Som hjælp til deres bloggere tilbyder Enhedslisten diverse links til ekstreme venstreorienterede sider.

  Det er Jørgen Arbo-Bæ fra Enhedslisten der styrer det hele.

  Hvad mener i? – er det en måde at føre valgkamp på?

  Eller skal vi straffe dem ved at afgive dårlige karakterer, ved at lade være med at kommentare deres indlæg, ved at lade være med at læse dem..Det mener jeg er vejen frem.

  Ovenstående er ikke bare noget som foregår i min fantasi. Jeg har været dybt indvolveret

  i Enhedslistens måde at arbejde på, men jeg fik nok da de fik ny strattegi i 2003 som

  hedder – (Regeringen skal bekæmpes med ALLE midler – angrib derfor deres støtteparti

  DF..det er deres svage punkt. Udspred løgne – henvis til venstreorinterede hjemmesider.

  Kald – så tit som muligt Regeringen for VKO-regeringen. Med venlig hilsen J. Arbo-Bæ.)

  Er der ikke andre der også har undret sig over at eks. Lady-in-red skriver 6-8 daglige indlæg

  og at samtlige handler om DF. Kan man være så ensporet? – men det er selfølgelig en

  god skilling for hende at få som hjælp til kontanthjælpen. Desuden udbetales pengene

  kontant. SORT.
  _____________________________________________________________________
  Sådan et dyr er desvære Shansen.
  Hvis ikke i har smidt ham ud, så gør det endelig!
  Han har stort set blogget alt og alle, og er smidt ud alle de steder jeg kender til.
  Ejner

  Kommentar by Ejner Jensen — 28. juni 2007 @ 17:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper