30. maj 2013

Zenia Stampes konventionsislamist (?): Jihad skal føres som en angrebskrig, hvor kristne lande erobres

“Man kan ikke kriminalisere en i grundloven forudsat debat”, forklarer professor Gorm Toftegaard Nielsen meget præcist i Politiken, og sætter hermed kritikken af Dansk Folkepartis seneste annonce i perspektiv. Selvom hovedparten af de 685 ‘nye danskere’ er en del af kædeindvandringen fra islamiske lande, så baseres kritikken naturligvis på alt andet. Et to-årigt barn af et insemineret norsk lesbisk par i Radioavisen, en hvid sydafrikansk dyrlæge i Aftenshowet og fremdeles.

Personligt finder jeg omtalte kædeindvandring værre end en enkelt rettroende muslim, men det er selvfølgelig stadig interessant, hvem Zenia Stampe & Co. vil give dansk pas. Aliaset ‘Hans Gruber’ skriver på 180 Grader.

“… vi ved at den person som PET har vurderet til at være farlig er 1) statsløs født i Danmark og 2) ung eller voksen. Det reducerer faktisk feltet til følgende:

16) Firas Jamal Abou El-Foul, født 1992 i Danmark.
20) Tym Allah Abu-Laban, født 1988 i Danmark.
66) Ritte Ratibih Ali, født 1996 i Danmark.
259) Alia Salah Rasmi Khalil, født 1989 i Danmark.

… Nummer 20 er årgang 1988 og dermed altså allerede 25 år gammel, herudover er der ikke nogen facebook-profil. Imidlertid er der det ildevarslende efternavn Abu-Laban, hvorvidt Tym Allah Abu-Laban er tæt i famlie med den berygtede Ahmad Abu Laban der før har opfordret til jihad vides ikke med sikkerhed. Men hvis han er kommer han ud af en famlie der har masser af radikale, bl.a. Hizb-ut-Tahrir medlemmet Taimullah Abu Laban. …

Det er værd at bemærke at det berygtede Hizb-ut-Tahrir medlem Taimullah Abu Laban også født i 1988 – det kan tænkes at ‘Tym Allah’ og ‘Taimullah’ er en og samme person der blot har taget navneforandring eller at det blot er en alternativ vestlig stavemåde af samme navn. Sansynlighed for at det er ham der er i PETs søgelys: Høj

(Zenia Stampe: En glidebane ikke at give statsfjender statsborgerskab, FT tv, 25. maj 2013)

“Vi mener, at den konvention, der ligger til grund for den her debat, nemlig statsløsekonventionen, er fuldstændig up to date og tidssvarende. For det, den forhindrer, er jo, at stater kan lade være med at give statsløse statsborgerskab under henvisning til, at de skulle være en risiko mod statens sikkerhed. Det kan jo hurtigt blive en glidebane…

Taimullah Abu Laban har flere gange været i medierne. Her lidt fra en BT-historie udelukkende baseret på nogle foredrag han selv har lagt online på Hizb ut-tahrirs Khalifah.dk – Labans fanatiske søn vil dræbe jøder.

“I en lang række taler, som den unge mand, der kun er i begyndelsen af tyverne, har holdt for islamistiske trosfæller, giver han udtryk for ekstreme og hadefulde synspunkter, primært vendt mod jøder og staten Israel…

Jøderne forstår ‘kun sværdet’, sagde Abu Laban desuden i et foredrag fra april 2010, og tilføjede: ‘Dræb’.

Taimullah Abu Laban siger flere gange klart, at jøder skal dræbes, Israel udslettes, ligesom alverdens muslimer bør samle en enorm hær, ‘udslette jødestaten’ og ‘bekæmpe’ og ‘besejre’ muslimernes fjender’, ‘USA, England og Rusland’.

[…]

I et andet foredrag med titlen ‘Jødestaten graver sin egen grav’, der er lagt på khilafah.dk den 2. april 2010, agiterer Taimullah Abu Laban også for drab på jøder ved at citere koranen:

‘I kommer til at bekæmpe dem og dræbe dem. Indtil selv stenene vil sige, ‘åh muslim, dette er en jøde, så kom og dræb ham’,’ siger han.

Taimullah Abu Laban taler stærkt for at alverdens muslimer skal samle sig og danne det såkaldte ‘kalifat’, det vil sige en islamistisk storstat uden verdslige love, uden demokrati, men til gengæld et samfund, der er reguleret af religiøse regler og religiøse domstole. Kalifatet skal erstatte demokratiet og baseres alene på sharia, altså religiøse love, som bevægelsen betegner som Guds ord. …

Den unge Abu Laban siger også, at ‘jihad’ – den hellige krig – skal føres som en angrebskrig, hvor lande med kristne skal erobres. De kristne, der accepterer at konvertere til islam, skal forflyttes til ‘de hellige muslimske områder’, mens de, der ikke ønsker, skal pålægges en særlig ‘skat for koffar’, vantro, og de, der nægter at betale skatten, skal ‘bekæmpes’.

‘Drag ud til kamp, med let eller tung udrustning, og lav Jihad med jeres ejendom og liv, for Allahs sag’, hedder det i et foredrag.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/48556/trackback

44 Comments »

 1. Er det ikke strafbart at opfordre til drab (på jøder eller andre)? Hvis jo, hvorfor sidder han så ikke i fængsel? Sammen med alle andre koranpushere?

  Kommentar by Vagn Henning — 30. maj 2013 @ 15:59

 2. Til et folk de alle høre,
  som sig regne selv dertil,
  har for modersmålet øre,
  har for fædrelandet ild.

  — N.F.S. Grundtvig, Folkeligheden, 1848.

  Kommentar by hestetyv — 30. maj 2013 @ 16:02

 3. Der er åbenbart ikke lighed for loven. Hvis man ikke er muslim kan man blive straffet:

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-68915725:vejlenser-dømt-for-breiviksympati.html

  Kommentar by Sigwar — 30. maj 2013 @ 16:26

 4. På TV2 var eksemplerne på indignerede ansøgere om statsborgerskab: En ungarer ved navn Szabo og en kvinde hvis efternavn sluttede på -nova. Hun lignede en kazakhstaner eller noget deromkring. Begge udviste en storbytosseadfærd der, hvad selvhøjtidelighed og krænkelsesparathed angår, minder om den så velkendte muslimske sarthed. Der er jo INGEN der tror, at det er lige netop jer to, som DF henviser til. Så hold dog op med det svagelige klynkeri!

  I 1900-Nyhederne slog den kvindelige studievært fast, at DFs annonce var krænkende. Ikke et citat, men TV2s egen udlægning. Neutral nyhedsformidling? Nej.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. maj 2013 @ 16:26

 5. Lighed for loven?:

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-68915725:vejlenser-dømt-for-breiviksympati.html

  Kommentar by Sigwar — 30. maj 2013 @ 16:30

 6. DF har taget nogle informationer – navneliste – og gjort dem lettere tilgængelige end de eller ville være. Historien om terroristspiren på denne liste har været fremme før DF-annoncen. Så det brokkerøvene skaber sig over er, at allerede fremkomne informationer samles, og at DF bruger retten til at udtrykke sig. Hvordan skulle det forhindres? Og hvorfor?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. maj 2013 @ 16:40

 7. Denne historie fra DR tager simpelthen Prisen For Meningsløst Klynk:

  “Mor i chok: Min toårige søn hænges ud som mulig terrorist i DF-annonce”

  Chokeret? Intet mindre? Og hvad med barnet; det er vel traumatiseret?
  Hold dog kæft, idiot!

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/05/29/164422.htm
  Tak til Hodjas for at gøre opmærksom på danske journalisters hjernedøde medløberi, når det ophøjede mål er at tilsvine DF.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. maj 2013 @ 16:53

 8. Det er og bliver en skandale at den slags kan få dansk statsborgerskab!
  Det er nærmest en national suicidal tendens, som præger vores folketing.
  Desværre er det lykkedes at få debatten til at omhandle det rigtige eller forkerte i at DF offentliggjorde navne på de nye statsborgere, fremfor det rigtige eller forkerte i at give statsborgerskab til potentielle terrorister.
  At så hovedparten af de nye statsborger er af mellemøstlig herkomst, understreger bare den suicidale tendens. Om et par generationer sidder de sidste lyshåre med blå øjne og forbander vores generation. Generationen der forærede landet væk i et orgie af selvhad. Det var det land de skulle arve og nu kan de så betale den kopskat dhimmier betaler og være slaver i deres eget land!

  Kommentar by Robert R — 30. maj 2013 @ 17:08

 9. Venstre har nu manifesteret sig som et unationalt, utroværdigt parti.
  Til Helvede med dem!!!
  Til de, som vil føre borgerkrig imod os, skal kun siges:
  Begynd!!! Vi venter jer, I skal ikke vente nedslagtninger, vi foretrækker at skyde, men det er vi også gode til.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. maj 2013 @ 17:22

 10. @6 Robert R — 30. maj 2013 @ 17:08:

  “At så hovedparten af de nye statsborger er af mellemøstlig herkomst, understreger bare den suicidale tendens. ”

  Enig.
  Det gode ved denne sag er, at nogle danskere, der læser listen, nok vågner op, når de ser hvor mange perkere, der foræres dansk statsborgerskab. Og det er endda kun i denne ombæring; Folketinget tildeler fremmede statsborgerskab to gange om året (
  http://www.nyidanmark.dk/da-dk/spoergsmaal_og_svar/statsborgerskab/).
  ——————————————————————-

  Det burde være et krav for at kunne sidde i Folketinget, at man havde boet mindst et år i et besat territorium (en ghetto) og havde haft et rigtigt arbejde eller endnu bedre været selvstændig erhvervsdrivende i mindst to år. Så slap vi for at have storbytosse-drivhusplanter som Zinke Stampe i vor lovgivende forsamling

  Kommentar by Agricola — 30. maj 2013 @ 19:16

 11. Fantastisk, så vides der med stor sandsynlighed hvem det mon kan være der muligvis er under overvågning af PET. Moske.

  Endnu et gode fra DF oplysningskampagne!

  TAK DF

  Kommentar by thatcherite — 30. maj 2013 @ 19:59

 12. Der står at Taimullah Abu-Laban ikke har nogen Facebook-profil. Det har han, og billedet passer med billedet i linket til artiklen i BT.

  Her angiver han Jaffa som sin hjemby, hvilket var faderens fødeby. Derudover er det en helt igennem intet-sigende profil.

  Kommentar by William — 30. maj 2013 @ 20:23

 13. @10

  Så er det så godt som 99,9% bekræftet at personen der står oplistet som “Tym Allah Abu Laban” er identitsk med islamisten Taimullah Abu-Laban.
  Takket være dit tip om at Taimullah Abu-Laban havde en facebook profil under det navn han er mest kendt med (jeg havde kun tjekket efter Tym Allah Abu Laban) kunne jeg verificere at både “Tym Allah” (årgang 88) og “Taimullah” (årgang 88) figurerer i forbindelse med tandlægestudiet på københavns universitet.
  Se yderlige uddybning her:
  http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/radikal-islamist-fr-dansk-statsborgerskab

  Kommentar by Hans Gruber — 30. maj 2013 @ 22:27

 14. Tym Allah (=Taimullah) Abu Laban er faktisk ærligere end sin far ved at tilslutte sig Hizb-ut-Tahrir og ikke lægge skjul på erobringsbudskabet.

  Den afdøde far Ahmed Abu Laban blev først endegyldigt afsløret som salafist, da han selv sagde det i en skjult optagelse foretaget af en algerisk filminstruktør. Underligt nok handlede mediedebatten efter filmen mest om at Ahmed Akkari på bagsædet af en bil sagde en morsomhed om Naser Khader. Det var ellers noget af en afsløring at den vigtigste muhamedanske forening i Danmark er selverklærede salafister.

  Men nu er det lettere at forstå hvorfor justitsministeren og PET gerne vil skjule det er et medlem af Abu Laban slægten de holder under overvågning for at være til fare, fordi PET officielt samarbejder med Islamisk Trossamfund i Danmark. En overgang troede jeg PET ikke vidste der var tale om rettroende fundamentalister, men de må hele tiden have vidst at Trossamfundets manen til tolerance og dialog kun er et skalkeskjul for rendyrket djihadstrategi.

  Kommentar by perhag — 30. maj 2013 @ 22:50

 15. Her et nyt link da der gik ged i layoutet på det første (ikke første gang 180grader har problemer med editoren)
  http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/radikal-islamist-fr-dansk-statsborgerskab-2

  Kommentar by Hans Gruber — 30. maj 2013 @ 23:11

 16. Jeg ville ønske at listen var tabslisten fra en kæntret færge.

  Kommentar by Træt — 30. maj 2013 @ 23:14

 17. Dette er ren spekulation, men –

  Hvis det er ham, og hvis MSM tager sagen op, bryder helvede løs. Ingen med aktier i multikultiprojektet vil ønske blændværket skæmmet ved association med den uhørt forhadte familie Abu Laban. Næppe ret mange af de ca. 80% af vælgerne der stemmer for Danmarks afvikling uden at tænke nærmere over det, vil ønske regeringen noget godt efter en afsløring af chokerende forræderi og lusk som dette.

  Det er én ting at tale abstrakt om vores forpligtelse til også at give potentielle terrorister statsborgerskab – men noget helt andet hvis ordene illustreres af et billede af et fugleskræmselslignende medlem af familien Abu Laban.

  Zenia Stampe og regeringen kan, i fald det er ham, have satset på ’safety in numbers’ – at svinet kunne undgå afsløring ved at blive smidt i en større pulje af mennesker med eksotiske navne. Og her er det måske at den nye virkelighed med uafhængige onlinemedier er blevet deres Achilleshæl, fordi ganske mange derude er rigtigt ferme til at bearbejde information og arbejde sig ind til det der betyder noget. Vi har jo set det flere gange før i blogverdenen, hvor små hints i medierne + lidt søgning på Infomedia, Google og Krak har fået nogle brikker vedr. en historie om indvandringens konsekvenser til at falde på plads.

  Nu er der vist ikke noget der tyder på at denne måske-afsløring er baseret på tips og lækager fra nogen der sidder inde med særlig indsigt, men jeg er for min sjælefreds skyld nødt til at forestille mig at der flere steder i politiske kredse samt hos ordensmagten er folk der som jeg koger af raseri over det der foregår i disse år, og lige nu i denne aktuelle sag. Der er i dén grad brug for en sag der får danskernes øjne op for løgnene og for undergravningen af vores fred og frihed. Tanken om at lovgivningsmagt og administration består af klonede glatnakker er slet ikke til at bære, og nu måtte der meget gerne komme en sag der kan få korthuset til at ramle.

  Men altså, ren spekulation. Bliver det ikke her og nu, må ketchupeffekten så vise sig på et andet tidspunkt. Alene ud fra en ren sandsynlighedsvurdering må der en dag komme en sag hvor modsætningen mellem multikultiløgnene og den rå virkelighed bare bliver for stor, så vi ender med at opleve et festfyrværkeri af folkeoplysning.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 31. maj 2013 @ 00:23

 18. Til 2. Hestetyv.

  Hedder det i vers 1: I vers 4:
  Folkeligt skal alt nu være, Til et folk der alle hører,
  trindt om land fra top til tå. som sig regne selv dertil.
  Noget nyt der er i gære, Har for modersmålet øre,
  det selv tosser kan forstå. har for fædrelandet ild.
  Men kan alt, hvad brister bødes Resten selv som dragedukke,
  med det ny, som først skal fødes?. sig selv fra folket udelukker.
  Ved man også, hvad man vil Lyse selv sig ud af æt, (slægt)
  mer end ” brød og skuespil “??? nægter selv sig indfødsret.

  Det er vers 4, du ikke havde lavet færdig. :)

  Kommentar by Charles Nielsen — 31. maj 2013 @ 01:54

 19. Til 2. Hestetyv.
  — N.F.S. Grundtvig 1848, Folkelig skal det være.

  Hedder det i vers 1:
  Folkeligt skal alt nu være,
  Til et folk der alle hører,
  trindt om land fra top til tå.
  Noget nyt der er i gære,
  Har for modersmålet øre,
  det selv tosser kan forstå.
  Men kan alt, hvad brister bødes
  Resten selv som dragedukke,
  med det ny, som først skal fødes?.
  Ved man også, hvad man vil
  mer end ” brød og skuespil “???

  I vers 4:
  Til et folk der alle hører,
  som sig regne selv dertil.
  Har for modersmålet øre,
  har for fædrelandet ild.
  Resten selv som dragedukke,
  sig selv fra folket udelukker.
  Lyse selv sig ud af æt, (slægt)
  nægter selv sig indfødsret.

  Det er vers 4, du ikke havde lavet færdig. :)

  Så Nu er det læseligt. :)

  Kommentar by Charles Nielsen — 31. maj 2013 @ 02:02

 20. Politikernes evindelige henvisninger til de internationale konventioner går åbenbart aldrig af mode.

  I et radiointerview gik Mogens Glistrup til gengæld ikke af vejen for at besvare spørgsmål om disse internationale konventioner.

  http://glistrupsvenner.podbean.com/2013/05/26/danmark-og-de-internationale-forpligtigelser/

  Kommentar by Lund — 31. maj 2013 @ 07:25

 21. Jamen, selvfølgelig: Denne raske unge mand kan vi da, konventioner eller ej, slet ikke undvære som dansk statsborger. Flere af hans slags, tak, så skal det nok gå alt sammen.

  Kommentar by Crass Børsting — 31. maj 2013 @ 09:43

 22. Zenia Stampe: “En glidebane ikke at give statsfjender statsborgerskab”

  En terrorist skal altså have statsborgerskab ellers er det udtryk for fremmedhad.

  En neuropsykolog, Dr. Deborah S. Miora, har udtalt, at personer, der scorer så lavt som 57 i en IQ-test “er let påvirkelige og har større sandsynlighed for at handle uden at tage hensyn til konsekvenserne.”
  n:

  Udtalelsen fra Stampe er så dum, at den hører til i området omkring en IQ test på 60. Hvordan kan vi have en sådan konsekvenssinke i Folketinget, der udtaler sig uden hensyn til konsekvenserne?

  Hvilken opstillings kreds er hun fra. Vælgerne der må også have problemer med deres IQ. Hun nærmer sig snart spjældet.

  Kommentar by Ludvigsen — 31. maj 2013 @ 10:29

 23. “En glidebane ikke at give statsfjender statsborgerskab”

  Det er altså udtryk for fremmedhad ikke at give statsborgerskab til en terrorist.

  En neuropsykolog, Dr. Deborah S. Miora, udtalte, at personer, der scorer så lavt som 57 i en IQ-test “er let påvirkelige og har større sandsynlighed for at handle uden at tage hensyn til konsekvenserne.”

  Nu har vi en videnskabelig forklaring på, at Stampes udtalelse hører til i området omkring en IQ på 60. Hvordan kan en sådan konsekvenssinke sidde i Folketinget? Hun hører nærmere til i spjældet. Og hvordan kan en opstillingskreds vælge en sinke uden selv at have problemer med IQ?

  Det er klart, at vi nærmer os kultur sammenbruddet. Og nu skal retsforbeholdet væk, som også vor konsekvenssinke har udtalt. Så nu kører den derud af.

  Kommentar by Ludvigsen — 31. maj 2013 @ 10:38

 24. Undskyld jeg ser dobbelt – det er konsekvenssinkens skyld.

  Kommentar by Ludvigsen — 31. maj 2013 @ 10:40

 25. Ahaaaa! Nu begynder det jo at give rigtigt god mening ;-)

  Ikke så underligt, at det for enhver pris skulle holdes hemmeligt,
  hvem – og hvis søn! – det var, man lige syntes, man sådan skulle belønne
  med et stk. dansk statsborgerskab for alle hans (deres) gerninger for
  at “fremme” danske interesser og den multikulturelle harmoni i Danmark.

  Nu er der vist efterhånden fastslået med syvtommersøm, at vore
  politikere er både lallende naive og bimlende vanvittige ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 31. maj 2013 @ 13:33

 26. Der ville være mange organer til rådighed,hvis man indførte hjernedødskriteriet. Måske derfor politikkerne tøver.

  Kommentar by Karl — 31. maj 2013 @ 13:52

 27. “For det, den forhindrer, er jo, at stater kan lade være med at give statsløse statsborgerskab under henvisning til, at de skulle være en risiko mod statens sikkerhed. Det kan jo hurtigt blive en glidebane…”

  Hun er jo fuldstændig skamløs og komplet vanvittig. Og ‘glidebane’??? Vi er i allerhøjeste grad på en glidebane men det er ikke den Stampe har i tankerne.

  Kommentar by Morani ya Simba — 31. maj 2013 @ 14:49

 28. Masseinvandringstilhængerne har meget travlt med at give statsborgerskab til velfærdsflygtninge, asylanter(som kun skulle være her her i landet midlertidigt) og efterkommere af såkaldte gæstearbejdere(disse skulle have været hjemsendt for mange år siden. De nye pasdanskere skal være stemmekvæg for masseindvandringtilhænger-partierne.

  Kommentar by Filip — 31. maj 2013 @ 16:19

 29. Danmark bør udtræde af de forældede “flygtninge”konventioner, og så hurtigt det er muligt sørge for at hjemsende de mange asylshopppere og velfærdsflygtninge. Eventuel til en FN-flygtningelejr i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Filip — 31. maj 2013 @ 16:24

 30. Det er uden tvivl naivt men hvad ville der ske hvis en Søren Espersen eller andre stillede sig op på Folketingets talerstol, læste op af kriminalstatistikker, befolkningsprognoser økonomiske estimater omkring indvandring fra Danmarks Statistik og Rockwell Fonden og spurgte om ikke disse vækkede til eftertanke hos de radikale. Måske ville de foretrække at stille spørgsmålstegn ved Danmarks Statistik? Fint nok, baset på hvad? Og hvis ikke, hvorfor er de så en god idea at Danmark skal gøres fattigere og mere voldeligt og kriminelt i fremtiden? Er det de radikales ønsker for fremtidige generationer?

  Kommentar by Morani ya Simba — 31. maj 2013 @ 17:07

 31. Hvorfor den forskelsbehandling? De fleste med danske navne, har denne tilføjelse

  Indfødsretten kan fortabes i henhold til § 8 i lov om dansk indfødsret, jf. lovbekendtgørelse nr. 422 af 7. juni 2004

  Kommentar by tavsen — 31. maj 2013 @ 18:52

 32. hej Kim
  et er at vi skal høre om Stampen , men er det ikke lige i overkanten at vise billede af hende og så endda fra folketingets talerstol.
  Kunne du ikke prøve at fremskaffe et billede hvor hun feks arbejder,
  Ja! jeg ved godt at der skal et lynhurtigt fotoapparat til.
  Optimistisk hilsen!!!!!8-)

  Kommentar by father — 31. maj 2013 @ 19:50

 33. ad 29:
  Det ville dog være bedre, hvis Kim kunne skaffe et billede af Stampe, mens hun holdt sin mund i.

  Konen må hjælpes ud af Folketinget! Hun er en omvandrende skandale og en skamplet på dansk demokrati.

  Kommentar by "skyggen" — 31. maj 2013 @ 21:24

 34. @father
  100% enig
  Det strider imod al anstændighed, at afbillede affaldssække tilhængeren den terror underlagte Zinke geStampos fæle billed lige op i hoved på hård arbejdende folk med fornuften i brug, det ER krænkende.
  Jeg forventer en undskyldning!
  Det kan ikke være rigtigt, at denne terror importør og frivillige dhimmie sæk, sådan utilsløret fremtræder som beskytter overfor kommende jihad vantro morder og fungere som landsskadelig statsbetalt idiot.
  Fjern denne “unge” landsforræder scavenius…øh, geStampo og fri os fra det ond Radigale selvmords menneskesyn, med børn i muhammed FRI skoler
  Lad Zinken tvangs forflyttes til en muhammed ghetto, og TONEN vil lyde, mit barn har andre behov, hilsen mette skrige skinke OG Zinke geStampo, vores børn er bedre end dine!!! som skal mishandles i heldags helvede muhammed skolen, sådan er det jo, for pamper, skrige skinker og “unge” uhørt million aflønnede gymnasie afstumpede fristile “forfattere” som naive stor-tudede Zinker i sær klassen!
  Faktisk burde muhammed afbillederinger og foto af Zinke geStampo være same shit!
  De er lige umenneskelige og afstumpede, altså, muhammed uden skæg er det samme som Zinke geStampo, lige forbudt grimme og dumme.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 31. maj 2013 @ 21:43

 35. >19 Ludvigsen m. fl.
  Jeg må opponere mod påstanden om, at Zenia Stampe er dum. Hun er fanatisk multikulturalist, uanset prisen for Danmark og danskerne, men der er intet der tyder på, at dette skyldes dumhed. Hun er mindst lige så intelligent som gennemsnittet af danskere, hvis ikke mere intelligent. Hun kan ikke påberåbe sig dumhedens formildende omstændighed. Hun er ikke dum, men ond.

  Kommentar by monse — 31. maj 2013 @ 23:26

 36. Hvor gammel er denne Zenia Stampe egentlig? Ja gammel nok til at være blevet mor. Men mentaliteten er som hos en provokativ og øretæveindbydende teenager. Jeg vil vove den påstand at hun faktisk ikke har nogen dybere idé om, hvad det er hun har gang i. Mit gæt er at drivkraften til denne for landet bekymrende adfærd er et dybt had til DF, som repræsenterer en forkastelse af den børnelærdom, som hun har fået med sig hjemmefra. En degradering af de mennesker hun holder mest af og en underminering af den sandkonstruktion af et fundament hun har bygget sin lille perfekte verden på. En levendegjort Barbi. Nuvel jeg er ikke psykolog, men at hun totalt er styret af sine følelser og barnlige/meget ungdommelige forestillinger om verden må vist være klart for enhver. Fornuften er det i hvert fald ikke. Det er der en rimelig chance for at både hun selv og hendes umodne ligesindede legekammerater engang i fremtiden vil komme til at se i øjnene. Jeg under denne uansvarlige skoleklasse at komme til at smage de bitre frugter af deres egne katastrofale fejltagelser og mislykkede forsøg på at fantasere sig ud af virkeligheden.

  Kommentar by EH — 31. maj 2013 @ 23:27

 37. Flere efterlyser et realistisk billede af Stampetøsen. Jeg har et, som jeg ved, I vil kunne lide.
  Jeg kan dog ikke selv lægge det på her, men hvis Urias lige gav mig et hint om, hvilken adresse, jeg kunne sende det til, skal I bare se. Her ses hun blandt sine venner.

  Kommentar by Montanus — 1. juni 2013 @ 02:01

 38. Montanus, du kan finde Kim Møllers email-adresse her:

  http://www.uriasposten.net/hetitten (se øverst til højre på denne side)

  I mit hovede dukkede dette billede op, men det er jo slet ikke Zenia – det er Johanne. Ikke at jeg kan høre forskel …
  Fedt billede ellers.
  Johanne står, som sædvanlig og puster sig op, uden rigtig at have en position, der retfærdiggør hendes kropssprog og adfærd.
  Villy er totalt resignerende. Han aner ikke hvad han skal stille op med hønsenes skiftende sindelag: Det ene øjeblik er de krævende … så imødekommende og smigrende … så fornærmede og utilnærmelige … og så bliver de pludselig imødekommende igen … Det er ikke nemt at være hane, når man helst vil være høne.
  Thorning er den samme – forfra eller bagfra. Altid spejlblank. Hun kunne ligesågodt holde sine tirsdagspressemøder med ryggen til.
  Imens står Vestager cool og beregnende. Hun kender tosserne og deres svagheder. Venter bare på at udnytte dem.

  http://www.bt.dk/politik/kommentator-johannes-umodenhed-er-doedsensfarlig-for-thorning

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. juni 2013 @ 03:21

 39. Hun kan ikke påberåbe sig dumhedens formildende omstændighed. Hun er ikke dum, men ond. – skriver monse.

  Ja dumhed er et tvivlsomt begreb, men når man fejer alle indvendinger af bordet om multikulturens negative sider, ikke ser hvordan konsekvenserne af indvandringen viser sig på gader, og stræder og tilmed udtaler at muslimernes opførsel har de lært i Danmark, udtaler at kritikere af multikulturen har stenalder hjerner – og at der er danskerne der skal integreres og ikke muslimerne – og jeg kunne blive ved – så er man i mine øjne dum. For det viser, at konsekvenssinken helt har udelukket den sunde fornuft og nærmest er irrationel i sine udtalelser. Ligesom et barn.

  Hvis man fx skulle til eksamen i samfundsfag og skulle redegøre for udviklingens negative sider ved indvandringen, kan man ikke kun aflire sit positive syn og glemme alt andet indlysende negativt ved indvandringen. Hun ville få mellem 3 eller 5.

  Morale: Hun er DUM. Eller mere præcis: Hvis man optræder dum eller udtaler sig dumt konstant, så er man dum.

  Kommentar by Ludvigsen — 1. juni 2013 @ 04:23

 40. @36 Hr. Naturli’
  Vi er altså en minoritets gruppe med overbrækket tastatur og skærme, der er blevet krænket af Hr. Kim Møller fordi denne herre bringer et billedet af §266b stikker Zinke geStampo og hvad følger du så op med for at gøre ondt værre, et billed af Danmarks 4 værste kællinger.
  Det eneste “positive” man kan sige om disse muhammed import kællinger det er, at de alle med tiden havner i en muhammedansk affaldssæk, som desværre jo er det “moderne” 30g klædnings stykke for kun kællinger.
  Er der nogen som føler trang til at følge op med et billed af lammebarnet anna MÆÆ allahslaven, med sine guddommelige flere lygtepæle løsninger på bøsse problemet, så tror jeg de sidste rester af mave indholdet så vil komme op.
  Bon appetit ;)

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 1. juni 2013 @ 11:54

 41. Abu laban familien, var de ikke flygtninge fra Mellemøsten, smidt uf af arabiske
  lande ?
  Fik de ikke hjælp til alt, af de sindssyge danskere ?
  Var der ikke et meget sygt barn, som blv behandlet her ?
  Jo, én forstår, hvorfor de sindsyge muslimer opfører sig, som de sindssyge danskere.

  Kommentar by Pk — 1. juni 2013 @ 14:19

 42. Abu laban familien, var de ikke flygtninge fra Mellemøsten, smidt uf af arabiske
  lande ?
  Fik de ikke hjælp til alt, af de sindssyge danskere ?
  Var der ikke et meget sygt barn, som blv behandlet her ?
  Jo, én forstår, hvorfor de sindsyge muslimer opfører sig, som de sindssyge danskere.

  Kommentar by Pk — 1. juni 2013 @ 14:19

 43. […] Den unge Abu Laban siger også, at ‘jihad’ – den hellige krig – skal føres som en angrebskrig, hvor lande med kristne skal erobres. De kristne, der accepterer at konvertere til islam, skal forflyttes til ‘de hellige muslimske områder’, mens de, der ikke ønsker, skal pålægges en særlig ‘skat for koffar’, vantro, og de, der nægter at betale skatten, skal ‘bekæmpes’. ‘Drag ud til kamp, med let eller tung udrustning, og lav Jihad med jeres ejendom og liv, for Allahs sag’, hedder det i et foredrag.” Zenia Stampes konventionsislamist (?): Jihad skal føres som en angrebskrig, hvor kristne lande erob… […]

  Pingback by Aftonbladet interviewer ‘dissidenten Rune Engelbreth’ « Snaphanen — 9. juli 2013 @ 10:26

 44. Tym Allah Ahmad Laban er den samme Taim Ahmad som Taimullah Abu-Laban.

  Han er i dag kendt som Taim Ahmad og arbejder som tandlæge i Brønshøj men vist nok stadig aktiv hos Hizb ut Tahrir – i hvert fald kan man under hans gamle navn Taimullah Abu laban finde hans nyeste taler bla. fra 2014 på youtube.

  http://www.smil-mere.dk/din-klinik/
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4814348.ece
  https://www.youtube.com/watch?v=WsHuSm6EY64

  Google is your friend.

  Forstår dog ikke helt hvorfor han tog navneforandring. Selv hans far var ikke glad for hans søns medlemskab af HuT.

  Kommentar by ukendt — 12. februar 2015 @ 12:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper