5. juli 2007

Lars Hedegaard om terrorister: “Man taler dårligt om dem. Man gør dem til et problem.”

Ingen kan som Lars Hedegaard spidde apologeterne. Fra tirsdagens Berlingske Tidende.

Fredens religion
‘Hvad har vi dog gjort, siden muslimerne er så vrede på os?’, spørges der nu igen rundt om i Storbritannien efter de seneste fejlslagne forsøg på massemord. Andre går lidt videre og udtrykker forsigtigt deres misnøje med visse aspekter af fredens religion, som de ellers udtrykker deres grænseløse beundring for. Således opfordrer Londons borgmester Ken Livingstone borgerne til at udvise ‘agtpågivenhed’, så man i tide kan opdage nye anslag. Til daglig fører Livingstone an i en kampagne for at promovere islam mest muligt.

Er der noget at sige til, at de unge muslimer er rasende? De gør jo ikke andet end at følge anvisningerne fra deres profet, der gjorde kort proces med enhver, der stod ham i vejen. Hele det officielle England har ustandseligt fremhævet Muhammeds religion som en kulturberigelse og har med begejstring modtaget en voksende strøm af muslimske indvandrere og imødekommet alle deres krav om det britiske samfunds omdannelse. Men når de unge, der er stærkest i troen, så prøver at gå i profetens fodspor og sender et antal vantro til helvede, skal de pludselig kritiseres. I stedet for ros til deres dybe religiøsitet bliver de arresteret. Man taler dårligt om dem. Man gør dem til et problem. Er der noget at sige til, at britiske muslimer føler sig forfulgt og ender med at blive endnu mere rasende, end de var i forvejen.

Oploadet Kl. 09:51 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

37 Comments »

 1. “Hvad har vi dog gjort”?

  Et kort og hurtigt svar: IGNORERET ISLAM OG MUSLIMERNE I FOR MANGE ÅR!

  Der har siden 9/11 været utallige advarsler mod islam, muslimer og deres hadske mordbog, koranen.
  Der har siden 9/11 været utallige beviser op terrorhandlinger, udført af muslimer, der blot fulgte opfordringerne i deres hadske religion, nej ideologi, islam.
  Hvornår vågner den vestlige verden op og går til effektivt modangreb, for at udradere denne kræft, der spredes fra Mellemøsten og Afrika? For islam er som en kræftsvulst. Den vokser stille og ubemærket, indtil den dag, den bryder ud med sine bylder og sår i form af provokationer, krav af religions-racistiske tilsnit, terrorhandlinger, vold, mord, bomber!

  Ja, jeg sammenligner islam med kræft. Kan man sammenligne det med andet, den tiltagende terror taget i betragtning?
  Selv i svulsternes hjemlande, Afghanistan, Pakistan og Irak er islam fællesnævner for vold, mord og (selvmords-)bomber. Er der ikke andre at slå ihjel, slår man hinanden ihjel.
  Politi, militær, politikere, civile, børn! Alle uden undtagelse bliver ofre på islams slagtebænk.

  Kommentar by Dansk Realist — 5. juli 2007 @ 10:00

 2. Hedegaard er en ny NSF Grundtvig.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 5. juli 2007 @ 10:12

 3. Regeringen i UK er lammet af islamofobi. Nu hvor “the chickens come home to roost”, hvor prisen for årtiers undergravning af det britiske samfund skal betales, prøver den desperat at tie problemet ihjel:

  BROWN: DON’T SAY TERRORISTS ARE MUSLIMS

  http://www.express.co.uk/posts/view/12172/Brown:-Don

  Dette er som bekendt mønsteret verden over. EU som gerne vil gøre islamofobi kriminelt, og Bush-regeringen som prøver at kæmpe en “war on terror” imens den lige så desperat bedyrer at islam er fredens religion. Don’t mention the jihad ………..

  Hvis man skal prøve at fremskrive de nuværende tendenser, med forbehold for de involverede usikkerheder, kunne man tænke sig et scenarie, hvor drakoniske hate speech-love reelt afskaffer ytringsfriheden, samtidig med at de ydre omstændigheder forværres drastisk – hyppige selvmordsangreb, optøjer eller lokal implementering af sharia rundt omkring i Europa. Det siger sig selv, at når situationen ud over et vist punkt, vil alskens drakonisk lovgivning ikke kunne lukke munden på folk, om hvad de ser omkring dem.

  Det interessante er så, hvornår og hvordan dette punkt nås. En kommentarskribent på Jihad Watch skrev noget med, at hvis de skifter taktik væk fra terrorangreb, og i stedet bare yngler (“med deres fire koner”) som gale, er vi færdige. Dette kunne være korrekt. Relativ ro i en årrække, med den følge at intet fremadrettet og langsigtet bliver gjort, vil på få årtier sætte os helt ud af spillet. Uriasofoberne her som jamrer over de fremmedfjendske osv. osv. synspunkter de læser fra os, vil blot jamre endnu højere over sådanne prognoser, men faktum er, at selv om procentandelen af muslimer i Europa endnu er relativt lav, er frygten for reaktioner blevet en faktor i det europæiske liv. Man må gyse ved tanken om situationen om 20-30 år.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. juli 2007 @ 10:53

 4. Europæerne er strudse.

  Angsten for ikke at have olie til bilen, har tvunget europæerne til at give deres respektive lande bort til uintelligente og dermed uciviliserede mennesker fra de olieproducerende lande. I EU er den officielle forklaring, at det da bliver dejligt, når hele verden er et stort Sverige, men forklaringen er angst.

  Hvis EU og resten af den vestlige verden efter første oliekrise havde bygget en 50 meter høj mur mellem vesten og de olieproducerende lande, så havde der ikke været et eneste problem i dag. For enten var de olieproducerende døde af sult, og ellers havde de tigget og bedt os om at bytte 10 tønder olie med en tønde korn.

  Nu har den vestlige verden så i demokratiets hellige navn givet vor fremtid bort til barbarer. I de pædagogiske rundkredscirkler har de lært at vende den anden kind til. Det er også det behageligste, når man er kællingeficerede kujoner, der aldrig nogensinde har måttet kæmpe for det daglige brød.

  Nu høster vi.

  Mvh. Børge. (En sagsbehandler har selvfølgelig også krav på en sagsbehandler.).

  Kommentar by Børge — 5. juli 2007 @ 10:54

 5. ->2 Ups, dén historie er jo lige nedenunder.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. juli 2007 @ 11:15

 6. mere om dem der ikke må naevnes og deres bedrifter der ikke må siges de bedriver

  http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,492545,00.html

  Kommentar by maxiandi — 5. juli 2007 @ 13:04

 7. Iøvrigt sjovt som Osama Bin Laden er blevet tavs – klip fra JP:

  “Zawahiri er blevet al-Qaedas langskæggede ansigt udadtil, efter at Osama bin Laden er begyndt at holde en mere lav profil. Videoen er hans ottende i år.”

  Den massive tavshed må tolkes som at Osama er blevet tildelt den store glæde at være blevet “beamet” op, hvilket formentligt er sket for år tilbage, da ToraBora blev desinficeret.

  Peace in our time.

  Kommentar by Karsten, Objektivist DK. — 5. juli 2007 @ 13:52

 8. Herr Trykkefrihed er alt for god til den spidsborgerlige tante. Han burde skifte til Jyllandsposten sammen med de andre groft sagtere.

  Børges ord er mine.

  Kommentar by Kimpo — 5. juli 2007 @ 13:52

 9. Børge,

  Du har en usigelig rigtighed bygget ind i din model.

  Dén med at diktere de skøre arabere, er dog ikke forsent:

  Vi skulle sige til mellemøsten, at på mandag nedsætter vi prisen på deres olie til $25 dollar tønden.

  Hvert år, hvor islamisk terror fortsætter, nedsætter vi prisen yderligere med en dollar per angreb. Øje for øje, dollar for dollar; dette er noget kamel-folket kan forstå (jeg kender Mellemøsten).

  Skulle de forsætte med deres terror, så vil prisen om 3-6 år være nede på $15 dollar. Vi vil nu have mellemøsten i knæ, totalt i knæ. De vil spise af vores hånd, og muslimerne vil udlevere Bin Laden på et sølvfad.

  Vi sidder stadig med magten, selvom socialisterne kaster den bort med frygtelig fart.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 5. juli 2007 @ 14:20

 10. Jeg tror, vi har set den sidste krig i Mellemøsten med britisk deltagelse. Den muslimske opinion er så stærk, at den er svær at ignorere. Det er det samme, der forlængst er sket i frankrig, som nærmest støttede Hizbollahs kamp mod regionens eneste demokrati.

  Hvortil skal man udvandre, hvis man vil sikre sig selv og sin familie? Island?

  Kommentar by Forza Israel — 5. juli 2007 @ 14:28

 11. BROWN: DON’T SAY TERRORISTS ARE MUSLIMS

  …but they are!!

  Gordon Brown has banned ministers from using the word “Muslim” in ­connection with the ­terrorism crisis.

  …if you won’t, I most certainly will!

  Kommentar by Fuck'em — 5. juli 2007 @ 16:22

 12. Gordon Brown viser sig som en tudepude! (nyt udtryk til fri afbenyttelse).

  At han forbyder folk at omtale muslimske terrorister som det de er, er for tyndt og for skvattet, og den klovn (undskyld til alle åroffessionelle klovne) burde sparkes på plads af forgængeren Blair !

  Kommentar by Dansk Realist — 5. juli 2007 @ 17:10

 13. Blair var da ikke stort bedre ???

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 5. juli 2007 @ 17:16

 14. Nu vi snakker om en slags terrorister……husk nu, at det idag er 4 måneders jubilæum for nedrivningen af ungdomshuset (5/3) :-)

  Det kræver sgu en drink i festligt lag …SKÅÅÅL alle sammen :-) :-)

  Mike

  Kommentar by Onion — 5. juli 2007 @ 18:19

 15. Columnist Defends Anti-Islamist Comments: ‘I’m Going to Keep Pointing It Out Until They Blow Me Up’…
  http://www.breitbart.tv/html/2583.html
  http://www.brightcove.com/title.jsp?title=1080152255

  Kommentar by Olsen — 5. juli 2007 @ 19:41

 16. LFPC
  Du behøver ikke at vente 20-30 år. Man skal ikke se hvad man møder på gaden – det er kun de voksne. Man skal ind på skolerne og se hvordan der ser ud, for sådan vil der se ud på gaden om 10 år.

  Man skal også se lidt på de arabiske lande, ikke bare fødselstallet eller gennemsnitslderen.Man skal se på medianalderen, altså den alder hvor der er lige mange yngre og ældre på hver side. Her bliver man rigtigt bange, for den staves ‘katastrofe’.

  Det er ikke vestens energiforbrug, der får kloden til at bryde sammen, det er den vildt voksende befolkning i områder, hvor der er rigeligt med problemer i forvejen. Politikerne er åbenbart handlingslammede af skræk, for jeg nægter at tro de er lige så naive som de radikale allesammen.

  Det er synd for vores børn.

  Kommentar by Anonym — 5. juli 2007 @ 21:41

 17. LFPC
  Du behøver ikke at vente 20-30 år. Man skal ikke se hvad man møder på gaden – det er kun de voksne. Man skal ind på skolerne og se hvordan der ser ud, for sådan vil der se ud på gaden om 10 år.

  Man skal også se lidt på de arabiske lande, ikke bare fødselstallet eller gennemsnitslderen.Man skal se på medianalderen, altså den alder hvor der er lige mange yngre og ældre på hver side. Her bliver man rigtigt bange, for den staves ‘katastrofe’.

  Det er ikke vestens energiforbrug, der får kloden til at bryde sammen, det er den vildt voksende befolkning i områder, hvor der er rigeligt med problemer i forvejen. Politikerne er åbenbart handlingslammede af skræk, for jeg nægter at tro de er lige så naive som de radikale allesammen.

  Det er synd for vores børn.

  Kommentar by PeterK — 5. juli 2007 @ 21:41

 18. ->11

  “Man skal også se lidt på de arabiske lande, ikke bare fødselstallet eller gennemsnitslderen.Man skal se på medianalderen, altså den alder hvor der er lige mange yngre og ældre på hver side. Her bliver man rigtigt bange, for den staves ‘katastrofe’”.

  Ja, det er umuligt at stykke et best case scenarie sammen som betyder bevaring af vores frihed og velstand århundredet ud. Tomrummet skabt af europæernes faldende fødselstal vil selvfølgelig blive fyldt – hvem vil seriøst påstå andet? Svjh er det i Gaza at medianalderen er 14-15 år – hidsige gemytter, kender stort set kun alternativerne Hamas og Fatah, vokset op i en dødsfikseret anti-kultur, ingen fremtidsmuligheder – og Europa ligger lige på den anden side af Middelhavet.

  Der var et link her forleden til en artikel i Financial Times, som havde et optimistisk budskab, Europas islamificering stærkt overdrevet osv. Ved nærmere læsning byggede optimismen stort set på et svagt stigende fødselstal hos europæiske kvinder. Enhver kan så sammenholde forceret optimisme som dette med billedet i gadehøjde. Hættemåger og kludekoner med klap- og barnevogne.

  Det er vist aldrig lykkedes at få vores kritikere her engageret i en diskussion om disse perspektiver. De vil hellere tale om “dæmonisering”, “islamofobi” og vores egne angivelige krænkelser – det store perspektiv er slet ikke et emne. Busplakatkampagnen for Dansk Folkeparti som blev omtalt her for nogen tid siden viste dette – fagforeningens svar var “plads til alle”. 800 millioner mennesker i Nordafrika og Mellemøsten i 2050 – plads til alle? Den selvpålagte uvidenhed eller fortrængning er total. Dette århundrede kommer formentlig til at medføre de mest omfattende og blodige forandringer i Europas historie, og næsten alle er ligeglade.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. juli 2007 @ 22:29

 19. Efter at glæden har lagt sig over, at de kom udefra og ikke var af UK-avl, venter vi spændt på psykologernes forklaring på, hvilken vestlig dårligdom der udråbes til årsagens bærende pille.

  Kommentar by Menig 442 — 5. juli 2007 @ 23:02

 20. Det er så sørgeligt med denne Vestlige fornægtelse af fakta .

  Jeg har skrevet om det før, men altså, hvis det ikke var fordi det stadig blive ført ind i under klassificering konspirationsteori, så kunne man sågu da forledes til at tro, at denne omkalfatring af Europas lande ved hjælp af indvandring fra inkompatible kulturer er planlagt .

  Ingen ved deres fulde 5 har kunnet være i tvivl om, at dette på sigt ville skabe overordentlige store problemer — hvilket også kunne have været hensigten ?

  Hvordan får man bedst iværksat dybtgående ændringer i samfund – hvis det er det der skal til for at få gennemført en overordnet plan ?

  Jeg tænker på en plan gående ud på realiseringen af een verden, een hær, een regering osv.. alt sammen under UN .

  Bloggeren Spydpigen har noget om dette p.t..

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 6. juli 2007 @ 00:00

 21. LFPC:

  “Den selvpålagte uvidenhed eller fortrængning er total.”

  Dagens citat, dén giver jeg til dig. Ufatteligt godt formuleret. Du har lige beskrevet ca. 65-70% af de danske borgere.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. juli 2007 @ 08:19

 22. Radigale, SF, Enhedslisten og Socialdemokraterne har med kyshånd og åbne grænser indviteret den analfabetiske bærme indenfor, sat os i den situation vi er i dag.

  Og hvorfor har de det? Bliver I ved med at spørge og fatter ingenting.
  Holder de ikke af vores land? Næe, de vil skide vores land et stykke for så vidt som nationalisme ikke er på deres program – det er helt andre ting, det drejer sig om.
  Offentlige ansatte!

  Siden allahtosserne og andre analfabeter fra det meste af verden har fundet vej til vores socialhjælp, arbejdsløshedskasser, førtidspension ect. er antallet af behandlere, lærer, offentlige ansatte steget markant i vores land – netop de stemmer, de nævnte partier bevidst har skabt for at komme ind på de bonede gulve.
  Glistrup sagde det jo for over 30 år siden.

  Så rådden er virkeligheden her i Danmark, en situation, der ikke kan sammenlignes med Frankrig og England – her er det tidlige kolonier og blødsødenhed, det drejer sig om, dum stolthed over engang at ha været et imperium.

  Og med hensyn til afhængigheden af olie, drivkraften til vores vellevned, vil jeg henvise til Allans vise Gud Lenin: Kapitalismen vil altid med glæde sælge dig det reb, de selv skal hænges i.

  Angst for den muslimske virkelighed, var der en af jer der nævnte, blind hygge-nygge trøst i parcelhuskvarterene, er hvad Nasar Khaders parti samler stemmer på.

  GO HOME MUSLIM PIGS!

  Kommentar by Bodil. — 6. juli 2007 @ 09:47

 23. I dag har Lars Hedegaard en lang artikel “Europa på dødsruten” i JP’s KULTUR, som jeg henleder opmærksomheden på, fordi indholdet passer så fint med nogle teorier, jeg i mange år har plæderet for og kaldt “de unge krigere”.

  Historikeren Uffe Østergaard var inde på noget af det samme allerede for omkring 17-18 år siden, da han skrev i et arbejfdspapir, at de mange arbejdsløse albanske akademikere i Kosovo var opskriften på oprør/borgerkrig. Det var vel at mærke førend den brød ud.

  Artiklen handler om demografi og en tysk sociolog Gunnar Heinsohns teser om en ungdomspukkel af især muslimske mænd med højt hormonspejl. Denne artikel burde have mindst én særlig tråd her på Uriasposten.

  Vi tager et par eksempler fra artiklen:

  “Den uro, som ungdomspuklerne afstedkommer, skyldes vel at mærke ikke social nød, sult eller mangel på uddannelse eller jobs. Derfor kan man heller ikke sikre freden ved hjælp af ulandshjælp.

  Tværtimod. Den dag de oveflødige unge mænd får nok at spise, starter krigen. Sultne og uuddannede fører nemlig ikke krig, men lider i stilhed.

  Fænomener som Al Qaida talebanerne og talløse andre mordreriske og kgigeriske bevægelser blandt de muslimske masser udspringer ikke af fattigdom, men af uopfyldte ambitioner, som ingen vestlig hjælp kan råde bod på.”

  “Heinsohn har også et godt råd til de vestlige ledere, der sender deres soldater til ungdomspukkel-lande som Irak og Afghanistan, og som overvejer at gå ind i Darfur.

  Hold jer for Guds skyld væk. Vestlige lande med én søn pr. familie skal ikke sende deres unge mænd som kanonføde i ungdomspuklernes uafvendelige myrderier.”

  Hørt!

  Kommentar by Mette (islamofob) — 6. juli 2007 @ 09:47

 24. Vi tager endnu et eksempel på Heidensohns udtalelser:

  “Det er ikke mærkeligt, at unge, hårdtarbejden mennesker i Frankrig og Tyskland vælger at udvandre. Ikke nok med, at de skal forsørge deres egen aldrende befolkning. Hvis vi tager 100 20-årige, så vil de 70 franskmænd og tyskere derudover skulle forsørge 30 indvandrere på deres egen alder samt deres afkom. Det skaber mismod hos den hjemmehørende befolkning, særligt i Frankrig, Týskiland og Holland. De løber væk.”

  Konklusionen er, at vi er på vej bort fra velfærdssamfundet, og det har vi jo skrevet om i lang tid her. Jeg føler mig allerede groft udnyttet, men jeg har også lige betalt en frygtelig restskat, som jeg finder helt urimelig.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 6. juli 2007 @ 09:55

 25. ->22

  Jeg ved ikke om denne reference er i papiravisen, men Hedegaard har et interview med Heinsohn på Sappho:

  Interview: Tabernes kontinent

  http://www.sappho.dk/Nr.%206%20maj%202007/kontinent.html

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. juli 2007 @ 10:34

 26. Ad #22: Findes artiklen online andre steder end jp.dk – thi her skal man være såkaldt JP Master-abonnent for at kunne læse artiklen?

  Kommentar by Obecalp — 6. juli 2007 @ 11:07

 27. De Radikales’ “alt er ligegodt” ligger bag alt dette som Hedegaard beskæftiger sig med, på så glimrende og nødvendig måde.

  Fra et USA chat-room omkring bogen:

  “The West’s last Chance” (amazon for en halvtredser).

  Unlike other commentators here I think Blankely [forfatteren] is correct. The baby boomer generation [på dansk; caffee latté] is the poison killing the body politic all over the Western world – and I speak as an ex-leftie baby boomer.

  The concept of non judgemental moral equivalence [radikal relativisme], so one man’s terrorist is another man’s freedom fighter [DR i en nødeskal], is so ingrained now in our culture that I am sure as you read this (especially if you are a boomer) you quite likely agree with the terrorist / freedom fighter statement.

  But it was not always like this – people took a stand on issues – and had not moral ambivalence about right and wrong. As Malcolm Muggerdige said, “The problem is that when people stop believing in something they don’t believe in nothing, they believe in anything”. The boomers believe in anything.

  Så flot kan det siges. Engelsk er et vidunderligt sprog.

  anti-sharia (islamofob)

  Kommentar by anti-sharia — 6. juli 2007 @ 11:19

 28. 19

  DR2 Deadline har da allerede udråbt USA som den store stygge skyldige, nu da fanatiske læger fra Mellemøsten åbenbart havde påtænkt at gøre det modsatte af at redde liv i England.

  Jeg håber at der nu bliver udøvet mere kontrol med, hvem der lukkes ind som læger i Danmark. De bør tjekkes i hoved og bagdel, før de godkendes til at arbejde på danske hospitaler.

  Kommentar by Janne — 6. juli 2007 @ 11:44

 29. De skal ikke ind og lege læger her, det er allerede dokumenteret at de er farlige via deres dårlige sprog og manglende forståelse.

  At de så i deres fritid planlægger islamisk terror er jo forså vidt hyggeligt nok. Danskerne har jo også fritids interesser.

  Men læger har jo godt nok en mulighed for at gøre virkeligt frygtlige ting nå de vantro ligger syge og forsvarsløse.

  Spørgsmålet er om behovet for læger ikke er grundet i antallet af fremmede og deres enorme overforbrug af sygehusvæsnet…

  Ud med de fremmede og ud med de fremmede læger.

  Så kunne de hellige danske læger der ligger og leger helte i “læger uden grænser” komme hjem og tage sig af de mennesker der har betalt deres uddannelse.

  Og terrorismen kunne foregå der hvor den ikke gør nogen skade: i mellemøsten og på islamiske områder.

  Kommentar by kim petersen — 6. juli 2007 @ 12:08

 30. Her er linket til JP-artiklen af Lars Hedegaard:

  http://jp.dk/arkiv/?id=998087&jp_user_id=95618G9F902E261308

  Kommentar by Mette (islamofob) — 6. juli 2007 @ 13:09

 31. Ang. Heinsohn.

  Jeg linkede til Sapphos artikel i denne postering: http://www.uriasposten.net/?p=4541, men laver lige en ny tråd med udgangspunkt i Hedegaards kommentar.

  Kommentar by Kim Møller — 6. juli 2007 @ 13:26

 32. -> Kim Jensen

  Hov, hov, moderation på. Ud med islamiske læger eller lægestuderende med islamisk baggrund f.eks Helen Lafitti, som bl.a her
  http://helenlatifi.wordpress.com/2007/06/26/s%C3%B8ren-espersen-og-hans-40-r%C3%B8verhistorier/
  demonstrer total hjernedød.

  Jeg er gift med en udenlandsk læge. Hun søgte arbejde som læge på dansk efter et ½ år i landet, og har nu dansk autorisation og får godkendt sin speciallægeautorisation om 1 år. Så har hun været her i 4 år. Det har kostet os en del penge, og den danske stat 0 kroner.

  Også her har islam været med til at forværre tilstanden.

  Kommentar by PeterK — 6. juli 2007 @ 15:00

 33. # 32 PeterK —

  Dit eksempelt er ganske glimrende : vi skal kalde en spade for en spade .

  Ikke mere snak om indvandrerer og tilflyttere, men om HVILKE grupper det drejer sig om .

  Det sidste eksempel på EU-Nysprog fremkom i en TV-avis angående læger i Australien, der var hentet ind til afhøring i forbindelse med forsøgene på bombninger i hhv. London og Glasgow .

  Disse læger blev omtalt som INDISKE læger .

  Hvorfor kunne man ikke sige det som det er, og som alle vel er klar over alligevel, at det drejer sig om muslimske læger med Indisk baggrund ?

  Det er foragteligt man fra EUs side vil trække dette Nysprog ned om ørerne på befolkningerne for at tækkes muslimerne .

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 6. juli 2007 @ 21:14

 34. Ja, Bent Hansen fra Region Midt har sendt et hold eksperter over for at hente et større antal indiske læger hertil. Det koster regionen 400.000 kr pr læge, og når de kommer har de kontraktligt krav på arbejde, bolig m.v. Jeg håber han har sorteret muslimerne fra. De muslimske læger jeg har hørt om for nylig, inklusive sludrechatollet fra Odense, giver mig ikke lyst til at konsultere nogen af dem. Her kan virkeligt tale om “læger uden grænser”.
  I øvrigt så jeg lige at der i Indien er dræbt 10 millioner nyfødte piger de sidste 20 år – det er altså 500.000 om året. Årsagen er den enkle at på grund af tåbelige traditioner og måske religion – jeg ved det ikke, ruinerer det familien at gifte mere end 1 pige bort.

  Kommentar by PeterK — 6. juli 2007 @ 22:06

 35. @33 Vivi

  Engelske medier omtalte i starten terroristerne som “Asiatiske”!

  Det nye dæknavn for muslimer, fordi ordet “muslim” er blevet et fy-ord at anvende overfor muslimske forbrydere og terrorister. Gordon Brownsoul har netop slået det fast, læste jeg forleden.
  (Brownsoul er en henvisning til den brune sjæl, hen fremviser ved at gå muslimernes ærinde).

  Kommentar by Dansk Realist — 7. juli 2007 @ 06:35

 36. Vore love og retsfølelse skal, kan og må “overrules” af ISLAMISKE fornærmede følelser, islamiske love og tænkemåder!

  Vore menneskerettigheder og vor lokale lovgivning TILSIDESÆTTES GROFT af de selvsamme mennesker, der konstant forelæser disse, ved at forsøge at retfærdiggøre voldelige reaktioner på religiøs fornærmelse.

  Snart får vi vel norske tilstande, hvor man skal DØMMES, standret, efter folks fornærmede følelser.

  “Hun så selv på mig, da hun gik forbi!”

  Kommentar by +M+ — 8. juli 2007 @ 10:40

 37. # 35 Dansk Realist

  Dæknavnet Asiat for muslimer er da voldsomt fornærmende overfor øvrige Asiater .

  Hvorfor i alverden denne ømhed i praksis, indenfor snart sagt alle områder, overfor dødskulten Islams muslimer – hvis det ikke er fordi hensigten er, at vi skal tvinges ind i et fællesskabe med de Arabisk/Islamiske lande ?

  Det der har været påstået som en konspirationsteorie, nemlig at frembringe et fællesskab mellem Europa og de Arabisk /islamiske lande, i første omgang omkring Middelhavet, begynder at tone frem at konspirationsteorierne, som realiteter .

  Men der stopper det ikke .

  Middelhavsbassinnet skal nemlig ende som det geografiske centrum i dette nyt fællesskab kaldet Eurabia – et fællesskab som også vil includerer Subsahara.

  Spørg blot historikeren Uffe Østergaard !

  Han kom for skade for nogle år siden, på TV, at lufte de absolut realistiske muligheder ved dette projekt .

  Vi aner i realiteten ikke ret meget om hvilke planer EU har med Europa – vel .

  Og den nye Forfatningen – den vil blive vedtaget uden Europæerne bliver spurgt .

  Den er vel også eet af ledene i projekt Eurabia .

  Konspirationsteori ?

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 8. juli 2007 @ 14:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper