23. april 2013

Nye oplysninger i sagen mod Redox/AFA: Voldelige AFA’ere hackede – Redox-hackere var voldelige

I sidste uge afleverede Anklagemyndigheden anklageskriftet mod syv personer, i den tidligere omtalte AFA/Redox-sag. PET tilkendegav tidligt, at der var personsammenfald mellem Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox, og medierne var også i vildrede. Hvor Ritzaus Bureau fortalte at de syv tiltalte havde relationer til ‘den venstreorienterede gruppe Redox’, så tilkendegav Politiken omvendt, at de syv tiltalte ‘alle’ havde ‘tilknytning til Antifascistisk Aktion’.

Læser man anklageskriftet, så står det klart, at der ikke har været en egentlig adskillelse mellem voldelige AFA og efterretningsorganet Redox. Personlige oplysninger om op imod 6000 politiske modstandere, blandt andet sygejournaler og bankoplysninger, var samlet på en server i Fredericia, og herfra var det meningen at 20-30 højreorienterede på forskellige måder skulle konfronteres. PET valgte at gribe ind efter overfaldet på en tidligere DNF’er på Nørreport Bodega, 10. oktober 2009, men retsagen inkluderer flere forhold.

De tiltalte.

AR, 26 år (tidligere AJ): AFA’s egentlige leder. Journaliststuderende, tidligere dømt for hærværk. Tiltalt for forsøg på overfald 6. august 2008 på Park Allé i Århus, overfaldet på Nørreport Bodega, 10. oktober 2009, hærværk mod to biler, ulovlig våbenbesiddelse (bl.a. knojern, jernrør, baseballbat) og hacking. Bosiddende i AFA-kollektiv på Nørrebro, hvor politiet tidligere har fundet bombemateriel.

ABT, 28 år (tidligere AH): Tiltalt for bilhærværk og hacking. Bosiddende i Fredericia.

TJ, 26 år (tidligere SH): Tiltalt for Århus-episoden (2008).

PJ, 30 år (tidligere KS): Tiltalt for Århus-episoden (2008) og Nørreport Bodega-overfaldet (2009). Bosiddende i samme AFA-kollektiv som AR.

JW, 28 år (tidligere JH): Tiltalt for Nørreport Bodega-overfaldet (2009). Bosiddende i AFA-kollektiv på Nørrebro.

MBJ, 27 år: Tiltalt for Nørreport Bodega-overfaldet (2009) og hacking.

IED, 31 år: Tiltalt for hacking.

(AFA-leder AR foran Rådhuset i Århus, 6. august 2008 – flankeret af københanske AFA’ere)

Det første man bemærker, er det faktum at fem ud af de syv tiltalte i sagen har foretaget navneændring, og heraf har fire af dem taget almindelige danske navne – formentligt for bedre at agere i det skjulte. Alene det forhold, isoleret set, understreger at de tiltalte ikke er tilfældige aktivister, men dedikerede ekstremister.

Jyllands-Posten noterede torsdag i sidste uge, at “Redox har til huse hos… Internationale Socialister, i Griffenfeldsgade”, men den pågældende adresse inkluderer flere venstreekstreme bevægelser, herunder Socialistisk Ungdomsfront, Venstresocialisterne, Internationalt Forum og solidaritetsforeningen Det Røde Egern, der ejer blokvognen som organisationerne bruger til sine mange demonstrationer, herunder eksempelvis ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl’.

Da hverken politisk vold eller hacking er lovligt, agerer AFA og Redox i sagens natur bedst i det skjulte, og da Datatilsynet sidste år forsøgte at få kontakt til Redox gik det via en co-adresse hos Internationalt Forum (IF). Et magasin som tidligere AFA-leder Pelle Dragsted var aktiv for, som i dag ledes af Torkil Lauesen, ideolog for Blekingegadebanden – manden bag ‘Z-file’’, arkivet over danske jøder. Der har tidligere været oplysninger fremme, der indikerer kontakt mellem det nye AFA og IF, og det er næppe en tilfældighed, at en af de tiltalte også været aktiv som skribent for IF.

Dertil må tilføjes, at en af de tiltalte sideløbende med andre aktiviteter har en lille IT-virksomhed, der deler adresse med et forlag der står for en stor del af udgivelserne på den ekstreme venstrefløj, herunder eks. udgivelser om højrefløjen. På samme adresse havde AFA’s tidligere leder Martin Lindblom sin daglige gang – en rolle der kan siges at være overtaget af Rune Eltard Sørensen, der også tidligere er sat i forbindelse med Redox. Han er bedst kendt for angreb på borgerlige politikere, men Jyllands-Posten kunne tilbage i 2008 afsløre, at han på daværende tidspunkt var en central person i Århus’ venstreradikale miljø.

To ud af de fire der er tiltalt for det brutale overfald med flasker og spark på Nørreport Bodega, er tillige sigtet for hacking, og det står klart, at Politikens kilde til ORG-afsløringen har været folk der er dybt kriminelle udi organiseret ‘hatecrime’. Meget apropos så kom der ingen sag mod ORG, selvom Århus Stiftstidende gjorde spekulationer i den retning og blandt andet skrev at den højreekstreme loge var tæt på anholdelse.

Sagen fra august 2008, er nok så interessant. Århus-autonome Jesper Munk Jeppson skulle i retten for vold mod århusiansk højreorienteret, og manden der transporterede vidnet til Byretten i Århus, blev forfulgt, og fik bilen smadret foran privatboligen i Århus Vest. Munk Jeppson blev frikendt for vold, men dømt for ulovlig våbenbesiddelse.

(Hærværk mod bil, Århus V, 6. august 2008; Avisen.dk, Junikredsen)

Politiet anholdt senere fire personer, heraf AR, TJ og PJ, der havde taget turen fra København med det sædvanlige udstyr – knubhandsker og Faxe Kondi-flasker. De stødte periodevis sammen med 40-50 lokale autonome der var forsamlet bag AFA-banner overfor Byretten.

(Tiltalte AR med slagvåben på Park Allé, 6. august & Århus Stiftstidende, 7. august. s. 8)

Udover tiltalen for overfaldet og forsøg på overfald, er flere tiltalte for hærværk mod to biler parkeret foran kendt højreradikal i Ejby på Sjælland. Episoden fandt sted dagen før et højreorienteret arrangement i Sverige.

Oploadet Kl. 13:02 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/47512/trackback

30 Comments »

 1. For ikke at få problemer med loven om navneforbud, sletter jeg kommentarer der berører navne og organisationer, som jeg vurderer kan give mig juridiske problemer.

  Kommentar by Kim Møller — 23. april 2013 @ 13:10

 2. Det venstreorienterede miljø minder mere og mere om SA (Sturmabteilung) – den tyske nazistiske bevægelses stormtrop afdelinger, hvis medlemmer som bekendt var uniformeret i brune skjorter.

  Kommentar by machiavelli — 23. april 2013 @ 14:10

 3. Det venstreorienterede miljø minder mere og mere om SA (Sturmabteilung) – den tyske nazistiske bevægelses stormtrop afdelinger, hvis medlemmer som bekendt var uniformeret i brune skjorter.

  Nu venter vi kun på uniformen hos det venstreorienterede slæng.

  Kommentar by machiavelli — 23. april 2013 @ 14:11

 4. SA´erne ville faktisk gerne have været sortklædte, ligesom de italienske fascisti´er og deres nuværende AFA-inkarnation er det (alle tre havde den socialistiske tilgang til verden til fælles. SA´erne havde bare ikke pengene til sorte uniformer.

  Istedet faldt de over et større lager af brune uniformer, som skulle have været sendt til von Lettow-Vorbecks tropper i Tysk Østafrika under 1. Verdenskrig, men som ikke kunne komme frem pga. den britiske flåde. Ingen havde brug for brune uniformer i Europa, så de havde ligget på lager i en årrække, før SA-folkene opdagede dem og fik dem for en slik.

  Kommentar by Henrik — 23. april 2013 @ 15:01

 5. PS: handsker og sodavandsflasker er ikke unormalt i bybilledet, men….handsker på i AUGUST??? Så er det vist mere oplagt, at det er for ikke at efterlade fingeraftryk..

  Kommentar by Henrik — 23. april 2013 @ 15:04

 6. DET ER VIGTIGT AT HUSKE.
  Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke.Højrefløjen har et medansvar for, hvad højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel. Venstrefløjen er per defination bærere af frihed, tolerance og fortalere for hver menneskes ret til at udtale sig. Højrefløjen er for ufrihed, intolerance og indskrænkning af ytringsfrihed.
  Her er vi jo over i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte det: “-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser!” SÅDAN
  Tilbage står spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?

  Jeg har ALDRIG fået et svar på mit utallige gentagne og simple spørgsmål.
  Hvis der er nogen i Danmark der bruger vold, intimidering, hærværk, tyveri, lemlæstelse, så er det venstrefløjens sturmabteilung AFA´s tæskehold kaldet “Knytnæven”. De bruger de midler som de påberåber sig at forsvare. Havde modsat hold lavet noget tilsvarende, så havde medierne været helt oppe på tåneglene.Mange journalister er ikke andet end eksponenter for tjenesteadelen, en samling mediepolitiske pennesmørere, der har reduceret sig til mikrofonholdere med fraværelse af kritisk sans.En samling søvnigt lysende lygter.

  Jeg mener det var Machiavelli der sagde: “Skader man nogen, skal man gøre det så grundigt, at man ikke behøver at frygte hævn! Måske værd at huske på, hvis man bliver overfaldet af AFA´s knokkelhær af bøller.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 23. april 2013 @ 15:31

 7. Er der røde ører på Politiken, eller er man bare så overbevist om egen ufejlbarlighed og vennernes ret til at begå kriminalitet i den gode sags tjeneste?

  Kommentar by Jørgen Duus — 23. april 2013 @ 15:58

 8. Der er ikke røde ører på politiken… Der er stolthed over, at påvirke demokratiet i den “rigtige” retning…. De forstår ikke deres ophav og salige Brandes… De kan læse 1984 og være helt enige i det forfærdelige scenario som Orwell fremmaner… Og dagen efter selv gøre løgn til sandhed og sandhed til løgn… I den gode sags tjeneste….

  Velbekomme… og skål i Champagne til den næste reception… Hvor de kan samtale med Carsten Jensen, om alle os, klamme kældermennesker.. Og vores forfærdelig tone… Bagefter sætter de sig op på Christiania cyklen og henter Paprika og Janus i den private perkerfri skole på Østerbro…

  Kommentar by ny kommentator — 23. april 2013 @ 16:23

 9. AR, 26 år (tidligere AJ): AFA’s egentlige leder. Journaliststuderende…

  siger alt om journaliststanden

  Dejligt at se, hvordan avisoplagene styrtdykker. Ingen gider at blive ved at betale for den ensidighed http://do.dk/asp/oplagstal_pop.asp

  Kommentar by tavsen — 23. april 2013 @ 16:27

 10. @Der Adler

  Ja Benito Scocozza havde nogle specielle udlægninger. Men han kom vel fra et godt nazistisk hjem? Må være trist for ham at bære rundt på det fornavn ;-)

  Kommentar by tavsen — 23. april 2013 @ 16:41

 11. @ tavsen
  Fuldstændig rigtigt. En af hans nære slægtninge, står i Bovrup-kartoteket, så pæren falder sjældent langt fra hesten.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 23. april 2013 @ 17:43

 12. Der Adler

  Man tror, at det er lyv, men mange trives uden at blinke med dobbelte standarder a la “-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser!”. Men hvorfor?

  Nogle gange kan man få den mistanke, at forskellen beror på, hvem der er/var/anses for den stærkeste. Stalin bankede Hitler, og dermed er Stalins socialisme godt og Hitlers socialisme ondt.

  Folk med dobbelte standarder vil selvfølgelig ikke vedkende sig, at de tænker så primitivt, men i praksis laver de en del efterrationaliseringer for at kabalen kan gå op, så Stalin fremstår som den gode og Hitler som den onde.

  Man ser mange forskere ‘forske’ inden for sådanne ‘rammer’, ligesom det er velbrugt af journalister.

  Kommentar by traveler — 23. april 2013 @ 18:06

 13. Bemærk det første billede, hvor alle er i samme sorte tøj. Det må være noget vedtaget – altså en uniform. Er der nogen, som ved noget om deres uniformskodex – bare så vi kan genkende dem i bybilledet?

  Kommentar by Sigwar — 23. april 2013 @ 18:45

 14. @ 11 Der Adler

  Hvad angår Benito Scocozza så er pæren åbenbart faldet meget langt fra hesten.

  At kalde Scocozza for venstreorienteret er en grov underdrivelse.
  Allerede som ung brød han med DKP, der var alt for moderat for Scocozza. Han var medstifter af KFML (Kommunistisk forbund-Marxister Leninister. Senere var han medstifter af det maoistiske KAP og var dets formand fra fra 1976 -1984.

  Scocozza ønskede væbnet kamp for at komme til magten. Han afviste, at målet kunne nås med fredelige midler. Samtidig støttede Scocozza Pol Pots styre i Cambodia.

  Heldigvis for Benito Scocozza er han dansker, han kom således ikke til at tilbringe sit liv i en gummicelle, men blev selvfølgelig i stedet ansat på Københavns Universitet.

  Kommentar by Binee — 23. april 2013 @ 19:58

 15. @ Binee

  Ingen stor forskel på KFML/KAP og nazisme. Begge retninger-groft sagt- tror at de sidder inde med den eviggyldige sandhed, som skal trækkes ned over hovedet på folk, om de vil det eller ej.

  At Benito Scocozza blev ansat på Københavns Universitet kan ikke undre.
  Det falder helt i tråd med anarkisten Torkil Lauesen (Blekingegade-banden), der fik 10 år i fængsel, afsonede 7 år, og senere fik et lukrativt fuldmægtig job i Københavns kommune, og skriver på”aktivist.nu”.

  Den “gamle” voldsmand + aktivist Pelle Dragsted (kirkeasyl/BZ/Modkraft m.m.), er nu international sekretær for Enhedslisten, og er formentlig kandidat til MF ved næste valg.

  Den gamle Rigsantikvar Olaf Olsen, gik jo til bekendelse, og fortalte at han havde udleveret navne og levnedsbeskrivelser på danske borgere til Sovjet efter 1945.
  Jo lusene sidder alle steder. Man kan også sige det på en anden måde. En lort er en lort. Man kan pakke den pænt ind, og man kan forsøge at give den en anden lugt og man kan forsøge at skjule den, men lorten er der dog stadig.Men vi kender dem, de sætter hellere end gerne mærkater på mennesker og sætter dem i bås, hvis meninger de finder forkastelige. I slampølen er den første regel, at først lyver man om sine modstandere, hvorpå man brygger videre på løgnen.

  Pugna pro patria

  Kommentar by Der Adler — 23. april 2013 @ 20:49

 16. Hej Kim Møller

  Tom Carstens havde et indslag om emnet i orientering i dag Tirsdag d. 24.4.13
  Hør lydklippet på denne side.
  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2013/04/23/155222.htm
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 23. april 2013 @ 21:22

 17. Gad vide hvorfor Enhedslisten er valgt ind i folketinget. Deres partiprogram er imod demokratiet.

  Kommentar by machiavelli — 23. april 2013 @ 21:29

 18. Intet ude om evt tiltaler for drabsforsøget på Siad toppen i parkeringskælderen på Amager i sin tid?

  Kommentar by J..... B....... — 23. april 2013 @ 21:52

 19. Hvor var AFA-lederen i praktik som journaliststuderende?

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 23. april 2013 @ 21:53

 20. Mon ikke Martin Krasnik STADIG sidder og researcher for at interviewe enhedslisten én for én dels for at konfrontere dem med deres tilhørsforhold og forbindelser til AFA og dels for at konfrontere dem med deres økonomiske bidrag til terrororganisationer som FARC og PLFP?

  NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  machiavelli: at de kan sidde i folketinget er jo vanvid, men det vil jeg mene. bror på meidierne/journalisterne. Hvis deres sande “jeg” blev totalt blotlagt, deres antidemokratiske holdninger, deres terrorstøtt etc… men det gør det jo ikke – hvor er i journalister???

  Endnu værre er det dog, at majoriteten af folkeskolelærerne stemmer på dette antidemokratiske og terrorsympatiserende parti -hvordan skal det ikke gå vore børn?

  Kommentar by Anonym — 23. april 2013 @ 22:20

 21. Er det for meget at forlange, at samtlige personer i det omtalte kartotek kan blive orienteret herom af myndighederne, så de i det mindste er vidende om, at de er jaget vildt, og at deres personlige data er blevet opsnappet? Mig bekendt er det kun ganske få, der er blevet gjort bekendt med dette.

  Er det et helt urimeligt krav?

  Kommentar by Arne Torp — 23. april 2013 @ 22:37

 22. @21 Arne

  Du har fat i noget meget vigtigt, er alle de personer som de røde terroriste har udset sig som mål overhovedet blevet orienteret om at de er i livsfare???

  Ydermere, så syntes jeg at de personer, som vægter “god tone” højere end deres lands undergang, burde gå forrest og skabe en god dialog med psykopaterne fra Redox og AFA, så EUSSRs svar på muslimer kan blive til gode samfundsborgere og ikke lægge samfundet yderligere til last.

  Kommentar by Fritz — 23. april 2013 @ 23:16

 23. -> 21&22: Ja. Hvor mange kopier findes der af kartoteket? Og hvor?

  Kommentar by Hodja — 23. april 2013 @ 23:29

 24. >23
  Det var dig der nævnte mig agent provocateur.
  Så jeg har nok kartoteket i lommen.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2013 @ 00:03

 25. Tak for en glimrende artikel – det er rystende læsning og bemærkelsesværdigt at de skatteyderfinansierede medier ikke er interesserede.

  Kommentar by Marius — 24. april 2013 @ 07:37

 26. Hej Kim
  Blot lige for at oplyse at supervoldspsykopaten T Lauesen, ikke var manden bag Z – file.
  Det var en af de 2 brødre, den ene biblioteksuddannet.
  Blot til info.
  Det er straks værre at den nu blinde Carsten samt samme Lauesen (mener jeg det bogstaveres), holder foredrag om nødvendigheden af vold, oven i købet for en ret så stor interesseret skare af unge mennesker.
  T. Lauesen var også ansat i et kvarterløftsprojekt i København.
  Valgt udenom en normal ansættelsesprocesure, af?
  Et partimedlem, en Københavnsk embedsmand.
  København er en rotterede, også hvad det angår.

  Kommentar by AK JA — 24. april 2013 @ 09:49

 27. Disse udtalelser er som skrevet ud af mit tastatur:

  Dr.Radhasyam (fysiker): ”Den mest lystne mand der har brugt religion for sin egen personlige vindings skyld, er profeten Muhammed. Islam er en kult, med sin fuldstændigt irrationelle tro på Allah, skabt af Muhammed der var en løgner, tyv, morder og voldtægtsmand, til sit sidste åndedrag.”

  Dr.Khushwant Singh (f.1915)-professor: ”Islamiske samfund kvæles af lænker omkring ånden og hjernen. Islamisk teologi er drevet af massochisme, dominans, intolerance, underkastelse og vold mod alle der er uenige i lovprincipperne i islam.”

  Dr.Bhimrao Ramji Ambedkar kaldet Babasaheb (1891-1956)-den indiske konstitutions fader: ”Allah er en brutal tyran, en barbarisk morder og voldelig despot. Islamisk umma er den største bande kriminelle på jorden, og Allah er deres leder og vejleder af denne kriminelle bande, og prøver at etablere sig selv som verdens gud, med hjælp fra majahidinere gennem terror og blodsudgydelse.”

  Vi har i alt for mange år været vidne til, at mellemøsten, brækker sig ud over Danmark/Europa. Dækslet er gået af kloakken.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 24. april 2013 @ 12:07

 28. Spørgsmål til Kim Møller & andre brugere i denne tråd???

  Ved I om det er muligt at få oplyst, om man eventuelt står registreret i det pågældende kartotek?
  I så fald hvordan får man det oplyst?

  Jeg har aldrig været en del af højrefløjen, men sympatiserer med dele af miljøet ligesom jeg har gode venner som er aktive i det. Derfor kunne jeg godt forestille mig, at jeg måske kunne stå registreret i kartoteket. Hvis det skulle være tilfældet burde der være grundlag for civilt søgsmål mod personer bag Redox-gruppen?
  Er der nogle som har overvejet dette? Altså at sagsøge personerne bag for ulovlig registrering. Der burde vel være en reel mulighed for at få erstatning for denne ulovlige registrering.

  Kommentar by Karl — 25. april 2013 @ 11:48

 29. Jeg kan tilføje til din liste Der Adler: Islam er en terrororganisation.

  Kommentar by Nielsen — 25. april 2013 @ 12:48

 30. -> Karl

  Du kan søge aktindsigt, men det er spild af tid. Med 3000+ i kartoteket er du der formentligt også. /KM

  Kommentar by Kim Møller — 21. juli 2014 @ 16:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper