29. maj 2013

Dansk pas til 685 ikke-danskere: “… det kan vi alle sammen kun glæde os over”, sagde V-ordfører

Hvis det at et lovforslag offentliggøres kan være problematisk, så er det jo nok lovforslaget og ikke offentliggørelsen der er det virkelige problem. Fra Folketinget.dk – Lov om indfødsrets meddelse – Fremsat den 19. april 2013 af justitsministeren (Morten Bødskov).

Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse: § 1. Indfødsret meddeles:

1) Taim Saad Abdalla, Slagelse. ; 2) Ahmad Abdallah, Næstved. ; 3) Doulama Kassem Abdel Wahed, København. ; 4) Maliha Abdelkarim, Aarhus. ; 5) Ramzia Hussain Abdi, Aalborg. ; 6) Hodan Abdulkadir Abdikarim, København. ; 7) Fartun Abdirahman, Odense. ; 8) Nahla Nasser Abdul Hadee, Odense. ; 9) Zakaria Abdul Rahim, Hedensted. ; 10) Abdallah Khomeini Abdul Rahman, Aarhus.

[…]

676) Delphine Isabelle Wandall, født 1969 i Frankrig. ; 677) Victor Tzvetanov Yakimov, født 1987 i Bulgarien. ; 678) Sirin Fatma Yildirim, født 1989 i Tyrkiet. ; 679) Turgay Yildirim, født 1979 i Tyrkiet. ; 680) Muharrem Yilmaz, født 1981 i Tyrkiet. ; 681) Serpil Ünsal, født 1985 i Tyrkiet. ; 682) Shoaib Younossi, født 1975 i Pakistan. ; 683) Elena Veniaminovna Østerbæk, født 1963 i Sovjetunionen. Ansøgeren er statsborger i Den Russiske Føderation. ; 684) Köksal Özer, født 1983 i Tyrkiet. ; 685) Serap Öztürk, født 1970 i Tyrkiet.”

(Udsnit af Dansk Folkepartis annonce, set i dagens Jyllands-Posten; Politiken)

Det er selvfølgelig koncentreret idioti, at regeringen vil give statsborgerskab til potentiel terrorist, men ingen ansvarlige politikere bør stemme for uanset hvad. Jeg kender personligt flere muslimske mænd, der er blevet ‘proforma-gift’ efter familiære aftaler indgået i Tyskland, udelukkende for at give slægten bedre levevilkår. Med den viden er det skræmmende, at høre Ordførertalerne

“… jeg glæder mig over, at vi nu her om lidt giver mulighed for, at 683 mænd og kvinder og 380 drenge og piger får dansk statsborgerskab. Det er voksne og børn, som har besluttet sig for at være en del af Danmark, som har vist, at de kan det danske sprog, eller, som Grundtvigs sagde, har for modersmålet øre, og som har vist, at de vil Danmark, at de brænder for Danmark – som Grundtvig sagde: har for fædrelandet ild. Det er godt, det er positivt; det kan vi alle sammen kun glæde os over.” (Venstres Jan E. Jørgensen i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.00)

“Fra Socialdemokratiet skal der også lyde et stort tillykke til de 685 voksne og 380 børn, der er omfattet af dette lovforslag og dermed bliver danske statsborgere.” (Socialdemokratiets Lennart Damsbo-Andersen i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.09)

“Vi giver med det her lovforslag indfødsret, statsborgerskab, til 645 voksne og 380 børn. Det er en glædelig begivenhed for dem og for Danmark. … Vi har været triste over den række stramninger, der blev gennemført i 00’erne under VKO, men desto mere glæder vi os over de lempelser, som vi snart skal i gang med at forhandle om og gennemføre.” (Radikales Zenia Stampe i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.21)

“Det er rigtigt fantastisk, at så mange borgere af forskellige nationaliteter, af forskellige religioner og kulturer faktisk har taget skridtet og bedt om at blive statsborger i det her land.” (SF’s Karina Lorentzen Dehnhardt i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.33)

“… vi synes, det er en stor dag… jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi skal se de nye statsborgere. Jeg vil sige på vegne af Enhedslisten, at vi arbejder for, at flere i fremtiden kan få adgang til statsborgerskab.” (Enhedslistens Stine Brix i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.34)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/48509/trackback

53 Comments »

 1. Så kan jeg kende DF igen. DF bør være vagthund, langt hellere end pæne, stuerene – og tandløse og nytteløse.

  Kommentar by Liva — 29. maj 2013 @ 12:52

 2. Når det kommer til at smadre Danmark med masseindvandring er Venstre og de Konservative mindst lige så farlige som Enhedslisten.

  De borgerlige er multikulturalister og en stemme på dem er en stemme på et stadigt mere fattigt og farligt Danmark.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 29. maj 2013 @ 13:06

 3. “Det er rigtigt fantastisk, at så mange borgere af forskellige nationaliteter, af forskellige religioner og kulturer faktisk har taget skridtet og bedt om at blive statsborger i det her land.”

  Ja, tænk engang, at der er så mange, der deler vores kærlighed til det lille Danmark, at de ligefrem har taget skridt til at ansøge om statsborgerskab

  Man forstår den bevægelse, der her gives udtryk for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. maj 2013 @ 13:22

 4. Mon ikke der sidder en hårdarbejdende etnisk Dansker og kløjs i madpakken,når han/hun ser dennne liste?Det tror jeg vist nok.
  Ved bare at skimme denne liste,er det jo tydeligt at vi importerer indvandrere en gros.

  Kommentar by -by Proxy- — 29. maj 2013 @ 13:27

 5. Hvad fanden sker der.

  Kommentar by bo — 29. maj 2013 @ 13:30

 6. Det er helt vild så meget vi glæder os. Jan E Jørgensen forstår hvad der rører os.

  Kommentar by Nielsen — 29. maj 2013 @ 13:47

 7. Så Venstres ordfører mener at disse Muslimer har valgt at blive Danskere pga. Gruntvig,denne løgn er så fed at den ikke kan spises,i dag viser politikerne på Christiansborg deres sande ansigt over for de Etniske Danskere der betaler politikernes høje vederlag.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2013 @ 13:51

 8. Kan du stemme på en dansk politiker næste gang?
  Jeg kan ikke stemme på de røde eller de blå.
  Forræderi, grundlovs- og forfatningsbrud på stribe,
  det er, hvad vi har været ude for.
  Borgerkrig er det eneste “lægemiddel”, der kan
  rette op på fejltagelserne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. maj 2013 @ 13:57

 9. Jeg tror nu at jan e. jørgensen får ret i at nogle af dem “har for fædrelandet ild”, det bliver nok bare ikke helt som han havde forestillet sig det..

  Kommentar by Per — 29. maj 2013 @ 14:38

 10. Jan E. Jørgensen lyder ærlig talt som en komplet idiot, fortabt i sin egen ønskeverden.

  Kommentar by Lars Hansen — 29. maj 2013 @ 15:01

 11. Hvis Venstre – efter næste valg – kan vælge mellem en regering med/støttet af DF og en regering med/støttet af De Radigale, De konservative Hattedamer og Liberallende Radikaliance, så er der vis næppe tvivl om, hvad Lars Løkke vælger.

  På såvel det økonomiske område som på det værdipolitiske område er afstanden til De Radigale og de 2 andre “radikale” partier ikke stor, men afstanden til DF er desværre MEGET stor.

  Danmarks eneste chance er, at vælgerne giver DF så mange mandater, at Lars Løkke ikke får lov at vælge. Men det er nok for meget at forvente af de danske vælgere.

  Kommentar by Binee — 29. maj 2013 @ 15:26

 12. Hvis man kan have et skattestop kan man vel også have et indvandrerstop?? Jeg er begyndt at komme i tvivl om hvorvidt det at være muslim (ikke eks-muslim) er foreneligt med det niveau af loyalitet som bør og skal forventes af “naturaliserede” statsborgere. Det vil naturligvis være urimeligt mod nogle men det er næsten et “teorem” at i spørgsmål om national sikkerhed er man nødt til at behandle individer som medlemmer af de grupper der er relevante for det nationale sikkerhedsproblem man forsøger at løse.

  Kommentar by Morani ya Simba — 29. maj 2013 @ 15:33

 13. Tak for citater. At Venstre deltager i dette sindssvage hykleri skal huskes ved næste valg og ved mange andre lejligheder.

  Kommentar by Crass Børsting — 29. maj 2013 @ 15:44

 14. Morani ya Simba

  Man kan f.eks. godt lave et totalt flygtningestop. Det ville dog givetvis kræve at en eller flere af de skide konventioner blev opsagt (hvilket man bare kan gøre)!

  Kommentar by Sigwar — 29. maj 2013 @ 15:47

 15. “… glæder vi os over de lempelser, som vi snart skal i gang med at forhandle om og gennemføre.” (Radikales Zenia Stampe i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.21)

  Hvad? De slækkede jo på kravene i efteråret. Vil de nu gøre det endnu nemmere at blive “dansker”?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. maj 2013 @ 15:59

 16. Der er endnu en detalje, som slet ikke har været fremme i debatten. Listen forberedes af embedsmænd og sendes derefter til Folketinget for godkendelse. Hvorfor er den famøse enkeltperson ikke blevet frasorteret i opløbet? Og hvorfor har andre embedsmænd ladet problemet sive, så det er kommet frem?

  Dette kan kun forklares med en konflikt mellem to grupper af embedsmænd – dem der ville have terrormanden til at blive Dansk statsborger og dem der var imod.

  En fejl er der ikke tale om for man har jo åbenbart været klar over, at denne mand kunne blive et problem!

  Kommentar by Sigwar — 29. maj 2013 @ 16:03

 17. I Nyhederne på 24syv har der netop været en perker, der følte sig krænket af DF’s annonce. Han vil gerne anlægge sag mod dem.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. maj 2013 @ 16:05

 18. Vejen til helvede er som bekendt brolagt med dårlige undskyldninger. Om 40-50 år (eller mindre) eksisterer vort “kære gamle Danmark” ikke mere! Vore 43.000 km2 er allerede da blevet omdannet til en multietnisk smeltedigel, der til forveksling ligner Libanon og andre kaotiske lande i Mellemøsten. Men den danske befolkning har jo selv valgt denne udvikling og ligger, som den har redt/stemt! Vælgere er jo kun interesseret i mere og mere velfærd og ikke i Danmarks beståen. Jeg siger velbekomme. – God vind fremover – jer der stadig er levende på det tidspunkt.

  Kommentar by Torben — 29. maj 2013 @ 16:05

 19. Det er 685 nye søm i Danmarks ligkiste

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2013 @ 16:16

 20. Vi er styret af landsforrædere, både røde og blå!!!
  Vi kan sagtens ordne dem, blot vi er enige.
  Vi skal bare vende dem ryggen – også på valgdagen,
  så er de sat skakmat.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. maj 2013 @ 16:16

 21. “… vi synes, det er en stor dag… jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi skal se de nye statsborgere. Jeg vil sige på vegne af Enhedslisten, at vi arbejder for, at flere i fremtiden kan få adgang til statsborgerskab.” (Enhedslistens Stine Brix )

  Sindssyg kælling hun burde tvang indlægges i en lejlighed i voldens mose under sit navn og med ordene: Kristen dansker på døren. Så skulle hun nok få kærligheden at føle.

  Kommentar by Ludvigsen — 29. maj 2013 @ 16:57

 22. Befolkningen får et fejlagtigt indtryk af omfanget af indfødsretstildelinger ved at nævne 685 personer. Dels er der medregnet de ikke opremsede børn over 1000, dels tænker mange måske ikke over at disse indfødsretslove vedtages flere gange om året.

  Der er næppe andre muligheder end at fratage statsborgerskaber igen for dem med muhamedanske navne, hvis flertallet i det hele taget når at indse faren inden landet er magtovertaget af de invaderende. I denne ret ligegyldige sag om at politiet har udpeget en enkelt til mulig fare for sikkerheden, burde journalisterne udføre deres opgave at finde navnet på denne person.

  Kommentar by perhag — 29. maj 2013 @ 16:58

 23. En stemme på V, K og resten af de lallende liberale er en stemme på mere i-slam og mere EUSSR.

  Kommentar by guffydreng@hotmail.com — 29. maj 2013 @ 17:07

 24. Der er godt nok mange partier som jeg ikke vil stemme på. Venstre er een af dem.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 29. maj 2013 @ 17:10

 25. Så lad os arbejde for en regering, der vil fratage statsborgerskabet fra muslimer.
  Det indebærer, at vi omgående skal opsige vore tiltrædelser af et hav af konventioner, som de forræderiske politikere ved grundlovs- og forfatningsbrud har sneget sig til, udenom det danske folk og dets vilje.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. maj 2013 @ 17:18

 26. Nu kommer der sagsanlæg mod DF. Det er nok godt fordi det sikrer at emnet holdes i live i medierne. Naturligvis skal man diskutere om potentielle terrorister skal have statsborgerskab. At de kan få det trodser nærmest fatteevnen. Politikerne har ikke set hvad der lige er sket i London??? Det virker som om problemerne er accelereret på det sidste.

  Kommentar by Morani ya Simba — 29. maj 2013 @ 18:00

 27. Pensionisterne i Køge fik halveret rengøringshjælpen. De hjemløse vil gerne have en bolig. Studerende uden studieboliger Osv. var et par af de sidste måneders nyheder og samtidig tildeler folketinget statsborgerskaber med rund hånd til 685 mennesker der kommer til at koste den Danske stat Ca. 100 millioner om året hvert år!

  Kommentar by Santor — 29. maj 2013 @ 19:32

 28. hvor mange af disse er i arbejde/kan klare sig selv?
  hvor mange har en ren straffeattest?
  Hvor mange kommer vi til og stifte bekendtskab med på en anden måde senere?
  Og nu kommer der snart endnu flere når tolkene med familie og kameler skal herop.

  Kommentar by Peter — 29. maj 2013 @ 19:39

 29. der er åbenbart nogle, som gerne ser, at vi har hemmelige love, siden de kan forarges over offentliggørelsen i almindelige aviser.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 29. maj 2013 @ 20:07

 30. JØ Jørgensen er en populistisk jubelnar og viser bare, at selv V ikke er til at stole på i indvandringsspørgsmål, han er lige så ubrugelig naiv som den ekstremistiske tosseparade EL. Der er og bliver kun DF, som de eneste der ikke giver sig og leflende ofrer landet på EU’s alter. De andre partier skulle skamme sig dybt ned i et mørkt hul, de er nazisterne, de har fascistiske tilbøjeligheder gemt bag de brede smil og under de små falske Dannebrog. Forrædere hele bundtet, venstrefløjen idag får venstrefløjen i før- og efterkrigstiden til at rulle i graven, ja såmænd også de borgerlige naturligvis.

  Kommentar by LarsB — 29. maj 2013 @ 20:38

 31. Ved gennemlæsning af listen, kan det konstateres at angt de fleste navne er mellemøstlige eller tyrkiske og det er bestemt ikke derfra vi får folk der beriger vores land, køen til socialforvaltningen og den evige forsørgelse bliver bare længere og længere.
  Jeg er i øvrigt ikke sikker på at strategien med at offentliggøre alle navnene på de kommende nye statsborgere er klog! For nu konmmer debatten i stedet til at handle om om det nu er rigtigt eller forkert at offentliggøre listen. Debatten burde i stedet omhandle, det skandaløse i at der nu gives statsborgerskab til en potentiel terrorist!

  Kommentar by Robert R — 29. maj 2013 @ 20:59

 32. Jo mere det bliver kørt igennem medierne at RAF giver asyl til terrorister, jo bedre.

  Jo mere Politiken skriger om at DF skal censurers, jo bedre.

  Mere debat om asyl, terror og krav om censur af DF! Det gavner!

  Kommentar by thatcherite — 29. maj 2013 @ 21:27

 33. Har bookmakerne nogle odds paa hvem den potentielle terrorist mon kan vaere ?

  Kommentar by Jan — 29. maj 2013 @ 21:59

 34. “…har for fædrelandet ild…”

  Jan E. Jørgensen glemmer vist efterretningstjenesternes advarsler – de har eller været omtalt en del.

  Men det er jo nok det niveau af falskhed og illusionisme som man er nødt til at synke til for at kunne leve med, at man har stemt for at give identificerede fjender af fædrelandet statsborgerskab. Til vores børns og børnebørns store ulykke.

  Landsforræderi.

  Kommentar by Tintin — 29. maj 2013 @ 22:07

 35. Det er et glimrende initiativ af Dansk Folkeparti. Befolkningen har naturligvis ret til at blive gjort opmærksom på, hvad vores stupide politikere helst vil gennemfører i stilhed. Hvad angår disse nye og som altid krænkede muslimske papir-“danskere”, så får de ikke held med deres forsøg på at censurere Dansk Folkeparti. I annoncen er der kun bragt faktuelle og allerede offentliggjorte informationer, så der er naturligvis ingen sag. Derudover er Venstre-ordføreren Jan E. Jørgensen enten latterligt naiv eller en alt for stor ven af muslimerne.

  Kommentar by kafirharbi — 29. maj 2013 @ 22:28

 36. Og hvem fisker DR ud af indfødsretslisten til interview?

  Et dansk/norsk lesbisk par med en insimimeret søn, de ‘føøøler’ er krænket.

  Og God aften Danmark. En hvid sydafrikansk dyrlæge der også er fornærmet over offentlig tilgængelig information.

  Det kan man da kalde selektiv vildledning så det basker, da
  85-90% af navnene på lovforslaget i det store hele er muslimske.

  Uvederhæftighed, dit navn er DR…

  Kommentar by Thorbjørn — 29. maj 2013 @ 22:31

 37. Her er forresten lidt baggrund på en af de nye papir-“danskere”, der i Politiken klager over opmærksomheden:

  http://www.bt.dk/krimi/christoph-nimpagaritse-jeg-har-ikke-truet-hende

  I følge hans egne påstande i forbindelse med hans asyl-sag, har han gjort sig skyldig i 16-18 mord. Imidlertid trak han disse oplysninger tilbage, da han var tæt på at blive tiltalt for krigsforbrydelser.

  Kommentar by kafirharbi — 29. maj 2013 @ 22:42

 38. Har for fædrelandet ild – vil sætte fædrelandet i brand.

  Ikke helt det samme, vel?

  Kommentar by Jern Henrik — 29. maj 2013 @ 22:48

 39. “Har bookmakerne nogle odds paa hvem den potentielle terrorist mon kan vaere ?”

  Jeg er mere interesseret i hvad oddsene er, hvis jeg kan gætte vedkommendes religion.

  Kommentar by kafirharbi — 29. maj 2013 @ 23:38

 40. “Et statsborgerskab skal man ikke skalte og valte med.”

  Marianne Jelved i DR 27. marts 2006.

  Kommentar by Hodja — 29. maj 2013 @ 23:48

 41. Så på TV, hvem der er med bag sagsanlæggene: Advokat Foldshack.

  PS: Hver ikke-vestlig indvandrer koster den norske stat i gennemsnit 4.100.000 kr. Da vi ikke må få de danske, må vi bruge de norske:

  2,8 milliarder for denne omgang.

  Kommentar by Hodja — 29. maj 2013 @ 23:54

 42. En gennemgang af listen (offentligtgjort her i lovforslaget http://www.ft.dk/samling/20121/lovforslag/l211/html_som_fremsat.htm) fører os frem til at DF havde kunne nøjes med 4 navne.

  For vi ved at den person som PET har vurderet til at være farlig er 1) statsløs født i Danmark og 2) ung eller voksen. Det reducerer faktisk feltet til følgende:

  16) Firas Jamal Abou El-Foul, født 1992 i Danmark.
  20) Tym Allah Abu-Laban, født 1988 i Danmark.
  66) Ritte Ratibih Ali, født 1996 i Danmark.
  259) Alia Salah Rasmi Khalil, født 1989 i Danmark.

  Her et lille online check af de 4:

  16: Har en facebook profil der ikke indikerer nogen videre ekstremistisk holdninger (hvordan skulle han næsten kunne lide jødiske Daniel Baron Cohens skøre film Brüno hvis han var islamist?)

  Sansynlighed for at det er ham der er i PETs søgelys: Lav

  20: Nummer 20 er årgang 1988 og dermed altså allerede 25 år gammel, herudover er der ikke nogen facebook-profil. Imidlertid er der det ildevarslende efternavn Abu-Laban, hvorvidt Tym Allah Abu-Laban er tæt i famlie med den berygtede Ahmad Abu Laban der før har opfordret til jihad vides ikke med sikkerhed. Men hvis han er kommer han ud af en famlie der har masser af radikale, bl.a. Hizb-ut-Tahrir medlemmet Taimullah Abu Laban.
  Nummer 20 har studeret til tandlæge i en periode på KU minimum fra 2009 til 2011.
  Det er værd at bemærke at det berygtede Hizb-ut-Tahrir medlem Taimullah Abu Laban også født i 1988 – det kan tænkes at “Tym Allah” og “Taimullah” er en og samme person der blot har taget navneforandring eller at det blot er en alternativ vestlig stavemåde af samme navn.

  Sansynlighed for at det er ham der er i PETs søgelys: Høj

  66: Født i 1996 gør at nummer 66 nok er en af de normale standard ansøgninger blandt snart 18-årige. Det ville også være lidt atypisk med et så ungt menneske i PETs søgelys. Ellers ingen informationer online ud over en skoleprofil med stort set ingen info.

  Sansynlighed for at det er ham der er i PETs søgelys: Lav

  259: Alia er et pigenavn. Da det typisk er en “mande-sport” at være jihadist er nummer 259 på listen altså heller ikke videre sansynlig. Ingen yderligere info.

  Sansynlighed for at det er hende der er i PETs søgelys: Lav

  Kommentar by Hans Gruber — 30. maj 2013 @ 00:21

 43. Et bud på hvem det handler om:

  http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/df-beskyldes-for-at-mistaenkeliggre-684-nye-statsborgere-n-p-listen-til-fare-for-dks-sikkerhed-nu-bliver-han-dansker#c555279

  Kommentar by BE — 30. maj 2013 @ 04:28

 44. Hans Gruber

  Superflot arbejde!

  Kommentar by Sigwar — 30. maj 2013 @ 09:06

 45. Lad blot Delphine Isabelle og Elena Veniaminovna få statsborgerskab. Den eneste ild, de andre vil få til at blusse, er vist en bilbrand. Lad os så få væltet det “demokrati” – det kan slet ikke gå hurtigt nok!

  Kommentar by VivaNoreg — 30. maj 2013 @ 09:23

 46. ‘Arbejdende kvinder bør forulempes seksuelt’

  Forfatter fra Saudi-Arabien. En hel almindelig muslim fra racismens moderland.

  Er de noget galt med Islam? Nej! Det er ganske normalt i de racistiske lande.

  Kommentar by Ludvigsen — 30. maj 2013 @ 09:41

 47. Venstres Jan E. Jørgensen har virkelig ‘fingeren på pulsen” når det kommer til hvad der rører sig blandt borgerlige vælgere. Ingen tvivl om at han er ‘a coming man’ i dette multikulturalistiske parti, der går under navnet ‘Danmarks liberale parti’, men som dog ikke ser nogen problemer i at importere nye åndeligt formørkede klienter til velfærdsstaten.

  Kommentar by JensH — 30. maj 2013 @ 10:36

 48. “Men Politikens afvisning af annoncen beror på et smagsdommeri, der let bliver hyklerisk. Politiken tøver nemlig ikke med at mistænkeliggøre sagesløse mennesker i andre sammenhænge.”

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/511698:Danmark–Erik-Bjerager–Derfor-bragte-vi-Dansk-Folkepartis-annonce

  Fra Kristeligt Dagblad, som begrunder, hvorfor de valgte at bringe DFs annonce:


  “Men der må og skal være vide rammer for ytringsfriheden – ikke mindst i den politiske debat. Partierne bør kunne komme til orde med deres holdninger, også i annoncer, sådan at vælgerne kan tage stilling til, om de ønsker at stemme på de pågældende partier eller ej. Det er et grundprincip i et frit og åbent samfund og i en fri og åben presse. Også Dansk Folkeparti har ret til at komme til orde i annoncer, der ikke krænker dansk lovgivning, og det mener vi ikke, at den pågældende annonce gør.

  Andre aviser har valgt anderledes, heriblandt Politiken, der i en leder begrunder det med, at annoncen mistænkeliggør en gruppe sagesløse mennesker. Det er et respektabelt synspunkt. Men Politikens afvisning af annoncen beror på et smagsdommeri, der let bliver hyklerisk. Politiken tøver nemlig ikke med at mistænkeliggøre sagesløse mennesker i andre sammenhænge.

  I lørdags lagde Politiken i et stort opsat interview med billedkunstneren Jørgen Haugen Sørensen spalter til følgende dybt kontroversielle mistænkeliggørelse af alverdens katolikker, herunder de danske: ”Det pædofile har været i katolicismen altid, de er alle blevet røvpulet af en pædofil præst som barn,” sagde kunstneren med en usmagelig sprogbrug.

  Udsagnets dumhed er indlysende og i modsætning til Dansk Folkepartis annonce udgør det formentlig en overtrædelse af straffelovens diskriminationsparagraf. Hvorfor Politiken mener, at det er i orden at optrykke en mistænkeliggørelse af en så stor gruppe af sagesløse mennesker som verdens katolikker, men ikke mener, at det er i orden at mistænkeliggøre 700 nydanskere, viser hvor konfliktfyldt det kan være at trække alt for bastante grænser over for andres ytringer.”

  Kommentar by Ole S. — 30. maj 2013 @ 11:17

 49. 41 ->
  Ja den familie har jo et imponerende syndregister når det gælder terrorisme og udførelse af de folkemordsforbrydelser Pesterager&Co har iværksat.

  46 ->

  Nogen burde anmelde Haugen S.
  Licens Lars (Krag) har netop fået en 266b dom for en lignende udtalelse.

  I øvrigt er det utroligt, at eksempelvis mandlige pædagoer og fodboldtrænere, friholdes for lignende anklager fra Carsten Jensen, Haugen S. osv. (dvs de multikultiregime betalte propagandister, – såkaldte kunstnere), segmentet.

  Kommentar by Hans Und — 30. maj 2013 @ 12:09

 50. Hvorfor den forskelsbehandling? De fleste med danske navne, har denne tilføjelse

  Indfødsretten kan fortabes i henhold til § 8 i lov om dansk indfødsret, jf. lovbekendtgørelse nr. 422 af 7. juni 2004

  Kommentar by tavsen — 30. maj 2013 @ 12:09

 51. Der må snart komme et opgør med de landsskadelige elementer!

  ALLE politikkere, til venstre for DF skal stilles for en dommer
  og anklages for landsskadelig virksomhed og for at føre en hel
  befolkning bag lyset!

  Mage til løgnere og bedragere skal man lede længe efter.

  At der er 80 procent af befolkningen, der stemmer på rosset, er
  mig en gåde!

  Kommentar by Jesper — 30. maj 2013 @ 13:32

 52. På trods af at vi er en oplyst nation og er frit stillet til at læse hvad vi vil, er uvidenheden rystende i det danske samfund, selv om vi har frihed til at udtrykke hvad vi vil. Alligevel stemples kritikere af indvandrerpolitikken som moralske mørkemænd og fremmedhadere. At læse kritikken af Messerschmidts blog “Dem og Os” fortæller krystalklart, at uvidenheden både er rungende og forstemmende i befolkningen. Og den er forstemmende i stort se alle partier bortset fra DF.

  For tiden er der 15 % immigranter i Sverige, og som vi så i Stockholm var det hadet til den svenske stat og det den repræsenterede, der slog ud i lys lue.

  I Tyskland og England er der allerede muslimsk flertal i flere byer, og her får Sharialoven, som er Islams religiøse lov, mere og mere indflydelse. Imamerne bestemmer.

  Og hvordan skal man så forholde sig til det? Hvordan skal man forholde sig til fremtiden? Er den ligegyldig. I Holland og Belgien er allerede 50% af nyfødte børn muslimer. 50 %. og den muslimske kvinde føder i gennemsnit 7 børn, medens europæeren i de to lande føder 1.7. Hvor mange muslimer er der mon om 2o år, når disse nyfødte er vokset op? Hvad siger den lille tabel?

  Derfor-uden den mindste vaklen i analyserne – vil den Europæiske befolkning være i mindretal om 50 år. Altså vil der være flere muslimer med deres kultur end europæere med deres kultur. Og hvordan vil den politiske og kulturelle situation se ud til den tid? Hvordan vil den muslimske ungdom mon opføre sig på den baggrund, nu når de er i flertal? Med andre ord, hvordan vil situationen være i gaderne til den tid. Ja man kan jo gætte.

  Alligevel snakker befolkningen, politikerne, kultureliten og pressen stadigvæk om fremmedhad, og at man skal være god mod næsten. Det er det, der fremstår i næsten alle avisernes blogge, når indvandrerpolitikken diskuteres. Ikke mindst i Politiken, Information og nu også Jyllandsposten.

  Det er klart at europæerne stensikkert immigrerer sig selv frem mod den politiske og kulturelle katastrofe. Alligevel skal vi i det Danske Folketing høre en rablende total politisk kultur kriminel hjernedød idiot fra Enhedslisten mumle:

  “vi synes, det er en stor dag… jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi skal se de nye statsborgere. Jeg vil sige på vegne af Enhedslisten, at vi arbejder for, at flere i fremtiden kan få adgang til statsborgerskab.” (Enhedslistens Stine Brix i ordførertale).

  Hvorfor syntes hun det er en stor dag? Har hun hængt hjernen op på toilettet, inden hun gik på talerstolen? Kan hun ikke den lille tabel? Og så hun ikke billederne af de hjælpsomme venstreorienterede, der hang i kranerne, kort tid efter revolutionen i Iran?

  Jeg ved ikke om hun er ung, men kællingen skulle have sin egen sætning smasket ind i hovedet om bare 20 år. “Jeg glæder mig til at se de nye statsborgere.” Hold da kæft hvor Vorherre dummede sig da han skabte kvinden.

  Kommentar by Ludvigsen — 30. maj 2013 @ 14:42

 53. Tak, hr. Gruber, for indsnævring af feltet. Informationer af denne art er værd at gemme, så de kan sammenholdes med eventuelle senere begivenheder.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. maj 2013 @ 15:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper