24. maj 2013

DN-journalist: “Vi väljer bort historier och händelser som lätt kan användas i främlingsfientliga syften”

’80 procent’ af den danske journaliststand stemmer rødt, kan man læse på DR Online, og ligeså slemt står det til i Sverige, hvor borgerlighed sågar ofte er synonym med liberal internationalisme. Timbro Medieinstitut har en interessant post om dækningen af Stockholm-optøjerne – DN-reporter om Husby: ”Journalistiskt riskprojekt”.

“I natt fortsatte oroligheterna i Stockholms förorter och med det mediernas rapportering. Medierna har redan fått ta emot kritik för sitt sätt att rapportera. Bland annat på Medievärlden. Att det är ett journalistiskt knivigt uppdrag att rapportera om oroligheterna uttryckte DN-journalisten Ulrika By i en analys i gårdagens DN.

Ulrika By skriver i inledningen av sin analys:

Marken är minerad, fallgroparna djupa. Att försöka hitta rimliga förklaringar till att stenar haglar och bilar brinner är ett journalistiskt riskprojekt.

Att reflektera över det journalistiska uppdraget under pågående rapportering är ovanligt, därför kontaktade TMI Ulrika By och frågade varför hon skrev den här analysen.

– Både som journalist och som privatperson uppfattar jag det som viktigt att reflektera över hur vi som den tredje statsmakten hanterar situationen. Vi har mycket läsarkontakt som går ut på att vi bara ”förskönar” och ”tycker synd om”, många förstår inte att vi faktiskt funderar. Men det gör vi och snacket om konsekvensneutralitet är ju bara nys i de här sammanhangen: jag tycker rakt av att journalistiken ska sträva efter att inte spä på främlingsfientlighet och det är uppenbart att vi ofta faktiskt går runt katten kring het gröt när vi kommer till så kallad förortsproblematik, säger hon.

I grund och botten anser Ulrika By att rapporteringen från det som händer i förorterna just nu inte ska skilja sig från annan rapportering, men menar att den gör det ändå. Hon ger två förklaringar.

– Det ena är att jag av egen erfarenhet vet att vi väljer bort historier och händelser som lätt kan användas i främlingsfientliga syften. Vi citerar inte allt vi hör och berättar inte allt vi ser, ofta för att vi kanske också är dåliga och osäkra på vad vi ser och hör, för vi kan inte tolka det. Det andra är att när det väl smäller åker vi gärna ut med förvändningen att vi måste skildra det som händer. Sanningen är ju att vi inte skildrar det som händer när det inte är våldsamt, dramatiskt eller spektakulärt ur andra aspekter. Det blir med andra ord en obalans i rapporteringen…”

Oploadet Kl. 15:53 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/48350/trackback

33 Comments »

 1. Min svenske kæreste er stadig i benægtelsesfasen. I går spurgte jeg hende hvad der mon ville ske, hvis hverken S eller M ville danne regering med SD. “Jeg tror ikke så meget på meningsmålinger..:” svarede hun. Nej – men det ændrer ikke ved at svensk politik bliver totalt polariseret, såfremt de ikke ændrer den førte politik. Reinfeldt fører krig mod sin egen befolkning, og det eneste argument han kan drømme op, er ad hominem-argumenter mod SD, så hans egne proselytter kan bekrige svenskerne. Byfolkene i Sverige lider under multikulturen, og resten af indbyggerne i bonde-sverige, aner ikke hvad der foregår, interesserer sig ikke for hvad der foregår, og er totalt ligeglade. De har det jo godt nok.

  Kommentar by Valdemar — 24. maj 2013 @ 16:02

 2. Den svenske journalist burde straffes, en journalist skal berette om sandheden, kun sandheden og intet ud over sandheden! Det andet, det er censur!
  Det er dybt underligt at læse, se og høre svensk presse, der bruges besynderlige vendinger og mærkelige omskrivninger for at undgå at skrive sandheden, som jo oftest er at det var muslimske arabere eller muslimske afrikanere der gjorde det.
  Svenskerne forsøger at gemme sig bag det figenblad der hedder at urolighederne er forårsaget af sociale spændinger og at “de unge”, ja det kalder man dem nu, er frustrede, arbejdsløse og keder sig. Man glemmer bare at gennem tiderne har der været frustrede, arbejdsløse og unge der keder sig af helt almindelig svensk afstamning, og de brænder ikke biler, skoler, restauranter og politistationer af! Det er noget nyt, og det er kommet til ned den muslimske indvandring og på den måde er den svenske kultur blevet beriget!

  Kommentar by Robert R — 24. maj 2013 @ 16:35

 3. Hvor mange tror Ulrika By, der gider at købe hendes og de øvrige aviser i Sverige i fremtiden, hvis de har tænkt sig at fortsætte med at camouflere den barske virkelighed og sandheden om den på den måde, hvor man ghm. mener sig ansat til opdrage den svenske befolkning, kun ønsker at fortælle den, det den har “godt af” at vide og så ellers belære den om, hvad den skal og har lov til at tænke, mene og sige?

  Ikke mange, “kære” Big Sister Ulrika – du må vist hellere huske at få betalt dit fagforeningskontingent i en vis fart ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 24. maj 2013 @ 16:56

 4. WOW – endelig får vi indrømmelsen af at sandheden undertrykkes. Det er fra nu af en tilståelsessag. Bemærk at hun siger “vi”.

  Hvem er taberne? Nogen betaler prisen. Det gør alle oprindelige Svenskere og især deres børn, som skal vokse op i det helvede, som en lille minoritet af Svenske politikere, journalister og forskere har dømt dem til.

  Desuden taber alle andre Europæiske folkeslag på dette forræderi.

  Er der iøvrigt nogen, som ved noget om spill-over effekterne af den Svenske indvandrerkriminalitet på Danmark? Alle kan jo uhindret køre over broen!

  Kommentar by Sigwar — 24. maj 2013 @ 17:40

 5. Rystende. Disse folk er ikke dees løn værd.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 24. maj 2013 @ 17:46

 6. #3 Bjovulf

  Jeg er ked af at sige det, men du er en tåbe, der tror, at den svenske (eller for så vidt den danske) befolkning vil ændre holdning til tingene.

  Jeg er villig til at indgå et hvert væddemål med dig om, at også personalet på skadestuen i Odense vil stemme rødigalt næste gang, vi er jo pæne mennesker, ikke, og så har der jo også været offer/gerningsmand møder, så alt skal nok blive godt.

  Kommentar by Jochop — 24. maj 2013 @ 17:57

 7. Mediestøtten er udemokratisk, da den vedligeholder en politisk funderet fiktion.

  Kommentar by Marius — 24. maj 2013 @ 17:58

 8. Igen må det være betimeligt at påpege vigtigheden af at standse sine licensbetalinger til DhimmiRadioen.

  Kommentar by Nielsen — 24. maj 2013 @ 18:13

 9. Man fornemmer faktisk at Ulrika By har det dårligt med det. – Og det har hun fordi hun og de andre ikke kan skrive hvad de godt ved, at urolighederne for det meste skyldes en uhellig ( må man vist sige) mellem venstreorienterede aktivister, grupper af knap så unge kriminelle ( næsten udelukkende indvandere) og så grupper af unge (børn) medløbere, hvor de fleste er indvandere.
  Det man kan undre sig over er at man ikke tidligere end i morgen- indkaldte flere betjente med speciale i det her – sjovt nok spørger de svenske journalister heller ikke om det her, fordi så vil det igen blive ‘pinligt’. Det afslører jo de svenske politikere ligegyldighed overfor sagen,
  de er jo inderst inde pisseligeligeglade med ‘arbejdskraftreserven’ i forstæderne.
  Man kan ikke forstå det her, hvis man ikke fatter at den borgerlige regering betragter indvandring som mulig arbejdskraft, som man måske for brug for engang ( at så mange andre svenskere mener at de gør en god gerning, er et andet problem. – Regeringen ved det går over, og gør alt for at dæmpe det ned.

  Som en skrev på Tvitter, hvis de have flyttet urolighederne til Lidingö, så havde det været stoppet inden 2 timer.

  Kommentar by NielsC — 24. maj 2013 @ 18:54

 10. Det må være meget mærkeligt, at være uddannet til at (forsøge at) være objektiv og kritisk, og så føle sig nødsaget til at semi-lyve, uden at kunne begrunde det fagligt.

  Kommentar by mb — 24. maj 2013 @ 19:15

 11. Som Sigwar siger, så er det fra nu af en tilståelsessag. Nu mangler vi så bare at journalisterne frikende SD for alle de forfærdelige ting de er blevet beskyldt for gennem tiden.

  Det sker selvfølgelig ikke. I Sverige tager de hellere borgerkrigen end at fortælle sandheden.

  Kommentar by Santor — 24. maj 2013 @ 19:36

 12. KIM: DR-online linket er forkert. (en kopi af næste link)

  Kommentar by John — 24. maj 2013 @ 19:57

 13. “Det må være meget mærkeligt, at være uddannet til at (forsøge at) være objektiv og kritisk, og så føle sig nødsaget til at semi-lyve, uden at kunne begrunde det fagligt.”

  Der også noget, der hedder etiske retningslinjer, og det er fair nok, selv om jeg vil betragte denne som de facto uetisk, da den skygger over problemets ophav, årsager osv, og dermed også for en debat om eventuelle løsninger.

  However et medie som DR, der langt hen af vejen driver samme journalistik, som den svenske, havde ingen problemer med at slagte medarbejderne på et plejehjem ved at udstille dem nærmnest alene fra deres værste værste side. Konkrete mennesker, hvis liv bliver konkret ødelagt. Så etiske retningslinjer er sådan lidt ad hoc og efter politisk smag.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 24. maj 2013 @ 20:42

 14. Jeg har lige set tv avisen på DR1 her kl 21 som også havde en reportage fra sverige, deres udsendte kunne fortælle 2 ting, den første at urolighederne skyldes arbejdsløshed (hvorfor det kun er nødvendigt for arbejdsløse muslimer og ikke svenskere at brænde biler af og skrige “allah er stor” imens glemte han at fortælle) og den anden var at der gik rygter om at højreorienterede ville dukke op hvilket han “naturligvis ikke håbede ville ske.

  at muslimer fører hellig krig er altså ikke det store problem for journalisten, men kommer der højreorienterede for at standse det så ville det blive noget værre noget.

  Kommentar by Per — 24. maj 2013 @ 21:39

 15. Som om vi ikke vidste det :)
  Det er efterhånden som kemiske Ali. Bomberne flyver om ørerne på en, mens nyhedsværterne viser billeder der er 50 år gamle hvor alt gik fint. Om 20 år, når der ingen danskere er tilbage i landet, viser dr(islamdr på det tidspunkt) sikkert også billeder og reportager af danskere der hylder indvandringen, selvom de forlængest er blevet stenet ud.
  Lorteland!

  Kommentar by Kratos — 24. maj 2013 @ 22:03

 16. @Per. “Sjovt” nok så går det automatisk aldrig den anden vej. Det må være svært at være sjovnalist og være så virkelighedsfjern alligevel.
  Jeg tænker på alle de modsætningsforhold der er gældende når det kommer til unge muslimske mænds hærgen og plyndring i det danske og for den sags skyld også svenske land.
  Som du også skriver, er det et nyt eller specielt fænomen at unge mænd er arbejdsløse? Eller at indvandrede mennesker bliver set på som anderledes og nogle gange eller ofte udelukkede af forskellige grupper og steder i det samfund de eller deres familier er emigreret til?

  Man kunne, hvis man ville begynde at stille skarpt på andre grupper der kan sammenlignes med de unge muslimske mænd der hærger og plyndrer, dvs terroriserer deres samfund.
  Grave lidt i de mange påstande de kommer med, udvise kritisk journalistik. Ikke taget noget som helst for givet, ikke acceptere nogen som helst stærk diskutabel sandhed og konstatering man får smidt i hovedet.
  Undersøge lidt om de er organiserede, hvordan deres familier ser på situationen, deres lokale imam og moské, altså undersøge om de har autoriteter der godkender deres handlinger, hvem der trækker i trådene.
  Vi har jo før så mange gange før hørt hvordan de muslimske samfund er opbygget, deres familiestrukturer, autoriteterne(og det plejer at være de lærde muslimer, der har størst magt og påvirkning) og hvordan det hele hænger sammen.

  Også undersøge deres egen personlige opfattelse, identitet, forståelse af ikke-muslimer og deres ikke-islamiske samfund, deres egen opfattelse af hvilke konsekvenser deres handlinger har, om det er rettet imod specielt ikke-muslimer(det vil sige er en del af en opfattelse af os og dem) og så videre. Byg du selv videre. Der er sikkert flere lag der er værd at få belyst.

  Kommentar by Endnu en vantro — 24. maj 2013 @ 23:41

 17. @13
  “Så etiske retningslinjer er sådan lidt ad hoc og efter politisk smag.”
  Fuldstændigt. Som at sælge elastik i metermål – hvis man ikke som udgangspunkt kan oplyse hvor man står.
  Men de lever jo af, at vi andre tror at uddannelsen borger for noget.

  Kommentar by mb — 24. maj 2013 @ 23:59

 18. @endnu en vantro: ja der er mange ting medierne kunne gøre hvis de havde rigtige upartiske og objektive journalister ansat, men det har de fravalgt til fordel for deres egen (eller hvem der nu dikterer den) meninger og holdninger om hvad vi må få at vide og/eller kan tåle at høre. Hvis det er korrekt at 80% af journalister stemmer rødt går de næppe frivilligt ud og laver indslag som kunne få folk til at rykke over til DF, så hellere undlade at fortælle historien eller forsøge at pakke tingene ind eller bagatellisere problemerne med beskrivelser som “de unge”, “aktivister”, “kun nogle få”, eller lign, patetisk er hvad det er.

  Kommentar by Per — 25. maj 2013 @ 00:43

 19. #6 Mange tak ;-)

  Har du mon studeret oplagstallene for de store svenske ‘tidninger’ for nyligt?

  Hvis ikke, så kan jeg fortælle dig, at de rasler ned i stadigt
  hurtigere tempo og har gjort det i et længere stykke tid – hurtigere end hvad udbredelsen af internetmedier og et større TV-udbud kan forklare ( fx. sammenlignet med tilsvarende danske og norske aviser ).

  Og de svenske journalister og avishuse fatter stadig ikke en brik og skændes faktisk indbyrdes om, hvad årsagen mon dog kan være, og synes, at det er meget uretfærdigt (orättvist), for “vi er ju så högt utbildade och arbetar så hårdt på at ta främ sanningen” ( cirka ).

  Orättvist lågt förtroende
  http://www.journalisten.se/blogg/2012/03/12/orattvist-lagt-fortroende

  Husk også lige at læse de barske kommentarer om forfatteren og journalist erhvervet generelt fra læserne under artiklen ;-)

  Så, jo du kan bande på, at der er ved at ske store ændringer på det felt – selv i Sverige, hvor folk nu for alvor er ved at vågne op for alvor til “kulturberigelsen” og dens meget uhyggelige konsekvenser – godt hjulpet på vej af den berøringsangste, noget ensidige og temmelig overfladiske dækning ( man hører meget lidt om, hvilke grupperinger det faktisk drejer sig om og deres bagggrunde etc. ) af de seneste dages meget dramatiske uroligheder omkring Stockholm & senere Malmö og andre steder.

  Det må bare ikke komme frem i de svenske PK-medier, hvad de reelle
  årsager til urolighederne er ( kulturelle & religiøse med deraf følgende mangel på integrations- og tilpasninsevne og -vilje især –
  en dyb uvilje mod det “urene vantro” svenske samfunds værdier og normer helt fra ankomsten, som helt uhæmmet gives i arv til børn og nu børnebørn, så de ikke gider at lave noget i skolerne og derfor
  senere ikke kan eller vil søge ind på diverse uddannelser osv. )

  Kommentar by Bjovulf — 25. maj 2013 @ 01:20

 20. Nej hun kan sikkert ikke tolke det skete, for det skulle jo helst ikke ske i det nysselige Sverige. MEN DET SKER….

  Kommentar by Janutte — 25. maj 2013 @ 01:42

 21. @Bjovulf men fra nedgang i oplagstallene til at konstatere at der sker ændringer i positiv retning? Hvad får dig til at tro det? SD´s andel af vælgere? Jeg håber da at det er rigtigt, men det kan jo også bare skyldes at de unge specielt ikke gider nyheder i det hele taget, og aviser i nogen form. Det er ikke mit indtryk at mange danske unge gider at læse nyheder og aviser som vi kender det fra de etablerede danske msm medier. Men det er ikke underbygget.
  Mit indtryk af Sverige var bare at de er slet og ret dumme og naive. Ligesom danske unge, og unge i resten af verden.

  Kommentar by Endnu en vantro — 25. maj 2013 @ 02:06

 22. Ha ha, hold da op en vild artikel den fra sverige, og især kommentarene!
  Normalt i dk er det altid sådan lidt for og imod og en masse der prøver at se tingene fra flere sider osv, men her er det bare 100% imod de svenske “journalister”. Jeg tror hun fortryder at hun kom til at spørge pøbelen hvorfor de ikke bryder sig om hende og hendes kollegaer:)

  Godt at se at hr og fru svensson ikke er så dumme som deres medier fremstiller dem som.

  Ps: bor du i sverige og vil være millionær mycket snabbt, så start en avis renset for politisk korrekthed.

  Kommentar by Per — 25. maj 2013 @ 04:56

 23. Henrik Ræder Clausen : “Rystende. Disse folk er ikke dees løn værd.”

  Hvis de var, ville de ikke have nogen løn, for de ville ikke have noget job.

  Kommentar by Josef. K — 25. maj 2013 @ 06:28

 24. “…jag tycker rakt av att journalistiken ska sträva efter att inte spä på främlingsfientlighet och det är uppenbart att vi ofta faktiskt går runt katten kring het gröt när vi kommer till så kallad förortsproblematik, säger hon [Ulrika By].”

  Svenske aviser skal naturligvis kunne skrive om problemer med nogle indvandrere, lige som alle udenlandske aviser skal kunne skrive om problemer med nogle indvandrere.

  Jo mere svenske aviser går som katten om den varme grød, jo mere må andre påtage sig at forsøge at vise sandheden om tingenes tilstand.

  Lige nu er det f.eks. indvandrermænd (importeret af femi Sverige), der brænder Sverige (skoler, politistationer, busser, biler etc.) af. Det er ikke svenske mænd og heller ikke kvinder, der gør det.

  Kommentar by Liva — 25. maj 2013 @ 08:28

 25. 6

  Hvad mennesker stemmer er bl.a. forbundet med vane og tryghed. En del mennesker stemmer ud fra en samfundsmæssig tilstand, som var aktuel for mange år siden. (Da der ikke var indvandringsproblemer, som vi ser dem i dag) Det er ikke lige sådan at lave om på. Det bedste er at dokumentere hvad der sker. Se kritisk på det der sker. Og når mange aviser ikke vil det, må andre tage over. F.eks. blogs. Men det kræver også at der leveres stof til blogs. Stof som journalister på MSM papiraviser får besked om ikke at skrive sandheden om, fordi den er for grim og/eller ikke svarer til idealbilleder; f.eks. multikultur glansbilledet.

  F.eks. omtaler Kristeligt Dagblad og BT uden videre EDL som ekstremister, uden at aviserne har snakket med EDL om, hvad de egentlig står for. Her kunne blogs selv prøve at få et interview med EDL.

  Kommentar by Liva — 25. maj 2013 @ 08:39

 26. Vi må kræve at medierne offentliggør deres redaktionelle og etiske retningslinjer. De får alle statsstøtte. DR og TV2 er endda statens. Vi bør ikke finde os i at blive holdt i uvidenhed for vores egne penge.

  Kommentar by Niels P. — 25. maj 2013 @ 09:07

 27. Med den direkte statsstøtte til MSM i både Sverige og Danmark, har journalisterne sikret sig, at deres ‘levebrød’ ikke længere er nær så afhængig af markedsvilkår, og de behøver ikke længere at ‘lefle’ for hvad de opfatter som den gemene hob, som de opfatter som værende frygtelig ‘reaktionær’ og ‘bagstræberisk’. Nu kan journalisterne nøjes med at formidle ‘nyheder og debat’ til 15-20 procent af befolkningen, der deler journalisternes ‘global-begejstring’, og den deraf følgende begejstring for multikultur og masse-indvandring. Jeg vil gætte på det befolknings-segment på 15-20 procent, som journalisterne ønsker at henvende sig til, er meget stærkt sammenfaldende med det befolknings-segment Morten Uhrskov Jensen kalder ‘de liljen-hvide’.

  Kommentar by JensH — 25. maj 2013 @ 09:21

 28. ad 25

  Snaphanen.dk har glimrende interview med EDL i dag. : )

  Kommentar by Liva — 25. maj 2013 @ 12:29

 29. Kim: Linket til DR Online er ved fejl i stedet til Timbro Medieinstitut, så begge links peger sammested hen.

  Kommentar by Hertz — 25. maj 2013 @ 12:52

 30. #21 Begge dele – og mange andre tegn.

  Fx. de stadigt mere rasende, ironiske og dybt sarkastiske kommentarer til avisartikler, kronikker og TV-programmer, der berører disse emner på den sædvanlige politisk korrekte og frelste måde, som så gør at kommentar-sporet ofte må lukkes – nogle gange efter ganske få timer.

  Og den udbredelsen af internettet med udveksling af information – fakta ( navne, statistikker, domme ….), billeder, video, lydklip – og muligheden for at sige lige ud, hvad man – og stadigt flere andre – i virkeligheden føler og tænker om disse ting under den polerede overflade.

  Svenskerne er længere ikke helt lige så bange for at sige tingene lige ud, som de har været – det er et meget stort fremskridt. Det er en stor snebold, der er på vej ned af bakken, og den begynder nu at rulle hurtigere og hurtigere, efterhånden som folk begynder at forstå at PK-politikerne, den selvgode “elite” og alle deres journalistiske håndlangere samt alskens frelste “profstyckare” med deres på det tørre i “beskyttede boliger” er helt uden kontakt med virkelighedens verden og med de massive integrations – og kriminalitetsproblemer
  ( fx. voldtægtsrekorden ) pga. en alt, alt for stor og helt forkert sammensat ikke-vestlig indvandring som følge af en dybt naiv asyl-politik og uansvarlig gennem mange årtier og muligheden for familiesammenføring i endeløse baner af folk uden accept af svenske / vestlige værdier, normer, kultur, omgangsformer og love etc.

  Kommentar by Bjovulf — 25. maj 2013 @ 12:57

 31. UPS ;-) – jeg fik ikke læst indlægget ordentligt, inden jeg klikkede på “Sig det!”.

  #21 Begge dele – og mange andre tegn.

  Fx. de stadigt mere rasende, ironiske og dybt sarkastiske kommentarer
  i enorme antal til avisartikler, kronikker og TV-programmer, der berører disse emner på den sædvanlige politisk korrekte og frelste måde, som så gør at kommentar-sporet meget ofte må censureres kraftigt eller helt lukkes – nogle gange efter ganske få timer.

  Og naturligvis den store, gennemtrængende udbredelse af internettet
  på alle områder med udveksling af information – fakta ( navne, statistikker, domme ….), billeder, video, lydklip – og muligheden for at sige lige ud, hvad man – og stadigt flere andre – i virkeligheden føler og tænker om dette uansvarlige projekt under den “polerede” overflade.

  Svenskerne er altså ikke længere helt så bange for at sige tingene lige ud, som de har været, og det er faktisk et meget stort fremskridt. Det er en stor snebold, der er på vej ned af bakken, og den begynder nu at rulle hurtigere og hurtigere, efterhånden som folk begynder at forstå at PK-politikerne, den selvgode “elite” og alle deres journalistiske håndlangere samt alskens frelste “profstyckare” med deres på det tørre i “beskyttede boliger” og børnene i sikre skoler er helt uden kontakt med virkelighedens verden og med de massive integrations – og kriminalitetsproblemer ( fx. voldtægtsrekorden ) pga. en alt, alt for stor og helt forkert sammensat ikke-vestlig indvandring som følge af en dybt naiv og uansvarlig indvandrings- og asylpolitik gennem mange årtier i kombination med muligheden for familiesammenføring i endeløse baner af folk uden accept af svenske / vestlige værdier, normer, kultur, omgangsformer og love etc.

  Kommentar by Bjovulf — 25. maj 2013 @ 13:04

 32. #27 Helt korrekt, ja – men de vil så “sjovt nok” også opdage på den barske måde, at færre og færre overhovedet gider at læse og høre på, hvad de skriver og siger.

  Mange har efterhånden forstået, at det meste bare er deciderede løgne, PK-propaganda, udeladelser og halve sandheder, som man ikke længere kan bruge til noget som helst og derfor lige så godt kan springe over eller endda boykotte helt ved at opsige abonnementet eller lade være med at betale TV- & radiolicensen.

  Kommentar by Bjovulf — 25. maj 2013 @ 13:12

 33. Arabisk neoptisme, arabisk arbejdsmoral:
  http://www.b.dk/nationalt/stor-forskel-paa-paedagogers-sygedage-i-koebenhavn

  Kommentar by Tabstal — 27. maj 2013 @ 14:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper