23. juni 2007

Eksperimenterede, alternative, værdier, mangfoldighed, dynamik, kreativitet, arghhh

Mon historikere om 100 år vil beskrive det 21. århundrede som det post-demokratiske århundrede. Århundrede hvor demokratierne glemte sit udgangspunkt, og gjorde åbenhed til et mål i sig selv.

Fra Politikens Ibyen-side. Nørrebro har fået en ny biograf – Gå i biffen for en 10’er i Københavns Nordvest-kvarter.

“Og i sidste uge havde folk mulighed for at opleve en aften i Muhajedins tegn, da den eksperimenterende og alternative biograf i Københavns Nordvestkvarter bl.a. bød på optagelser af jihad-krigeres træningslejr i Afghanistan og lyd-interview med Osama bin Laden.”

Fra dagens Jyllandsposten. Hans Hauge om Morten Østergaards Værdier.

“En af hans værdier er mangfoldighed. Hvad det har med etik at gøre, ved jeg ikke. Hvordan viser man, at man i handling går ind for mangfoldighed? Vor radikale actics-ven synes, at det er en berigelse for samfundet, at mennesker opfatter tingene forskelligt…

Med den udtalelse har han sagt, at Dansk Folkeparti er en berigelse for samfundet. De opfatter jo tingene forskelligt ift. ham. Snart skal vi så se en video, hvor næstformand Østergaard giver Søren Krarup et knus og måske endog et djærvt håndtryk, mens han smiler, så man kan se værdierne vælte ud af ham. Og han må jo også frydes over, at Hizb-ut-Tahrir bidrager til at gøre børnehaverne mere mangfoldige. Eller hvad med Hamas, der har taget magten i Gaza? Ih, altså hvor er det mangfoldigt og berigende.

Han mener også, at al den mangfoldighed skaber dynamik og kreativitet. Kun kan jeg ikke forstå, hvorfor det er kreativt og mangfoldigt, når folk lukker de samme fraser ud, som de har kopieret fra hinanden. Er det kreativt at sige kreativt hele tiden?

Opdate. Tim fortæller i kommentarfeltet, at Filmstationen på sin weblog ironiserer at entre’en måske vil gå “ubeskåret til said mansour”. Manden vil slå os ihjel, ha ha – hvor alternativt.

Oploadet Kl. 11:18 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

15 Comments »

 1. Apropos “mangfoldighed”, så har man også set pædofile forsøge at tilkæmpe sig retten til at blive anerkendt som “seksuel minoritet”!

  Jeg har bange anelser om, hvad det kunne medføre af (menneske)”rettigheder” til at udøve den omtalte “seksualitet”!

  Hvorfor “mangfoldighed” lige skal hyldes så stærkt og ukritisk, er mig en gåde.

  Mange slags mangfoldighed af menneskeracen ytrer sig med mord, voldtægt og mishandlinger.

  I øvrigt dybt tåbeligt, at mange offentlige og private virksomheder netop smykker sig med nogenlunde følgende sentens i deres annoncering i diverse medier: Vi sætter pris på mangfoldighed og opfordrer derfor mennesker med anden etnisk baggrund, handicaps, høj alder (osv) til at reflektere på vor henvendelse!

  Man må i udgangspunktet regne med, at private og offentlige virksomheder overholder landets love?

  Eller skal det understreges hver eneste gang med udråbning af dette faktum?

  Er det ikke med til at give en forkvaklet ide om, at alle hele tiden skal have et skilt om halsen, hvorpå der tydeligt forsikres om ens menneskelighed og tolerance, og dermed stærkt ødelæggende for samfundets opfattelse af sig selv og sine (med)borgere?

  Kommentar by +M+ — 23. juni 2007 @ 13:53

 2. Der er ingen grund til at bekymre sig om historien om 100 år, ej heller for danske jihad biografer der gylper deres syge mantra ud til den analfabetiske pøbel, for på det tidspunkt er civilisationen vendt tilbage til at bo i huler og kaste med sten. – Jeg lyder selvfølgelig som en dommedagsprofet (dog ikke allah), men jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at der vil være mere end max 600 mill. tilbage og dem der er dér, vil være i en forhutlet tilstand.
  Globaliseringen vil føre til verdensomspændende sygdomme, de naturlige ressourcer vil blive mindre og der vil være desperat kamp for det der er til rådighed og religion vil føre til 3. verdenskrig. Især Kinas kommende styrke og stormagt, vil i den dødelige trekant sammen med USA og Rusland føre til sjove paddehatteskyer i horisonten.

  Velbekomme og god weekend :-)

  Mike

  Kommentar by Onion — 23. juni 2007 @ 14:07

 3. Morten Østergård er det ikke ham den lille, slikkede bøsse, der render rundt på Christiansborg og sniffer heroin på toiletterne?
  Send bare ham i biffen ude på Nørrebro, han vil nyde at sidde og se de mange Allahtosser samles i bøn, ligge med røven i vejret.
  Han kunne evnt. ta Torben Lund med fra sjosserne.
  Leve mangfoldigheden – den åbne.

  Kommentar by Bodil. — 23. juni 2007 @ 15:32

 4. Og så forresten: Ha en hyggelig Sankt Hans i aften og god søndag.

  Kommentar by Bodil. — 23. juni 2007 @ 15:34

 5. På FilmStationens hjemmeeside står følgende:

  Tæpper på gulvet, kaffe på kanden, kager og vandpibe. Entre 10kr. (går ubeskåret til said mansour?:-)

  Dvs. det står der kun når man copy-paster afsnittet, på den oprindelige side er said mansour camoufleret vha. af symbol-fonten webdings.

  Jeg ved ikke hvordan man skal tolke det, støtter FilmStationen seriøst Said Mansour – eller er der taler for en eller anden degeneret PoMO-form for humor?

  Som nabo til FilmStationen finder jeg det kvalmende at den danske stat via Kvarterløft Nordvest spytter penge i projektet, hvad enten der er tale om hjernedød ekstremisme eller hjernedød relativisme.

  Kommentar by timkl — 23. juni 2007 @ 15:42

 6. -> 5 Tim

  Jeg har smidt det ind i en opdate.

  “Dvs. det står der kun når man copy-paster afsnittet, på den oprindelige side er said mansour camoufleret vha. af symbol-fonten webdings.”

  Skrifttypen er ændret for navnet, og teksten kan eksempelvis læses med Opera-browseren.

  Kommentar by Kim Møller — 23. juni 2007 @ 16:35

 7. Kim Møller

  Du glemte DIALOG, GLOBALISERING OG MULTIKULTUR i din overskrift.

  Sesam sesam ord, der åbner ladeporte for alskens urimeligheder.

  Jeg har i øvrigt bekendte, der flytter fra Nørrebro nu. De har fået nok at en større flok drenge med en anden baggrund end dansk, der desværre ikke kan kende forskel på, hvad der er deres eget og andres. Det har ingen lært dem. Synd for området, Nørrebro, men det er altså helt almindelige og velfungerende mennesker, der nu flytter fra området. Væk fra bl.a. Nørrebrohallen og Hizb ut- Tahrir møder dér.

  Kommentar by Janne — 23. juni 2007 @ 16:38

 8. Bodil m.fl.

  Jeg ved ikke om Morten Østergaard er homoseksuel. Det er jeg også ligeglad med. Det der generer mig, er, at han er så forbandet slesk og slikket i sin hele væremåde. Han er ganske enkelt for glat og for meget “enhver svigermors drøm” på den ufede og gadekærsagtige måde.

  En mand på 30 laver altså ikke etisk barometer over sin egen person og adfærd, det gør han altså bare ikke. Hvor er han dog feminiseret og utroværdig. Der er ikke noget mand tilbage i ham. Han er en frøken, der taler ud af en mands mund. Men hvis han er homoseksuel er jeg faktisk ligeglad, dor det rører mig ikke, at nogen er homoseksuelle. Men Morten Østergaard har ganske enkelt ingen balls tilbage, hvis han altså har haft nogle. Undskylder hvis jeg støder nogen på manchetterne.

  Men Morten Østergaard kan muligvis trække en del gymnasiepiger og nogen som ham selv til partiet Det Radikale Venstre. Partiet med plastik englevinger, pæne tænder og no balls at all. Helveg Jr. må da snart have fået nok af den tante grøn fabrik: smulerne af de oprindeligt radikales bord. Nej, der er ikke nogen PH tilbage i det salonparti mere. Eller Brandes for den sags skyld. Trist.

  Kommentar by Janne — 23. juni 2007 @ 16:57

 9. De radikale, og formentlig også Ny Alliance (med hvem?) er ikke et almindeligt politisk parti. Prøv at tale politik med dem, det er umuligt. De vil meget hellere tale etik, de er Biedermeiere, ikke politikere. De lever i deres egen glasboble, uden kontakt til den virkelige verden vi andre lever i. Derfor laver man en profil på et sted som http://www.actis.com, og fyrer alle de tomme plusord af. Tom luft, intet andet.

  Kommentar by PeterK — 23. juni 2007 @ 17:44

 10. Hmm der gik da ikke længe efter Brandes før de radikale viste deres sande ansigt som fjender af Danmark, så jeg kan ærligt talt ikke se den store forskel på dengang og nu ?

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 23. juni 2007 @ 17:47

 11. ad 10

  Jeg kan godt lide den religionskritiske del af Det Radikale Venstre.

  Den skulle partiet finde frem igen i forhold til islam. Der er brug for den. Jeg regner dog ikke med at det bliver duksen Morten Østergaard som finder den kritiske sans frem.

  Kommentar by Janne — 23. juni 2007 @ 18:15

 12. Er der nogen der kan bekræfte, at det er rigtigt at jernbanen Lunderskov – Padborg i mellemkrigstiden var dobbeltsporet, men på de radikales krav blev lavet enkeltsporet, så Hitlers tropper ikke kunne komme så hurtigt frem når de kom ? Eller er det en skrøne ?

  Landsskadelige har de altid været.

  Kommentar by PeterK — 23. juni 2007 @ 21:42

 13. Juhuu…overlevede endnu en Sct.Hans aften, uden at ende på bålet ;-)
  Hvis den ordflommende godheds dreng Morten Østerblæst mener det er godt, at opfatte tingene forskelligt, har han nok sammen med Gerner-Nielsen sat bundrekord i dumhed.
  Med hans atitude, og det Radigales opfattelse af den kvindeundertrykkende hoved sæk, som værende et kun 20g stykke stof, må man sige, at deres opfattelsesevner er mere end enfoldigt. Hermed må det vel være tilladt, at mangfoldiggøre deres totale manglende evner, til at varetage et lands fremtid.

  Kommentar by li — 23. juni 2007 @ 23:48

 14. Tja tilsyneladende er det vist ikke så meget religionen som sådan, men kigger man på historien vedr de radikale så har de smidt sig fladt på ryggen og smidt bukserne hver eneste gang et eller andet ideologisk tanskespind har banket på døren, og det har “sjovt” nok altid været med en 30-40 års mellemrum (så når folk også liiige at glemme lidt af det værste igen)Nazityskland ca 1930-1943 så var der Sovjetmagten især op igennem 80-erne og deres sidste “bedrift” lidt islamisme, kimen sørgede de jo selv for importen af sammen med deres politiske kumpaner både til højre og venstre, men nu har ukrudtet stukket sit grimme fjæs frem af de frø de plantede i den gode Danske muld, men får det dem til at undskylde endsige påtage sig ansvaret næ nej.

  Skylden bliver bekvemt pålagt det ENESTE parti der prøver at kæmpe imod denne tids nazisme.(Siad kommer forhåbentligt også snart når de får underskrifter nok)

  Jeg har meget meget lave tanker om det parti og de uslinge der støtter det, så lave at jeg helst så dem dømt og klynget op for den ubodlige skade de har forvoldt det Danske folk.(altså de ansvarlige politikkere)

  Men nu bliver det hele da meget bedre..Gør det ikke ?
  Næ tilsyneladende ikke spor, regeringen poster milioner af skatteborgernes penge i propaganda om det “fantastiske” islam, statsministeren har på sin sædvanlige arogante facon vist os at han intet fatter om islam og dets væsen…Lad dog dem om det var klovnens kommentar !

  Positivt er det dog at de radikale er sat udenfor døren ellers gik afviklingen af Danmark sikkert langt hurtigere, og dog for de konservative lyder sgu også snart som klogeågerne i de radikale eller den der nye allianceradikalklon, så en eller anden vær sød at pege på lyspunkterne ?

  Vi har en regering der ville sælge deres familie og børn for fortsat at kunne plante deres udulige baller på en af ministertaburetterne, en regering der ligesom dengang vil trække ubodlig skade ned over hovederne på befolkningen og det selvfølig uden at spørge borgerne, for ganske som man dengang man ikke spurgte befolkningen om hvad de synes om islamisk indvandring ,vil denne regering med Socialakrobaternes og de radigales hjælp helst forære det sidste af Danmark til cirkus EU, ja selv DF er påfaldende tavse i denne så vigtige sag, men det er måske også pga frygten for den der alliances skyld.

  Så please en eller anden peg for pokker på nogle lyspunkter, for jeg har i den grad fået politikkerlede, og det i cocktail med håbløse udsigter er jo altid det venstrefløjen undskylder især deres voldspsykopater med, så måske går det alligevel hvis det slår klik for mig :-( (jeg kan måske få et socialistisk wildcart)

  Revolution nu !
  (og nej i røde bavianer er IKKE inviteret)

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 23. juni 2007 @ 23:50

 15. Ganske kort:

  Snakker vi KULTUR eller snakker vi ISLAM ?

  Det er to uforlignelige størrelser.

  Kommentar by Dansk Realist — 24. juni 2007 @ 00:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper