31. marts 2013

Radikal minister: Vi har vundet værdikampen; Radikal ordfører: Man kan vænne sig til islamisk bønnekald

Landets radikale kirkeminister Manu Sareen forklarer i dagens Berlingske, at regeringen har vundet værdikampen. Der er dog stadig plads til ‘forbedringer’. Fra Den Korte Avis – Skal Danmark tillade kald til bøn fra minareter? – Folketinget er splittet.

“Meningerne er delte hos danske folketingspolitikere, når det kommer til spørgsmålet om, i hvilket omfang bønnekald fra minareter skal være tilladt i Danmark. Spørgsmålet er aktuelt, fordi en svensk moske i Botkyrka kommune uden for Stockholm formentlig får tilladelse til at kalde til bøn i den nærmeste fremtid.

I går fortalte vi i Den Korte Avis på baggrund af interview med specialkonsulent Jørgen Jakobsen fra Miljøstyrelsen og professor i retsfilosofi Henrik Palmer Olsen fra Københavns Universitet, at der ikke er noget lovgivningsmæssigt til hinder for, at der kaldes til bøn fra danske moskeer. …

Den radikale ordfører Linda Kristiansen er umiddelbart positiv over for tanken. Hun mener ikke, at der er grund til at lave regler på området, hvis det kan foregå i en dialog med det lokalsamfund, moskeen er en del af:

‘Hvis det allerede er tilladt, så tænker jeg, så lad os da fortsætte sådan, som det er… jeg tror, at man ved at gå i dialog kan komme rigtig, rigtig langt. Så jo, der skal tages et hensyn, men der skal også være et hensyn til begge parter. Det mener jeg godt, man kan opnå’.

For Linda Kristiansen er islamisk kald til bøn ikke specielt fremmed:

Jeg synes ikke nødvendigvis, det er så forfærdeligt fremmedartet… Jeg tror at ved at åbne op og vise de her forskelle, så tror jeg også på, at der kan blive taget bedre imod. Og så har vi altså igen – som sagt – religionsfrihed. Det synes jeg er vigtigt at påpege’.

Den radikale kirkeordfører mener, at kald fra minareter umiddelbart kan sidestilles med klokkeringning fra kirker, og at man derfor kun bør lave regler på området, hvis det giver anledning til problemer. Hun tror ikke, at hun selv ville have de store problemer med at bo i et område, hvor der blev kaldt til bøn:

Først og fremmest tror jeg, at jeg ville overveje, hvor jeg bosatte mig, men jeg tror også, at man rimeligt hurtigt ville vænne sig til det. Jeg tror egentlig, at jeg ville have det fint nok’, fortæller Linda Kristiansen fra det Radikale Venstre.”

Oploadet Kl. 11:46 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/46710/trackback

50 Comments »

 1. @Tågehornet Linda Kristiansen

  Jeg ser meget gerne, at min religionsfrihed forbliver intakt, så jeg IKKE skal hører på islamisk bønnekald!!

  Og samtidig vi jeg gerne pointere, at Danmark er mit land og jeg har været bosat her hele mit liv, så jeg tænker, at det må være de fremmede, som tænker sig om før det bosætter sig i mit land og i mit kvarter.

  Kommentar by 2100 — 31. marts 2013 @ 12:14

 2. 90% af nomenklaturen er muslimer, eller stærkt muslimsk orienteret. Det der foregår i disse år er en åndskamp, som vi desværre står til at tabe, da ingen gennemsnitsdansker fatter hvad der foregår. Om ti år har vi de islamradikale kraner.

  Kommentar by Slyrgraff — 31. marts 2013 @ 12:14

 3. For nogen tid siden gik jeg 15-20 meter bag to indvandre drenge på en mindre befærdet vej på Amager, på samme fortov men i den modsatte retning kom en ældre langskæggede mand futtende. Idet indvandre drengene passerede den ældre mand råbte den mindste af drengene lige ind i den ældre mands ansigt. Den ældre mand reagerede ikke engang på dette “overfald” men da han passerede mig kunne jeg tydeligt se at han var en smule rystet. Jeg nikkede høfligt og smilede og satte farten lidt op så jeg kunne indhentede indvandre drengene og da de fyldte det meste af fortovet var jeg nødt til at mase lidt for at komme forbi. Med hovedet vendt mod indvandre drengene sagde jeg “hov, det må du undskylde” og var ved at flække af grin da jeg kunne se at han var ved at gøre klar til at råbe igen men noget i bybilledet fik ham lynhurtigt til at ændre mening og jeg fortsatte uantastet.

  Hvis Manu og Kirsten tror at bønnekald og multikultur kan ændre indstillingen hos indvandre drenge som dem der verbalt overfaldt en ældre mand på Amager så er de slet ikke klar over hvad der rør sig i befolkningen. Det er lang tid siden jeg sidst var rigtigt rasende men selv nu hvor jeg skriver det her kan jeg mærke raseriet vende tilbage.

  Vores politikere er nødt til at forstå at, i morgen eller en lidt fjernere fremtid, vil de blive stillet til ansvar for de tåbeligheder, misforståelser og fejlbedømmelser de begår i dag. Så vær sikker på at i har folket bag jeg når i træffer jeres beslutninger.

  Kommentar by Santor — 31. marts 2013 @ 13:31

 4. Man kan håbe på at de Radikales knæfald for Islamisterne bliver deres politiske død,det virker underligt hvis Etniske Danskere skulle akceptere Minareter der kalder til bøn i Danmark,et gæt er at første gang der kaldes til bøn vil tårnet blive jævnet med jorden.Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. marts 2013 @ 13:45

 5. på en måde syntes jeg faktisk det er fint hvis der kommer en moske midt i københavn der skriger bønnekald ud over byen 5 gange om dagen eller hvor mange gange det nu er, for de fleste danskere har brug for den slags meget tydelige fysiske manifestationer før de fatter hvad der foregår omkring dem, og tydeligere billede af islamiseringen findes ikke. selv en terroraktion fra en muslim kan bortforklares, men den slags “hverdags terror” hvor ingen er i tvivl om afsenderen tror jeg vil have en langt større effekt på folk psykologisk set.

  jeg garanterer for at enhver dansk nabo til sådan et skrigetårn vil blive mere negativ overfor islamiseringen når vedkommende skal høre på det hele dagen, og selv hvis det ikke skulle virke bliver de det når de prøver at sælge deres lejlighed og finder ud at af den er faldet med ca 80% i værdi pga den nye mangfoldighed i området.

  danskere generelt forstår ikke islam, men de forstår når de mister penge.

  Kommentar by per — 31. marts 2013 @ 13:56

 6. Der skal ikke være indkald til bøn i Danmark og mit argument er i to dele:

  Religionsfriheden gælder privat tro. Det er ikke privat tro at kalde til bøn over det offentlige rum.

  Og religionsfrihed er ikke det samme som religionslighed. Danmark er primært en gammel kultur, ikke et stykke geografi mellem Tyskland og Sverige (som, i modsætning til hvad særligt den svenske elite synes at tro, heller ikke bare, eller primært, er geografiske områder). Danmark er kulturelt formet af kristendommen og før det asetroen. Selvfølgeligt kan dette godt videreudvikles og få nye elementer som fx. jødedommens ret gnidningsløse og relativt problemfri inkludering i det danske samfund. Men det skyldet i høj grad at jøder og andre der kom til Danmark dels ønskede at blive en del af det danske samfund og dels respekterede at deres tro ikke deltes af, eller var vedkommende for, flertallet. Muslimer halter lidt efter i accepten af disse forhold og det vil skade samfundet hvis de tilskyndes til at udstille deres forskellighed snarere end betragte den som et privat forhold der er irrelevant ude i samfundet.

  Kommentar by Morani ya Simba — 31. marts 2013 @ 14:09

 7. Hvordan jeg ville reagere hvis jeg blev forstyrret af sådan en gang råbe-terror?

  Måske sådan som OSS117 her:
  http://www.youtube.com/watch?v=Uvjyy5fnIeA

  Problemet i filmen er så at agent OSS117 er i Ægypten og hans lukken munden på Muaddhinen (jeps der har vi så lige lært et nyt ord http://da.wikipedia.org/wiki/Muaddhin) gør de fanatiske muslimske medlemmer af Keops Ørne endnu mere sure end de var i forvejen.
  http://www.youtube.com/watch?v=lLm-iS5dZ64

  Min konklusion: Ja til den glimrende komedie OSS117 – Cairo spionrede http://en.wikipedia.org/wiki/OSS_117:_Cairo,_Nest_of_Spies
  Nej til larmende Muaddhinere!

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 31. marts 2013 @ 14:13

 8. “‘Først og fremmest tror jeg, at jeg ville overveje, hvor jeg bosatte mig, men jeg tror også, at man rimeligt hurtigt ville vænne sig til det. Jeg tror egentlig, at jeg ville have det fint nok’, fortæller Linda Kristiansen fra det Radikale Venstre”.

  Tre linjer, tre gange “tror”; “overveje”; “rimeligt hurtigt”; “egentlig”; “fint nok”. Den vævende formulering siger alt. Selvfølgelig vil hun ikke bosætte sig hvor hun bliver udsat for muezzinjammer.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 31. marts 2013 @ 14:25

 9. Medlidenhedsdrab er eneste redning for Mohammedanmark.

  Kommentar by Fritz — 31. marts 2013 @ 14:50

 10. Lyden kommer jo fra højttalere i toppen af minareter.
  Det må være muligt at splatte den lyd elektronisk, når den kommer.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 31. marts 2013 @ 14:57

 11. Som LFPC siger så vil hun nok bosætte sig et sted hvor hun ikke bliver forstyrret af religiøse galninges råben og skrigen 5 gange om dagen.

  Hun har nemlig pengene til selv at vælge, til forskel fra de borgere der ikke selv kan vælge. Men det er slet ikke hendes største problem.

  Lyt blot til denne lille sekvens fra, godt nok en Engelsk advokat, der fortæller lidt om indvalgte repræsentanter ansvar : Man kan med fordel spole frem til 7:10 og se ca. 1 minut frem for at få essensen.

  http://www.libertiesalliance.org/2012/07/17/gavin-bobys-speech-at-international-conference-for-free-speech-and-human-rights-9-july-2012/

  Kommentar by Santor — 31. marts 2013 @ 15:11

 12. Danernes forfædre roterer så stærkt rundt i deres grave, at det er et under, der ikke er udbryder jordskælv.

  Kommentar by Zeff — 31. marts 2013 @ 15:43

 13. Relativiseringen fortsætter ufortrødent. De sætter sig ikke ind i hvad islam er, men kører bare monotont frem med religionsfriheden. Islam er ikke bare en opdeling i rettroende og vantro – det er en bekæmpelse af vantro. Når muslimerne kaldes til bøn, kaldes de til samling mod de vantro. For dem er der ingen religionsfrihed. Man kan leve på tålt ophold, hvis man underkaster sig det muslimske overherredømme. Sådan noget ved politikerne ikke og hvis de endeligt vidste det, ville de ikke ane hvordan de skulle forholde sig til det. Det er sådan noget de fanatiske muslimer lever højt på. Vi bliver nød til snart at sætte os ind i hvad islam er, hvis vi skal have en chance for at bevare vores frie, demokratiske samfund. Hvis islam bliver en integreret del af samfundet, er alt tabt. Så er det bare et spørgsmål om tid – nu ved i det…

  Kommentar by Peter Andersen — 31. marts 2013 @ 15:54

 14. Det er chikane af ikke muslimer.
  Det skal aldrig tillades.

  Kommentar by XXXXX — 31. marts 2013 @ 16:08

 15. Er der én grund til at vi ikke skulle smide muslimer (uanset nationalitet) ud af landet?

  Kommentar by Nielsen — 31. marts 2013 @ 16:18

 16. Hvis de havde vundet noget, stod de nok bedre i meningsmålingerne. De ryger ud ved næste valg og så skal de radikale rette ind efter V-DF, hvis ikke de bare efterlades i kulden.

  Kommentar by Nordsjælland — 31. marts 2013 @ 16:43

 17. De Radigale og deres ligeså gale vælgere, vil formentligt altid glædeligt underlægge sig muslimsk berigelse, ikke mindst fordi de slet ikke selv bor i de områder hvor problemerne med denne unaturlige og overtroiske ‘berigelse’ er størst og derfor ikke kan se problemet. De leger bare frelste og skinhellige for at kunne føle sig bedre.

  Kommentar by Lars B — 31. marts 2013 @ 17:22

 18. Botkyrka: Svenske politikere vil ikke have ansvar for ‘kontroversiele’ bslutninger, så de overførte beslutningen til politiet og dets bestemmelser om støj i det offentlige rum.

  Nu kan man så snart høre det 2 kilometer væk, men der bor alligevel en majoritet af muslimer

  http://affes.wordpress.com/2013/03/02/de-kommer-att-fa-lyssna-till-boneutrop/

  Kommentar by Snaphanen — 31. marts 2013 @ 17:34

 19. Frankrig gav efter WWI muslimerne, som tak for deres indsats ved fronterne, et stykke jord i arbejderkvarteret Marais, Paris, hvorpå de fik tilladelse til at opføre en moske med minaret osv.
  Denne blev rejst (findes stadig, vistnok Vest-Europas første) og muezzinen kravlede op for for at skrige og råbe de bestemte 5 gange i døgnet.
  Kort efter fik denne mpske særlig tilladelse fra højeste islamiske autoritet til at ophøre med at kalde til bøn.
  Årsagen var, at den stakkels mand nærmest var blevet et nervevrag, idet de franske arbejderkvinder i omkringliggende store boligkarreer alle som en startede et råbekor med det franske sprogs værste gloser, hver gang han begyndte sit skrigeri.
  Og hvad kan man så lære af dette eksempel?
  Det må vel være tilladt for den enkelte i det omliggende kvarter at frembringe lyde af samme lydstyrke, som lyder fra en minaret. Med lidt teknologi og et par højtalere skulle det være muligt automatisk at svare bønnekaldet, endog uden man behøver at stå ud af sengen.
  For god ordens skyld, skal jeg sige, at jeg mener, at minareter overhovedet ikke skal opføres her i landet samt at det er forbavsende, at skoleundervisning i koranen overhovedet er tilladt, som følge af det hadske indhold og de åbenlyse henvisninger til drab på andre troende

  Kommentar by T. Snorrason — 31. marts 2013 @ 17:51

 20. De radikale er skide ligeglade. Det er os med divergerende meninger der er en samling landsbytåber.
  Ufatteligt at denne lille sekt har fået tilranet sig så megen indflydelse på indfødte danskeres hverdag.
  Det er deres helt tydelige hensigt at få nedlagt nationalstaten, men først skal den destabiliseres, derfor uhæmmet indvandring af notoriske tåber. Derefter drænes statskassen og andre offentlige kasser med sammenbrud til følge. Så kommer vi i samme kategori som landene syd for Alperne, og vejen er banet for ECB. Vi kommer under administration!
  Så er vi godt på vej til opfyldelsen af de radikales våde drøm, den europæiske forbundsstat med sæde i Bryssel, hvor Barosso og kumpaner med tiden får held til at udforme den europæiske socialistiske enhedsunion. DDR på en ny facon.
  Tag ikke fejl af de radikale. De er ikke radikale, men skabssocialister. Ingen andre er så overbeviste om deres egen ufejlbarlighed. Man skal tilbage til den russiske revolution, for at finde mage. De er landsskadelige lige som alle andre socialister, og intet er dem helligt.
  Konspirationsteori? Ja, måske, men alt for mange ting peger i denne retning.
  Gudskelov er jeg oppe i alder, så det er ikke sikkert jeg bliver vidne, men jeg har børn og børnebørn, dem så jeg nødigt berøvet deres nationale identitet. De skal først og fremmest være danskere, og ikke en minoritet i den europæiske pærevælling.
  Jeg er dansker og stolt af det!

  Kommentar by Finn A.Skov — 31. marts 2013 @ 17:56

 21. @ 3 Santor
  Det du oplevede på Amager er jo bare kultur. Og havde de stukket dig en på skrinet, så havde det været kulturkamp.

  @ 4 Emmagad
  Du tror at minareten bliver jævnet med jorden. Gid jeg havde din optimisme. Er du ikke opmærksom på, at moskeen skal stå i København, hvor knap 75% af vælgerne stemte på venstrefløjspartier ved seneste kommunalvalg i 2009?

  En kommende moske på Nørrebro vil ligge i et område, hvor noget over 80% af vælgerne stemte på venstrefløjen, så vreden bliver desværre nok til at overse.

  Mine forhåbninger til den danske befolkning i almindelighed og Københavns befolkning i særdeleshed kan ligge på et meget lille sted.
  Så midt i al elendigheden vil jeg glæde mig over Uriasposten, dens redaktør/ejer og de mange bidragydere.

  Kommentar by Bjarne Binee — 31. marts 2013 @ 19:16

 22. Selvfølgelig skal der være bønnekald. I æteren! Der er ingen grund til at anvende forældet teknologi som megafoner i 2013, når vi har radiobølger og lyslederkabler.

  Det vi har brug for, er en radiokanal, hvor alle, der vil, kan kalde til bøn, når det passer dem. Denne religionskanal kan også udsende de forskellige trosretningers gudstjenester, så vi allesammen kan høre, hvad hinanden siger. Og om det i grunden er den rette religion, vi tilhører. Lad bare religionerne konkurrere lidt på et menneskeligt budskab.

  Men alle mulige religioner skal naturligvis ikke kunne råbe i skrattende megafoner i tide og utide. det holder ikke en meter. Hvor svært kan det være?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. marts 2013 @ 19:26

 23. @16, Nordsjælland

  Ét må man lade de Radikale, de er gode til at skaffe nye vælgere til Dansk Folkeparti. :)

  Kommentar by Svend Andersen — 31. marts 2013 @ 19:26

 24. # 21 Bjarne Binee.
  For ca.10 år siden hvis jeg husker korrekt blev der et sted på Amager søgt om tilladelse til at opføre Moske`med minaret,dette projekt blev stoppet pga. truslen om bortsprængning af hele herligheden hvis det blev opført,det er ikkke tomme tønder der buldrer.

  Kommentar by emmagad — 31. marts 2013 @ 19:30

 25. Moské man blot skulle lave et reservat for muslimer og radikale tosser, indhegnet naturligvis og med kraftige lydmure mod de muslimske klageråb fem gange dagligt og med mulighed for på safariture at se den herlige multikultur, der hér ville udspille sig.

  Et par webcams, hvor man så kan se Zenia Stampe og de andre ubegabede ligge med bagdelen i vejret fem gange dagligt og gå med burka ville da være lidt underholdende. Reality-tv, når det er bedst….

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. marts 2013 @ 21:13

 26. Jeg håber, at der kommer masser af larmende bønnekald, på alle tidspunkter af døgnet over det meste af Storkøbenhavn.
  Det er den eneste måde de røde købehavnere – måske – vil komme i tvivl om glæden ved multikulturen.

  Kommentar by Nosferatu — 31. marts 2013 @ 21:17

 27. I moskeen bliver der ikke udkald til bøn, siger de da

  http://m.lokalavisen.dk/singleFrontpage.pml?relId=20120320/ARTIKLER/120329963&redirect=true

  Kommentar by J.Christensen — 31. marts 2013 @ 22:15

 28. # 25 Henrik Petersen.

  Sådan et sted findes allerede, det hedder islamiske lande!

  Vi skal ikke afgive en eneste kvadratcentimeter danske jo til religiøst galskab og vanvid.

  Alene ønsket om at bygge en moske skulle udløse en enkeltbillet til hjemlandet. islam bliver farligere og farligere for hver lille tilståelse de gives. Vil de gå i moske kan de gøre det i hjemlandet – alt det de ønsker.

  Kommentar by Santor — 31. marts 2013 @ 22:17

 29. Add 28.

  Der skulle selvfølgelig stå :

  Vi skal ikke afgive en eneste kvadratcentimeter DANSK JORD til religiøst galskab og vanvid.

  Kommentar by Santor — 31. marts 2013 @ 22:18

 30. De radikale er et meget specielt segment af den danske befolkning. Ekstremt selvfede og kun deres egen selvforståelse at have det i. Fra Børsen under overskriften : “Vestagers velovervejede vås”
  “Vestager er kendt for sin selvglade stil mere end for sin strategiske sans. Og hun har gang på gang bragt regeringen i krise uden selv at hænge på ansvaret”
  Debatredaktøren (som citerer hende for noget vrøvl på Twitter) sammenligner hende med Peter Sellers i filmen “Velkommen Mr. Chance” om den verdensfjerne gartner, som pludselig bliver en højt værdsat politisk rådgiver i kraft af sine enfoldige almindeligheder. (artiklen forsvandt vist nok rimeligt hurtigt fra siden men kan googles)
  Det var naturligvis Sareen vi kom fra, men denne inkompetente mand er der ikke nogen grund til at beskæftige sig videre med. Han triller tommelfingre i det snart arbejdsløse kirkeministerium. Eneste produktion er fabrikeringen af tåbelige udtalelser. Han er vist uddannet pædagog, men han skal nok hæve sig lidt ud over sit børnehaveniveau, hvis han har ambitioner om at få den voksne danske befolkning i tale. Hvis vi da lige ser bort fra medlemmerne af den sekt han tilhører.
  Desværre vil de elendige meningsmålinger få statsministeren til at holde fingeren langt væk fra “valgknappen”. Hun vil sidde som limet til den taburet uanset hvor stor en krise regeringen vil komme i. Den skade denne regering forvolder landet kan vise sig at være uoprettelig. Så hvis det er dette mulige resultat Sareen vil betegne som en “sejr”, så taler han jo om en partipolitisk ideologisk sejr. For samfundet bliver det en katastofe. Her hjælper ikke dialog. Sæt de radikale uden for indflydelse “for ever”.

  Kommentar by EH — 31. marts 2013 @ 22:25

 31. Der er STOR forskel på vokale og instrumentale budskaber. Klokkerne siger ikke en skid, muslimske bønneudråb siger, at der kun er en Gud og at du, der hører udråbet SKAL, SKAL, SKAL ære ham. Det er direkte imod religionsfrihed og lovgivningen på området bør afspejle dette.

  Kommentar by Sofie Larsen — 31. marts 2013 @ 23:29

 32. Der var også nogen der smed svine blod osv. på en af deres byggepladser :)

  Kommentar by Viking — 1. april 2013 @ 02:10

 33. Santor e forstår det ikke.

  Hvis minarater bliver tilladt, vil de 100% blive saboteret.
  De radikale er det nærmeste vi kommer landsforrædere og burde straffes derefter. Jeg er også så afsindig rasende på disse renlivet psykopater, at jeg ikke vil sige mere.

  Kommentar by machiavelli — 1. april 2013 @ 07:07

 34. Santor de forstår det ikke.

  Hvis minarater bliver tilladt, vil de 100% blive saboteret.
  De radikale er det nærmeste vi kommer landsforrædere og burde straffes derefter. Jeg er også så afsindig rasende på disse renlivet psykopater, at jeg ikke vil sige mere.

  Kommentar by machiavelli — 1. april 2013 @ 07:08

 35. Det kommer ikke det mindste bag på mig, at de radikale går ind for islamisk bønnekald i Danmark. Det er den vej vinden har blæst længe. De radikale kan ikke få islamiseret Danmark nok. Det går kun den ene vej.

  Hvad der derimod overrasker mig en hel del, er, at se følgende på bloggen snaphanen:

  “På den første Islamkritske Konference i 2008 i Köln, kom især ikke-religiøse islamkritikere og eks-muslimer til orde, skal i 2013 også liberale muslimer finde stærkere gehør, for hvis vi skal imødegå dobbelttruslen fra politisk islam og chauvinisme, har vi brug for en bred alliance af sækulære og liberalt-religiøse kræfter.” (Snaphanen, marts 2013)

  h t t p://snaphanen.dk/

  Nu mere islam med Snaphanen.

  Kommentar by Liva — 1. april 2013 @ 07:52

 36. Hvis vi antager at f.eks. snaphanen er et mikrokosmos af DF, så vil det snart være slut med at kritisere f.eks. bønneråb, forhudsamputation, halalslagtning og hijabs til piger og kvinder – både på Snaphanen og i DF. For ikke at såre religiøse følelser. Det er da også et stykke tid siden DF har ladet høre fra sig, hvad omtalte religiøse skikke angår. Trist udvikling. Men måske lige så selvfølgelig som at de radikale går ind for bønnekald.

  I den forstand kan man sige, at DF og de radikale på sigt vil komme til at minde en lille smule om hinanden?

  Eller vil islam på sigt dele DF i to?

  (lidt provokerende skrevet måske – men ikke for at såre nogen på de religiøse følelser)

  Kommentar by Liva — 1. april 2013 @ 08:05

 37. Ja udviklingen i DF lyder ikke for godt.

  Kommentar by machiavelli — 1. april 2013 @ 09:14

 38. Det gør mig virkelig trist at tænke på, hvordan islamringeheden planmæssig skider…øh, skrider frem, hvordan skal jeg nogensinde, hvis jeg får børnebørn, forsvare hvordan min generation, sådan har ødelagt vores land. Jeg skammer mig!
  Det gør mig også virkelig trist at tænke på fremtiden, hvordan den ser ud om 20-30 år, jeg får nærmest aberRabis forårs kulde fornemmelser, der virkelig ryster mig. Hvor meget frihed vil der være tilbage til os kvinder, kan vi ikke gå udenfor en dør uden mandslinge ledsager, fordi ellers er vi selv skyld i at blive voldtaget, kan vi gå uden affaldssække på gaden, uden at frygte at få kastet syre i hoved, kan vi køre i bil alene, uden 5 sharia jihadkriger i en BMW køre op på siden af bilen og skyder efter det ulydige kvinde menneske, kan vi kvinder få lov til at cykle i fred eller bliver det også for uislamisk, kan vi få lov til at arbejde i fred på arbejdspladsen, uden at frygte krænkede dovne langskæggede muhammedmandslinge anklager os for at krænke dem og vi ryger til en social “kammeratlig” samtale og bliver fyret, hvis vi ikke lære ikke at sige de langskæggede natkjole beklædte mandslinge imod eller uden tøven bare lader os ukritisk og tiende jage rundt med, ja, hvor meget islamringehed bliver vi afrettet…..
  Nej, jeg tror desværre ikke på, at det er islam der bliver integreret i vores fremtidige samfund, men os vantro der bliver tvangs integreret i islams sharia regler.
  Når ikke engang der var nogle alarm klokker der begyndte at ringe, hos de uvidende naive politikere, medier, Radigale ding-dong-klovne og dovne dansker der ikke gider sætte sig ind i hvad islam er for en beskidt menneskefjendsk ideologi, jamen, så bliver vores fremtid nok noget nær det abeRabisk forår!

  Så derfor har jeg taget den beslutning, at det kan være ligemeget med at tænke på hvordan min pensions tilværelse vil blive i fremtiden, fordi jeg har kun et valg, det er at blive “aktivist” ja, rolator aktivist….ikke noget med vold imod noget som helst levende væsen, men sabotage imod fremtidens 5 bønne skrigerier, afbrænde moskéer ligesom alle jihadkrigerne i øjeblikket afbrænder Albertslund, hænge muhammed tegninger op overalt, sætte muhammed klistermærker på alt islamisk, om det så skal være lige i panden på de Radigale-klovne, det er trods alt ikke ligeså slemt som rød maling og allerværst jeg vil begynde at synge foran alle de steder der går imod min vantro tilværelse og tro mig, det er slet at høre på, fordi jeg ejer ikke en TONE i livet! og jeg skal nok finde på mere…
  På den måde, kan jeg som sidegevinst også opnå tre gratis måltider om dagen, når min ældre bolig bliver ind og ud af træmmehotellet.
  Ja, og moske en inkluderende rejse til et ikke islamisk eksotisk land, så min Loyal to Feminal bande aktivitet kan belønnes….øh, behandles med 5 opvartende røde pædagoger, nå ja, deres røde tankegang kan nok blive lidt irriterende, men det går nok :D

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 1. april 2013 @ 10:27

 39. ps og jeg vil anskaffe mig en stor uren glubsk hund, ikke noget med en lille skødehund ;)

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 1. april 2013 @ 10:33

 40. De er vel ikke sindssyge i Det Radikale Venstre, men det ligner. Samtidig med at aberne udtrykker, at de har vundet værdikampen, er det sociale sammenhold i Danmark ved at smelte, fordi sammenhængskraften er i opløsning og et flertal af danskere ikke længere føler sig som danskere.

  Samtidig skriver de højtuddannede kulturelle tosser dag efter dag den ene absurde avisartikel efter den anden, hvor i de fortæller, at kritik af den muslimske udvikling er udtryk for højre ekstremisme.

  Det er ikke mere sikkert at gå ud om aften alene i den indre by – slet ikke som kvinde – eller i de forkerte kvarterer, og hver dag sker der dusinvis af indbrud i villaer og sommerhuse begået af bander som trænger ind over grænserne.

  Men psykopatpartiet mener, at udviklingen går godt, og ved næste valg står vælgerne i kø for at stemme på dem. Men “heldigvis” går det hurtigt mod det være. Det er ligesom at sejle ud i en robåd mens vandet siver ind af utallige huller. Og det er ikke engang svært at se.

  Men fik vi fat i en kvalificeret overtosse fra en af vore ypperste unoversiteter og spurgte ham eller hende om udviklingen, vil de sige, at det ikke er så galt, for der var også vold og kriminalitet på bedstemors tid.

  Så foreløbig er der ikke noget at gøre.

  Kommentar by machiavelli — 1. april 2013 @ 10:46

 41. @ 40 Machiavelle
  Jo, det ikke bare ligner, De Radigale er rablende sindsyge. Der er ingen forbehold, ingen undskyldninger ingen helbredelsesmuligheder.
  De Radigale har totalt afskåret enhver forbindelse til enh normal verden.

  @ 36 Liva
  Godt set min pige! Jeg er også begyndt at gennemskue DFs falsknerier.
  Jeg har bl.a. hørt, at Kristian Thulesen Dahl har spurgt AOF i Vejle om de ikke kunne oprette en imam-uddannelse? Hvis AOF kunne dette, så var “Tulle” interesseret.

  En af mine venner har også fortalt mig, at han kender en, der har set Søren Espersen og Peter Skaarup ved en moske på Svanevej. Eller også sagde han, at han måske havde set Espersen og Skaarup på Svanevej.

  Det er da også højest påfaldende, at DF ofte kommer på et sted, der kaldes Christiansborg, et sted hvor De Radigale efter sigende ligeledes opholder sig.

  Jeg glæder mig til at høre mere om din mistanke, jeg skal også holde dig underrettet om min.

  Fortsat rigtig god 1. april.

  Kommentar by Bjarne Binee — 1. april 2013 @ 12:51

 42. Jeg tror ikke det er Snaphanens holdning, du ser her, Liva, heller ikke selvom Snaphanen er “pænere” end Uriasposten (det har den jo faktisk altid været). Jeg tror sådan set blot det er et stykke journalistisk arbejde.

  Kommentar by Kim Poulsen — 1. april 2013 @ 13:15

 43. Ganske glimrende ide’ med satiriske Muhammed ophæng, li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) 38., hvorfor ingen før har tænkt på den spøjse protest form på stræder i bybilledet er underligt.

  Kommentar by Lars B — 1. april 2013 @ 18:06

 44. Det må være en aprilsnar!
  Hvis de radikale mener at have vundet værdikampen, skulle de sætte sig ned og læse meningsmålinger. Ganske vist holder de radikale nogenlunde stand, men deres allierede i regeringen ligger temmelig forslået i grøften.

  Kommentar by Robert R — 1. april 2013 @ 20:05

 45. 41

  Bjarne

  Haha den var go’ :)

  Når latteren så har sænket sig, så synes jeg, at Snaphanen har forandret sig. Der synes at være en mildere stemning overfor islam. Men det kan jo være, at jeg tager fejl.

  Kommentar by Liva — 2. april 2013 @ 06:11

 46. 45

  Der skulle have stået “mildere stemt overfor islam”..

  Kommentar by Liva — 2. april 2013 @ 06:24

 47. Jeg morer mig stadigvæk over den totale tossebemærkning, at “vi har vundet værdikampen”. Det er virkeligt hylende morsomt grænsende til det psykotiske. Meget har jeg hørt fra tosserne omkring indvandringen, EU og Islam, men det her tager virkelig prisen.

  Det svarer til at tossernes formand Marianne Jelved udtaler, at Det Radikale Venstre vil den danske befolkning det bedste.

  I den virkelige verden arbejder de radikale hver dag på at nedlægge det nationale, ophæve danskenes tro på eget fædreland, ødelægge og nedbryde sammenhængskraften og troen på, at man er den af et folk. Kort sagt fører de radikale an i danskernes nationale selvmord.

  Kun betændte hjerner kan få det til at have vundet værdikampen.

  Kommentar by machiavelli — 2. april 2013 @ 07:51

 48. Jeg tror ikke at Manu Sareens åndelige evner rækker til at vurdere noget som helst. En eller anden radigal har formodentlig fortalt ham, at Fremad Amager har vundet en kamp og så har MS troet, at der var tale om en værdikamp.

  Man hører samme tiden om, at en person har efterladt sit hjerte i hjemlandet. MS har formodentlig også efterladt hjernen i sit hjemland. Eller måske er den faldet ud af øret på ham under flyveturen til Danmark?

  Kommentar by Bjarne Binee — 2. april 2013 @ 16:41

 49. 48

  Bjarne

  Tak for et godt grin :)

  Kommentar by Liva — 3. april 2013 @ 07:15

 50. Kan se at Snaphanen nu viser videooptagelse, hvor Pat Condell pointerer hvorfor, han føler sig krænket af islam. Tak for det, snaphane. : )

  Kommentar by Liva — 4. april 2013 @ 08:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper