3. september 2007

Fra den igangværende jihad i Thailand

I en verden hvor soldater skal i retten hvis de taler grimt til tilfangetagne terrorister, er Zombietimes’ billedserie fra den igangværende jihad i Thailand glimrende som perspektivering.

Er du i tvivl om du kan tåle at se det, så lad være. Billedet herunder er ikke repræsentativt, men blot medtaget på grund af den vedlagte seddel med påskriften…

“If Thais continue to capture/kill Malaysian (Muslims) in Thailand, we’ll continue to kill Buddhists.”

 • Global Security – Thailand Islamic Insurgency (baggrundsartikel).
 • 28/4-07 Uriasposten – Islamiske separatister i det sydlige Thailand i krig mod statsmagten…
 • 22/2-05 Uriasposten – Karen Hjulmand ignorerer kronologien og gør terrorister til ofre.
 • 7/11-05 Uriasposten – – og offerrollen går til… militante muslimer i det sydlige Thailand.
 • Oploadet Kl. 16:55 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer
  Arkiveret under:

  46 Comments »

  1. Tænk hvis man i vestlige lande gjorde det samme – med modsat fortegn:
   Dræbte muslimer, og lagde sådanne skilte ved ligene.

   Så ville alverdens politisk korrekte organisationer, muslimske ledere, og humanister få blodtrykket op over den røde streg, og oven ud af skalaen.

   Men når muslimer udfører den slags, hører man ikke et ord!

   Påfaldende, ikke sandt?

   Kommentar by Dansk Realist — 3. september 2007 @ 17:07

  2. Hvor vil jeg håbe, at alle andre kræfter end de muslimske vil gøre gengæld mod dette uvæsen overalt i Verden, hvor det finder sted.
   På sigt kan ofrene anvendes til 2.generations biobrændstof. Det kan måske blive løsningen på mange brændstofproblemer i fremtiden.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 3. september 2007 @ 18:17

  3. Barbarer, det er hvad de er!

   Kommentar by Janne — 3. september 2007 @ 18:19

  4. Ja, Falkeøje, og tænk på alle de lampeskærme, man kan lave af de døde muslimers hud. Og sæbe af deres fedt.

   Jihadi’er er grusomme. Uanset om de bor i London, Karachi eller Syd-Thailand.

   VH
   Jacob

   Kommentar by Jacob A — 3. september 2007 @ 18:58

  5. > Falkeøje

   Nogen gange har jeg dig altså mistænkt for at være en rødfascist i kaumoflage.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. september 2007 @ 19:16

  6. Jamen hør nu her; det er jo ikke et problem, når det ikke er onde hvide europæere/amerikanere, som slår folk ihjel med racistiske/overmenneske på baggrund af overmennesketankegang. Og de stakkels muslimer må jo have en god grund til at være vrede og sure.

   /sarkasme off

   Kommentar by Jakob — 3. september 2007 @ 19:55

  7. #5.
   Nej, jeg mener bare, at modparten altid vælger våbene, der skal anvendes.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 3. september 2007 @ 20:01

  8. øje for øje, tand for tand – det er vist mest gammeltestamentligt (JØDISK)opførsel og ikke kristen opførsel.

   Er muslimerne blevet jøder ?

   Er I ?

   De skal behandles med kærlighed og kristen pladderhumanisme ellers bliver de bare mere sure…

   Giv dem dog Thailand så vil de nok stille sig tilfreds med det.

   Kommentar by kim petersen — 3. september 2007 @ 20:06

  9. >6 Falkeøje

   Jeg forstår godt princippet i det du siger. Man kommer ikke langt med fromme bønner, hvis man bliver angrebet af en frådende galning med et bombebælte.

   Men nogen gange lyder du altså lidt vel blodtørstig.

   Man skal da så absolut bekrige disse barbarer og uskadeliggøre dem, også selv om den eneste måde er ved at slå dem ihjel.

   Meeen, når du begynder at tale om, at udnytte de efterladte lig til brændstof, så forekommer det mig lettere afstumpet.

   At vise respekt for de døde, er nu engang en del af det, der gør os civiliserede. Det virker måske fjollet, men det er ret væsentligt. Når manden først er død, kan det trods alt være ligegyldigt om han var et svin, da han levede.

   Man viser nu engang respekt for de døde, også selv om man foragter den måde de levede på.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. september 2007 @ 20:23

  10. >7

   Tilføjelse.

   At vise respekt for de døde, er jo forøvrigt ikke det samme som at vise respekt for deres ideer.

   Jeg mente det lidt mere bogstaveligt end som så. Det er tanken om ligskænderi jeg finder ekstremt ubehagelig. Det giver særdeles dårlige associationer.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 3. september 2007 @ 20:27

  11. Når jeg håber at disse billeder vil blive set af rigtig mange af de islamofile, anstændige, apologetiske, tolerante (osv.) er det ikke fordi jeg tror de vil få øjnene op for grusomheden der legitimeres af islam. De vil så let som ingenting kunne finde billeder af grusomheder begået af “vores” side – bombeofre i Irak eller Libanon, f. eks. Vi kan diskutere herfra og til dommedag om de etiske forskelle mellem terrorister som målrettet går efter “bløde” mål, og en krigsførende statsmagt som ikke gør dette, men hvis handlinger medfører “collateral damage”. Denne diskussion kender vi til bevidstløshed.

   Nej, der er en anden pointe, som mere handler om en nagende tvivl, som de “gode” – her repræsenteret af f. eks. Raapil, RasmusE og Peter-varm-luft – bør føle i deres stille sind:

   Der er intet som hindrer at hvad vi ser i det sydlige Thailand i dag – halve hoveder, halshuggede kroppe, legemsdele spredt over det hele – også kan blive virkelighed i Europa og Danmark i dette århundrede. Vi har demografien, vi har en stærkt voksende andel af unge med et intenst had til det samfund som forsørger dem (se opinionsundersøgelser i UK, f. eks.), vi har hadpropaganda som spredes via internettet eller satellitkanalerne, vi har supporten fra terroristnationer som Iran eller Saudiarabien.

   Dette er rimeligt lavteknologisk krigsførelse – jihad – som ikke kræver meget andet end vrede, motiverede unge mænd. Resten kan de sagtens hitte ud af. Det er bare med at komme i gang, så stopper det aldrig. Husk også, at i modsætning til Thailand har vi udviklet en ekstrem berøringsangst mht. magtanvendelse. Offeradvokaterne står i kø før det første skud er løsnet. Disse restriktioner har de ikke i Thailand, og alligevel har de ikke kunnet stoppe terroren mod civile. Og den dag Iran har atomvåben og missiler som kan sende dem til Europa, er vores handlefrihed helt væk. Hvad siger alt dette os?

   Så min pointe er: Hvad vil Raapil, RasmusE, Peter-varm-luft og alle de andre med rene hænder gøre, når deres idealer ikke hjælper dem det mindste? Det halve hoved på billedet kunne f. eks. være et af jeres oldebørn i 2087 – for nu at sætte det på spidsen. Men det gør pæne mennesker jo ikke.

   Hvad så? Er det bare et spørgsmål om “ikke at tegne profeten”, om at “vise respekt og tolerance”, om at “føre en anstændig udlændingepolitik”, “om at skaffe flere indvandrere i arbejde” (ligesom de engelske 7/7-bombemænd)?

   Jeg har ingen illusioner om at kunne overbevise dem som for enhver pris vil fremstå med rene hænder, men jeg håber at billeder som disse kan sætte en nagende tvivl om brugbarheden af idealerne i gang.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 3. september 2007 @ 20:30

  12. B. Raman is Additional Secretary (retd), Cabinet Secretariat, Govt. of India, New Delhi, and, presently, Director, Institute For Topical Studies, Chennai.
   Har noen betraktninger om RAGING JIHAD IN SOUTHERN THAILAND: AN INTRIGUING ASPECT INTERNATIONAL TERRORISM

   http://www.saag.org/papers23/paper2260.html

   En velorientert analytiker.

   The Thai authorities themselves seem to suspect that the terrorists are trying to create and aggravate a sectarian divide. General Sonthi Boonyaratglin, the Muslim head of the Army, was reported to have told pressmen at Pattani on April 11, 2007, that insurgent attacks had become more lethal even though the number of incidents had fallen. “The attacks have decreased in number but the militants have adjusted their strategies to be more violent and brutal in order to terrify people,” he said. He said he feared the Islamic separatists were trying to spark a broader communal conflict, and urged both Buddhists and Muslims to work to reduce the tension between the faiths. “Don’t fall into their trap. Villagers must be patient. The militants want to create a sectarian war,” he said. My comment: It is not correct that the number of attacks has fallen.

   Kommentar by Ole — 3. september 2007 @ 20:39

  13. Forståelse og respekt overfor den muslimske trussel er Chamberlains forfejlede holdning om igen.
   Løsningen ligger i Winston Churchills vurdering af nazismen: De skal bekæmpes til det endelige nederlag.
   Ellers bliver det den vestlige frie Verden, der bliver “lagt ned”.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 3. september 2007 @ 21:34

  14. #9 “De vil så let som ingenting kunne finde billeder af grusomheder begået af “vores” side – bombeofre i Irak eller Libanon,”

   Ellers bruger de bare klasikeren: Sådan var de kristne for 1000 år siden.

   Kommentar by M16 — 3. september 2007 @ 21:40

  15. #5 -> Mackety til Falkeøje

   Nogen gange har jeg dig altså mistænkt for at være en rødfascist i kaumoflage.

   Den tanke er der mange, der har fået før. Fra agent_provocateur:

   “Faktisk har Falkeøje sin egen blog, men at den ligger i forlængelse af “antiracisten” Flemming Leer Jakobsens Denmark online, er ikke noget Falkeøje reklamerer med, når han skriver kommentarer hos andre, hvilket bestyrker islamofascisme.dk’s anden fordom; at Falkeøje er “plantet af den ekstreme venstrefløj for at sværte borgerlige blogs.”

   Kommentar by MartinH — 3. september 2007 @ 21:46

  16. Når unge muslimer begår terror og drab, må ofrene for disse da have GJORT ET ELLER ANDET, der får muslimer til at begå terror, IKKE???

   Det er jo for hulen IKKE FOR SJOV, at disse muslimer terroriserer og dræber…

   Det er FOR MOHAMMED…

   Kommentar by +M+ — 3. september 2007 @ 21:54

  17. @13:

   Hvis det er sandt må det siges at være en rigtig usympatisk måde at debattere på, en intellektuel falliterklæring. Hvor heltemodigt er det at nedkæmpe sine egne stråmænd?

   En ting er Allans tirader, men en bør en decideret sabotage af debatten som den Falkeøje står for, ikke foranledige at han IP-bannes?

   Kommentar by timkl — 3. september 2007 @ 22:42

  18. Ingen tvivl om at der findes agent provocateurs og skribenter der sejler under falsk flag. Venstrefløjen har det kedelige problem, at virkeligheden ikke er på deres side. Det er bemærkelsesværdigt, er det ikke, at det er ganske og aldeles og komplet umuligt at engagere dem i diskussion om 1) islam som en totalitær, politisk ideologi, og 2) den overvældende mangel på empiri som kan bekræfte multikulturalismens våde drøm. De taler udenom, de fokuserer på detaljer (Raapil), de hidser sig op, de forsvinder “pist” fra diskussionen når de konfronteres med ubehagelige fakta.

   Jeg har flere gange her været stærkt i tvivl om kød-og-blod-identiteten af nogle skribenter her. Oneliner-trollen (He Who Shall Not Be Named) må være bindegal eller kynisk manipulator hvis han kan få sig selv til at skrive dette isioti, år ud og år ind. Meget tyder på at Peter-varm-luft har kørt sin helt personlige (skin)hellige krig ud fra gedulgte familiære motiver. Der var en “Plath” for nylig som på mig virkede som en falskspiller, der var noget som skurrede i den måde h*n førte sig frem.

   Jeg må dog sige, at Falkeøje for mig at se mener hvad han siger. Her er der ikke noget som skurrer efter min bedste overbevisning. Hvis han skulle være en venstrefløjsprovocateur er det jo også spildt ulejlighed, da der kun er yderst ringe opbakning til hans mere, skal vi sige “radikale” skriverier. Der findes faktisk folk med Falkeøjes synspunkter, og folk som ham vil vel naturligt søge blogs som denne, hvor emnerne er sammenfaldende med hans interesseområder, og hvor der (modsat hos venstrefløjen) ikke udøves censur. Umiddelbart tror jeg ikke der er noget at komme efter.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 3. september 2007 @ 23:08

  19. @14 Jeg aner skam ikke, om ejeren af tankeforbrydelse.dk har ret i sine gisninger. Men pudsigt spurgte han engang Falkeøje, om hvorfor denne havde placeret sin Blog på Flemming Leer’s hjemmeside – hvorefter Falkeøje forsvandt fra debatten. (Post nummer 27 på denne blog)

   Kommentar by MartinH — 3. september 2007 @ 23:21

  20. Falkøje er en klump at høre på. Han løfter ikke just debatniveauet, og bekræfter naivister og socialister om, at højrefløjen er nogle onde sataner. Vi skal være bedre end dem, og spar os for de ekstreme og tumpede udfald.

   /rant off

   Kommentar by Jakob — 4. september 2007 @ 05:32

  21. Godmorgen venner
   Så er der anholdt folk i Ishøj, bare fordi de holdt gang i deres hjemlandskultur, presse møde klokken 12.

   Politikken skriver at nu vil de unge terrorister flytte deres vold og hærværk til midtbyen, og smadre kapitalist butikker og forældrene bakker dem selvfølgelig op.

   Dejlig Tirsdag, igår fik DF flere stemmer på finansloven, idag får de det af vores kulturberigere og de smukke unge mennesker.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 4. september 2007 @ 06:21

  22. #20. ja det er da også synd for dem, at de ikke må sprænge deres vetse..

   S U K

   Sikke en dejlig kulturberigelse…lidt ærgerligt PET ikke har “shoot on sight” – ét er at de ikke kan og vil tage del i det danske samfund, noget andet er, at de ovenikøbet vil bombesprænge den samme stat som fodrer dem med checks. – de er skadedyr og skal bekæmpes med alle midler.
   FØJ for satan!

   Mike

   Kommentar by Onion — 4. september 2007 @ 07:43

  23. jeg er tastaturspasser….VESTE skulle der stå i øverste linje.

   Mike

   Kommentar by Onion — 4. september 2007 @ 07:44

  24. > Kim Møller

   Hvis du ikke allerede har set den, vil jeg godt henlede din opmærksomhed på Bent Jensens kronik i JP idag:

   http://jp.dk/meninger/kronik/article1072268.ece

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 4. september 2007 @ 07:47

  25. Hvad katten sker der? Mine indlæg kommer ikke ind!

   Kommentar by Dansk Realist — 4. september 2007 @ 08:25

  26. Nå dér kom da noget.

   TIL FLERE.

   Efter Falkeøjes udtalelser kan jeg blot sige, at han IKKE er er “plantet” af venstrefacisterme, men har denne afstumpere mening!

   Se bl.a. flere tråde på debatsiden Dansk Debat

   Se, læs, og bedøm!

   @20 Broholm:

   Ja det ER en god morgen (citat fra en ejendomsmæglerreklame).

   PET, Politi, Beredskabskorps, og EOD har travlt her til morgen.
   Ishøj, Avedøre, Amager, Nordvest.
   Det bliver spændende at blive briefet kl. 12 om hvad det handler om.

   Islamisk terror mod Sverige (de bad jo danske muslimer om hjælp!?
   eller
   Autonom terror til udførelse Torsdag ved den annoncerede kæmpedemo?

   Uanset hvad synes jeg vores blødsødenhed og islam-/venstreleflende dommerstand bør ophøre, så der virkelig idømmes mærkbare straffe for den slags handlinger:

   Landsforvisning for planlægning / forberedelse af terrorangreb.
   Dødsdom for udførelse af / assistance til terrorangreb (den klarer muslimske bombemænd selv).
   Fængsling med tvangsarbejde i mindst 10 år til deltagere i borgerlige uroligheder / forbrydelser mod samfundet, som det vi har set fra de autonomes side.
   Fængsling i mindst 5 år for sympati med/ støtte til antodemokratiske bevægelser.
   Politiske partier, der bifalder / forsvarer antidemokrati bør forbydes.

   Den nuværende sødsuppe-parlamentarik er forlængst sat til side af disse samfundsfjendske organisationer!
   Uanset om medlemmerne er iklædt oversize-pyjamas, villatelte, eller sort tøj og punkerhår.

   Kommentar by Dansk Realist — 4. september 2007 @ 08:26

  27. Læg mærke til den obligatoriske bemærkning om de anholdte:

   “Et øjenvidne betegner ham og familien som “flinke mennesker” “.

   http://jp.dk/indland/krimi/article1073074.ece

   Den er så sikker som amen i kirken. Hver gang.

   “Alle taler fuldendt dansk og virker ifølge TV 2’s reporter på stedet som en velintegreret familie”.

   Det siges ikke direkte, men bemærk hvordan det impliceres, at jihadiske sympatier står i modsætning til ydre tegn på “integration”. I den naive mainstreampresse er islam blot en ydre staffage, som forsvinder hvis man antager det omgivende samfunds ydre kendetegn. Ikke noget som i sin grundlæggende radikalitet – opdelingen af verden i muslimer og vantro – ligger der som et radikaliseringspotentiale, som kan aktiveres f. eks. i forbindelse med en identitetskrise. Slimane, f. eks., var kendt i nattelivet og musikerkredse før han vendte tilbage til rødderne.

   Mainstreammedierne forstår ikke dette, fordi de ikke vil og tør. De vil så gerne have halleluja-historier om vellykkede eksempler på “integration”.

   Det kedelige faktum er bare, at så længe islam ikke er reformeret væk fra en dogmatik som siger at f. eks. Koranen er Allahs egne ord, og ikke kan relativiseres historisk, så længe vil vi gå med et ukendt antal tikkende bomber iblandt os. Bemærk, at jeg ikke “dæmoniserer” den enkelte muslim. Flertallet vil givetvis aldrig gå så langt. Problemet er bare, at når andelen af muslimer stiger ved indvandring og højt, fødselstal, så kommer der også flere af de militante. Simpel brøkregning.

   Det er denne ubehagelige virkelighed som vi kommer til at forholde os til på den ene eller den anden måde. Vi kan ikke på forhånd udskille de potentielt farlige, og selv om vi kunne, ville der ikke være politisk vilje til at gøre noget ved problemet. Men når vi ikke vil høre, så kommer vi til at føle.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 4. september 2007 @ 09:22

  28. #26 @ Lars..

   Ja du knalder hovedet på sømmet med * normal velintegreret familie*

   Faktum er, at tilsyneladende en ganske normal MUSLIMSK familie, ikke har langt fra at indkøbe veste og lysten til sprænge omgivelserne i luften, ulmer lige under overfladen.. hadet er der, det er grundlæggende..det er islam,- take it or leave it, folks!

   Tak til PET for et tilsyneladende fremragende stykke arbejde!

   Mike

   Kommentar by Onion — 4. september 2007 @ 09:51

  29. Islam og vestligt demokrati er to inkompatible størrelser.
   Fascisme og vestligt demokrati er to inkompatible størrelser, vi har fjernet nazismern og kommunismen- begge facistoide, nu har vi så islam som også er facistoid. Slå eventuelt definitionen op i ethvert leksikon, måske lige med undtagelse af det ufrivilligt komiske leksikon.org.
   Hvem har udført terror? Kommunister, nazister og islamister. Hvad har de tilfælles? En klippefast overbevisning om at de har fundet løsningen på alle universets problemer, og dermed har ret og pligt til at slå dem ihjel, der modarbejder dem, ved at have en anden mening.

   Det er en ulykke at menigmand og MSM tror at bare de ligner os udenpå, så er de lige som os indeni.

   Kommentar by PeterK — 4. september 2007 @ 11:03

  30. Så er Jacob Scharf på TV2.

   “alle af udenlandsk oprindelse, 6 danske Statsborgere, 2 udenlandske”.

   “alle sigtes for § 114, 2 begæres varetægtsfængslet”

   “Aktionen er aktiveret af 2 grunde; Dels at beviserne at tilstrækkelige til tiltale og dels at mængden af sprængstof indsamles af de sigtede er blevet farligt for omgivelserne”

   “ingen ændret trusselsvurdering”

   “PET’s betegnelse for de sigtede: militante islamister, internationale forbindelser, herunder Al Quaeda”

   Kommentar by DaLi — 4. september 2007 @ 11:06

  31. 8 perkere fra 11 lokaliteter, bl.a. ishøj, nørrebro, nordlige del af amager, nordvest kvarteret, avedøre m.m. …
   hvad er det lige de steder har tilfælles? – steder hvor horder af primitive sandfolk er forsamlet og hvor den lokale moske har været omdrejningspunkt! – Voldsmose rings a bell?

   Nu mangler vi bare, at islamisk trossamfund kalder til pressemøde og kalder det en racistisk hetz

   suk suk suk suk

   Mike

   Kommentar by Onion — 4. september 2007 @ 11:39

  32. Nu er første fase i mediernes dækning af sagen så gennemført: Vi har fået at vide at de anholdte er “flinke mennesker”, og om den 19-åriges forhold til religion er oplyses at “Hans forhold til moskéen beskrives som svarende til det forhold, som de fleste danskere har til folkekirken”. Familien er som forventeligt “meget chokeret over anholdelsen, som de mener var meget hårdhændet”.

   Næste fase kan så iværksættes:

   Medierne kan fokusere på omstændighederne omkring anholdelserne, og på politiets mulige procedurefejl.

   Familie, venner og bekendte kan ytre stærk tvivl om de anklagedes skyld, og fremlægge fantastiske offer/konspirationsteorier om plantede beviser.

   Medierne vil hændervridende spørge om hvorfor tilsyneladende almindelige unge mennesker med job dog kan finde på denne slags ting. Hvorfor bliver de radikaliseret, hvad kan vi gøre for at forhindre det, hvilke advarselstegn skal man være opmærksom på? Indkaldte eksperter vil tale om forvirrede unge med identitetsproblemer, fangede som de er mellem to kulturer. Aldrig, aldrig se deres handlinger som udtryk for 1300 års mainstreamislam. Aldrig, aldrig se deres handlinger legitimeret af Koranen, hadith og sira. Postulér – uden nærmere forklaring – at deres opfattelse af islam er fejlagtig. Antag – igen uden nærmere forklaring – at der er mainstreamkonsensus i islam om at tage afstand fra væbnet jihad og målet om islams supremacisme.

   Og slutteligt – uriasofoberne vil indskærpe at der ikke bør debatteres overhovedet, da de anklagede er uskyldige indtil de er dømt.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 4. september 2007 @ 13:03

  33. £27 m.fl.

   Uanset hvor i verden, terroristernes bomber har bragt død og ødelæggelse, har de rabiate været betragtet som “stille og rolige”, “ikke påfaldende i opførsel”, “søde og rare”.

   Det lader altså til, at alle disse tilsynelandende ubemærkede og “velintegrerede” muslimer i virkeligheden er de farligste terrorister, der blot venter på afgangssignal til “Himmelekspressen” !

   Kan vi SÅ få befriet det danske samfund med den lorte-ideologi, kaldet religion: ISLAM, og alle dens tilhængere og konvertitter!

   ISLAM UD AF DANMARK må være kampråbet for fredselskende og terrorforagtende danskere!

   Men hvordan komme man dog til orde?

   Kommentar by Dansk Realist — 4. september 2007 @ 13:37

  34. 32. LFPC

   som sædvanlig får du præcist fremtrukket i hvert fald en del af faktorerne til de problemer alle ikke-muslimske samfund har med islam .

   Lige så betydningsfuldt for islams muligheder for at kunne tyrannisere Vesten er de tåbelige Vesterlændinge som jeg efterhånden vælger at tro IKKE VIL fatte hvad islam drejer sig om.

   Det vil nemlig gøre alt, alt for ondt at skulle erkende facts : at Vesten har forregnet sig i forbindelse med den arabisk/islamiske kulturs vilje til at tage hvilke som helst metoder i anvendelse for at omkalfatre de ikke-islamiske lande til udgaver af deres egne, jvf. deres pligt overfor Allah.

   Det er denne pligt overfor Allah som vi ikke vil fatte – samt at disse mennesker er parate til at tage alle midler i brug .

   Jeg gruer også for udsigten til det øjeblik hvor Irans rettroende ledere vil stå med deres fuldt brugbare A-våben.

   De Rettroende er Jihadister og grydeklare terrorister .

   Midlerne for at nå målet, det verdensomspændende Khalifat, er alle gyldige for disse mennesker .

   Fra tilvandringen til ikke-islamiske lande, deres kvinders livmødre, til sprængning af bomber og det som foregår i bl.a. Thailand.

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 4. september 2007 @ 14:32

  35. Jeg vil da lige gribe lejligheden til at gentage at demonstrationen Stop Islamiseringen af Europa i Bruxelles den 11/11 er forbudt.
   Almindelig turisme til Bruxelles den dag er ikke forbudt. Det er heller ikke forbudt at stå stille i 2 minutter, selv om der skulle være andre i nærheden, der også blev trætte i fødderne på det tidspunkt.

   Kommentar by PeterK — 4. september 2007 @ 16:17

  36. >35 PeterK

   Du mener vel 11/9

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 4. september 2007 @ 16:28

  37. Hvad med en mindedag 11./9. kl. 12:00 – 12:02 (Tirsdag)

   Tag ind og stå foran USA’s ambassade. Tænd evt. et lille lys på stenkanten.
   Uden ord, uden bannere, uden flag.

   Blot 2 min. stilhed, gerne mange sammen på 6-årsdagen.

   Hvem er med?

   Kommentar by Dansk Realist — 4. september 2007 @ 16:32

  38. Meget gerne herfra, hvis helbredet er til det den dag.

   Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 4. september 2007 @ 17:11

  39. Ja, selvfølgeligt er det 11/9.

   11/11 er forøvrigt datoen for våbenstilstanden efter første verdenskrig. Den 11/11 kl 11.11. Ærgerligt at blive skudt kl 11.10.

   Desværre, eller rettere heldigvis, bor jeg i Jylland, så jeg starter Avensisen og kører til Bruxelles. Men en stilfærdig spontan samling foran USA’s ambassade vil da være en smuk gestus.

   Kommentar by PeterK — 4. september 2007 @ 21:00

  40. Så kører showet, jfr. hvad jeg skrev i #32:

   Forsvarere bekymrede over timing af terroraktion i København (Ritzau)

   “hos forsvarerne i den fynske terrorsag, der skal afvikles i Østre Landsret i København, undrer man sig over timingen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

   – Det er en påfaldende timing, at politiet slår til i en ny terrorsag dagen før, vi indleder Vollsmose-sagen, siger Bjørn Elmquist, der er advokat for en af de tiltalte i den fynske terrorsag. Og hans kollega Georg Steensboe er på linje med ham.

   – Jeg fik da også den tanke, at det er påfaldende, at man laver en aktion lige nu, siger advokat Georg Steensboe”.

   http://jp.dk/indland/article1074850.ece

   Det er selvfølgelig forsvarernes opgave at føre deres klienters sag så professionelt som muligt, og selvfølgelig vil de prøve at finde angrebspunkter i politiets fremfærd. Men er det mediernes opgave at være mikrofonholdere for dem? Er journalisterne ikke også læsernes advokater, som skal prøve at skære igennem deres crap?

   Jeg glemte i posten i går at medregne H. J. “James” Bonnichsen i det kommende program. Medierne er så benovede over at kunne citere en tidligere højtstående PET-mand, at de lægger spalteplads til hans inderligt uinteressante væverier. Han refereres også i Ritzau-artiklen, men er heller ikke her værd at citere. Har den mand nogensinde sagt noget vægtigt? Er der nogensinde kommet andet end ligegyldigheder fra hans mund? Har så meget som én journalist nogensinde prøvet at afdække i hvor høj grad han taler på egne vegne, og i hvor høj grad hans udtalelser er koordineret med PET? Tænk, det synes jeg da ville være interessant at få at vide. Men MSM kører bare videre i de mest dræbende forudsigelige spor.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. september 2007 @ 09:19

  41. -> #40 LFPC

   Og Politiken har naturligvis allerede fundet en ‘ekspert’, som kan bekræfte Thøgers trofaste skare i, at terroren rettet mod Danmark skyldes JP’s tegninger, den stramme udlændingepolitik samt selvfølgelig ‘debattonen’ i al almindelighed.

   http://politiken.dk/indland/article373928.ece

   Mon ikke også DR fra idag fyrer op under det kulturelle selvhad.

   Kommentar by JensH — 5. september 2007 @ 10:34

  42. ->41

   Fra artiklen i Politiken:

   “…. men problemet er, at der er vildledte unge mennesker – også i Danmark – som ikke forstår at det er retorik og tager det meget personligt. De begynder at tro, at de er Islams hævnvåben«, siger Kohlmann.

   Tegningesag bliver ved og ved
   »Der er stadig en håndgribelig muslimsk vrede, ikke kun i udlandet, men også blandt danske muslimer, over tegningesagen. De unge mennesker føler at verden er i krig mod Islam, og at det er deres pligt at genvinde deres religions ære«, siger terrorefterforskeren”.

   Jeg kender ikke denne Kohlmann, og jeg ved ikke om Politiken har spinnet hans udtalelser. Men “vildledte” implicerer at de afviger fra islams mainstream. Dette kræver unægteligt argumentation eller uddybning, og Politiken giver intet af dette. Hvor er den mainstreamislam som utvetydigt tager afstand fra vold – jihad – mod kuffar og ikke blot på bedste taqiyya-vis væver noget om afstandstagen mod vold mod “uskyldige”, uden at præcicere hvem der er uskyldige. Den særdeles toneangivende tv-prædikant Qaradawi forsvarer således selvmordsterror mod kuffar. Den i UK desværre bosiddende Anjem Choudhury siger eksplicit, at kun muslimer er uskyldige:

   http://www.jihadwatch.org/archives/014454.php

   Belægget for selvmordsterror findes almindeligvis i Koranen 9:111 (tankevækkende versnummer, ikke?), som taler om martyriet for den som dræber og bliver dræbt for islam. Disse “vildledte” unge kan pege på Muhammeds eksempel og på århundreders hærgen af muslimer i den ganske verden – 60-80 millioner dræbte hinduer i Indien, f. eks. Hvor er den mainstream som kan fortælle disse unge at vold mod kuffar er forkert, og i øvrigt at de vantro har ret til at eksistere på lige fod med muslimer, på ubestemt tid, så heller ikke islamisering ved da’wa og demografi er acceptabelt.

   De findes bare ikke. Det fortæller Politiken selvfølgelig ikke sine læsere.

   Der er ikke en muslimsk pave som én gang for alle kan sætte en stopper for terror eller supremacistiske mål. De unge i terrorcellerne kan henvise til forbilleder som øjensynligt – og uimodsagt af andre lærde som erklærer dem takfir, altså udstødte! – legitimerer deres handlinger.

   Det er en vigtig pointe, at dette ikke handler om at vi skal begynde at modificere vores adfærd for at appease islam, og at modsvaret til disse jihadistaspiranter må komme fra ledende indenfor deres egne rækker som afskriver terror – voldelig jihad – og målet om islams dominans over den ganske verden.

   Skal vi gætte på om der kommer et sådant modspil?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. september 2007 @ 11:32

  43. -> #42 LFPC

   Naturligvis skal VI ikke begynde at appease islam. Det var dog en afsky-vækkende tanke!!! Men desværre er der jo en del i vesten der er parat til at appease islam, hvilket vi bl.a. så under Muhammed-‘krisen’, og for hver gang vestlige ledere og opionsdannere gør dette, forekommer det mig at islamisterne bare bliver endnu mere agggrssive. Nej, vi skal stå 100 % fast på vore vestlige frihedsværdier.

   Om der kommer en modspil til jihadisterne internt i den islamiske verden?? Jeg har længe håbet, men er begyndt at tvivle. Desværre.

   Kommentar by JensH — 5. september 2007 @ 13:46

  44. Så kører den muslimske taqiyya- og kitmanforplumring af terrorsagen, som jeg forventede i #32, godt hjulpet af de dovne og dumme medier:

   Muslimer maner til besindighed

   http://jp.dk/indland/krimi/article1073824.ece

   Det lyder jo meget kønt. Men kigger man nærmere efter, er der flere ting som skurrer:

   Selv om imamen tager afstand fra alle tilløb til terrorhandlinger, er han ikke overrasket over den nye terrorsag.

   »Det er snart den 11. september, og Danmark er stadig involveret i krigen i Irak og Afghanistan. Jeg håber, at PET har stærke og klare beviser, og at man ikke fængsler nogle unge mænd i længere tid for så senere at finde ud af, at de er uskyldige”.

   Så skylden lander i sidste ende hos os? “[F]or så senere at finde ud af, at de er uskyldige”. Nej, det er fuldstændig korrekt. Måske er de bare glade amatørkemikere, eller de ville lave lidt fyrværkeri til nytårsaften. Hvem ved? Skam få den som tror at manden prøver at undgå at stikke fingrene i hvepsereden og erkende, at hans ideologi er os fjendtligt stemt.

   “Islam betyder fred”.

   Nej, det betyder underkastelse.

   “hvis du redder et menneskeliv, redder du hele menneskeheden. Det er Koranens budskab,« siger formand Imran Shah”.

   En kitman-klassiker. Shah refererer til Koranen 5:32, som (i engelsk oversættelse) lyder:

   “For that cause We decreed for the Children of Israel that whosoever killeth a human being for other than manslaughter or corruption in the earth, it shall be as if he had killed all mankind, and whoso saveth the life of one, it shall be as if he had saved the life of all mankind. Our messengers came unto them of old with clear proofs (of Allah’s Sovereignty), but afterwards lo! many of them became prodigals in the earth”.

   Den er en evergreen. Bush har også refereret til den i sin hyldest til “the religion of peace”. Men så kommer showstopperen desværre i Koranen 5:33:

   “The only reward of those who make war upon Allah and His messenger and strive after corruption in the land will be that they will be killed or crucified, or have their hands and feet on alternate sides cut off, or will be expelled out of the land. Such will be their degradation in the world, and in the Hereafter theirs will be an awful doom”.

   Husk, at “those who make war upon Allah and His messenger” er alle som står i vejen for islams udbredelse. Så meget for respekt og tolerance.

   http://skepticsannotatedbible.com/Quran/5/index.htm

   Shah siger videre: “Jeg håber ikke, at medierne nu blæser historien ud af proportioner”. Igen – fokus flyttes hen på vores side. Det er os som kan blæse historien “ud af proportioner” – ikke hans trosfæller som måske planlagde at blæse dig og mig “ud af proportioner” med hjemmefremstillede sprængstoffer – se billederne af ligdele i Thailand i trådens link foroven.

   “Trods nyhedens karakter og alvor, så mener vi, at det er vigtigt at mane til besindighed og omtanke, inden der drages forhastede konklusioner, eller inden andre bliver slået i hartkorn med den anholdte gruppe af unge mennesker,« lyder det i pressemeddelelse fra fællesrådets talsmand Zubair Butt Hussain”.

   Prøv at lægge mærke til hvordan der i alle sager som denne i ind- og udland fra muslimsk side fokuseres på et muligt backlash mod muslimer fra “os”, som selvfølgelig aldrig kommer. Det er som om de har en manual at gå frem efter – vejledning i offerrollespil – hvilket de sandsynligvis også har, eller også ligger det dem bare så meget på rygmarven at de ikke behøver at lære det.

   Vi er på dag 2 fra anholdelserne. Bemærk hvordan dækningen og reaktionerne fra muslimsk hold allerede nu følger det slagne skema, som jeg hentydede til i #32.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. september 2007 @ 16:07

  45. Jeg hørte på TV iaftes en muslim fra Nørrebro antyde, at det nok var “endnu en racistisk hetz mon muslimerne”!

   Heldigvis var lokumstønden ledig så jeg kunne brække mig.

   Kommentar by Dansk Realist — 5. september 2007 @ 16:27

  46. ->45

   Som jeg også forventede i #32. Det er fan’me uhyggeligt, du!

   Lidt længere ude i fremtiden kan vi også forvente at skulle høre om hvor hårdt det er for de unge mennesker at sidde i isolation, og når retssagen nærmer sig, kommer det til at handle om politiets problemer med at bevise anklagerne – med politiet i skurkerollen, og de anklagede som nogle “unge” som vi måske gør stor uret.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. september 2007 @ 16:35

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper