4. april 2013

Feministiske Femen demonstrerer imod islamisme – alle er begejstrede, selv islams trofaste støtter

I Kultur på News debatterede TV2’s Mette Vibe Utzon og Weekendavisens Anna Libak seneste happening fra feministiske ‘Femen’. De demonstrerede imod islamisme lød det kort i introduktionen, og så talte de ellers om Kristendom, Det Gamle Testamente og Paven, indstil sharia kort nævnes i slutningen. ‘Femen’ fik sågar ros fra Martin Lyngbo (Zenia Stampes lige så ringe halvdel), der for år tilbage mente Danmark talte om muslimer “som man omtalte jøder i 1930’ernes Tyskland”.

Det er noget med mænd og bare bryster, og selvom ‘Femen’ fortjener ros, så synes jeg egentligt teksten på kvinden til venstre (der ikke kan ses) illustrerer problemets kerne: ‘Arab women against islamists’ – det ligner lidt for meget ligner et internt venstrefløjstunt. Faktum er vel, at Robert Spencer og Stop Islamization of Nations har gjort mere for kvinderettighederne end ‘Femen’, fordi de på forhånd anerkender, at der aldrig kommer en topløs arabisk massebevægelse mod Koran-baseret undertrykkelse.

Det skal komme udefra, og at gøre front mod Islam i vestlige lande må alt andet lige være punkt 1. Bemærk i øvrigt at den her Lyngbo-sanktionerede topløse Jihad imod islamisme, blandt andet foregår ved at afbrænde profeten Muhammeds sorte flag påskrevet shahada’en – den islamiske trosbekendelse. Ikke islamismens trosbekendelse. Islams.

(‘Femen’ mod islamisme, april 2013; Mere hos Snaphanen; Huffington Post)

“En populär propagandafigur på Avpixlat är Robert Spencer, en av ledarna i den antimuslimska organisationen Stop Islamization of Nations (Sion). … Robert Spencer var också en ledande inspirationskälla för massmördaren och högerextremisten Anders Behring Brevik… En annan uppskattad figur i bloggen är den danske psykologen och muslimhataren Nicolai Sennels, som bland annat påstår att muslimer är “aggressiva, osäkra, oansvariga och intoleranta.” Avpixlats läsare jublar, och gör andra generaliseringar om olika folkgrupper.” (Svenske Expressen basher ikke-nøgne mandlige Islamkritikere, 2. april 2013)

Oploadet Kl. 14:19 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/46846/trackback

14 Comments »

 1. Der mangler blot en autonom der står og råber “Ingen racister i vores gader!” ad kvinderne.

  Nå nej, de findes jo ikke i muslimske samfund…

  Kommentar by NulTolerance — 4. april 2013 @ 14:55

 2. Tænk hvis vi andre gik på gaden (fuldt påklædte) med samme budskab og samme afbrænding af shahada’en. Så ville MSM og “eksperterne” gå fuldstændig i selvsving om had, højreekstremisme, racisme, xenofobi osv.

  Jeg hørte kun lidt af Anna Libak, men hun virkede ikke specielt begejstret – påpegede problemet med at udstille sig selv nøgen i protest mod at blive opfattet som seksualobjekt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 4. april 2013 @ 15:04

 3. Egentlig var jeg ved at afskrive Femen efter deres ganske meningsløse aktion mod Elmar Brok (hvis nogen kender ham), men dette giver mening – og deres valg af brændsel er helt i top, det sorte flag symboliserer netop islams krig mod Vesten, friheden og demokrati. Man kan diskutere det rimelige i at rende nøgne rundt og brænde flaget af, men det er nu engang deres varemærke, og tiltrækker altid fotografer.

  At dækningen i TV2 så er håbløs, er en anden snak. Der er ingen væsentlig grund til at bortforklare islams undertrykkelse med problemer indenfor kristendommen. Den slags udenomssnak antyder både uvidenhed (journalisterne kender sikkert slet ikke problemets omfang) og en farlig trang til moralsk ækvivalens, der neutraliserer store problemer ved at sidestille dem med små.

  Udmærket af Femen. Nu mangler vi bare at journalisterne sætter sig ind i det stof, de behandler.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 4. april 2013 @ 15:16

 4. “Elmar Brok (hvis nogen kender ham)”

  Jo vi kender ham. Og ikke for det gode. Men for sine forsøg på at sprede de tyske censurlove til hele EU, og for sine forsøg på at bruge den “Europæiske Arrestordre” til at få udleveret “tankeforbrydere” til strafforfølgelse i Tyskland.

  Kommentar by Balder — 4. april 2013 @ 16:46

 5. Føj for satan, jeg deler oldefar med Martin Lyngbo og er vel derved en art svoger til Sinke Gestampo.

  Kommentar by Træt — 4. april 2013 @ 18:08

 6. OK, jeg kan også sige forskellige mindre venlige ting om Elmar Brok, Lissabon-traktaten og den Europæiske Arrestordre. Havde Femen gået efter den slags, havde det givet betydeligt mere mening. Hvad han måtte have foretaget sig privat i Ukraine er bare det – privat – ikke en aktion værd.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 4. april 2013 @ 18:53

 7. Jeg er ikke så vild med nøgne demonstrationer og alt for mange bare bryster i bybilledet (ja, måske er jeg ved at blive snerpet haha). Men jeg kan nu godt lide tøsernes budskab. “Arab women against Islamism” det ville jeg gerne høre mere af.

  Kommentar by Morani ya Simba — 4. april 2013 @ 19:33

 8. Det er en meget positiv nyhed blandt de alt for mange negative nyheder vi desværre er vidner til – den kan forhåbenligt puffe lidt til folks bevidsthed.

  Kommentar by NulTolerance — 4. april 2013 @ 20:56

 9. Det glæder mig meget, at Uriasposten bruger blogplads på Femens demonstration mod islamisme, for mange bække små..

  Det er dog stadigvæk selve islam, den er gal med. Apropos så kan jeg fortælle, at hvis man tilbringer bare et kort stykke tid på f.eks. Odense Banegårdcenter, så vil man se, at der nu er rigtig mange kvinder – og piger – der er hijabiserede. Det er i den grad som at være i langbortistan. Ikke i en større privinsby som Odense. Islam har i den grad gjort sit demonstrative indtog i Danmark.

  Kommentar by Liva — 5. april 2013 @ 07:51

 10. “En annan uppskattad figur i bloggen är den danske psykologen och muslimhataren Nicolai Sennels,..”

  Sennels er ikke “muslimhataren”. Man er ikke hader, blot fordi man har en anden holdning eller fordi man ser kritisk på noget.

  Nogle koran dyrkere forveksler kritik med had. Det er IKKE udtryk for had at være uenig eller se kritisk på noget.

  Kommentar by Liva — 5. april 2013 @ 07:59

 11. Lidt apropos, så er det uhyggeligt, at et tilvandret råd i Danmark har givet taleplads til en sharia-forsker, der går ind for dødsstraf, hvis man vover at kritisere islam.

  Jo, islamkritik er nødvendig – også i Danmark.

  ”Det er endt med at blive en dyr fornøjelse for Ny-Dansk Ungdomsråd, at det sidste år inviterede sharia-professor Muhammed Tahir-ul-Qadri fra Pakistan til at tale på en konference den 11. semptember. For nu har rådet mistet hele sin bevilling på 1 mio. kr. fra den såkaldte satspulje.

  Konferencen på årsdagen for terror-angrebet på USA handlede om ekstremisme, og ul-Qadri var inviteret på grund af sin såkaldte ”fatwa mod terror”.
  Men han er også stifter af den islamiske organisation Minhaj-ul-Quran. Og derudover spillede ul-Qadri en stor rolle i indførelsen af Pakistans blasfemilove, som kan give dødsstraf til modstandere af islam.” (Danmark 2013)

  H t t p://jyllands-posten.dk/indland/article5299081.ece

  Kommentar by Liva — 5. april 2013 @ 08:06

 12. Det er usmageligt at benytte de selvsamme marxistisk-radikale metoder mod muhammedanismen, som blev brugt til at undergrave kristenheden ved amoralitet i form af frivolitet og ved hån.

  Der er en stor forskel på Glistrup og Westergård:

  Den ene sparkede til danskerne,den anden til muhammedanerne.

  Nok er de begge modige, men det er ikke formålstjeneligt for NOGET SOM HELST med den snigende dehumaniseringsstrategi, som træder mange muhammedanere over tæerne, som er aldeles uvedkommende for Vestens kulturelle deroute.

  Hvis man er uenig med disse fremsatte påstande, så svarer jeg gerne igen.

  Kommentar by Regnorm — 5. april 2013 @ 12:56

 13. Liva 11 – Det var da også en god nyhed at rådet har mistet deres bevilling – når de inviterer den modbydelige mand til landet som er skyld i Asia Bibis lidelser

  http://www.freeasiabibi.co.uk/home.cfm

  – og de andre blasfemianklagede ofre som sidder i Pakistans fængsler i dag eller er døde som følge af hans grusomme lov.

  “My name is Aasiya Noreen Bibi. I am a ‘nothing’ as they say here.

  After the newspaper reports, 10 million Pakistanis are ready to kill me by their own hands.

  Though my tiny cell is without a window, I want my voice and my anger however to be heard. I want the whole world to know that I will be hung by the neck for having helped my neighbour. I, Asia Bibi, am condemned to die because I was thirsty. I am a prisoner because I used the same glass as some Muslim women. Water served by a Christian woman is considered impure by these fellow field workers.

  From this prison squalor, I want everyone to hear my small voice denouncing this injustice and this barbarity.”

  -Asia Bibi, from her book ‘Blasphemy’

  “People do not like you here. They want you dead. You see, Salman Taseer’s assassin was his body guard. He brought him down. Now he is a hero throughout Pakistan. We also are like your body guards, if you see what I mean.” – Khalil, Asia Bibi’s prison warden.

  Kommentar by M — 5. april 2013 @ 13:12

 14. “Tænk hvis vi andre gik på gaden (fuldt påklædte) med samme budskab og samme afbrænding af shahada’en.”

  Men det tør I jo ikke. I modsætning til Femen er Uriaspostens kommentarspor fyldt med anonyme skrivebordsgeneraler.

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 8. april 2013 @ 02:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper