8. maj 2013

Zenia Stampe: Vi skal give statsborgerskab til mennesker, der ‘kan udgøre en… sikkerhedsrisiko’

Zenia Stampe mener det er barbari at opsige FN-konventionen om statsløse, og siger hermed indirekte en hel masse om de mange lande der ikke har underskrevet traktaten, herunder de arabiske, palæstinensernes kampfæller. Zenia Stampe for fuld udblæsning i Politiken – Venstres komiske Jørgensen hallucinerer om statsløse.

“BT kører i dag en historie om, at ‘To mulige terrorister får dansk statsborgerskab’.

Substansen er, at Danmark har forpligtet sig til at leve op til FN’s konvention om statsborgerskab og børnekonventionen.

Hvis vi skal leve op til vores internationale aftaler, så er vi nødt til også at give statsborgerskab til mennesker, der ifølge PET kan udgøre en eventuel fremtidig sikkerhedsrisiko.

Meningen var – og er – at udrydde statsløshed. … Der er altså ikke tale om ‘et hul i konventionen’. Der er ikke tale om, at Danmark kan vælge og vrage mellem hvilke statsløse, som vi ønsker at give statsborgerskab til.

Meningen med konventionen er netop – netop! – at forpligte stater til at give statsborgerskab, også når det er vanskeligt. Til gengæld fordeles denne forpligtelse over alle de stater, der har tiltrådt aftalen.”

Oploadet Kl. 07:39 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/47877/trackback

42 Comments »

 1. Nå men hvis de statsløse skal fordeles mellem alle de lande som har tiltrådt komvensionen, så er det da bare at sende den rette proportionelle andel til Kina eller Sydafrika.

  Men når nej, det er vel kun de hvide lande der har tiltrådt denne aftale. Så de kan oversvømmes med alverdens demografiske overskud.

  Send dem tilbage hvor de kom fra. Til Israel og resten af det “hellige” land.

  Kommentar by Hans Jensen — 8. maj 2013 @ 08:06

 2. “Hvis vi skal leve op til vores internationale aftaler, så er vi nødt til også at give statsborgerskab til mennesker, der ifølge PET kan udgøre en eventuel fremtidig sikkerhedsrisiko.”

  Ja det er klart, det er indlysende, ingen tvivl om det. Det er dybt menneskelige og udtryk for den dybeste kulturforståelse, selv om de statsløse ingen kultur har. Om han er tidligere terrorist eller kameldyrker, har ingen betydning, statsborgerskab til ham og gerne hele hanss pukkelryggede familie.

  Hver gang min hadefigur nummer 1. stampesinken og nationalhaderen -som elsker hele verden – åbner munden, vælter der nonsens ud af sinkemunden. Hun skulle være blevet kvalt i fødslen.

  Kommentar by machiavelli — 8. maj 2013 @ 08:17

 3. Pruthornet komiske Zenia har for første gang i hendes usle liv ret i noget som hun siger, for det er sku komisk at høre om alt det de lallende liberale vil gøre, når man tænker på at de har haft 30-40 år til at sætte en stopper for flygtningindvandre idiotien som de selv er skyld i, og som har smadret vores land, på trods af at der var et parti som gjorde alt for at advare dem og danskerne. Til gengæld så har de lallende liberale pisset og skidt på vores grundlov som var vores/danskernes værn mod politiske galninge og udenlandske terrorister.

  Kommentar by Fritz — 8. maj 2013 @ 08:26

 4. Palaraberne var oprindeligt Jordanere. De har selv fravalgt Jordansk statsborgerskab i forbindelse med Arafats krig mod Jordan. Deres statsløshed er et internt Jordansk problem – ikke vores!

  Kommentar by Sigwar — 8. maj 2013 @ 08:29

 5. Hvor er jeg dog træt af at høre om “konventioner” og “vores internationale forpligtelser,” og at vi er bundet af den og den konvention, traktat eller forfatning, og at vi skal tænke over vores internationale omdømme, eller hvad de nu disker op med, forpligtelser som vel kun de færreste vel var klar over, ud over nogle få embedsmænd på Slotsholmen.

  Vores “internationale forpligtelser” er jo ikke begreber, der har nogen form for objektiv målrettethed, men som i høj grad er underlagt personlige præferencer. Man har med andre ord, uden at spørge befolkningen, indskrænket og tvangsbundet sin egen frihed, i og med, at “Europas fædre” ( Charles de Gaulle/Paul-Henri Spaak/Alcide de Gasperi/Konrad Adenauer) efter anden verdenskrig har tilsluttet sig dit og dat – og DK fulgte bare med-, og det har ikke ligefrem været til gavn for Danmark, der konstant skal stå med åbne arme og “byde velkommen” til endnu en familie, der ikke agter at klare sig selv, men fremover vil være at finde på offentlig forsørgelse.

  Efter WW-2 kunne ingen politikere forestille sig hvilken folkevandring, der ville komme til de vesteuropæiske lande. Derfor burde traktaterne og konventionerne også tages frem til fornyet og kritisk gennemsyn. Men det er vel for meget at forvente fra vores hjernedøde landsforræderiske politikere!

  Folketinget har efterhånden -med ganske få undtagelser-udartet sig til en stinkende møgbunke, ganske overflødig og befolket af dummernikker, akademikere og levebrødspolitikere, der lever i deres helt egen verden, ganske uden forbindelse med “virkeligheden.”

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 8. maj 2013 @ 08:40

 6. Vore konventioner er alle blevet til ved forfatningsbrud.
  Politikerne har undladt at spørge det danske folk, inden de har tiltrådt dem.
  Derfor skal de alle opsiges, og proceduren skal starte forfra.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. maj 2013 @ 08:52

 7. Zenia Stampe er direkte farlig! Hun vil give statsborgerskab til potentielle terrorister, folk som PET vurderer til at være en risko for danskerne! Vil Zenie Stampe også tage ansvaret den dag det koster danskere livet at nydanskere begår terror eller “bare” almindelig kriminalitet. Vi har allerede måttet lide for tidligere regeringers lemfældige omgang med statsborgerskab til statsløse palæstinensere, hvor hovedparten er notorisk dybt kriminelle!
  Konventionerne en noget Danmark har valgt at tilslutte sig, et flertal i folketinget kan vælge, at vi ikke længere er bundet af disse konventioner. Det giver faktisk mening at opsige konventioner, der blev vedtaget i en anden tid under andre forhold, men som i dag bare benyttes til menneskesmugling!

  Kommentar by Robert R — 8. maj 2013 @ 08:54

 8. Se venligst punkt 10 på Bob Glitters Stampistiske Diskussionintensitetsskala.

  Kommentar by Skjoldungen — 8. maj 2013 @ 08:59

 9. falkeøje

  Jeg er bange for formalia er fulgt, 1953 grundlovens ord om afgivelse af suverænitet gav folketinget ret til når et tilstrækkeligt antal valgte var enige, at give køb på at folket skulle spørges.
  Formelt kan konventioner kun opsiges såfremt der er flertal blandt valgte imod dem.

  At vi to og flere andre synes det er idioti, landsforrædderi eller værre gør ikke de ophæves.

  Kommentar by Peter Buch — 8. maj 2013 @ 09:06

 10. Det Radicoole Venstre er een stor betændt samling af kroniske landsforræddere. Lige siden oprettelsen i 1905 har disse småbønder kun arbejdet for een sag og det er nationalstaten Danmarks endeligt.

  Som del af det projekt har landsforrædderne gentagene gange danset tæt med totalitære ideologier, helt uden skrupler eller efterfølgende samvittighedskvaler: nazisterne før og under besættelsen, kommunisterne under den kolde krig og nu senest muslimer og islamiske terrorister under den nuværende besættelse.

  Eneste trøst er, at deres dans med islam bliver deres sidste.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 8. maj 2013 @ 09:20

 11. #8. Peter Buch
  Man har måske overholdt Grundlovens bogstav, med lodder og trisser, men man har groft overtrådt dens ånd.
  Danmark er et folkestyre, det lader sig ikke uden videre substituere af 5/6 deles flertal af folkevalgte, der ønsker at nedgøre folkets vilje.
  Prøv at udskrive folkeafstemninger om alle de tyvestreger, de har gennemført på det sidste, så vil du se et rungende nederlag til de folkevalgte.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. maj 2013 @ 09:30

 12. Flot! kan ikke siges bedre. Gyldne ord i Maj.

  “Folketinget har efterhånden -med ganske få undtagelser-udartet sig til en stinkende møgbunke, ganske overflødig og befolket af dummernikker, akademikere og levebrødspolitikere, der lever i deres helt egen verden, ganske uden forbindelse med “virkeligheden.”

  Kommentar by machiavelli — 8. maj 2013 @ 09:50

 13. Hvorfor dog ikke invitere alle til Danmark. Vi har jo penge nok og give ud af.
  Tja, det kan da give arbejde til folk i P/Fet.
  Men hvorfor skal vi huse personer, som andre lande ikke ønsker.
  Asyl området er simpelthen en penge industri, der giver jobs, men også koster penge ved og lade dem gå.
  Men selvfølgelig en indvandrer giver vel jobs til nogle stykker på kommunen. Og det er jo dem, der stemmer for og bevare deres jobs!

  Kommentar by xenofob — 8. maj 2013 @ 10:06

 14. Jeg tror ikke Stampe Zinken har set
  http://www.youtube.com/watch?v=2u9BNpLThqA

  Kommentar by Nielsen — 8. maj 2013 @ 10:30

 15. Apropos radikale…. Anna Mee Allerslev på side 66….

  http://ipaper.ipapercms.dk/DSB/udogse/2013/05/

  Kommentar by BE — 8. maj 2013 @ 10:57

 16. >12 Be
  …og den (særlig forpligtelse) lever den nye pave ikke op til, når han fratager kvinder og homoseksuelle deres rettigheder. …
  -Siger en blind høne der vil fratage os vores ret til at sige vores mening; ved at beholde de ytringsfrihedsbegrænsende paragraffer og sikkert gerne vil udvide dem. Jeg vil heller ikke være overrasket over at samfundsnasseren gerne afskaffer vores ret til vores ejendom.

  Kommentar by Nielsen — 8. maj 2013 @ 11:20

 17. GESTAMPO Zenia forstår hvad hun vil forstå. Almindeligvis undtager “konventionerne” personer, der udgør en trussel.

  Sagen er snarere, at det passer fint ind i hendes plan om folkemord på danskerne, at få den slags koransoldater på permanent forsørgelse.

  Kommentar by Hans Und — 8. maj 2013 @ 11:25

 18. Det går kun godt, indtil danskerne mister tålmodigheden.
  Vi er på bunden en krigernation, selvom der er langt til bunden, men den kom dog frem efter d. 29 august 1943, det vil ske igen.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. maj 2013 @ 11:34

 19. “Substansen er, at Danmark har forpligtet sig til at leve op til FN’s konvention om statsborgerskab og børnekonventionen.”

  Nej, det er blot formaliteter. Substansen er de kriminelle, ubrugelige idioter, som danskerne bliver belemret med.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. maj 2013 @ 12:12

 20. Hvis man er så tolerant, at man sætter andre mennesker i livsfare.
  For at være tolerant. Så er tolerancen gået for vidt.
  Det er misforstået tolerance.

  Kommentar by XXXXX — 8. maj 2013 @ 12:23

 21. […] […]

  Pingback by Nasim Ben Iman, Apostate from Islam warns the West « Snaphanen — 8. maj 2013 @ 12:50

 22. I en eller anden fremtid vil avisoverskrifterne i dagevis komme til at beskæftige sig med et vellykket terrorangreb formentlig med dødsofre foretaget midt i en vore større byer. København er nok et rimeligt godt skud. (undskyld udtrykket)Når det sker, vil det være helt ok at erklære Zenia Stampe som medskyldig. Jeg ved ikke hvad der foregår i dette pigebarns hoved, og i det hele taget i radikale hoveder, men deres synspunkter er til fare for landet.

  Kommentar by EH — 8. maj 2013 @ 13:26

 23. På et tidspunkt er politikerne så EU ivrige,
  at de sætter os til at vælge om patentloven,
  for denne gang har de næppe anden mulighed.
  Så må vi håbe, at de indkasserer en kanon-røvfuld,
  som de selv har sparet op til gennem hver eneste gang,
  de har berøvet folket for at give sin mening til kende.
  Der er nu engang stor forskel på, hvad folket mener, og
  på, hvad en flok egenrådige folkevalgte mener.
  Det har de ikke lært endnu, men de skal komme til det!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. maj 2013 @ 13:49

 24. Zenia Stampe har bevæget sig meget langt ud. Hun chokerer mig – selv med hendes politiske ståsted i betragtning er det alligevel svært at forestille sig mange radikale stille sig op og sige offentligt at man skal invitere folk der er vurderet at udgøre en aktiv terrortrussel ind blandt sagesløse mennesker – tilmed ens egen familie og venner. Jeg kan ikke forestille mig de radikale jeg kender personligt gå så vidt.

  Også hendes bemærkning fornylig om “reel hetz mod muslimer” versus “påstået hetz mod jøder” slog mig hårdt. Det er som om hun er tippet over en eller anden kant for uanstændighed og nu føler hun er nødt til at gå hele vejen … til antisemitisme og terror.

  Og så at udtalelsen kommer få dage efter Bostonbomberne! Det er helt ufatteligt. Hun har jo set billederne som vi andre. Og hun husker som vi andre at Danmark har været forsøgt udsat for præcis det samme af en tredje tjetjensk bokser. Det er meget tæt på. Gad vide om hun også havde sagt dette hvis Lors Dukajev var lykkedes med at myrde nogen på Vesterbro eller Jyllandspostens kontor? Gad vide om hun kunne stå og sige det samme ind i hovedet på Martin Richards forældre?

  For resten har hun grundlæggende misforstået hvad regler er til for. De er ikke til for at blive adlydt som ufejlbarlige åbenbaringer, men for at blive brugt med visdom af tænkende mennesker. Mennesket skal ikke være reglens slave – men reglen skal være menneskets redskab. Går det ikke den vej rundt, bliver alle love til perversioner. Det er noget enhver dommer ved.

  Kommentar by M — 8. maj 2013 @ 13:55

 25. Fuldstændigt rigtigt EH og man kan kun håbe på at hun, i lighed med andre, kommer til at svare for sig i en retssag.

  En Dansk regerings fornemmeste opgave er altid at varetage Danske interesser og sikkerhed. Danskernes sikkerhed er langt vigtigere end udlændinge der af den ene eller anden grund udgør en sikkerhedsrisiko.

  Kommentar by Santor — 8. maj 2013 @ 14:06

 26. Jeg håber rigtig mange danskere kommer til at læse denne kronik af Stampe for den virker på mig sjældent ekstrem. Hun er faktisk fløjtende ligeglad med almindelige danskeres sikkerhed bare “vi følger konventionenerne”. (Hun påstår at Danmark ikke bliver mindre sikkert af at de bliver statsborgere men de får jo en masse rettigheder. Og hvad med vores allierede? Hvis de er statsborgere kan de få pas og rejse, som “danskere” til fx. USA eller Canada og lave et raskt lille angreb på de “onde imperialister” derovre. Amerikanere kan jo ikke stemme på Stampe og venner så måske betyder deres sikkerhed ikke noget??

  ”En bombe i Madrid, en i London og i Boston. Hvis det er København næste gang så må det være sådan. Konventionerne skal følges. Danmark’s ’omdømme’ er da vigtigere end passagerne i 5A til Nørreport….”

  Jeg er målløs, MÅLLØS over uansvarligheden i hendes holdning. (Jeg har lavet en princip-beslutning om ikke at bruge vulgære ord før jeg skrev den kommentar og det var lidt svært).

  Kommentar by Morani ya Simba — 8. maj 2013 @ 15:35

 27. Det er ren Zenia-classic. Totalt hovedløst.

  Det er svært, at kommentere så meget på hendes udtalelser – de er rystende men absolut ikke overraskende.

  Mon ikke samtlige partier traditionen tro stemmer for loven? (’statsborgerskab gives ved lov’ – derfor lov).

  Kommentar by Polka Charlie — 8. maj 2013 @ 15:51

 28. Det virker som om hun tester sin skingre ekstremisme ud i det overdrevne, som om skellet mellem fantasi og virkelighed udvandes mere og mere. Det er så ekstremistisk i sin tilgang til verden og politik at at man tror det er løgn, man aner ligefrem optræk til islamisme/fascisme. En Jelved må være stolt over denne skabning (eller er hun?), for hvis nogen bringer utryghed i Danmark i dag ja så er det R med deres hetz mod egen befolknings ve og vel nu og fremover.

  Kommentar by LarsB — 8. maj 2013 @ 16:07

 29. M, sætter igen pris på din kommentar #24. Stampe er faktisk uanstændig her.

  Kommentar by Morani ya Simba — 8. maj 2013 @ 16:10

 30. Må man ønske sig en selvmordsterrorist(statsløs palæstinenser)
  tage Zenia Stampe med sig i døden ? eller er den for grov ?

  Hvorfor vil de såkaldt statsløse egentlig bo i Danmark når deres drøm
  er et selvstændigt stykke land i Gaza og omegn ?
  De har terroriseret det halve af verden gennem flere generationer
  og ingen i den arabiske verden vil kendes ved dem

  Det er en hån mod folket at en politiker med så lav intelligens
  er med til at lovgive om Danmarks fremtid.

  Kommentar by k.m. — 8. maj 2013 @ 16:18

 31. @30 k.m. Den er nok lidt for grov men det ville være ret ironisk. Hun er nu egentlig ret sød, hun er bare ikke specielt kløgtig og særdeles uegnet til at sidde i en magtposition.

  Kommentar by NulTolerance — 8. maj 2013 @ 16:48

 32. Dansk statsborgerskab tildeles ifølge Grundloven af Folketinget ved lov. Denne bestemmelse kan ikke og er ikke afgivet til nogen anden dansk eller international myndighed. Det er altså Folketingets ansvar, hvis formodede terrorister eller kriminelle får tildelt statsborgerskab. Ethver folketingsmedlem der har stemt for en sådan lov, er altså ansvarlig.

  En anden sag er den konvention som Folketinget for længe siden har tiltrådt. Denne konvention forpligter ikke det aktuelle Folketing, men det ministerium som udarbejder indfødsretsloven, idet den gamle konvention foreligger som en forholdsordre for ministeriets forarbejde med indfødsretsloven, men kun så længe et Folketing ikke har besluttet at konventionen skal tilsidesættes på en eller flere måder eller helt ophæves.

  Problemet er at Folketinget ikke ønsker at ændre eller ophæve konventionen.

  Problemet er yderligere at medier og politikere ikke oplyser sagens rette sammenhæng. Særlig misvisende er den florerende påstand om at statsløse har ret til statsborgerskab. En sådan ret findes ikke uden en lov der tildeler statsborgerskab til navngivne personer.

  Men det er helt forkert at tro eller at bilde andre ind at Folketinget har afgivet suverænitet på dette område.

  Kommentar by Niels P. — 8. maj 2013 @ 19:01

 33. “Det Radikale Venstre” er ikke et politisk parti. Det er en psykiatrisk diagnose. En krydsdiagnose bestående af megalomani, samfundsbaseret vrangforestillinger, et uerkendt behov for en religion at underkaste sig, hvorfor de i stedet underkaster sig religiøst ophøjede “Menneskerettigheder”, og så en projiceret sadisme, – “det er de onde danskere” – selvom ondskaben og nydelsen ved samme over for den indfødte befolkning befinder sig hos partiets egen medlemmer. De bliver våde i trusserne ved tanken om alle de danske kvinder, der bliver voldtaget af indvandrede voldtægtsforbrydere. Derfor er Svenske tilstande deres drømmes mål.

  Lyder det for langt ude? Så husk på, at Hitler ikke havde nogle problemer med at stampe rigtig mange læger og andet godtfolk op af jorden, som var villige til at aflive åndsvage, putte deres hoveder i sprit, plus alt det andet, som alle kender og ikke behøver gentages her. Den slags sadister findes til alle tider i ethvert samfund. Det kræver blot de rette omstændigheder for at de kan “blomstre” i fuldt flor. Hvilket parti samler den slags mennesker sig i nu om dage?

  Kommentar by Margrethe — 8. maj 2013 @ 19:15

 34. Niels P.,

  “Men det er helt forkert at tro eller at bilde andre ind at Folketinget har afgivet suverænitet på dette område.”

  Det er din, og muligvis (forhåbentlig) den rigtige fortolkning. Men Stampe siger direkte

  “Der er ikke tale om, at Danmark kan vælge og vrage mellem hvilke statsløse, som vi ønsker at give statsborgerskab til.”

  Det kan ikke fortolkes som andet end at hun mener Danmark HAR afgivet suverænitet via den konvention. Og desværre er det hende og ikke dig der skal stemme i Folketinget om evt. lov om statsborgerskab.

  Kommentar by Morani ya Simba — 8. maj 2013 @ 19:17

 35. @34 Det er nu en gang Folketinget der ved lov tildeler statsborgerskab. Hvis Folketinget fjerner nogle navne fra loven om indfødsret, får vedkommende personer ingen indfødsret. Efter Grundloven kan ene og alene Folketinget tildele denne ret. Domstolene eller FN har ingen kompetence, og Zenia kan stampe så meget hun vil.

  Kommentar by Niels P. — 8. maj 2013 @ 20:43

 36. Bemærk i øvrigt at flere europæiske lande tager forbehold over FN-konventionen. Fx Østrig der forbeholder sig ret til at tage statsborgerskabet fra østrigere der tager tjeneste i et fremmed lands militær.

  Kommentar by Niels P. — 8. maj 2013 @ 22:12

 37. “Menneskerettighederne, FNs børnekonvention, statsløsekonventionen og andre internationale aftaler udgør vores bolværk mod barbari”

  Og det så her jeg er for dum til at forstå det i fire dimensioner .

  Virker naturstridigt i min simple verden .

  Kommentar by Aglet Xander — 8. maj 2013 @ 23:37

 38. Ad 34, 32, 35, 36: “Det kan ikke fortolkes som andet end at hun (Zenia Stampe) mener Danmark HAR afgivet suverænitet via den konvention.”

  For det første burde Stampe kende begrebet grundlovskraft. Det drejer sig om love (herunder Grundloven selv) der er vedtaget ved folkeafstemninger efter særlige regler. Disse kan ikke ændres alene af Folketinget ved en ny lov eller Folketingsbeslutning.

  Men Danmarks tiltræden af konventioner, der ofte hviler på folketingsbeslutninger, har ingen grundlovskraft. De kan ændres eller annulleres ved en ny lov eller beslutning i Folketinget.

  For det andet burde Stampe vide at suverænitetsafgivelse vil sige at danske myndigheders beføjelser overlades til mellemfolkelige myndigheder. Men i den aktuelle sag er der ikke tale om at Folketingets beføjelse til at tildele statsborgerskab er overladt til anden myndighed. Folketinget alene har fortsat denne kompetence.

  Der er som bekendt ingen FN-kommission der sidder og tildeler danske statsborgerskaber!

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2013 @ 01:00

 39. Fantastisk kynisme Stampe (R) udviser. Er da også hende, der har kaldt journalister for rotter. Hun ER radikal.

  Kommentar by Liva — 9. maj 2013 @ 07:15

 40. Det er mig som skrev nr. 38

  Kommentar by Niels P. — 9. maj 2013 @ 10:40

 41. Jeg må virkelig beundre de ca 40 kommentator i denne tråd, at de har været i stand til at skrive bare to ord om jiHADisten Zinke geStampo uden at tastaturet blev overvældet af bræk!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 9. maj 2013 @ 16:03

 42. Hver gang min hadefigur nummer 1. stampesinken og nationalhaderen -som elsker hele verden – åbner munden, vælter der nonsens ud af sinkemunden. Hun skulle være blevet kvalt i fødslen.

  Kommentar by machiavelli — 8. maj 2013 @

  Kommentar by machiavelli — 10. maj 2013 @ 15:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper