24. maj 2013

Husby, Fittja, Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta… “Allah akhbar, politiet löper, politiet löper!”

Siden søndag har der været optøjer i islamiserede Stockholm-forstæder, og som GoV ironisk udtrykker det, så er Stockholm blevet ‘Nordens Paris’. Det har aldrig handlet om Muhammed-tegninger, strukturel racisme eller politi-vold, men om afledte konsekvenser af demografiske ændringer. Flere muslimer, værre optøjer – det kan næsten sættes på formel. De svenske medier kan ikke redde affæren, men gør selvfølgelig forsøget.

“En del av Husby gård fra 1800-tallet ble flam­me­nes rov i natt. En per­son er pågre­pet, på ste­det. Men når politi­le­de­ren blir spurt om hvem det er, skyl­der han på hen­syn til etter­forsk­nin­gen. Disse hen­syn, som alle vet er poli­tiske, vil i leng­den ikke over­leve den type inti­fada vi har sett begyn­nel­sen på i Sve­rige. Folk er i stand til å regne: 2 + 2 = 4. Fortsatt. (Hans Rustad på Snaphanen)

De senere dage har svenske journalister holdt mikrofonen for indvandrere der mener politiet er racister, for forskere der mener politiet har forværret situationen, alt imens kommentatorer forklarer at gadekampe er et ur-svensk fænomen, at ‘jernrørsbloggerne’ i virkeligheden er farlige end den arabiske gade, til lejligheden suppleret af den yderste venstrefløjs fablerier om voksende klassehad.

Der er masser af ikke-filtreret materiale på nettet, og jeg skal ærligt indrømme jeg ikke har det forkromede overblik over fem dages etniske uroligheder, men der er tale om langt over 100 bilbrande, angreb på politi og brandvæsen, smadrede butiksruder og påsatte bygningsbrande 15-20 steder i Stockholm. Herunder angreb på lokale politistationer i Jakobsberg, Rågsved og Älvsjö.

(Polishuset i Jakobsberg, 21. maj & Rågsved, 23. maj 2013; Stockholms Nyheter, SR)

Udløsende faktor er angiveligt politiets nedskydning af en machetebevæbnet indvandrer i sidste uge. Jeg tænker spontant på Woolwich-sagen, og de slagterknivsbevæbnede islamister, der har fået England til fraråde soldater at færdes uniformeret i det offentlige rum. Hvis politiet og militæret har problemer med egen sikkerhed, så kan de i sagens natur ikke stå som garant for andres. Sverige som vi kender det er fortid – enklavisering, og etniske kampe er fremtiden.

Det hele kan siges med få ord ledsaget af illustrative stemningsbilleder.

“Det här är bara början” (27-årige Muhammed Hakim; Nyheter24, 20. maj 2013)

“Jag är säker på att nästa polismord kommer att ske i vårt distrikt, så allvarligt är det.” (Politibetjent; AFtenbladet, 20. maj 2013)

“Polisen är körd här, de har inte en chans. De är 400 man för få här nere och verkar inte kunna göra något…” (fotograf Stefan Johansson; Expressen, 21. maj 2013)

“Allah akhbar, politiet löper, politiet löper!” (Pige der filmer angreb på politiet fra altan; Dagbladet, 20. maj 2013)

(Stemningsindtryk fra multikulturelle Sverige; Mere på Stockholms Nyheter: Blog, Twitter, FB)

Akalla, Älvsjö, Bredäng, Fittja, Husby, Jakobsberg, Järfälla, Kista, Norsborg, Rinkeby, Rågsved, Skarpnäck, Skärholmen, Sollentuna, Södertälje, Spånga, Tensta, Tyresö, Vällingby, Vårberg, Vårby, …

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/48296/trackback

17 Comments »

 1. Hvor er det sørgeligt, godt man ikke har børn der skal vokse op til noget der får det her til at ligne drengestreger.

  Skam jer multi tosser

  Kommentar by bo — 24. maj 2013 @ 15:14

 2. Fra kommentator hos The Economist:

  http://www.economist.com/news/britain/21578453-shocking-killing-reminder-disorganised-jihadists-are-harder-stop-organised/comments?sort=3#sort-comments

  THE MUSLIMS ARE NOT HAPPY!

  They’re not happy in Gaza ..
  They’re not happy in Egypt ..
  They’re not happy in Libya ..
  They’re not happy in Morocco ..
  They’re not happy in Iran ..
  They’re not happy in Iraq ..
  They’re not happy in Yemen ..
  They’re not happy in Afghanistan ..
  They’re not happy in Pakistan ..
  They’re not happy in Syria ..
  They’re not happy in Lebanon ..

  SO, WHERE ARE THEY HAPPY?

  They’re happy in Australia .
  They’re happy in Canada.
  They’re happy in England ..
  They’re happy in France ..
  They’re happy in Italy ..
  They’re happy in Germany ..
  They’re happy in Sweden ..
  They’re happy in the USA ..
  They’re happy in Norway ..
  They’re happy in Holland .
  They’re happy in Denmark .

  Basically, they’re happy in every country that is not Muslim
  and unhappy in every country that is!

  AND WHO DO THEY BLAME?

  Not Islam.
  Not their leadership.
  Not themselves.

  THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!

  AND THEN; They want to change those countries to be like….
  THE COUNTRY THEY CAME FROM WHERE THEY WERE UNHAPPY!

  Kommentar by Ole S. — 24. maj 2013 @ 15:34

 3. Spørg Stampesinken: “Er der problemer med Islam??” ” Nej! nej sådan kan man ikke se på det. Man skal ikke misbruge optøjerne i Sverige i politisk propagana. Det er udelukkende et spørgsmål om nogle mennesker, der sidder hårdt i det.”

  Kommentar by machiavelli — 24. maj 2013 @ 15:38

 4. Ja, vi kunne jo også spørge den psykopat Radigale liv Hovedløs andersen om hvor mange milliarder dette inferno af islamisk “byfornyelse” koster det svenske samfund, men at få et svar på dette, kan vi nok ikke forvente, fordi de psykopat Radigale har helt deres egne regne metoder og værdier når omkostningerne omkring muhammed berigelsen skal opgøres, så bliver det noget med abstrakte positive tal, som flyder ud af munden på de Radigale tosser.

  Bemærk også når de politiske psykopat korrekte politiker bliver spurgt om, hvad de vil gøre for at forhindre flere islamiske optøjer, så vil de med stats garanti svare:” flere penge til integration” hvilket oversat betyder, den korte variation: bekoste en masse penge på ikke en skid! den lange variation: hæve skatter og afgifterne, skære i velfærds ydelserne, sætte yderliger 1000 fartmåler bilen ind på stille og rolige landeveje, hvor der ingen færdsels ulykker er sket de seneste 30 år og så sætte fartgrænserne ned og ansætte 1000 flere islamiske indvandre konsulenter til 500.000,00kr i årsløn for at ligge hjemme på sofaen og flyde ud og indføre flere racisme paragraffer, hvor minimums bøden vil starte på 15.000,00kr og undlade at politiet laver rapporter når ofret er etnisk dansker, for at forskønne statestikken og flere tåbelige tiltag vil se dagens lys, nu længer frem i muhammed importen og hjemme jihadist fødslerne skrider frem!
  Sådan er det jo !

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 24. maj 2013 @ 16:10

 5. Jeg syntes det virker mere som om de vil prøve at starte en borgerkrig,eller man kan kalde det et arabisk forår i sverige.

  Kommentar by notty — 24. maj 2013 @ 17:31

 6. Vi har haft gang i en lavintensitetsborgerkrig i årevis! Som bare forværres år efter år.

  Og hvorfor har ingen forskere opdaget det? Er der ikke empirisk materiale nok til at konstatere det? Eller er sandheden den, at forskerne er uhæderlige eller bange for at sige sandheden eller er sandheden at de er uhæderlige fordi de er bange?

  Vi har brug for en tænketank til højre for CEPOS, således, at der kan skabes et frirum for intellektuelle, som vil sige tingene som de er!

  Kommentar by Sigwar — 24. maj 2013 @ 17:53

 7. “Hvis politiet og militæret har problemer med egen sikkerhed, så kan de i sagens natur ikke stå som garant for andres.”

  Det siger vist alt!

  Kommentar by Santor — 24. maj 2013 @ 19:21

 8. Helt ærligt venner, er det ikke lidt forudseeligt det hele! Ingen her på bloggen er overrasket over det der bliver bragt op, og det der bliver kommenteret. Men det rykker ikke en fis, det fortsætter ud af glidebanen og ender i ragnarok.

  Hvorfor kan vi ikke finde sammen, og afklapse dem der påstår de vil varetage Danmarks interesser? Den såkaldte herskende klasse vil skide på de konsekvenser den førte politik de sidste fire årtier har påført den “almindelige” dansker.
  Dem der ønsker “berigelsen,” (journalisterne, skolelærerene, politikerne og hele godheds segmentet), mærker ikke konsekvenserne på egen krop, så det er jo nemt nok at være imødekommende på andres vegne.
  De skvatmikler til politikere vi har, tænker kun på, at vi Danmark skal være verdens duksedreng, og være så imødekommende overfor alverdens bærme og pak der søger til landet.
  Når man ikke forventer noget af vores egne etniske unge, så skal det jo gå galt.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by Der Adler — 24. maj 2013 @ 21:05

 9. […] Uriaspostens sammenfatning:Husby, Fittja, Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta… “Allah akhbar, politiet löper, po… Omfanget af dette, bør forstyrre enhvers […]

  Pingback by Det handler om magt « Snaphanen — 25. maj 2013 @ 00:12

 10. Helt ærligt venner, er det ikke lidt forudseeligt det hele! Ingen her på bloggen er overrasket over det der bliver bragt op, og det der bliver kommenteret. Men det rykker ikke en fis, det fortsætter ud af glidebanen og ender i ragnarok. Rigtig. ja.

  Fordi folk ikke må snigmyrde hele banden.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. maj 2013 @ 00:52

 11. hænger stadig

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. maj 2013 @ 00:53

 12. tv2 news her til morgen.
  Arriva sat i brand i Slagelse.

  Kommentar by Peter — 25. maj 2013 @ 08:40

 13. Rettelse til mit eget. @08.40 12 peter

  der skulle også stå busser.
  Seks Arriva busser sat i brand i Slagelse.

  Kommentar by Peter — 25. maj 2013 @ 08:41

 14. “…som GoV ironisk udtrykker det, så er Stockholm blevet ‘Nordens Paris’.”

  Må være det arabiske forår, der er nået til Sverige..

  Kommentar by Liva — 25. maj 2013 @ 08:45

 15. 2: Ole S.

  Opstillingen du gengiver holder ikke. Lykkelige mennesker brænder ikke biler af og slår ikke pensionister til koma-tilstand. Der er tale om mennesker som er ulykkelige, hvor de end er, så længe de ikke har konfronteret deres egne indre dæmoner. De vil angribe andre så længe de ikke har gjort op med den psykiske og i mange tilfælde også fysiske vold de selv lever under. Det har intet med kedsomhed eller økonomi at gøre, men alt med vold som har avlet vold. De er undertrykte hjemme. Og de er dybt ulykkelige inderst inde. Det er der to mulige responser på.

  1. Den modige: at konfrontere de egentlig skyldige – den voldelige familie og den truende guddom der kræver de skal give afkald på broderskab med resten af menneskeheden og venskab med det andet køn. To krav som de færreste kan trives med hvis de skal være helt ærlige.

  2. Den kujonagtige: at blive i undertrykkelsen og så afreagere frustrationerne på dem der viser dem alternativet. Frihed, lighed og broderskab som det udleves her i landet – ikke til perfektion men åbenlyst langt friere og fredeligere og livsgladere end det de ser hjemme – kan på denne måde vække had i det umodige hjerte. Det drejer sig om et ønske om at se andre være lige så ulykkelige som en selv. “Hvis jeg ikke må få det skal de heller ikke have det.”

  Jo mere de skammer sig over ikke at være bedre selv – ærligere overfor sig selv – jo hårdere vil de slå.

  Det er af samme grund at man strammer skruen i regeringer som den britiske med hensyn til ytringsfrihed. Man skammer sig og vil ikke konfronteres med at man burde være ærligere og modigere selv. Journalisten Ulrika By i den anden nylige blogpost sætter halvvejs ord på denne skam. Hun har registreret at hun ikke “citerer” hvad hun ser og hører. Men den der svigter sine egne sanser og sin egen opfattelsesevne har svigtet sig selv.

  På den måde kan man sige der er et interessefællesskab mellem de ulykkelige (uærlige) på tværs af kulturer.

  Omvendt er evnen til at være ærlig overfor sig selv universel og ikke kulturafhængig.

  Modet til at være ærlig selv når det er meget svært er menneskehedens håb. Alle virkelige kulturelle fremskridt verden over kommer derfra.

  Kommentar by M — 25. maj 2013 @ 16:01

 16. Flot M.

  Kommentar by machiavelli — 26. maj 2013 @ 03:44

 17. […] Uriasposten » Blog Archive » Husby, Fittja, Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta… “Al…. […]

  Pingback by Husby, Fittja, Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta… “Allah akhbar, politiet löper, politiet löper!” | dkbeep : Indvandringens Pris — 26. maj 2013 @ 22:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper