4. maj 2013

Enhedslisten & SUF/AFA isoleret politisk – Minister: “En rev mig i håret… de råbte ‘forrædder’ ad mig”

Efter 1. maj-chikanen er forholdet mellem rød-regeringen og den rød/sorte-opposition hårdere end tidligere. Et styrelsesmedlem i DSU giver i Politiken udtryk for at “begivenhederne burde sætte gang i nogle refleksioner hos den yderste venstrefløj, men når målet er at erstatte det repræsentative demokrati med revolutionære tilstande, må buh-råb og vandpistoler trods alt betragtes som mere formålstjentlig end dialog og økonomisk ansvarlighed.

(Vandpistolmanden Markus Lund, Antifascistisk Aktion og Socialistisk Ungdoms Front; Foto: Ekstra Bladet)

En fælles-udtalelse fra S og SF i København tyder dog på en vis form for erkendelse – S og SF vil bekæmpe venstrefløjsekstremisme.

“Vi vil gerne diskutere politik. Men vi anerkender ikke vold og andre antidemokratiske midler. Derfor udtrykker vi klar utilfredshed med de antidemokratiske aktivisters metoder med at tage vores kampdag til gidsel i en udemokratisk proces og med udemokratiske midler. … Det gavner Danmark, at venstrefløjen kan stå stærkt samlet. Det kan vi bare ikke, når den yderste venstrefløj ikke anerkender demokrati, forsamlingsfrihed, ytringsfrihed og holdningsfrihed.

Som politikere på venstrefløjen har vi et ansvar for at gå forrest i kampen mod fascisme, antidemokrati og revolutionære kræfter, der anvender vold som virkemiddel«, slutter de.”

Henrik Sass Larsen gik hele vejen på TV2 News: ‘Enhedslisten har stået bag – og organiseret en masse af de her protester’ – det er Johannes ‘egne folk, der har gjort det’. Et par højtstående DSU’ere konkretiserede i fredagens Ekstra Bladet – DSU: EL-folk var med i balladen (ikke online).

“- Det er noget af det mest vanvittige, jeg har oplevet. Vi havde flere medlemmer som stod og græd efterfølgende fordi de var blevet slået af folkene fra Antifascistisk Aktion og havde fået stjålet deres skilte og bannere. Det var en meget voldsom oplevelse, siger formanden for DSU i København Kasper Sand Kjær. … DSU-formand Camilla Schwalbe siger:

Det er simpelthen grænseoverskridende at være så voldelige og larmende, som de var. Der er slet ingen tvivl om, at nogle er medlemmer af Antifascistisk Aktion, der stod for balladen, og Socialistisk Ungdoms Front, som samarbejder med Enhedslisten… Jeg synes det er dobbeltmoralsk at Johanne Schmidt-Nielsen at stå på scenen og sige, at folk skal holde op meed at lave ballade, når nogle af hendes egne folk er indblandet i balladen.”

Flere detaljer i samme artikel.

“Vidner til begivenhederne siger, at flere af ballademagerne, som var meget voldelige, bar Enhedslisten-mærkater, og at flere af hovedmændene, som var udstyret med megafoner, befandt sig i Enhedslistens telt efterfølgende. Det blev også jublet i Enhedslistens telt, da overborgmester Frank Jensen måtte holde op med at tale, da der blev kastet æg og røgbomber mod ham.”

I en tilstødende artikel uddybede handelsminister Pia Olsen Dyhr (SF) sin oplevelse.

“- Jeg var bange og blev ked af det. Det var meget voldsomt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst var så bange. … – Så stod der en, der konsekvent sparkede mig på benene, trådte på mine fødder og skubbede til mig. En rev mig i håret. Der blev smidt med æg lige ved siden af mig, og de råbte ‘forrædder’ ad mig. Jeg prøvede at snakke til en af dem, men han sagde på tysk, at han ikke forstod, hvad jeg sagde. Men at han var fra Antifascistisk Aktion, Der var militante træk i dem. En af dem havde et SUF-tørklæde på.

Johanne Schmidt-Nielsen så forurettet ud, da hun kommenterede kritikken, men som tidligere SUF’er ved hun selvfølgelig alt om organiseret mødeterror. Tilbage i 2001 medvirkede hun i en moddemonstration i Odense, og blev i den henseende interviewet til TV Stop: “Vi vil vise dem at det er forkert … de gør, og er uenige i deres budskab”. Nogle år senere proklamerede hun bramfrit at “det er helt fint at… bryde loven, hvis formålet er godt”, og idag har hun sågar tidligere AFA-leder Pelle ‘By all means nessasary‘ Dragsted som politisk rådgiver.

“Jeg kan ikke rende rundt og undskylde på andres vegne“, lyder det (atter) fra Enhedslistens Per Clausen i Ekstra Bladet, og også forskningsmæssigt er der status quo. “Vi har haft en relativ fredelig udvikling inden for de seneste år” på den yderste venstrefløj, lyder det fra ekstremismeforsker Chris Holmsted Larsen, der dog stilfærdigt erkender at der findes kræfter på venstrefløjen som begår politisk vold og hærværk.

Det må være relativt hvad ‘en relativ fredelig udvikling’ betyder, men G13, Luk Lejren, Ungdomshus-urolighederne, COP15, Brandstifterbanden, Århus for Mangfoldighed og den igangværende AFA/Redox-sag matcher hver især alt samtidigt fra dansk højreekstremisme, der pudsigt nok – ifølge samme forsker, har kronede dage i disse år.

Selvom statsansatte forskere ikke samler trådene for menigmand, så kræver der ikke den store indsigt, for at se hvad der sker på gadeplan. I stedet for at kritisere et revolutionært parti for at inkludere revolutionære elementer, burde demokratiske socialister have erkendt problematikken før den blev kontraproduktiv, og eksempelvis undladt at støtte Ungdomshuset på Dortheavej. Det var her Revolutionær 1. maj planlagde chikanen, og Enhedslisten har nu engang ikke flertal i Borgerrepræsentationen.

Handelsminister Pia Olsen Dyhr konfronterede SUF’s Chris Bay i et indslag på TV2 News, og som forventet var der ingen afstandtagen fra sidstnævnte: “Folk skal have lov til at vise deres utilfredshed”, lød det fra manden der sidste år var en del af Århus for Mangfoldighed. ‘Krig er fred’, ironiserede Orwell i mesterværket 1984, hvor han portrætterede det totalitære samfund, nutidens rødgardister kæmper for.

Oploadet Kl. 17:03 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/47771/trackback

33 Comments »

 1. De røde kan ikke lide de røde, alle røde er en syg fucking joke.

  Kommentar by Fritz — 4. maj 2013 @ 17:31

 2. Mon ikke det er på tide at få omdøbt AFA o.l. til Socialistisk Sturmabteilung, som forkortelse SSA.
  Underligt at politiet ikke griber hårdt ind over for sådanne voldelige organisationer.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. maj 2013 @ 17:32

 3. Det er da simpelthen for morsomt, at socialdemokratiet og SF langt om længe bliver konfronteret med deres egne dæmoner, men ok, hvis det kan betyde at demokratiet langt om længe indfinder sig på venstrefløjen og at venstrefløjen erkender hvor fascisterne befinder sig i det politiske spektrum, så kan vi måske langt om længe få gjort noget ved alle de problemer det danske samfund står overfor, og måske vi så også kan få hældt det vamle lille fascistparti (Enhedslisten) ud af folketinget.

  Jeg har i hvert fald svært ved at tro, at Johanne vil kunne give den som nuttet blondine efter dette. Mon ikke nogen i socialdemokratiet er i færd med at få deres øjne åbnet for virkeligheden? Det er sku på tide.

  Kommentar by Mackety — 4. maj 2013 @ 17:38

 4. Lad os nu vente med at melde social”demokraterne” ind i den tænkende del af befolkningen.

  De tuder nu, men om en uge er det hele glemt og de vil i al fremtid benægte at det nogensinde er sket. De vil aldrig erkende at det er de samme forhold, og i mange tilfælde meget værre, som højrefløjen har været nødt til at arbejde under de sidste mange år.

  Deres demokratiforståelse kan kun strækkes til egne rækker.

  Kommentar by Santor — 4. maj 2013 @ 18:27

 5. Ja, de piber nu, men mon S-SF husker modstanden mod AFA når de ødelægger et DF, SIAD, KU eller internationalt topmøde? Brændt barn skyr ilden, mens dumt barn leger med samme ild bare den brænder nogen andre et kort stykke tid.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 4. maj 2013 @ 18:32

 6. I dag var “Gamle Danmark” på TV programmet.
  Der så vi opgøret med Danmarks fjender efter krigen.
  Hvor ville jeg ønske, at vi en dag vil få det samme
  opgør med muslimerne og deres medløbere, som vi havde i de
  glade majdage i 1945.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 4. maj 2013 @ 19:41

 7. Det var Johanne Smith-Nielsens hævn.
  Det blev planlagt lang tid i forvejen. Jeg læste om planerne i MSM flere dage i forvejen
  Og de plejer ikke at være hurtige.
  Det var tyndt da Johanne bagefter stillede sig op på talerstolen og var “meget vred”, på
  AFA – facist – kammeraterne.
  Det svare til at pudse sin hund på sine kollegaer og bagefter gi den en ordentlig røffel.

  Kommentar by XXXXX — 4. maj 2013 @ 19:58

 8. Velkommen til virkeligheden uden for drivhuset S og SF.
  Tror i det gør mindre ondt på en fra Dansk Folkeparti, SIAD, DDL eller Danskernes Parti at blive sparket over skinnebenet? Tror i det er mindre frustrerende for os ikke at kunne komme til orde på grund
  mødeterror, trusler m.m. end det er for jer?
  I har sikkert lært, at i et demokrati gælder ytringsfriheden for alle. Prøv nu at erkende det for jer selv.
  ——————————————————————-

  Så mangler vi bare, at drivhusplanterne vågner op til fremmedproblemets realitet. Også her kræves nok knubs på egen krop, før opvågningen finder sted.

  Kommentar by Agricola — 4. maj 2013 @ 20:28

 9. Handelsminister Pia Olsen Dyhr (SF) blev sparket og slået af vrede, sortklædte aktivister, da hun stod foran den store scene i Fælledparken 1. maj under SF’s partiformand, Anette Vilhelmsens, tale.

  “Jeg kender godt Antifacistisk Aktion, og jeg ved, at de kan finde på at ty til vold, når de er ophidsede.”

  “Men det er bekymrende, at der næsten er ved at opstå en rød fascisme, og det må jeg tage kraftigt afstand fra”

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1966610.ece

  Kommentar by J..... B....... — 4. maj 2013 @ 21:11

 10. Ville ønske at flere ville læse denne artikel. Fortsæt det gode arbejde!

  Kommentar by Lars H — 4. maj 2013 @ 21:30

 11. Den første maj 2014 vil den røde regering holde deres majtaler fra Glassalen på Christiansborg beskyttet af Bornholmske granitblokke.

  Kommentar by emmagad — 4. maj 2013 @ 21:52

 12. Mon ikke Dyhr-Olsen og andre kunne være sluppet for denne ubehagelige oplevelse, hvis deres partier for år siden havde taget markant afstand for denne voldelige del af venstrefløjen. I stedet er det blevet til moderate bebrejdelser og en slapt dikkende pegefinger. Well, nu er volden nået frem til egne rækker og det var altså det der skulle til for at få fjernet fokus fra en lille forkølet flok højreradikale, som i konfrontationer næsten altid ender op som de klare tabere. Dette bølleregime er absolut ikke i orden, men det kniber gevaldigt med tåreproduktionen efter en årelang nærmest ligegyldighed udvist af samtlige partier på venstrefløjen. Enhedslistens forsikringer om at de på ingen måde har andel i dette svineri er helt til grin. Dokumentationen for deres forbindelser til det voldige venstreradikale miljø er vist efterhånden rigelig. Det er ganske enkelt deres stormtropper.

  Kommentar by EH — 4. maj 2013 @ 22:36

 13. Hvor er TV-optagelserne? TV bar til stede, men DanMarx viste allernådigst kun vandpistolmanden – og kun et par sekunder.
  Det hele må være dokumenteret.

  Kommentar by Hodja — 4. maj 2013 @ 23:07

 14. Mon ikke Arbejdernes Informations-Central snart bliver genoplivet? Sass Larsen skulle nok være mand for det job, og han har jo også kontakterne til folk, der ikke er bange for at få snavsede fingre.

  Kommentar by Hertz — 4. maj 2013 @ 23:52

 15. “Hvor er TV-optagelserne? TV bar til stede, men DanMarx viste allernådigst kun vandpistolmanden – og kun et par sekunder.”

  Jeg lagde også mærke til at tv-kanalerne vanen tro sørgede for at ikke var alt for mange af voldsbøllers ansigter blev vist.

  Kommentar by Balder — 4. maj 2013 @ 23:53

 16. Enhedslisten graver sin egen grav. Desværre er velfærdsdanskerne så godt afrettet at de fortsætter med at lade være med at stille spørgsmål ved den i 1945 vedtagne sandhed: Socialisme er svaret, nationalisme er problemet. Artikler som denne gør Uriasposten aldeles uundværlig.

  Kommentar by Høgsbro — 4. maj 2013 @ 23:57

 17. Jeg kan se nogle positive, fremadrettede perspektiver i disse episoder. Enhedslisten kan ikke både fortsætte med den vælgeropbakning de har nu, og bevare deres revolutionære grundlag. De må vælge det ene eller det andet. De mange der p.t. har sluttet sig under deres faner har næppe gjort det ud fra pludseligt opstået revolutionær iver, men som protest mod SF. Når hverdagen indfinder sig og de nye vælgeres ønsker skal udmøntes i partiets arbejde, vil der komme fokus på disse korps af sortskjorter, som vil blive opfattet som en belastning. I bedste fald vil venstrefløjen samlet stå svagere end de histil har gjort mht. vælgeropbakning, og vil konstant være ude i interne opgør der sætter dem i dårligt lys hos befolkningen, hvilket tærer på kræfterne. De revolutionære gadekorps bliver fragmenterede og hjemløse.

  Man kunne selvfølgelig også håbe at der indfinder sig en selverkendelse hos den pæne venstrefløj som de hidtil har manglet: Denne mødeterror er et samfundsproblem, også når den rammer f. eks. DF og Lars Hedegaard. Folk bliver ikke automatisk “fascister” fordi nogen kalder dem fascister – tværtimod er det for andre end venstrefløjen let at gennemskue at brug af fascismeetiketten er et skalkeskjul for …….. rendyrket fascistisk adfærd.

  Dette sidste vil jeg nu ikke knytte for mange forhåbninger til. Venstrefløjens og de kulturradikales ubestridelige særkende er jo at man ikke lærer af fortidens fejltagelser. Men kunne de blive bebyrdet med interne fløjkampe og udrensninger er det nu heller ikke helt dårligt.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 5. maj 2013 @ 00:43

 18. Bare lige for at gøre én ting klart. JEG MENER, at hvis man tror at det bare handler om at spille på en bestemt hest i politik, og så derefter tro at den hellige gral er velforvaret, så kan man godt tro om igen. Spillet politik er dømt til at fejle i længden, og fyldt med så mange fejl og mangler. Der er bare ikke noget alternativ pt, så vidt jeg er orienteret.

  Vi har bare ikke et alternativ, til at sikre os de grundværdier de fleste af os herinde tror på. Danmark er trods alt et lille land, og vil altid være afhængig af verden udenfor, militært og økonomisk.

  Alt er overladt til tilfældighederne, og politikerne er ingen garanter for noget som helst. De fleste er vel dybest set idioter, men meget garvede politikere. Det er en ren lottokupon.
  Men livet er vel sådan set også en lottokupon for de fleste af os.

  Men ja hvem herinde har ikke regnet dobbeltmoralen ud? Vi har set det i årtier: Politikerne vil skide andre et højt stykke når det kommer til konsekvenser af en given politik, indtil de selv bliver ramt. Så falder tiøren, og lige pludselig mærker de selv de ubehagelige konsekvenser af deres ideologi og livssyn, og SÅ reagerer de. Det er kynisk, men det er også politik og det ved alle.

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. maj 2013 @ 00:43

 19. Som såvel Broholm som Agricola gør opmærksom på, så er det rent hykleri fra S og SF’s side. Havde det været Afstumpet Facistisk Affalds (AFAs) normale ofre det var gået ud over, så havde der ikke været nogen problemer overhovedet, heller ikke for DDR, TV-2 NEWS, Ritzau og Politiken.

  Det er iøvrigt påfaldende som Afstumpet Facistisk Affald ligner SA i 20’ernes og 30’ernes Tyskland.

  Kommentar by Binee — 5. maj 2013 @ 01:22

 20. Det her bliver en kæmpe klods om benet på venstrefløjen. Socialdemokraterne hader EL og vil ikke lade denne sag gå i glemmebogen. De vil bruge det overfor EL hvergang de har fremgang i meningsmålingerne og de sorte AFA-facister vil herefter have socialdemokratiet som hovedfjende. De vil være fastlåste i deres had til hinanden ligesom kommunisterne og socialdemokraterne var det i gamle dage. Man mærkede tydeligt hadet mellem dem overalt i Fælledparken. Fagbevægelsens telte, Rød 1.maj og Revolusionær 1.maj og alt det andet pladder. De aner ikke hvilket ben de skal stå på. De fleste der gik med i AFA-prosessionen var gudhjælpemig studerende, gamle halvstuderende og “kunstnere” som ikke har et klap forstand på andet end rockmusik, bøssevielser eller twitter. En dag bliver de forhåbentligt klogere, men lige nu haster det ikke. De har det jo så sjovt…

  Kommentar by Peter Andersen — 5. maj 2013 @ 02:20

 21. Åh! hvilken herlig morgen! Solen skinner og endnu en fest for hjernen.

  Selvfølgelig er de stakkels mennesker voldelige, for de har stort set et ideologisk tomt liv, der ikke svarer til forventningerne. Og tager man sutten fra barnet eller glemmer at sukre den, så begynder det at vræle. Der er intet alvorligt politisk at komme efter ud over de højreekstremistiske som hverken er voldelige eller ekstremistiske. Men som “endnu en vantro” siger: Politik er for tiden en ren lottokupon.

  Derfor som min gamle mor altid sagde, når hun så på ballademagerne fra en psykologisk synsvinkel. “Det er synd for dem, de har det ikke let.” Så lad blot SF, Enhedsliste folk, de sorte fascister fra Antifascistisk Aktion, Socialistisk Ungdoms Front og hvad folk nu kalder sig rode rundt i møddingen. Det er synd for dem. Men et arbejde ville selvfølgelig hjælpe.

  Kulturen er småt ved at krakelere, sammenhængen har det ikke for godt, vold, kriminalitet og asocial opførsel spreder sig, og i sådan en mødding er der altid gode muligheder for selv den største psykopat.

  Det er som Binee siger:
  “Det er i øvrigt påfaldende som Afstumpet Fascistisk Affald ligner SA i 20′ernes og 30′ernes Tyskland.”

  “Det gavner Danmark, at venstrefløjen kan stå stærkt samlet…” Nå! javel! Og hvordan skulle det så gavne Danmark, det er vist at tage munden for fuld.

  Se blot på de store politiske budskaber på de medbragte bannere. “Vi er alle emigranter”. Det er nok en støtte til Vollsmose immigranterne. “Tatcher er død, nyliberalisme er det næste.” Det er nok den ekstremistiske højrefløj, der tænkes på.

  Og moralen på hele historien er, at der ikke er noget politisk/ideologisk at hente for de vildfarne. I.ste maj eller ej. Ikke ud over at melde sig ud af EU, lukke grænserne og smide de værste forbrydere ud. Men det ville have været rent selvmord at stille sig op på en talerstol med det budskab.

  Jeg lider ikke af moderbinding, men som min gamle kloge mor sagde når jeg blev ophidset: “Slap af! i morgen fødes der en ny idiot”.

  Kommentar by machiavelli — 5. maj 2013 @ 03:35

 22. Sådan, nu har vi den korrekte oversættelse af afa som er: Afstumpet Fascistisk Affald
  Tak for den perfekte oversættelse.
  Er det Binee der er årets medborger, som oplyser alle os andre om hvad afa står for:
  Afstumpet Fascistisk Affald

  Er det forkert at ønske S og SF velkommen i de forfulgte “racisters og fascisters”klub!
  Hvordan FØLES det for de følelses regerende partier, sådan at blive stenet..øh, VANDtro sprøjtet ud, af deres egne Afstumpet Fascistisk Affalds medlemmer, og tror de enfoldige S og SF’er, at de kan holde deres voldelige medsammensvorne uden for rækkevide, ved at sætte Bornholmer granit op omkring Christianshoppeborg, hvor naivt, da voldsfascisterne bare angriber dem på bopælen, som alle andre anderledestænkende har været udsat for, så velkommen til de Afstumpede Fascistisk Affalds udemokratiske volds orgier!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 5. maj 2013 @ 04:31

 23. Der hersker vist en del forvirring omkring SA’s rolle i tyvernes Tyskland.

  SA (Sturm Abteilung) blev oprettet som værn mod de Kommunister og Anarkister som hærgede gaderne på dette tidspunkt, og som gjorde det umuligt for oppositionspolitikerne, som på det tidspunkt blandt andet var Nationalsocialisterne, at afholde møder i fred og ro.

  Det var faktisk den voldelige venstrefløj som var med til at hjælpe Hitler til magten, da Tyskerne var træt af gadebøller, og så SA som nogle som kunne skabe ro og orden.

  SA fandtes allerede inden Nazipartiet blev stiftet, og bestod af specielle militære enheder som kæmpede for den tyske Kejser i Første Verdenskrig.

  Der er selvfølgelig meget mere at sige om SA og hvad det udviklede sig til, og det er en temmelig kompliceret historie, men jeg mener at ovenstående er en nogenlunde korrekt ultrakorte version.

  Se også Wikipedia

  Kommentar by Balder — 5. maj 2013 @ 07:29

 24. Læste lige overskriften igen; AFAerne havde da ret i en ting; Som medlem af den nuværende regering er handelsminister fru Dyre Olsen (SF) en forræder :-)
  ——————————————————————

  @17 Endnu en vantro — 5. maj 2013 @ 00:43:
  I min erfaring er det at tro på, at ens vision er realiserbar en stor del af realiseringen – “Realistiske” vurderinger tager udgangspunkt i hvad, der i fortiden er realiseret, og er således ikke frugtbar mark for nyskabelser

  @20 machiavelli — 5. maj 2013 @ 03:35:

  ” …, men som min gamle kloge mor sagde når jeg blev ophidset: “Slap af! i morgen fødes der en ny idiot””

  Med mindre man er en skruppelløs ejer af en sweatshop, er det næppe beroligende :-)

  Kommentar by Agricola — 5. maj 2013 @ 09:35

 25. Husk nu, at til valget så er alt ved det gamle. De røde der blev blå, er blevet røde igen og de konservastive slingre stadigvæk rundt på motorvejen sammen med resten af de lallende liberale, alt sammen som det plejer. Og alt det lort de røde landsforrædere fik lavet, det vil DDR og de Mohammedanske medier til bevidstløshed minde os om var Pia+DF, Fogh og George Bush’s skyld, alt sammen. Jo før Danmark er dødt, jo større er chancerne for at redde VORES land Danmark.

  Kommentar by Fritz — 5. maj 2013 @ 09:43

 26. Det var sgu da godt at skole lockouten var slut på tidspunktet. For sæt nu at folk havde haft deres børn med på 1. maj og de skulle have været udsat for dette skue og måske blevet overfaldt sammen med deres forældre/bedsteforældre.
  Lad os få fotos op i nærområderne så vi kan tage afstand. For er det ikke det de gør over for DF/ nazister.

  Kommentar by xenofob — 5. maj 2013 @ 09:49

 27. @ 21 Li

  Kære Li! Jeg bukker og takker.

  Kommentar by Binee — 5. maj 2013 @ 10:17

 28. @25 5. maj 2013 @ 09:43:
  Så gør dog noget, for at det bliver bedre; Meld dig ind i Dansk Folkeparti (DF) eller Danskernes Parti, uddel deres materialer, belys for folk, du møder, de gamle partiers forræderi og oplys dem om alternativerne.
  Glæd dig over, at DF i de seneste 5 meningsmålinger er større eller lige så store som Socialforræderne. Glæd dig over, at
  UKIP fik 25% af stemmerne ved lokalvalget i UK for nogle dage siden, Glæd dig over, at Marine Le Pen lever og er dejlig, og at solen skinner og ænderne knalder m.m.

  Kommentar by Agricola — 5. maj 2013 @ 11:58

 29. @28 Agricola
  Ja det lyder dejligt, men alt det du forslår har jeg prøvet i knapt 30 år. Men nu har verdens sygeste system det danske, pisset på mig så længe, så for min skyld kan de proppe hele skod danmark samt indbyggere skråt op.

  Kommentar by Fritz — 5. maj 2013 @ 13:33

 30. @ Fritz

  HØRT det er ganske enkelt spild af tid.

  Danskerne er tilfredse med X-factor, hvad der sker i den virkelige verden rager dem en døjt

  Kommentar by tavsen — 5. maj 2013 @ 15:43

 31. @ tavsen

  Nej, den virkelige verden rager dem en døjt. De er bare bange. De kan godt se hvilken situation de nu er havnet i, men de tør ikke se det i øjnene. Derfor X-factor og standup-komik. Hvis du prøver at komme ind på emnet siger de “Hold kæft!”
  Ikke fordi de er uenige men fordi de skræmte fra vid og sans. Endda så meget, så de stemmer som om intet er hændt og håber alt forbliver som altid.
  Deres naboer er muslimer, deres børn går i skole med muslimer, der er muslimer alle vegne nu. So what to do?
  Lad os ikke tale mere om det nu – vel…

  Kommentar by Peter Andersen — 5. maj 2013 @ 16:43

 32. @30 tavsen
  Præcis.

  Kommentar by Fritz — 5. maj 2013 @ 17:33

 33. @ Peter Andersen

  Du har sekvfølgelig ret. Skrækken for at snakke om det ukorrekte, giver danskerne et liv på sprut, stoffer og lykkepiller. Og den bekendte X-factor

  Der har været endnu et skyderi i Tingbjerg. I forgårs blev der affyret over 30 skud mod en kiosk. Ingen omtale i DDR timenyheder.

  I går endnu et skyderi. En 17 årig dræbt med 2 skud i hovedet. INGEN omtale i DDR 7 nyhederne. Nej nej, det var vigtigere at fortælle om bandeindsats i Springfield USA.

  For 2 måneder siden blev Tingbjerg dog begejstret nævnt

  Tingbjerg-succes skal spredes til resten af byen 12. mar. 2013
  http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2013/03/12/082803.htm

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2013 @ 07:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper