20. marts 2013

Arnstberg & Sandelin: “Svenske politikere har tabt kontrollen… segregationen er nærmest dramatisk.”

Snaphanen har oversat en Newssmill.se-artikel af bogaktuelle Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin. Der indledes med et dansk forord, som indirekte fortæller hvilken medievirkelighed svenskerne er oppe imod.

“Denne artikel, “Sverige kan ikke klare så stor indvandring,” blev afvist af DN Debatt, opinionssiden på det svenske dagblad Dagens Nyheter. Vi har også skrevet en forkortet version, der blev nægtet optagelse i de førende svenske dagblade, Gøteborgs-Posten, Sydsvenska Dagbladet og Svenska Dagbladet.”

(Mona Sahlin i TV4 Nyheterna i går om ’svensk politik’: “Den vita majoriteten är problemet”)

Fra den oprindelige artikel i Den Korte Avis – Censuren i Sverige antager opsigtsvækkende former.

“I 2012 bevilligede Migrationsverket (Udlændingestyrelsen) sammenlagt godt 111.000 opholdstilladelser. Antallet af asylansøgere blev øget med 48 procent i forhold til 2011. Sammenligner vi med vore nordiske naboer bevilligede Sverige sidste år otte gange flere permanente opholdstilladelser end Finland, fem gange flere end Danmark og mere end dobbelt så mange som Norge. …

Indvandringen har ændret karakter med tiden. Et bredt spektrum af indvandrere er erstattet af hovedsagelig asylansøgere fra muslimske lande som Syrien, Somalia og Afghanistan. …

I medierne beskrives alle asylansøgere som ‘flygtninge’. Dette er ikke sandt, eftersom flygtningebegrebet er knyttet til Genèvekonventionen og Udlændingeloven. Af de asylansøgere, som har fået ophold under Fredrik Reinfeldts tid som statsminister til og med i år, har 21 procent været flygtninge.

Vælger vi en længere periode og tager 1980 som udgangspunkt, er det tilsvarende antal betydeligt mindre, 10 procent. Næsten halvdelen fik ophold af humanitære grunde, mens cirka en fjerdel bevilligedes asyl som ’værende i behov af beskyttelse’. (Migrationsverkets statistik er ufuldstændig hvad angår 1980’ernes første del.)

I løbet af de senere år har indvandringen via familiesammenføring været cirka tre gange så stor som asylindvandringen. Flertallet af ansøgningerne består af nyetablerede familierelationer. Den handler altså ikke om en familie-genforening, men mest om partnere som tages hertil fra de forhenværende hjemlande.

Her bør man notere at Sverige, efter hvad vi har kunnet finde ud af, er det eneste land, som tillader, at mennesker på offentlig forsørgelse kan tage slægtninge hertil. Slægtninge, som også med stor sandsynlighed skal forsørges af det offentlige. …

Migrationen fra fattige lande til Europa er en standardiseret virksomhed i stor skala. Det betyder, at de, som søger asyl i Sverige, næsten altid køber hjælp af menneskesmuglere. Rikskriminalen (Rigskriminalpolitiet) beregnede i 2010, at flygtningesmugleriet omfattede 90 til 95 procent af de asylsøgende, som kommer hertil, først og fremmest fra Irak, Somalia og Afghanistan.

Smuglerne forsyner de asylsøgende med flygtningehistorier, som kan accepteres af modtagerlandets migrationsmyndigheder. De asylsøgende frarådes at vise pas eller andre relevante identitetspapirer. Mindst ni af ti asylansøgere har derfor, når de søger i mange år ikke vist noget gyldigt pas for svenske myndigheder. …

I september 2012 slog femten socialdemokratiske kommunalpolitikere i Stockholmsområdet alarm om boligsituationen. … Men det er ikke bare boligsituationen, der er problematisk. Forlader vi Stockholmsområdet og tager Katrineholm som eksempel, viser Socialstyrelsens statistiske database at de udenrigsfødte, som i 2011 udgjorde 14 procent af Katrineholms befolkning, modtog 67 procent af kommunens forsørgelsesstøtte.

Dette tal er repræsentativt. I 2011 havde udenrigsfødte, når det gælder offentlig støtte (inkl. etableringsydelse), en overrepræsentation på landsplan på hele 8.6 gange (eller 860 procent) sammenlignet med indenrigsfødte. …

Svenske politikere har tabt kontrollen med indvandringen. Omkostningerne løber løbsk, boligsituationen er desperat, arbejdsløsheden vokser, og segregationen er nærmest dramatisk. … Der findes kun én mulig konklusion. Hvis ikke den udvikling, som vi beskriver, brydes, vil Sveriges status som velfærdsland snart tilhøre historien.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/46292/trackback

26 Comments »

 1. Tilgiv ordvalget, men i Sverige er sindsyge en sygdom ,
  som smitter. Dog sker det også i andre lande , men ikke så meget , som i Sverige.
  Vil kloge hoveder mon finde en løsning?
  Eller er det for sent?

  Kommentar by Pk — 20. marts 2013 @ 18:13

 2. […] i dag i Den Korte Avis. DKA er efterhånden oppe på 60.000 læsere om ugen mod denne blogs 31.600, men Uriasposten er kommet til, det er yderlige 32.000, og nu også 180 Grader, hvis læsertal jeg ikke kender, men det må være […]

  Pingback by Sverige kan ikke klare så stor indvandring « Snaphanen — 20. marts 2013 @ 18:28

 3. De gamle venstreorienterede medier VIL ikke vide NOGET om islam.

  Kommentar by Nielsen — 20. marts 2013 @ 19:39

 4. Den svenske politiske klasse er særdeles uhyggelig og et forsat bevis på mediemagten selvom jeg tidligere har bildt mig selv ind at den var stærkt svækket. Desværre er de svenske tilstande og den danske regering valg bevis på at det langtfra er tilfældet.

  Kommentar by thatcherite — 20. marts 2013 @ 19:40

 5. Hvis der var et billede af den sindssyge røde sæk til tyveknægten mona “stjæl med arme og ben” sahlin på en fastelavns tønde, så ville jeg smadre den røde psykopat i et hug.

  Kommentar by Fritz — 20. marts 2013 @ 21:01

 6. På et tidspunkt bliver vi sgu nok nødt til at sprænge den bro væk, hvem fanden fandt på at vi skulle være landfast med Sverige??

  Kommentar by J.Christensen — 20. marts 2013 @ 22:09

 7. Varför tror den meddelåldars avpolleterade politiker MS at hon bör se ut som en tonåring?

  Kommentar by PFEP — 20. marts 2013 @ 22:19

 8. 6. Den blå blok.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. marts 2013 @ 22:20

 9. Fra wikipedia ang Mona :
  “Mona Ingeborg Sahlin er en svensk politiker og tidligere formand for Socialdemokraterne. Efter det katastrofale valgnederlag 19. september 2010, hvor partiet fik sit dårligste resultat i 100 år, valgte Sahlin at træde tilbage som leder”

  Det lyder præcis som det der nok sker for helle T om senest 2,5 år.

  Mona kunne ikke lige holde styr på om hun brugte sit eget eller den svenske stats kreditkort,betale sine parkeringsbøder eller huske at betale for sine børns pasning.
  Licens var heller ikke noget for hende,selvom det jo er noget vi giver til hinanden.

  Det er en adfærd der minder om Helles, hun mener sig også berettiget til særbehandling på andres regning

  Jeg foretrækker dog Helle af de 2 hvis det endelig skal være.

  Kommentar by jønne — 20. marts 2013 @ 23:03

 10. Der er efterhånden tale om en meget desperat “damage control”. Dagen nærmer sig hvor virkeligheden ikke længere kan undertrykkes. Det er helt forståeligt at nervøsiteten er voksende. Hvad angår Mona Sahlin, så kommer denne dybt usympatiske og ondskabsfulde alien hybrid nok til at ligge, som hun har redt. Jeg tror ikke Svenson får brug for noget større arsenal af lommetørklæder. Er det et uheldigt billede eller ser hun virkelig så alkoholiseret og mast ud?

  Kommentar by EH — 20. marts 2013 @ 23:21

 11. Den væmmelige racistiske dame tro sgu da hun er hvid ?

  Måske det er problemet ?

  Kommentar by Aglet Xander — 21. marts 2013 @ 00:53

 12. Husk at støtte Den Korte Avis og andre frie uafhængige medier uanset størrelse (Uriasposten, Snaphanen, Dispatch International osv.).

  En opfordring: Donér til dem I finder gode og væsentlige for den frie debat. Danske såvel som udenlandske. Selv små beløb tæller. Dels gælder “mange bække små”-pricippet, og dels har de frie medier ofte meget små budgetter, hvor selv små beløb således vil gøre en forskel. For Danmarks Radio er et par hundrede kroner fra eller til ligegyldigt. For en privat blog er det nogle gange forskellen på at kunne betale en webhost eller ej.

  Mange spørger i frustration, hvad de kan gøre de vedvarende angreb på de europæiske folks identitet, kultur og ytringsfrihed. DET HER kan man gøre. Donationer er en MEGET konkret måde at handle på. Den er lovlig, civiliseret og effektiv. Det gør en forskel.

  Kommentar by Vest — 21. marts 2013 @ 01:21

 13. Rettelse: Der skulle selvfølgelig stå “hvad de kan gøre VED de vedvarende angreb på de europæiske folks identitet, kultur og ytringsfrihed“. Vi skal ikke ud i selv at gøre noget som helst med de europæiske folks identitet, kultur og ytringsfrihed. Den skal sådan set bare bevares så godt som muligt :-)

  Kommentar by Vest — 21. marts 2013 @ 01:25

 14. “Den vita majoriteten är problemet”

  Det har heksen i en vis forstand ret i. Det er trods alt den hvide majoritet der gang efter gang har valgt de sindssyge politikere, som har tilladt den fatale muslim-indvandring af Sverige.

  Kommentar by marius — 21. marts 2013 @ 03:22

 15. Mona Sahlin: “Den vita majoriteten er problemet” Hun må jo være total sindssyg. Et samfund hvor borgerne ikke interesserer sig for hinanden falder sammen. Det er faktisk utroligt at de europæiske politikere forstår så lidt om kultursamfundet og hvad der holder et samfund sammen.

  Bevarer vi ikke de emotionelle værdier, som er overleveret til os i barndommen fra forældre og andre slægtninge, er der lukket af for kulturel tradition. Dvs. lukket af for den identitetsbevidsthed, der får samfundet til at hænge sammen og får et folk til at føle sig som et folk.

  Det er derfor mange unge bliver fjender af samfundet. Et systematisk opgør med forfædrenes traditioner er derfor ensbetydende med at undergrave sin egen identitet, en undergravning, der giver rodløshed. Faktisk er et isoleret menneske slet ikke er et menneske, da menneskeånden er et overindividuelt fænomen, bundet sammen af slægternes traditioner.

  Så samtidig med at de europæiske politikere åbner dørene for folk fra fremmedede kulturer i Afrika, Asien og Mellemøsten, nedbryder de fællessamfundet og kalder kritikerne for højre ekstremister.

  Det er klart og ufravigeligt, at på længere sig bryder samfundene sammen og åbner op for et kaos, hvis politiske og sociale konsekvenser er helt uforudsigelige. Men “det er godt”, at lande som Sverige, England og Tyskland viser vejen til ragnarok. Men på et tidspunkt vokser den politiske vold frem, det er kun et spørgsmål om tid, og målet bliver politikerne.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 21. marts 2013 @ 05:00

 16. Dingle, dingle landsforrædere! Øresund skal mineres godt og grundigt, og vi skal have udbygget flåden til en kraftig slagstyrke, så vi kan forhindre flygtningestrømmene fra Voldtægtssverige. Heldigvis har svenskerne adgang til meget kraftige halvautomatiske våben til elgjagt. Så de kan jo også bruges til andre meget vigtige ting, når tiden kommer dertil!

  Kommentar by A.R. — 21. marts 2013 @ 06:06

 17. Sverige er stadig en Sahlinistisk stat!

  Kommentar by Sigwar — 21. marts 2013 @ 07:35

 18. Ja, de bliver flere og flere til de endelig kan sætte sig total på deres værtslande.
  Udsuger total befolkningen og anvender denne som deres trælle.
  Og når der ikke er mere og komme efter, hvad så?

  Kommentar by Peter — 21. marts 2013 @ 08:07

 19. Med mine begrænsede svensk kundskaber in mente, så skal Mona Sahlins kommentar ses i relation til den sammenhæng den gives i.

  Socialdemokraterne kriteseres af SSU for at det er den “hvide normen der dominerer i socialdemokraternes vigtigste magtinstancer” (fra 11:00 i klippet), så egentlig er hun bare med til at udstille hulheden i SocDem ( og Sverige)…. Man hylder mangfoldigheden i skåltaler, men holder sig indenfor egne, hvide, etniske cirkler, der hvor beslutningerne tages.

  Kommentar by martin t — 21. marts 2013 @ 09:32

 20. Multi-kulti diktaturet slår til igen.

  Demokratiet er under hastigere afvikling.

  Kommentar by Anonym — 21. marts 2013 @ 10:51

 21. Sverigstan!

  Kommentar by Albert Johansen — 21. marts 2013 @ 22:40

 22. Hmm.. det er ellers den “vita majoriteten” som betaler en masse penge hvert år til f.eks. u-lande. Så dur de ‘vita moneter’ vel heller ikke?

  Og til det med at det er den “vita majoriteten” der er et problem, vil jeg bare sige, at det kan jeg godt se at mange svenske politikere mener, for ellers ville de vel ikke lave en befolkningsudskiftning så hurtigt, som de gør nu.

  Kommentar by Liva — 22. marts 2013 @ 05:11

 23. Engang troede jeg, at det ville blive bedre, hvis vi bare fik kvindelige politikere på banen. Hvor tog jeg fejl. Sahlin er et rigtig godt eksempel på, at det nu netop er en del kvinder, der for en slik forærer vestlige kvinder og mænds frihed og kulturelle mangfoldighed væk.

  Kommentar by Liva — 22. marts 2013 @ 05:14

 24. Jeg synes at den svenske socialdemokrats udsagn skal ses sammen med socialdemokraters prioriteringer…

  “- Jeg ville være stolt af, at vi ville være den første by i Danmark, der fik en rigtig moske. Det er et godt signal at sende, siger Socialdemokraternes politiske ordfører, Anne Vang, til dr.dk.” (2009)

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/328954:Kirke—tro–Opbakning-til-m%20oske-byggeri

  “I sommer fik planerne om at bygge en stormoské på Amager så ny opbakning fra integrationsborgmester Jakob Hougaard (S), der med egne ord fandt det »vigtigt, at København også politisk sender et signal til verden om, at vi glæder os over at være en multikulturel by, og at man kan være her, uanset hvilken religiøs baggrund man har.« Borgmesteren fortsatte: »Det er særlig vigtigt efter tegningesagen, der skabte stor modstand, og derfor skal vi som kommune støtte og muliggøre opførelsen af en moské.«” (2009)

  h t t p://jp.dk/opinion/breve/article1804493.ece

  “Spidskandidat til overborgmesterposten i København, Frank Jensen (S), møder gerne op i den kommende moské i København, også selvom den er betalt af Iran” (2009)

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/339308:Danmark–Overborgmester-kandidat-klar-til-moskebesoeg

  “Det bør ikke overlades ‘mørke kræfter’ i Iran at betale for opførelsen af en muslimsk moské i Københavns Nordvest-kvarter.
  – Samfundet har pligt til at tilbyde borgerne et sted at dyrke deres religion. Jeg mener ikke, vi skal lade finansieringen være afhængig af fjerne diktaturer. Vi skal oprette en folkemoské med inspiration i folkekirken, siger formanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Peter Hummelgaard Thomsen.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1214712.ece

  Kommentar by Liva — 22. marts 2013 @ 05:59

 25. Vi må indstille os på at modtage flygtninge fra Sverige, ætnisk svenskere!

  I Schweiz har hæren opstillet senatier og lavet planer ud fra dem, hvor man har forestillet sig en f.eks fransk Breivik, der ikke skød sine egne, men udførte din udåd ved at dræbe indvandere. Man havde i det tilfælde regnet med en decideret borgerkrig med flygtninge, hvor flygtningene ville være os!
  En sådan borgerkrig ville hurtigt kunne brede sig til flere europæiske lande, nok ikke sansynligt de første 10-15 år, men i en nær fremtid mener jeg ikke det er urealistisk. Galninge findes jo overalt og havde Breivik dræbt indvandere i stedet for nordmænd,var der helt sikkert kommer alvorlige uroligheder over hele Europa, allerede som situationen er i dag. Vi behøver bare se på den lavintensitetkrig som finder sted i franske forstæder og efterhånden også andre steder i Europa, det er såmænd også begyndende i Danmark!

  Kommentar by Robert R — 22. marts 2013 @ 07:31

 26. Jeg tror desværre det ender med en muslimsk stat i skandinavien. Det vil helt sikkert blive et herligt land hvor Sharia og Socialistisk tankegang vil gå op i højere enhed.

  Kommentar by jesper — 22. marts 2013 @ 12:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper