25. april 2013

Fjordman-kronik: Mediernes højreekstremisme-etiketter er et forsøg på at ‘brennemerke visse meninger’

Med udgangspunkt i nye bøger af selvbestaltede eksperter i højreekstremisme, fortsætter Fjordman-bashingen i de norske medier. Fjordman omtales som en ‘siviliserte fascist‘, og enhver form for humanisering af bloggeren Peder Jensen, er jo “som å høre den gamle leksen om torturisten som spiller Chopin og er glad i sin hund”, som det så smukt formuleres i en anmeldelse i Aftenbladet med overskriften ‘Den vennlige fascisten’. Helt analog til Rikke Peters’ analyse på Videnskab.dk. Fjordman kommenterer i Aftenposten – Medienes myter.

“Påstandene om at de som er kritiske til islam er ‘høyreekstreme’ samsvarer godt med det Aftenpostens sjefredaktør Hilde Haugsgjerd sa som vitne om påstått pressesensur under rettssaken mot Anders Behring Breivik. Hun gikk da langt i å sette likhetstegn mellom ‘ytre høyre’ og islamkritiske holdninger.

Dette er ikke riktig. For eksempel er en av Europas mest kjente kritikere av problemer knyttet til muslimsk innvandring, Thilo Sarrazin, medlem av tyske SPD, det norske Arbeiderpartiets sosialdemokratiske søsterparti.

Jeg er personlig sterkt skeptisk til om islam kan reformeres, men den kristne reformasjonen tok mange generasjoner og var til dels ganske blodig da den sto på. Dersom islam ikke kan reformeres vil dette skape alvorlige og langvarige konflikter i europeiske byer. Men sannheten er at dersom islam mot all formodning kan reformeres vil dette sannsynligvis også skape alvorlige og langvarige konflikter i vestlige byer siden vi nå importerer islamsk kultur hit. …

Selv ikke-muslimsk innvandring kan utgjøre et problem med det millionantallet migranter viser i dag, når den innfødte befolkningen i store deler av Europa er i ferd med å bli omgjort til et mindretall i eget land. Likevel fortsetter vi masseimport av mulige fremtidige konflikter, samtidig som vi diskuterer hvordan været vil være i år 2089. Dette er absurd. Som i H.C. Andersens berømte eventyr er noen nødt til å si at keiseren ikke har noen klær på.

Den uavhengige nettsiden Document.no tok et skjermbilde av leserkommentarene på en negativ artikkel om meg. Pinlig nok for Aftenpostens redaksjon var et betydelig antall av deres egne lesere enten litt enige med meg eller synes i alle fall at deres personhets mot meg gikk for langt. I likhet med flere andre tilfeller ble disse leserkommentarene snart fjernet.

Mange av Aftenpostens egne lesere er tydeligvis ikke udelt positive til islamisering eller masseinnvandring, på tross av avisens forsøk på å gjøre slike tanker til noe «høyreekstremt».

Dette dreier seg egentlig ikke om å stigmatisere en bestemt person, men snarere om å brennemerke visse meninger som de herskende eliter ikke liker. Da statuerer man et eksempel ved hjelp av noen enkeltmennesker for å skremme andre til taushet. Strategien fungerer riktignok dårligere enn planlagt her fordi målet, i dette tilfellet meg, overhodet ikke har noen intensjoner om å legge seg flat overfor mediepress eller trekke tilbake utsagn jeg mener er sanne.

Det er dessverre ikke alltid slik at folkeflertallet representerer den sunne fornuft, men i dette tilfellet utgjør de som er kritiske til islamisering og masseinnvandring både flertallet og fornuften. Vi skal ikke lenger la oss herse med av en radikal minoritet som uheldigvis styrer mye av propagandastrømmen gjennom massemediene.”

(Peder ‘Fjordman’ Jensen i Aftenposten, 25. april 2013, s. 36-37)

“Der var 190 kommentarer kl. 15, kl 15.45 var der 134 – avisen lukker for kommentarer kl 16.” (Snaphanen.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/47643/trackback

15 Comments »

 1. Peder Jensen er oppe i mod et helt folk af inkompetente , indkneppede og invaliderende religiøst retarderede fjeldaber der lever på en ostehøvl og en gamle urskov under fjeldet .

  Jeg havde enten skudt mig selv eller købt gødning og automatvåben af dem …….

  Nej det er ikke helt sådan , fjeldaberne flest ved godt hvordan det hænger sammen . Selv i den mindste flække ved de sgu godt at sandaber ikke er hver at samle på.

  Men for helved Norge har et problem , og det er den forbande sociale kontrol de fik fra vores landsforviste ekstremistiske præster , og så selvfølgelig fra Jønsson.

  Jeg har endnu ikke hørt nogen af hans landsmænd kalde Peder for “fascist” , men jeg hørt mange sige at “det var godt ABB ikke angreb en moske , for så havde vi haft en borgekrig” .

  Alene ud fra det er det tydeligt at nordmændene udmærket forstår hvad der sker/skete .

  Den europæiske og nordiske tolerance og ønske om fred og frihed dokumenteres bedst ved de gengældelsesangreb der aldrig kom .
  Selv med ufattelige brutale og genantagende angreb på de civile befolkninger er det mest brutale gengældelsesangreb til dato ikke været rettet i mod angribernes civile , men imod vores egene.

  Det ryster mig stadig at tænke på at en ABB har kunne skabes i vores samfund , at myrde børn er ulækkert og forbryderisk lige gyldigt hvor og hvordan .

  ABB var det mest vamle udslag af “kultural berigelses” , en jihad fjeldabe der smadret så meget det næsten ikke er til at bærer. Men også et bevis på hvor farlig en vej vi bevæger os ad . .

  Jeg så Sarajevo brænde , lad os ikke tænde bålet her …

  Kommentar by Aglet Xander — 25. april 2013 @ 23:14

 2. > Aglet Xander

  “Jeg så Sarajevo brænde , lad os ikke tænde bålet her.”

  PT. er det vist mest skraldespande, cykelskure, børnehaver, skoler og fritidsklubber som sættes i brand…

  Fjordmand er en sand frihedskæmper – dyb respekt for hans utrættelige kamp. I 1800-tallet sendte vi nødhjælp til Norge under den store hungersnød, i dag kan vi sende moralsk støtte mod nord til gode mænd som Peder Jensen.

  Med andre ord, ilden brænder.
  Det store spørgsmål er om den kan slukkes uden blod i gaderne?

  Kommentar by Polka Charlie — 26. april 2013 @ 00:00

 3. “Peder Jensen er oppe i mod et helt folk af inkompetente, indkneppede og invaliderende religiøst retarderede fjeldaber der lever på en ostehøvl og en gamle urskov under fjeldet”.

  Så er det sagt. Selvfølgelig kan Islam ikke reformeres, og dem der intern forsøger derpå, bliver hurtig et hoved kortere. Med den vold som Islam repræsenterer er det alt for sent.

  Det skrev jeg i en Kronik for snart 30 år siden. Konflikten kan heller ikke stoppes mere. Indvandringen fortsætter af ikke integrer bare mennesker fra ikke vestlige lande, og befolkningens modstand som er kraftig i hele Europa bliver stærkere og vender sig til had.

  De virkelige forbrydere er naturligvis hele eliten af politikere og kulturtosser. Og de kan snakke fra nu af og til juleaften om Islam – kritikere og højreekstremisme, men folk med mere end to rationelle analyserende hjerneceller ved godt, at det objektivt set er det rene nonsens. Er jeg højre ekstremist, fordi jeg påpeger at Islam udgør en vældig fare for Europas demokrati og kristne kultur.

  Mere end 75% af befolkningen har i meningsmålinger i Danmark givet udtryk for, at de vil have monokultur og ikke multikultur. Og overalt i Europa er mistilliden til islam stærkt stigende. Omkring 50 % i Danmark det samme eller mere i resten af Europa.

  Løbet er kørt selv om eliten klamrer sig fast til alle mulige syge forklaringer om menneskelighed og kulturforståelse. Jorden brænder under fødderne på dem, for man kan ikke vinde en tabt sag.

  Sammenhængskraften er stærkt aftagende, Nationalstaten er under afvikling, muslimsk vold og kriminalitet spreder sig med lynets hast i hele Europa, samtidig med at hele bydele overtages af muslimer og Sharia styrende Imamer.

  Der er ikke en kinamands chance for, at den udvikling kan vende, uanset hvor meget islam kritikerne bliver kaldt højreekstremister. Løbet er kørt, “Der er kun en Gud og Muhammed er hans profet”, et slogan som vil vinde frem i takt med at muslimerne bliver flere og flere. Og det er faktisk utroligt og samtidig dybt deprimerende, at eliten og pressen ikke kan se skriften på væggen.

  Humanismen har ført Europa ud i ulykken, og den kan kun vendes med tiden af noget der ligner en borgerkrig, men det varer mange år endnu i takt med at befolkningen mere og mere mister kontrollen med det repræsentative demokrati.

  “Forbryderne må stilles til ansvar”, det er et slogan der ad åre vil vokse frem hos danskerne sammen med de voldelige løsninger mod de demokratiske systemer og de valgte politikere. Ingen besindige danskere ønsker dette, men den hersende elite har selv lagt lagkagebunden.

  Ovennævnte ord står til troende også om 50 år.

  Kommentar by machiavelli — 26. april 2013 @ 03:01

 4. Til orientering for min ven Buch: Staves: Herskende.

  Kommentar by machiavelli — 26. april 2013 @ 05:01

 5. @ machiavelli

  Gutmenschen har ikke brugt så meget som 5 sekunder på at overveje konsekvenserne af deres godhed

  Efter os. SYNDFLODEN

  i form af mennesker, der har ødelagt deres egne lande. For en gang må det have været muligt for muslimer at leve i muslimske lande.

  Stoltheden mangler de, koranen påbyder dem at leve i et islamisk samfund, men de er til salg.

  Kommentar by tavsen — 26. april 2013 @ 06:51

 6. Hm, hvorfor skriver fjordman at de “forsøker” at skræmme folk til tavshed? Som om der er en klar vilje, hvilket jeg ikke tror? Tager du verbet “forsøker” væk giver sætningen mere mening. Ved at brændemærke visse meninger skræmmes folk til tavshed. Det er den dynamik der er farlig, ikke en eller anden paranoid sammensværgelsesteori. Problemet er ikke ond vilje som sådan, mere dumhed og uforstand. Ideologisk blindhed. At insinuere ond vilje rammer kun Fjordman selv, og gør det så altfor let for de ramte at afvise kritikken.

  Kommentar by Høgsbro — 26. april 2013 @ 08:07

 7. Problemet er, at der er en ideologisk bearbejdning i gang af den danske befolkning, begået af de gode og kultur-forstående i deres utallige beklædninger. Sværere er det faktisk ikke. Det hedder også socialisering eller indoktrinering af større og mindre grad.

  Politikerne og kultureliten elsker multikultur og EU og det skal danskerne også gøre.

  Kommentar by machiavelli — 26. april 2013 @ 09:39

 8. Problemet er ikke dumhed og uforstand som sådan, mere ond vilje. Ideologisk kynisme. At insinuere dumhed og uforstand rammer kun Høgsbro selv, og gør det så altfor let for de ramte at afvise kritikken.

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. april 2013 @ 11:11

 9. Jeg vil også mene der er tale om i al fald en grad af bevidst fornægtelse af virkeligheden hos MSM.

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2013 @ 11:59

 10. Kimpo, din fladpandede returbold viser at du ikke har fattet hvad jeg skriver. Fjordman insinuerer ond vilje. Jeg anfører at det største problem ikke er ond vilje som sådan, men ideologisk blindhed. Eller kynisme, om du vil. Hvis du med din kommentar mener at det med en påstand om ondskab fremfor dum blindhed eller kynisme skulle være lettere at få ændret på verden viser du dig kun som fuldendt paranoid. Er du så fuldendt en idiot at du heller ikke fatter denne kommentar skal jeg gerne skære det ud i pap: At tillægge andre en hensigt som de ikke selv vedkender sig flytter fokus fra at handle om emnet for debatten til at handle om afsenderen af påstanden. Fjordman får med det ene ord “forsøker” debatten til at handle om sig selv, i stedet for den brændende udfordring som han iøvrigt behandler så udmærket.

  Kommentar by Høgsbro — 26. april 2013 @ 12:31

 11. Pas på blodtrykket, Høgsbro :-)

  Jeg er lidt træt af ideen om at modparten er dum. Sådan har vi “realister” sagt i mange år. Vi beskyldte de røde for at være dumme, mens de beskyldte os for at være onde. Jeg mener ikke de rødes dumhed er kernen længere. Det handler om deres kynisme. Deres klamren sig til definitionsret, magt, penge og privilegier. De røde fremstår ondere som årene går og dumhed bliver mindre og mindre sandsynlig.

  Det er vel teknisk set korrekt, at “forsøger” flytter fokus fra effekten af de rødes gerninger til grunden til de rødes gerninger, men det er heller ikke helt urimeligt, og vi skal ikke kræve 100% gennemførelse af vore egne, når modparten ikke er i nærheden af en sober debat. DET vil nemlig være for defensivt.

  Bortset fra det, er snakken om din (Morten streg og de andres snaphøns)s pænhedsstrategi lidt overdreven her – al den stund, at det måske slet ikke er Fjordman selv, som har lavet underoverskriften til artiklen. Fortsat god bededag!

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. april 2013 @ 13:04

 12. Read you loud and clear, Kimpo.

  Jeg opfatter det altså ikke som en “pænhedsstrategi”, men som et ønske om præcision og perspektiv. Der er intet perspektiv i billig fordømmelse eller stupide skældsord, og slet ingen forandringskraft.

  Det er det ultimative nederlag at optage kritikernes kritik af debattonen i forsvaret for egne nedrigheder.

  Sober debat er en mangelvare.

  Kommentar by Høgsbro — 26. april 2013 @ 13:31

 13. >Kimpo

  “Jeg mener ikke de rødes dumhed er kernen længere. Det handler om deres kynisme.”

  Helt enig! (forudsat at du inkluderer de radikale og de godheds-liberale i ‘de røde’)

  Kommentar by Polka Charlie — 26. april 2013 @ 14:35

 14. Al tale om at reformere islam, er det rene mundsvejr, og tyder på ukendskab til hvad islam står for. Hvad har Tyrkiets premierminister Recep Tayyip Erdokan sagt: “DER ER IKKE TO SLAGS ISLAM, ISLAM ER EN, OG DEN ER KORANENS” (Jyllands Posten 02.06.2008).

  Samme tyrkiske regeringschef kunne lettere irriteret udtale, da de vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som “moderat” islam: “DER FINDES IKKE MODERAT ELLER IKKE MODERAT ISLAM. ISLAM ER ISLAM BASTA,” samme herre udtalte også: “-AT AMORALSK OPFØRSEL KOMMER FRA VESTEN,” (WEEKENDAVISEN/bØGER S.6,NR.29,2008).

  Hos vor sydlige nabo Tyskland, har en islamisk udtrykt sig på følgende måde: “TIDEN ARBEJDER FOR OS. VORE KVINDER HAR ALTID TYK MAVE. DE KRISTNE FÅR STADIG FÆRRE BØRN. GRUNDLOVEN SKAL VÆK OG KORANEN REGERE. DE REGERENDE SKAL VÆRE MUSLIMER. AT FÅ BØRN ER MEGET VIGTIGT FOR AT INDTAGE LANDET. DET SKER GENNEM BØRNEFØDSLER, OG SOCIALKONTORET BETALER JO. HVAD DE (VORE MÆND) IKKE KLAREDE, DA DE SKULLE INDTAGE WIEN, DET KLARER VI NU. DET ER VI ALLAH SKYLDIG. VI FØDER JER KAPUT,” (M.A.Rassoul, ledende muslimsk og islamisk forfatter i Tyskland/Köln, sept.1997, se Professor A.Mertensacher “Muslime erobern Deutschland-1998).

  “VI ER STOLTE AF AT VÆRE MUSLIMER OG FINDER OS IKKE MERE I AT BLIVE HUNDSET MED AF IKKE TROENDE. VI ER IKKE NOGENS KULIER MERE-DEN TID ER FORBI-VI REJSER DERHEN, HVOR DET PASSER OS, DET SKAL INGEN BLANDE SIG I. MUSLIMER ER FRIE MENNESKER, DANSKERNE ER SLAVER AF DRUK OG NARKO OG MISTRO TIL TILVÆRELSEN. AT MUSLIMER FÅR FLERE BØRN END DANSKERNE, AT DET SOCIALE SYSTEM BLIVER UDNYTTET, O.S.V. KAN I KUN TAKKE JER SELV FOR. DEN KLOGE NARRER DEN MINDRE KLOGE,” (Jamahir F.Abdallah, formand for den danske “Islamic Student Organisation”, Ekstra Bladet 05.04.1997).

  Man kan ikke stærkt nok advare mod at lade den islamiske fascisme få fodfæste i Danmark. Danmark skal ikke være spytbakke for herboende muslimer. Kritik af islam er både berettiget, påkrævet og ønskværdigt. Vi danskere skal ikke overgive os til en religion, der dyrker hadet (volden), og som sætter friheden ud af kraft. Men desværre er det blevet sådan, at hvis man har sit liv kært, så skal man helt enkelt ikke sige noget, der måske kan opfattes som kritik af islam. Muslimernes tros propaganda er et helligt bud, andre religioners mission er en forbrydelse ifølge islam.

  Vi bliver af de såkaldte meningsdannere belært om, at vi ikke må generalisere om muslimerne og de andre eksotiske folkegrupper, der i en lind strøm kommer til landet, men meningsdannerne er hurtige til at generalisere hårrejsende forenklet om den etniske dansker, der er uenig i den af magthaverne førte politik på udlændingeområdet. Når politikerne ikke vil tage vare på de etniske danskere, som de i den grad har svigtet, så må vi selv tage affære. For hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt. Så enkelt er det!

  Intet sted står der skrevet, at et folk skal finde sig i sin egen undergang, ja, passivt se til, medens dets “rede” bliver skidt til af fremmede, som ikke ønsker vor fællesskab, og kritiserer vor levevis.
  At såre en såkaldt vantro er en dagligdags øvelse, som man som muslim gerne gør. At behandle andre, som man gerne selv vil behandles, det, vi kalder det elementære princip om gensidighed, er ikke eksisterende hos de fleste muslimer. Ergo, så må grovfilen tages oratorisk i brug, og dermed også tage kampen. Sådan er det. Hvor der høvles, falder der spåner. Når ukrudt luges op, så husker man jo også altid at få roden med, ellers er det hele nytteløst.

  De (muslimerne) fører sig frem med krav om tolerance, respekt og retten til at udtrykke sig, men man kan sige, at det er en ensrettet gade, for de forbeholder sig retten til de nævnte krav, hvor de konstant og hele tiden ligger i overhalingsbanen, mens vi andre der ikke er muslimer er racister, hvis vi udtrykker vores mening. Vi kan konstatere, at de ikke ønsker ligestilling, men særbehandling. Derfor kan vi også med god ret sige: “DANMARK SKAL IKKE VÆRE SPYTBAKKE FOR HERBOENDE MUSLIMERS SIDE. VI MÅ SOM DANSKERE SNART TRÆDE I KARAKTER, HVIS VI VIL KALDES ET FOLK.” Men et folk der sætter nydelse og magelighed over pligt og ansvar, har på forhånd tabt.

  Som jeg så det udtrykt på en ung muslim´s T-shirt: “MINE EFTERKOMMERE TØMMER DINE LOMMER,” og heri kan man jo kun give ham ret, sådan er desværre virkeligheden i Danmark 2013. Var det ikke Dr.Werner Best der sagde: “DIE DÜMME DÄNEN.”

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 26. april 2013 @ 14:38

 15. Det er den evindelige samme offertale både fra Peder Jensen samt flere af de “anti-islamister” der optræder i denne tråd og iøvrigt på div. “anti-islamistiske” blogs mm.

  Det er de `ondsindede` røde socialister og det er borgerlige radikale, der censurerer og brændemærker gode “nationale” og “ægte” konservative debattører og folk i almindelighed. BRÆK MIG I ØRET! Siger jeg bare.

  En mand som Peder Jensen aka. Fjordbloggeren har ifølge ham selv stor erfaring fra bla. Saudi Arabien og Golfstaterne iøvrigt, omkring hvorledes disse islamiske stater og samfund ikke er kompatible med hverken vestlig levevis eller andre religioner.

  Om han så har denne erfaring ved jeg ikke, men han har da helt ret! Men hvorfor faen er det så ikke, på den problemstilling han bruger sit krudt? Ja hvorfor er det i det hele taget sjældent, at de “anti-islamiske” “vagttårn” i form af organisationer og bloggere mv. går til kernen af problemet?

  Islam kommer at eksistere til alle tider, der kommer sikkert nogle reformer i nogle samfund, men de radikale islamister vil nok også blive ved at eksistere uanset hvad. Derfor er kernen i de konflikter vi har mellem islamiske lande og vesten, at vi støtter og samarbejder med de værste.

  Hvem er vi så? Er det de røde, socialisterne og de borgerlige radikale censurerende, ondsindede, dumme og faktafornægtende nationalforædere ? Allerede her bliver det til latterlig og konspiratorisk offer snak.

  De politiske mærkater kan ikke bruges af nogen, når man skal redegøre for hvordan problemerne er opstået, og hvem der har skylden. VI! har som samfund i vesten, og ikke bare særlige politiske og ideologiske partier, bevægelser og grupperinger, ansvaret for den suppedas vi befinder os i.

  Siden 50`erne har vi alle siddet stiltiende til, at hele vores mineral baserede samfund blev bygget op af værdier fra stadig mere islamistiske stater. Ghawarfeltet og Burganfeltet tilsammen kan alene tilskrives i nærheden af halvdelen af den mineral baserede velfærd vi har alt incl.

  Alt dette har kun kunnet lade sig gøre, fordi der i de samme godt 60 år, er blevet leflet for hykleriske diktatorer og monarkier, der kun har kunnet være de “købmænd” de optræder som, fordi de har ladet enorme befolkningsmasser i stikken og radikalisere sig.

  Og man har ikke bare ladet befolkningerne gøre som de lystede, nej man har fodret dem med ekstrem religiøs indoktrinering, og vel at mærke med aktiv hjælp fra vesten. Ikke en eller fem gange, er før mere eller mindre demokratiske, moderate islamiske lande blevet kuppet og erstattet med diktatur, nej vi snakker 50-100 gange.

  Hvad har det med os at gøre? Hvad har det med den “nationale” dansker at gøre? Hvad har det med den “klarsýnede” Fjordmand at gøre?

  Det har det med det at gøre, at uanset om det har været i uvidenhed, ondsindethed eller ren og skær ligegyldighed, så hver gang man i de sidste 50-60 år har købt benzin og alle andre olieprodukter, uanset så om det har været kunstgødning eller helt ned til den daglige indkøbspose hos Dansk Supermarked, ja så har man fodret den udvikling med en stadig større radikaliseret islamisk verdensbefolkning.

  Derudover har selvsamme oliebaserede ideologi i det samme 50-60 år overalt sagt og reklameret med, at VI! er VERDENS BESTE!(for nu at bruge et norsk udtryk), det er OS har der rette værdier, det er hos OS honningen flyder! Det er OS der er frisindede, gør som OS og vi vil “handle” med jer!

  Alligevel har vi netop ikke “handlet” med dem der var mest moderate og sekulariserede, nej vi har for 90% vedkommende valgt, at stikke sugerøret ned, hvor masserne er undertrykte og religiøse i middelalderlig forstand, fordi det simpelthen er det, der dikteres af magthaverne uanset om de så selv sidder i VIP logen for deres eget fodboldhold, mens fadøllene skylles ned omkring dem, og de gør det også gerne selv på vej hjem med qatar eller Emirates Airlines.

  Men det UHA så farlige Iran hvor tørklæderne nærmest sidder på ryggen af kvinderne og undergrundsfesterne iblandt befolkningen tiltrækker tusindvis hver eneste weekend i Teheran, hvor adskillige i præstestyret gennem tiderne har advokeret for øget sekularisering hvilket ikke har ført til øget diplomati mellem vesten og Iran men tværtimod. Disse præster er mærkværdigvis sendt i hurtigst muligt eksil i vestligsindende lande hvor de holdes længst muligt væk fra iranske internationale oppositions grupper.

  Det Iran er ondskaben, og det Iran må sejle sin egen sø indtil folket er så undertrykt, at vi måske kan komme tilbage med sugerøret uden, at netop BEFOLKNINGEN smider os på porten som de gjorde i 70`erne. Og imens kan vi “handle” løs med lande og stater hvor wahabi ekstremister sender den ene internationale terrorist ud efter den anden for at sprænge sig selv og andre i luften, ligesom det er fra de selv samme lande og stater, at der bræges løs om kalifater og sendes økonomiske og infrastruktur midler til alverdens fattige muslimer så de kan komme til steder hvor “honningen” flyder i vesten!

  Den udvikling er VI alle ansvarlige for, og det er her kernen til problemerne er, og det er det der burde debatteres, og ikke den evige offer og jammer tale om onde socialister og faktaforstyrrede radikale der censurerer og brændemærker dem der har set “lyset”. For som sagt islam forsvinder ikke, og strømmene af stadig mere radikale muslimer til vesten, og stadig mere religiøse konservative islamiske lande mindsker ikke ved, at man ved et tryllefløjt fjernede alle onde socialister, faktaforstyrrede radikale der censurerer og brændemærker “nationale” internet “patrioter” !

  Mvh og God Bededag

  Kommentar by Peter P — 26. april 2013 @ 17:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper