29. juni 2007

Niels Hausgaard gav sidste år 25.000 kr. til Kommunistisk Partis dagblad

Fra 180 grader. En interessant oplysning om Niels Hausgaard.

Da den nordjyske entertainer Niels Hausgaard i august sidste år modtog en 25.000 kroner stor kulturpris fra Gelsted-Kirk-Scherfig Fonden gav han straks pengene videre til Kommunistisk Partis dagblad, Arbejderen.

”I en tid, hvor gratisaviser vælter på gaden – og ingen af dem sætter spørgsmålstegn ved det superliberalistiske system – er Arbejderen vigtig,” lød begrundelsen fra Hausgaard.”

Oploadet Kl. 17:51 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

28 Comments »

 1. Der MÅ sgudda findes mindre beton-stalinistiske venstrefløjsblade, han kunne have doneret. Christ…

  VH
  Jacob

  Kommentar by Jacob A — 29. juni 2007 @ 18:02

 2. Hvad er det egentlig lige der er interessant i denne historie? – det er jo ikke just ukendt, at han er ræverød ligesom hans tilsvarende kreative venner…Clausen er jo f.eks. heller ikke særlig midtsøgende…de er betonkommunister og det vedbliver de med – uanset, at muren er revet ned forlængst. :-(

  Mike

  Kommentar by Onion — 29. juni 2007 @ 18:35

 3. Jeg har egentlig aldrig brudt mig om denne nordjyske tranlampe med de evigt “politisk korrekte” srandpunkter, og hans støtte til forskellige “humanistiske” foreninger, bare det gav reklameplads.

  Han burde buh’es ud hvor han vil optræde. Men det er jo ikke videre demokratisk.

  Kommentar by Dansk Realist — 29. juni 2007 @ 19:52

 4. Spørgsmålet er måske naivt, men er en entertainer ikke en, der er underholdende?
  fhv grisehandler

  Kommentar by Alfred Hansen, Sø Søby — 29. juni 2007 @ 21:23

 5. Hvornår har han egentlig sidst lavet noget der er værd at lytte til. Hans DR transmitterede prædikener om ingenting er zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Hans sange er kedelige, forudsigelige og uden indhold.

  Og hans oprindelige tekstforfatter – da NH var interessant – er død for mange år siden….

  Kommentar by Limewoody — 29. juni 2007 @ 22:34

 6. Kan det ikke bare være fordi det var i “Scherfigs ånd” og at en naturfredningsforening måske havde fået pengene hvis prisen var uddelt af en æææææhhh ……”Poul Thomsen fond” ?

  Kommentar by dg — 30. juni 2007 @ 01:35

 7. Niels Hausgaard var blandt kampfæller den aften. Terrorsupporteren Patrick MacManus fra foreningen Oprør blev også begavet med penge, og den kommunistiske prisuddeling fandt sted hos 3F i Valby. Det er på tide, at Niels Hausgaard bliver behandlet som den totalitære forræder, han er. Det gælder i øvrigt også 3F.

  Kommentar by S — 30. juni 2007 @ 01:52

 8. Hvad er problemet i, at Niels Hausgaard bruger sine penge på den måde, han vil? Er det ikke bare Kim Møllers urias-diktatur? Skal det være ulovligt at give penge til kommunister. Stil selv flere (dumme) spørgsmål

  Kommentar by FF — 30. juni 2007 @ 02:26

 9. @6 3F
  Ja den kommunistrede burde fjernes fra virkeligheden. Men de forsøger med alle midler at gennemtvinge deres socialistdiktatur overalt. Se nu senest med Nørrebro Bryghus og Hotel Guldsmeden. Begge havde velfungerende overenskomster – med andre! Men 3F vil ikke anerkende dette faktum, og KRÆVER at have fingrene i grøden.

  Sådan er socialismen. Frihed er uartigt ord.
  At 3F osse støtter den kriminelle venstreekstremistforening Oprør kan vel ikke undre.

  Der er kun én måde at fjerne den grimme røde plet fra samfundet. Nemlig at stemme borgerligt, og helst DF.

  Kommentar by Dansk Realist — 30. juni 2007 @ 06:21

 10. Selvfølgelig bakker en mand som Hausgård da op om en arbajer avis, endda en af de rigtige, en kommunistisk – det gør alle de arbejdssky fra venstrefløjen, alle dem, der ikke ved, hvad et dagligt, fysisk arbejde er, såmænd heller aldrig kommer til det.
  Ikke før der kommer en Stalin og sender dem i Gulag, fortæller dem, hvilke subjekte nasserøve de er.
  Betragt hans donation som dårlig samvittighed over for bedraget, over aldrig at ha udført et ærligt stykke arbejde.

  Kommentar by Bodil. — 30. juni 2007 @ 08:17

 11. #7. S:”. Terrorsupporteren Patrick MacManus fra foreningen Oprør blev også begavet med penge…”

  Er det ikke ulovligt at støtte terror med monetære donationer?

  Kommentar by +M+ — 30. juni 2007 @ 09:30

 12. –>Dansk realist

  DF? DF?? DF er skuda bare nogle socialdemokrater tilsat lidt mere nationalisme. Der er absolut intet frihedsorienterede ved dem udover deres kamp imod islamismens kvindeundertrykkende synspunkter. Men hvis man gerne vil have en mindre stat og et mere frit samfund, så skal man stemme på noget andet end DF.

  Kommentar by Jesper Skov — 30. juni 2007 @ 10:21

 13. Hvorfor kunne Niels Hausgård ikke bare stikke pengene i lommen, ligesom socialist pamperen Krammer gjorde !
  Hvorfor er N.Hausgård så billig til salg, for at få lidt reklame, så han smudser sine lapper til, ved at agere mellem mand, for G-K-S fonden !

  Kommentar by li *-@((:-{>*--- — 30. juni 2007 @ 12:33

 14. Fagforeninger havde bestemt deres rolle at spille i det 20 århundrede.

  I det 21. århundrede er de blot samfundets bærme, rene snyltere på deres egne medlemmer og med deres vigtigste aktivitet værende at retfærdiggøre deres egen eksistens.

  Kommentar by DaLi — 30. juni 2007 @ 13:19

 15. #12 jesper skov.

  Tja for så vidt har du vel ret, problemet er bare at der INGEN andre er at stemme på, DF er blevet de nationale borgerliges SIDSTE chance.

  For kun de mest lalleglade kan efterhånden være i tvivl om at V/K er et bedrag uden sidestykke, og R og ny alliance…Nej heller ikke vel.

  Så er der S og videre ud mod venstre…Slet ikke !

  Så du vær du lige venlig at fortælle mig mfl hvilket parti man så skal stemme på ?

  Men du har helt ret i at hvis det kan kaldes frihed at forære landet væk, imens man brøler globalisering, hvis det kan kaldes frihed (selvfølig kun hvis man tilhører det bedre borgerskab med moneter på kistebunden)at sparke på de mindste imens man fylder landet op med en ny underklasse man håber sig mere held med, jeps så er V/K/R/Y de helt rigtige.

  Vil man derimod bevare DK Dansk, vil man derimod stadig gerne have en form for velfærdstat, kort sagt er man træt at de mange Scaveniuser blandt de “rigtigt” borgerlige, jamen så skal man nok holde sig til de borgerlige socialdemokrater i DF.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 30. juni 2007 @ 15:42

 16. # 9.Nå så 3F nu også står og skaber sig i Ryesgade? Ja så skal jeg da helt sikkert en tur på Nørrebrobryghus, de brygger forøvrigt også noget rigtig godt øl!

  Kommentar by PB — 30. juni 2007 @ 19:30

 17. De røde, gøjlerne og de interlektuelle hænger sammen. En social komedie så at sige.

  Kommentar by tolder — 30. juni 2007 @ 23:49

 18. Hvis bevarelse af Denmark som suveræn ntion er nationalisme, så er jeg nationalist.
  Jeg er i forvejen Dansker, Jeg er Borger, og en del af FOLKET!
  Kan man stemme andet end borgerligt på Dansk Folkeparti?

  Kommentar by Dansk Realist — 1. juli 2007 @ 12:56

 19. Hvis jeg ikke husker helt galt har jeg vist været med til at restaurere huset og husene omkring.
  Så måske skulle man også vælte forbi og “kræve” den øl vi engang i en hyggestund blev lovet når alt var oppe og køre.

  3F tja de ved sikkert godt de er til grin, desvære gør (D)DR og TV2 bare alt for at få dem til at tage sig godt ud, alt imens bryghusets ejer bliver udstillet som den grådige udbytter, selv om jeg så det lige omvendt.
  DERFOR har jeg altid nægtet at være i en fagforening, det betaler jeg eftersigende for nu, men stadig vil jeg hellere være fattig (OG IKKE KRIMINEL AHLLAN)og leve i forvisning om at jeg aldrig har hældt en krone i deres kasse.

  Nja det er faktisk ikke helt sandt i starten af mit arbejdsliv var jeg så dum at melde mig ind i chaufførenes, men kun et halvt års tid, så lidt har jeg desvære forgyldt de udulige med.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 1. juli 2007 @ 16:31

 20. Hej synes at Dagbladet arbejderen, er en god avis, der dækker de socialistiske og kommunistiske nyheder, for alle der er kommunister og socialister, men dette nærmest angreb på det uborgerlige, viser hvor bange i er for den kommunistiske tankegang om at alle skal have efter hvad de har brug for, og alle skal gøre hvad de kan, Niels Hausgaard kan give milioner til Kommunistiske partis dagblad uden at det har nået at gøre med terror, kommunismen eller andet, det har nået at gøre med avisen har brug for penge til at overleve.

  Luk alt borgerligt ned, vi vil have demokrati

  Kommentar by Billy — 2. juli 2007 @ 00:07

 21. -> Billy

  “… dette nærmest angreb på det uborgerlige, viser hvor bange i er for den kommunistiske tankegang om at alle skal have efter hvad de har brug for, og alle skal gøre hvad de kan…”

  Læs lidt historie og vend tilbage. Du er godt bagud, men om et par år skal du nok have fyldt hullerne ud. Så er du vel også snart stemmeberettiget…

  Kommentar by Kim Møller — 2. juli 2007 @ 00:30

 22. Gelsted-Kirk-Scherfig Fonden, alene navnet siger hvad det er. Det er da positivt at Hausgaard giver pengene offentligt, så ved vi da hvor vi har ham og i hvilket lys vi skal høre hans sange. Som en anden her så rigtigt sagde, så er han blevet ringere siden hans tekstforfatter døde, så det er måske den rigtige Hausgaard vi ser nu: Endnu en af de halvdårlige venstrefløjskunstnere der er 13 på dusinet af. Så vidt jeg ved er han en udmærket hesteopdrætter.

  Kommentar by PeterK — 2. juli 2007 @ 07:44

 23. –> kim

  Jeg er ikke stemmeberettiget inu, da jeg kun er 14, men jeg vil kæmpe for den kommunistiske uborgerlige tankegang.

  Hvorfor går i enligt op i hvad Dagbladet Arbejderen for, den hvor mange penge gennem dens indsamlingsfester, for det er vel i orden at folk giver avisen penge.

  Leve den danske kommunistisk arbejderbevægelses presse
  Leve demokrati og frihed
  Leve kommunismen

  http://www.arbejderen.dk
  http://www.kommunister.dk

  Kommentar by billy — 16. juli 2007 @ 02:19

 24. -> Billy

  Godt at høre du ikke er stemmeberettiget, ikke så meget fordi du endnu ikke er gammel nok til at stemme, men fordi det gør at der er håb igen for dig.

  Det er legalt at støtte et kommunistisk dagblad, at modarbejde det ‘borgelige samfund’, at kæmpe for ‘demokrati’ i din egen subjektive definition af ordet, men når du skriver følgende, så er det problematisk.

  “Leve demokrati og frihed
  Leve kommunismen”

  Den kommunistiske etpartistat har aldrig været demokratisk (demos, græsk for folk; folkestyre), men er altid blevet et partistyret totalitært diktatur med store ofre for den enkelte. Ofrene er ikke bare de op imod 100 mio. civile som er slagtet i klassekampens navn, men også befolkningerne der qua fastholdelse i planøkonomisk tankegang er fastlåst i manglende velstand og ofte afgrundsdyb armod.

  Sådanne lande gider ingen bo i, og derfor har kommunistiske lande til alle tider gjort sig store anstrengelser for at styre befolkningens frihedstrang. Kontrollen over medierne er essentielt, grænsevagter såvel indad som udad en nødvendighed. Hvad er frihed hvis frihed ikke indebærer retten til at ytre sig, retten til at rejse, retten til at organisere sig… Ja – glem alt om om uafhængige fagbevægelser der kæmper arbejdernes sag – i kommunistiske lande er fagbevægelsen partiets forlængede arm. Partiet er samtidig statsapparatet – kritik af arbejdsforholdene er kritik af staten, kritik af staten skal man passe på med.

  Danmark bliver næppe kommunistisk fordi du som 14-årig identificerer dig med den, og i et demokrati har du ret til at have den politiske holdning du ønsker – ytrer sig efter bedste evne, forsamle dig med andre desangående og sprede budskabet. Når det er sagt, så røber dine kommunistiske sympatier dybfølt foragt for kommunismens ofre, og derfor ville det klæde dig at læse lidt historie.

  Jeg var 18 år da Muren faldt, og fulgte udviklingen på tv-skærme opsat på gangene på handelsskolen. Jeg var en af de røde på skolen, ikke så meget pga. det ideologiske, men fordi jeg mente VU’erne kom lidt for nemt til kørekort og bil og havde muligheder jeg aldrig fik.

  Løsningen var og er ikke socialistisk overbudspolitik endsige stalinistisk diktatur. Da Muren faldt løb vesttyskerne ikke ind i Øst-Berlin.

  Kommentar by Kim Møller — 16. juli 2007 @ 08:22

 25. ikke om jeg troede jeg skulle komme til at bruge min tid på at skrive et sted som her….stedet er jo fyldt affordømmelse og stupiditet!! for det første er et entertainerjob vel hverken mere eller mindre et job end en maskinarbejder, for det andet er det noget pjat at sige Niels H gør alt for at promovere sig selv…get real: han har udsolgte fulde huse overalt hvor han kommer!! behøver sgu da ik gøre sig selv interessant! for det 3. kan hans politiske holdning da umuligt være så interessant at der sidder en masse mennesker og bruger deres kostbare liv på at kommentere på det!! Christ…man kan forundres.hvis man synes han ikke har andet end kedelige sange og korrekte meninger som en skriver, jamne så lad dog for alles skyld manden være og hold op med at beskæftig jer med ham!!!! hilsen en der synes han er både sjov og interessant at høre på;-)

  Kommentar by Heidi Birk — 31. marts 2008 @ 08:51

 26. ÅH Bodil forresten, din kommentar er så fantastisk så NH nævner dig i sit show i år……så du må hellere se ham når han sendes i tv i år… så bliver du verdensberømt!!!!!!!sådan set!

  Kommentar by Heidi Birk — 31. marts 2008 @ 08:55

 27. Det glæder mig, at Niels Hausgaard, har givet pengene til et ordentligt formål ! Og det er netop lige i Scherfigs ånd.
  Og de mennesker, der kalder Kommunisme for “Diktatur”, er nogle grådige højreorienterede sv.. der ikke går ind for lighed, da de blot tænker på at rage til sig. Kommunisme forbyder ulighed. I et Kommunistisk samfund er ALLE lige. I et Kommunistisk samfund, vil der ikke være noget, der hedder rig og fattig. Og der vil ikke være forurenende biler, reklamer, porno, lotto, realityprogrammer og andet sygt menneskeødelæggende svineri. Men da mange mennesker desværre har temmelig psykopatiske træk og er både egoistiske og grådige og ikke går ind for fællesskabet, er der mange der er åh så bange for Kommunismen !

  Kommentar by Martine — 8. marts 2012 @ 17:42

 28. Tosser! Nazisme er frihed???

  Kommentar by Peter Hansen — 21. august 2012 @ 15:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper