14. juni 2007

Folkekirkens Nødhjælp hetzer Mellemøstens eneste velfungerende demokrati

I mandags bragte Jyllandsposten et læserbrev af Henrik Stubkjær fra Folkekirkens Nødhjælp. Observant-Henrik siger alt der skal siges – venligst tilsendt undertegnede.

Henrik Stubkjær, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp udsatte mandag Jyllandspostens læsere for endnu et indlæg i Palæstina-debatten. Sædvanen tro lykkes det ham, som hans organisation, at præsentere et absolut ensidigt billede. Kun de lokale araberes historie bliver fortalt.

Vi får historien om Salame Ahmad Oudi, der ikke kunne dyrke 0,8 hektar af sin jord fordi de onde israelere byggede et hegn og en jernlåge, han skulle igennem for at dyrke den. Vi får ikke at vide, at hegnet blev bygget for at beskytte de 6.000 indbyggere i den jødiske by Alfei Menashe på vestbredden. Vi får heller ikke at vide, at arabiske angreb her kostede adskillige menneskeliv før hegnet blev bygget.

Det seneste dødsfald var i august 2001, da arabiske terrorister åbnede ild mod familien Bloombergs bil. Tehiya Bloomberg, en 40-årig mor til fem børn, gravid i femte måned med nummer seks, blev dræbt. Fem andre blev såret, deriblandt hendes mand og deres 14-årige datter Tzippi. Siden har arabiske terrorister forsøgt gentagne gange at angribe Alfei Menashe, men er blevet afværget hver gang ved hjælp af hegnet.

Eksemplet forklarer også, hvorfor israelerne har anlagt de særlige veje for jøder på vestbredden, som hr. Stubkjær er utilfreds med: fordi araberne havde for vane at lave såkaldte drive-by shootings på jødiske familier på vej for at køre deres børn i skole eller komme på arbejde. Alene i løbet af den 2. Infifadas første 9 måneder blev 27 jøder dræbt på denne måde.

Den ensidige udlægning af sagen fra hr. Stubkjærs side kammer til tider over, når han kommer med påstande der ikke holder. Han påstår for eksempel, at over 50% af vestbredden ifølge Verdensbanken ikke længere er tilgængelig for palæstinenserne. Det er imidlertid en direkte løgn. De 50%+ Verdensbanken nævner er samtlige såkaldte “restricted areas” med større eller mindre restriktioner for adgang.

Disse inkluderer for eksempel Østjerusalem hvor der faktisk fast bor 225.000 arabiske beboere. Dertil kommer enorme områder af vestbredden som araberne ikke engang gad tage til hvis de blev betalt for det – uden for Østjerusalem bor der kun cirka 40.000 arabere i de områder Verdensbanken nævner.

Andre usandheder støder man på, når man går ind på hr. Stubkjærs organisations hjemmeside. Her kan man for eksempel læse, at antallet af dræbte under Palæstina-konflikten fra 2000 til april 2007 er 3.996 palæstinensere og 61 israelere. Er man bare perifert bekendt med konflikten studser man over det lille antal israelere, der nævnes
dræbt. Det dække ikke engang ofrene for de arabiske terroristers massakrer i pizzariaet Sbarro (15 dræbt, deraf halvdelen børn), diskoteket Dolphinarium (21 dræbte, de fleste teenagere) og restauranten på Park Hotel (30 dræbte, deraf 22 pensionister).

En nærmere undersøgelse viser, at hr. Stubkjærs tal kommer fra den venstredrejede israelske organisation B´tselem. Denne er berygtet for sin manipulation med tallene, især når det drejer sig om listerne over
arabere der er dræbt af israelere mens de “ikke deltog i fjendtligheder”. Dette inkluderer op mod hundrede tilfælde af arabere, der på en åbenbart venlig måde har forsøgt at enten stene eller brænde jøder ihjel med molotov-cocktails, helt fredelig sigte på dem med skydevåben, eller på en yderst u-krigerisk måde at grave bomber ned så man fredeligt kunne sprænge jøder i småstykker.

Selv disse i forvejen dybt kompromitterede statistikker lader imidlertid til ikke at falde i hr. Stubkjærs organisations smag. Ergo udraderer man af B´tselems tal samtlige israelere, så man udelukkende står tilbage med arabiske dræbte. De 61 “israelere” hr. Stubkjærs Folkekirkens Nødhjælp således begræder er ingen sådan ting. Langt de fleste er palæstinensiske selvmordsbombere, der bare tilfældigvis – og sikkert på en meget fredelig måde – har sprængt sig selv og hundredevis af israelere i luften, som de gjorde på Park Hotel, diskoteket Dolphinarium og pizzariaet Sbarro.

Er tabet af jødiske liv virkelig så lidt værd for hr. Stubkjær at de ikke fortjener at nævnes?

Er det derfor hr. Stubkjærs organisation, når den leger israelsk vejspærring som den gjorde i København i sidste uge, ikke også leger at arabiske terrorister prøver at dræbe dem, som det for eksempel skete i virkeligheden ved Gaza-striben i denne uge?

Er det derfor hr. Stubkjærs organisation, når den leger “Apartheid-mur” på Roskilde-festivalen, ikke først leger at man sprænger flere dusin selvmordsbomber blandt publikum?

For man skal jo ikke – som hr. Stubkjær åbenbart gerne vil have folk til – tro, at israelerne bare bygger hegn fordi de synes det er sjovt. De gør det faktisk, fordi de prøver at redde menneskeliv. For at vende tilbage til hr. Salame Ahmad Oudi´s 0,8 hektarer, så blev der det år hvor hegnet mellem ham og dem blev rejst dræbt 451 israelere i arabiske terror-angreb. Fire år senere, da porten gennem hegnet var blevet lukket var antallet faldet til 30. I samme periode faldt tallet af israelere såret i terror-angreb fra 2.307 til 382.

Så spørgsmålet er: hvor mange jødiske menneskeliv er hr. Oudi´s 0,8 hektarer værd for hr. Stubkjær og Folkekirkens Nødhjælp?

Foto: Snaphanen.

Oploadet Kl. 07:30 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

26 Comments »

 1. Om morgenen, få timer efter de 21 dræbte på diskoteket Dolphinarium, var nogle bekendte af mig på vej ad landevejen til Tel Aviv, men deres udlejningsbil var brudt sammen. En lastbilchauffør stoppede for at høre om han kunne hjælpe, og fortalte dem så, at de skulle være glade for de ikke var nået frem, for Tel Aviv var alligevel ikke noget sjovt sted at opholde sig den morgen.

  De tog hjem igen. Hvem gider tage til storbyen på sådan en dag?

  Et par af de piger der befandt sig i bilen skulle et par år senere opleve endnu en tragedie på nærmeste hold, da de som medicinstuderende i praktik på et hospital i Jerusalem skulle pille metalsplinter ud af kroppene på de overlevende fra en selvmordsbombe ved et marked i Jerusalem. Nær ved tyve døde den dag. Flere dusin andre blev såret, nogle alvorligt.

  Folkekirkens nødhjælp har min udelte foragt….røvhuller.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 14. juni 2007 @ 11:11

 2. Fremover vil jeg være mere vaks ved havelågen når der samles ind til angiveligt godgørende formål. Ikke en krone til Jihadisternes Nødhjælp bliver der nu. Mellemfolkeligt Samvirke er vist også en af de organisationer man bør have i kikkerten.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. juni 2007 @ 11:14

 3. Jeg var lige ind og tjekke på deres side:

  http://www.noedhjaelp.dk/sider_paa_hjemmesiden/her_arbejder_vi/mellemoesten/israel_palaestina/laes_mere/angsten_for_de_andre

  Og jeg kan se de har fået med, at antallet af israelske ofre er faldet markant siden muren/hegnet blev bygget.

  Måske er det derfor de mener antallet af israelske ofre mellem 29. september 2000 til 30. april 2007.

  Jeg kan så oplyse at tallet for den pågældene periode snarere ligger på omkring 1000 israelere.

  Der er reelt kun to muligheder. Enten har de ikke en kæft styr på deres fakta, eller også lyver de.

  I begge tilfælde er det pinligt!

  Iøvrigt blev muren bygget NETOP PÅ GRUND AF DET STORE ANTAL ISRAELSKE TERRORDRÆBTE.

  Folkekirkens Nødhjælp er nogle fucking idioter!

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 14. juni 2007 @ 13:02

 4. At antallet af ofre i perioden kun var 61…

  Det var hvad FK mente. Det fik jeg ikke med i sidste kommentar, men meningen med hvad jeg skrev var vel tydelig nok. FK’s oplysninger er forkerte.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 14. juni 2007 @ 13:05

 5. At Folkekirkens Nødhjælp kan få folk på indsamlingsdagen til at gå rundt ved dørene (ikke indvandrernes, de har jo så meget andet at bruge deres og skatteydernes penge til) og samle penge ind, bevidner kun, at de sidste idioter lever og har det godt.

  Kommentar by Menig 442 — 14. juni 2007 @ 13:31

 6. I flere år arbejdede jeg ulønnet for Folkekirkens Nødhjælp i min fritid. Jeg førte blandt andet regnskaber, ordnede med revisor og overførte penge. Der kom altid et venligt brev tilbage med tak og oplysninger om, hvad man agtede at bruge pengene til, og den gang var “Palæstina” ikke et hovedemne. Jeg observerede aldrig politiske undertoner.

  Oprindeligt var jeg blevet bedt af den lokale præstefrue om at hjælpe med at sætte dette arbejde i gang. Hun var blevet opfordret til at deltage af en præst i Århus, som var en af mine gamle skolekammerater. Jeg var overbevist om, at organisationen havde noget med Folkekirken at gøre, og selv om jeg ikke er troende, opfattede jeg det trods alt som en slags garanti for, at tingene gik ordentligt til. Jeg følte mig groft narret, da jeg fik at vide, at organisationen ikke har noget med Folkekirken at gøre.

  I dag smider jeg alle deres girokort i affaldsposen og foragter deres politiske propaganda.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 14. juni 2007 @ 14:58

 7. >6 Mette

  Det virker som om, at alt hvad der smager den mindste smule af socialt arbejde, er blevet overtaget af socialister gennem de seneste år, hvorpå arbejdet straks politiseres i den politiske “korrektheds” tjeneste.

  Var jeg født i trediverne istedet for i 70’erne kunne jeg sagtens have set mig selv som udførende gratis socialit arbejde, men som situationen er idag tør jeg sku ikke, for man kan næsten være sikker på at komme til at støtte en eller anden skjult totalitær dagsorden.

  Hvorfor fanden er det at alt hvad de røde rører ved straks politiseres?

  De skulle skamme sig.

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 14. juni 2007 @ 15:19

 8. -> 7 Mackety

  Som barn og teenager travede jeg rundt for at sælge en ustyrlig masse lodsedler og mærker, hvor pengene gik til velgørende formål. Det værste var uden sammenligning at få solgt “Spejder Jul”, hvor man skulle være iført uniform. Jeg synes altid, at jeg gik rundt i høj sne, og min far måtte jævnligt opkøbe diverse restlagre.

  I dag er det helt slut med al det der. Jeg har ellers en lang familietradtion for frivilligt arbejde. Min mor havde det som en onfangsrig beskæftigelse i mere end 30 år. Men du har ret, da succesen blev meget synlig, kom sosserne farende og mængede sig, og inden hun havde fået set sig om, skulle vor mor også adminstrere en masse offentlige tilskud, som Socialdemokratiet førte politik om. Hun der altid stemte på liste K, som hun engang til vores store morskab kom til at fortælle. (Forhåbentlig er Børge ikke i nærheden).

  Kommentar by Mette (islamofob) — 14. juni 2007 @ 15:47

 9. K=Kommunisterne, ikke?

  Henrik

  Kommentar by Henrik Krog — 14. juni 2007 @ 16:08

 10. Jeg saksede dette:

  ” …især når det drejer sig om listerne over
  arabere der er dræbt af israelere mens de “ikke deltog i fjendtligheder”. Dette inkluderer op mod hundrede tilfælde af arabere…”

  Hvor mange israelere, der “ikke deltog i fjendtligheder” har arabere dræbt ?

  Det rager selvfølgelig Hr. Stubkjær en høstblomst!

  Kommentar by Dansk Realist — 14. juni 2007 @ 17:17

 11. Intet der kommer fra den ynkelige organisation kan efterhånden undre mig, jo en ting at der er så pokkers mange tosser der støtter dem ????

  (ikke dig Mette bare rolig som du selv skrev var du i god tro, og dengang kunne jeg såmænd også have troet de var legitime nok, men nu om dage ….Christ)

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 14. juni 2007 @ 17:22

 12. De fleste såkaldte menneskerettigheds og nødhjælps organisationer er venstrefløjens forlængede politiske arm.

  Andre organer i den røde/kulturradikale mafias tjeneste er FN, EU, det offentlige system i Danmark, LO ,diverse fagforeninger og en stor del af pressen..

  Kommentar by K. Kristensen — 14. juni 2007 @ 17:29

 13. Indtil for en tre-fire år siden støttede jeg – ud fra samme formodninger som Mette- organisationen med et månedligt beløb, via betalingsservice. Lige indtil deres daværende generalsekretær, Fr. Lodberg, i et radio-interview flippede totalt ud i et hysterisk angreb på regeringen ( jeg husker ikke baggrunden). Nu kan det s’gu være nok, tænkte jeg, styrede direkte til telefonen, ringede til min bank, og stoppede doneringerne omgående. Siden har jeg ikke givet en klink til det foretagende, men i stedet tilgodeset Røde Kors og Læger uden grænser, selv om disse to organisationer også er lidt “blegrøde”. Men hvor finder man en velgørende , ikke rød, organisation ?

  Kommentar by Niels Juel — 14. juni 2007 @ 21:25

 14. Ikke een kroner får nogle af de nævnte oraganisationer fra mig – og har ikke gjort det i flere år !

  Flere årsager ligger til grund – men Røde Kors fik Jørn Poulsen mig væk fra .

  Jeg har valgt at støtte WSPA med et månedligt beløb for de forsøger at afhjælpe noget af den elendighed, som menneskene påfører dyr af alle arter !

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 14. juni 2007 @ 21:52

 15. Interessant perspektivering fra Malene Sønderskov, landekoordinator for Mellemøsten i Folkekirkens Nødhjælp:

  “»Det er ikke Hamas, der står bag dette. Faktisk minder Hamas om Kristeligt Folkeparti ved siden af de grupper, der udfører disse aktioner. Men generelt er indbyggernes billede af Hamas også ændret. Tidligere blev de anset som frihedskæmpere. Nu er der mange, der betragter dem som simple mafiabander,« siger Malene Sønderskov”.

  http://jp.dk/udland/mideast/article970646.ece

  Ikke tale om at jeg vil sende så meget som en krone til det bundløse sorte hul som “palæstinenserne” har gravet sig ned i. Nu kan det F.G.M. være nok. Er der en israelsk humanitær organisation som man med sindsro kan støtte i stedet?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. juni 2007 @ 23:17

 16. >15 LFPC

  Jeg mener den israelske hær har en social organisation for soldaterne man kan støtte med penge.

  http://www.israelsoldiers.org/widows_orphans.htm

  Der er også Magen David Adom, der vel næsten svarer til en mellemting mellem Falck og Røde Kors. Dem kan du også støtte via nettet.

  http://www.afmda.org/

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 15. juni 2007 @ 06:52

 17. Victor Hanson har forøvrigt en glimrende kommentar til konflikten:

  http://victorhanson.com/articles/thornton061407.html

  Her et lille uddrag:

  “Objective assessments of Israel’s misdeeds, then, cannot explain the double standard that vilifies a tiny country’s attempt to survive the attacks of enemies sworn to its destruction. Larger cultural dysfunctions are at work, not least being the corrupt Western media. The major print and television media are filled for the most part with self-styled champions of “social justice,” crusaders not for the truth but for “progressive” ideologies in turn based on incoherent ideals and sheer ignorance of history. Their minds shaped by sentimental Third-Worldism, Marxist demonizations of “colonialism” and “imperialism,” and arrogance about their own moral superiority, many Western reporters are easily turned into the chumps and shills of corrupt Arab regimes and Muslim jihadists. The Palestinian Arabs in particular have brilliantly exploited the useful idiots of the media to construct the narrative of brutal Israeli “occupation” of the Palestinian “homeland,” as documented by Richard Landes and Pierre Rehov, who have exposed the numerous blatant fabrications eagerly swallowed as fact by the media, such as the Jenin “massacre” or the killing of the boy Muhammad Al Durah by Israeli soldiers.

  This irrational hatred of Israel on the part of many Westerners is dangerous and short-sighted, as is the failure to understand the true roots of Muslim hatred of the Jewish state. For the modern jihad against the West did not start on 9/11, or even in 1979 with the Iranian revolution. Its first major campaign took place in 1948 when the Arab states ignored a U.N. resolution and attacked a U.N. member state. As significant as this rejection of the Western-crafted international order was, the response of the West — leaving Israel to sink or swim — was even more important. By sitting on the sidelines while a Western democracy battled for its life, the West sent a message: that it would not intervene to protect a cultural brother and a legitimate state when attacked by autocracies and religious fanatics.”

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 15. juni 2007 @ 09:05

 18. ->16

  Tak Mackety, jeg vil være mere tryg ved at give mine bidrag her.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. juni 2007 @ 13:16

 19. Jeg stillede engang op til et valg for DF. Det var en meget lærerig oplevelse.
  Ved et valgmøde blev jeg udsat for en veritabel kannonade om min påståede holdning til indvandrere, humanitært arbejde og i særdeleshed børn i u-landene, specielt den radikale kandidat førte sig fem. En vaskeægte gang stråmænd, “at dutte folk en mening på” o.s.v

  Showet stoppede, da jeg fiskede et par billeder op af tasken af en nydelig lille negerpige og ditto dreng, som jeg var fadder for. De boede i Elfenbenskysten og jeg fik jævnligt et pænt brev hvor de fortalte hvordan det gik. Den ene er blevet lærer nu, og den anden forsvandt ud i mørket. Da jeg fremførte, at jeg synes det var bedre at bruge sine egne penge på velgørenhed, i stedet for at lege filantrop for andre menneskers penge, blev der meget stille, indtil bifaldet pludseligt bragede løs.
  Et fadderskab er godt og billigt, og det virker. Man smøres heller ikke ind i politisk sovs.

  Røde Kors droppede jeg, da de på formentlig falske anklager fik fyret en respekteret politimand for at have trådt en asylansøger på tæerne, og Red Barnet røg, da Mimi med det fine sprog blev direktør. Mellemfolkeligt Samvirke har altid været halv-marxistisk, og Folkekirkens Nødhjælp er lige så falske som deres navn.

  Kommentar by PeterK — 15. juni 2007 @ 14:49

 20. De første 1½ milion Poulsen kradser ind ryger ned i egen lomme.

  Kommentar by mike — 15. juni 2007 @ 14:53

 21. Folkekirkens Nødhjælps had til jøderne er venstrefløjens sædvanlige had til de mennesker, der klarer sig selv, og er noget værd.

  I min verden er vi forlængst nået dertil, at antallet af dræbte palæstinensere højst udløser et lettelsens suk med størrelse proportionalt med antallet. Hvis 1000 mennesker uretmæssigt vil slå et enkelt ihjel, så er det i min verden helt fortjent, hvis de 1000 dør i forsøget. Hos FN (begge organistationer er syge monstre) er logikken, at hvis bare mange nok vil slå ihjel, så er det ok. God gammel venstrefløjslogik.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 15. juni 2007 @ 15:16

 22. @19

  … Og lad være med at få mig til at starte op om Amnesty International.

  Kommentar by DaLi — 15. juni 2007 @ 16:17

 23. Jørgen Poulsen fra Røde Kors er skrækkelig. Når han dukker op på skærmen med sit underlige organ, opspilede øjne og med begejstret drama i stemmen fortæller, at nu er det altså lige før, der udbryder et eller andet et eller andet sted, er det helt stensikkert, at det indsamlingsformål, støtter jeg ikke. Jeg forestiller mig, at han derefter ryger på det første det bedste fly (VIP plads) for rigtig at komme ud at svælge i ulykkerne, inden han haster til nærmeste luksushotel og dulmer sorgen med dining og wining.

  Lol, Lol PeterK. Der fik du dem! Jeg har som dig haft fjernadopterede børn. En dreng fra en nomadestamme i Kenya, der var bedre til fodbold end matematik. Og en henrivende lille indonesisk pige hvis mor var alene med flere børn i en slum i Djakarta. Det kostede så lidt.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 15. juni 2007 @ 17:18

 24. -> 23

  Det kan også gå galt. Min mor var ovre for at skulle starte noget barfods sundhedssystem i et land i Himalaya. Der var problemet, at f.eks et dårligt syn skyldtes at man ikke havde været sød i et tidligere liv, og derfor var blevet straffet af en af guderne. Helt logisk var det derfor blasfemi at rette på problemet med briller. Ak ja.
  Hun blev venner med en 10-årig pige, og fik et privat fadderskab administreret af ambassadøren. Pigen havde en drøm om at blive lærer. Da hun havde lært at læse, skrive og tale lidt engelsk, blev hun udstødt af familien og landsbyen, fordi det ikke var passende at piger lærte den slags. Det blev så slemt at hun mange gange bad om at måtte flytte op til min mor da hun måtte leve udendørs, hvilket af mange grunde var helt umuligt.

  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves. Det ser ud til at de i det her tilfælde vandt over lærdom. Der er fa….. langt igen.

  Kommentar by PeterK — 15. juni 2007 @ 22:59

 25. Apropos Magen David Adom, så er det helt almindeligt i Israel, at ambulancerne er sponsorerede. Jeg har set utallige ambulancer hvor der på siden står noget i retning af: Denne ambulance er sponsoreret af xxx xxx, bosiddende i xxx USA. Det er typisk rige amerikanske jøder, der på den måde giver penge til et værdigt formål.

  På samme måde er der især ét universitet, Ben Gurion Universitetet i Negev, hvor universitetsbygningerne er sponsoreret af rige amerikanere, som så får deres navn på en plade på en væg.

  Men jeg ville personligt aldrig sponsorere en universitetsbygning. Universiteterne dernede har det med at være venstredrejede ligesom herhjemme. Når det så er sagt, udfører Ben Gurion universitetet faktisk et uhyre vigtigt og internationalt førende arbejde i ørkenbrug.

  Men skulle jeg en dag blive millionær, kunne jeg sagtens forestille mig, at sponsorere en ambulance i Israel, også selv om jeg ikke er jøde.

  Kommentar by Mackety — 16. juni 2007 @ 09:11

 26. Folkekirkens Rødhjælp, kan komme i skraldespanden, der allerede er ved at flyde over, med affald som b.la FN, EU. Ammnesti Int.

  Kommentar by li — 17. juni 2007 @ 19:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper