17. april 2013

Fjordman-bashing: Han skrev 45 kapitler i Breiviks bog – Han betales af amerikanske højreekstremister

Trods ihærdig indsats er det ikke lykkedes medierne, at kæde Anders Behring Breivik sammen med Fjordman, men gryden skal holdes i kog, og flere udgivelser er på trapperne. Den ene er værre end den endet. Her to aktuelle eksempler, der illustrerer hvorledes den talende klasse marcherer i takt uafhængigt af virkeligheden.

Tidligere forsker Vidar Enebakk, bidragyder til Høyreekstremisme. Ideer og bevegelser i Europa – antyder et samarbejde mellem Fjordman og Breivik.

“Han har heller ikke innrømmet at jo, det er han som har skrevet 45 av kapitlene i Breiviks manifest. Det burde ikke være farlig å si det, for det er fakta.” (Vidar Enebakk)

(Sunnmørsposten, 16. april 2013: Fjordman før og nå)

Journalist Simon Sætre, forfatter til Fjordman. Portrett av en antiislamist – postulerer at Fjordman finansieres af amerikanske højreekstremister. Aftenposten gjorde det til forsidehistorie, og dementerer diskret.

“Jeg tror det har skjedd først i det siste, etter at han ble en berømthet. I utlandet får han tilgang til penger fra folk som ser hans budskap som en god sak. Det er grunn til å tro at amerikanske høyrekrefter er blitt en viktig inntektskilde for Fjordman.

(Aftenposten, 17. april 2013: Fjordman betales av høyreekstreme i USA; Apropos: DR om SIAD)

“Ved en feil er det i en mindre andel av dagens papirutgave av Aftenposten brukt en misvisende tittel til denne saken. I tittelen gis det inntrykk av at Peder Nøstvold Jensen lønnes av høyreekstreme. Dette er det ikke dekning for å hevde. Aftenposten beklager dette.” (Aftenposten.no, 17. april 2013: Fjordman støttes økonomisk fra USA)

Oploadet Kl. 14:48 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/47398/trackback

15 Comments »

 1. […] Document.no. Se også Fjordman-bashing: Han skrev 45 kapitler i Breiviks bog – Han betales af amerikanske højreekstremi… […]

  Pingback by Bruken av Fjordman « Snaphanen — 17. april 2013 @ 15:01

 2. Det er vel ikke for ingen ting at de bliver kaldt fjeldaber, og så er der måske en forklaring på hvorfor de elsker muslimer.

  Kommentar by Fritz — 17. april 2013 @ 15:20

 3. Men er der nogen journalister, som har koncentreret sig om Monica S. Hansens dialog med Breivik? Den hvor hun opfordrede til mord, død og ødelæggelse? Kan hun have været katalysatoren til hans vanvid?

  Halloooooooooooooooo journalister, hvor er i henne?

  Kommentar by cicero — 17. april 2013 @ 16:22

 4. Hovhov Fritz, der findes også fornuftige fjeldaber.

  Gad vide om Tom/Mette nu dukker op med tirader om hvordan Enebakk er en tempelridder der forsvarer fornuften mod mørkets kræfter. Tydeligvis betragter Enebakk Fjordman som en art svulst, omend godartet, og dog potentielt ondartet, og dette forhold “nødvendiggør” at han skriver en bog om ham, for at “gøre samfundet en tjeneste”. Det er kun så altfor tydeligt at han ikke selv er herre over sine tanker, men blot føler sig kaldet til at ile de nødstedte offermennesker til undsætning, og straffe denne onde mand der siger så rabiate ting som at han ikke støtter Breivik, skønt alle kan se at det gør han, og at Breivik ikke er ved sine fulde fem, skønt den ufejlbarlige norske retsstat har dømt ham tilregnelig. Slige gale rablerier er det jo kun en rabiat looser der kan få sig til at føre til torvs. Ak ja, Enebakk er sandelig en hædersmand!

  Kommentar by Høgsbro — 17. april 2013 @ 16:27

 5. “Ved en feil er det i en mindre andel av dagens papirutgave av Aftenposten brukt en misvisende tittel til denne saken.”

  Det er dæleme længe siden jeg stadig troede, at journalister er ondskabsfulde ved en fejltagelse. Næh, det er fuldt bevidst. De ved, hvad de gør.

  Kommentar by Mackety — 17. april 2013 @ 16:38

 6. Der er masser af venstreradikale og muslimske ekstremister, der bliver finansieret fra USA og alle mulige andre steder. Hvorfor egentlig den store interesse for Fjordman, der blot er en enkelt blogger og forfatter..?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 17. april 2013 @ 19:34

 7. Jeg tror ikke, at journalister interesserer sig for MMSH og hendes langvarige kontakt med Breivik.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 17. april 2013 @ 20:31

 8. Jeg synes det er paa hoeje tid at stoette socialdemokraturet og
  dets stoetter laengere ude i det roede felt i deres bestraebelser
  paa at goere noget ved prostitutionen…….
  taenk blot,hvordan det kunne rydde op i journalist-standen..hehehe..!

  Kommentar by Kim Rasmussen — 17. april 2013 @ 21:12

 9. Kim Rasmussen

  Ja for vi skal huske at den lykkelige journalist ikke findes!

  Kommentar by Sigwar — 17. april 2013 @ 21:41

 10. Hvis Aftenpostens overskrift ellers var sand burde man vel stille det indlysende spørgsmål.

  Og hvad så?

  Kommentar by Santor — 17. april 2013 @ 22:52

 11. Der er da i det mindste en vis poetisk retfærdighed i, at det netop
  er Café Castro, det går ud over – altså der hvor mange af de venstreflippede café latte-tosser med alle de rigtige meninger plejer
  at hænge ud ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 17. april 2013 @ 23:02

 12. UPS! – forkert tråd.

  Beklager ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 17. april 2013 @ 23:05

 13. Læs Ole Hasselbalch bog om Jan Høeg, Ja, jeg elsker dette landet. Der er intet forandret i Norge, hvor socialist-kommunister lyver og bedrager døgnet rundt, for egen vindings skyld.

  Værst af alt, EUrabia i Bruxelles ved alt om, hvor korrupt Norge er, men undlader at gribe ind, ja endsige svare på klageskrivelser.

  Aftenposten har kun en standard at leve op til: Overgå SamarbejdsPolitiken i løgn og bedrag, for at gøre plads til multi-kulti og islam.

  Kommentar by Iznogut — 17. april 2013 @ 23:05

 14. Det var dog nederdrægtigt.

  Kommentar by Robert R — 18. april 2013 @ 00:03

 15. Norge blev forøvrigt i efteråret degraderet fra A til B-status i FN’s nationsoversigt hvad angår menneskerettigheder. Samme niveau som en række mindre velanskrevne diktaturer og slyngelstater. Problemet er såvidt jeg huster Norges manglende opsyn med egne myndigheders magtudøvelse.

  Kommentar by Høgsbro — 18. april 2013 @ 00:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper