30. april 2013

Metroxpress: Vestegnens Politi medtager ikke mere påsatte brande i den offentliggjorte døgnrapport

Det samme apparat der nidkært registrerer ‘Hvert folk – sit land’-klistermærker som racisme, vender tragten om når konsekvensen af multikultur manifesterer sig i det daglige. Fra Metroxpress – Politiet lægger røgslør over påsatte brande.

“Over 140 brande har hærget københavnerforstaden Albertslund det seneste halve år. … En gennemgang af rapporterne siden årsskiftet viser, at kun 30 påsatte brande er blevet noteret i den officielle rapport. Politiet undlader nemlig at notere brandhændelserne her, skriver metroxpress. …

I Albertslund er det vicepolitikommissær Steen Ørskov Larsen, der har besluttet, at brandene skal ud af rapporten. …

– På et tidspunkt fandt vi også ud af, at nogle af de unge mennesker syntes, det var sjovt, når deres kriminelle handlinger fik opmærksomhed. Derfor stoppede vi med at notere dem.”

Oploadet Kl. 11:05 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/47725/trackback

55 Comments »

 1. Politiet har kastet handsken i ringen som tegn på overgivelse til Islam,politiets vattede indstilling til disse uintergrerbare muslimer er undergravende for Danmark,politikerne skal forlange en hård og uforsonlig handling af politiet mod disse kriminelle forbrydere.Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. april 2013 @ 11:29

 2. Fint, jamen lad os stoppe med at notere voldtægter, drab, røverier mv. også.

  Kommentar by Larebil — 30. april 2013 @ 11:45

 3. Som sædvanligt er det vores politikers skyld selvom at man sagtens kan give Steen Ørskov Larsen en stor del af skylden.

  Påsatte brande er en væsentlig fare for beboerne og burde derfor altid indgå i statistikken.

  “- Det står ingen steder, at politiet skal skrive og offentliggøre en døgnrapport, så det er helt op til politiet selv, hvor meget de vil skrive i dem.”

  Hvis det er rigtigt at Chefen på en politistation selv kan bestemme den slags ting så må det laves om. Borgerne har selvfølgelig ret til at vide hvilken og hvor meget kriminalitet der begås i Danmark.

  Var det ikke Helle selv der lovede os en mere gennemsigtighed?

  Kommentar by Santor — 30. april 2013 @ 11:52

 4. Hvis man følger en lille smule med…. Kommer dette absolut ikke som nogen overraskelse… Gad vide hvor meget kulturberigelse ellers, der bliver fejet ind under gulvtæppet…

  Kommentar by ny kommentator — 30. april 2013 @ 11:58

 5. 4:

  Ja, det er nok kun toppen af isbjerget.

  Ufatteligt at politiet går med til at lyve for
  den Danske befolkning. Hvad har de at skjule og
  hvorfor?

  Personligt er min tillid til politiet ikke eksisterende!

  Kommentar by Jesper — 30. april 2013 @ 12:09

 6. Ren kriminel optræden af ordensmagten. Det er naturligvis fuldstændig uacceptabelt. Men intet overrasker mere. Om en md. siger justitsministeren triumferende, at rapporter fortæller ham, at brande er for stærkt nedadgående hvilket viser, at integrationen er ved at slå an.

  Kommentar by machiavelli — 30. april 2013 @ 12:10

 7. Tja, nu har de politiske psykopat korrekte i mange år haft frit spil til at kalde alle der kritisere den voldelige ideologi islams tilhængerne for at være racister og skabe myter om jihadkrigerne, så nu hvor det kan bevises, at det ikke er myter at påstå, at islam er voldsforherligende og total umulig at integrere i ethvert civiliseret samfund, jaså må sandheden skjules for ikke at “myterne” om muhammedanerne skal vise sig at være rigtige.
  Ligeledes bliver de politiske psykopat korrekte nødt til at skjule muhammedanernes konstante kriminalitet, fordi ellers kan de ikke mere påstå, at det kun er enkelte tilfælde det drejer sig om, den mest falske og forslidte floskel der normalt uld flommer ud af munden på de naive hjerneLamme politiske psykopat korrekte.

  Når muhammedanerne har en så enfoldig barbarisk og umenneskelig rollemodel som deres Pædofet muhammed, så glem alt om fredelig sameksistens med den slags kommende forårs aberabisk galskab.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. april 2013 @ 12:37

 8. ps nu håber jeg ikke den erasmus “kloge” vicepolitikrummeminetær i AlbertsLUE, finder ud af, at nogle af de “unge” finder det sjovt at få omtalt deres voldtægter af vantro pigebørn og nedslagtning af vantro drengebørn, så derfor beslutter at stoppe med at notere dem!!!

  Det er da også meget lettere at notere 5km/t fartoverskridelser på veje uden skolebørn og cyklister og andre forstyrrende elementer…..

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. april 2013 @ 12:46

 9. Om ikke andet,saa bekraefter det talemaaden:al statistik er loegn.Jeg
  synes at det stinker langt vaek af en ordre fra hoejere sted.
  Jvfr. det tyske udtryk “Was nicht sein darf,kann nicht sein” blaendes fakta/realiteten ud.Gaa videre,intet at se her….
  Har man mon gjort sig den ulejlighed at beregne,hvad alle disse spontane selvantaendelser af skoler,fritidsklubber,boernehaver mm.
  koster skatteyderne…?
  Naaaeh nej,det er jo vigtigere at bruge ressourcer paa
  at skaffe staten de boede-indtaegter,der er budgeteret med i
  finansloven 2013……man maa jo have styr paa sine prioriteter.

  Kommentar by Kim Rasmussen — 30. april 2013 @ 12:59

 10. ->9 Kim Rasmussen

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om at der er kommet en ordre fra længere oppe i fødekæden. Lige fra Det Hvide Hus i Washington og til Anna Mee Allerslev er trenden i disse år et dogme om at hvis man ikke taler om problemer forbundet med islam eksisterer de ikke. I deres egen forståelse er det selvfølgelig omvendt: Hvis man ikke kalder muslimsk terror for muslimsk terror har den ingen legitimering i islam. Hvis man ikke kalder en ghetto for en ghetto vil den ikke opføre den sig som en ghetto. Skrivebordsbetjenten her handler som en god apparatchik.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 30. april 2013 @ 13:20

 11. Nu kan det godt forventes, at de politiske psykopat korrekte straks vil udbryde: “jamen, de keder sig bare”
  Ja, ja men sjovt nok, så er det jo kun dem der har noget med den kedelige islam formørkelse at gøre, som keder sig!!

  Man kan ikke tale reelle problemer væk ved at omformulere ordene om problemet eller løse problemerne ved at skubbe dem ind under gulvtæppet og så tro, at alt der ikke vil ses eller høres løser sig selv.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. april 2013 @ 13:52

 12. Jeg husker et indslag fra TV2 . Hvor nogle Brøndby fans blev mødt af politiet
  Således. Til en FCK- Brøndby kamp i parken. De gik inde ved søerne, en lille km fra parken. Da indsatslederen så Brøndby tilhængerne råbte han: TRÆK STAVENE og derefter: SLÅ LØS, SLÅ LØS, SLÅ LØS!
  Det ville de aldrig turde gøre ved muslimerne.

  Kommentar by XXXXX — 30. april 2013 @ 14:39

 13. En dhimmivicepolitikommisær. Nok noget af det Mogens -gør plads til islam- Jensen mente, da han skrev hans navnkundige kronik.
  Smid muslimerne ud af vores land og straf de der har bragt dem hertil.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2013 @ 15:00

 14. Lokummet brænder…!

  Skam jer, at klandre Politiet…..!

  Det Københavnske og de øvrige tilkaldte brandkorps fra hele Sjælland havde næppe forladt det brændende Frihedsmuseum, før Politiet havde opklaret og fundet brandårsagen, nemlig at det var aktiviteter på lokummet der havde antændt museet, et overvågningskamera har optaget et par Ny-nazistiske homoer der betræder lokummet ved midnatstide, der var åbenbart blevet for koldt i Ørstedparken, og mens de har gang i at forrette deres ”nødtørft” altså pumper løs, kommer der et udslip af flere hundrede kilo CO2 iblandet visse eksplosive gasarter, som antændes da den ene, endnu uidentificerede Bøsse, tænder en cigaret ovenpå anstrengelserne, dette bevirker at ilden springer fra forsiden af Museumsbygningen til bagsiden af samme, som berettet af vidner der ankom kort tid efter branden var begyndt.

  Politiet foretager nu husundersøgelser i de omfattende Nazistiske områder hvor det nærmest er umuligt at foretage efterforskning, på grund af Nazisternes afsky for Politiet derfor appellerer man til den rest ”Danskere” der endnu bor i området, hvis de har observeret noget mistænkeligt i kvarteret, at de kontakter ”komiske Morten Jurist” eller nærmeste politistation, det anbefales at det gøres anonymt, på grund af livsfare hvis Nazisterne har formodning om at man har arbejdet som ”stikker”.

  Politimestrene arbejder i øjeblikket på at redigere den daglige døgnrapport der har en tendens til at gøre ”Gammeldanskerne” utrygge med al den daglige omtale af mord, røverier, voldtægt, brandstiftelser, tyverier og meget mere, derfor vil der i fremtiden blive sat ind mod en kedelig og livsfarlig udvikling i ”Cyklistkredse”, nemlig at flere og flere cyklister svinger til højre i lysregulerede kryds, PÅ TRODS AF AT DER ER RØDT LYS, desuden sætter man ekstra mandskab ind mod dem stigende gruppe der ikke har lygte på i Lygtetændingstiden, ”komiske Morten Jurist” har lovet at ville se positivt på en ekstrabevilling til politiet hvis de sender en ansøgning.

  Der er stadig gang i vanviddet…!

  Kommentar by Cantor — 30. april 2013 @ 15:02

 15. Tænkte det nok!

  Det er lokummernes skyld….

  Vi må straks forbyde benyttelse af visse lokummer om natten og ellers sørge for mere lys på lokummerne.

  Med venlig hilsen

  Anna MÆÆ Allahslave

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. april 2013 @ 15:14

 16. Halmballer selvantænder. Det må avis og affalds containere, cykelskure, skakter, kældre, biler, scootere, anlæg også gøre. Siden at de ikke gider skrive om det.
  ELLER er det for og ikke at give gerningsmændene muligheden for og vise, se det har jeg gjort.
  Altså man omtaler ikke det skete, så der er ingen der kan “prale” med det.
  Eller er det for ikke og give højrefløjen en mulighed for og overbevise “masserne” om hvem, der har skylden.
  Nok det sidste.

  Kommentar by x — 30. april 2013 @ 15:23

 17. Fra Jyllandsposten:

  Branden på Frihedsmuseet natten til søndag var påsat. Det konkluderer politiets efterforskningsleder Bertel Hejlesen, efter at man har fundet to arnesteder.

  Ja, selvfølgelig, mon nogen her på Uriasposten var i tvivl om det, vi kunne også komme med et kvalificeret gæt på HVEM der mon står bag, HVIS det nogensinde opklares…??

  Kommentar by Cantor — 30. april 2013 @ 15:40

 18. Det er nok nogle gamle næserynkende damer fra Østerbro der står bag…

  Kommentar by NulTolerance — 30. april 2013 @ 15:54

 19. Ja, eller en højreekstremistisk “false flag operation” …

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. april 2013 @ 15:55

 20. Branden var påsat, hører jeg netop nu i Radio24syv. Der var to arnesteder.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. april 2013 @ 16:01

 21. Politiets primære teori er at det er Amin Skov der har påsat alle brandene. Især den på Frihedsmuseet som må anses for et relevant mål da frihed vides at optage ham personligt i relation til fagforeninger.

  (Ironi kan forekomme.)

  Kommentar by M — 30. april 2013 @ 16:03

 22. Men vi kan sikkert sælge resterne til en ejendomsmægler i München.

  Kommentar by Axel — 30. april 2013 @ 16:03

 23. Hvem kan koncentrere sig om Vestegnen, brand, voldtægter, drab, røverier m.m. når “The Rocket” is back?
  (Nu foran 4-0 at the Crucible Theatre)

  Kommentar by Eyvind Dk — 30. april 2013 @ 16:56

 24. Jeg tvivler paa, at nogle kulturberigere selv har fundet paa at stikke Frihedsmuseet i brand, da de naeppe aner hvad det er – endsige hvad det symboliserer. Men hvem hader Danmark i almindelighed og Modstandsbevaegelsen i saerdeleshed nok til at ville braende det af? – Her falder min mistanke oejeblikkeligt paa ’segmentet’ omkring Samarbejds-Politiken. Dog kan det udelukkes, at en radigaler selv har soerget for det praktiske, idet de jo ikke maa lege med taendstikker og slet ikke vaere ude saa sent paa natten. Saa mon ikke en diskret henvendelse til deres protegeer ude i Albertslund har vaeret tilstraekkelig? – Samarbejde paa hoejt og lavt plan…

  Kommentar by Skjoldungen — 30. april 2013 @ 17:05

 25. De almindelige politibetjente der rykker ud til de utallige brande er nok lige så frustreret over at ledelsen nu forsøger at skjule hvad der sker, som vi andre. Velkommen til svenske tilstande.

  Kommentar by Søren — 30. april 2013 @ 20:57

 26. Nej, og hvis man boede på nørrebro for 20-30 år siden og ringede til dhimmistrisserne, så kom de heller ikke. Så fyr de syge tosser som i dag ikke er en skid bedre end de var under krigen, og lad os få genindført GRUNDLOVEN så vi kan få lov og orden i Mohammedanmark igen.

  Kommentar by Fritz — 30. april 2013 @ 21:56

 27. @21 M

  Hahahaha….genialt.

  Kommentar by Fritz — 30. april 2013 @ 22:01

 28. Politiledelserne er jurister, ikke betjente = en overrepræsentation af radicoole røvhuller.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 30. april 2013 @ 23:54

 29. Uanset hvem der har sat ild til Frihedsmuseet, mest sandsynligt autonome eller islamister (det er næppe højre/borgerlige der kunne finde på den slags), ja så er det ihvertfald landsforrædere og de skal straffes hårdt.

  Kommentar by LarsB — 1. maj 2013 @ 02:57

 30. Med en smule menneskekundskab i analysen synes jeg egentlig forklaringen af politimanden om døgnrapportens natur virker fornuftig, rent lokalt. Desto værre er det at sagen afslører at døgnrapporter kan bruges til nul og niks. Det afslører at det er nødvendigt med en anden form for statistisk opgørelse. Og i enhver debat efterfølgende kan statistik baseret på politiets døgnrapporter uden videre fejes af bordet som uvederhæftig.

  Man behøver ikke konspirationsteorier for at se at praksissen giver et falsk billede af virkeligheden i det politiske spil. Man behøver heller ikke at trække andre forbrydelser som voldtægter ind i problemstillingen. Det er ren paranoia.

  Kommentar by Høgsbro — 1. maj 2013 @ 06:13

 31. “- På et tidspunkt fandt vi også ud af, at nogle af de unge mennesker syntes, det var sjovt, når deres kriminelle handlinger fik opmærksomhed. Derfor stoppede vi med at notere dem.””

  Politiet ‘de unges’ marionetter? Og hijab uniformerede, håndsky asmaas ditto?

  Kommentar by Liva — 1. maj 2013 @ 06:39

 32. Liva

  Ja, den udtalelse fortæller, at politiet kender geningsmændene.

  Lighed for loven er forlængst ophørt i et scocialistisk/islamisk samfund

  Kommentar by tavsen — 1. maj 2013 @ 07:48

 33. Nu må i altså stoppe… Hvis politiet ved hvem det er kommer de også ind og sidde for deres ugerninger, det er ikke et knæfald for socialister/islamister.

  Politiet taler selvfølgelig ud fra tidligere erfaringer og det er et forsøg på at få standset brandene. Man kan så være enig eller uenig i effekten af deres tiltag.

  At jeg så i denne sag ikke er enig i de skal stoppe med at registere det i døgnrapporten er en anden ting, jeg mener nemlig ikke de unge gør det for at komme i avisen, de gør det af andre grunde.

  Jeg mener i stedet vi skal have en intensiv patruljering i gaderne af civil klædte betjente igennem en længere periode, overvågning og forhør, samt visitationszoner. Vi ved jo godt at det er invandreres efterkommere, så det snævrer det en del ind mht. mulige gerningsmænd.

  Kommentar by NulTolerance — 1. maj 2013 @ 08:15

 34. Den første bydel i Oslo har nu fået indvandrerflertal – flere følger snart.

  Det er fuldstændig logisk for folk med mere tre hjerneceller, at det er udviklingen. Og hvad har politikerne så tænkt at gøre ved det? Svar: Ingen ting, for hvad kan de gøre inden for den humanistiske og idealistiske tænkning?

  Tankegangen om at være human og forstående vil terrorisere danskerne mange år på endnu. Og i mellemtiden befolkningen stemme Enhedslisten og de radikale ind i Folketinget i stort antal.

  Morale: Tja! Man får de politikere man fortjener, og derfor også det samfund man fortjener.

  Kommentar by machiavelli — 1. maj 2013 @ 08:51

 35. Hvis man skulle følge visekrummemimetær i AlbertsLUe noget underlige logik, at muhammedanerne syntes det er sjovt at læse om deres ildspåsættelser og ved ikke at skrive om dem, så holder de op med det sjov og ballade, men hvis nu muhammeddrengene keder sig og virkelig syntes det er rigtig spændende jihad….øh,sjovt at læse om deres jihad…øh, ildspåsættelser og politiet ikke mere skriver om dem, kunne det så tænkes, at muhammeddrengene så finder ud af, at hvis de fremover skal kunne læse om deres jihad…øh, ildspåsættelser, jamen, så bliver de nødt til at lave nogle større bål så politiet bliver nødt til at skrive om disse ildspåsættelser, jeg tror ikke at det kan ties væk, hvis nationalmuseet står i flammer, altså kan politiets undladelser være medvirkende til at optrappe til større og mere farlige bål eller bål der kræver vantro menneskeliv, nå nej, det er nok paranoia tænkning lidt ligesom at påstå at muhammedaner kunne finde på at flyve to fly ind i to højhuse….

  Nu er det ikke politiet som sådan jeg har mistillid til, men mere de politiske psykopat korrekte i politiet ledelse og deres underlige logik, samt visse politikers mærkelige logik.

  Hvis de politiske psykopat korrekte tror de kan skyde alle problemerne ind under drengestreger og hovsa !! helt bevidst glemmer den ideologiske del, så vil de bare stå “rystede” og uforstående tilbage som brægende dumme MÆÆ-lam og ingen vil have tillid til deres formåen og kompentencer mere nu længer frem i importen af muhammedaner vi kommer.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 1. maj 2013 @ 09:14

 36. Pernille Vigsø Bagge (SF) skriver i Berlingske om skole-lovindgrebet:

  …”I modellen, der er fremlagt, foreslås det, at lærerne får samme arbejdstidsregler som de fleste andre offentligt ansatte. Der er stor forskel på de danske folkeskoler og de enkelte klasser. En forskel, der måske kan tale for, at man differentierer ikke alene undervisningen, men også den tid, der bliver brugt på hver enkelt elev, på de forskellige klasser og i de enkelte timer. Dette er nødvendigt, så der bliver brugt mest tid på at tilrettelægge og gennemføre de vanskeligste undervisningsopgaver og mindre tid på mindre krævende opgaver. Logisk set må en klasse med svære faglige og sociale vanskeligheder kræve mere tid og mere forberedelse, samtaler med forældre og samarbejde med klassens lærere og andre voksne med tilknytning til klassen end en klasse uden problemer.”…

  Jeg gentager lige det sidste:” Logisk set må en klasse med svære faglige og sociale vanskeligheder kræve mere tid og mere forberedelse, samtaler med forældre og samarbejde med klassens lærere og andre voksne med tilknytning til klassen end en klasse uden problemer.”

  http://www.b.dk/politiko/et-noedvendigt-lovindgreb

  Det samme gælder nok også politiets ressourceanvendelse.

  Jeg synes det er godt, at denne indsigt nu har bredt sig til i det mindste én SFer. Hvad har den store indvandring fra Arabien mv. betydet for den danske skolelærer, der skal prioritere sin tid? Hvad har det betydet for den almindelige ansvarlige og lovlydige families skolebørn?

  Kommentar by Ole S. — 1. maj 2013 @ 13:44

 37. “- På et tidspunkt fandt vi også ud af, at nogle af de unge mennesker syntes, det var sjovt, når deres kriminelle handlinger fik opmærksomhed. Derfor stoppede vi med at notere dem.”

  Hvad med at straffe dem og kontakte deres forældre? Det er rent forfald – langt værre end jeg regnede med. Så må loven laves om.

  Kommentar by machiavelli — 1. maj 2013 @ 14:52

 38. @ NulTolerance 08:15

  Tilbage i 70’erne og firserne havde bl.a. Berlingeren en daglig retsliste. Men op i firserne blev den muslimske berigelse så stor, at der figurerede så mange fremmede navne i den daglige retsliste, at navnene forsvandt. Senere forsvandt selve retslisterne.

  Nu om dage er navnene anonymiseret, eller de er med NAVNEFORBUD.

  KUN danske navne nu. LIGHED FOR LOVEN? På mig virker det som et knæfald for socialister/islamister.
  http://www.domstol.dk/oestrelandsret/retslister/Retslister/ON010513.HTM

  Kommentar by tavsen — 1. maj 2013 @ 17:10

 39. Sorry for OT:

  Andre der lagde mærke til, at DDRs tv-avis her kl. 17:50 bevidst undlod at fortælle / bringe, at bimseminister schmidt var blevet “vandet”?

  Det må jo også være hårdt for politbureauet at se folkets utilfredshed manifesteret ved et angreb med Fætter BR’s sværeste skyts.

  Typisk DR at skjule “ubekvemme” sandheder.

  Jeg kan til gengæld forestille mig, at morten bødskov (sic) inden for kort tid vil forbyde vandpistoler med et “magasin” på over 2 cl. …

  I øvrigt, tak til Kim Møller m.fl.for denne fine blog, der efterhånden er “fakta-check” til MSM’s tilslørede sandheder.

  Hilsner fra

  Kommentar by running saucer — 1. maj 2013 @ 18:01

 40. Sidste nyt fra indvandrerjunglen.

  “Kvinder og børn flygtede rædselsslagne ind i Netto i Værebroparken, da to grupper unge skød mod hinanden på gaden. Ruder knust i lejlighed af vildfarne skud.”

  Nu varer det ikke længe før politiledelsen beslutter, at den slags kriminelle handlinger ikke skal noteres længere, fordi de får for meget opmærksomhed.

  Kommentar by machiavelli — 2. maj 2013 @ 04:37

 41. Fra det fjerne varmehelvede.

  Ordfører hos Socialdemokraterne, Magnus Heunicke skrev på Twitter, at det »næsten« var lykkedes »fjolserne« at ødelægge 1. maj.

  »Respektløst. Er det sådan, I vil have, at vi skal behandle hinanden?« skrev han.

  Nej! men det er sådan vi får det.

  Kommentar by machiavelli — 2. maj 2013 @ 04:50

 42. Læste følgende i Politiforbundets blad (KOMMENTAR: 1. maj – Husk ytringsfriheden!):

  Min 1. maj opfordring skal handle om noget helt unikt for vores breddegrader – nemlig ytringsfriheden for de ansatte. Troen på, at man som ansat også har en stemme, og at der bliver lyttet til ens erfaringer.
  Den ytringsfrihed og tro på, at man som ansat også må blande sig og dele ud af sine erfaringer, skal tilbage i højsædet.

  Den er stort set forsvundet under de senere års totale fokus på ”strategisk kommunikation” i offentlige topledelser. Den strategiske kommunikation betyder konkret en total styring af al kommunikation og information fra toppen af.
  Den topstyring har helt kostet de ansatte deres stemme. Når de siger noget, er det i stedet blevet til et nødråb og historier i pressen. Topstyringen opleves som manglende respekt for de ansatte og for åbenheden.
  Sådan er det i hvert fald i politiet.

  af Peter Ibsen, forbundsformand

  Fedt at Politiforbundets formand tager bladet fra munden

  Kommentar by Agricola — 2. maj 2013 @ 05:23

 43. Oftere og oftere bliver gerningsmændenes ætnicitet forsøgt skjuldt eller bare benævnt ” de unge mennesker” ganske simpelt fordi nogen mener, at det er racistisk at sige at f.eks voldsmanden er araber! Nu skal det så åbenbart gøres pænere ved simelthen, at undlade at lade visse forbrydelser indgå i statestikkerne! Det giver naturligvis også pænere statestikker, så Morten Bødskov kan gå ud og sigde, bare rolig kriminaliteten er faldende!
  Et spørgsmå der må stilles hvorfor må vi ikke vide at voldsmanden er araber og hvorfor skal kun nogen af brandene indgå i statestikkerne? Hvorfor? Hvad er det man forsøger at skjule for os? Og hvorfor skjuler man det for os?

  Kommentar by Robert R — 2. maj 2013 @ 07:22

 44. Det er fordi, den herskende elite er humane og kultur forstående. Det er derfor, de er begyndt at tilsløre forbrydelsen og dermed forbryderne.

  Kommentar by machiavelli — 2. maj 2013 @ 07:28

 45. Sidste nyt i øvrigt. I går aftes – 700 km fra hvor jeg bor – gik fire hellige krigere ind i en købmandsbutik og satte de fem tilstedeværende inklusivt et barn en kugle for panden. Årsag: De var der.

  Kommentar by machiavelli — 2. maj 2013 @ 07:31

 46. Politiet har svaret på artiklen:
  http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/vestegnenspoliti/pressrelease/view/koebenhavns-vestegns-politi-registrerer-alle-brande-i-albertslund-861463

  Kommentar by Hertz — 2. maj 2013 @ 07:56

 47. >44 @machiavelli Link?

  Kommentar by Hertz — 2. maj 2013 @ 07:56

 48. @42 Robert R — 2. maj 2013 @ 07:22:

  “Nu skal det så åbenbart gøres pænere ved simelthen, at undlade at lade visse forbrydelser indgå i statestikkerne! Det giver naturligvis også pænere statestikker, så Morten Bødskov kan gå ud og sigde, bare rolig kriminaliteten er faldende!”

  Minder om den irakiske viceministerpræsident Tariq Aziz, der stod og ævlede om irakiske sejre til den internationale presse, medens Bagdad stod i brand udenfor, og lyden fra bombenedslagene trængte ind i presserummet.

  Kommentar by Agricola — 2. maj 2013 @ 08:13

 49. Når kriminelle bander/foreninger helt åbenlyst kan dele indbyggerne i et land som de skal begå kriminalitet imod, og politiets eneste problem er hvordan de skal skjule kriminaliteten, så ved man at Mohammedanmark blot er et råddent kadaver. Et stort tillykke til de lallende liberale og venstrefløjen, for at afskaffe Danmark på under 50 år.

  Kommentar by Fritz — 2. maj 2013 @ 08:15

 50. Hertz!

  Udenlandsk avis: Bangkok Post den 2.maj. Slå op på google.

  “5 people, baby slain in Pattani shooting
  Published: 2 May 2013 at 00.00 Newspaper section: News
  Six people, including a one-year-old baby, were killed and another seriously wounded in a gun attack carried out by four armed men on motorcycles in Pattani last night.

  The assailants, who were on two motorcycles, sprayed bullets at a grocery shop in tambon Rusamelae in Muang district about 8.10pm.

  Bullets hit seven people who were inside and in front of the shop. Six of them died instantly and one was seriously wounded.

  Witnesses said after firing into the shop the armed men walked in and shot the victims in the head one by one.

  The names of the dead and the injured were not available.

  The deadly attack took place just 200 metres from a checkpoint jointly manned by soldiers and defence volunteers.”

  Kommentar by machiavelli — 2. maj 2013 @ 09:33

 51. Har det: http://www.bangkokpost.com/breakingnews/347975/5-people-baby-slain-in-pattani-shooting

  Men alligevel bøjer thaierne sig ikke for terrorister:
  “not a single demand was acceptable”.

  Kommentar by Hertz — 2. maj 2013 @ 12:18

 52. Nej de bliver likvideret, så snart de har dem på kornet. Men man kan jo ikke gardere sig mod folk, der skyder tilfældige folk ned, sidder på kafe, kører på motorcykler eller handler ind.

  Kommentar by machiavelli — 2. maj 2013 @ 13:40

 53. Udlændinge der laver krimininalitet eller som er uden arbejde bør sendes hjem. Det vil være en fordel for de hårdt belastede danske skattebetalere og trygheden i samfundet vil blive forbedret.

  Kommentar by Filip — 3. maj 2013 @ 12:37

 54. Masseindvandringen fra ikke-vestlige lande må stoppes. Det har haft store økonomiske, sociale og kulturelle omkostninger for det danske samfund. Og de negative omkostninger ved masseindvandringen er stigende år efter år.

  Kommentar by Filip — 4. maj 2013 @ 19:04

 55. Påsatte brande er ligegyldige men myndighederne har ingen problemer med at kræve bedre og korrekte oplysning når det kommer til cykel-ulykker!

  http://politiken.dk/indland/ECE1962627/skjulte-ulykker-skal-frem-i-lyset/

  Kommentar by Santor — 6. maj 2013 @ 10:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper