11. juni 2013

Om Khomeinis retningslinier for voksne mænds seksuelle samkvem med babyer og småbørn…

Tilsendt fra Kirsten Damgaard.

På Vibevej i København Nordvest opføres for tiden en meget stor Moské, hvis menighed jævnligt hylder Khomeini.

Shia-muslimernes højt estimerede vejleder Ayatollah Khomeini, der døde 1989, udstedte mange vejledninger til sine tilhængere. De genoptrykkes igen og igen og mange udgives på lydfiler til den ikke-læsende del af tilhængerne. …

Her præsenterer jeg uddrag af Khomeinis retningslinier for voksne mænds seksuelle samkvem med babyer og småbørn. …

Denne passage, stammer fra Ayatollah Khomeinis værk Tahrir-ul-Vasileh IV der betyder udførlige vejledninger bind IV) Institutionen for udgivelser, videnskabens Hus Qom (Iran):

Den som har en hustru under ni år, for ham er indtrængen i hende ikke tilladt, uanset om det er en permanent hustru eller en midlertidig. Men hvad angår øvrige former for tilfredsstillelse – såsom begærlige berøringer og omfavnelse samt begærlig omgang med lår og hofter – så gør det ikke noget, heller ikke selvom det er et barn som endnu ammes. Og hvis han trænger ind i hende, før hun er fyldt ni år, – eller hvis ellers han ikke har defloreret hende, – så er det intet andet end en synd for ham, – og hvis han så har gjort det, det vil sige, hvis han har gjort hendes urinvej og menstruationsgang til én, eller hvis han har gjort menstruationsgangen og endetarmen til én, så bliver indtrængen i hende for evigt syndig for ham.”

Vejledningen om de under niårige brude er længere endnu. Den efterfølges af instruktioner om samkvem med de over niårige brude.

Citaterne er verificerede af professor Mehdi Mozaffari Aarhus Universitet, der har vist mig Khomeinis værk på sit kontor.

Er der nogen danske journalister, der spørger menigheden om deres forhold til denne af Khomeinis vejledninger? Eller er islamisk vejledning i sex med børn endnu et importeret menneskesyn, der skal forbigås i pinlig tavshed?

(Moskébyggeri på Vibevej, 5. juni 2013

Oploadet Kl. 07:36 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/48693/trackback

58 Comments »

 1. Red Barnet bør se på dette.

  h t t p://www.redbarnet.dk/Forside.aspx?ID=1

  Kommentar by Liva — 11. juni 2013 @ 08:32

 2. Velkommen til Islam i Europa. Her er kloakrotten vel tavs.

  Kommentar by Ludvigsen — 11. juni 2013 @ 08:43

 3. Dette statement kommer ikke bag på normalt begavede Danskere,men det overrasker moske`den Danske elite der må betragtes som vinddøve eller selvfornægtere,udover Muslimsk voldtægt af folk og fæ som er offentlig kendt halshugges der løs på forsvarsløse børn og kvinder.forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. juni 2013 @ 08:48

 4. Islam er sex og vold, vold og sex, og københavnske politikere bygger et tempel til sekten.

  Kommentar by Josef. K — 11. juni 2013 @ 09:09

 5. Islam bifalder pædofili – der er der intet nyt i det, desværre.

  Jeg kan bare bidrage med nogle links,som bekræfter indlægget.

  http://www.youtube.com/watch?v=Q5t9U9r9Kfs

  http://www.youtube.com/watch?v=q5IRYpqQuB4

  Det som jeg lægger mest mærke til i disse videoer er,at begge mænd taler om incest og pædofili som om det er den mest naturlige ting i verden?!…

  Kommentar by -by Proxy- — 11. juni 2013 @ 09:12

 6. Den store Ayatollah Khomeini talte jo af egen erfaring – voldtægt af 4-årig pige:

  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/02/03/when-imam-ayatollah-khomeini-raped-a-4-year-old-girl-%D8%AE%D9%85%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D9%87%D8%AA%D9%83-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3-%D9%83%D9%88%D8%AF%D9%83/

  Kommentar by Jesper Hansen — 11. juni 2013 @ 09:44

 7. Det er mest synd for manden senere i ægteskabet!
  Skide med barnets tarv om hun revner fra nakken til navlen.
  Og hvad med omskæringen. Den er vel stadig på mode og udføres vel på halal klinikker/sygehus af imam/lægen.
  Imens barnet stadig ammes!
  Føj for den da en religion.

  Kommentar by Xenofob — 11. juni 2013 @ 09:47

 8. Jeg troede, de fleste iranere i Danmark er her, fordi de er flygtet fra det iranske præstestyre. Nu hører vi så om herboende iranere, der hylder Khomeini. Hvordan hænger det sammen?

  Kommentar by JensF — 11. juni 2013 @ 11:46

 9. Det hænger ikke sammen.

  Kommentar by Ludvigsen — 11. juni 2013 @ 12:38

 10. Ad hvor ulækkert, det er jo forfærdeligt at nogen i vores tid kan holde på med sådan noget smuds.
  Hvad er der galt med disse mennesker og Islam?

  Kommentar by PFEP — 11. juni 2013 @ 13:00

 11. Der er slet ingen tvivl om at sex med smaa piger er fuldt tilladt i islam – saa laenge det foregaar inden for aegteskabet.

  Islam bygger paa koranen, hadiths og sunna, og sex med smaa piger stoettes i alle 3:

  1) Koranen foreskriver iddah efter aegteskab. Det er et tidsrum efter et aegteskab er ophoert, hvori kvinden ikke maa have seksuelt samkvem med en mand, dvs maa gifte sig igen.
  Iddah er 3 menestruationscycler, undtaget for de der er for gamle til at menestruere, og de der er for UNGE til at menestruere.
  Iddah foreskrives kun naar der har vaeret seksuelt samkvem. Saafremt mand og hustru ikke har haft sex, er der ingen iddah.
  Dette er en direkte accept af sex med ikke koensmodne piger, sort paa hvidt i koranen.
  Tafsir Ibn Kathir understreger at der er tale om pger der er saa unge at de endnu ikke har haft menestruation:
  http://www.qtafsir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1316&Itemid=121

  2) Adskillige valide hadiths beskriver hvordan Aisha blev gift med Muhammed da hun var bare 6 aar gammel. De beskriver levende hvordan han tungekysser og kaeler med hende i badet.

  3) Sunna – som ovenfor naevnt giftede muhammed sig med Aisha da hun var 6 aar gammel. Aegteskabet blev “fuldbyrdet” (han voldtog hende) da hun var 9 aar gammel og stadig legede med dukker. Der er intet beskrevet om at hun havde menestrueret paa det tidspunkt, tvaertimod er det faktum at hun legede med dukker og gyngede tegn paa at hun stadig blev betragtet som et barn, dvs ikke have menestrueret.

  Det er klokkeklrat: Sex med smaa piger er tilladt i islam – blot man er gift.

  Vi har inviteret hundredetusindvis af mennesker ind i landet, fra kulturer hvis fundament er islam. Hvilken paavirking faar det paa vores kultur og samfund?

  Beklager den lange post, men det SKAL bare frem hvad islam er ifoelge islams egne kilder.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 11. juni 2013 @ 13:01

 12. Ayatollahens visdom kan gratis hentes her:

  http://islammonitor.org/uploads/docs/greenbook.pdf

  Prøv f.eks. at gå til side 21 og læs hans vejledning i urinering og defækering.

  Som der står i forordet: Man kan føle trang til at grine ad det, men kun indtil man indser, at millioner af mennesker tager dette latrinære nonsens alvorligt.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. juni 2013 @ 13:04

 13. Hvorfor ikke skrive alt det her på en husgavl nær moskéen? Det må være muligt at købe annonceplads. Moskéens brugere står jo inde for udsagnet, og vil ikke have nogen indvendinger.

  Og hvis de siger, at det “ikke skal fortolkes sådan” – så spørger vi bare helt åbent: “Hvordan sådan?”

  For vi har jo ikke fortolket noget. Blot gengivet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. juni 2013 @ 13:36

 14. Kvinder burde vide, hvad der venter dem. Bare se balladen om ammende kvinder på cafeer. Selvfølgelig helmer muslimerne ikke, før alle kvinder er pakket ind.

  Voldtaget som 8-årig, overfaldet som 16-årig – samme mand er anholdt
  21-årig varetægtsfængslet for grov vold 08. jun. 2013
  http://ekstrabladet.dk/112/article2003006.ece

  Voldtog ti-årig: Kræver straf nedsat 10. jun. 2013 http://ekstrabladet.dk/112/article2006082.ece

  Kommentar by tavsen — 11. juni 2013 @ 13:58

 15. To tiltalt for voldeligt overfald på gravid 11. juni 2013 http://www.fyens.dk/article/2315443:Indland-Fyn–To-tiltalt-for-voldeligt-overfald-paa-gravid

  Kommentar by tavsen — 11. juni 2013 @ 14:00

 16. Bekræfter endnu en gang at muslimer ingen plads har i Danmark.

  Kommentar by Agricola — 11. juni 2013 @ 14:01

 17. Og vi er ikke blevet klogere siden 15. jun. 2001

  Den var for et par år siden i alle aviser: 18-årig pige bedøvet og smuglet til Makedonien. Her blev hun udsat for tvangsabort og skulle bortgiftes til lokal mand. Det danske politi reagerede på den danske kærestes alarm, og det lokale politi hentede hende og sendte hende til Danmark. Faderen og moderen fik adskillige års fængselsstraf, men den unge kvinde, der nu har dansk mand og to børn, er stadig bange for familiens hævn og har bosat sig i udlandet.

  Bogen skildrer med mange gentagelser en angstfyldt barndom med en voldelig far, der sætter sine feudale æresbegreber over alt andet, bakket op af kone og onkler og tanter. Pigen bliver efter års mishandling endelig fjernet fra hjemmet, efter at både skole og socialvæsen har udvist stæreblind tålmodighed med faderens overgreb. Pigen har gang på gang fortalt skole og socialrådgiver om de mange tæsk, alligevel vælger systemet at sætte sin lid til, at man kan snakke faderen ud af den voldelige adfærd. Først da hun er teenager, fjernes hun, men lokkes hjem af lillesøsteren og bortføres. Takket være den danske kærestes vedholdenhed og pressens bevågenhed bliver hun hentet tilbage til Danmark, og familien straffes… http://www.folkeskolen.dk/19694/forbandede-aere

  Kommentar by tavsen — 11. juni 2013 @ 14:03

 18. Du skal nok ikke regne med der er nogen MSM journalister, der stiller kritiske spørgsmål om islam og muslimer. De er og har altid været dhimmier.

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2013 @ 14:28

 19. Det var dog det mest væmmelige og perverse jeg længe har læst!
  Nu er de således at vi må formode at de Iranere vi har fået hertil, er dem, der er flygtet fra netop det, der er beskrevet. Men til min undren ser jeg, at de er ved at opfører en moske betalt af netop dem de er flygtet fra! Det hænger ikke sammen inde i mit hoved.
  Med mindre de ikke er ægte flygtninge men kun her pga. vores gavmilde offentlige kasser. Hvis det er den slags vi skal have hertil, så ved jeg ikke.

  Kommentar by Robert R — 11. juni 2013 @ 15:40

 20. Forbigås i tavshed?
  Er det ikke bare én af de nye, spændende måder at være dansk på?

  Kommentar by Jørgen Duus — 11. juni 2013 @ 16:05

 21. Ad ad ad. Jeg kan ikke holde ud at læse om en “vejledning” i om man må “trænge ind i en ni-årig”. Det giver mig kvalme.

  Kommentar by Morani ya Simba — 11. juni 2013 @ 16:28

 22. Ikke “om”, Morani. “Hvordan”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. juni 2013 @ 17:27

 23. Det hele hænger da fint sammen, Robert. Hele vejen igennem. Med mindre, man tror på Rød Blok og “humanisterne”. Men det er man jo heller ikke forpligtet til. Og så giver det mening i forhold til alt, hvad vi har været vidner til.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. juni 2013 @ 17:30

 24. “Ikke “om”, Morani. “Hvordan”.”

  Du har ret Morten. Jeg gider generelt ikke konflikt. Men hvordan fanden skal man kunne undgå det med mennesker der tænker på den måde. Det er på en måde befriende at blive (endnu mere) sikker på at konflikten med islam og dens barbari ikke er vores værk. Voldtage en ni-årig….how fucking low can this get??

  Kommentar by Morani ya Simba — 11. juni 2013 @ 18:18

 25. Jeg har foert mange lange diskussioner med muslimer omkring dette emne. Ikke en kan tage afstand fra de sura der tillader sex med boern, eller det faktum at deres profet havde sex med et barn paa 9 aar. Ikke en eneste, hverken konvertitter eller de stakler der er foedt ind i det.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 11. juni 2013 @ 18:27

 26. D

  Kommentar by LarsB — 11. juni 2013 @ 18:45

 27. D

  Kommentar by LarsB — 11. juni 2013 @ 18:45

 28. ^ Fejl.

  Det ligner sgu et krematorium, de er ved at bygge der. Gid det ikke kommer til at forblive, islam har jo ingen historie i dette land eller Europa og derfor heller ingen reel opholdstilladelse på kontinentet. Sort dag for Danmark, som vi giver efter for en totalitær ideologi der bygger på rædsler.

  Kommentar by LarsB — 11. juni 2013 @ 18:50

 29. Hvis en iraner, der hylder Khomeini, er i Danmark, bør den pågældende med det samme sendes tilbage til Iran, da det er der, han/hun hører til.

  For min skyld kan de dyrke deres overtro og skampule hinandens børn (nej, faktisk ikke, nuke’em if so) i deres egne varme lande. Det skal fg ikke ske i Danmark.

  Jeg glæder mig (nej, egentlig ikke, men åbenbart nødvendigt), til at Israel sender en bomberegn ind over atomanlæggene i Iran, og det kan kun gå for langsomt. Selv Nordkorea er et moderat land i sammenligning med Iran.

  I øvrigt har denne Khomeini ikke begreb skabt om kvinders anatomi, hvilket med al uønskelig tydelighed fremgår af vrøvlet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. juni 2013 @ 18:57

 30. Fra linket i post 17:

  “Men jeg vil ikke læse bogen i en klasse. Den kan efterlade indvandrerelever i et håbløst dilemma, hvor de nemt tvinges til over for rystede kammerater at forsvare en familietradition, der dæmoniseres af den specifikke rædselsberetning i bogen.”

  Velbekomme, problemerne skal nok forsvinde af sig selv, eller?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 11. juni 2013 @ 18:58

 31. Føj for satan!

  Men bare roligt, “venstrefløjen” vil snart lade os forstå at det bare er et spørgsmål om mere rumligehed og tolerance!

  Det bliver over mit lig, døde over islam!

  Kommentar by Jesper — 11. juni 2013 @ 19:50

 32. Alene, når man ser fjæset på plakater og fotos af Khomeini, så er det som ondskaben lyser derfra.
  Islam er ingen spøg, som han også sagde.
  Korrekt, det er ondskabens evangelium, som ikke kunne overleve, var det ikke for sharia og indoktrinering i koranskoler.
  Selv med den IQ arabere og afrikanere tilkendes, så burde de kunne indse, hvorfor alle deres lande er “failed states”, var det ikke for salg af råvarer som olie ol.
  Bliver interessant at se, hvad der sker når hungersnøden rammer Ægypten, et land som feks. tidligere i historien var Romerrigets kornkammer.
  Man må forvente endnu en strøm af fattigdomsflygtninge til Europa.
  Før de selv indser, at Islam ikke er løsningen, men årsagen til alle deres problemer, ja så er der ingen forbedring af forholdene.
  Stadig forbavsende, at socialistiske partier mener, at den arbejdende befolkning skal betale for socialhjælp til mellemøstlige økonomiske flygtninge.
  Tallene fra Norge og andre steder er skræmmende på det felt, at diverse regeringer direkte og bevidst ruinerer deres egne lande til ingen nytte..

  Kommentar by T. Snorrason — 11. juni 2013 @ 20:44

 33. Skidenskabens hus Qom…

  29 Henrik Petersen:

  Hvorfor mener du ikke Khomeini har begreb skabt om kvinders anatomi? Hvis du tænker på det med at gøre urinvej/endetarm og skede til én så er det vist desværre snarere noget han siger fordi han ved noget du ikke ved:

  Nemlig at hvis man voldtager en uudviklet pige er der ikke plads til en voksen mands penis i hendes lille krop (og endnu mindre til et barn der skal fødes), så resultatet kan blive at mellemkødet brister og endetarm skede og/eller urinrør virkelig bliver til én åbning. Altså at det hele dernede blever revet op og vokser forkert sammen. Eller der dannes det der hedder fistler – permanente huller inde i kødet der går mellem de forskellige dele af underlivet og som kan betyde at offeret konstant lækker afføring eller urin og/eller foruener skeden med det. Bækkenet er først fuldt udviklet i 21 årsalderen. Ind til da er der øget risiko for den slags komplikationer.

  Fistler er en udbredt lidelse i visse afrikanske lande hvor man bortgifter børn. En pige fra hvem der konstant siver afføring og tis stinker naturligvis fælt og bliver ofte udstødt af hjemmet.

  I mange tilfælde kan fistler helbredes gennem operation men det kræver at der er en ordentlig læge at få. Læs mere om lidelsen her i en artikel fra læger uden grænser – der dog IKKE nævner børneægteskaber som en årsag. Forfatteren skriver blot svævende om ‘voldtægt og fødsel’ som årsager.

  http://msf.dk/artikler/historie/paa-vej-til-burundi-ned-til-de-levende-doede/

  Uddrag fra artiklen:

  “Stanken af urin er ofte overvældende. For at begrænse mængden af urin, drikker de nemlig så lidt som overhovedet muligt. Men det er faktisk det allerværste, de kan gøre, for deres urin bliver så koncentreret, at de kommer til at lugte frygteligt, og deres hud bliver ætset væk. Jeg har set billeder af senge, de har sovet i, hvor jernbunden i sengen er ætset væk, fordi deres urin løber hele tiden…”

  “Min allerførste fistelpatient var en kvinde, som jeg mødte i 1983 i Liberia. Det var en amerikansk sygeplejerske, som kaldte mig hen til en kvindelig patient, hvis blære og urinleder var brudt igennem hendes vagina og lå blottet.

  Jeg kan tydeligt huske, at jeg stod der, og til at begynde med kunne jeg ikke forstå kvindens anatomi. Hvad var det her, og hvordan skulle jeg gribe det an?”

  En tekst hvor koblingen til børneægteskab er til stede: http://www.unfpa.org/public/op/edit/home/news/pid/12347

  Kommentar by M — 11. juni 2013 @ 21:17

 34. Endnu engang er det vidunderligt moralsk befriende at blive stemplet som højreekstremist af de mennesker der tier, samtygger eller ligefrem hylder islam.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 11. juni 2013 @ 22:36

 35. Problemet er ikke større end at vi beder folketinget om at indføre en ny lov, der giver tilladelse til pædofili og seksuelt samkvem med mindreårige.
  Der vil være et overvældende flertal i folketinget for en sådan lov, da den jo netop er islamofil.
  Det kan så hænde, at f.eks. Stampe må se sit barn eller barnebarn blive ødelagt, men hvad gør det, når bare det ikke går ud over hende selv.
  Et godt gammelt germansk valgsprog er:”Jedem das Seine”,så der har hun da lært noget.
  Og så for øvrigt:
  Islam ud af skandinavien på den ene eller anden måde.

  Kommentar by "skyggen" — 11. juni 2013 @ 23:29

 36. Venstrefløjen og især Det Radikale Venstre (Jelveg/Helweg) har påført Danmark dette uvæsen og al dets gruopvækkende barbareri. Det er på høje tide, at de tager skeen i den anden hånd, indrømmer deres åbentlyse fejlopfattelse af krigsideologien islam og kommer ind i kampen mod satans værk.

  Det kan bøde for en del, men alle de myrdede, voldtagne, knivstiks traumatiserede medmennesker i Danmark, har de stedse på samvittigheden.

  Kommentar by Iznogut — 12. juni 2013 @ 01:08

 37. > M: Jo, desværre kender jeg til fistula vaginalis, men er nogle elementer i vrøvlet, som jeg finder ligger for langt fra trådens emne til at uddybe yderligere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. juni 2013 @ 04:28

 38. Ens “fordomme” om islam bliver til stadighed mere end bekræftet. Desværre risikerer man at blive arresteret hvis man offentligt siger at nogle voldtager deres døtre og slår dem ihjel. Og Zinke-skolen forbereder vores børnebørn på heldagslang internering og genopdragelse, hvorefter DR Ultra kan tage over derhjemme.

  Men jeg har set at en imam i Syrien har fundet det nødvendigt at udstede en fatwa der erklærer det for u-islamisk at slå sine døtre ihjel når de er blevet voldtaget under borgerkrigen. Det slører stadig, og det er “kun” halvdelen af Syriens befolkning der er blevet hjemløse under islams hærgen.

  Kommentar by Niels P. — 12. juni 2013 @ 10:11

 39. Man må være at regnes for gedigen idiot i dag, hvis man (af simpel stædighed) er uenig med Glistrups forudsigelser.

  Kommentar by LarsB — 12. juni 2013 @ 19:07

 40. Morsomt at I herinde taler om pædofoli, når man ser på de dømte i de sidste ti år, hvor mange muslimer eller fremmede er dømt for misbrug af deres børn eller andre? Hovedparten er danske mænd primært fra Jylland

  Kommentar by Michael Larsen — 12. juni 2013 @ 19:12

 41. Hvorfor sender Kirsten Damgaard dette til Uriasposten? Man skal passe på med at tage 24% af de sigtede, netop sigtede og ikke dømte. Gad vidst hvem der står bag Islaminfo?

  Kommentar by Michael Larsen — 12. juni 2013 @ 19:19

 42. Fandt dem selv. Er det en seriøs informationskilde Islaminfo? Der sidder jo kun rabiate antimuslimer som ejer af sitet, nemlig:
  Rolf Slot Henriksen
  Henrik Ræder Clausen
  Niels Erik Søndergaard
  Ikke ligefrem experter i andet end fremmedhad. Jeg tror ikke Kirsten Damgaard har sendt det skriv til Uriasposten men det får vi af vide senere, har lige skrevet til hende for at få en kommentar til at hun står på en ekstrem hjemmeside med sit skriveri.

  Kommentar by Michael Larsen — 12. juni 2013 @ 19:29

 43. #40, når hovedparten er danskere så skyldes det måske, at der er 20-25 gange så mange danskere, som muslimer i landet? Desuden betragter danskere, i almindelighed, pædofili som noget af det mest forbudte og forkerte.

  Derimod er pædofile handlinger jo tilladt for muslimer (iflg. den lov som de sætter højest), så måske kan de ikke rigtig se nogen grund til at involvere de danske (ikke-muslimske) myndigheder, når farmand blot har nydt godt af sin ret?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 12. juni 2013 @ 19:47

 44. i Tønder sagen blev der dømt 8 indvandrere
  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6166746:t%C3%B8ndersag-faderen-10-%C3%A5r-i-f%C3%A6ngsel.html

  Kommentar by tavsen — 13. juni 2013 @ 07:14

 45. Michael Larsen,

  ingen har hævdet at overgreb på børn ikke forekommer i Danmark.

  I Danmark er det imidlertid forbudt ved lov, og straffes af domstolene.
  I islam er det tilladt.

  Kan du se forskellen?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 13. juni 2013 @ 08:11

 46. Vi ved ikke så meget om overgreb inden for de muslimske klaner i Danmark. Af gode grunde. Men vi kan sige os selv, at der er færre kriminelle overgreb mod børn i lande, der lovliggør seksuel omgang med netop børn. Det kan selv et fjols forstå.

  Så lige på det punkt har anarkisterne ret: Der bliver færre forbrydelser, hvis man afskaffer lovene. Det er simpelthen indiskutabelt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. juni 2013 @ 10:33

 47. Det ville gavne debatten, hvis Michael Larsen læste pædofili budskaberne som øverst oppe står. Det er det budskab, som byggeriet i København (billedet) skal udbrede og forsvare.

  Michael Larsen lyder nærmest som Gestampo og benægter fakta, med bortforklaringer og stråmænd.

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2013 @ 11:38

 48. Kan du se forskellen Michael Larsen?

  I islam, som ovenfor dokumenteret, er det fuldt ud tilladt og socialt acceptablet at voksne maend har sex med sma piger.
  Vi har tilladt hundredetusindvis af mennesker fra muslimske kulturer at tage ophold i Danmark.

  Tror du det faar en indflydelse paa vores samfund og kultur?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 13. juni 2013 @ 13:35

 49. I 1979 syntes jeg,Khomeini var en syg stodder; da en hoben hysteriske stoddere 1989 flaaede ham ud af kisten paa vej til gravstedet,
  syntes jeg det var en syg forestilling; idag er det er til at faa kvalme af de roede og radikale stoddere’s evindelige fornaegtelse af det faktum,at Khomeini var en eksponent for en totalitaer ideologi forklaedt som religion,et system med et afartigt menneskesyn,en nederdraegtig omgang med kvinder og piger.
  Er det saa svaert for Jer roede fjolser at forstaa,at vi her har at
  goere med en ideologi,der i det lange loeb ikke vil os noget godt,trods deres bedyrelser om det modsatte?Skal I radikale taaber virkeligt maerke det paa egen krop,foer I begriber,hvilken haeslig
  fremtid vi,godt hjulpet af Jerselv, er paa vej ind i?
  Se Jer dog omkring,det foregaar lige for naesen af Jer.Proev at udvikle nosser nok til at turde se verden som den ER,
  laer at kalde en skovl for en skovl,en spade for en spade og Islam for den stoerste totalitaere trussel her paa kloden.
  Alt andet er fatalt….ogsaa for jer selv.

  Kommentar by Kim Rasmussen — 13. juni 2013 @ 13:36

 50. Sjovt nok forsvinder de xenofile altid naar de bliver konfronteret med islam som det er i virkeligheden.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 13. juni 2013 @ 14:24

 51. @ Anne Marie Buch

  Socialister har ALDRIG haft argumenter. Kun stupide bemærkninger.

  Og fakta fra virkeligheden skræmmer dem altid væk

  Kommentar by tavsen — 13. juni 2013 @ 17:56

 52. Og når moskeen skal indvies, kan vi regne med at der vil være glade repræsentanter til stede fra regeringen, Folketinget, Folkekirken, DR (med direkte transmission), medierne – og måske Kongehuset.

  Kommentar by Niels P. — 13. juni 2013 @ 19:37

 53. Kim Rasmussen: “Skal I radikale taaber virkeligt maerke det paa egen krop,foer I begriber,hvilken haeslig fremtid vi,godt hjulpet af Jerselv, er paa vej ind i?”

  Selv når de faktisk mærker det på egen krop, eller det rammer deres børn, så er der alligevel nogle der dumstændigt fastholder, at det ikke har noget med islam eller fremmed kultur at gøre. Så udfolder Stockholmsyndromet sig med fuld styrke, godt hjulpet af kulturradikalt selvhad. Det hænger ganske godt sammen med, hvad AMB og tavsen er inde på.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 13. juni 2013 @ 21:27

 54. Hr. Naturli’ , det kunne vi aldrig blive uenige om; det kulturradikale selvhad,naermest ophoejet til en kunstart;
  Stockholmsyndromet i overgear,apologet-kulturen,gerne baaret frem
  af tobenede mikrofonstativer fra mainstream-medierne;faenomener
  som jeg nok aldrig kommer til at begribe,endsige acceptere.
  Denne til dumhed graensende staedighed hos personer,der ellers
  gerne lader sig fetere som toneangivende i samfundsdebatten….
  jeg kan ikke bruge det til noget som helst,i mine oejne er disse
  mennesker ikke deres placering i politikken/kulturen/samfundet
  vaerdige.Denne uvilje til at se tingene for hvad de er,denne evindelige gliden af paa vor tids vigtigste spoergsmaal…..
  resultaterne heraf har aftegnet sig i Sverige i en rum tid;
  ingen tvivl om,hvilken vej det kommer til at gaa i Danmark ogsaa.
  Hvor naiv skal man vaere for at lukke oejnene for den indflydelse
  flere og flere muslimer kommer til at faa;hvor forblaendet skal man vaere af sin egen selvgode rummelighed for ikke at se enhver ny moske som et brohovede for en ondskabsfuld ideologi?

  Kommentar by Kim Rasmussen — 13. juni 2013 @ 22:16

 55. Hvad fanden i h. skal vi dog med sådan en balladecentral i Danmark,
  styret af det barbariske ayatollah-diktatur nede i Iran?

  Inden vi ser os om, så vil man herfra begynde at kalde til bøn via infernalsk hylen og skrål med grove fornærmelser imod ikke-muslimer samt udstede fatwaer, der reelt er slet skjulte trusler og endog dødsdomme mod alle og enhver, der ikke lige ligger på maven for de bindegale uintegrerbare og fanatiske muslimer døgnet rundt eller vover berettiget at kritisere islam og muslimernes respektløse, provokerende og krævende adfærd.

  Hvordan kan vore naive, uvidende og uansvarlige politikere dog sove så meget i timen og så se sig selv i øjnene i deres få vågne stunder?

  Kommentar by Bjovulf — 15. juni 2013 @ 10:52

 56. @8 Ja, det er mageløst, ikke? :-)

  DR dummede sig fx. helt gevaldigt på det felt engang for omkring 20 år siden, hvor man i bedste DR (& SVT! )-stil lavede et såkaldt snøfteprogram om nogle stakkels iranske flygtninge, som man måtte formode med livet som indsats var flygtet over hals og hoved fra det onde Aytollah-tyranni nede i Iran. Formålet var naturligvis helt klart, at de danske seere skulle fatte sympati for familien og dermed få forståelse for alle flygtninges svære situation og så bare stiltiende acceptere den medfølgende “kulturberigelse”.

  Interviewdelen foregik så i deres lejlighed, men desværre havde DR lige glemt at arrangere virkeligheden til at passe til sine skumle PK-hensigter på den sædvanlige DR-vis, så den passede helt ind i stationens normale og meget skæve ‘altid-synes-synd-for-alle-indvandrere-og-især-alle-flygtninge-for-enhver-pris-UANSET-hvor-store-problemer-de-skaber-for-det-danske-samfund’-koncept.

  For hvem sad der i et stort billede på væggen og tronede bag denne “ulykkelige” iranske familie i egen høje person?

  Såmænd Aytollah Khomeini himself :D

  Men DR-journalisten havde måske bare ingen ide om, hvem det var på billedet? Det ville i hvert fald ikke forbavse mig spor ;-)

  Det ville jo ligefrem kræve, at man på DR GAD at sætte sig ORDENTLIGT ind i tingene og PRØVEDE at forstå realiteterne og forholde sig til dem i stedet for konstant at lave frelst kulturradigal og virkelighedsfjern venstreorienteteret PK-propaganda i “bedste” Politiken- og Information-stil.

  Kommentar by Bjovulf — 15. juni 2013 @ 11:15

 57. @svar til flere

  Jo det er mig indvandrerlærer,psykolog,sexolog, medlem af inslamforskernetværket FIFO,
  der har præsenteret afdøde Khomeinis menneskesyn.

  En foreslår at tilkalde Red Barnet.I Sverige forsøgte Red Barnet imidlertid for få år siden, at give en svensk muslimsk forsker mundkurv på ,da hun afdækkede den store sexuelle misbrug af børn i Mellemøsten. Læs mere her:

  ”It can be concluded that the honour ideology and the religious and moral rulings do not protect teenage girls from sexual violence and abuse in the region, but rather the opposite.”
  Nedanstående text är de delar som ströks (censurerades?) av den forskningsrapport jag gjort på uppdrag av Rädda Barnen. Texten skulle finnas med i den inledande analys av rapporten som behandlar hedersvåld, barnäktenskap och sexuellt utnyttjande av flickor i Jemen, Libanon och de ockuperade palestinska territorierna (OPT)/
  Pernilla Ouis, lektor och forskare på Hälsa och Samhälle, Malmö Högskola
  pernilla.ouis@malmo.se
  http://nordicdervish.wordpress.com/2008/02/06/radda-barnen-rapporten-de-censurerade-delarna/ downloaded 20.05.10

  Også den danske forsker læge Karin Helweg havde allerede i 2005 kendskab til indvandrerdrenges udsathed, som det hedder.Det skrev jeg om på http://www.sappho.dk

  Er der nogen der kender til nyere fatwa’er om emnet?

  Kommentar by Kirsten Damgaard, psykolog — 18. juni 2013 @ 10:45

 58. @ Kirsten Damgaard

  Den seneste i den endeløse række. Jeg er efterhånden overbevist om, censorens manglende hilsen skyldes, at muslimer tror alle pigebørn er blevet besudlet

  Seks års fængsel og udvisning efter endt straf. Det var dommen, en 51-årig bosnisk mand tirsdag modtog ved retten i Sønderborg for gentagne gange at have seksuelt misbrugt både sin datter og sin niece.

  Den 51-årige mand er, udover at være dømt for voldtægt, også dømt for anden kønslig omgang end samleje.

  Overgrebene på pigerne stod på i adskillige år. For datteren begyndte mareridtet, da hun som 15-årig kom til Danmark sammen med sin mor i 2002 og stod på i tre år. Niecen var blot seks år gammel, da manden først udsatte hende for overgrebene, der fortsatte indtil hun var 11…….
  http://www.bt.dk/krimi/seks-aars-faengsel-og-udvisning-sexmisbrugte-datter-og-niece 18. juni 2013

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2013 @ 17:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper